13 Май, 2019 13:41 11 704 93

"Кръв за кръв", заканиха се от циганската махала в Белозем

  • кипърец-
  • ром-
  • крадец

31-годишният Петър оставя сираче, 8-месечно бебе, а съпругата му е бременна в шестия месец

"Кръв за кръв", заканиха се от циганската махала в Белозем - 1

Кръв за кръв ще има, заканиха се в ромската махала на Белозем, където е живял убитият Петър.

В селото се завърна Ангел Гаджев, който е бил заедно с Петър преди убийството.

,,Не сме били във фермата на кипъреца. Бяхме в люцерната на два километра, когато той пристигна с джипа и ние с другия Ангел избягахме с каруците, а Петър остана. Видях как фермерът блъсна Петър и започна да прави кръгчета в люцерната, газейки го'', разказа Ангел, цитиран от "Марица"-Пловдив.

31-годишният Петър оставя сираче, 8-месечно бебе, а съпругата му е бременна в шестия месец.

Майката на убития Петър - Фанка, е в шок от случилото се.

,,По-добре да не излиза от затвора. Господ да го накаже, върна ми детето на парчета'', изплака майката.

Убитият Петър Гаджанов и неговите съучастници многократно са обирали 60-годишния фермер от кипърски произход Димитакис Пирилис. Това заяви на брифинг преди минути окръжният прокурор Румен Попов.

По думите му загиналият е с 14 осъждания, има присъда за кражба на коне и крави от фермата на кипъреца, лежал е 7 години в затвора и е излязъл на свобода през 2017 година. Другият замесен е прекарал 4 години зад решетките.

Пирилис е задържан за 72 часа с постановление на прокуратурата, повдигнато му е обвинение за умишлено причинена смърт при управление на МПС. Законът предвижда наказание от 10 до 20 години „лишаване от свобода“.

Припомняме, че тримата роми пристигнали с каруца в имота на Пирилис. Това е станало около 1 часа през нощта в неделя. Те носели със себе си коса, други сечива и земеделски уреди, за да могат да косят люцерна или да извършат кражба на крави.

Апашите били забелязани от собственика на фермата, който се е качил на товарния си джип е започнал да ги гони. Уплашени крадците са се разбягали в различни посоки.

Минута по-късно Пирилис настигнал Петър и директно го блъснал с автомобила, като го убил на място. След това със запалени фарове опитал да открие другите апаши, но не е успял, защото те се били скрили.

Според показанията на един от свидетелите, кипърецът се е върнал при убития и е започнал да прави кръгови движения с джипа около трупа.

„Не е ясно дали е имало повторно прегазване – това ще стане ясно след извършването на огледа и изготвянето на комплексните експертизи. Засега можем да кажем, че по джипа има биологичен материал от прегазения“, коментира окръжният прокурор Румен Попов.
Другите две лица са задържани – те също са многократно осъждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Azaaaaa

    291 3 Отговор
    Цялата крадлива фамилия да я изпоказят.

    Коментиран от #35

  • 3 гост

    373 0 Отговор
    Отишли да крадат , пък се оплакват. След като си влезнал в чужда собственост ти се съгласяваш да те убият.Готово проблема е решен.

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ужас

    334 2 Отговор
    Като хлебарките - циганската минджа има осем месечно бебе и е бременна във втория месец!!!! Тоя разплод на паразити трябва да се спре

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Василий втори простакоубиец

    12 82 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Значи напълно законно съм изтрепал преди хиляда и кусур години едни крадливи навлеци нахлулу в двора на империята ми.

    Коментиран от #16, #50

  • 9 флипп

    217 1 Отговор
    Само смърт за гнусната лилава паплач. Паразити!!
  • 10 голям ужас

    236 1 Отговор

    До коментар #5 от "ужас":

    В шестия месец, не втория - Смятай ... ражда и след два месеца веднага забременява. С това темпо на размножаване, циганите ще ни доминират в близките 10-15 години. Ако не се вземат мерки срещу тези примати, България изчезва

    Коментиран от #12

  • 11 Ами що ходиш да демонстрираш сила

    3 50 Отговор

    До коментар #6 от "Др Менгеле":

    Само когато има полицаи, а когато няма се снишаваш като мишок?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Григороус Костас

    239 1 Отговор
    Браво Димитракис!!! България е с теб! ❤️🇨🇾🇧🇬

    Коментиран от #38

  • 15 Дългия

    173 0 Отговор
    Заслужил си го е! ,,Ако бе мирно седяло не би чудо видяло"! Днес откраднал трева, утре крава за тревата, и няма какво да се заканват, че може да отидат при него!
  • 16 Емил

    68 3 Отговор

    До коментар #8 от "Василий втори простакоубиец":

    Изтрепали, защото няколко години по-рано при Траянови врата, Самуил показал милосърдие към вероломните гърчоля и ги пощадил, а Василий освободил!
  • 17 Националист

    212 1 Отговор
    Не симпатизирам на гърците, но този Димитакис Пирилис трябва да бъде веднага освободен и награден, защото само така мангята ще разбере, че не може да се краде цял живот и да се живее на чужд гъб!

    Коментиран от #42

  • 18 Простият ганювеца скача като петле

    2 135 Отговор
    Когато някой открадне чужда кокошка, но се крие като мишок когато някой му открадне спестяванията като фалира цяла банка и от Джона му взема за да компенсира "ужилените". Глупавият кипърец просто може да си застрахова люцерната срещу кражба и да си живее спокойно.

    Коментиран от #25, #40

  • 19 Гнида

    140 1 Отговор
    Най-умишлено отиват да крадът , а после като си изпатят ривът ? Ако би мирно седяло , не би чудо видяло ... Ама е по-лесно да крадеш , а не да работиш !
  • 20 Ххх

    172 0 Отговор
    Многократно е бил обиран... Сигурно и жалби е писал. Резултатът го виждаме. Бонго с 14 присъди пак краде и със сираче, 8месечно бебе и 6 месеца бременна Бонговица. Ей така е като няма държава.
  • 21 ИВАН

    109 1 Отговор
    Браво на кметицата - жирналистката я пита, но кметицата отговаря, че нищо не знае - и не е длъжна, разбира се ... ама журналистите раздухват случая, а циганите да свикват - българина търпи до време, ама тоя мъж не е бил българин ... ама сме племе, не можем от злоба да се съюзим и злото да намалим
  • 22 ПЕНКО

    61 2 Отговор
    ДАЛИ КИПЕРЪЦЪТ Е ИМАЛ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ЗА ДА ПОРЪЧА /НА ОПРЕДЕЛЕНИ СТРУКТУРИ/: -ИЛИ ХИМИЧЕСКО ИЛИ БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПРЪКВАЩАТА СЕ СОЦИАЛНА ПЛЕСЕН ??? ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА ОТГЛЕЖДАЩИТЕ -/НЕВИННО РОДЕНИ /-С КРАЖБИ И КРАЖБИ И БАНДИТИЗЪМ !!! НО "КРЪВ ЗА КРЪВ " Е ДОБЪР ИЗРАЗ НА ЖЕЛАНИЕ ЗА КРЪВОДАРЯВАНЕ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ !!!
  • 23 всъщност е невинен

    119 0 Отговор
    Лошото е че сега БХК и всякаквите там организации за защита на приматите, ще използват случая да блокират или променят новия закон за самоотбраната ! Ако този закон беше въведен сега кипъреца нямаше да има проблеми, защото навлизането в чужд имот е в тъмната част на деня, извършено от организирана група рецидивисти с цел кражби !
    Законът трябва да се въведе час по-скоро,защото иначе циганите не само, ще продължат с безобразията, ами и ще се засилят ! Подкрепете закона и не позволявайте соросоидните организации да го спрат !
  • 24 Глупав кипърец

    4 83 Отговор
    Сега хем в затвора при родата на Петър, хем имота му запален...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гост

    120 2 Отговор
    Ако циганина не беше изкарал 7 години в затвора, сега жена му щеше да чака деветото дете.
  • 27 Това ли са ти аргументите?

    16 35 Отговор

    До коментар #25 от "Прост си,":

    Кажи ми ти непростият какво направи като те ограбиха с фалирането на КТБ?
  • 28 незнайко

    111 0 Отговор
    Ако сега осъдят кипъреца дългосрочно, значи БЪЛГАРИЯ е загинала !!! Циганите са ни превзели !!! Отишли с каруците да косят чуждата люцерна !!! НАГЛОСТ ОТВСЯКЪДЕ !!! Останалите двама живи, веднага в панделата за назидание !!!
  • 29 Dante

    81 0 Отговор
    Спецялно за такива, които не могат да се грижат за едно дете, но създават много, трябва да направят тухларни. Обричащи на бедност и мизерия, още неродените си деца и източващи парите, които могат да бъдат за пенсий.
  • 30 ТЪП

    76 1 Отговор
    Двамата останали не трябва да ги осъждат. Те трябва да станат мисионери-апостоли , да обикалят и разправят каво е станало по села и махали, да научат всички манги какво става като....
  • 31 Шансу Имамов

    75 1 Отговор
    Другия път ще знае да не коси на човека люцерната.
  • 32 Супер

    90 1 Отговор
    Това е една страхотна новина- този циганин рецидивист си го е заслужил! Свобода за бизнесмена! Цигани убийци лежат по 3-4 години и ги пускат, в гетата е пълно с убийци,рецидивисти и фантоми-обедил съм се от личен опит!!в циганска държава живеем, държавата ги храни,пази и размножава... осъзнайте го това.
  • 33 Матей

    76 3 Отговор
    Тоя случай е показателен,кипъреца е действал така,както в родната му страна и се е надявал да го наградят.Тук всичко е наопаки,престъпниците са закриляни от властта,а потърпевшите сами са си виновни.Превърнаха България в тъмна Индия,един пие,друг плаща.
  • 34 Кърчо

    72 0 Отговор
    Трябвало да набара и другите двама
  • 35 До #2

    52 1 Отговор

    До коментар #2 от "Azaaaaa":

    "ИзпоГазят" си искал да напишеш, нали! Трябва всички ние да вземем пример от този благороден и дълготърпелив кипърец и да мачкаме и газим тази нечовешка сган, която от години паразитира върху нас. 👽
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Пак друг да ви върши работата

    12 18 Отговор

    До коментар #14 от "Григороус Костас":

    А иначе сте тигри и лъвове по кръчмите и на баиряка най вече😂😂😂😂😂мишкиииии цър цър😂😂😂миш миш😂😂😂😂
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Застраховател

    38 0 Отговор

    До коментар #18 от "Простият ганювеца скача като петле":

    Големи бисери ръсиш! Няма застрахователна компания, която да ти застрахова люцерната срещу кражба.
  • 41 съдия изпълнител

    52 2 Отговор
    "Убитият циганин Петър Гаджанов - крадец рецидивист и неговите съучастници многократно са обирали 60-годишния фермер от кипърски произход Димитакис Пирилис. Това заяви на брифинг преди минути окръжният прокурор Румен Попов". А в това време Боко Тиквата, цялата орда ГЕРБ, цялата шайка Прокуратура, наглата мафия Невидимата Съдебна ВЛАСТ си вземаха всеки месец заплатите и ни лъгаха , че работят. Време е да ги стъпем по няколко пъти тия мерзавци !
  • 42 Баш Батка

    25 1 Отговор

    До коментар #17 от "Националист":

    Даже да го сложат и на чело на държавата!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Народния съд

    47 0 Отговор
    Крадците са били с КАРУЦА И фермера се е защитил според закона с равтнопоставено оръжие - ДЖИПКА... НЕ Е стрелял човека по тях.... въпреки че вече с измененията на закона и това да направи ЩЕ Е ПРАВ!!!! просто като ни може да има ред по мекия начин , ЩЕ има по кървавия !!!! многократно го обирали ..!!
  • 45 366

    24 0 Отговор
    хахах, не можах да не се засмея , добре го е нацелил
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Доналт Тръмп

    56 0 Отговор
    Убития многократно обирал фермера ,коне и крави ,вече е помислил че му е бащиния ,ако държавата беше на място и го беше окошарила ,щеше да е жив .Дали не му е дошло до гуша на гърка, при липса на правосъдие, и е взел нещата в свой ръце .БРАВО тоя чужденец е герой и ни показа как се действа при липса на държава ,ако сме народ да го защитим ,както те въстанаха и защитиха българката залята с киселина
  • 48 Макс

    43 0 Отговор
    Мрете,крадлива сган ! Браво на човека
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 калоян асенов ромео убиец

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "Василий втори простакоубиец":

    всичко се връща па и повече
  • 51 заповед

    45 0 Отговор
    заповядвам, на фермера да се дадат: златен медал, орден, букет с цветя, грамота, кутия с бонбони, бутилка ракия, 10000лв, улеснения по евро програми за субсидии ... заповедта да се изпълни още сега след прочитането й!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 тото

    34 0 Отговор
    Това е изтървана държава! И на тези избори дпс плаща на ромски фамилии в столичния квартал Христо Ботев и подкупват ромите да гласуват за дпс! Свързали са се с криминално проявени роми дават им пари, а ромите от своя страна плащат по 40 лв.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ivan888

    42 0 Отговор
    Според мен трябва да дадат на кипъреца една присъда от 5 години(условно) заради това,че не е сгазил и другите двама неинтегрирани граждани с тъмен цвят на кожата.За съжаление е успял само един да интегрира,а според новия закон това е наказуемо-трябвало да интегрира всички,посегнали на имуществото му.5 години условно,за другия път да знае ...
  • 56 КОП

    38 0 Отговор
    Орките да свикват с новия закон. Влезеш ли на някой в частната собственост ще бъдеш наказан.
  • 57 кучето

    31 0 Отговор
    Майка си ли търси тоя крадлив циганин в 1 часа през ноща в чужд имот? Такива гадове не само да ги газят а и да ги палят! Докато не се изчистим от циганската паплач няма да видим бял ден!
  • 58 Иво

    22 0 Отговор
    Точно така! Само газене и колене ще стреснат тая паплач!Влезе ли в чужд имот, или къща - да знаят - после близките му ще палят свещичките! Само това ги оправя приматите!
  • 59 Само така

    30 0 Отговор
    Незабавно човека да бъде освободен от ареста. Със сигурност е пускал жалби срещу тези животни, но никой не си вършат работата в тази скапана държава. Човека трябва да го наградят с най високия орден. СВОБОДА ЗА ДИМИТРАКИС
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 СТАЛИН

    32 0 Отговор
    ВСЧКИ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИМ ФЕРМЕРА.НЕ ГО ЛИ НАПРАВИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ПРОДАЖНИТЕ СЪДИИ И ПОЛИТИЦИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МАЧКАТВСИЧНИ БЪЛГАРИ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Враг

    27 0 Отговор
    Когато няма държава да защитава хората и тази циганска сган злоупотребява и безчинства, то тогава народа и хората трябва сами да вземат закона в ръцете. Заради това ли умряха нашите герой и прадеди, за да превърнат държавата в едно циганско огромно гето. И да трябва да се лее вече кръв черна циганска.

    Коментиран от #65

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 До #63

    11 0 Отговор

    До коментар #63 от "Враг":

    Евала! Това е самата истина! Само в едно да ви поправя - герой / ед.ч. ; герои / мн.ч. - "нашите герои"!

    Коментиран от #91

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 боцмана

    23 0 Отговор
    Щом искате кръв за кръв , да ви мятаме и за литър българска кръв , тон циганска.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Отоплител

    12 0 Отговор
    Всеки баща трябва да мисли за прехраната,живота и здравето на семейството.Безотговорно е да се разчита на кражби и тероризъм.Това има много времен характер и завършва фатално.А последователите на кражбите и тероризма да прочетат новите законови промени.Съветвам ги да си намерят работа/работодателите в РБ ще ги подкрепят/.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 цар Крум

    21 0 Отговор
    браво на димитракис писнало му е на човека вече и е вземал правилното решение жалко че не е докопал и другата паплач че да се затвърдеше цялата банда към небитието ,кипареца да се освободи с почести браво ей тъй се прави
  • 72 Хан Крум

    16 0 Отговор
    Ръце трябва да се режат. А не такива джендъри като цецо апартамента да са пример
  • 73 Узо

    17 0 Отговор
    Така така, днес в нива, утре в къща ти, други ден заклан.
  • 74 Гост

    14 1 Отговор
    Абе къде е оня дето ловеше бежанци? Като стане дума за цигани не му се чува гласчето, ама иначе много знае да се перчи. Айде сега да го видиме колко му стиска.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Plovdiv

    12 0 Отговор
    Смърт за тая сган!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 77 Горд

    11 0 Отговор
    Браво....
  • 78 Голям прос

    12 0 Отговор
    Алоуу, агенциите за социологически проучвания! Направете едно допитване защо на българина не му пука за тоя циганин, както и за оня в Пловдив, който беше застрелян от лекаря и ще разберете защо не харесваме нашего брата. Има проблем бе, тъпаци от правителстворо и силовите структури, ама вие нехаете. И проблема не е , че циганина е умрял. Той си е виновен, намерил си е майстора. А БХК да се уволнят сами, не са нужни изобщо. Ние сме толерантни достатъчно, пак до будаллък, да ни се смеят някакви ограничени етноси в културно, учебно и всякакво друго отношение.
  • 79 Бесен

    12 0 Отговор
    Един вид трябва да съчувствам на циглетата ли? Е съжалявам! При 14 присъди ако беше читава държавата и не бяха безумните кретенизми на евросъюза отдавна щеше да му е издадена смъртна такава и проблема да е решен!!!
  • 80 Националист

    14 0 Отговор
    Планирана раждаемост за циганите! Цигани, негри, афганци, индийци и т.н. като не можете да гледате деца не раждайте!
    Къде пише, че Господ иска престъпниците да се множат?
  • 81 Националист

    14 0 Отговор
    От къде знаят циганите, че нарочно ги е гонил да ги гази? Може и да си е търсил загубена крава, теле и т.н. А може и да е отишъл на оглед. Не вярвам на историите на циганите. Кипъреца трябва да се осъди условно за този нещастен случай. Възможно най-кратката условна присъда.
    Докато изчака делото кипъреца да се пусне на свобода.
  • 82 Националист

    12 0 Отговор
    Ако има шествие "Снизхождение към Кипъреца" аз ще го подкрепя.
  • 83 истина

    11 0 Отговор
    Някой да посети Кипъреца ако е още в ареста и да му занесе бонбони и моралната подкрепа на мнозинството от нас!
    Дошъл човек от чужбина в България и толкова пъти да го грабят циганите!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 нагли са и нямат право

    9 0 Отговор
    каква е тая простотия- кръв за кръв, кой го е карал да влиза там да краде. Че и нагли, не стига че виновни, а и ще отмъщават. Все едно някой в тях е влязъл.
  • 87 кольо

    10 0 Отговор
    паметник на кипъреца.
  • 88 тттттт

    10 0 Отговор
    Не им вярвайте, че са отишли да късат люцерна! Отишли са да краднат кон или крава!
  • 89 тттттт

    6 0 Отговор
    Бойко Борисов, няма ли да вземеш мерки най после???? Няма ли да ги вкараш в ред тези роми най после????
  • 90 Не сме народ а

    6 0 Отговор
    Ако осъдят този човек който сам защитава интересите си, въпреки, че плаща с данъците си заплатите на милиционерите и съдиите, то това показва, че НЕ СМЕ ДЪРЖАВА и че само се грижим за размножаването на сиганите.
  • 91 Враг

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "До #63":

    Благодаря за правилната поправка, абсолютно уместна.
  • 92 Враг

    6 0 Отговор
    Прост и неграмотен народ се контролира само и единствено в диктатура, страх и строй. Време е вече нещата да се променят и да бъдат подтисната тази мръсна циганска сган. И не да им се дават права защото са лесно манипулативни като гласуваща сила. Трябва драстични промени в законодателството, като за начало лица без образование да не могат да гласуват. А не да страда цяла държава заради едно племе без корени и морал. И постоянно да се толерират и закрилят, а през това време българите да бъдат мачкани, унижавани, рекитирани без жал и състрадание от банки, управляващи, институции и други организирани престъпни групи. Време е да се събудим, изправим и да кажем НЕ на безчинството над народа ни.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове