Last news in Fakti

7 Май, 2019 08:05 12 400 37

Слави Трифонов пуска на томбола пръст от гроба на Кубрат и Mercedes

  • слави трифонов-
  • телевизия

Късметлиите ще бъдат избрани чрез жребий

Слави Трифонов пуска на томбола пръст от гроба на Кубрат и Mercedes - 1

Пръст от гроба на хан Кубрат в Малая Перешчепина и пистолета на Жан-Клод Ван Дам пуска на томбола Слави Трифонов. По този начин водещият иска да отбележи края на предаването си.

В томболата участва и луксозна лимузина Mercedes, с която са возени гостите на шоуто.

Всеки един от зрителите може да играе за един от 1435 подаръка, направени на шоуто от неговите гости. Това обяви Слави Трифонов. Той заяви, че сам спира шоуто си и няма да поднови договора с бТВ.

Към тези подаръци прибавям диванчето, на което сядат събеседниците, моя стол, бюрото и шестте портрета на екипа ни, нарисувани от големия български художник Володя Кенаров, уточни Слави Трифонов. Към томболата се прибавят и 9 "безценни книги", в които са пожеланията на гостите, написани през 19 години предавания. Те са ваши, обеща Слави Трифонов.

Късметлиите ще бъдат избрани чрез жребий. Желаещите да участват в томболата, трябва само да се запишат на final.slavishow.com.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луд фен на чалгата

    21 62 Отговор
    Цирея ще бъде спукан най-после??

    Коментиран от #2

  • 2 hhhh

    28 8 Отговор

    До коментар #1 от "луд фен на чалгата":

    Значи мисли му !!!!

    Коментиран от #20

  • 3 Слави Трифонов

    19 33 Отговор
    Пускам на търг мензис от Натали Трифонова
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Eeee

    58 8 Отговор
    Гледайте турските сериали и бъдете щастливи.
  • 6 Бачо Киро

    34 14 Отговор
    Никога не съм го гледал, особено "комиците" му бяха прекалено просташки дори за пещерняци от първобитния строй, но няма как да се отрече, че е краят на една малка ера... 19 години на екран не са малко...
  • 7 джакпот

    17 27 Отговор
    А на Милиончева кюлотите няма ли да ги пуснеш или на Грипена зелените чорапки

    Коментиран от #34

  • 8 месара

    14 15 Отговор
    що ни занимавате с глупости?
  • 9 Batushka

    32 11 Отговор
    На кого ни оставяш ,бащице на културата...скоро и ПРЕМИЕРА ще ни изостай ....СИРАЦИ...СИРАЦИ ОСТАВАМЕ БРАТЯ!
  • 10 Давид

    26 7 Отговор
    Само забележете как една невидима ръка го прави герой като му създава изкуствено врагове , с които той се преборва уж и вече е герой за правдини . После се оказа , че той си е дружка с тия врагове . Разрешават му да прави концерти в Англия и да контролира големи обеми като хора от емигрантите и пред тях да говори срещу власта а тук подава ръка на същата власт - интервюто с Борисов . А Карбовски , който показва грозната истина му спряха профили с 500 000 души .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 767

    44 10 Отговор
    Жалко остана да се пулим пред телевизора само с "Две капки боза" и другите там лигавщини.
    Шоуто на Слави и Господари на ефира бяха единствените струващи да се гледат по телевизиите!

    Коментиран от #14, #23

  • 14 NikNay

    17 5 Отговор

    До коментар #13 от "767":

    Не се пули срещу телевизора а вземи книга в ръката и чети. . . . .

    Коментиран от #17, #26

  • 15 БОЙКО БОРИСОВ

    9 16 Отговор
    дългия си свърши работата изчетка ми имиджа като му ходих гост. Ся може да са прай на ощипана гуспойца че системата била много зле при медийте като той самия беше част от тая система, кухарник пълен
  • 16 ФРЪЦ

    31 8 Отговор
    ...на ТЪПИТЕ ХЕЍТЪРИ разясняваме- целта на ШОУТО НА СЛАВИ БЕШЕ да ни покаже КАКВИ-НЕ ТРЯБВА-ДА-БЪДЕМ-НИЕ!!! Защо никоѝ не пише за БЯЛОТО/ДОБРОТО в това ШОУ? Много бързо забравихте че ШОУТО първо надигна глас за нашите МЕДИЦИ В ЛИБИЯ/ когато нашите "държавници" се криеха в миша дупка/, многото благотворителни акции, за които и не знам, Референдума - той беше за нас БЪЛГАРИ, подкрепата за МАЍКИТЕ С НАИСТИНА БОЛНИ ДЕЦА- и много други!!! НАСЛАЖДАВАЍТЕ СЕ ТЪПАНАРИ - ШОУТО НАИСТИНА СВЪРШИ!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #19

  • 17 Факур

    11 13 Отговор

    До коментар #14 от "NikNay":

    Феновете на маркуча могат ли да четат? По им утива гюбеци да мятат, конкуренти на индийците

    Коментиран от #30

  • 18 Здрасти

    9 24 Отговор
    САМО КАТО ЧУХ КРАЙ...! И КАЗАХ ЕДНО МОЩНО УРААААААААААААА. АЙДЕ ЧАЛГАРИ СЕЛЯНИНА СИ УТИВА
  • 19 Давид

    14 12 Отговор

    До коментар #16 от "ФРЪЦ":

    Не се напрягай . Това шоу е проект на ДС , като всичко в окаяната ни държава . Ако Слави бе свободен човек щеше да направи референдум за президентска република . Не забравяй , кой излъга на времето в ефир че в АЕЦ - Козлодуй има авария . И му се размина ;) някой искаше да разбере докъде народа вярва на такива телевизионни проекти и върви ли им стратегията на която са заложили . Нали не мислиш , че един продавач на мартеници има толкова ум . Той сега не е по различен . Пак си е кукла на конци . Този филм е с такива герой приятели .
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЕГН ???

    11 6 Отговор
    Защо събират ЕГН-та ???? Масово томболи се правят само с три имена и телефон и мейл, което е напълно достатъчно за първоначална индентификация !! Има нещо гнило в това събиране на ЕГН-та, така че внимавайте да не се окажете подкрепили някой политически проект без да знаете !
  • 22 Кукуригу

    6 5 Отговор
    Аз да питам- Кубрат с Мерцедес ли са го погребали?
  • 23 Тъпунгер

    5 8 Отговор

    До коментар #13 от "767":

    Такива като теб, издигнаха чалгата и простотията в култ.

    Коментиран от #31

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Радостин Костов

    23 3 Отговор
    Чета и се чудя, как в тази велика държава, в която са се раждали толкова велики хора и герои, сега се ражда само паплач. Паплач в истинския смисъл на думата. Как се изроди тоз народ? За да си хейтър, трябва да си много прост, ама много. Слабо дребно, нещастно, страхливо мизерно човече. Как не ви е срам от себе си ? Как се дишате бе хора, извинявам се, грешно се обърнах към вас. Не сте хора, а измет. Не пиша да защитавам Слави, а защото съм възмутен в какво се е превърнала тази държава. Преди да напишете поредната простотия, с която ще се помислите за велики, без да ви стигне до пихтията в главата, колко сте жалки, се замислете. Колко от вас дариха и помогнаха на някой ? А някой го направи, хиляди пъти, без да се бие в гърдите. Колко от вас излязоха и застанаха зад кауза, с цената на всичко което притежават ? А някой отново го направи. Колко от вас се изправиха срещу пумярите които ни управляват ? А някой го направи. Примери хиляди. Живейте в таз пумия, която сипете. Всъщност, грешно се изразих. Вие не живеете. Вие мизерно съществувате.

    Коментиран от #29

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Загрижен

    17 1 Отговор
    Това шоу остава в историята.В бъдеще историци,политолози,социолози,етнографи и много други хора с интерес ще гледат архивите на шоуто и от там ще черпят информация за това което е било.Много от гостите в шоуто са стойностни хора,хора с позиция,исторически личности,със световен принос,хора на културата,науката,обикновени хора,хора достойни.А за водещия или добро или нищо.
  • 29 Гост

    12 2 Отговор

    До коментар #25 от "Радостин Костов":

    Много добре казано.Този някои е Слави.Дано да има повече като него.ЖИВИ И ЗДРАВИ бъдете!!!!!!
  • 30 Един

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Факур":

    Ко ко речи??????
  • 31 Мискинка

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Тъпунгер":

    Първо той никога не е пял чалга второ чалгата не е тръгнала от него и трето с него и без него чалга винаги ще има....
  • 32 ЪРП

    5 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ТЪЖНО Е ТОВА...ИМА СИ ИЗВЕСТНИ "ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ" СЛАВИ,НО НЯМА КВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ...., НЯМАШЕ И НЯМА ПО-ДОБРО ТВ-ШОУ ОТ "ШОУТО НА СЛАВИ" !!!!! И ЗА МЕН БЕШЕ ЧЕСТ, СЛАВИ И ЕКИП, ЧЕ НИ НОСИХТЕ ТОЛКОВА МНОГО ДОБРИ ЕМОЦИИ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ДАНО ВИ ПРЕДСТОИ НЕЩО ПО-ДОБРО, НО ВСЕ ТАКА ДА БЪДЕТЕ УВАЖАВАНИ И ДА ВЪРШИТЕ НЕЩА ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!! АЗ ЛИЧНО СЪМ УЖААААСНО , УЖАААСНО РАЗОЧАРОВАН, ЧЕ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ТЕЛЕВИЗИИ, ОТ ДОСТА ГОДИНИ СА ТРИБУНА САМО ЗА ЕЛЕМЕНТАРНА, ГНУСНА И МАЛОУМНА ПРОПАГАНДА В "ПОЛЗА" НА АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ И ТЕХНИТЕ ЗАПАДНИ ГОСПОДАРИ!!!.....ЖАЛКА КАРТИНКА, НО ТОВА Е РЕАЛНОСТТА!!!
  • 33 комунист

    3 3 Отговор
    Искам гащите на Милиончева или Дърева да си направя байряк

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 годечанин

    2 1 Отговор
    както винаги ,всичко е нагласено ,с наи скьпия подарьк -мерцедеса ще се сдобие някои от ерархията по горе ,а за нас трохите ,така е било и така ще си бьде винаги .
  • 36 откачен извратеняк

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "комунист":

    ооо , я искам мнго гащета ,на хубавото наде ,на цвьцка цачева ,на лиляна павлова , на румяна бьчварова ,на елена костова ,на антония петрова , на госпожа цвьцкова ,и на деса плевневлиева , на банева ,на арабаджиева , на прокофиева ,на цвети бориславова , на фьндькова ,има и на още много ,ако ги вземем на всите ,ще си направим 3 билборда от гащи само .
  • 37 Фред

    1 0 Отговор
    На 95 процента от българите би се усладил този Мерцедес. Жълтите вестници обаче вече го счупиха. Бил стар и т. н.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове