8 Юни, 2019 19:59 2 234 11

Каракачанов: Различното семейство няма нужда от подкрепа

  • красимир каракачанов-
  • семейство

Не различното, а традиционното семейство има нужда от подкрепа, твърди министърът на отбраната

Каракачанов: Различното семейство няма нужда от подкрепа - 1
Снимка: БГНЕС

"Не различното, а традиционното семейство има нужда от подкрепа! Днес това семейство е подложено на удари. Това семейство е сочено с пръст като нещо мръсно от т.нар. „различни“. Стига толкова лицемерие. Това не помага на нашата Европа, която е на кръстопът. Нашата Европа, нашият континент е подложен на геноцид." Това написа във Фейсбук вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Ето целия му пост в социалната мрежа:

Не различното, а традиционното семейство има нужда от подкрепа!

Днес това семейство е подложено на удари. Това семейство е сочено с пръст като нещо мръсно от т.нар. „различни“.

Стига толкова лицемерие. Това не помага на нашата Европа, която е на кръстопът. Нашата Европа, нашият континент е подложен на геноцид.

Отново стана време за прословутия „прайд“. Продължавам да не разбирам за какви права се протестира, при положение, че българското общество е едно от най-търпеливите и великодушни общества в Западния свят. Понякога сме даже излишно търпеливи.

Наистина не разбирам колко по-либерални тябва да бъдем, за да се харесаме на т.нар. ЛГБТ хора. И винаги съм смятал, че не е проблем самият либерализъм, големият проблем е лицемерието, което той носи. Това лицемерие ще убие красивите либерални идеи на поредица ревюлюции и велики умове.

Например, искам да знам дали тези 25 посланици, подкрепили т.нар. гей прайд у нас, биха подкрепили подобно мероприятие в Саудитска Арабия, например. Или Иран, с когото ЕС подписа търговско споразумение.

Искам също да знам кое е по-важно: купонът на малцина европейски гей-туристи в центъра на София днес, парадиращи със сексуалните си странности, или фактът, че цяла Европа е в безпътица и не знае накъде върви.

Искам още да попитам едни либерални български лидери, лицемерно изчакали да минат изборите, за да обявят своята подкрепа за гей-парада - дали те щяха имат този един евродепутат, който сега имат, с цената на лъжа и лицемерие.

Защо изобщо трябва да подкрепяме гей-туристи, а не подкрепим традиционното семейство от мъж и жена – което наистина е подложено на удари!? И у нас, и в цяла Европа.

Семейството трябва да е в центъра на нашата грижа. Защото семейството е носител на добродетели, семейството е носител на жизненост за България и за цяла Европа, и за целия свят. Особено днес, във времената на демографски колапс, когато и у нас стотици хиляди семейства имат репродуктивни проблеми!

Затова мисля, че мястото на всеки нормален български гражданин днес не е на гей парада, а е в 17:30 ч. пред Министерския съвет в столицата заедно с всички в Похода за семейството. Както и в другите градове на България, където се организират мероприятие в подкрепа на традиционното българско семейство.

Аз изразявам моята подкрепа на българското семейство – което се състои от мъж, жена и деца.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jambazina

    15 33 Отговор
    Дебел, ти как помогна на традиционното семейство, освен на думи?

    Коментиран от #8, #10

  • 2 Истината боли много...

    41 1 Отговор
    Вижте гей прайдовете до какво падение на човешкото са стигнали в големите градове на Англия и ще ви светне каква е целта на РОГАТИЯ.Има много видеота в Ютуба.....
  • 3 Брат ми

    51 0 Отговор
    Колкото и да не го харесвате е Абсолютно прав.Прекалената свобода,води до разруха!
  • 4 Шпек народен

    7 19 Отговор
    Шкембе воевода, да не би да ни сравняваш с обратните? Искаш да кажеш, че са като нас ли? Аз не се чувствам равен с педеругите.
  • 5 Краси

    19 7 Отговор
    Тоя дебелия безпаричник пак яха вълната... Добре, че на мен и моето семейство има кой да ни помага, че ако бяхме оставили на държавата да ни помага и да ни подкрепя с детски за две деца към 70 лева, които не сме взимали повече от 12 години щяхме да, свършим в картофената нива за тор на картофите... А дано се сетят да подпомогнат финансово и с облекчения хората, на които няма кой да им помогне...
  • 6 Божкеййййй6767

    6 7 Отговор
    Айде на Ротшилиада Краска....Заприличал си на манекен на ДСО"Родопа".
  • 7 Е...

    12 0 Отговор
    Много точно казано! Браво! Само и дела да стояха зад думите ти...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Станчо

    3 0 Отговор
    Човека е прав!
    Има толкова недообработени красиви жени даващи мило и драго за мъжки ласки!
    Не мога да спра да работя по въпроса и пак има и има!
  • 10 бедняка милионер

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "jambazina":

    А ти как очакваш да ти помогне? да дойде да изоре жена ти? или може би да нахрани детето ти? или да ти купи ракия?
  • 11 Голям прос

    7 0 Отговор
    Ако не си навираха сексуалностите в очите ми, нямаше да съм против тях. Тия ми навират гениталиите си като по-добри, веганите храната си като по-добра. Мисля ,че ще съм по-толерантен, ако не ми се месят в живота. Не ме интересуват организациите които ги защитават, пречат ли ми да си решавам сам как да живея, за мен са боклуци
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове