Last news in Fakti

22 Април, 2012 12:55 1 060 0

Задържаният за убийството на Драгомир Бицов остава в ареста

  • драгомир бицов-
  • темида

 

Софийски градски съд остави в ареста 40-годишния Г.Г., заподозрян за убийството на Драгомир Бицов в столичния квартал "Горубляне", предаде БГНЕС.

Тялото на 40-годишния бизнесмен Драгомир Бицов беше открито в собствения му гараж в "Горубляне" на 14 април сутринта. Според съдебния лекар нямало данни за насилствена смърт. Последвалата аутопсия обаче установила две огнестрелни рани в главата. След оперативно-издирвателни действия, беше задържан 40-годишният Г.Г., криминално проявен, регистриран за кражби и осъждан.

Мъжът беше заловен на 18 април в столицата на адрес, на който пребивавал. Според събраната информация до момента, личен мотив е в основата на престъплението. На Г.Г. е наложена мярка за задържане по Закона за МВР за срок до 24 часа. Материалите са предадени на Софийска градска прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА