Last news in Fakti

2 Юни, 2012 16:59 1 155 3

Станишев: В държавата цари страх

  • станишев-
  • бсп

хората са под натиск, а това силно контрастира с мечтата и идеала на Христо Ботев за свобода, смята червения лидер

Станишев: В държавата цари страх - 1
Снимка: БСП

Живеем в една много особена държава, в която в момента цари страх. Хората са под натиск. Видях във Враца как много от тези, които се подписваха в защита на АЕЦ "Белене", не си слагат името, не смеят да напишат цялото си ЕГН и адрес. Това силно контрастира с мечтата и идеала на Христо Ботев за свобода, заяви председателят на БСП Сергей Станишев  днес в Калофер.

Той пристигна в родния град на великия поет революционер, за да участва във възпоменателния митинг-поклонение и да поднесе цветя на паметника му по повод Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България, информират от партията.

Заедно със Сергей Станишев участие във възпоменателния митинг взеха депутатите от "Коалиция за България" Петър Мутафчиев и Милена Христова,  областният и градски лидер на БСП в Пловдив Георги Гергов, шефът на общинския съвет на социалистите в Карлово Пламен Славов. Преди поклонението пред паметника на безсмъртния поет-революционер те разгледаха родната му къща, превърната в музей, откъдето с тържествен ритуал беше извадено знамето на Ботевата чета.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 станишев

    1 1 Отговор
    ГейСергмазен под натиск е червената прашката на Меликов само,искате да пояздите пак Маруся ми се струва та само бисери ръсиш ...хах ...мдааа в АЕЦ Белене има голям келепир ама не за народа... що сладки милиони има за прибиране ..кой не знае ...да не свърши парите
  • 2 бай бай

    0 1 Отговор
    Б.Б. Е ПРОВАЛ !!
    На всички освен на уредените гербаджии им е ясно.

    Гърция изсмука милиарди от ЕС тоя мутрьо не може едно работно место да създаде !! Само повтаря колко сме били добре колко ни хвалили от ЕС.
    Ми не ги точим като Гърция и ЗАТОВА ни хвалят РАЗБРА ЛИ БЕ !

    обаче след него не искам БСП ... бсп имаше 60 години да покаже какво може ! видяхме ви ! довиждане.

    ГЕРБ е некадърна версия на БСП
    не ни трябва НИТО ГЕРБ НИТО БСП !
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Ехее, тоя е намерил къде да пита хората за аец Белене. За сведение на този, цяла врачанска област се препитава от аец Козлодуй. Те се подписват щото незнаят какво правят! Те така и гласуват за вас тъпи комуняги.