Last news in Fakti

27 Февруари, 2019 09:21 2 063 36

Бойкот?! Леви депутати пръснали над 6 000 лв. за командировка

  • бсп-
  • командировка

Всички депутати са отказали коментар

Бойкот?! Леви депутати пръснали над 6 000 лв. за командировка - 1

Депутатите от БСП - Иван Иванов и Йордан Младенов, са пътували до Залцбург на ловно изложение. Това е станало по време на бойкота в парламента на тяхната партия. Други депутати - Александър Сабанов от Обединени патриоти и Бюрхан Абазов от ДПС, също са били на изложението в Швейцария, разкри бТВ. Телевизията се позова на справка от Народното събрание.

За командировката на Иванов са похарчени 3033 лв., на Младенов - 3195 лв., тъй като са му признати и разходи за вътрешен транспорт.

Командировката на Александър Сабанов е струвала 4110 лв., а тази на Бюрхан Абазов от ДПС - също малко над 3000 лв. Или общо разходите за всички са били 13 473 лв.

Всички депутати са отказали коментар и участие в предаването, но от БСП отговорили, че депутатите ще възстановят парите и те няма да са на сметка на данъкоплатците.

Според Дамян Данянов, директор на Югозападно държавно предприятие и един от организаторите на българския щанд в изложението каза, че тези участия са начин да се привлекат в страната нови ловни туристи, както и инвеститори. Поканите се изпращат от Министерство на земеделието, каза той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    19 0 Отговор
    Залцбург=Австрия, не Швейцария...тъпотията е навсякъде...

    Коментиран от #35

  • 2 Луд умора нЕма

    11 35 Отговор
    Нали си досещате ,че тази командировка е планирана и подготвяна месеци назад....не е от днес за утре.....Ама дай да си лаеме глупости!Има доста по-важни проблеми!

    Коментиран от #7, #8, #19, #20

  • 3 гост

    29 3 Отговор
    Е от къде ще ги възстановят от заплатите който им плащаме ние и какво излиза отговорете си сами????
  • 4 Другар

    31 4 Отговор
    Браво другари,само така!Тези безчинства ги вършите,когато не сте на работа и сте в "опозиция",представете си какво ще прави това ОПГ,ако са на власт!Един закон за лустрацията Би решил завинаги проблемите с безобразията вършени от БСП.Ако иска и прокуратурата може да се самосезира.
  • 5 Преброяване на бесните язовци

    22 0 Отговор
    Бойкота си е бойкот, ама сиренето е с пари...
  • 6 ха ха ха

    14 12 Отговор
    цвинокио харчи милиони от нашите пари, за него кога ще попитате?

    Коментиран от #21

  • 7 Сиромаха

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Луд умора нЕма":

    Те проблемите с а си проблеми АМА!!!!!!
    Ти ми дай Кинти ПЪ чакай връщане!!! може и екскурзиика, имотче, парцелче!!!!! Каквото дадеш!
  • 8 Преброяване на бесните язовци

    26 1 Отговор

    До коментар #2 от "Луд умора нЕма":

    Задавам ти един елементарен въпрос, за да може да ме разбереш - това ловно изложение какво общо има с работата им на дупетати, че да им се води командировка?
  • 9 Реалист

    24 2 Отговор
    Наглеят като партизанин обрал мандра - разбирам да пратят 2-3 миски да рекламират ловните стопанства а те пратили внуците и синовете на партизаните от бсп. Сигурно да обясняват как добре се живее в гората. Супер нагли ДРОГАРИ - ние бойкотираме работата за която ни плашате заплатите и освен това ходим и на екскурзии които ПАК ВИЕ НИ ПЛАЩАТЕ. Това показва безсилието на мазна кури и че не я бръснат за слива и в собственната и партийна група. А тя се пъне България да управлява.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 начи

    5 10 Отговор
    свинокио от вчера не спира да ръга сайтовете да пускат тоя прокиш... той не разбра ли, че в момента на БСП всичко им е простено? На техния фон, всичко изчезва... и от тия мижави стотинки, освен медиите - друг не се интересува! Интересувам се, колко пари ще платя на Иванчева, заради техния мерак да я съборят като кмет на Младост ;)
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Шаран БГ

    8 3 Отговор
    "Всичките са от един дол дренки !" Каквито и промени да ни лъжат, че правят в Изборния кодекс, за когото и да гласувате - отново ще са ТЕ ! Защото всичко е измислено и нагласено да са все ТЕ от самите тях!!! Не се заблуждавайте, че ако излезете на площадите някой ще Ви обърне внимание. По е възможно да хвърлят срещу Вас ,вече не само полиция и жандармерия, а и редовна войска -- и това е узаконено. В името на демокрацията / на тяхната демокрация/ ще окървавят жълтите павета , но никаква промяна няма да извършат. Гласувайте - всичко е за Ваше добро !!!
  • 14 ха ха ха

    10 2 Отговор

    До коментар #10 от "ЪРП":

    Не се ядосвай. Всички полЮтици са потомци на "НАШИ, ОТГОВОРНИ ДРУГАРИ" или на вербувани доносници.
  • 15 тесен социалист

    15 0 Отговор
    Дрогарки и другаре,като пообиколим ширкия свят,ще се върнем в парламента.
  • 16 Живите мъртви на България

    7 1 Отговор
    Толкова с БСП като алтернатива, но и ГЕРБ не е алтернатива на себе си. Но докато самите партии са тоталитарни образования, я които има един баш майстор и другите му се кланят, а няма дискусии, няма грешки. Или по-точно за грешки се разглеждат такива неща като защо изпусна кокала, няма да е по-различно.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Щирлиц

    6 2 Отговор
    А да познаем ли колко е струвал и въпросния щанд , командированите уж специалисти и пр . знайни и незнайни "експерти" от министерството и горското!
  • 19 Алфа Вълка

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "Луд умора нЕма":

    Какви по-важни проблеми? 4 души са похарчили почти 14 000лв наша пара за да си идат на ловно изложение за 4 дни. Това са парите без задължителната делегация на зам министъра. Тези 4 души са отишли да си направят кефа. Това не е командировка, а екскурзия с държавни пари.
  • 20 Алфа Вълка

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Луд умора нЕма":

    Какви по-важни проблеми? 4 души са похарчили почти 14 000лв наша пара за да си идат на ловно изложение за 4 дни. Това са парите без задължителната делегация на зам министъра. Тези 4 души са отишли да си направят кефа. Това не е командировка, а екскурзия с държавни пари.
  • 21 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха ха":

    Вашия коментар,много прилича на култовия въпрос:"А вие защо биете негрите"
  • 22 месара

    13 2 Отговор
    другарката "истина" нинова ги е пратила да купуват оръжие за да се въоръжи бсп_то,....... нали са в нелегалност 😂
  • 23 До кога

    17 0 Отговор
    Долни плазмодии, нагли копелдаци не стига, че вземат по 7хил. лв. заплати без да работят, ами и безплатни екскурзии на наш гръб си правят. До кога ще я караме така?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Биде

    6 4 Отговор
    И кое налага тея хрантутници от всички партии да ходят да се разхождат по изложения, конференции и прочие празни мероприятия по цял свят???!!!Кога ще се случи чудото тези командировки на гърба на народа да се сведат до минимум и да минават през сериозен контрол и когато такъв няма партийната орлица Цвета Караянчева да извади парите от джоба си ! Как не ни писна на всички нас от тея дебелокожи наглеци не знам!
  • 26 Група туристи

    11 1 Отговор
    Сега не можем да върнем парите,защото събираме за гаранцията на Милиончева,ще ни почакате малко.
  • 27 Гневен

    13 1 Отговор
    БСП е най продажната партия в историята на БГ. Само един пример през 1986 г. се взривява Ченобил. БСП са сегашните наследници на тогаващните управляващи за да си запазят постовете, покриват истината от българския народ за опасните дози радиация на наша територия. Готови са да затрият целия народ само и само да угодят на интересите на Русия и да си запазят топлите местенца. А в същото време същите си купуваха зеленчуци от Гърция, и нагло лъжеха по медиите,, че няма никаква опасност за населението. Тези същите хора, сега искат да вземат властта и отново да продължават да мародерстват над народа. Тези депутати похарчили 14 хил.лв. за 2-3 дни, ако им дадеш властта ще опраскат половината бюджет и няма да им мигне окото.
  • 28 Drittes Reich

    12 0 Отговор
    С туризъм към светъл комунизъм! Пускайте интернационала, шапки долу!
  • 29 гнида

    4 4 Отговор
    Едно време Пенчо Кубадински беше един , а колко сделки е направил , от които България има полза , няма да коментирам ! Смо не наричайте тоя мелет комунисти ! Те не заслужават такова име ! Особено от гроб , дето изгориха партийните книжки на бащите си !
  • 30 възмутен

    2 3 Отговор
    Да 6000 лв са пари, но нека незабравяме, че тези, които толкова лаят, също не ходеха на работа, но си получиха заплатите, а още по-ужасното, което нека незабравяме, че Винету беше разхождал фолк певиците, бистришките тигри и разни други за стотици хиляди с правителствения самолет и какво отчете мръсника Вальото Димитрович - сметна палата? ПАРИТЕ СА ВЪЗСТАНОВЕНИ от БОКО - Тиквата. И сега тези 6000 ще се възстановят, спете спокойно раздухвачи.
  • 31 Наблюдател

    2 4 Отговор
    Бойко само твоето идване до Бургас. или Варна е 5000лв. Без курбаните и чевермета и спането с курвите или плеймейтките . Бракувай си този ЗИЛ блиндиран и намали си свитата с която се движиш. От кого се пазиш има служби който следят за твоята безопасност. Която не заслужаваш. Или в много схеми се забърка и не знаеш от къде ще ти дойде. Всеки си намира майстора. Драги
  • 32 възмутен

    3 4 Отговор
    ПРопуснах да попитам ГРОБАРИТЕ- Защо Лила винетката получаваше шест месеца заплата на министър, след като свърши европредседателството. КАКВО работеше Свинетката след това? АААААА?
  • 33 гост

    1 0 Отговор
    Добре за да не ме триете ще го напиша по друг начин:Няма значение бойкота,само келепир да има:БСП-Бай Ганя
  • 34 Димов

    3 0 Отговор
    Ами.... леви са. Те с мандата си се доказаха, че от тях правителство не става.
  • 35 чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Помниш ли тази Марийка какво беше написала за филма Оркестър без име-,,култова"комедия.Вече никак ,ама никак не мие смешно.После виновен бил Бойко или някой друг.
  • 36 2828

    1 1 Отговор
    Червени боклуци!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове