Last news in Fakti

24 Април, 2012 13:49 5 182 1

Георги Кръстев назначен за секретар на Съвета по сигурността

  • георги кръстев-
  • секретар-
  • съвет по сигурността-
  • бойко борисов-
  • елеонора николова
Георги Кръстев назначен за секретар на Съвета по сигурността - 1
Бойко Борисов

Министър-председателят Бойко Борисов назначи Георги Кръстев за секретар на Съвета по сигурността при Министерския съвет и за съветник в своя политически кабинет.
Георги Кръстев е роден на 31 март 1964 г. От 1993 г. до 2003 г. е работил в НСС – МВР, където е ръководил сектор за стратегически анализи. Следващите три години е директор на дирекция „Сигурност” в ДКСИ, а от 2006 г. е в администрацията на Министерския съвет първоначално като началник отдел „Интеграция на ромите”, а след 2009 г. – като съветник в политическия кабинет на вицепремиера и министър на вътрешните работи.
Участвал е в работни групи по изготвянето на проекти на Концепцията за национална сигурност (1998 г.), на Стратегия за сигурност на Република България (2005 г.) и на Стратегията за национална сигурност на Република България, приета от Народното събрание на 25 февруари 2011 г.
Има присъдена научна и образователна степен „Доктор” на тема „Разузнаването в системата на националната сигурност на България”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНСИОНЕР

    0 0 Отговор
    ЗАЩО НЯМА НИКОЙ ЗА КОМЕНТАР?????????? ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААА111111111111111111111