Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 09:55 1 226 22

Джамбазки: Да не се допуска фалит на "Топлофикация"

  • ангел джамбазки-
  • общински полицаи

Трябва да се продължи газификацията на София, смята евродепутатът и кандидат за кмет

Джамбазки: Да не се допуска фалит на "Топлофикация" - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатирайки се за кмет на София не предавам избирателите си. Винаги съм бил убеден български родолюбец, патриот и националист. Това каза в „Тази сутрин” по бТВ кандидатът за кметския пост в столицата от ВМРО Ангел Джамбазки.

Той се ангажира постоянно в автобусите да има контрольори, за да не може някои хора да си купуват билети, а други не, визирайки ромите.

"Причината да се кандидатирам за кмет е да реша именно този проблем. Зад гърба на контрольора трябва да има общинска полиция и когато недобросъвестен гражданин реши да не си плати билет, на следващата спирка да бъде свален, да го закарат в поделението на МВР в Кубратово да плеви градинката", заяви Джамбазки.

За да се случи това обаче е необходимо общинските полицаи да станат поне 200, тъй като в момента те са около 100 души.

„Те могат да бъдат привлечени, например, с общински жилища, социални придобивки и други”, допълни Ангел Джамбазки.

Незаконните ромски махали в София

"Незаконните ромски постройки ще бъдат премахнати, ако ще да ги е построил хан Аспарух", заяви Джамбазки.

"Тези в „Баталова воденица”, Виетнамски общежития и „Захарна фабрика” създават огромен проблем на хората, които живеят до тях. Те са развъдник на болести, криминални дейности, проституция и просия", допълни той.

Мръсният въздух в София

"Два са основните замърсители в столицата. Единият - именно тези махали, които ще бъдат премахнати. Другият – неизправните автомобили. Контролът върху пунктовете за проверка трябва да се затегне”, на мнение е Ангел Джамбазки.

Според него трябва да се продължи и газификацията на града, както и да не се допуска фалитът на „Топлофикация”. За да не фалира дружеството, то трябва да бъде преструктурирано, на мнение е кандидатът за кмет на София.

"Трябва да се раздели на производство на енергията и на разпространението ѝ. Да се въведат вертикалните щрангове и индивидуалните уреди, за да се върне доверието в „Топлофикация”, както и да се премахне такса „Сградна инсталация”, обясни още Джамбазки.

"Категорично против сме приватизацията на „Топлофикация” в този момент, защото подозирам сенчести интереси на човек, който иска да я купи, за да я ликвидира. Това не трябва да се допуска”, заяви Джамбазки.

Като друг голям замърсител той посочи пернишкият тец, където „се горят всякакви боклуци”.

Презастрояването в София

„Против съм да се спират проекти по политически причини, след като вече е започнало строителството”, заяви Ангел Джамбазки.

Той даде пример със спрян строеж на висока сграда в София, който стана скандален в обществото. В същото време обаче продължава да се строи висока сграда в идеалния център на столицата – на площад „Македония”.

„Тя ще засенчи всички околни сгради и ще хвърли сянка върху една от най-красивите сгради в София – Министерството на земеделието. Каква е разликата между двете и защо едната сграда продължава да се строи, а другата не. Какъв е този лобизъм на парче?”, попита Джамбазки.

Общественият ред и сигурността в София

„Нужни са повече камери, тъй като в момента те са недостатъчни. Друг проблем е и че глобите не се събират”, коментира той.

По думите му са нужни солени глоби, когато автомобилите навлизат в пътя на автобусите и трамваите.

„Задачата на всеки следващ кмет е градският транспорт да стига първи до светофара и да ги сменят сами. Това не е откритие и се случва в западните градове”, поясни Джамбазки.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ СЪМ МРЪСЕН ГЕЙ

    3 2 Отговор
    Давай Джамбазки Ние СМЕ С ТЕБ - НЕ ДОПУСКАЙ ФАЛИТА НА ЛЖПТ ПАРАДИТЕ!
  • 2 Олимпийска надежда

    8 2 Отговор
    Да пуснеш Ковашки в Топлофикация и след това да ревеш за нея?!Безценно!
  • 3 Азис

    3 1 Отговор
    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ - ДА НА ГЕЙ ПАРАДИТЕ И ГЕЙ СРЕДИТЕ И РАВНИ ПРАВА ЗА ЛГБТ ОБЩЕСТВОТО
  • 4 ГОУСТ

    4 1 Отговор
    Също така да се монтира камера на задника на всеки гражданин на столицата и ако това което излиза от там не е регламентирано в закона да бъде пращан също да плеви градинката в Кубратово.
  • 5 КУЛАГИН

    4 1 Отговор
    ДЖАМБАЗКИ ТИ СИ НОМЕР ЕДНО ЗАЩО НЕ ЗВЪНИШ ВЕЧЕ КОГА ЩЕ ТЕ ГРИМИРАМ
  • 6 ЦЕЦО АНДРЕЕВ

    5 1 Отговор
    ДЖАМБАЗКИ, ЛИПСВАШ МИ МУЦИ
  • 7 гост

    1 1 Отговор
    Добре,че понаучи нещо от дебата с Игнатов.Все пак обича да се излага,няма как да му се отрече.
  • 8 АНТОН ХЕКИМЯН

    2 1 Отговор
    БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ АМА НЕ КАЗВАЙТЕ НА НИКОЙ
  • 9 ГАЛИН ПАЙНЕРА

    2 1 Отговор
    ТАЙНО СИ МИСЛЯ ЗА АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ПОД ЗАВИВКИТЕ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ДИМ ДУКОВ

    3 1 Отговор
    ВСИЧКИ ОТ ГЕЙ СРЕДИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА АЧКАТА ЯСНО Е
  • 14 Читател

    1 1 Отговор
    ..Публикувано във факти.бг: Да се въведат вертикалните щрангове..."
    Точно вертикалните щрангове създават предпоставка за по-лесно крадене на топлинна енергия. И тези щрангове са свързани с много повече топлинни загуби.
  • 15 ВЛАДО ПЕНЕВ

    4 1 Отговор
    ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕ ВСИЧКИ ДА СА РАВНИ С ГЕЙОВЕТЕ
  • 16 ЕВГЕНИ МИНЧЕВ

    5 1 Отговор
    АЧЕ, ТИ СИ СТРАШЕН СЛАДУР, ЗНАЕШ ЛИ
  • 17 Миро Каризмата

    2 1 Отговор
    Ачка, ако ми паднеш СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ НОЕМВРИ
  • 18 ЮКСЕЛ КАДРИЕВ

    3 1 Отговор
    ЕФЕНДИ, АЧКА ИМАШ МИ ГЛАСА ДА ЗНАЕШ И ДРУГО МОЖЕ ДА ИМАШ СТИГА ДА ПОЖЕЛАЕШ
  • 19 КРУМ ПАЙНЕРА

    1 3 Отговор
    АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ МИ СЪДРА ДУПИТО ОЩЕ ГО ПОМНЯ. АКО МОЖЕХ ДВА ГЛАСА ЗА НЕГО ЩЯХ ДА МУ ДАМ
  • 20 КАКА ТОНКА

    1 2 Отговор
    ОХ АЧЕ АЧЕЕЕ КОЛКО ТЕ ИСКАМ САМО
  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    СМЪРТ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ-СВОБОДА НА НАРОДА!

    ДА ЖИВЕЕ ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА!

    ИЗКУПУВАМ НА ЕДРО ЖИЛИЩА, А СЪЩО И ЦЕЛИ ВХОДОВЕ, В СГРАДИ СЪС СПРЯНО ПАРНО. ПЛАЩАМ ИЗГОДНО В ЕУРО, ДОЛАРИ ИЛИ КОМПЕНСАТОРНИ БОНОВЕ. ПОБЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ.
    ПРИ БЪРЗО СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК. ЗА ИНТЕРНЕТ ЮЗЕРИ,-ПРЕФЕРЕНЦИИ.

    ДАВАМ ПОД НАЕМ ИЛИ ПРОДАВАМ ОФИСИ, ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТИ, ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ, ГАРАЖИ В НОВОПРОЕКТИРАНИ БИЗНЕС-СГРАДИ. ТЪРСЯ ФИРМА ЗА МАЩАБНО ВЗРИВЯВАНЕ НА ПАНЕЛКИ.
  • 22 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ЩО БЕ КЬОРАВ И ПЛЕШИВ БЪРЗОГОВОРЕЩ С НЕИЗВЕСТЕН ПОЛ -" МЪЖАГО" ???? ФАЛИРА - ПРИВАТИЗИРА СЕ -И ТРЯБВА ДА СКЛЮЧВА ИНДИВИДУАЛНИ ДОГОВОРИ НА ПАЗАРЕН МЕХАНИЗЪМ !?!?!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове