Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 11:45 6 785 28

Пациент би лекари в болница „Света Анна“ СНИМКИ

  • лекар-
  • сестри-
  • побой-
  • бой-
  • умбал "св. анна"-
  • болница

Арогантно поведени срещу медици 

Пациент би лекари  в болница „Света Анна“ СНИМКИ - 1
Снимки: УМБАЛ "Св. Анна"

Лекари в УМБАЛ „Св. Анна“-София АД бяха обект на брутална агресия, през тази нощ. Това съобщиха от здравното заведение.

Около 4 ч. сутринта в Клиника по хирургия е викната за консултация лекар от КАИЛ на болницата. Консултацията се налага заради лечението на тежко болен пациент.

Пациент би лекари  в болница „Света Анна“ СНИМКИ

В това време друг пациент, който е приет в УМБАЛ „Св. Анна“-София АД за планова операция, започва да вилнее в коридора на Първо отделение на Клиника по хирургия.
Удря, блъска, души и обижда лекари и сестри.

Размахва и белезници и заплашва с арест. Предварително е сложил на камерите гумени ръкавици, с цел да предотврати видеозаснемането. Чупи и врата на клиниката.

Пациент би лекари  в болница „Света Анна“ СНИМКИ

Пострадалите лекари и сестри, освен физически травми са в психически шок.

Подадено е оплакване и тече разследване! Ръководството на УМБАЛ „Св. Анна“- София АД категорично застава зад лекарите работещи в болницата и вярва, че спрямо виновникът ще бъде приложена цялата сила на законите в Република България!

Пациент би лекари  в болница „Света Анна“ СНИМКИ


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Предполагащ.

    32 14 Отговор
    Сигурно са му поискали пари под масата така да се каже за почерпка и затова е вилнял пациентът .

    Коментиран от #18

  • 2 s7un7

    32 11 Отговор
    Браво, надали е било без причина
  • 3 Хер

    24 9 Отговор
    Малко им е на белите безбожници.
  • 4 АМИИИ

    25 10 Отговор
    КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ПАРИ МУ ИСКАТ ДА ГО ОПЕРИРАТ ТИЯ РЕКЕТЬОРИ , САМО БОЯ ГИ ОПРАВЯ ТАЯ МЕРКАНТИЛНА НАПАСТ !

    Коментиран от #16

  • 5 Кюрд

    19 6 Отговор
    Преди да съдят човека, нека под прикритие да отидат и да видят отношение спрямо пациенти. Господ, който е създал човека едва ли се държи надменно, тези за какви се мислят, че да мачкат нуждаещ се
  • 6 onq s konq

    15 6 Отговор
    Отношението към пациента в българските болници и кабинети няма нищо общо с европейското възпитание. Ако те проявят уважение към личността на болните хора, могат да се оплакват. Така е в сила балканската поговорка „Каквото повикало, такова се обадило.

    Коментиран от #25

  • 7 НАТО ВЕЦ

    8 9 Отговор
    Боже, колко "мъка" има по този свят Боже!!! Пет "коментара", пет психиатрични пациента.

    Коментиран от #8, #9, #22

  • 8 НАТО ВЕЦ

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "НАТО ВЕЦ":

    Извинявам се, шест ....
  • 9 Предполагащ.

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "НАТО ВЕЦ":

    Май и на теб ти трябва доктор само че да непочнеш и ти да беснееш като отидеш в болницата.
  • 10 ГостГост

    4 1 Отговор
    Република България има само на хартия. А както знаем Територята е похабила доста хартия и продължава да генерира купища боклук. Едно е сигурно - всичко в Територията е на хартия. Това с републиката ми има отзвук като в гръмкото Корейска Демократична народна репблука. Та изречението "спрямо виновникът ще бъде приложена цялата сила на законите в Република България!", може да се перифразира "спрямо виновника ще бъде приложен закона на джунглата и всички ченгесарски номера, които Главатарят на Територията и неговото племе могат да сътворят." Хора, нещата стават сериозни и е време да си проправяте път за бягство. Аз лично, чакам децата ми да станат готови за гимназия и съм черта - цялото семейство.

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мони

    2 0 Отговор
    Не знам уная работа ли им търсите там като ви не изнасят
  • 13 Престъпници

    7 3 Отговор
    В бели престилки са си лекарите. Бяла мафия. Тук там има свестни, човечни лекари, на които правя поклон до земята и бих ги позлатил. Но на бездушните и алчните, които загробват млади жени и деца, се полагат сериозни и много строги наказания.

    Коментиран от #15

  • 14 Новичок

    3 0 Отговор
    Толкова грешки в една статия не е имало от няколко часа.
  • 15 НАТО ВЕЦ

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Престъпници":

    Да бе, 1% "развалят" реномето на останалите 99%. Честно казано, споделящите мнението ти са достойни единствено за "техническа утилизация". Но не се притеснявайте, който има грам мозък или самоуважение, ще напусне "лечебните заведения" за дебили и ще практикува само в добре охранявани обекти или далеч от Тиквовистан. А пък на "екстрасенсите" ще плащате "колкото обичаш"...
  • 16 dynamo

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "АМИИИ":

    Така ли? А плочкаджии, шпакловчици, автомонтьори? Те не са ли? Там без пари не може. Защо си помисли, че здравните услуги са безплатни. 1500-2000 лв е да направи майстор баня за максимум седмица. Не е ли алчен? Как да му плати лекар с 1000 лв заплата? Който не плаща-няма баня. Така е и със здравето. Тъжно , но факт. Никой не си посвещава живота на професията от ХУМАНИЗЪМ! Който си я върши добре иска и възнаграждение. Пожелавам ти крепко здраве, повече и да не ти влизат майстори е къщата.
  • 17 gggw

    3 5 Отговор
    който посяга на лекар присьдата да е двойна...
  • 18 Рошко

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Предполагащ.":

    Напълно съм съгласен с тебе, имаш плюсче
  • 19 Като гледам

    1 0 Отговор
    колко високо е камерата, "болният" сигурно ще да е бил спайдермен, че да сложи там ръкавицата ;)))
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Bubbles

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "НАТО ВЕЦ":

    Заради тоя клозет наречен Окръжна болница или по новому МБАЛ Св. Анна си отидоха мой добър приятел и мой роднина, пърия го изхвърлиха като куче въпреки че не можеше да диша а му трябваха ден ли два за даполучи апаратам който шеше да му спаси живота. А втория го изписаха направо от РЕАНИМАЦИЯТА на третия ден след като беше прекарал инсулт...
    това как ще го коментираш?
  • 23 Брао

    0 2 Отговор
    Такива хора ни трябват не овце с торби на главата
  • 24 К-19

    2 2 Отговор
    За всичко си има причина. Ако се отнасят с разбиране към болните никой няма да ги бие. Докато има плащания под масата за операции, докато първия въпрос е "плати ли си таксата" а не "от какво се оплаквате" ще го бият. Всеки е най-важното за себе си, и понятия като "други много спешно случаи" не е оправдание!
  • 25 Вили

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    И той е виновен като гилдия има такива техни представители но и лекарите са за изхвърляне почти от тези които практикуват в БГ,то навремето не са дояли кравите в АПКтата кат те сега здравната каса и наистина никакво отношение към пациента какво е това бе на 35доцент на 45професор някои от София и Плевен наистина попиват каквото трябва от специализациите си в чужбина и помагат ама други са си живи мафиоти а прегледите при тях 60,90лв са си 5000лв на месец почти и повече без заплатата им ееее,ядосали са го нещо и той човека си исползвал практиката от професията.АИ МНОГО ТАКА ТАКТИЧНО МЕКО И ДИПЛОМАТИЧНО ГЛЕДАМЕ И ШЕФОВЕТЕ НА БОЛНИЦИТЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ И ДА ЗАЩИТАВАТ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ ЛЕКАРИ И КОЛЕГИ-АЙДЕ СТОП!наистина трябва да разберат че трябва да спрат да се приемат за номер едно професия по важност и да си изритат от редиците неставащите да спрат спекулата със това че новите методи и начини помагат а да не става нищо защото късно и бързо развито нищо не става да се спаси да вложат кураж и особенно за деца да приемат защото към момента не налага хоспитализация състоянието ама тая наред ли е това е 3г дете там требе да е детето прието и при стари и техните жизнени функции са рискови а то идиотите със интелект как могат да казват след 60г.пиши се отписан ужасс!
  • 26 Цеца

    0 2 Отговор
    Ами да реват нямали пари а другите професии имат ли и мед.сестрите са наистина със ужасно отношение те защото видите ли нищо не яземат поне половината от тях.
    Ами кат ревахте че вземате 25стотинки на нищни полицаите вземат20ст.и си хвърляха пагоните и за това ги уволниха като отговор а вий?
  • 27 Деси

    2 1 Отговор
    Тъпанари! Те ще си тръгнат и няма да мият тоалетни, а вие ще пиете билки.Неграмотници!
  • 28 Деси

    3 1 Отговор
    Тъпанари! Те ще си тръгнат и няма да мият тоалетни, а вие ще пиете билки.Неграмотници!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове