Last news in Fakti

31 Август, 2019 13:48 2 065 34

Джамбазки поиска смъртна присъда за насилниците на деца

  • ангел джамбазки-
  • сотиря

Подобни хора заслужават само и единствено смърт, убеден е евродепутатът и зам.-председател на ВМРО

Джамбазки поиска смъртна присъда за насилниците на деца - 1

Смъртна присъда за насилниците на деца поиска евродепутатът Ангел Джамбазки. „Личното ми мнение е, че хора, които вършат такива неща, заслужават само и единствено смърт“, коментира за Dariknews зам.-председателят на ВМРО.

Повод за реакцията му е поредният случай на насилие над дете в ромската махала на село Сотиря, извършено от двама мъже на възраст 15 и 60 години. Единият от извършителите, по данни на полицията, е непълнолетен, а другият е клошар.

„Тази част от обществото се маргинализира и това започва да става норма“, коментира Джамбазки.

Според него е особено притеснителен фактът, че все повече намалява възрастовата граница на насилниците.

„Това само показва, че обществото има нужда от крайни мерки за решаването на циганския въпрос“, добави евродепутатът.

„ВМРО на три пъти настоява да отпадне съкратеното производство за тежки престъпления. Не може след подобри деяния извършителите да се разхождат свободно на улицата, където играят децата ни“, категоричен е Ангел Джамбазки.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бе м.хльо

    15 24 Отговор
    А ти защо не си в затвора бе крадец? Ти ни окраде заради тебе сме бедни. И ти да не мислиш че това ще реши проблема? Няма смъртна присъда. Защото хората не щат смъртна присъда в България. Защото ги е страх от екзекуции.
  • 3 СссереМ

    11 24 Отговор
    Всеки иска смъртна присъда,но това означава да излезем от ЕС,а излезем ли обедняваме на момента, заплатите ни ще станат като в русия и венецуела.
  • 4 Ссср

    21 19 Отговор
    А за крадливото помаче Жамбаски каква присъда
  • 5 Бесен Язовец

    25 11 Отговор
    И за фалшивите патриоти популисти също смъртна присъда да се гласува!
  • 6 гост

    23 1 Отговор
    Не знам дали е популизъм,но трябва да се мисли по въпроса.Най-малкото е доживотен затвор без право на замяна,но нали има едни подкупни съдии и същите адвокати, та...явно ще си остане така..ю
  • 7 Не разбирам

    13 0 Отговор
    Какъв е смисълът българина да е доживотен затвор? Като излежи 30г и излезе и убие пак и още 30г ето той вече е доживотен. Но е твърде късно за екзекуция. Защото годините не са му 500г затвор както в Америка. Америка там екзекутират затворници които имат смъртна присъда. Слагат го на масата вържат го с колани и му бият три вида инжекции в която последната му спира сърцето. И накрая на плочата на гроба му е начертан един хикс което означава че ако видите на някой гроба плочата и до годините му да има Х значи означава че е екзекутиран.
  • 8 ЛЕОН

    19 10 Отговор
    И за лъжци от ВМРО химическа кастрация!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 onq s konq

    8 24 Отговор
    Джамбазки е НАЙ-ЧИТАВИЯТ БГ-депутат в Европарламента и ако не бях убеден ГЕРБАДЖИЯ, задължително щях да гласувам за него.
  • 11 Джаснбаски е

    11 12 Отговор
    Педофаил под прикритие. Знам че и той цвъка малки момиченца в тесните им отвори. В Холивуд също наблягат на педофилията.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Призив към 240

    8 4 Отговор
    Не става с евтин популизъм и събиране на партийни дивиденти. Няма нормален човек, който да не подкрепи промяна в закона по отношение на съкратеното производство и доживотната присъда без право на замяна за всички тежки престъпления. Нали сте народни избранници, оставете политическите си пристрастия и интриги и впървия работен ден от новата сесия, внесете и гласувайте необходимите промени. Един път направете нещо наистина в името на народа!
  • 14 Давид

    28 0 Отговор
    Аз искам смъртна присъда за всички политици и семействата им от 89 насам . Те направиха такава държавата от алчност .
  • 15 Барон Менопаузен

    10 2 Отговор
    По - добре би било да спазва обещанията преди изборите. Би ни удовлетворило и това, че беше казал, че ще вкара циганските барони вътре, или да чакаме следващите избори, за да обещае пак. И да не си преписва на Гешев заслугите
  • 16 Ахахах

    11 4 Отговор
    Див предизборен популизъм! Точно джамбаз войвода много добре знае по какви причини не може да се прилага смъртно накзание
  • 17 onq s konq

    7 8 Отговор
    "Некои хора" тука ПЪРВОСИГНАЛНО И БУКВАЛНО приемат думите на Джамбазки относно въвеждане на Смъртното наказание у нас,което говори единствено че ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКО ГОВОРЕНЕ.Ясно е че сме в ЕС и сме длъжни да спазваме Еврозаконите за ЗАБРАНА НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ,ако не искаме да ни изхвърлят.С ТОЗИ СИ ПРИЗИВ ОБАЧЕ Джамбазки се опитва ДА ВДИГНЕ ЛЕТВАТА НА НАКАЗАНИЯТА ,произнесени в Българския Съд,т.е. ПРИЗОВАВА КЪМ ПО-СТРОГИ НАКАЗАНИЯ за определени провинения/както в случая/ и присъдата "Доживотен затвор" да не е ИЗКЛЮЧЕНИЕ!
  • 18 Алфа Вълкът

    10 5 Отговор
    Перхидроленото човече е право за едно, тоя е гейтак. Тоя, Карбовски са хомосексуалисти от 100%. Самият факт, че гласувал въздържал се за Инстанбулската конвенция говори достатъчно. Ей го Серго, същата работа!
  • 19 Дори доживотен

    4 1 Отговор
    Няма да оправи нещата и да оплаши престъпниците и убийците. Защото те не ги е страх. Защото те искат да умрат. По точно нас ни е страх. Ние сме стръвта ние сме примамка за убийците.
  • 20 Жкжибижиб

    10 5 Отговор
    Аман от прошляци и гейове!
  • 21 Бай Яни

    4 4 Отговор
    А за тези които оправлява ха до 89 кога ще има смъртно наказание, за Костов и компания. Трябва да избие 60% от населението най малко. Ахмед Доган, Лютви Местан. Борисов Б. А и За Волен русопуткинския Помак.

    Коментиран от #30

  • 22 Тия патриотчета от ВМРО

    11 4 Отговор
    Като наближат избори лъжат като за световното,
    а през останалото време се занимават с кредити,
    ремонти,търговия с държавни имоти.
    Питайте Каракачанов ,,Какво стана с второто четене на закона за самоотбрана,,/дето мина на първо четене преди евроизборите/.
    Такива шушомиги няма други/милиционери/.Купиха си и цигански гласове,поне ортака им така го каза по ТВ..
    Ако още ги търпим,значи сами сме си виновни.
  • 23 ПАТРИОТ

    9 1 Отговор
    Патриот е – душа дава

    за наука, за свобода;

    но не свойта душа, братя,

    а душата на народа!

    И секиму добро струва,

    само, знайте, за парата,

    като човек – що да прави?

    продава си и душата.

    И е добър християнин:

    не пропуща литургия;

    но и в черква затуй ходи,

    че черквата ѝ търговия!

    И секиму добро струва,

    само, знайте, за парата,

    като човек – що да прави?

    залага си и жената.

    И е човек с добро сърце:

    не оставя сиромаси;

    но не той вас, братя, храни,

    и вий него със трудът си!

    И секиму добро струва,

    само, знайте, за парата,

    като човек – що да прави?

    изяда си и месата.

    Коментиран от #25

  • 24 ПЕНКО

    4 2 Отговор
    КОГАТО НЕ СИ ЗАКЛЮЧВАХМЕ ДОМОВЕТЕ И ДЕЦАТА НА СЪСЕДИТЕ БЯХА И МОЯ ОТГОВРНОСТ / ПРИ ПАРТОКРАТСКАТА ДИКТАТУРА / НЯМАШЕ ДОРИ МИСЛИ ЗА НАСИЛВАНЕ НАД ДЕЦА !!! НО ДОЙДОХА АМЕРИКАНСКИТЕ ДЖАМБАСКОВЦИ И СТАНА:- "ХОЛИВУДСКИ СЦЕНАРИЙ НА УЖАСИТЕ "- С ПРОДУЦЕНТИ ОТ СДС-ДСБ-ГЕРБ- БКП-БСП- СДП- РП-ДС- ВИС-1-2 ;СИК-1;МУЛТИГРУП;"КОРОНА ИНС";ЛЕВ ИНС;ИПОН СУИНАГЕ; ОРЕЛ И БЪЛГАРИЯ И ДЗИ; АРМЕЕЦ НАШ НАСУЩНИЙ ; ВИШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ; РАЗНИ ПРОКУРАТИ ; ЧАСТНА СЪДЕБНА СИСТЕМА С "БОНУСИ" .......А ТРЯБВАШЕ САМО ДА ВЪВЕДЕМ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НА САЩ !!!!!!!!!!!!
  • 25 Не ви е срам

    1 7 Отговор

    До коментар #23 от "ПАТРИОТ":

    КАК НЕ ТЕ Е СРАМ, ДА ОБОЖДАШ ПРЕМИЕРА. АКО НЕ Е ТОЙ ЩЕ СИ ЧУПИШ КОЛАТА ПО РАЗБИТИТЕ ПЪТИЩА. СЕГА БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО КАТО СЕ МЕТНЕШ НА НОВИЯ СИ JAGUAR ЗА ЧЕТИРИ ЧАСА СИ В ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ НА МОРЕТО. И ПАК БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ВЪВ ВСЯКО СЕЛО ИМА СТАДИОН И АСФАЛТОВА УЛИЦА. АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ, НЯМАШЕ ДА КУПИМ F16/70, НЯМАШЕ ДА ОСИГУРИМ 200 РАБОТНИ МЕСТА В КРУМОВГРАД. А НА КОЛКО ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ Е ОТРЯЗАЛ ЛЕНТИТЕ, ЕХЕЕЕЙ! ГЛЕДАЙ БЕ, ВСИЧКИ ПРЕМИЕРИ ГО ЦЕЛУВАТ БЕЗ ДА ЗНАЕ ДУМИЧКА АНГЛИЙСКИ! ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕШ С ТАКЪВ ПРЕМИЕР, А НЕ ДА ГО МРАЗИШ! ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ПРОСТАЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИ!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бат Вал

    5 1 Отговор
    Евреите, коитп ръководят света, няма да позволят такъв закон, защото според едно тяхно учение, всеки мъж може д а прави секс с момиче, навършило, ззабележете, 3 (ТРИ) години! Който не вярва, да прочете талмуда. Също така насилие на детето е да го лишиш от майчини грижи, говоря за биологична майка! А това в последните няколко години е все по-често срещано в европейските държави (Норвегия най-вече)! Така че, Джамбазки това го знае много добре, но просто си проветрява устната кухина...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 боцмана

    3 2 Отговор
    Подписвам , ЗА с двете ръце !
  • 30 Манафа

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Яни":

    Ей, бий Магаре, по Магаре. А Бе Йонюм, вместо да кибичиш тук седни и се ограмоти малко, пълен неграмотник си. Незнам къде си учил и какъв бай си, но не покриваш знания и за първи клас
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 fasd

    1 2 Отговор
    Джамбо налапа кокала и се помисли за истински политик!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 дявола

    2 0 Отговор
    От преди много време трябваше да стане така трябваше да стане така
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове