Last news in Fakti

12 Септември, 2019 10:11 3 860 28

Шок и във Варна! БСП без кандидат за кмет

  • бсп-
  • кандидат-
  • кмет

На провелата се инфарктна конференция се случиха само скандали

Шок и във Варна! БСП без кандидат за кмет - 1

На провелата се инфарктна конференция във Варна, на която социалистите трябваше да подредят листа за общински съветници и да излъчат кандидат за кмет, се случиха само скандали, пише Pravoton.bg.

Председателят на БСП – Варна, от който ръководството в София свали доверие преди около месец, е докладвал, че всички номинирани кандидати за кметове са се отказали.

Сред тях са били авторитетни личности като: проф. Красимир Иванов, проф. Пламен Илиев, доц. Божидар Чапаров, адмирал Петър Петров. Според запознати в дъното на всички откази е било първото място в листата, което от години е запазено за Гуцанов.

Така кандидатите си давали сметка, че каквито и усилия да положат в кампания, ще трябва да се съобразят с вечния водач на червената листа.

Като спасителен вариант Гуцанов предложил за кандидат-кмет Костадин Костадинов, който е председател на партия “Възраждане”. Това буквално шокирало присъстващите, защото било повече от абсурдно БСП да издигне председател на друга политическа формация.

Залата реагирала с възмущение и подигравки пред опцията левицата във втория по големина град в България да няма кандидат или да бъде такъв от друга партия.

Доц. Огнян Кънчев заявил пред всички, че унижението все пак има граница, а в случая са преминати всички граници.

Доктор Надя Дюлгерова се обърнала към Гуцанов с думите, че ако той не иска да поеме отговорност и да бъде кандидат за кмет, тогава тя е готова да се жертва, но това унижение не може да се преглътне.

В така създалата се ситуация на практика БСП - Варна няма кандидат за кмет.

Подреждането на листата също предизвикало скандал, тъй Гуцанов не изпълнил указанията на контролната комисия за прозрачен и легитимен избор. Това възмутило повече социалисти, защото е традиционна практика да има наблюдатели, с цел да няма съмнение в избора и коректното преброяване.

Така това станало повод и до физическо сблъскване. Със срамния казус във Варна най-вероятно ще се занимае и Националният съвет на партията, който се събира на 15 септември.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    31 1 Отговор
    В ТИМ град е друга България.
  • 2 ФАКТИ

    25 14 Отговор
    Нинова тотално ранебити БСП ! Не знам ,социалиститите слепи ли са или са идиоти ,та не виждат че партията им умира ?!

    Коментиран от #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Стоян

    30 15 Отговор
    Защо да е шок,на всички е ясно,че БСП е сбирщина на крадци и агенти на бившото ДС,там читави хора НЯМА!Не мога да разбера какъв ТЪПАНАР трябва да си да гласуваш за партия която си признава ,че няма достойни хора сред членовете си ,а потдържат кандидата с най голям шанс срещу ГЕРБ!БСП няма идеи за управление на страната,тя участва в политическия живот ЗА ДА ГРАБИ ДЪРЖАВАТА!Лидерката -Курнела приватизаторката е живото доказателство за моята теза!

    Коментиран от #8, #21

  • 5 Алоооуууу

    16 12 Отговор
    Вторият по големина град е Филибето....
  • 6 АНЕНЕРБЕ

    25 14 Отговор
    СРАМ НЕ СРАМ , КАНДИДАТА Е ПОСОЧЕН....... ТОЙ Е КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ. .....ЗАЩО ПЪК НЕ?!........Какво лошо има в това той да е кмет на Варна.
  • 7 Браво на варненци

    20 15 Отговор
    "ВЪЗРАЖДАНЕ" Е ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 8 АНЕНЕРБЕ

    19 7 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян":

    Принципно си прав. .....Но нали не изключваш от листата на заподозрените крадци и тези от ГЕРБ? .........Лицето Бойко Методиев Борисов 13 години е член на БКП, , а партията му е пълна с трета ръка баберка от бивши ДЕГРАДИРАЛИ ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ КОМУНИСТИ!!
  • 9 АНЕНЕРБЕ

    15 9 Отговор

    До коментар #7 от "Браво на варненци":

    ПРАВ СИ. .......Щом и варненските социалисти са прозрели правилният избор на Константин Константинов , нещата с КУРВЕЛИЯ са повече от ясни - НА ТАЗИ ПАРТИЯ НЕ И ТРЯБВАТ ПРИВАТИЗАТОРИ, КРАДЦИ И БОКЛУЦИ КАТО КОРНЕЛИЯ , ОВЧАРОВ , ГЕРГОВ ... ... ТРЯБВАТ И ЧЕСТНИ ХОРА КАТО КОСТАДИНОВ.
  • 10 Кольо

    15 12 Отговор
    КОСТЯ КОПЕЙКИН - РУСКАТА ПОДЛОГА. Във Варна бъка от тях. Като почнем от ТИМаджиите, минем през Марешки и се спрем на Костя.
  • 11 АНЕНЕРБЕ

    18 6 Отговор

    До коментар #2 от "ФАКТИ":

    ПАРТИЯТА ИМ ТРЯБВА ДА УМРЕ ЗАЩОТО ТЯ Е ПАРТИЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ И ПРИВАТИЗАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ. ......БСП не е лява партия каквато трябва да бъде. ....... Затова и варненските социалисти просто са се ОТДЕЛИЛИ от отровната гръд на кърмилницата и са направили правилния избор - КОСТАДИН КОСТАДИНОВ. ....
    Кого ще посочи след събирането си НИНОВА няма никакво значение. ....... ВЯАЖНО Е ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТ ВАРНЕНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ.........., а то е сигурно за КОСТАДИН КОСТАДИНОВ!!..........Желая ви успех. .....
    Примера с Варна е ЗАРАЗИТЕЛЕН!!!

    Коментиран от #20

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Щангиста

    5 0 Отговор
    Ебаси шока!
  • 14 Приятел

    5 2 Отговор
    Е как без кмет?Там си имат кмет-Тим Тимов Тименов.
  • 15 Кон

    8 5 Отговор
    Направо невероятно! В един от най-материално "мислещия" град да се предложи кандидат за кмет от най-нематериалната партия "Възраждане"!? Браво! Може пък и да има все още шанс за Варна!?
  • 16 А БЕ

    11 4 Отговор
    БСП УМРЯ, САМО ШЕПА НИСКО ОБРАЗОВАНИ ХОРИЦА СЕ ПОДВЕЖДАТ ПО ТЕХНИТЕ ЛЪЖИ !
  • 17 Панов

    9 6 Отговор
    Костя е Маргинал с тежки психични проблеми
  • 18 Приятел

    5 5 Отговор
    Костя Копейкин е новата марионетка,заедно с руското чАдо Паскоф,бленуващ по времето на соцо у представящ онези времена за манна небесна.А Костя пък ,бивш журналя от вестник финансиран от Сорос.Пребрал са Илия,кога са огледал,па от тияя...
  • 19 Смях

    5 5 Отговор
    Костя Копейкин,както пистоянно заплашва тоя и оня с разправа,така,ако му дам една в гърдите,раманцата му ще ръкопляскат 30сек.
  • 20 стоян

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "АНЕНЕРБЕ":

    до 11 ком -Тарикатски трик на Курнела =В София нямат кандидат и във Варна нямат кандидат =ама ще подкрепят независимия комунис русофил Костадин копейкин-Доста балами ще лапнат въдицата на ,,независимия кандидат ,,
  • 21 Наблюдател

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян":

    Стоян аз не съм от никоя партия... Още не се е появила такава....... Но да бъдем реалистично..... Герб пък са бивши бкп....... А да не говорим че герб е сформирана от бивши бкп минали през сдс, ндсв. И на края се преименува ха в герб уж , че са нови.... КЪде са парите от Европа,,,, че всяка година вземат от хазната дето ние пълни с без божи данъци.... Срината бизнеса.... Инвеститори.... Обувните чуждестранни фирми , затварят една по една.... Шивачките фирми работят колкото да не умрът от глад.... В блато лесно се влиза но трудно се излиза.... Нямаш право да говориш, да протестират........ А заплатите им космическо.... Ние вземаме троши и работим по 12 ч, някои на няколко места. Те само закони променят. Нищо не са свършили , само унищожават.
  • 22 месара

    3 0 Отговор
    спокойно, бсп ше предложи някой "независим" кандидат!
  • 23 антрашпиц

    2 0 Отговор
    Шок във Варна.Ма недей,няма да мога да заспя таз вечер.Ма ко ша го праим туй бсп незнам.Ужас..
  • 24 Нео

    4 2 Отговор
    Нинова въведе просташко-махленският стил и това оказва негативно въздействие върху цялата партия. Нормалните хора бягат от там, остават само шепа некадърни кариеристи!
  • 25 ТИМ да се самосезира

    3 0 Отговор
    Шок, шок, Портньiх пак затвори Салтанат предизборно. До следващото съдебно дело. Тия хора не могат работят, не могат се прибра, не могат я, не могат сра, ама сложихме знак, тефтер, копои, за сеир на цялото свят. Цело мандат, спаа, цело лято ръкомааха, сега ще се бабаним с предизборни простотии. Важното е да има рестрикции, затваряме пешеходни пътеки, пусаме кепенци, пускаме тротонетки, все премъдри измишльотини маде ин ГЕРБ !
  • 26 анонимен

    4 0 Отговор
    Ужас! Направо се ЕЛЕКТРОШОКИРАХ! !!
  • 27 ШОПЛАНДИЯ

    2 1 Отговор
    Направо Царя да идва и да ставаме Царство Варна. Кмет не ни е нужен. Боко пак магистрала около Сф щял да почва и милиони инвестиции. Всички милиарди което се полагат на Варна пак отклонени за СФ и Пл. Това е ШОПЛАНДИЯ а не България.
  • 28 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ВАРНЕНЦИ ,АЗ ЧОВЕК С КОМУНИСТИЧЕСКИ СХВАЩАНИЯ ВИ КАЗВАМ : " ПРЕТРЕПАЙТЕ- ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ С БИВШАТА ПАРТОКРАТСКА ДИКТАТУРА НА БКП-ВЪРХУШКАТА ;И ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ С ДС-БКП "ЖИВКОВ"- И ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ С ДНЕШНИЯ ЦК НА Бе-Си-Пи !!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове