Last news in Fakti

9 Май, 2012 07:01 952 0

Кристалина Георгиева се среща със своите Фейсбук приятели

  • дискусия-
  • 9 май-
  • ден на европа-
  • фейсбук-
  • кристалина георгиева
Кристалина Георгиева се среща със своите Фейсбук приятели - 1
Снимка: БГНЕС

Кристалина Георгиева, член на Европейската комисия, отговарящ за международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реакцията при кризи, е в България по случай отбелязването на 9 май – Деня на Европа.

 Тя заедно с президента на Република България, г-н Росен Плевнелиев, ще участва в откриването на публична дискусия " Изчерпан ли е европейският проект?" хв Аулата на СУ "Св. Климент Охридски" от 10 часа на 9 май.

 В  12 часа комисар Георгиева ще присъства на изпълнение на 30 училищни и общински оркестъра, които ще изпълнят "Одата на Радостта“ из Девета симфония от Лудвиг ван Бетовен  пред Народния театър "Иван Вазов".

 Програмата на комисар Георгиева предвижда среща-дискусия с Фейсбук приятелите й в зала "Александър" на хотел "Радисън Блу" от 12:30 часа. Срещата е отворена за широката публика, като единственото изискване за участие е потвърждение на специалната страница на събитието.

Вечерта, от 19:30 часа, комисар Георгиева ще вземе участие в официалното откриване на фестивала "Дни на Европейското кино" в НДК, зала 1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА