Last news in Fakti

2 Декември, 2019 19:32 86 690 35

ММА-боецът Христо се удавил в локва

  • село росен-
  • удавен-
  • мма-боец-
  • христо

Лекарите са категорични, че става въпрос за удавяне, но случаят е толкова нелеп, че нормалното съзнание трудно може да го приеме

ММА-боецът Христо се удавил в локва - 1
Снимка: Shutterstock

Преди минути приключи аутопсията на 23-годишния Христо Асенов от созополското село Росен, чието тяло бе намерено вчера около 9 ч. сутринта край приток на местната река. Резултатите след огледа и анализа на вътрешности от тялото сочат, че няма следи от насилие, съобщи Флагман.БГ.

Момчето бе в неизвестност от нощта в петък срещу събота, а в съботната вечер то бе обявено за издирване. В неделя сутринта униформени полицаи отцепиха голям периметър около мястото, където бе намерено тялото, но не намериха доказателства за присъствие на друг човек, който би могъл да е причина за смъртта.

Лекарите са категорични, че става въпрос за удавяне, но случаят е толкова нелеп, че нормалното съзнание трудно може да го приеме.

„При обявената акция за издирване на младежа беше претърсен голям район около къщата на чичо му Ангел, където последно е бил видян. Най-сетне Христо бе намерен паднал по лице в локва с дълбочина не по-голяма от 50 см. Предната нощ бе валяло дъжд и мястото, по което той се е движел в тъмното е било силно разкаляно и тук-таме са се образували локви. По принцип това е един от притоците на река Росенска, но „приток“ е силно казано“, каза кметът на селото Иван Динев.

Човекът, който управлява созополското село вече три мандата много добре познава населението. В селото живеят доста роми, повечето от които обаче работят в чужбина, децата им са образовани, печелят добре, за да изхранват доволно семействата си.

„Не ме питайте нищо – не съм ял, не съм спал от събота сутринта, не знам на кой свят съм и нямам обяснение за случилото се. Чакам брат ми и майката на Христо тази вечер да си дойдат, за да го погребем“, каза Ангел Асенов, чичо на Христо.

Двете къщи – на Христо и на чичо му – се намират в общ парцел, една до друга и през оградата има врата. Христо е бил на гости на чичо си до късно вечерта. Същият ден се е прибрал от Чехия, където живеели по-големият му брат и родителите му. Засега не е ясно дали преди гостуването си при чичото Христо се е срещал със своята приятелка Добринка и в каква компания са изяснявали отношенията си.

В късния следобед вчера 19-годишната ученичка от созополската гимназия написа във Фейсбук колко много съжалява за думите, които му е казала преди да се случи нещастието.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 65 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром пале ром

    230 16 Отговор
    Защо, изобщо ни занимавате с ромските сериали?!
  • 2 Да беше...

    135 9 Отговор
    Ходил на уроци по плуване. Язък...
  • 3 JPower

    176 8 Отговор
    Разгледах му профила във Фейсбук. Ако не беше умрял от простотията си, скоро,друг щеше да умре, убит от него!!!
  • 4 Age

    96 11 Отговор
    Чувате ли се, как добре трениран човек ще се удави в 50 санта локва ей така, от нищото?
    По-вероятно е да се е самоубил.

    Коментиран от #5

  • 5 Конфуций

    133 2 Отговор

    До коментар #4 от "Age":

    Ако се е надрусал - тогава може
  • 6 Спиридон

    93 6 Отговор
    Ако се е напил при чичо му ,може да се е подхлъзнал ,и да е паднал ! И не се е удавил в локва ! А в приток на река ! Има огромна разлик между локва и река ! Отново грешно заглавие !
  • 7 Умберто

    71 5 Отговор
    Водата не обича агресия.Зоб и плуване са в противовес.
  • 8 Бат Мишо

    89 6 Отговор
    Ако е река колкото и да е малка КАМЪНИТЕ СА ХЪЗГАВИ и кът паднеш на глава на някой камък нокаута готов и с лице във водата....лично съм си разбивал манерката в една вада в родопите и на косъм да съм със същата съдба на зеления

    Коментиран от #20

  • 9 Коко

    71 11 Отговор
    Белото и алкохола не прощават никому.
    Мир на праха му.
  • 10 the Doll

    45 8 Отговор
    Белото си показа тъмната страна... Жалко за младежа!
  • 11 правопис

    30 4 Отговор
    Пише се "ноЩТа"
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 МАНГАЛ

    38 4 Отговор
    Ех , ако в Перник имаше вода...!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 хамсал

    33 8 Отговор
    Мой колега го "направи" така. На рождения си ден през април, подпийнал да пусне една вода в реката-метър дълбочина. Подхлъзва се и пада, след него скачат останалите от компанията, водата до кръста, но студена и течението по-бързо. Намериха го на три километра по-надолу. Лекарите обясниха, че падайки в студена вода човек инстиктивно отваря уста за да си поеме дъх и пълни дробовете с вода.
  • 17 Шаран БГ

    45 2 Отговор
    На 23 години Хр.Асенов е МЪЖ, не е момче!! След навършване на 18 -годишна възраст, юношата е вече МЪЖ , пълнолетен и отговорен за деянията си пред законите на държавата. Ама толкова е просто и не разбирам, защо наричате младежа/девойката/ -момче /момиче: мъжа и жената - момче /момиче/ и обратно ....и прочие безсмислици. Такива случаи има по нашите ширини, не един и два. След алкохолен запой / а сега и дрогиране/ падайки на земята " по очи ", ако главата на нещастника се окаже във вода / локва/ дори от 15-20 см дълбочина, пишете го "бегал". След падането поема дълбоко въздух, но няма въздух - нос, уста са във вода, пълни дробовете с вода и .... до тук ! При дълбочина от 50 см това вече не е локва - това си е изкоп/трап, яма/ пълна с вода. Смъртоносна е, ако при падане човек / трезвен и без опиати/ си удари главата в нещо твърдо, камък или железен предмет ,например.. и за кратко време загуби съзнание, а главата е във вода......
    Не е важно от какъв произход е младия човек. Жалко! Бог да го прости !

    Коментиран от #22

  • 18 Аги

    16 5 Отговор
    Да се е самоубил или да го е убил.... Някой да му е натискаш главата в тая локва.... Или друг вариант, какъвто е бил,,пиян" при,, падане" изпада в безсъзнание и точно пък в тая локва взема че се удавя......
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гоуем

    21 1 Отговор

    До коментар #17 от "Шаран БГ":

    Белите са мъже. По-черните са момчета поне до 99г. Трябва да се мазнят на електората на началниците си.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 мормон

    7 0 Отговор
    и един мармот загъва...в...станиол...Ай стига ве
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Вярващ

    18 0 Отговор

    До коментар #13 от "Кепо":

    Какъв човек трябва да си, за да оставиш подобен коментар се питам. Най-вероятно някакъв дебил,а и всички подобни и злобни коментари. Хора, осъзнайте се, че един ден всички ще за станем пред Господ и ако не сме се научили да обичаме и да вярваме в Исус, променяйки се към по-добро ще бъде много лошо за нас. Повечето коментари са пълни с подигравки и злоба. Наистина жалко за вас и за нас като държава!
  • 28 Аноним

    3 2 Отговор
    Чак пък мм.еец
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Родомразец

    7 2 Отговор
    Защо човека се е удавил? Защото има локви. Защо има локви? Защото пътищата ни са направени толкова некадърно, за да глътнат свинските ни политици остатъка от парите. Не заслужават и стотинка, прасетата мръсни
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Росен

    3 0 Отговор
    Мили хора, не разбирате ли, че журналистите нарочно поставят нелепи заглавия (удавил се в локва), защото знаят, че по този начин ще Ви провукират да отворите статията и да пишете в коментарите, от което те трупат рейтинг.
    Единственото решение, за да се спре тази простотия е тотален игнор на такива журналистически материали.
  • 33 Дух

    2 0 Отговор
    Може да е убийство някой да го е натиснал в протока и така няма наранявания все едно се удавил
  • 34 Момо

    0 0 Отговор
    Притока
  • 35 Дух

    0 0 Отговор
    Да сори за грешката
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове