Last news in Fakti

4 Май, 2012 06:01 610 0

Посещение на президента Плевнелиев в Югозападна България

  • плевнелиев-
  • посещение-
  • президент
Посещение на президента Плевнелиев в Югозападна България - 1
Снимка: БГНЕС

Днес президентът Росен Плевнелиев ще посети Благоевград, Рибново и Гоце Делчев, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

 В Благоевград от 10.00 часа Росен Плевнелиев ще изнесе лекция на тема: „България и Стратегия 2020 на Европейския съюз: предизвикателства и перспективи“ в ЮЗУ „Неофит Рилски”.

 В 11.30 часа на площад “Македония” държавният глава ще присъства на    тържествата по повод годишнина от смъртта на Гоце Делчев.

 В 14.30 часа Росен Плевнелиев ще пристигне на площада пред общината в Рибново, където ще се срещне с жителите на селото.

 От 17.00 часа в Гоце Делчев държавният глава ще присъства на заупокойна молитва по повод 109-годишнина от смъртта на Гоце Делчев. Президентът ще поднесе венец пред паметника на героя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА