Last news in Fakti

26 Април, 2012 11:12 1 146 1

Публично порицание за Цар Киро за средния пръст

  • кирил рашков-
  • цар киро

Една година и два месеца лишаване от свобода и обществено порицание получи Кирил Рашков от Асеновградския районен съд за това, че е извършил непристойни действия, като е показал среден пръст и изрекъл псувни спрямо жителите на Катуница на 8 декември 2011 г. Рашков получи обществено порицание, което трябва да бъде обявено от кмета на Катуница пред жителите на селото. Присъдата обаче няма да бъде прибавена към предишната от 3 и половина години, а ще бъде кумулирана в нея, което на практика означава, че Рашков получава единствено порицание като добавка към наложената му вече присъда за закана за убийство.

Рашков призна вината си, заради което делото се гледаше по съкратено производство, без да бъдат призовавани свидетели и без да бъдат разглеждани доказателства от него. Прокурорът по делото Илко Вискин поиска максимална присъда от 1 година и 9 месеца, съобщи Дарик радио. Според него Кирил Рашков е обществено опасна личност и въпреки многократните му присъди продължава да се държи непристойно.

Адвокатът му заяви, че Рашков е бил провокиран от жители на Катуница, които са му викали "убиец" по време на излизането от съдебната зала във въпросния ден след гледане на мярката за задържане по предишното обвинение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bibbo

    0 0 Отговор
    тига с това "цар" бе д...ба...