Last news in Fakti

24 Април, 2012 17:49 1 303 0

Две жени загинаха на място при катастрофа

  • две жени-
  • загинаха-
  • катастрофа

Катастрофата е станала на пътя между гр. Стражица и с. Асеново

Тежък пътен инцидент е станал днес към 13.40 часа на пътя между град Стражица и с. Асеново. По първоначални данни, на десен завой шофьорът на лек автомобил  Ауди 80/русенска регистрация/, който се е движел с превишена скорост, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в „Опел астра“.  На място е починала 54-годишната жена, шофирала опела, и 60-годишна, която пътувала в колата. В болница е откарана другата пътничка в автомобила.
27-годишният водач на аудито, баща му и техен спътник също са настанени в болнично заведение.
На място са екипи на РУП-Стражица и ОДМВР-Велико Търново, съдебен лекар, автоексперт, прокурор от Окръжна прокуратура.  Извършва се оглед, районът е отцепен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА