Last news in Fakti

14 Май, 2012 09:05 1 719 4

Красимир Премянов: Поведението на Първанов е вредно

  • георги първанов

Лично на мен не ми е ясна позицията на Георги Първанов. За кратко време той даде различни послания - ще се връща в БСП, няма да се връща в БСП.... След това обяви, че ще прави АБВ. Сега пък предлага да не се правят скандали, а в същото време иска да става лидер.

Това каза политическият анализатор и бивш депутат от БСП Красимир Премянов пред ТВ7 по повод призива на Първанов в последния момент преди конгреса на БСП да се търси съгласие.

Според Премянов поведението на Първанов е абсурдно и алогично. Да оспорваш лидерската позиция на Сергей Станишев, в момент, когато той е ръководител на ПЕС - европейските социалисти, е абсолютно вредно и алогично, подчерта той. Премянов поиска да се отговори и на въпроса какво точно представлява Първанов, кои са тези социалисти, които стоят зад него. "Да падаш на това ниво....Мисля, че не е обмислил добро решението си, но не е късно да го промени и това ще бъде добро решение. Много е вредно да се говори за смяната на Станишев", каза още Красимр Премянов, който е и председател на Тракийските дружества.

В същото студио Георги Кадиев изрази съмнение, че самият Първанов е готов за помирение. "Само преди седмица говори за черен пиар срещу него, а вчера иска помирение. Не знам дали самият той е готов за подобно нещо", каза Кадиев и добави: Ако бях на мястото на Първанов не бих влязъл в такава битка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зъмта

    0 1 Отговор
    Най-важното за един политик /не казвам държавник!!!/ от ранга на Първанов е да може да се оттегли с достойнство от политическата сцена. Той не успя да го направи като истински мъж. Той винаги може да бъде полезен и то не само на БСП, но не и по този начин. Друг е въпросът доколко Станишев е най-добрата кандидатура?
  • 2 Георги Димитров

    0 1 Отговор
    Напълно съм съгласен с коментар 1. Бързам да пиша преди плювни по адрес на БСП и привържениците й да се излеят. Не му подхожда на Първанов да води вредни битки и то неоправдани. Едно е да се бориш за идея, за възможност да приложиш идеите на практика и съвсем друго за вътрешно партийна позиция. Не си правя илюзия, че в БСП няма кариеристи и "партийци", но така само наливаме вода в мелницата на Б.Б. А и след двата мандата и заявките за "принципи" в политиката и т.н. Първанов почна да се мята като риба на сухо, само и само да не остане по-долу от шев на партията. А за Станишев - наистина е друг въпрос.
    Що се отнася до симпатизантите на останалите (противникови партии), нека се опитат да са толерантни към убежденията на останалите. Вече минаха половината от онеци оплювани 45 години, и се видя че така наречените "демократи" нищо не сколасаха да направят като хората и все комунистите им са виновни.
  • 3 pacoran

    1 0 Отговор
    абе направо да се закрива тая умрела партия която години наред точи държавните пари и сега комунистите ще кажат не е верно че БСП краде да а парите просто се изпаряват нали? Стига ни лъгаха и заблуждаваха тия комунисти нека не позволяваме повече БСП и ДПС да краде от държавата и от българина Да живее Бойко Борисов най честния до сега министър председател а не като тоя подлезурко Станишев който лежеше г..а на Доган
  • 4 pacoran

    1 0 Отговор
    Георги Димитров пенсионер стига писа глупости никога демократи не са управлявали до появата на ГЕРБ всичкото друго беха комунисти под различна форма ама си толкова заблуден че неможеш да го усъзнаеш с промития си пенсионерски мозък