7 Септември, 2019 18:30 1 548 50

Фандъкова: На София ѝ е нужна последователност

  • софия-
  • местни избори-
  • йорданка фандъкова

Столичният кмет посочи и, че не приема битката за столицата като игра

Фандъкова: На София ѝ е нужна последователност - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатирам се за нов мандат, защото на столицата ѝ е нужна последователност и постоянство, за да се развива добре. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова в интервю за Телевизия „Европа“ в отговор на въпрос за мотивите ѝ да се кандидатира за нов кметски мандат.

„Работата изисква много последователност, постоянство, като не се отказваш пред трудностите, предизвикателствата и неудачите. Наложихме скорост за развитие на града и промяна на града, която изисква да продължим, за да може градът да се развива. Заварихме го в постоянни кризи. Голяма част от тях за радост вече са забравени. Скоростта, която наложихме, сега се струва, че като че ли е естествена, но не. Тя изисква много работа, конкретна визия и много конкретни задачи. Имам опита, но имам и енергията и новите идеи, за да продължи развитието на града“, добави още Фандъкова.

Столичният кмет посочи и, че не приема битката за столицата като игра, а по-скоро като сериозно предизвикателство и сблъсък на идеи:

„Аз участвам в състезание за развитие и промяна на града с много конкретни идеи и проекти. Предлага, много ясен график за работа с три основни задачи. Във времето приоритетите се променят, защото градът се развива. Докато сега работихме много активно за промяна на базовата структура в града, за екологията, образованието, днес вече можем да се обърнем активно към кварталите, кварталните улици, паркирането, междублоковите пространства, да акцентираме върху чистия въздух и разбира се технологиите и активното им включване в работата на Столична община, администрацията и работата на града като цяло, защото хората очакват прозрачна работа на администрацията. Това се постига най-добре чрез технологиите. Също така залагаме и на това, както и на големите стратегически проекти, които създават средата за развитието на икономиката в града“, коментира още столичният кмет.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гол охлюв

    45 5 Отговор
    На София са и нужни повече пейки от 9000 лв кеш.

    Коментиран от #4, #9, #13, #30, #42, #46, #48

  • 2 EL chochone оригинала

    8 44 Отговор
    ДАВАЙ ФАНДЪЧЕ НАРОДА Е С ТЕБ,ГАЛЕВИЦА Е КОМПРОМЕТИРАНА
  • 3 Хил Наполеон Хил Наполеон

    24 7 Отговор
    О4 11 2019 неделя резултатът от балотажа Мая Манолова петдесет и пет процента Йорданка Фандъкова четиридесет и пет процента

    Коментиран от #6

  • 4 Сигурно си

    10 22 Отговор

    До коментар #1 от "Гол охлюв":

    правен на пейка щом само пейки са ти в простата чутура.!!!
  • 5 Голяма част от парите

    32 9 Отговор
    Мачкай Мая крадлата Фандъкова е обран бостан
  • 6 РАЗМЕЧТАЛ СЕ

    2 19 Отговор

    До коментар #3 от "Хил Наполеон Хил Наполеон":

    БЕСЕПЕРАСТА
  • 7 ГЕРБ винаги печели

    8 37 Отговор
    Манолова е свързана с мафията. Тя е корумпирана. Ние герб печелим винаги. 30г печелим доверието на хората и те гласуват за нас. Колко истински избори имахме и все сме печелили. Манолова ще ви ограби. Тя е като змия готова да атакува нашите интереси. Ние няма да и позволим. Ние от герб ще я научим на урок.

    Коментиран от #25

  • 8 среднощен

    14 0 Отговор
    Българският език е с невероятни възможности да "изобразява" в пълнота идеите и смисъл, които носят думите..! Думата "Столицата" е не само "стоте-лица", които носят идеята за пълнота и разнообразие..? Столицата ни носи и най духовното име - "София" - Премъдрост Божия..! Това прекрасно име е Лицето на Родината ни..! Има отромно значение кого ще изберем за Градоначалник, за да може този български град да бъде на висотата на името си..!
  • 9 Hugo boss

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Гол охлюв":

    Full name address F 16 HCF Viper block 70 72 USA Granville North Carolina USA today the best
  • 10 Иэбори 2019

    27 3 Отговор
    Браво Фенди! Последователност и постоянство, защото който и да дойде след теб–( няма съмнение разбира се, че ще е Мая), половин мандат няма да му стигне последователно да разплете далаверките и корупционните схеми, а междувременно постоянно да работи за благосъстоянието на София. Виж поне си подреди документацията, каквото мазали и замазвали–до тук!
  • 11 ФК Кери и Ник Джонас Брадърс

    29 3 Отговор
    Фандъкова да влиза в затвора доживотен затвор без право на автомобил на НСО

    Коментиран от #43

  • 12 Спирка

    25 1 Отговор
    Повече перки на акули, по-малко пенсионери да висят на врата на Бащицата Боко ! И метро до Банкя за 20 милиарда !
  • 13 Грешка

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гол охлюв":

    Пейките бяха по 9000 хил в сайта на фирмата търговец за БГ. А общината ги купуваше по 19000 и като се разчу, от сайта на фирмата бързо махнаха цените.
  • 14 onq s konq

    20 5 Отговор
    Отдалече личи, че учителката по руски е в пъти по некомпетентна от Майчето. И какъва е тази наглост и лакомия за четвърти път. Магаре да ви докара Първия и него ще изберете. Лош матрял. Кво да правиш.
  • 15 Какви е “ неудачите”,

    4 1 Отговор
    На български ?!
  • 16 айдеее

    15 1 Отговор
    Без Фъндъциииии...!
  • 17 Ердоган трябва тука

    9 0 Отговор
    Или Ким чен 😂😂😂иначе абсурдите ше продължават на макс
  • 18 Еднакви са,

    5 19 Отговор
    Манолова е по нагла и креслива, а и моралът й, е по-нисък. Факт!
  • 19 Манолова дали знае,

    2 7 Отговор
    Какво значи селяндур? Селянин дурак. И двете са такива.
  • 20 защо

    3 4 Отговор
    трябва бъдат ``Кмет на София``само патки?!....
  • 21 Флайтокс

    18 4 Отговор
    ЩЕ СЪДЯ ФАНДЪКОВА! ТАКИВА ГЛУПОСТИ Е КАЗАЛА, ЧЕ КАТО ГИ ПРОЧЕТОХ, СЕ ЗАДАВИХ. ФАНДЪКОВА Е ВРЕДНА ЗА ХОРАТА.
  • 22 Стамат

    18 2 Отговор
    Разширяването на синя и зелена зона без нито един паркинг в никой квартал. Зарязани квартални улици или некадърно закърпени без нито една изцяло преасфалтирана с цел някоя близка на общински съветник или "депутат" фирма да е абонат по 4-5 пъти на година .Купуване всяка година на нови репатраци . Принудени млади семейства да бутат рушвети за да им приемат децата в ясли и детски градини за могат да продължат да работят и да си плащат данъците. Ширещи се орк махали в които не се контролира какво се гори за отопление зимата . Топлоизолация синоним на рекет . Неконтролируемо строителство и изчезващи зелени площи.И много още примери.Това Фандък ти е последователното управление.
  • 23 Фирма паркинги и гаражи,

    10 1 Отговор
    Бившата, но с наследник, от 1980 година, когато ТЖ монтира апарати за самотаксуване на бул.” Ал. Стамболийски”, не построи нито един паркинг, за толкова години! Къде са парите?
  • 24 Много пари бастосаха,

    9 1 Отговор
    Борисов и Фандъкова , но няма да бъдат като Стамболов и инж. Иван Иванов ! Срещу тях, да тичат, няма да ги стигнат !
  • 25 11ап

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ винаги печели":

    Дори когато не печелите, пак печелите,вие от ГЕРБ
  • 26 Дали нарочно,

    5 0 Отговор
    Или без да иска, Фандъкова вреди, щото за Борисов, всичко е със съзнание и преценено, а и подкрепено в НС, защото всички комунета, са ЗА, когато ще се взимат едни пари, от “ суверена”?! Фандъкова, откажи се от кандидатурата си! Защото си честна! Е, наивна, незнаеща и други недостатъци... Но защо да дърпаш политическата каручка..
  • 27 Би Би рапона от банкия

    5 0 Отговор
    На фъндъчката ша и пуснем 50000 бюлетини фандък , както винаги при пп гроб изборите са честни и прозрачни

    Коментиран от #37

  • 28 Локвите,

    8 0 Отговор
    Локвите, след миене, или дъжд, са знак, че изпълнението е некачествено! А, Борисов, Фандъкова? И тези преди вас! Брак строите!
  • 29 onq s konq

    0 8 Отговор
    Нито съм Ванга,нито Пророк Илия,но БЕЗУПРЕЧНАТА МИ ПРОГНОЗА Е ,че Фандъкова ЩЕ СПЕЧЕЛИ - твърде вероятно още на 1-ви тур КАКТО ВИНАГИ ДОСЕГА.След което БСП ще писне пронизително/ за кой ли път/ че "Изборите са нечестни" поради купуване на гласове от ГЕРБ/номера с Печатниците вече не върви/,че в крайна сметка БСП е увеличила Изборната си маса/какли става това,члед като дъртите Комуняги измряха като Чумави прасета/,че печелят И в Национален мащаб,защото някъде в някакво село "вече" кмета е червен и т.н.И я знаете тука тая ТРАДИЦИОННА ПОДРОБНОСТ,и пак се провиквате невъздържано с Лумпенския си диалект...Е КАФА де!:)
  • 30 Матю Макконъхи

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гол охлюв":

    Фандъче, подавай си оставката
  • 31 Усмивката

    6 0 Отговор
    И какво е това ,,последователност " бе.Пипа ли се,яде ли се, има ли го по магазините да си го купиме.Разбрах къде е успехът при говоренето на нищо.Ако имаш на тезгяха от пиле мляко ти започваш да говориш за ползата от ядене на тиква.Тъй народа изпада в ступор,следва окопитване, през което време вече всичко е преминало .И тия са пак на власт.Това ли е слабото звено на прехода....,,последователност".И то след 10 години опити,експирименти,излагации.И като няма вече какво да извадиме....,,последователност"".Звучи загадъчно красиво и респектиращо ,като ,,устойчиво развитие"

    Коментиран от #34

  • 32 Кой68

    8 0 Отговор
    Данче в София има последователност-на ремонта се прави ремонт😉
  • 33 Съдът да постанови решение

    2 0 Отговор
    Цацаров да се самосезира.
  • 34 Езиковед

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "Усмивката":

    Не забравяй "постоянство"! Едва ли има по –богат език от българският, така че очаквам нови думи и словосъчетания, необходими за обрисуване на настоящата ситуация. Например – послепост, или постпоследовател/ но , на ни и т.н производни. Това ни е богатството– в думите, другото го ограбиха.
  • 35 Мартин

    5 0 Отговор
    Не знам какво й е нужно на София, ама ако 12 години не ти стигат да се докажеш, трябва да помислиш за смяна на професията.
  • 36 Addf

    7 0 Отговор
    Последователност в разширяването на синя зона, поскъпването на билетите, тормоза на хората по кварталите с паяци, без да е изграден нито един паркинг...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 курубаглар

    2 0 Отговор
    Аман от нагли селяндури.Настаниха се да живеят в София,искат и да управляват.Върховна наглост.Кмет на София трябва да е човек минимум пето поколение софиянец.НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ СЕЛЯНИТЕ.
  • 39 Гуня адвокатина

    3 0 Отговор
    Б.Борисов управлява.Фандъкова е само пешка.
  • 40 VVV

    3 0 Отговор
    Нужно било постоянство . Иска да каже че - НА ВСЕКИ РЕМОНТ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПОСТОЯННО РЕМОНТИ ЗА ДА СЕ ИЗТОЧВА НАРОДА. И след гроба на фандъкова кво да чакаме ??? Може би мавзолея на фандъка за да има постоянство простотията на герб
  • 41 Мафията ГЕРБ.

    4 0 Отговор
    На София и е нужен кмет, който да не Краде като за Световно за Шайката ГЕрП!
  • 42 Гил Хейл

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гол охлюв":

    На София са и нужни повече пейки от 9000 лв за да могат софиянци и гостите на столицата да си почиват и да прилагат
  • 43 Бай Дончо

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "ФК Кери и Ник Джонас Брадърс":

    На София са и нужни повече пейки от 9000 лв за да си почиват повече столичани и гостите на столицата да си полягат. На София са и нужни повече пейки от 9000 лв за да могат софиянци и гостите на столицата да си почиват и да полягат.
  • 44 Казуар

    0 0 Отговор
    Данчето и Майчето произхождат от семейства на комунисти.
  • 45 Хк+йххххйххх

    1 0 Отговор
    Фъндъвкова ще последва Цачева
  • 46 Колкото толкова

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гол охлюв":

    На София са и нужни повече пейки от 9000 лв за да могат софиянци и гостите на столицата да си почиват и да си полягат
  • 47 вятъра на промяната

    2 0 Отговор
    Фандък, на София и България и трябва Промяна, Смяна ! Със стари брантии, нов бардак не става. Чао !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 333

    0 0 Отговор
    Повече като:

    Некадърните ремонти
    - НДК
    - Графа
    - Кристал
    Също така
    - Тъпите светофари
    - Стотици километри велоалеи
    липсващата инфраструктура в
    - Малинова Долина
    - Витоша
    - Манастирски Ливади
    Още от това:
    - Бездомните кучета
    - Каруците
    - липсващите детските градини
    - Всички големи и малки гета
    - Разбитите тротоари
    - Повсеместната мръсотия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове