Last news in Fakti

5 Май, 2012 20:42 1 385 0

Организация на движението в София на 6 май

  • движение-
  • софия-
  • гергьовден-
  • 6 май

Във връзка с подготовката и провеждането на мероприятия в София по повод тържественото честване на Деня на храбростта и празника на българската армия 6-ти май ще има редица промени в столичното движение, съобщават от общината.
   
   Забранява се влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането, както следва:

  - от 11.00 до 15.00 часа на 06.05.2012 г. по ул. „Милин камък” между бул. „Джеймс Баучер” и бул. „Свети Наум”.
   Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва:
   
  
   - от 07.00 до 13.00 часа на 6.05.2012 г. на: площад „Николай Гяуров”, северната част на площад „Св. Ал. Невски”, ул. „Московска” между бул.„Васил Левски” и бариерата на Британското посолство; всички паркинги на пл. „Княз Александър І”; паркинга на пл. „Атанас Буров”; паркинга на ул. „Княз Александър І” между бул. „Цар Освободител” и ул. „Московска”; ул. „Съборна” между ул. „Кн. Александър I” и ул. „Леге”.
   
  
   - от 08.00 до 15.00 часа на 06.05.2012 г. по ул. „Милин камък” между бул. „Джеймс Баучер” и бул. „Свети Наум”.
   
   Столична дирекция на вътрешните работи да осигури охрана на местата на официалните церемонии, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места, както и ще осигурява изнасянето на блоковете от 08.55 часа на 06.05.2012 г. по следния маршрут: от пл. „Св. Ал. Невски” по ул. „Г.С. Раковски”, бул. „Кн. Ал. Дондуков” до пл. „Княз Александър І”, като съвместно с линейния контрол на „Център за градска мобилност” ЕООД ще спират и възстановяват поетапно движението на пътните превозни средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на блоковете.
   
   СДВР ще осигури дефилирането на знамената реликви и бойните знамена от 09.25 до 09.45 часа на 06.05.2012 г. по маршрут: от паметника на Незнайния воин по ул. „Г.С. Раковски”, бул. „Кн. Ал. Дондуков” до пл. „Княз Александър І” като съвместно с линейния контрол на „Център за градска мобилност” ще спират и възстановяват поетапно движението на пътните превозни средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на блоковете.
   
   СДВР ще осигури престрояването на участниците във военния парад за преминаване в тържествен марш, като се спре временно движението по ул. „Г.С.Раковски”  от 10.15 часа на 6.05.2012 г.
   
   Пилотирането при изнасяне на колоната на 122 мм батарея от 07.30 часа на 06.05.2012 г. ще е по маршрут: от НГЧ по бул. „Асен Йорданов”, бул. „Цариградско шосе”, бул. „П. Ю Яворов” до огневите позиции в Борисовата градина и обратно след завършване на стрелбата. Изнасянето на участниците в парада след приключване на тържествения марш ще е по следния маршрут: от пл. „Независимост”, по бул. „Княз Ал. Дондуков”, ул. „Г.С.Раковски”, пл. „Александър Невски”  от 10.30 часа на 6.05.2012 г.


   „Център за градска мобилност” ще закрие паркинги „синя зона” и „служебен абонамент” за горепосочените време и места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА