Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 06:05 7 346 50

Мегаскандал в БНТ, гонят Сидеров с жандармерия!

  • волен сидеров-
  • бнт

Лидерът на Атака сътвори невиждан панаир в предаването "Референдум"

Мегаскандал в БНТ, гонят Сидеров с жандармерия! - 1
Снимка: БНТ

Мощен скандал с лидера на "Атака" и кандидат-кмет на София Волен Сидеров принуди водещата на "Референдум" по БНТ Добрина Чешмеджиева да прекъсне предаването. Тя многократно призова Сидеров да напусне студиото, след като той не говори по зададената тема за местните избори. Сидеров обаче говори по съвсем други въпроси, влизайки в конфликт с Юлиан Ангелов от ВМРО. Той изразходи времето си и прекара по-голямата част от предаването на масата с гостите с изключен микрофон.

Сидеров отказваше категорично дълго време да се подчини на непрекъснатите подкани на Чешмеджиева да говори по темата или да напусне студиото, за което тя получи обвинения в пристрастност и налагане на цензура. На два пъти в студиото влизаха охранител и жандармерист, които чинно заставаха до Сидеров, без да го докосват с пръст, вероятно заради статута му на народен представител.

Сидеров нападна доскорошните си коалиционнни партньори от ВМРО, посочвайки, че те управляват станата с ДПС. На мушката му попадна и евродепутата и кандидат-кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, който бе нападнат на тема сексуална ориентация. За всичко това Юлиан Ангелов предрече безброй съдебни дела на лидера на Атака. Единствен Веселин Марешки от останалите гости опита да подкрепи тезите на Сидеров, докато останалите не криеха възмущението си от беловласия политик.

При поредната ескалация на напрежение и призивите на гостите за прекъсване на предаването, то най-накрая спря и продължи още няколко минути без присъствието на Сидеров. Време крайно недостатъчно, за да могат останалите участници в "Референдум" да развият тезите си по темата "Местни избори".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той е вече

    91 12 Отговор
    Бита карта
  • 2 минаващ

    184 16 Отговор
    Единствената смиселена коалиция между изборите щеше да е между МАрешки и Сидеров. Единият има хапчета, а другият има нужда от тях.
  • 3 Дон Цеци

    62 11 Отговор
    Спрял да си пие хапчетата.
  • 4 Тръмп

    61 74 Отговор
    Сидеров е типичен психопат и русофил!!!:):):) Русофилите на Решетников са нагли,прости и агресивни!!!:):):)
  • 5 Джендърмерия

    42 17 Отговор
    Трябваше двама да го държат, трети да го бие, каквато беше акцията на бившия министър на вътрешните работи(сега посланик в Израел) пачата Бъчварова.
  • 6 Кирил

    91 8 Отговор
    Тарикатчето така си прави реклама вече много години и винаги си хваща шарани
  • 7 БСП ДПС Евророма

    30 8 Отговор
    А ТАКА! А ТАКА! Новият Левски! Помните ли каква агитация и тролене падаше навремето ьа тоя трандафор? И какво стана - при Бареков. Славчо е следващият.
  • 8 Хеле

    27 0 Отговор
    Щом не се е наложило да идва войската, всичко е в норма.
  • 9 Винаги

    31 16 Отговор
    Сидеров намира начин да покаже на хората макви са истинските неща. Проблемът е, че го прави с панаири, но за бабите по селата това все още минава.

    Коментиран от #16

  • 10 Жалък руски шпионин

    36 14 Отговор
    Трябваше не жандармерия а психото с усмерителни ризи да го приберът
  • 11 Гошо

    29 31 Отговор
    Много ви страх от тоя Сидеров бе Що така
  • 12 Рошко

    34 14 Отговор
    Как можр изобщо на такива отрепки изобщо да им се дава трибуна
  • 13 Чак пък

    35 11 Отговор
    Високопарни излияния на журналист е статията. Самото предаване е тъпо и ненавреме. Във времето, когато хората искат да си починат и да гледат някой филм, пак им навирате разни мразени политици. Водещата беше нахална и изпълнителна, каквото й казват на ушенце, това прави и се изложи страшно, много неприятна лелка с парцалива коса, влизаща в очите й. Всички се хихикаха , чак пък възмутени, айде бе. Все пак е предизборно студио, хората искат екшън, като няма филм.
  • 14 нервен ( разбивача на тролове )

    20 13 Отговор
    Що жандармите седя до него като канарчета ?? хващат го за въшкарника и го извлачват от студиото и точка ко му се чудят ко му се канят
  • 15 Мими

    37 16 Отговор
    Трябва да се съгласим обаче, че Сидеров каза много истини.
  • 16 Усмивката

    19 7 Отговор

    До коментар #9 от "Винаги":

    Значи апартаментите и барбекютата са неистински неща.Щом не ги споменава и не прави скандали по тези въпроси.Какъв палячо е този и каво е направил.Освен да служи като патерица последните 13 години на криминалния елит.Статутквото не би било така стабилно без неговото присъствие в политическото театро.Трябва да си толкоз глупав за да не го прозреш
  • 17 Алфа Вълкът

    10 0 Отговор
    Е, голямо шоу е било трябва да го гледам...
  • 18 mediator37

    18 24 Отговор
    Единственият честен политик е Волен Сидеров. Ако имаше поне още 10 такива като него, бихме имали шанс да се оправим. Сидеров ги направи смешни. Видя се колко смешни и жалки са всички останали. Публиката освиркваше Чешмеджиева и си тръгна заедно с Волен на прекъсването. Чешмеджиева беше ошашавена, че публиката подкрепя Волен.

    Коментиран от #19, #25

  • 19 Усмивката

    21 8 Отговор

    До коментар #18 от "mediator37":

    Сидеров си заминава от политиката и за това прави скандали за да се пише нещо за него.Последните години беше изоблечен и натикан в дъното на народното сборище.Капацитета му и фокусите му бяха изчерпани и бе компроментиран с небългарските му зависимости.Заговори се че не е никакъв патриот и дори по лошо.Той не представлява никого сред населението,освен групичка верни гамени.Това че властта е крадлива го разбраха и пеленачетата и не виждам какво ново казва.А и да го казва ,какво предлага.Да се борим с кражбите в коалиция с ГЕРБ.???Само идиотите вярват на таз легенда...
  • 20 Ivory

    11 2 Отговор
    Това е просто театрална игра,защото Сидеров породължава да подкрепя правителството до край,а всъщност всички партии са създадени от мафията и всяка си изпълнява своята театрална роля.
  • 21 Пълен потрес

    11 8 Отговор
    Каквито ни политиците, такова управлението и такава държавата. Крещенето и неспазването на регламента е показателен факт за възпитанието и емоционалната интелигентност. Беще много грозно и пошло. Възхищавам се на Д.Чешмеджиева, че ѝ стигнаха силите и нервите да завърши предаването, което е знак за професионализъм, който Сидеров очевидно не притежава като политик.

    Коментиран от #28

  • 22 Жалка история

    10 6 Отговор
    Тая подлога сидера се беше охранил покрай боко тиквата няколко години, но усети че времето му е дошло и пак почна да прави циркове да го забележат хората.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 onq s konq

    7 10 Отговор
    Сидеров е независим политик затова казва истини, които другите удобно премълчават. Не се разбра всъщност каква е ориентацията на Джамбазки. и от какъв бизнес са спещелени богатствата на шкембе войвода?
  • 25 Честен Да бе да

    12 4 Отговор

    До коментар #18 от "mediator37":

    Кога беше честен? Когато искаше да събаря Альошата? Когато през 2006 обещаваше 500 лв минимална пенсия и 1000 лв минимална заплата? Когато щеше да сваля Борисов? Когато си игра на златно пръстче и подкрепяше ДПС+БСП? Когато влезе в коалиция с Борисов?Този душевно болен човек идея си няма как да постигне каквото и да било? Би направил всичсо за пари!
  • 26 Коментар📝

    8 5 Отговор
    Това ХИБРИДНО ЧОВЕЧЕ ВРЪТНА РУСНАЦИТЕ ОКАЗА СЕ ДВОЕН ПРЕДАТЕЛ
    ЛЕЛЕ ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НА МЯСТОТО МУ.
  • 27 Чата

    11 4 Отговор
    Тея патриотари са отврат! Сидероглу на кого ли не е готов да слугува, само да е на софрата! И не знам как има още достатъчно главанаци да им вярват! Преди няколко дни в едно предаване присъсства Патриотар Милен Михов, кандидат за кмет на Велико Търново.За повече прелест със сина и дъщеричката си - млади хора. Водещата пита момчето какво мисли за връщане на казармата - Хъмм-мъммм, аз не съм много краен..., та бащицата се намеси и го обяви за малко пацифист!!! Сетне пита момичето знае ли кой е Гоце Делчев - Не знае девойката! Иначе много войнствени и ни проглушиха главите с бойни пози, казарми и Македония! Да служат, но не техните, а чуждите деца. А синчето - джендермен в някой западен ВУЗ.Не във ВУЗ - а на селския коч - баща му и в родната казарма!
  • 28 Олаф

    9 1 Отговор

    До коментар #21 от "Пълен потрес":

    Не ми ги хвали журналистическите метреси! Това, че Сидеров е мекотело не ги прави по читави! Много ясно, че обслужват правата линия, но все някога комфорта свършва. Все пак гостите им са там да кажат какво те мислят, а не каквото бойкоугодно искат водещите!Нямаме нужда от комфортна журналистика, защото никой няма да захапе проблема, а ще гледа формално бля-бля!

    Коментиран от #35

  • 29 kaka

    9 2 Отговор
    а защо не пишете, че изгониха и представителя на ВМРО
  • 30 Радо

    9 4 Отговор
    Вчера го гледах на живо цялото предаване - голям цирк беше наистина, а воленчо е едно нагло и тъпо парче.
  • 31 Радо

    6 5 Отговор
    Не го изгониха, той сам си тръгна преди да прекъснат предаването.
  • 32 Истината

    10 6 Отговор
    Браво Сидер мачкай гейберастката шаика
  • 33 До Радо

    7 4 Отговор
    Ами защото нямаше очи да остане след като Сидеров разобличи ужпатриотите
  • 34 Питам

    9 4 Отговор
    Че те ако са всички на една позиция, защо са ни тогава 300 партии! Нека се карат! Стига да е искрено! Трябва да се вдига шум при наличието на толкова неправди и фалш! Стига лицемерие! Вижте гърците! Скоро имат ново правителство и пак правят общонационални протести и стачки по същия начин! А ние като допуснем някоя тиква на власт, като я зяобичаме и каквито и простотии да върши си я обожаваме до края на света! И тиквата се пъчи!
  • 35 Пълен потрес

    9 4 Отговор

    До коментар #28 от "Олаф":

    Изказвам личното си мнение, защото водещата въпреки неадекватното поведение на Сидеров, с големи усилия успя да си удържи нервите. Ако си гледал, си видял, че само Ангелов и Сидеров през повечето време навикваха, а пък другите си мълчаха и гледаха сеир. Общо взето– скандал в селската кръчма след като си пил повече, отколкото можеш да носиш.

    Коментиран от #36

  • 36 Олаф

    10 2 Отговор

    До коментар #35 от "Пълен потрес":

    И ако водещата си изпусне нервите, какво ще стане? Сугурно ще вземе да ги налага с точилката?! Иначе, като иде там Борисов, само дето не се заврат под масата и от там да го интервюират! Един пухал, нещо като водещ на Панорама дори се осмели да заяви на Президента, че ако се конфронтира с Греб, рискува да бъде ограничен откъм телевизионни изяви! Факт! Много ясно, че някой по шантав ще развали дисциплината. Копанята е пълна, прасетата на хранилка станаха повечко - нормално е да започнат да се бутат, хапят и црикат....!

    Коментиран от #37

  • 37 Пълен потрес

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "Олаф":

    Гледаме от различен ъгъл. Гледахме с двамата ми тийнейджъри, които трябва да научат как се води публичен дебат, така че това ако е за пример...?

    Коментиран от #39, #43

  • 38 Иво

    4 3 Отговор
    Поредната изцепка на един душевноболен плазмодий! Мотото е - няма значение с КОЙ , важното е да съм ВЪТРЕ в политиката!Много шутове станахте в тази политика - Тръмп, Джонсън, Ердоган.... - не че го слагам до тях като значимост , просто като Info !
  • 39 Олаф

    6 2 Отговор

    До коментар #37 от "Пълен потрес":

    Отдавна не се унизявам да гледам тази постановка! Дори не мога да го нарека болшой театър! Просто добре организирана за статуквото вечеринка с томбола и викторина, но е станало фал. И социологическите проучвания които поръчват все така се получава, че дори с половин %, но все подкрепят правата линия! Мерси! Гледах световното по лека атлетика. На овчарския скок последните опити бяха на 6.02 м.! Ще падна на твоето ниво да гледам референдум!!! Айде, де! А ти не развращавай младите с такива пошли водевили!
  • 40 понякога

    11 3 Отговор
    Сидеров е толкова изтрещял че казва и истината.А по големи щети на държавата нанася външната ни министърка.

    Коментиран от #48

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Последния софиянец

    8 1 Отговор
    Управляващите му намериха цаката. Като ги критикуват дърпат шалтера на радиото и телевизията и готово.
  • 43 Олаф

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "Пълен потрес":

    Под ъгъл гледаш ти! Аз гледам прямо!
  • 44 СССР

    3 4 Отговор
    Дрогари и дрогарки браво на дрогаря Сидеров ! Сега дрогаря Решетников ще му даде орден от Мацква !
  • 45 Нали тъй

    4 1 Отговор
    В. Сидеров е най-етичният и възпитан депутат! По тази причина беше избран за председател на Комисията по етика към Народното събрание!
  • 46 Диамантената ръка

    4 1 Отговор
    Тия двамата от нфсб и вмро трябваше да го метнат на пода, а не да му се обясняват и щеше да стане супер...
  • 47 волен казва истината

    5 1 Отговор
    Болния си е болен, НО Е ПРАВ ОТВСЯКЪДЕ, ВМРО И ДПС са заедно!
    ВМРО и ДПС са руски партии, доказателство:
    Каракачанов АГЕНТ НА ДС (КГБ).
    Доган АГЕНТ НА ДС (КГБ).
    Болният казва истината, това е най-важно.
    ВОЛЯ също е руска партия.
    ВМРО замести АТАКА, заради изцепките на Волен, няма как да има ДПС без техен антагонист.
    Абсолютно всички са боклуци, а предаването е пълна пародия, като българската политика.
  • 48 волен казва истината

    5 1 Отговор

    До коментар #40 от "понякога":

    Да, така е, тоя път Сидеров им каза истината в очите и смехурковците се насраха от страх за синекурните им длъжности. Само общи приказки и глупости, доказани царе на нищоправенето и кражбата.
  • 49 файчо

    3 0 Отговор
    Ако ще да го гонят с НСО или с КаГебе!
  • 50 ОБезобществен

    0 1 Отговор
    Антитуркоазен циганин с изчерпани цигански номера! По-голямо падение до сега не е имало от нашите политици! Нещо като трагедия в порнографията... ужас!
    И като си мисля, че на последното ми гласуване преди 12 години за малко да гласувам или гласувах за ,,това нещо''....Е поне сега съм горд , че от тогава не съм гласувал!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове