Last news in Fakti

9 Април, 2012 13:36 1 100 1

Още оставки по върховете на ДСБ (обновена)

  • дсб-
  • даниел митов-
  • прошко прошков

Заместник-председателят на ДСБ Даниел Митов напусна Националното ръководство на тъмносинята партия. С оставката си Митов става вторият напуснал ръководството на ДСБ за две седмици, след като първи това направи кандидатът за  столичен кмет на партията Прошко Прошков.

Митов бе с ресор „външни отношения и отбрана“ в партията. 

Заедно с него Националното ръководство напускат още двама - Петър Николов и Христо Ангеличин. В мотивите си те заявяват, че партията се е превърнала в клика, която търси само и единствено собственото си оцеляване и, което е по-лошо, превърнали са избирателите си в заложник на тази политика. 

Мотивът на Прошков да напусне бе партийната политика, водена в момента. "Занимава ми се с истинска политика, а не с апаратни игри", допълни той, както и че "ДСБ не си дава реално сметка, защо и в последните избори върви само надолу".

Така партията на Иван Костов остава без т.нар. "млада вълна" на ръкодовно ниво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пакистанец

    1 0 Отговор
    Братчеда Костов разкарва неудобните елементи