Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 11:39 2 595 25

Манолова: Кампанията е мръсна, заливането с нечисти течности започна

  • мая манолова-
  • местни избори

На хората им писна да бъдат управлявани чрез заплахи, посочи кандидатът за кмет на София

Манолова: Кампанията е мръсна, заливането с нечисти течности започна - 1
Стопкадър: Bulgaria ON AIR

Предизборната кампания е много мръсна и заливането с нечисти течности започна много преди старта ѝ. Прави се всичко възможно да се покаже, че сме еднакви и промяна няма да има. Това каза в ефира на Bulgaria ON AIR кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

Кандидатурата на Манолова бе издигната от Инициативен комитет. Тя е подкрепена от ДБГ, Земеделски народен съюз, НДСВ, Сдружение "Път на младите", БСП, Движение 21, АБВ и др. организации.

По случая с нарязаната ѝ с нож предизборна шатра пред НДК тя обяви, че вече е подала жалби. И попита дали е нормално пред НДК, където са дадени милиони за видеонаблюдение, да не може да се установят нарушителите.

"Очаквам, че искат да ме извадят от равновесие. Заложила съм на позитивна кампания, не се крия зад вандали и платени говорители. Така ще правя тази кампания", подчерта тя.

По думите ѝ Народното събрание не е намерило време да се занимае с важни за хората закони като този за частния фалит.

"Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат. Зад мен стоят хора, на които им е писнало да гледат как парите им изтичат. На хората им писна да бъдат управлявани чрез заплахи", каза още Манолова пред Bulgaria ON AIR.

Тя допълни, че вече е подписала споразумения за качеството на въздуха, за проблемите с презастрояването и уточни, че не е приемала ничия програма, защото е граждански кандидат.

"Имам ясна биография. Опитите да вадят лъжи от нея са обречени на провал, защото съм под прожекторите 15 години", коментира кандидатът за кмет на столицата.

Манолова заяви, че ще работи в палитра от цветове, ако бъде избрана за кмет. Планира също така създаването на граждански борд за обсъждане на важните за хората теми.

"Нищо няма да се решава зад гърба на хората - това е едно от нещата, което ще променя в работата на Столична община. Моята работа е на терен, от човек на човек. Залагам на срещите с хора, слушам ги и това е моят коз. Хората искат промяна. В столицата се случва дефицит на лидерство. Моята кауза е промяна на управлението в София - зелен, съвременен, умен град", посочи още Манолова.

5000 места в детските градини не достигали през 2008 г., 10 години по-късно, според нея, отново толкова не стигат за децата в детските градини. Броенето трябвало да е различно - не колко детски заведения сме построили, а колко ни трябват. Това е едно от първите неща, с които тя посочи, че ще се заеме, ако бъда избрана за градоначалник.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданин

    28 22 Отговор
    Гербесрастнята трудно ще бъде отмита попива от 12 години като катран!
  • 2 хари

    24 30 Отговор
    Русата калинка Мая е само с гимназиално образование! едногодишен курс в комсомолска школа в Масква по "История на младежките революционни движения" не е висше образование специалност История!!! А юрист се става след 9 семестъра!!! Тези бележки от УНСС за право, икономика.... са невалидни!
  • 3 EL chochone

    23 14 Отговор
    ПЛЯМОАЛОТО Е КОМПРОМЕТИРАНО,НАРИДА НЕ Е ПРОСТ ПОМНИ.!!!
  • 4 Видяхме

    27 19 Отговор
    Фъндъкова = Цветанов = Бойко = съсипване на София.

    Коментиран от #10

  • 5 Мдаа

    4 18 Отговор
    Дреме ми и за тая и за предишната. И двете са от един дол дренки. Твърдо съм решил да гласувам за Тошето.

    Коментиран от #8

  • 6 Избори 2019

    9 11 Отговор
    Мая, с интелигентни опоненти се води разумен диалог и всеки защитава тезата си, както и трябва да бъде. С помияри и френетици няма как да комуникираш, защото те си повтарят монолозите като латерна. Правилното поведение е да се довериш на хората, които ти вярват и те подкрепят, да водиш собствената си кампания по правилата и да загърбиш зловредниците.
  • 7 Елена Йончева

    17 9 Отговор
    Айде Другарко, пописукай още малко, и ще си мълчим после заедно. Е, аз съм на евро заплата, ма ти па все ще си намериш нови Галеви!
  • 8 Билкар

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Мдаа":

    И Тошето е блага билка, та няма накъде!

    Коментиран от #12

  • 9 Матей

    7 4 Отговор
    Какви са тия избори,бе,джанъм,какво е това тЪрчи-лЪжи,думбАзите по места се надпреварват кой да барне тлъстия кокал?Навсякъде се научиха как да хванат келепира,туй европрограми да източват,от обществени поръчки и ремонти на улици да си заделят половината средства.Никаква отчетност,никакво дирене на сметка за злоупотреби,които комай станаха правило.Всичко изкорубиха със своята корумпираност и хората взеха да привикват,дори повечето станаха слагачи,та белким чорбаджиите им подхвърлят кокалче.Докога може да продължава така,навярно до пълна съсипия и абсолютна феодализация.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Batushka

    16 5 Отговор
    Ето това е нечистотия:
    Мая Манолова през 2013 г.: "Аз предложих Пеевски"!
    Нашият кандидат на БСП е Иванчева!
  • 12 Мдаа

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Билкар":

    То тука отдавна няма благи билки, но за 30 години наличните ми втръснаха.
  • 13 мислещ

    8 3 Отговор
    Ами подкрепата за Пеевски да не е фалшива новина и фантазия? Разбира се, че сте еднакви, никой нормален и морален човек не би действал и говорил като вас.
  • 14 Последния софиянец

    8 17 Отговор
    Всички гласове за Фъндъчева са под натиск или купени.
  • 15 Тръмп

    17 8 Отговор
    Лъжкинята Манолова сама се омаза в най-гнусни лъжи и смърди яко!!!:):):)Бягайте далече от нея,че сее зараза и омраза!!!:):):)
  • 16 месара

    13 5 Отговор
    бръм бръм, скок подскок,.....
    празни приказки и лъжливи обещания - стил на бсп! ква независима е пчеличката мая?!
  • 17 АМИИИ

    14 4 Отговор
    Помиярстването е типично ваш способ, като вашата палатка и простотията от сливенските училища ! НЯМА ПО ДОЛНИ СЪЩЕСТВА ОТ КОМУНИСТИТЕ, С ТОЯ ЧЕРВЕН ЦВЯТ И НА МЕТЕОРА СЕ ИЗЯВИХТЕ !

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бивш канадец

    6 6 Отговор

    До коментар #17 от "АМИИИ":

    Бритчет, я дай пак - кои комунисти? Защото в герб има повече комунисти, отколкото във всички останали парламентарни партии, взети заедно! А самият ТОЙ е с червена книжка от 1978 досега!
  • 20 стоян

    12 2 Отговор
    Кампанията била мръсна -А тя галевица е чиста като момена сълза =тая е с доста дълго досие за връзки с доста съмнителни лица
  • 21 ПЕНКО

    7 0 Отговор
    КАК Е СПЕЧЕЛИЛА ПАРИТЕ, ЗА ДА СЕ САМОУКРАСЯВА ВСЕКИ ДЕН ПРИ КОЗМИТИК ; ФРИЗЬОР; ФЕШЪНКАР И Т.Н. !!!!!!!! КАКВО Е РАБОТИЛА ЗА БГ НАРОДА к.с. / КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА / !?!?!?!? 25 ГОДИНИ - "ДЪРА -БЪРА -ДВА ЧЪДЪРА " !!!!!!!!!!
  • 22 Мая е правилният избор

    0 4 Отговор
    Дръж се Мая много сме със теб. И не сме на всеки километър, вече сме на всеки метър, гладни и обесчетнени сме от тази ДПС-Сдс-Герберска власт.

    Коментиран от #23

  • 23 Nik

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Мая е правилният избор":

    Ти си "изкукуригал",бе човек!Бегай при психиятър!
  • 24 Nik

    1 0 Отговор
    "Имaм яcнa биoгрaфия. Oпититe дa вaдят лъжи oт нeя ca oбрeчeни нa прoвaл, зaщoтo cъм пoд прoжeктoритe 15 гoдини", кoмeнтирa кaндидaтът зa кмeт нa cтoлицaтa.Много искам някой да ми сложи минусче:За това,че Манолова предложи Пеевски за шеф на ДАНС!За това,че излъга за Костинбродските бюлетини.За това,че излъга,че има диплома за висше юридическо образование.Да продължавам ли?Мисля,съвсем честно,че тая жена се опитва да ни прави "на луди"и невежи!Факт!Аз за себе си твърдя,че съм все още нормален човек и ще гласувам за Фандъкова срещу Манолова!Вие си направете сами изводите!Такава,нахална,арогантна,лицемерна и високомерна жена,като Мая Манолова,скоро не бях срещал!
  • 25 Връбнишки

    0 0 Отговор
    Майче,заминавай си на село в краварника на с.Трекляно.Там може и да просперираш.И един въпрос към знаещите: Защо държавата държи като самостоятелна административна единица Община Трекляно,която е с по малко от 350човека население ,а администрацията се състои от Кмет,19кметски наместници,включително и на села в които никой не живее,плюс 50 лапачи на държавни пари,които всеки ден се шляят в сградата на кметството.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове