Last news in Fakti

6 Април, 2012 06:02 1 292 1

ВМРО протестира пред Софийска вода

  • вмро-
  • софийска вода
ВМРО протестира пред Софийска вода - 1
Снимка: БГНЕС

От 9.00 ч. сутринта членове, симпатизанти на ВМРО и потърпевши граждани излизат на протест срещу монополиста „Софийска вода“. Протестът ще се проведе в столичния квартал „Овча купел“ на ул. „Академик Константин Пашев“ № 32 (до бившето АОНСУ), съобщават от партията.

"Наглостта на „Софийска вода” достигна нов рекорд. Водният оператор започва ударно прекъсване на водоснабдяването на жилищни блокове в кв. „Овча купел”, кв. „Витоша” и други квартали на София", пишат от партията.

ВМРО определя тези мерки като дискриминационни. Концесионерът ще спре водата на съвестни потребители, вместо да прекъсне водоподаването към циганските гета, където на година се крадат по 3 млн. куб. м. вода.

Спирането на водоподаването е крайна мярка, която по никакъв начин няма да реши големия проблем на „Софийска вода” АД с милионите несъбрани вземания. Вместо да притисне неизрядните платци в гетата, вместо да спре незаконното присъединяване към водопроводната мрежа (кражбите на вода) там, концесионерът се захваща с жилищните блокове.

И ще се окаже, че заради пет неплатени сметки цял жилищен блок ще бъде лишен от вода. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    1 0 Отговор
    Това са пълни глупости. Целта на протеста беше да се обърне внимание на блока, който от години е на ниво акт 14 заради престъпен строител и все още не е завършен, а се захранва с незаконно подаване на ток и вода.
    Индивидите от ВМРО се появиха неканени именно за да обърнат фокуса на събитието и да го политизират, така че всичко да се размие. Продажна история.