Last news in Fakti

10 Май, 2012 20:19 868 3

Яне Янев пак ще разследва Георги Първанов

  • яне янев-
  • георги първанов

Правната комисия в НС прие проект за решение за създаване на нова комисия за помилванията в двата мандата на Георги Първанов.

Проектът за решение бе внесени от Яне Янев и група народни представители. Пълното име на новата комисия ще бъде: Временна парламентарна комисия за проучване на фактите и обстоятелствата, свързани с действия и инициативи на длъжностни лица от органи на изпълнителната власт, както и на граждани, при и по повод помилване, опрощаване на несъбираеми държавни вземания, и даване и възстановяване на българско гражданство и освобождаване и лишаване от него през периода 2002 - януари 2012 г.

Това е вторият опит на Яне Янев да разследва Георги Първанов като президент. Предишният опит беше бламиран от Конституционния съд, сезиран от БСП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Червенков

    0 0 Отговор
    Qne koi shte go rasledva ?
  • 2 николай маринов

    0 1 Отговор
    Тази леконрава мома Яне е най–добре да си посипе главата с пепел и да се покрие някъде . Но така постъпват мъжете, нали !
  • 3 ЮРИ АЛДИНОВ

    0 0 Отговор
    p...l