Last news in Fakti

24 Септември, 2019 12:49 1 994 21

Настимир Ананиев: И избиратели на ГЕРБ ще подкрепят Манолова в София

  • настимир ананиев-
  • герб-
  • избори-
  • волт-
  • мая манолова

Изграждането на онлайн публични регистри с гласуванията на общинските съветници е приоритет

Настимир Ананиев: И избиратели на ГЕРБ ще подкрепят Манолова в София - 1

Когато беше избрана за омбудсман, Мая Манолова беше подкрепена от депутати на ГЕРБ, независимо от партийната воля да не се гласува за нея. Смятам, че и на местните избори избиратели на ГЕРБ ще подкрепят Манолова в София, заяви Настимир Ананиев, лидер на „Волт“, при гостуването си на Георги Коритаров по телевизия „Европа“.

Ако Манолова се позиционира равноотдалечено от всички партии, тя ще успее да завземе центъра и да разгърне потенциала си и в ляво център, и в дясно център, смята Ананиев.

На тези местни избори част от нашите основни приоритети са гражданското участие и прозрачността. Държим във всички общини да има публичен онлайн регистър с гласуванията на всички общински съветници, също така да има такъв регистър и към Инспектората на всяка община. Гражданите трябва да знаят кой получава актове за несвършена работа и на кой са отменили акта и защо, заяви лидерът на „Волт“.

Друг приоритет е гражданското участие, гражданите трябва да участват във вземането на решенията в общината. Също така да им се предостави свободен достъп до заседанията на общинския съвет, такъв например в София липсва. Нека общините бъдат управлявани на светло, заявяват от европейската формация.

Не на последно място трябва общинските дружества като Топлофикация, Центъра за градска мобилности други да бъдат напълно ревизирани за начина на харчене на публичните средства, които получават. Очакваме големи изненади да изскочат от тези ревизии, добави Ананиев.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стършел

    12 7 Отговор
    Тоя, когато го обвиняваха, че е п..раст не вярвах, но сега вече съм убеден, че Е!
  • 2 Хасфалт

    10 3 Отговор
    Нормално да я подкрепи ГЕРБ, щом Корнелия мина през СДС и отиде в БСП, защо Майчето да не мине от БСП в ГЕРБ. Всички са на една хранилка.
  • 3 onq s konq

    12 7 Отговор
    Яяяя виж ти. Взе да се разплита чорапа. Колко пъти да ви пиша, че Майчето е новата кметица на София.

    Коментиран от #15

  • 4 седесарче

    1 15 Отговор
    Не съм за Май Манолова но не съм и за Фандъкова. Аз съм за градската десница на Радан. Не ни подценявайте. На последните избори пратихме евродепутат.

    Коментиран от #5

  • 5 село

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "седесарче":

    И ти не знаеш какво си. На последните избори Седесарчетата и Раданчетата се изпокараха и бяха конкуренти. Тогава ГЕРБ ви вкара през задната врата, по нареждане на ЕНП.
  • 6 мангалезич

    7 2 Отговор
    "Смятам, че и на местните избори избиратели на ГЕРБ ще подкрепят Манолова" ..... А народа е казал: Надай се ую на пияни жени"
  • 7 стоян

    5 3 Отговор
    Интересно кои ще са тия избиратели на герб дето ще гласуват за тая лай кучка -една от най противните комунистки - от която другите комунисти не можеха да вземат думата от нея в народното събрание =просто е нахална и на всяка манджа -мирудия
  • 8 Браво

    2 6 Отговор
    Не знам дали боко и строителната мафията ще успеят да я овъртят в схемите си Мая Манолова, но се надявам да не. И първата и работа трябва да е проверка на 5 годишните договори за 600 милиона, които фандъшката крадла подписа току що.

    Коментиран от #13

  • 9 onq s konq

    3 5 Отговор
    ЗАЩО Ананиев СЕ НАДЯВА и избиратели от ГЕРБ да подкрепят Манолова и смята ли,че подкрепата й от БСП и Неговата партия НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ ЗА ПОБЕДА?А ако наистина е убеден че и Гербаджии ще гласуват за Мая,има ли идея на КАКВА БРОЙКА може да разчита?
  • 10 чочоне

    2 5 Отговор
    много ясно, на всички ни е омръзнала акулата фъстъкова

    Коментиран от #12, #21

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Яхиново

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Браво":

    Ти си гледай сестра Галева и Сланинова
  • 14 България мрази БСП!

    2 1 Отговор
    Бие Сие Пие щеше да бие и на евро изборите 😂😂😂
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Nik

    1 0 Отговор
    Честно казано,този Ананиев е от групичката на Соросоидите!Говори абсолютни глупости!За всеки нормален непредубеден софиянец е ясно,че Манолова е компрометирана и е "червена" до "мозъка на костите си"!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 дедо Шишарко

    2 0 Отговор
    Брато ,пиеш ли си редовно хапчетата?
  • 19 Димитър

    0 0 Отговор
    Ананиев е поредната изпълзяла червена калинка градинка. Опита за внушение, че ще се гласува за устатата въздухарка мая Манолова галева ще претърпи провал. Време е да бъдат изместени всички стари партии, вредни амортизирани, крадливи и червени. На 27.10 имаме шанса да ги изметем още на първият тур начело с ментето другарката Манолова. Десните имат кандидат и това е архитект Борислав Игнатов.
  • 20 Димитър

    0 0 Отговор
    Ананиев е поредната изпълзяла червена калинка гадинка. Опита за внушение, че ще се гласува за устатата въздухарка мая Манолова галева ще претърпи провал. Време е да бъдат изместени всички стари партии, вредни амортизирани, крадливи и червени. На 27.10 имаме шанса да ги изметем още на първият тур начело с ментето другарката Манолова. Десните имат кандидат и това е архитект Борислав Игнатов.
  • 21 Джони

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "чочоне":

    Като ви еомръзнала фандъкова, гласувайте за архитект Борислав Игнатов, а не за старата, нагла бесепарка предложила и гласувала за Пеевски, орешарски и тн. Адвокатката на братя Галеви. Най много ще се облажат от нейното евентуално кметство са кръговете от бсп, например близкият до нея зам председател и милионер Кирил Добрев и неговите 17 фирми. Другите са далавераджийте от абв. Близкият до мая Гоцето първанов, с хотел в Кюстендил за около 8 милиона лева. Не бъдете найвни балъци Манолова е част от старото и червено статукво. Недейте да кълвете на популизма и лъжите и.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове