Last news in Fakti

20 Декември, 2019 12:08 23 188 89

"Барометър България": Слави Трифонов влиза в парламента

  • слави трифонов-
  • избори-
  • парламент-
  • барометър българия

Засега формацията „обира“ избиратели от БСП, както и от някои по-малки залязващи партии, като тази на Веселин Марешки и „Атака“

"Барометър България": Слави Трифонов влиза в парламента - 1
Снимка: Няма такава държава

За втора поредна година в навечерието на новогодишните празници „Барометър България“ проведе телефонно проучване за настроението на българите, равносметката за изминалата година и очакванията за предстоящата.

Ако парламентарните избори бяха днес, за коя политическа сила бихте гласували?

В случай, че парламентарните избори бяха днес, ГЕРБ отново би била водеща политическа сила с 20,3% одобрение. На второ място след тях анкетираните поставят БСП с 14,6%, като левицата не показва потенциал да стопи „ножицата“ между двете партии.

Патриотите запазват позициите си и биха били парламентарно представени с подкрепа, изравнена с тази за ДПС – 5,8%. „Новият играч“ на политическата сцена – партията на Слави Трифонов, която все още очаква регистрация, към момента е малко под чертата и времето ще покаже до каква степен ще привлече протестен вот и гласове на колебаещите се.

Засега формацията „обира“ избиратели от БСП, както и от някои по-малки залязващи партии, като тази на Веселин Марешки и „Атака“. „Демократична България“ би била подкрепена от 3,4% от анкетираните, но при избори на национално ниво в техен ущърб е, че успяват да привлекат привърженици предимно в столицата и големите градове. Мая Манолова вече няколко пъти заявява, че не възнамерява да прави политически проект, но все пак такъв биха подкрепили 1,2%.

Трябва да се има предвид, че цитираните резултати са при 100% от гласовете.

Характеристики на проучването:

Период на провеждане на изследването: 15.12.-19.12.2019 г.

Методология: Количествено проучване

Представителност: населението на България с избирателни права

Обем на извадката: 912 души на възраст над 18 г.

Методика: Стратифицирана квотна извадка по признаците възраст и пол

Метод: Телефонно интервю

Финансиране: Собствено

Демографски профил на анкетираните

Възраст

18-40 г.

31,6%

41-60 г.

33,4%

над 60 г.

35,0%

Пол

мъж

49,3%

жена

50,7%


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    63 25 Отговор
    Демокрацията си е показала дефектите още в Древна Гърция!

    Коментиран от #36, #77

  • 2 Барометъра

    48 25 Отговор
    Това не е вярно, хора си харесват политиците от ГЕРБ БСП ОП и ДПС!

    Коментиран от #68

  • 3 РепОбликанец

    48 76 Отговор
    Чалга ТВ 7/8, комуняги, плешивият селтак .... всичките са на една хранилка и една майка ги е раждала ! Няма как да си част и решение на проблема едновременно ! И глупаците пак ще гласуват за левите, ще хапват § пийват докато има и като свърши, пак ще се молят на Запада да ги оправи !
  • 4 Кукуригу

    96 10 Отговор
    От Барометър-стъкмител явно са питали стоте човека от семейни войни!
  • 5 НЕ САМО ВЛИЗА

    49 32 Отговор
    А ЩЕ ГИ "ДРЪГАСТИ" ЯКО..
  • 6 Славуца много закъсня

    49 22 Отговор
    с цели 20 години.
  • 7 Браво.

    34 10 Отговор
    Ами партия няма да гласувам? Тя ми се струва най-обещаваща. Даже тая статистиката е грешна. Тая партия винаги обира 60-70% от гласовете, ама не е на власт. Това ако не е корупцията...
    *Сарказъм.
  • 8 мани мани

    43 32 Отговор
    примерно ако гласуват за него 200-300-500хил. души, то като умножим по 8лв. на глас :) и се получава добра сума :) с която тоя ще си спонсорира/издържа талавизиата :P сега разбрахте ли защо вашите подписи, които събираха уж само за референдума, с който нищо не постигнаха, ги редиректнаха:) къмто това да си създадат партия?!
    пренасочиха подписите ви от едно нещо за друго, а това е престъпление! вие не сте си давали съгласието те да си създават партия! аз не бих дал 8лв. на никои от тия пишман партийки с душмани членове!!!
  • 9 Джеронимо

    54 6 Отговор
    Политиците да не се плашат от Слави,а от партията,,Няма да гласувам",която може да си промени решението и да нарита много добре охранени и скъпо обути и слънце-неогрявани части.
  • 10 смок

    33 19 Отговор
    Я влезе, я не влезе ...
    И да влезе, ще излезе ...
  • 11 мани мани

    47 29 Отговор
    целта му е много прозрачна :) хитрец! не му трябва да управлява страната, трябват му парите ви! 8лв. на глас бива :) напълнете му банковата сметка, за да има пари за талавизиата си и да дава заплати на члгарите си! без мен! по-скоро ще дам от стинки до 20лв. на просяк някъде там, който си избера, отколкото на тия уроди недни!

    Коментиран от #26

  • 12 Лъжа

    46 9 Отговор
    измама. Платена статия
  • 13 Бай Тошо

    68 26 Отговор
    Никой не гласува за ГЕРБ а те все водещи
  • 14 KOC

    44 18 Отговор
    само лумпен пролетариата на комунягите ще гласуват за този
  • 15 7654

    61 22 Отговор
    Недялко Недялков

    Намразих Слави Трифонов още след първото издание на "авторското" му шоу по БТВ през 2000 г. Това си беше едно към едно "Как ще ги стигнем..." на Тодор Колев. Брутално откраднато, с оркестъра, скечовете, формата, времетраенето, часовия пояс, цялата концепция, настроението, задявките с музикантите, вицовете...
    Намразих го не само защото имам детски сантимент към Тодор, един от близките хора на нашето семейство.
    Намразих го, защото повече от предателите и доносниците в живота си съм мразел само епигоните.
    Слави Трифонов е епигон №1 в българската публичност през целия преход. Неслучилият се полуталант, вечният имитатор, вресливата посредственост, ерзацът.
    Че е банален плагиат, се убедих няколко години по-рано, когато водех едно предаване "Камъните падат" по радио "Веселина". Още млад, зелен и наивен, си позволих волността да попитам в ефир: Защо Слави Трифонов крие, че песента "Пролет пукна" не е негова авторска композиция, а е римейк на Горан Брегович от филма "Циганско време"? И платил ли е Слави Трифонов правата на Брегович, като си е присвоил песните му?
    Последва гневно писмо на Слави Трифонов и неговата музикална компания БМК до ръководството на радиото, в което настояваха ултимативно да свалят предаването ми.
    Свалиха го, разбира се. Още следващата седмица. Кой бях аз, кой беше Слави Трифонов...

    Коментиран от #28

  • 16 Северозапад

    32 16 Отговор
    912 човека от пет милиона с право на глас!? Много "представително" проучване, нема що! Отделно, че познавам поне 3020 върви гербаджии, които със сигурност ще гласуват за учиндолеца - а и те само те! Не забравяйте, че на последните президентски избори Радев обра над 100 хиляди гласа на гербери!
  • 17 7878787878

    29 10 Отговор
    Не трябва да се плашим; още няма партия, изборите са далеч и той (СлаФчо) по грешка е изхвърлил червения телефон веднага като се сдобил с ферари и мацка със загар. Грешка! Шефът не прощава такива издънки. Та докато дойдат избори, я камилата, я СлаФчо.
  • 18 Балкан Боклук

    21 4 Отговор
    Юрушшшш маймуните на клончето па като се строши дървото с него после по тъпите глави докато стане на цепленки!
  • 19 бай Шиле

    43 15 Отговор
    Следващият Бареков идва.
  • 20 onq s konq

    27 34 Отговор
    Браво Славчо. Наритай гербаците в т@ш@ците
  • 21 електорална 1

    33 5 Отговор
    От диаграмата разбрах коя е най-голямата партия. Тази на отчаяните, т.е. дето няма да гласуват. Но негласувайки дават шанс на разните келемета да ни яхват.
  • 22 ДО 7654

    22 4 Отговор
    Недялко е най търсеният дворцов лакей порнограф
  • 23 ТУРЦИЯ АУТ

    19 7 Отговор
    ХУ*ОМЕТЪР : СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА.
  • 24 След тридесет години ,месията се измъти.

    30 9 Отговор
    Слафчо Мултака сега ща оправи тълпата от Чалгария Пайнерова!!!То толкова простотия няма никъде по света!!Останаха само проститутки,от мъжки,женски и трети вид......
  • 25 Диньо

    28 17 Отговор
    Поръчкова статия! Не познавам човек, който би гласувал за тоя перко. Славуца се хвана на хорото и не може да се пусне. Сега ще се друса, докато има пари. После ще го духа.
  • 26 Враца Баце

    26 15 Отговор

    До коментар #11 от "мани мани":

    Ти си уникален тъпанар. Какви подписи, какви субсидии сънуваш? Този е единственият който влиза в политиката с декларирани милиони.
  • 27 Ясновидец.

    22 26 Отговор
    ТИЯ КОИТО МИСЛЯТ,ЧЕ СЛАВУЦА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМАНТА СА ПЪЛНИ ГЛУПАЦИ. АЗ НЕ ДОПУСКАМ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО.

    Коментиран от #58, #87

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 браво

    23 2 Отговор
    добре че са социологическите проучвания, за да се радват вождовете, но винаги след избори отчитат едни загуби, търсят се виновни, отлюспват се хората дето не стават и отново живеят като паразити на наш гръб и наричат "политици", сигурното при тях е само едно - не стават за нищо и отново ни лъжат и лъжат
  • 30 Behemoth

    14 4 Отговор
    Едно Ферари с цвят червен ,едно за теб ,едно за мен е това и двамцата да се пуснем по магистралата на Бойку!
  • 31 Георги

    20 8 Отговор
    И аз така си мисля че е поредния Бареков който се взема на сериозно и се опитва да каже нещо,но нищо не се получава ! Благодарение на Куку бенд предаванията му се получаваха но последните години ми стана противен с просташкото си държание,което означава че се е самозабравил. Особенно предложенията му за референдума бяха напълно малоумни и безмислени,което говори зле и за гласувалите. Партиите не трябва да зависят от олигарсите,затова трябва да получават субсидии. По важно е че държавата е на народа на България,а не на върхушките от самозабравили се политици които непрекъснато ограбват по всякакъв начин държавата,като направиха икономиката тяхна собственост и като продават България на концесия ! Затова няма пари за европейски заплати и пенсии ! Но никой не осъдиха за всичко това,както и че България е на последно място,и най-бедната в ЕС ! Че 30 г.се гаврят с народа и възрасните хора са лишени от човешките си права и умират от глд и болести с по 200 лв. пенсии ! Това ли е демокрация ???

    Коментиран от #55

  • 32 ЦРУ

    8 14 Отговор
    ХА...ХА...ХА...Слави новият месия ...новият Бареков ! Тези " ГИМНАСТИКИ " се правят .за да не кажат ИСТИНАТА на хората ….а тя е - ВСИЧКИ се страхуват от ДБ - истинското дясно ….а те тръгват с " ЛЕТЯЩ СТАРТ " - 300 000 + гласа !
  • 33 Българин от България

    21 10 Отговор
    Защо никой не си спомня тая гологлава подлога как сладко ни омайваше чрез екрана на бТВ че никога няма да влиза в политиката а сега е първа мома на мегдана.Че сега и партия си прави лицемер нестастен но българинът обича от край време лицемерието да го води за носът.
  • 34 Дългият

    28 8 Отговор
    Добре,Трифонов не става...дайте някой който да смени статуквотоВсеки ден се плюе по Борисов и накрая ГЕРБ пак с най много проценти.Кой да дойде в когото хората да имат доверие,да е известна публична личност та да се гласува за него.В противен случай,остават пак същите.Търпим ги вече 10..12 год.та Трифонов ли не можем да изтърпим 4...Трябва промяна
  • 35 вервайте им

    25 7 Отговор
    Това са напълно манипулирани данни, с цел избирателят да се откаже да гласува за партията на Слави! върхушката се страхува много и постоянно обработва населението по медиите. Партията на Слави, както и да я регистрират, ще обере протестния вот на населението срещу сегашната гнила привилегирована партийно-мафиотска система! Държавни субсидии, безплатни държавни сгради за офиси (някои от които превръщат в кръчми), безмитен внос, евтини апартаменти, лобистки закони, "къщи за тъщи", държавни автомобили и самолети, болно здравеопазване, кривосъдна система, лошо образование, 113 място по свобода на медиите, бедност за 80% от населението, западнала икономика, унищожена армия... Това са малка част от характеристиките на днешната ни "демокрация"!
  • 36 Бачо Киро

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Демокрацията в древна Гърция няма нищо общо с простотията, която в момента се нарича демокрация. Там боклуци право на глас не са имали, само хора от полиса, не роби, които не са дължали и са имали собственост. Можело е да гласуваш за ВСЕКИ и е длъжен да поеме службата, както и всеки с право на глас може да го употреби. Когато си на власт и прокараш закон, ако печели полиса от него, печелиш и ти. Ако загуби, тогава покриваш щетите. Ако собствеността ти бе достига (отбелязва се при встъпване на власт), тогава дори ти биваш продаден в робство и тн докато се изплати. Я кажи сега кой от всичките тикви би поискал да е политик при тези условия? Аз един не виждам.
  • 37 100

    6 15 Отговор
    Азис ако влезе в политиката. ще вземе повече гласове. ;)
  • 38 КУРнинов

    9 17 Отговор
    Славуца нещо ми се струва позакъсняла за рубльонките на джуджето Путю!

    Коментиран от #49

  • 39 Грую

    11 3 Отговор
    То и много други влязоха, но вече отдавна се върнаха на село!
  • 40 Тръмп

    10 11 Отговор
    Славун е егоцентрик,та няма шанс неговото парче-Партия да стане нещо голямо и успешно!!!:):):)Простите хора имат нужда да бъдат лъгани и Славун ще е чудесен техен предводител за кратко,до следващия главанак!!!:):):)
  • 41 ЗАЕДНО ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ

    17 3 Отговор
    АКО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ СЕ ОБЕДИНИМ И РЕШИМ ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ, ПАРТИИТЕ НЯМА ДА ВЗЕМАТ СУБСИДИИ. АМА НИЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОБЕДИНИМ

    Коментиран от #45, #62, #74

  • 42 ЪРП

    18 5 Отговор
    ПОСОЧЕНАТА ТАБЛИЦА Е ЖАЛКА И МИЖАВА МАНИПУЛАЦИЯ НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ!!!!!!
    АНКЕТАТА НА ФАКТИ Е ТОЧНАТА И НЕ МАНИПУЛИРАНА АНКЕТА!!!!!
    ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ:
    https://fakti.bg/poll/941-za-kogo-shte-glasuvate-ako-izborite-sa-dnes
  • 43 ЪРП

    21 7 Отговор
    СЛАВИ ЩЕ ГИ ОТВЕЕ ,КАТО УРАГАН , СЛАМКИ!!!!
    ВЪПРЕКИ ТОТАЛНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТНОВО С МЪРТВИТЕ ДУШИ В СПИСЪЦИТЕ И С ОТКАЗА ДА ВЪВЕДАТ МАШИННО ГЛАСУВАНЕ, ЗА ДА СИ ДОПИСВАТ ПРОТОКОЛИТЕ ,КАКТО СИ ИСКАТ!!!!!!!!!!!!
    ТАЗИ ПОЛИТСГАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 44 Петьокафето

    11 2 Отговор
    Партията трябва да се казва "Няма държава".
    Всички останали заглавия са грешни!
  • 45 ЪРП

    18 2 Отговор

    До коментар #41 от "ЗАЕДНО ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ":

    ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТИ Е ТОТАЛНА ГЛУПОСТ И МАНИПУЛАЦИЯ!!!!!!!
    АКО НЕ ИДАТ ХОРАТА И НЕ ГЛАСУВАТ ЗА СЛАВИ, КОЙТО ЗАЯВЯВА ДА НАПРАВИ КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В БГ ПОЛИТИКАТА .......,ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ .., ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ ЩЕ СИ НАГЛАСЯТ ЕДНИ 700000 ГЛАСА ОТ "МЪРТВИТЕ ДУШИ" ОТ СПИСАЦИТЕ И ЩЕ ДЕРИБЕЙСТВАТ БЕЗНАКАЗАНО ОЩЕ СУМАТИ ГОДИНИ!!!!
    САМО ГЛАСУВАНЕ ЗА СЛАВИ, ЩЕ ИМ ОБЪРКА КАРДИНАЛНО СМЕТКИТЕ НА ТАЗИ ПОЛИТКОРУМПИРАНА И БЕЗХАБЕРНА ЗА БЪЛГАРИЯ СГАН!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 46 Спасов

    7 6 Отговор
    Възможно е. В България има доста хора с чалга култура!

    Коментиран от #50, #69

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Христо

    13 2 Отговор
    Не разбирам защо медиите отразяват резултатите от проучванията на една доказала се като манипулативна агенция. Същите Барометаровци, гравитират около ВМРО и на всички избори завишават и то с много процентите за тях. Последно на местните избори бяха изкарали, че Джамбазки минава по подкрепа Манолова и ще стане кмет.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 СЛАВИ

    8 2 Отговор

    До коментар #46 от "Спасов":

    културата на МИТКО ПАИНЕЕРА ли казваш
  • 51 Да да

    15 4 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМЕ 2.5 МИЛ. ОТ ЧУЖБИНА. ТОВА ПЛАШИ СТАТУКВОТО И АКТИВИРА ДРАСКАЧИТЕ НА ГЛУПОСТИ ПО НЕГОВ АДРЕС.РЕД И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА А СЛУШАЙТЕ КАКВАТО МУЗИКА ИСКАТЕ БЕЗ ДА ПРЕЧИТЕ НА ДРУГИТЕ. ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА.
  • 52 гост

    8 1 Отговор
    Защо ли не се учудвам на резултата от това проучване имайки предвид качествата на 80% от българите.
  • 53 Ясноглед

    17 1 Отговор
    Виждам, че управляващите са наляли много пари в тролове по форумите. Виждам и че тия тролове не вършат работа, защото са толкова плоски, че дори не могат да се прикриват.
    Нищо!
    Искам да кажа нещо на управляващите:
    НЕдраги управляващи,
    Не се харчете да оплювате Слави! Безмислено е, защото не той е вашия враг. Ващият враг съм аз и подобните ми, дето гласуваме само когато трябва да има НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ.
    Бойко, ти дойде на власт с моя и на подобните ми подкрепа. Тогава ни беше писнало от БСП-ДПС. Гласувахме за теб, не защото те харесваме, а понеже ти единствен имаше шанс да спечелиш извън БСП и ДПС.
    Аз и подобните ми, вече отдавна съжаляваме за грешката си, защото твоята банда надмина БСП и ДПС, барабар с на царя идиотите.
    Сега е дошло време за нов, простестен вот. Ако решим да гласуваме, ще се видиш в чудо. Нито манипулираните избори, нито началниците ти от САЩ ще те спасят.
    Ние, негласуващите сме твоя враг, не Слави. Слави е дете на сегашното 30-годишно статукво.

    Коментиран от #70, #76

  • 54 Манометър

    16 6 Отговор
    Ако Радев и Слави направят 2 партии, тогава другите няма да ги има в парламента. Факт
  • 55 6967

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Георги":

    В 10-та.
  • 56 София

    5 8 Отговор
    .... ши влезе, ама на куково лято !
  • 57 червено Ferari

    3 6 Отговор
    Само Славчо,ще сбъдне вашите мечти.Фабрика за мечти"Слави Трифонов и с-ие".
  • 58 хеий

    5 6 Отговор

    До коментар #27 от "Ясновидец.":

    до 27 МНОГО СИ ПРАВ ,СТИГА С ТОЗИ СЛАВИ,ТОЗИ КОЙТО ОПОРОЧАВА И БАЛАМОСВА .С ЧАЛГАРИЗАЦИЯТА МЛАДИТЕ,ТОВА ДА НЕ ТИ Е ДА ДИГАШ РЬЦЕТЕ НА ГОРЕ И ДА СЕ КЬЛЧАТ НА МУЗИКАТА МУ ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ.КАКВА ПОЛИТИКА КАКВИ 5 ЛЕВА ,ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ ГЛАДКО ТОВА КОЕТО СА МУ НАПИСАЛИ СЦЕНАРИСТИТЕ. АЙДЕ СЛАВЧО В ДЕВЕТА ГЛУХА
  • 59 абе

    4 5 Отговор
    не се заблуждавайте ,и вярвайте ,от дьлгия нищо не става,ходи та ввярва на тези пет шест вьрти опашки които са околу него и го величаят и той се взе за нещо ,но всьщност е нищо.
  • 60 daskal Stojchev

    5 1 Отговор
    Отдалеч замириса на маймунски Тролове , угоени за Коледа.
  • 61 Автор

    4 1 Отговор
    Човека написал статията е толкова невеж или платен, че няма на къде. Съжалявам бях абониран за новините на сайта, но не издържам на евтинията.. Прекалено много подценяват народа
  • 62 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    6 0 Отговор

    До коментар #41 от "ЗАЕДНО ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ":

    А не е ли по правилно всички да се обеденим и да ги изметем от властта тези боклуци.
  • 63 Слави

    9 2 Отговор
    ще ги побърка нашите политици -селяндурите, които само крадът. Не е вярна статистиката процентите са много повече за Слави. Ще скъса нервите на миропомазаните.
  • 64 mega

    2 3 Отговор
    samo slavi.vsi4ki drugi sa predateli i kradzi
  • 65 mega

    2 0 Отговор
    vreme e da varnem balgaria na balgarite.da zivee balgariya
  • 66 mega

    1 0 Отговор
    koito glasuva za drug e predatel
  • 67 някой

    5 5 Отговор
    Сметката е много проста. Патриотите и Воля си отиват и на ГЕРБ му трябва нова патерица. И кой друг освен Слави ще свърши тази работа? Да си припомним угодническото му държание,когато му гостуваха Борисов и Цацаров.
  • 68 Опа

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Барометъра":

    Оохооо и как само ги харесва, не ми стига речника 18+
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Един от Льонеберя

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Ясноглед":

    И за кой че гласуваш протестно? Май че е за опцията не избирам никого. Ха-ха-ха
  • 71 Волов

    1 2 Отговор
    Аз ще гласувам за партия "Възраждане". Там има много много млади, умни, интелигентни и мислещи за България хора. Мисля, че трябва да ги подкрепим на следващите парламентарни избори.

    Коментиран от #75

  • 72 тъпи коментари

    1 1 Отговор
    Слави ,народа е свикнал да го мачкат , даго дупет, и да си продава гласъ за 50 лв
  • 73 Чалга дупедат Славуца

    4 1 Отговор
    А чорапи ще си слага ли като ходи в Парламента или на босо че било много модерно
  • 74 Колю

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "ЗАЕДНО ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ":

    Няма как да се обединиш с оядена, нищоправеща ,величаеща се и корумпирана администрация . Много близачи и подставени лица ,хрантутници и огризващи кокала паднал олигавен от политическата класа. За това държат остатъка от работещите полу гладни.Колкото да могат пак да отидат да работят и да чакат от някъде кокълче. Омесването на бизнес олигархия и политици е пълно. Те са всичко в едно. В голямото мафиотско село ,с останали 5,5 милиона душици са наредени все роднина ,попа ,даскала и милиционера квартален ,ко ма разбираш ? Само ми е интересно какво ще крадат и как ще го разпределят ако не са евро средствата по разните му кражбопрограми. То щото у индианците не остана , а вождове калабалък. Па и много избягаха на вън . Още ще избягат ,до към 3,5 милиона.
  • 75 Описваш

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Волов":

    Комсомолска организация ли ? Или младежите на поредния егоцентрик маниакално неуравновесен в собственото си величие . Много станаха такива и разбираемо е човек да се обърка из между тях. Не го харесват хората , но повече мразеха сегашния. Те това е.
  • 76 Още още

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Ясноглед":

    още 20 + и стъкмистиката им не е вярна за което са си признали в газометър. Няма да гласуват около 63-67 % щото си имат работа и трябва да бачкат и в неделя. Иначе няма пенсия от 250 лв.
  • 77 Доналт Тръмп

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Дефектна ти е главата на тебе, затова византийците срещу нас да тичат не може да ги стигнем .Но те когато стачкуват не играят хоро, а играе дървото.
  • 78 Радка Марчавелска

    0 0 Отговор
    Щом нищо друго не ни оправи 30 години,да опитаме като последно преди да изчезне БГ,чалгата дали ще ни оправи...

    Коментиран от #79

  • 79 4276

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "Радка Марчавелска":

    За Слави Трифонов говориш
  • 80 Калоян

    2 1 Отговор
    Тоя едно дете неможа да направи , държавата щял да оправи.

    Коментиран от #81, #83

  • 81 AntiTrol

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Калоян":

    Абе как така не ви смениха опорките, бе? От години все едно и също блеете, та ни се втръсна.
    Я, кажи сега нещо за МЕРКЕЛ, ЮНКЕР, МАКРО и т.н.! Кажи те имат ли деца или не ти се иска да хапеш ръката, дето те храни?!
    Гиди пусто дърво неокастрено, де!
  • 82 Чума

    0 0 Отговор
    Да, бе, да! Много удобно! Точно от БСП, Воля и Атака дърпа Слави! Тоест - не вреди на статуквото и дърпа от там, от когото вече няма какво да дърпа!
  • 83 Чума

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "Калоян":

    Напълно вярно, Калоян! Едно дете не е отгледал, ще отглежда цяла даржава! И фаворизирания Левски е бил същата скръб! И Ботев, и Хаджи Димитър, и Караджата, и Яворов, и цяла плеяда некадърници, на които не знам защо се възхищавате!!!??? Сигурно защото така предпочитат джендерюгите и враговете на България - да няма българи, да не се раждат деца! Стана модерно и повод за гордост, а на хора с 3 и повече българчета се гледа като на мънгали и гнус! Чорбаджи Марко с голямата челяд, която сега филолозите наричат палавници е истинският възрожденец, но българена се е научил да тачи маскари! Такива като Слави, Бойко, Волен и всякакви подобни безполезни наглеци и главанаци! Българена е главанак!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Чума

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "in4o 4una ot sedemte planini":

    Няма да стане! Тук не обитават нормални хора от Европа! Тук царува Ганю Ганев - Ганестия! Дори да се събере някаква по значима маса и се опита да промени нещо чрез протести и избори, ганестите и тиквестите ще накупят колкото трябва еректорат, направо изборни комисии, преброители и анализатори - близатори, и ще обявят правилния резултат! Абе, както стана на изборите в София, но и глъмата Мая трябваше да се оттегли за балотажа и да не им даде шанс да ,,борят червените"! Впрочем, съвсем скоро Константин Тренчев каза на една водеща от БНР: ,,Приех да дам това интервюсамо от уважение към националното радио и Вас! Моля Ви, нека чуят и вашите колеги от другите медии, не ме търсете повече! Излишно е! В България поне в този момент нищо не може да се промени. такъв е потенциала. Няма никакъв смисъл да говоря и да правя усилия. Толкова години го правих, уморих се, резултат - никакъв! Не ме търсете!" Факт!
  • 86 Волен

    1 0 Отговор
    Всяка демокрация , води до анархия !!!
    (Гръцки философ)
    Наща държава е жив пример за тази негова мисъл , всеки си прави квото си иска и го боли ... за другия !
  • 87 хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ясновидец.":

    Кат си такъв ясновидец мош ли позна колко голем к.р имам.
  • 88 in4o 4una ot sedemte planini

    0 0 Отговор
    Ti da vidi6...V komentara si N84 ne sum dopusnal nito edna obidna,nekorektna, netcenzurna duma; nito li4na zaplaha y si be6e po temata.E - TOGAVA, ZA6TO E PREKSNAT OT MODERATOR?
  • 89 in4o 4una ot sedemte planini

    0 0 Отговор
    Ti da vidi6...V komentara si N84 ne sum dopusnal nito edna obidna,nekorektna, netcenzurna duma; nito li4na zaplaha y si be6e po temata.E - TOGAVA, ZA6TO E PREKSNAT OT MODERATOR?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове