Last news in Fakti

16 Август, 2019 20:16 6 360 30

Извергът от Сотиря е прострелян в крака

  • мартин трифонов-
  • сотиря-
  • изнасилване-
  • момиче

21-годишният бивш затворник Мартин Христов оказал съпротива

Извергът от Сотиря е прострелян в крака - 1

21-годишният Мартин Трифонов, който бе задържан за зверското изнасилване и убийство на 7-годишната Криси от сливенското село Сотиря, се опитал да избяга от полицията. От четвъртък, когато е извършено престъплението полиция, жандармерия, военни и горски служители блокираха района и издирваха Мартин с кучета и хеликоптер.

Когато най-после го откриват, Трифонов оказал съпротива. Затова служителите на реда открили огън във въздуха.

Появи се информация, че беглецът е бил прострелян в крака, но тя все още не е официално потвърдена. "В момента е в болница, има рани, но трябва да установим дали са от прострелване или са някакви други наранявания. Това могат да го кажат лекарите", заяви на брифинг в Сливен главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов. И допълни: "Оказал е съпротива. Доста време го преследваха колегите. Потвърждаваме, че мъжът е извършител на тежкото престъпление. Предстои да го докажем и с експертизи".

Мартин е с богато криминално досие. Той е осъждан, бивш затворник. Укривал се в покрайнините на селото. Мъжът е задържан от полицаи с помощта на местни момчета от селото. Те разказаха, че той опитал да избяга и полицията е открила огън във въздуха.

7-годишно момиченце беше изнасилено и пребито до смърт в сливенското село. Детето е намерено в края на селото в изключително тежко състояние около 15 часа в четвъртък. Откарано е в болница, където е починало, припомня "Стандарт".

Извършителят е познат с множество домови кражби. Сплашвал е местни жители с пистолет. Той живеел в селото от много години. Преди време е заплашвал малките деца, а преди това е лежал в затвора за кражби.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупак

    36 0 Отговор
    Малоо му.... 10000% съм сигурен, че е рецидивист... защо по*яволите престъпници, потенциални убийци и изнасилвачи, дето ако читва психолог им изготви профил ще се окаже, че никога не тряя да виждат бял свят се движат измежду всички останали, на които и без тва живота им е тежък и борба, но дай да оставим и боклуците по улицата да ги изнасилвят, обират и убиват. Това е ебахти долната и жалка пародия, а лошото е че спим много дълбок зимен сън и сме благодарни, докято не се случи на някой познат или близък. Един по един та до един ще ни оправят
  • 2 Будалата

    33 0 Отговор
    Някой да му чудно защо са били подходящи само за САПУН?

    Коментиран от #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дама

    43 0 Отговор
    За това гнусно, отвратително деяние трябваше да го прострелят в топките и да го снимат как се гърчи в агония преди да умре. Да го показват после по телевизията, за да знаят гнусовете на които им минават подобни мисли през празните глави, какво ще им се случи.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Behemoth

    0 19 Отговор
    Гадове защо простреляхте изверга?
  • 8 РАДО

    10 3 Отговор
    Абе , телевизии и преса само за този извратен и малоумен пишете. ...стига вече ! Направихте го от престъпник , звезда...Има си прокуратура, съд , които ще се занимават с него....омръзна ми цял ден да чета , къде е прострелян , как го вкарват в болницата и т.н
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мънки

    11 0 Отговор
    Колко хора в бг искат да го мъчат жестоко е направо страшно. Трябва да го заведем в болницата да му бием една инжекция на смъртта в дебелото черво в корема и да умре. И готово дано ще щастливи. Справедливост. Зъз за зъб. Око за око.

    Коментиран от #12

  • 11 Бачо Киро

    17 1 Отговор
    Познат на полицията, лежал, с много провинения, съвсем спокойно заплашвал с пистолет наред (дали е законен, а?), а нашите вечно искащи по-високи заплати все не разбрали... У нас все трябва да стане белята, че да се разшетат шапките да имитират малко дейност, докато отшуми...
  • 12 Бачо Киро

    13 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мънки":

    Тц, тоя е изверг, ако е пребил и изнасилил 7 годишно момиченце. Заслужава да го оставиш бавно да мре, с пробит корем примерно.

    Коментиран от #21

  • 13 МАГАРЕ

    15 0 Отговор
    На последък милицията ми харесва,стреля по такива бегълци.В случая в крака,но предните двама бяха отстреляни точно.Дано това да е за назидание на другите и да не бягат а,а да се предават сами.Ако и срещу РОМИТЕ измислят печеливш модел(При Бай Тодор го имаше модела само да го копират) може и да има някаква светлина в тунела.Иначе тоя бързо го хванаха.
  • 14 Чудя се

    13 0 Отговор
    Е как пък един куршум случайно не се отклони или да рикошира право в тъпата му кратуна, та сега и в болница лежи пак на нашите пари?
  • 15 Някой

    11 0 Отговор
    Гледах на клип, едно от вековните мъчения, тип смъртна присъда. Набиват му в г.за около 10 сантиметра навътре кол, който е дълъг два метра. После изправят жертвата. И тя от собствената си тежест се набива, докато колът ме излезе някъде в областта на шията. Един такъв клип да пуснат по телевизията. И издевателствата ще намалеят. Ама...21 век сме в Европа.

    Коментиран от #17

  • 16 Ще кара

    3 0 Отговор
    15г ще го пуснат и хората се насерат от страх. Пускат убиец да убие отново. Страх страх страх страх страх колко ще ни е страх ужас. Искам да живея в свят и общество без страх. Без да живеем в страх. Но докато съществуват убийци в затвора и навън и в затвора чакайки да излезнат за да се насладят от толкова години в затвора да убият и изнасилят невинни хора си е направо несигурно и нелепо и жалко също. Ние нормалните все го отнасяме. Ко сме заслужили за да избиват тез които се наслаждават на убийствата?
  • 17 Иве

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Някой":

    Дай клипа

    Коментиран от #20

  • 18 кууууу

    6 0 Отговор
    И как го е превъзпитал затвора е въпроса. Системата в момента доста калпава. Данъкоплатеца плаща кефа на затвораника, от който няма никаква полза. Затворниците трябва да бъдат използвани за БЕЗПЛАТНА ръботна ръка за изграждане на инфраструктурни проекти в държавата. Затворниците трябва да вадят повече пари от колкото се изразходват за тях. С наказанието си трябва да допринасят за благото на всички, ако трябва с тежък физичеки труд, а не просто да лежат в килията.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 МАГАРЕ

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Иве":

    Какво да ти даде,пусни си "Време разделно " и ще го видиш.Само ,че практикувано срещу нас.
  • 21 по точно

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бачо Киро":

    набит на кол!....
  • 22 месара

    1 0 Отговор
    ако тоя е виновния,, защо още диша?!
  • 23 Дидо

    3 0 Отговор
    Сплашвал хората.... остави ме 5 Мин. с тоя в един стая и отвори вратата после.... ще го направя да е като немска овчарка !!!!! Жалко за детето,няма значения какво е дали е българче или ромче .... то е дете и момиче на 7г. Не е могло да му направи никаква съпротива на тия смърдел.
  • 24 Д-р Ох Боли

    3 0 Отговор
    Дано сред докторите са останали достойни хора и го осакатят за цял живот и без това в затвора ще бъде надуваема кукличка 🎃
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Между другото

    6 0 Отговор
    Полицейските психолози, а и по-голямата част от психолозите като цяло, са големи дебили!!! Почнаха веднага да говорят, че бил от бедно семейство, асоциален, неук и прочие, и това го дават като причина за деянието. Истината е, че мн богати, физически добре изглежди, с разглезено детство, с мн приятели, с прилично образование индивиди са извършители на мн убийства, изнасилвания, кражби, измами. Погледнете дори един женски политик каква хрисимира и добродушна външност има, с какво образование, с колко хиляди приятеля, а всъщност какъв крадец, убиец, мошеник е. Така че тия простотии трябва да им забранят да говорят на дебилните психолози-зубрачи, защото има мн прости, асоциални и бедни хора, които са добри! По този начин едва ли не изкарват хората с пари - АНГЕЛИ, а бедните - изверги, които всеки момент ще извършат престъпление. Обаче истината въобще не е такава и 99% от престъпността се дължи на хубави, образовани, богати и супер социални хора!
  • 27 веселяк

    3 0 Отговор
    Полицая да се разжалва и на допълнителни курсове по стрелба!
  • 28 Сталин

    1 0 Отговор
    Растрелять немедлено.
  • 29 стрелец

    2 0 Отговор
    Ееее как пък не го уцелихте където трябва,не сте ли минали курс по стрелба.
  • 30 гуньо

    0 0 Отговор
    Аз бих предпочел да разровя някои голям мравуняк и да го сложа вързан там.Бях чел навремето една книга градините на смърта маи беше неъм сигурен че там имаше два листа с избоени смъртни наказания много изобретателни имаше.Едното беше да те гаделичкат до смърт а друго да те режат в продължение на две години част по част трето вързват те под една голяма камбана и почват да я бият непрекъснато издържаш не повече от час.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове