Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 20:58 5 946 34

Мъж се самоуби със скок от осмия етаж

  • варна-
  • самоубийство

Инцидентът стана във Варна

Мъж се самоуби със скок от осмия етаж - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж сложи край на живота си, след като скочи от 8-ия етаж на жилищен блок във Варна и загина на място, съобщи Varna24.bg.

Инциднтът е станал вчера на ул. "Патриарх Евтимий".

От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая, като уточниха, че сигнал за самоубийството е подаден малко преди 19 часа вчера. Установена е и самоличността на загиналия, мъж на 66 години от Варна.

По първоначална информация няма данни за престъпление. Не са ясни мотивите за фаталното решение.

По случая има образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъжно

    72 1 Отговор
    Мотивите са много ясни и известни на всички –" Прекрасен живот", както и да го разбирате.
  • 2 Мъжа на Роска

    29 5 Отговор
    Потенциалните работници на територията , за завода на ФВ , станаха с един по- малко.

    Коментиран от #5

  • 3 123

    27 3 Отговор
    Във всички случаи е на едно по .добро място€
  • 4 гнило общество

    30 1 Отговор
    Лека му пръст , но не тома е начинът. Всички ние сме виновни и отговорни за тези дето се сомопогубват.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 това сме ние боклук

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мъжа на Роска":

    Много , отвратително много си циничен.
  • 6 Пенсионер

    33 0 Отговор

    До коментар #4 от "гнило общество":

    Много си прав– всички сме виновни, но някои заслужават съдбата на нещастния човек. С минимална пенсия и максимални разходи за лекарства и сметки( за храна каквото остане), как да помогна на болни или за приюта на отец Иван. Събирах и капачки за кувьози, но на месец колко бутилки вода мога да купя?

    Коментиран от #8

  • 7 Пенсионер

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "гнило общество":

    Много си прав– всички сме виновни, но някои заслужават съдбата на нещастния човек. С минимална пенсия и максимални разходи за лекарства и сметки( за храна каквото остане), как да помогна на болни или за приюта на отец Иван. Събирах и капачки за кувьози, но на месец колко бутилки вода мога да купя?
  • 8 мъжки времена но мъже няма

    22 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пенсионер":

    Друга е работата , а и ти си възрастен човек , не можеш и дам много да помогнеш.Държавата , държавата трябва да си вземем от бандитите , дето ни я отнеха.

    Коментиран от #11

  • 9 Ще гласувам за този, който

    13 11 Отговор
    прокара закон за ефтаназията, както в повечето цифилизовани държави. Стига децата са гледали трупове по улиците.

    Коментиран от #20

  • 10 картоф

    12 2 Отговор
    то в българия кой ли няма да се самоубие
  • 11 Пенсионер

    29 1 Отговор

    До коментар #8 от "мъжки времена но мъже няма":

    Сърцето ми се скапва от мъка като всеки ден гледам и чета за хора в нужда– кой за лечение, кой изпаднал, та няма покрив над главата и коричка хляб, кой за образование, защото има потенциал, но няма възможност. Мъка и тъга– до тук ни докараха, а и очеизвадно държава няма, само празни приказки, лентички и биене в гърдите.
  • 12 Слави Славов

    19 0 Отговор
    Всички ние сме виновни за живота,който ни разказа играта!Докато не изметем сганта от власт и не си върнем държавата,ще става по-зле и по-зле,докато изчезне и държавата и ние!И на изборите добре мислете за кого гласувате!От нас зависи много,но трябва да сме един народ,а не разделени на такива и онакива,както се опитват да направят властимащите!Трябва да изметем продажната сган от България!

    Коментиран от #14, #17

  • 13 Що никога няма

    8 1 Отговор
    коментари за самоубийствата от всичколози по телевизиите?
    Бог да го прости човака.
  • 14 Избори 2019

    16 0 Отговор

    До коментар #12 от "Слави Славов":

    Слави, за кого, като всички са от едно котило и гледат да добарат големия кокал? Лъжат, мажат, обещават– то програми, то визии и т.н. предизборни агитации. И от средата на ноември– "Преоблякъл се Илия и пак от тия"
  • 15 Ами

    4 9 Отговор
    Не е могъл да преживее комунистическата криза във Варна !
  • 16 Рошко

    3 1 Отговор
    С какво се се занимавал човецеца, намирисва ми пак на предумишлено самоубийство
  • 17 filo

    2 8 Отговор

    До коментар #12 от "Слави Славов":

    Абе ти с колко ника пишеш бре комундетата.
  • 18 Боже

    6 0 Отговор
    Дори аз настръх като видях колко е висока сградата на снимката. Момчето не трябваше да се самоубива. Поне да беше убил някой политици преди да си отнеме живота. Взима снайпер от тъмната мрежа и се започва. Все пак всичко може да си поръчаш от там. Влизаш в тор и купуваш. Вирусите и тез луди там не те интересуват. Ти достатъчно страдаш за да идват да те убиват или да те заплашват. Взимай оръжието и го използвай. Промяната е в теб.

    Коментиран от #23

  • 19 Edna

    6 2 Отговор
    Аз съм разведена, със син на 16 г, родена и израстнала във Варна, с добро образование,, две дипломи и от 9 мес.нямам работа. А всеки месец трябва да плащам 600 лв наем, още 200 за сметки и т.н. Поради липса на средства за преживяване, синът ми отиде да живее с баба си и дядо си. Понякога си мисля да скоча от Аспаруховия мост. Попаднах на мъж-алкохолик, баща ми също обича чашката, както и майка ми. Всичките си имат жилища, само аз нямам и постоянно се караме, защото съм различна. Не пия, не пуша като тях, живяла съм в други държави. От 14 г.съм картотекирана за общинско жилище и няма. Алтернативата ми е да отида в кризисен център със сина ми, ако и там няма места, оставаме на улицата.
    Моля, ако някой може да ми помогне с работа поне за 1000 лв, да си платя сметките и да ми останат малко за храна, да ми пише на: [email protected]
  • 20 До "циФилизования"

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ще гласувам за този, който":

    Мнооого ме развесели! 😄 Жалкото е, че си е отишъл поредния невинен човечец от прекрасен герберастки тоталитарен живот, надявал се години наред на промяна! Тия гербери се ненаядоха и така им се е усладило, че откакто са захапали кокала не искат да го пускат! Унищожиха всички отрасли! Съсипаха цялата държава! Наглеци! Примати! Отпадъци! 👽
  • 21 Старата школа

    7 0 Отговор
    След Цар Иван-Асен 2 ,България не е държава.
  • 22 Бах

    3 3 Отговор
    Добре е скочил , ако е ненормален или наркоман. Разходите за тези гниди да огромни като цяло. Казвам го като убеден националсоциалист. Бих се учудил ако скочи някой като нашата ТИКВА - СЛЪНЦЕ . ДА , АМА НЕ СКАЧАТ....
  • 23 Бах

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Боже":

    Много правилно разсъждавате,можел е да свърши нещо полезно , но не е имало кой да го насочи.Така или иначе , живота му е бил ....поне да беше ликвидирал , който и да било от убийците на НАРОДА НИ . ВРЕМЕТО ЗА РАЗПЛАТА ЧУКА НА ВРАТАТА!
  • 24 Наблюдател

    4 2 Отговор
    Някои хора коментират само заглавието , а отдолу пише , че е на 66 години . Причините може да са много .

    Коментиран от #33

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Нямат нужда от ВАС

    0 0 Отговор
    Не сте им нужни ! А гласуването е без значение - Системата е една и съща ! Без значение кой ще те клати и мандръса , щом политиката е КРИМИНАЛНА КАПИТАЛИЗАЦИЯ наричана за заблуда Демокрация! СИСТЕМАТА Е МАФИОТСКА , без значение името на партията и нейния лидер. ДА ! НАРОДА РЕШАВА с БЮЛЕТИНАТА но интелигенцията пише Музиката - ИДЕОЛОГИЯТА ! Професорите от СУ " Кл Охридски" са платени да клатят мад/рите си и да не създават ТЕОРИЯ ЗА СПРАВЕДЛИВО ДЪРЖАВНО УСТРОЙСТВО с ад съответната СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА - поддържане жизненото равнище на НАРОДА на що годе - Не Луксозно , но Доволно достойно ниво ! ТОВА Е НУЖНО ! НО НА НАРОДА ТОВА НЕ МУ СЕ ПРЕДЛАГА ЗА ДА ГО ИЗБЕРЕ ! Нямаме Теория , Идеология, Лидер , Партия , Програма , Ръководство , Управление , Поддръжници , Цели и Задачи ! ЗАЩО СКАЧАЛИ ХОРАТА - ЗАЩОТО НЯМА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА. Политици , радио , телевизия , преса , учебници , култура , наука имат една ЦЕЛ- да разединяваме и разлагат НАРОДА и довеждането му до състояние на ЗОМБИ неспособно да мисли и да се бори и защитава ! А ти ако искаш - върви гласувайте! Дали ще и Бойко Побойко или Слави песнопойко - всичко е Ку Ку бенд ! Задна прашка по хайдушки ! Без лидер , идеология и теория за нов обществен държавен хуманен механизъм в името на ЧОВЕКА ! НЯМА ДА ПАДНЕ ЩАСТИЕ ОТ НЕБЕТО !
  • 27 Вие сте им нужни такива каквито сте !

    0 0 Отговор
    Не просветени, разединени , морално разположени, наивни , узлобени, отчаяни , безнадеждни ! Затова са Шоуто на Слави , Лафазанов , Нафърфори , Деса поетеса и щедри съвети за секс и хомосексуализъм . Морал , Чест , Достойнство , Отговорност , Уважение , Благоприличие , Образование , Култура , Образование , Семейна отговорност и приличие, Обществена и Политическа активност - ТОВА ВИ Е ПРОТИВОПОКАЗНО !
  • 28 На тях сме им нужни като ПАПЛАЧ

    0 0 Отговор
    И всички средства и инструменти за това дело са в техните ръце ! Парламент, Правителство, Президентство, Радио, Телевизия, Преса, Правосъдие ! И всичко туй работи за РАЗЛОЖЕНИЕТО НА НАРОДА и довеждането му до състояние на ИЗМЕТ СКОТ ПАПЛАЧ СГАН и ГНУСОТИЯ - крайна цел ЗОМБИТА ЗА ЛИКВИДИРАНЕ като единствено правилно решение с такава ТВАР ! И ТЕ УСПЯВАТ ! Къде е надеждата ? Да има но тя ще се появи едва в 2021. РУСИЯ КИТАЙ САЩ - ще утвърдят новият СВЕТОВЕН РЕД който днес е рухнал. Какъв ще е той - никой не знае още но ще се сформира след изборите догодина Ноември в САЩ ! Много народи не ще дочака това защото днешното е ДЖУНГЛА а не обществена строй !
  • 29 Задай си въпроса

    0 0 Отговор
    На какво те учи Шоуто на Слави и Лафазанов от Народния театър - на Класика , Литература , Морал и Култура или на ИЗУЙ ГАЩИ ? Е ? Сам решава що за направление на развитие в съзнанието на НАРОДА ни се предлага щедро и системно. Каквото сеем - туй ще жънем .
  • 30 Мен никой не ще ме пусне на радио

    0 0 Отговор
    Или телевизия . Дори ще ми изтрият коментара . Той вреди на днешната политика !
  • 31 Жал ми е

    0 0 Отговор
    Изборите ми напомнят на онези надбягвания с Хръдки на които им пускат ламаринен ЗАЕК дърпан пред тях с ваше и ХРЪДКИТЕ ГОНЯТ ЛИ ГОНЯТ ДА ГО ХВАНАТ ! Тридесет години и ние се лъжем ту по тая , ту по оная партия а в същност ТАМ ЗАЕК НЯМА ! ИЗМАМА СА ВСИЧКИ НАШИ ПАРТИИ а ние ги следваме ?! До кога ?
  • 32 Жал ми е

    0 0 Отговор
    Изборите ми напомнят на онези надбягвания с Хръдки на които им пускат ламаринен ЗАЕК дърпан пред тях с ваше и ХРЪДКИТЕ ГОНЯТ ЛИ ГОНЯТ ДА ГО ХВАНАТ ! Тридесет години и ние се лъжем ту по тая , ту по оная партия а в същност ТАМ ЗАЕК НЯМА ! ИЗМАМА СА ВСИЧКИ НАШИ ПАРТИИ а ние ги следваме ?! До кога ?
  • 33 Да , тя причината е винаги ЕДНА

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Наблюдател":

    Психически не уравнесен ! От какво ли ? Във Варна алпинист млад се самозапали , той пък от какво ? От Оптимизъм или Отчаяние ?
  • 34 Наивността с перестроката че

    0 0 Отговор
    Ще живее с Запада мирно , дружно и по - щастливо . Ще ще живеем в хармония и любов сред природа в колибка и ще си пържим прясна рибка - СЕ ОКАЗА приказката с гаргата със сиренето в човка и консолидирането и от лисицата ! Ние запяхме комунизма си отива и сиренето падна на лисицата в ръцете. СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО / сиренето / днес са в частни ръце /В ръцете на хитреците/ . Кой сега ще яде сирене и кой ще гледа ? Къде е сега розовата колибка и прясната рибка ? Къде са мечтите за щастие благоденствие и идеали ? НАРОДА не поеме ли държавата и Средствата за Производство в свои ръце - сирене няма да яде ! Капиталиста на чужд гръб не плаче а само на своята Банкова сметка ! И бонус - с държавни пари Къща за Гости. Ах да за сметка на ГАРГИТЕ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове