Last news in Fakti

8 Април, 2012 16:16 1 138 1

Янаки Стоилов: Имам политически амбиции

  • янаки стоилов-
  • бсп
Янаки Стоилов: Имам политически амбиции - 1
Снимка: БГНЕС

Депутатът от БСП Янаки Стоилов е бил номиниран за председател на партията от общински организации. Това потвърди самият той по време на конференция на лявото крило на социалистите.

По думите му днешната конференция има за цел да изработи политиката на обединението на левите социалисти, а не да решава въпроса кои и как ще участват. "Мисля, че ние сме тези, които в момента много ясно посочват какви са нашите идеи, нашите принципи и тези ангажименти, които смятаме, че трябва да влязат в политиката на БСП", добави още Янаки Стоилов.

До този момент е ясно, че за лидерския пост в БСП ще се борят настоящият председател на партията Сергей Станишев и предишният президент на България Георги Първанов.

По време на конференцията Стоилов избягна да даде категоричен отговор на въпроса дали ще се кандидатира за председател на БСП на конгреса на партията, който е в средата на следващия месец: "Аз много ясно заявих, че не съм обладан от лидерски претенции, но имам политически амбиции. Смятам, че през тези години най-убедено и последователно съм отстоявал лявата идентичност и политика на БСП и бих искал тази политика да бъде политика на цялата партия".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    imai si gi ambiciite nie obache nevi shtem veche naglo pleme.