Last news in Fakti

3 Ноември, 2019 20:49 2 442 34

Костадинов: И следващите 4 г. Варна ще е подложена на разграбване

  • костадин коастадинов-
  • възраждане-
  • варна

Лидерът на "Възраждане" изгуби балотажа

Костадинов: И следващите 4 г. Варна ще е подложена на разграбване - 1
Снимка: БГНЕС

От чисто партийна и политическа гледна точка - това не е загуба. За нас това не е лош резултат, но е лош за града- той ще продължава да бъде подложен и в следващите 4 години разграбване, на продължаваща корупция, на некомпетентно управление, на безхаберни политически решения и на продължаващ отсъстващ кмет. Това бяха първите думи на лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, който остава на около 25% зад гербаджията Иван Портних.

"Ще продължаваме със силите, които имаме в Общинския съвет да прокарваме добрите решения за града", каза той.

„Ако трябва да разсъждавам от чисто партийна и политическа гледна точка, за нас от „Възраждане” това не е загуба, защото е резултат, който ние успяхме да направим в единоборство с 4 от 5-те парламентарно представени партии, защото във Варна имаше една уникална коалиция, която събра на едно място и ДПС, и ВМРО, и НФСБ, и ГЕРБ, и ВОЛЯ т.н. срещу нас от „Възраждане”, обясни Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    46 13 Отговор
    Само за Костадинов ми е мъчно. Българетата са предатели и нищо повече. портних, даже не е българин. Те предадоха Костадинов.

    Коментиран от #29

  • 2 боцмана

    13 3 Отговор
    Ще джугате по гюзмето и като скибате ще се изкорате , вашта кифла друг я ръфа!!!
  • 3 татко Махно

    14 20 Отговор
    Не умее да губи. Жалко. Не е мъжки.

    Коментиран от #14

  • 4 МЮМЮН АГА ВАРНА

    23 5 Отговор
    Ама ша губиш ти бе брат ми,што не дойди в максуда един пазарлак да напраим,цялато махла за тебе ши гласува,ама кат не ти са плаща губиш,знаеш ли колко циганина сме вав варна?МНОГО.

    Коментиран от #8, #26

  • 5 Хаха

    16 1 Отговор
    Не само Варна.
  • 6 Пешо

    33 7 Отговор
    Пу да е.а и портника / потника. Ограбиха всичко и Варна е най-бедният голям град .

    Коментиран от #23

  • 7 Бър. БЕР..БАЙХОЙ

    20 6 Отговор
    АААА. ЧЕСТИТО ЕВРЕЙСКИ КМЕТ.ДА ВИ ЛЮБИ.ХААААА......ГЛУПЦИИИИ....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    19 5 Отговор
    С отпадането на независимите всичко приключи. И Костадинов смени сума партий само да се докопа до властта. Може би беше по- добър от другия, може би не, но в независимите е надеждата, която за съжаление умря.

    Коментиран от #10

  • 10 Гост

    11 5 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Кое е сменил бе българе мургаво.
  • 11 Баба Вуна

    21 5 Отговор
    на едно място и ДПС, и ВМРО, и НФСБ, и ГЕРБ, и ВОЛЯ - както и в Монтана! Мафиотите се обединиха под единствената кауза! ДА НЕ ИЗПУСКАМЕ ЕВРО СУБСИДИИТЕ! ТОЕСТ ГРАБЕЖА! ДО СЕГА ББ СЕ ПЪЧЕШЕ, ЧЕ САМ ПОБЕЖДАВАЛ ОПОЗИЗИЯТА! СЕГА НАПРАВИХА СЪЩОТО, КАТО НАВРЕМЕТО СиК и ВиС! Но на предсрочните избори, които са наблизо, тази партия ще заеме решителни позиции! Не забравяйте, че около 3500 семейства- фамилии, контролират България! Оценката е на немски депутат! Огледайте се само и ще разберете!

    Коментиран от #15

  • 12 Хаджи хаджи Българин

    14 3 Отговор
    Бебетата от 1989 година, сега могат да мислят и вземат решения! Кой ограби и ги изгони от семействата и държавата им!
  • 13 Българин

    15 14 Отговор
    Тая мръсна руска подлога да заминава за Русия и повече да не се завръща.

    Коментиран от #19

  • 14 Коментар📝

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "татко Махно":

    КОГАТО СЕ ПЕЧЕЛИ НЕЩО С ИЗМАМА НИКОЮ НЕ УМЕЕ ДА ГУБИ
  • 15 Последния софиянец

    11 2 Отговор

    До коментар #11 от "Баба Вуна":

    Като стане дума за пари мошеници те от всички партии се обединяват.
  • 16 Киро

    12 10 Отговор
    Мръсен копейкаджия, дори и нсй-бездарния кандидат е по-добър от тебе!

    Коментиран от #20

  • 17 гост

    7 4 Отговор
    Едната част от хората ги е страх от промяната, другата не им дреме. Ето и резултата.Малко е краен,но трябваше да му се даде шанс, пък ако беше прецакал прекалено нетърпимо нещата, идват и други избори.

    Коментиран от #22

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ххх

    5 8 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    А ти какъв си бе ? Чиста американска подлога ли ? Ти що не заминаваш на .....Ти ще казваш кой къде да заминава ! Изтървал си си времето.

    Коментиран от #30

  • 20 Ххх

    8 3 Отговор

    До коментар #16 от "Киро":

    Ще се пръснеш от злоба, още малко ти трябва. Пък ако искаш, вържи си черно на ревера, от мъка, че Костадинов е втори.

    Коментиран от #25

  • 21 бай Даньо

    10 6 Отговор
    Голям боклук е костя. Балотажа му е много дори. Аре у лево!
  • 22 Ххх

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Една част ги било страх, на друга не им дремело. Ами третата ? От сорта на съвременните политкомисари, по 13 и 16 коментар, че тоя по 13 и на българин взел да се прави. То за тях най - големите българи са изглежда отявлените американофили и евроатлантици, от сорта на Соломон Паси и Елена Поптодорова. И всичко, което мисли по различно да се маха, да не им разваля натовската идилия.
  • 23 Историк

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пешо":

    Варна я ограбиха първо СДС.После заедно с НДСВ,БСП, Нашия град -ТИМ+Марешки+ с изключителното участие на д-рСтанев, Гуцанов и неговите много близки приятели бизнесмени от Морското.Портних нямаше какво да краде щото нищо не му дадоха.Не че нямаше да го вземе.Едва след наводнението и миналата година отпуснаха нещо сериозно.Лошото е че българина не обича историята и затова я повтаря.ГЕРБ също тръгнаха като гражданско движение от Варна а сега пак се борим за граждански движения.СДС също беше такова и НДСВ.А Борисов депутат от Благоевград като гражданска квота от НДСВ.Историята трябва да се помни и учи
  • 24 иванчо

    3 0 Отговор
    Марш в кочината !
  • 25 иванчо

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ххх":

    Мърши
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Асен Илиев

    0 4 Отговор
    Срещу вас е самият БОГ - АЗ :) АЗ ви нокаутирах. Нокаутирах и Мая Манолова, която също предупредих да не застава между МЕН и ОВЧИТЕ МОЗЪЦИ.
    НИКОЙ не може да спаси булганите от МЕН!
    Събирай си багажа и се спасявай със семейството си към Терминал 2 или ще заминеш за Монголия/Bulgan.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Сарматиан

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Не обиждайте българите ами се вижте колко струвате във " Възраждане". Хората не са глупави да гласуват за един българомразец като Костадинов който служи на Русия вместо на родината си. Народа бойкотира изборите защото не вижда алтернатива и еднакво мрази Портних и Копейкин. Никой не ви вярва и затова си има причини.
  • 30 Българин

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "Ххх":

    Руската измет като няма аргументи опира все до :"А в Америка защо бият негрите?". Има единствено мръсни руски подлоги, които вече 140 години продават България.
  • 31 Сапун

    4 1 Отговор
    За евро парламента се излъгах и гласувах за Костадин, но за кмет тази грешка Не!!! След като той лично ми заяви на улицата че гейовете той би ги набутал в концентрационни лагери, и гейския вот не му е нужен,.
  • 32 Я па тоа

    6 1 Отговор
    Лудото Коце пищи като ощипана мома. Какво не му е ясно? Хората не искат геьове за кметове.
  • 33 Иво

    3 0 Отговор
    Тъъъ-жен поглед...на глупав човек !Че и да ,, разсъждава " можел / според него /?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове