Last news in Fakti

12 Септември, 2019 12:45 2 819 37

Лидерът на БОЕЦ обяви курс към гражданска революция

  • протест-
  • боец-
  • иван гешев-
  • георги георгиев

Преди два дни, когато се проведе "Марш за право и свобода" срещу Гешев, Георгиев пусна пост в социалната мрежа до "всички бойци, приятели и съмишленици", в който предупреждава, че "предстоят арести и жестоки репресии

Лидерът на БОЕЦ обяви курс към гражданска революция - 1
Снимка: БГНЕС

Протест срещу единствения кандидат за нов главен прокурор Иван Гешев и за сваляне на правителството ще се проведе днес пред съдебните палати в София и страната. Организатор е гражданско сдружение БОЕЦ.

"Преврат е, когато някакви скрити сили се опитват да свалят законното правителство в една държава.
БОЕЦ открито, публично и последователно искаме да отстраним мафията от властта, като първите стъпки в тази битка в момента считаме, че са оттегляне на кандидатурата на Гешев - кандидата на мафията за главен прокурор и сваляне под граждански натиск на мафиотското и нелегитимно правителство на Пеевски и Борисов. Това се нарича - Гражданска Революция!", обяви във Фейсбук лидерът на сдружението Георги Георгиев.

Началният час е днес в 15 ч., а призивът на организаторите е за блокада на храмовете на темида.

"Получен е сигнал за готвена ескалация на напрежението, когато е възможно протестите в столицата да прераснат и в по-сериозен конфликт", заяви вчера в парламента министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Преди два дни, когато се проведе "Марш за право и свобода" срещу Гешев, Георгиев пусна пост в социалната мрежа до "всички бойци, приятели и съмишленици", в който предупреждава, че "предстоят арести и жестоки репресии. Способни са и на убийства".

В текста пише още:

Арестуват ли ме, не се плашете! Не се предавайте и не се отказвайте. Мен не могат да ме уплашат, пречупят, или спрат. Имате думата ми на боец. Моите белезници са техните белезници.
Защитете съпругата и децата ми. Силни са, но ще имат нужда от помощ и подкрепа. Защитете другите бойци и биволите! На всяка цена и със всички средства! Организирайте се в мрежата и излезте пред Министерски съвет! Там е заразата, която ни убива. Живеем в мафиотската и мутренска диктатура на Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев. Гражданите имаме свещеното право да се борим срещу това зло както решим! Отстраняването на Гешев и свалянето на мафиотското правителство на Пеевски и Борисов е най-важната битка на гражданите сега! Това е битката. Казвам го открито с ясното съзнание за последствията.

БОЕЦ имаме ясен план, стъпка по стъпка как да преборим дебелите, как гражданите да си върнем държавата и да стратираме необратими реформи във всички най-важни сфери. Знаем точно какво искаме и как да го постигнем. С разум, смелост и сърце ще се преборим
След моят арест БОЕЦ ще продължи битката. За часове бойците ще се реорганизират и продължаваме. Готови сме за всякакви сценарии. Война е.

Сред исканията на протеста е и приемане на закон за лустрацията.

Той е подкрепен във Фейсбук и от Десислава Иванчева, която е кандидат за кмет на София, други кандидати, партии и организации не са призовали официално поддръжниците си да се включат в протеста.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коментар📝

    47 6 Отговор
    БОЙКО И ГЕРБ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ВДИГАТ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ.ЗАЩОТО МНОГО НАРОД ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ГРАЖДАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ.ТОЕСТ МНОГО ХОРА СА СРЕЩУ СТАТУКВОТО НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ ИНОВИРАТ КЪМ ПО ВИСОК СТАНДАРТ ИНАЧЕ ЩЕ МИНАТ ХОРАТА КЪМ БОЕЦ.КАКТО И СПРАВЕДЛИВОСТ ВЪРХУ КОРУМПЕТАТА И МАФИЯТА
  • 3 Кратун Борисов

    12 7 Отговор
    Тва е като прецъкването с ламбите едно време под лозунгъ,, Не на страха"! После тупа лупа и всичко е точнооо..
  • 4 Смях

    14 38 Отговор
    Революционерите са хомосексуалист с комплекси за малоценност.Само Ганди е примера,хуманизъм и мирни средства.Всички такива бойци,възрожденци и подобни са обикновени психопати,жадни за власт.

    Коментиран от #8

  • 5 месара

    12 44 Отговор
    кой си ти бе гошко , ти ли ше правиш революция, ти ли ше буташ правителство? ти си един жалък платен смешник!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 3397

    49 8 Отговор
    Борисов и хората му станаха толкова нагли и в кражбите и в действията си, че трябва да бъдат отстранени незабавно! Поростия позжарникар си мисли, че си е купил спокойствие от САЩ и Германия, само че това не е достатъчно! - Ще яде бой! Сериозно дърво трябва да получи и то незабавно!

    Коментиран от #19

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Усмивката

    21 6 Отговор
    Ай дано.Комунисите с преварат са дошли и от преврат се страхуват.По това ще ги познаете.
  • 10 Смях

    4 11 Отговор

    До коментар #8 от "Еl comandante":

    Подозирам,че ако се срещнем,ще запееш друга песен,неграмотник.

    Коментиран от #13

  • 11 Приятел

    4 6 Отговор

    До коментар #8 от "Еl comandante":

    Такава команда ще ти дам,че ще бягаш до залеза и обратно.

    Коментиран от #14, #17

  • 12 Приятел

    10 2 Отговор
    Дегенератите обикновено ненавиждат нормалните хора. На тях им доставя истинско удоволствие да наблюдават как един полулуд извратен лидер садист, поставен от тях на власт, води война с друг подобен лидер, също издигнат от тях на власт, но начело на някоя друга държава. Милиони и милиони хора умират за забава и удоволствие на водачите на сектата от дегенерати. Искате да ме попитате как става това. Чрез масонството. Масони, Илюминати, Ротари и т.н. (“…името ни е легион” – отвърнали му бесовете…) – това са все клубове, където дегенератите внимателно наблюдават поведението на възможни кандидати и при наличие на изявени хомосексуални наклонности на някой от тях, започват активно да го придвижват нагоре по властовата стълбица.

    Коментиран от #15, #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Коментар📝

    17 3 Отговор

    До коментар #7 от "3397":

    АКО НЕЗАБАВНО НЕ ВДИГНЕ СТАНДАРТА И НЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА НЕГОВИТЕ ХОРА КАК ЗАБОГАТЯХА ПРЕСТЪПНО
    ТОЧНО ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ.

    Коментиран от #21

  • 20 Кой68

    10 11 Отговор
    Това си е подстрекателство към безредици.....Сега да видя как ще действат ДАНС и прокуратурата........

    Коментиран от #23

  • 21 4469

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Коментар📝":

    Как се вдига стандарт?

    Коментиран от #24, #27

  • 22 смешници

    3 7 Отговор
    Жалки.
  • 23 присмехулНИК

    13 6 Отговор

    До коментар #20 от "Кой68":

    А ти какво предлагаш? Да седим и да чакаме поредното поскъпвяне или поредният данък и акциз? Иска ти се да чакаме да теглят някой, нов заем ли? Извинявай, но "ама то така трябва" или " по целия свят е така", за нас не е отговор! начакахме зе 30 години на светло бъдеще и не вярваме в него при сегашното статуткво!

    Коментиран от #28

  • 24 Факт

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "4469":

    С устни!
  • 25 Зайко Байко многознайко

    17 2 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 26 Хахаха

    5 11 Отговор
    Майдана е хубаво нещо само ако е насочен срещу Кремал! Иначе ще те обявят за шпионин и терорист!
  • 27 Коментар📝

    15 6 Отговор

    До коментар #21 от "4469":

    Да ПОПИТАТ РУМЪНЦИТЕ
    БЯХМЕ=ПРЕДИ 10г. И ДОЙДЕ НА ВЛАСТ БАЦЕ И СЕГА БЪЛГАРИ ЕМИГРИРАТ В РУМЪНИЯ ДА РАБОТЯТ.ТА ВЪПРОСА Е НЕПРАВИЛЕН.ПО ПРАВИЛНИЯТ Е КАК СЕ НАМАЛЯВА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ.А НА ТОЗИ ВЪПРОС МОЖЕ ДА ТИ ОТГОВОРИ МИСТЪР БОКО
  • 28 Кой68

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "присмехулНИК":

    На изборите гласувай срещу ГЕРБ така разбирам ДЕМОКРАЦИЯТА..Забравяте че любимите ви янки подкрепят "статуквото"...А повечето от вас няма да си покажат носа навън при нещо сериозно,а ще вилнеят от агитките и тем подобни?Успех..
    ...
  • 29 Питам

    7 9 Отговор
    Сдружение Боец някаква нова организация на Решетников ли е?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 случаен

    5 6 Отговор
    като наближат избори и лудите изпълзяват от всички дупки сега е 21 век , ако този борец ли е сккалец ли е незнае защо комунистите си мислят че всички требва да ги обичат и да им се подчиняват жалко че тоя малоумник не е в друга държава досега сто пъти да са го прибрали без да му се обясняват ма тука ако го приберът полицаите веднага Курнела ше организира червените ескадрони а попотения неосъществил се министър на прокуратурата Христов ще започне да се блещи по всички телевизии оставете ни на мира бе защо требва да мислим като вас и Радев нали ревете за демокрация пак налагате диктатура

    Коментиран от #33

  • 32 кеф

    6 2 Отговор
    КОР за всички герберасти прости
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Иво

    1 2 Отговор
    БОЕЦ - като си толкова мераклия за ВОЙНА - бегом в Сирия! К`ви ги дъвчиш тука? Ама там могат да те гръмнат, сдухан примат, затова не ти стиска! А тука можеш спокойно да си разказваш приказчиците на бабите и дядовците по селата....! Само там хващате ,, декиш "!
  • 36 да живее БОЕЦ

    3 1 Отговор
    КАТО ВИ ЧЕТА , НАПРАВО СИ ВИ ЖИВИ ОПЯВАМ - СТРАХЛИВЦИ ОТ ПЛЕМЕТО УРОДЛИВО , ЛИЗАЧИ НА ГЕРБЕРСКИ ДУПЕТА , ПРОСТОТИЯТА НА ПРОСТИТЕ ... НО ПРАВ Е БОТЕВ У НАЗИ СВЕСТНИЯТ ИМАТ ЗА ЛУД , СТРАХЛИВЕЦА ВЕЧНО ЩЕ НАМЕРИ ОПРАВДАНИЕ ЗА ЛАЙНЯНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ !!! ХОРАТА НА БОЕЦ ЩЕ ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА А ВАС И ВНУЦИТЕ ЩЕ ВИ ПРОКЛИНАТ!!!
    ДА ЖИВЕЕ БОЕЦ!!! БОКО ПЕЕВСКИ - НАДЕЖДАТА ВИ Е В ГРЕШЕВ , НО ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ КРИВА СМЕТКАТА - НАПУК !!!
  • 37 Жоро

    0 0 Отговор
    Падането на тиквата няма да доведе до нищо.
    България е тотално колонизирана.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове