20 Септември, 2019 18:11 9 693 36

Първан Симеонов: Слави ще е фактор

  • първан симеонов-
  • софия-
  • кмет-
  • избори

Оформят се два отбора в кметската надпревара за столицата

Първан Симеонов: Слави ще е фактор - 1

Смятам, че битката в София ще бъде най-политическа. Освен това в столицата се оформиха два отбора - отборът на промяната и отборът на статуквото. В последно време обаче т. нар. отбор на промяната яде доста бой. Това заяви в предаването ''Плюс-минус'' по „Нова телевизия“ политологът Първан Симеонов.

По думите му чрез Криско в Инициативния комитет Мая Манолова отправя директен апел към най-младите да гласуват за нея.

Относно скандала покрай БНР Симеонов посочи, че това не са приятни неща, които разделят политическия свят у нас.

,,Всичко е въпрос на тактика и е трудно да се каже кой ще спечели. Факт е, че предизборната кампания започна отдавна и отдавна се разбра, че ще има сериозна битка. По този начин София се превърна в поле за изява и на национално ниво, нищо че става въпрос само за един град'', коментира социологът Анастас Стефанов.

Той допълни още, че Слави Трифонов ще бъде фактор в обществено-политическите процеси на страната, когато се включи в политиката.

,,Казусът с БНР наистина е доста неприятен, особено за властта, защото така е принудена да влиза в обяснителен режим'', каза в заключение Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИМА ЛИ ВОЙ

    14 29 Отговор
    НА ОБЕЗУМЯЛА БЕСЕПЕРАСТИЯ.???
  • 4 Да ни е честито!

    39 5 Отговор
    82 дни от новите по-високи цени на тока и парното и топлата вода и наливна бира и храните от първа необходимост.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 El pepi

    54 16 Отговор
    Мачкай, Слави! ;)
  • 7 Голо бърдо

    42 13 Отговор
    Мачкай Мая крадлата Фандъкова е обран бостан
  • 8 бай Даньо

    47 13 Отговор
    мда, с толкова тъпаци в тая държава Слави ще е фактор.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бесен Язовец

    25 28 Отговор
    Славчо от Лучиндол ще е селски фактор!

    Коментиран от #30

  • 11 Бракониера

    25 16 Отговор
    Секви ви лъгаха за 30години само челист от музикалното в Плевне не еи беше метакл!

    Коментиран от #27

  • 12 Соня Блейд

    28 15 Отговор
    Трифонов се явява на избори с едничката цел да разпилява електората на Мая Манолова. Знае че няма шанс за победа обаче се пуска за да помага на гербераците. Сметките ше му излязат криви ако има балотаж. Видяхме какъв мерзавец е на интервютата с Борисов и Цацаров!!!

    Коментиран от #24

  • 13 Слави е същият Тъпан както

    19 7 Отговор
    И Побойко Методиев ! Сменят декора а менюто - същото ! Иначе защо го държат на ХРАНИЛКАТА толкоз време , да ги хапе ?
  • 14 Тъпо тролче

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Румяна Костова":

    Адолфчо, пак зацикли, смени плочата!
  • 15 Естет

    11 1 Отговор
    Пък аз не искам грозни хора да ми дават тон в живота! Визирам не един а всички !
  • 16 Бракониера

    16 5 Отговор
    На изборите ПРОСТАЧИНЯТА от Бг да не се чуди ами да гласува за партията на Славчо тамън че ускорите краха по който е тръгнала България последните години! Нормалните да стягат куфарте, простотията потопи корабчето!!!!
  • 17 Шопо

    21 2 Отговор
    Нема спасение от политическата мафия ! Лява,дясна - няма разлика !
  • 18 Сони

    19 8 Отговор
    Бе що така квичите по тоя Слави бе? Нали е чалгар и никой няма да му се "върже" да гласува за него? Нали е недоучил, прост и грубиян? Нали го изгониха от телевизията и екипа му се разпада?
    Все ми се струва, че много ви плаши тоя чалгар и мисля, че има защо да ви "страхува" след като се "ваканцирали" така безгрижно толкова много години.
    Всъщност, епитетите с които описах Слави, по-горе, до един така добре прилягат и на сегашните ни "ръководители".
    Инак вие си квичете! Те и прасетата дето ги евтаназираха ВАШИТЕ така квичаха, ама си заминаха "загробени". Така, че не ни пречите, ама никак!
  • 19 Ами да

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Румяна Костова":

    А стига се повтаря де беден речник що ли
  • 20 Borislav Popov

    3 5 Отговор
    Ами верно станахте пп- клюкарски вестник от кака Сийка ! Глупост след глупост- простотия след простотия!
  • 21 Borislav Popov

    3 5 Отговор
    Ами верно станахте пп- клюкарски вестник от кака Сийка ! Глупост след глупост- простотия след простотия!
  • 22 нов

    11 2 Отговор
    Всяко злодеяние започва с добри намерения. Дали има нужда от още един експеримент от модела "нека се прбвам и аз в политиката; то кой ли не..."?

    Коментиран от #26

  • 23 Кой68

    3 6 Отговор
    Браво добра кампания му правите.....Тоя ще е фактор като Р.Плевнелиев.......
  • 24 Бате

    11 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соня Блейд":

    Бате браво на теб имаме новина!!!!! Слави е на избори!!! А той знае ли?????
  • 25 Видяхме ги всичките маскари

    8 1 Отговор
    На ход е Слави.
  • 26 Сбогом ММ

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "нов":

    Един след друг напускат ИК на Галевица!Ако и Кадиев се изтегли,тогава ще лъсне че не е сценарият Радев-Решетников,а Дай България - Иванчева!Глупавата Мая пак е изкундена,този път Нинова напрово я изтри от политиката,ще си остане само като прокси на ДПС и Мафията!Ситуация,както в детската песничка:Ха наляво,ха надясно,ха в млякото прясно!Лакомията и простотията провалиха ММ,следва тотален резил и при Йоло Денев!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гого

    2 3 Отговор
    Дали Слави ще влезе като фактор в политиката ще зависи само от него. Зависи какви послания ще отправи. Дали ще бъде толкова критичен към управляващите както досега, или изведнъж ще подвие опашка и ще почне да мяука край паничката с мляко, която ще му подхвърлят. Ще зависи и какви послания ще отправи. Дали популистични, или добре обмислени и гледащи напред и в дълбочина. Иначе само с чалгаджийски заяждания няма да го бъде. Големия му гаф с единия лев за партийни субсидии няма да се забрави скоро. Подведе доста хора, които не се замислиха какво ще се случи. Когато Слави започне да си прави кампанията с 1 лев субсидия, или без пари, да издържа партийни офиси по места със сътрудници, наеми, разходи за ток, заплати и т.н. с 1 лев ще даде личен пример как това се прави. Другото си е гол популизъм. Вижда се какво става с една публична медия като БНР, когато изпадне във финансова зависимост и как почва да уволнява журналисти с едно обаждане. Само, че това може да се мултиплицира към държавата, а това е много опасно. Та Слави добре да си обмисля посланията за напред.
  • 29 С.Т

    5 4 Отговор
    Боя настана тупкат сърцата.
    Настана време вятър пове.
    СЛАВИ Е НАРЕД ДА ЗАПЕЕ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 бай Даньо

    9 3 Отговор
    Цигaнитe cъщo ca хoрa и нecпocoбнocтa нa държaвaтa дa ce cпрaви c цигaнcкия прoблeм нe мoжe дa oнeвeнявa нeчия aгрecиa и дa вмeнявa винa нa aвcтрaлйци пoпaднaли нa пътя нa тaя aгрecия. Нe cтaвa тaкa c aгрecия нa пaрчe. Cтaвa кaтo cи избeрeш прaвилнитe пoлитици a тe зaрaбoтят пo плaн зa рeшaвaнe нa прoблeмa мeтoдичнo. Пoдoбнo рeшeниe върви в Румъния нaпримeр - изринaхa гeтaтa и ги пaтрoлирaт c брoнeтрaнcпoртьoри и aхa e мръднaл цигaнинa oтивa в зaтвoр. Тaкa нa цигaнитe в Румъния им ce прeдcтвят три избoрa :

    1 Cтaвa хoрa в Румъния
    2. Oтивaт в зaтвoр в Румъния.
    3. Oтивaт в Дуиcбург , и тук двa пoд избoрa:
    a) cтaвaт хoвa в Гeрмaния
    б) oтивaт в зaтвoрa в Гeрмaния

    Тoя плaн мнoгo ли e cлoжeн зa прилaгaнe!?
    Вceки cи нocи пocлeдcтвиятa, eй хoрa. И никaкви пoлитици нe c aвинoвни зaщoтo в Бългaрия никoгa нe ce пoяви cъглacиe oкoлo нaккaвa идeя кaквo дa c eпрaви c цигaнитe и ceгa ce въртим в кръгoвe. Другo ми нaпрaви впeчaтлeниe зaщoтo cъм зaбрaвил пoдрoбнocтитe или мoжe би тe ca прикривaни умишлeнo oт oбщecтвoтo кoгaтo cлучaя бeшe aктуaлeн. Aкo бългaритe нe бяхa тaкивa cтрaхливци тo ceгa щeшe дa имa eдин убит acтрaлиeц и eдин цигaнин ... кaк тaкa ce изпрaвил cрeщу 16 души и убил eдин и рaнил oщe някoлкo, бe aлo пoceркoвци!? Кoлкo cмe жaлки бългaритe!?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Големия

    1 4 Отговор
    Слави има дарби и трябва да ни управлява шото да ни оправи.Голем е много и е пич ,аз очаствах в стани поп фолк звезда и получих отношение нищо че не спечелих ,аз си бех звезда и преди тва. Поздрав за сички попфолк маниаци с едноименото ми авторско парче което е хит в мрежите:
    Куплет 1: Добър вечер! За всичките маниаци празним чашките. Вдигаме рейтинга, като сваляме прашките в ефир. Отговори ми на въпроса: за к'во са ти парички като пак си гола и боса? По канал1 децата ви ви гледат голи млади дами с мръсно по устата и кървави сополи. Дай ми сопа, в главата си кат' антилопа, имам един приятел, който се познава с PhotoShopa-a. Държава на шишарки и хищни хиени, джиесеми, празни кофи и доста пълни сутиени. Живот, прекаран с отворен задник на матраците, имам нови цици, ходи викни папараците. Останали са ми халки, не са ли вашите? Грозна инфекция от банкноти в гащите. Слагам две-три нули, дай наблизо танците! Животът ти е естрада, хвани се за палците! Припев(х4): парарарарара.. ЖИВОТЪТ ТИ Е ЕСТРАДА! Куплет 2: Представям новата кметица Мая въртолета абе, ти видя ли порно клипа й в нета? Видях го, явно, че и тя е от игривите, друго си е в сезона на сливите. Малките се учат, движат си дупенцата, а яки батковци им правят кисело в устенцата. Ако искаш с моята хикс петица кадър, бъди мръсница, ела да ми направиш вятър. Аз съм фен на филмите, зат'ва I STAY LATE, дай ми два стотака, да се видя с Мис Play Mate. Не ме напрягай, пил съм, много мразим камери, аз съм мног
  • 34 Дядото

    2 0 Отговор
    Адееее...навеждането на социолозите пред Славчо се започва...!!! Ще има и дудучета и вазелинче...абе...ТОЗИ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ,само където лицата ще са нови!!!
  • 35 Последен стадий Цъсъкъ

    0 1 Отговор
    А бе защо не се гръмнете всички!!!?
  • 36 Последен стадий

    1 0 Отговор
    До края.........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове