ФАКТИ.БГ

Прокуратурата: Разследваме Радев за това...

Анализът на проведените телефонни разговори разкрива, че същите са по повод вероятно извършвана проверка от КПКОНПИ

Публикувана: 28 Януари, 2020 17:02
125 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 10037
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3 от 25 гласа.

Прокуратурата е установила данни за висока степен на вероятност за съпричастност към престъпна дейност на президента. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

От съобщението става ясно, че в разследване срещу командира на Военно-въздушните сили ген. майор Цанко Стойков има данни за престъпление, извършено от президента Румен Радев. То не е извършено в качеството му на държавен глава, но като такъв има имунитет.

"Затова главният прокурор Иван Гешев е искал тълкуване дали може да бъде разследван президента, тъй като при проверка за назначаването на Десислава Радева като пиар на ВВС, когато Радев е бил командир, се оказало, че има укрити документи", съобщават от прокуратурата.

В разследване срещу командира на ВВС генерал Цанко Стойков прокуратурата е попаднала на данни за извършено евентуално престъпление от страна на държавния глава Румен Радев.

Това става ясно от разпространено от прокуратурата прессъобщение заедно с доказателствен материал - звукови файлове от експлоатирани от ДАНС СРС-та. Те се публикуват след разрешение на наблюдаващия прокурор.

На 22 януари наблюдаващите прокурори са извършили цялостен анализ на доказателствената съвкупност по наказателно производство спрямо командира на ВВС.

"При така извършения анализ са констатирани данни и доказателства "за висока степен на вероятност за съпричастност към престъпна дейност, предмет на разследване, на лице, заемащо висша държавна длъжност - президент на Република България, като установените евентуални престъпни действия не са свързани пряко с изпълнение на службата му", посочват от прокуратурата.

Телефонните разговори са по повод вероятно извършвана проверка от КПКОНПИ по отношение на г-жа Д.Р, посочват от прокуратурата. Според наблюдаващите прокурори може да се приеме във висока степен на достоверност предположението, че пълното извършване на тази проверка на КПКОНПИ е била осуетена поради укриване на документи.

Наказателното производство е спряно на 23 януари, тъй като съгласно Конституцията на Република България държавният глава се ползва с имунитет. Наблюдаващите прокурори са приели, че това би било единственото правилно процесуално решение при липса на трайна практика на КС и ВКС, като всяко друго такова може да бъде предприето, респективно осъществено в нарушение на забраната за наказателно преследване срещу президента.

Припомняме, че вчера главният прокурор Иван Гешев отправи искане до Конституционния съд за тълкуване обхвата на имунитета на държавния глава. КС образува дело по искането. Днес главният прокурор заяви, че прокуратурата разполага с данни за извършено престъпление.

Въпросът бе повдигнат и по време на отчета на президента, като Румен Радев заяви, че няма никаква идея за какво се отнася питането на главния прокурор Иван Гешев, но е убеден, че не е вършил нищо нередно.

Прокуратурата на Република България прави публично и постановлението за спиране на наказателното производство със заличена информация, която няма отношение към посочената причината за спиране на наказателно производство.

Ето и цялото съобщение:

Предвид призива на президента към главния прокурор на Република България да обясни мотивите си за отправеното питане към Конституционния съд за задължително тълкуване на чл. 103 от Конституцията, високия обществен и медиен интерес, Прокуратурата на Република България предоставя следната информация:

В хода на образувано и водено от Специализираната прокуратура наказателно производство, наблюдаващите прокурори на 22 януари 2020 г. са извършили цялостен анализ на доказателствената съвкупност, включително и на приобщени по делото веществени доказателствени средства (събрани чрез използването на специални разузнавателни средства експлоатирани от ДАНС, спрямо командира на ВВС генерал-майор Ц.Ст.).

При така извършения анализ са констатирани данни и доказателства „за висока степен на вероятност за съпричастност към престъпна дейност, предмет на разследване, на лице, заемащо висша държавна длъжност – президент на Република България, като установените евентуални престъпни действия не са свързани пряко с изпълнение на службата му“.

Анализът на проведените телефонни разговори разкрива, че същите са по повод вероятно извършвана проверка от КПКОНПИ по отношение на г-жа Д.Р. Наблюдаващите прокурори считат, че може да се приеме във висока степен на достоверност предположението, че пълното извършване на тази проверка на КПКОНПИ е била осуетена поради укриване на документи.

С постановление от 23 януари 2020 г. наказателното производство е спряно, тъй като съгласно Конституцията на Република България държавният глава се ползва с имунитет, изразяващ се в неотговорност за действията, извършени при изпълнение на служебни функции, със изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията (чл. 103, ал. 1 от КРБ) и неприкосновеност за задържане и за възбуждане на наказателно преследване (чл. 103, ал. 4 от КРБ).

Наблюдаващите прокурори са приели, че това би било единственото правилно процесуално решение при липса на трайна практика на КС и ВКС, като всяко друго такова може да бъде предприето, респективно осъществено в нарушение на забраната за наказателно преследване срещу президента.

Във връзка с горното, Прокуратурата на Република България публикува постановление за спиране на наказателно производство от 23 януари 2020 г., от което е заличена информацията нямаща отношение към посочената причината за спиране на наказателно производство, ведно с част от ВДС (аудио-файлове).

Предоставената информация се разпространява след разрешение на наблюдаващите прокурори по реда на чл. 198 от НПК.

Прокуратурата на Република България заявява, че всички поставени на вниманието на обществеността въпроси, са подробно изяснени в отправеното от главния прокурор на Република България искане за задължително тълкуване на чл.103 от Конституцията и така публикуваните материали от досъдебното производство.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 3 от 25 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
El boko
1 Отговор
"То не е извършено в качеството му на държавен глава" сега ще търсят пот вола теле понеже Боко 3 ще падне от власт! :)

Коментиран от #8, #79


Оценка:
-38 +238

Някой си
2 Отговор
Със санкцията на кой съд са използвани СРС-та и има ли въобще подобна?

Коментиран от #117


Оценка:
-20 +182

Тия работи
3 Отговор
С една компютърна праграмка можеш да покажеш че си записал самия Тръмп.

Оценка:
-23 +150

Хк+йххххйххх
4 Отговор
А за продажник кабинет на ББ 3 кога. Марионетки на чужди държави.

Оценка:
-20 +178

ХА ХА
5 Отговор
ВИДЯХТЕ ЛИ ГО ПРОСТИЯТ КЛЕПОУХ ФАТМАК ЩО ЗА МИШГА Е.!

Оценка:
-226 +59

Стамат
6 Отговор
Тоя отдавна си е за панделата!

Оценка:
-183 +51

МИШО БИРАТА
7 Отговор
КОГА?

Оценка:
-13 +91

8
Този коментар е премахнат от модератор
Ужас
9 Отговор
Жалки сте, народа вече не вярва на скалъпени обвинения!! Яд ви е, че ежедневно ви изважда кирливите ризи и осуетява безграничните ви кражби!!!

Оценка:
-27 +185

Шефьор
10 Отговор
Гешев, Гешев, кой ти даде диплома? С какви глупости Прокуратурата занимава народа..цъ цъ.цъ. Нема да спя сега, че командира е назначил пи-арката на ВВВС, па после се е оженил за нея. Чудо голямо!

Коментиран от #46


Оценка:
-21 +179

ГРАД КОЗЛОДУЙ
11 Отговор
това ако е истина не е извършенокогато ГЕНЕРАЛ РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ а защо не закачат истинските престъпници ИВАН КОСТОВ АЛЕКСАНДЪРТОМОВ ЛУПИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И МНОГО ДРУГИ

Оценка:
-19 +114

Последния софиянец
12 Отговор
Ей, много отмъстително и долно човече е Гешеф.

Коментиран от #55, #95


Оценка:
-20 +146

El pepi
13 Отговор

До коментар #8 от "EL FATMAK HASKOVSKI":


Какво стана с Нено и Аврамова? :)

Оценка:
-9 +100

Пендо
14 Отговор
Всичко това се прави с цел да се окаля президента,поискано от премиера.

Оценка:
-22 +144

Йосарян
15 Отговор
Диктатурата е Официална! Президента да обяви военно положение, за да изринем тая Паплач герберастка. И не само. 1000 калашника все още имаме.

Коментиран от #123


Оценка:
-27 +138

Бойко Гешево ПРОСТОТИИ.
16 Отговор
Смешковци...

Оценка:
-12 +92

Лекар БГ
17 Отговор
Шайката ще прави БГ импийчмънт на Президента.
Толкова го мразят,че са готови на всичко,само и само да не е Президент втори мандат.Бандити.

Оценка:
-18 +141

ГЕШАКА ТАШАКА
18 Отговор
Гешев трябва да бъде раследван дали не се е ЧАЛНАЛ ТОТАЛНО. Няколко въпроса веднага изплуват, КЪДЕ Е ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА ..., КАК РАЗПРОСТРАНЯВА СРС-ТА, от чутото в разговорите става ясно, че РАДЕВ Е ЗА ПРОЗРАЧНА ПРОВЕРКА, и казва знам за тези простотии и цитира наредба ,която опровергава всички твърдения на КОНПИРИТЕ... ГЕШЕВ Е ПОЗОР, ГЕШЕВ Е ПОЗОР , ГЕШЕВ Е ПОЗОР и РАДОСТ, ТАКАВА ПРОСТОТИЯ НЕ ВЯРВАХ ЧЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЪТВОРИ.....

Оценка:
-20 +130

Eee
19 Отговор
Какво ни занимавате с глупости,вода ни дайте.

Оценка:
-11 +89

гешефтурата
20 Отговор
Само толкова ли успя да измисли Еднокнижният? Когато Радев стане премиер,цялата тази бандитска шайка ще емигрира вкупом или ще търкалял наровете.Радев е куче,няма да им прости.

Оценка:
-20 +121

21
Този коментар е премахнат от модератор
Фантазиите на прокурора
22 Отговор
Е по опашати и без мозъчни предположения дори умствено изостаналия Цв Цв не може да измисли.

Оценка:
-12 +94

тошко
23 Отговор
Уйдорма на Тикваря

Оценка:
-12 +76

132
24 Отговор
А ало Ваньо няма ли да го разровите там има явно престъпление

Оценка:
-10 +90

Рабад
25 Отговор
Нямали данни имали данни видока степен като им знаем номерата с пръскачките пред НС.

Оценка:
-9 +61

anonim
26 Отговор
То се знаеше.То затова и беше назначен,да удря където му кажат.

Оценка:
-11 +82

Гола вода
27 Отговор
Вместо да се мъчат от 9 кладенеца вода да носят да му "сипят" да бяха оправили Перник ! Всичко което се чува и казва е в сферата на оредположенията ??? От тези записи не се чува нищо "особено" което президента да казва !? Говори основно човек, който му се обажда ? Пита се защо подслулват Президента, правилно ли е това и кой го подписа ? Не знам на мен всичко ми смърди на ченгеджийска партенка ? Окалване, докато няма нищо конкретно освен "предположения" си е окалване? Ми като са почнали да пуснат записите на Борисов, Пеевски, Доган и сие ! Само да не казват, че нямат и не е имало за какво да ги подслушват ?

Коментиран от #37


Оценка:
-11 +91

???
28 Отговор
Имало голяма степен на вероятност. Малко като начина на отговора на въпросът :Какъв е шанса да видиш теранозавър Рекс? Мъжът0.0....... 1%. Жената -или ще видиш, или няма да видиш.

Оценка:
-8 +53

Само глупаци и вербувани страхливци се и
29 Отговор
Продалжаваите така само страха от зависимости ве дарби живи от наи малкия до най големия всики имате място в ада.

Оценка:
-9 +37

катя
30 Отговор
Поръчката идва от един самозабравил се нарцис.

Оценка:
-9 +77

Тринити
31 Отговор
А за уронване престижа на президентдката институция публично с недомлъвки някой може да се сдобие с обвинения!

Оценка:
-12 +72

боцмана
32 Отговор
Разследвате Радев , а Борисов Кога ? Той и без разследване е отдавна за сапунисана вратовръзка или високоволтов стол за масажи.

Оценка:
-10 +78

Браво
33 Отговор
Щото на Гешев му се свършиха язовирите, боклуците, къщите за гости, терасите, та започна да разследва президента. Направо на Шива се прекръсти.

Оценка:
-11 +78

Румяна Костова
34 Отговор
Прoмeнeтe зaкoнa и му cвaлeтe имунитeтa! Ocъдeтe гo зa държaвнa измянa тoзи прeдaтeл нa Рoдинaтa, турчин oт турcкитe ceлa. В зaтвoрa прeз 15 минути щe му викaт ''Руми, Руми иди cюдa и вoзми eгo'':):)

Коментиран от #64, #66


Оценка:
-82 +25

хахах
35 Отговор
Не ревете червени чугуни, ами събирайте дрешки за вашият избранник за врачанския затвор!

Коментиран от #69


Оценка:
-72 +21

Извода:
36 Отговор
Щом нападат така грозно президента Румен Радев значи президента е прав за всичко!

Оценка:
-14 +92

Последния софиянец
37 Отговор

До коментар #27 от "Гола вода":


Много си наивен. Подслушва се всичко и всички.

Оценка:
-3 +41

ха ха ха
38 Отговор
За пореден път вместо да му извадят очите, му изписаха веждите на Президента Радев!

Оценка:
-15 +74

9689
39 Отговор
Гешев,смърдиш от всякъде.Ще дойде видов ден.Чорбаджията ти мутра ти поставя задачки.....

Оценка:
-15 +63

Съдията Дред
40 Отговор
Какви да тези приказки за висока и ниска степен на вероятност? ИЛИ ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЛИ НЯМА, КАКВИ СА ТЕЗИ ИЗМИСЛИЦИ ЗА
СТЕПЕНУВАНЕ НА ВЕРОЯТНОСТИ? ТОВА ДА НЕ ИМ Е,, КВАНТОВА ФИЗИКА" ДА ИЗСЛЕДВАТ ТЕОРИИ НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ!!!! Мирише на хвърляне на кал.

Коментиран от #61


Оценка:
-12 +65

Гост
41 Отговор
Само каква невероятна аргументация и колко много думи и изрази без никаква стойност!Евентуално имали данни за евентуално престъпление преди години!Зеленчука от Банкя и доктор на маркучите е просто заслепен и бесен на президента, а завистта и злобата са му пословични!Тук обаче с лекето Гешев ще се ударят здраво!

Оценка:
-13 +55

Жалкари
42 Отговор
Дори и да е вярно, което се съмнявам, точно в БГ ли назначаването на "свой човек" е държавна измяна?

Оценка:
-11 +44

Гражданин
43 Отговор
Грозно шишалкавене махленско!

Оценка:
-9 +49

popo
44 Отговор
Този президент скрил като командир на ВВС сблъсъка на американците със извънземните във Авиобаза Безмер.

Оценка:
-8 +29

ЪРП
45 Отговор
ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ВМИРИСАНИ ПОДЛОГИ ИЗРИНАХА ДЪНОТО НА ТЪПОТАТА И МЕРЗОСТТА!!!!!
ПОТРЕСАВАЩО ЖАЛКИ СА!!!!!!!

Коментиран от #57


Оценка:
-9 +59

dan4o
46 Отговор

До коментар #10 от "Шефьор":


И това държавна измяна ли е?

Оценка:
-4 +34

47
Този коментар е премахнат от модератор
Народа на Бг
48 Отговор
Прокуратурата защо не разследва мутренското минало на псевдо-премиера бприсов. Факти и документи има, колкото искате : Справка Уикипедия и поверителен доклад на бивш посланик на Америка !

Оценка:
-8 +46

Помним
49 Отговор
А за Мишо Бирата кв'о стана с разговорите..... укриване на нарушения и отклоняване на проверки. Какво стана...

Оценка:
-9 +48

Андро
50 Отговор
Това е за замазване на кризите с водата, боклуците, здравеопазването. Гешев вместо да си върши пряката работа хукна да лови вещици. Е как да се оправим ???

Коментиран от #54


Оценка:
-11 +44

Голата истина
51 Отговор
Абе вие слепи ли сте какво става около вас? ДРАГОМАН- пожар/ ХАСКОВО - пожар/ ДУРАНКУЛАК - пожар / ЧАЯ-отравяне на реката / МАРИЦА- отравяне на реката / ТОПОЛНИЦА - отравяне на реката / БОТЕВГРАД - суша-кражби за милиони / СОЗОПОЛ - замърсяване-тръби-кражби за милиони / ПЕРНИК - суша-кражби за милиони и т.н. ....
А ГЕШАФТА иска да разследва президента за измяна . .. Май е време за извънредно положение.

Коментиран от #62


Оценка:
-8 +54

Генерал
52 Отговор
Факта , че го наричаш Боко 3 трябва много да ти говори. Той вече е в историята, а ще управлява още, защото пак ще го изберем. Рано или късно ще слезе от власт. Само червените боклуци сдават властта след погребение. Колкото до червеното мекере Радев днес ме уби с прескомференцията си. Наложих си и с мъка я изслушах. Е, няма такова перде от което нищо да не зависи. Въпреки това държавата се крепи на него едва ли не, защото е главнокамандващ. Всички го слушат и ако има нещо положително, то е поради намесата му. Всичко останало е от правителството и дявола. Че и превъоръжаването на армията било негово дело. Отново оплю правителството и поиска едва ли не, някой да дойде и да го свали, понеже на него и на Нинова не им харесва. Червен нагаждач и как беше - беквокал на Нинова.

Коментиран от #71


Оценка:
-48 +13

От Народ
53 Отговор
Браво г-не....Браво. Ако не си назначен политически остави президента и вземи да се постараеш да осъдят един Бизнесмен укриващ данъци и ощетявал работниците. Ъди полезен за народа си а не маша на политически партии и олигарси.

Оценка:
-6 +35

Rado
54 Отговор

До коментар #50 от "Андро":


Нали искахте разследване на високопоставени политици, леца, ето ви, и пак недоволни. Иле червените не могат да се барат. И всеки е невинен до доказване на противното.

Оценка:
-34 +11

Офицер от бялата гвардия
55 Отговор

До коментар #12 от "Последния софиянец":


Тъй , тъй нали протестираха срещу него на организирани талази. С автобуси ги караха пред съдебната палата. Сега ще гризат дръвцето. Тоя червен плазмодий също да се готви.

Оценка:
-35 +14

Живко
56 Отговор
Слушах записите. Хъка-мъка, за Деситу ставаше въпрос. И кроежите му с някакъв друг генерал. Работата отива към импийчмънт.

Оценка:
-38 +12

гост
57 Отговор

До коментар #45 от "ЪРП":


еи мало умника оди се грамни бе

Оценка:
-4 +7

Сорос
58 Отговор
Същото,като отрявянето на гебрев с гъби.И като момата,която хем е е..на хем не е.Пакистанците толкова са могли да измислят важно е драгата публика да се разсейва.

Оценка:
-7 +17

Някой си
59 Отговор
Ай на бас, че е подслушвано по лично нареждане на Цвъки!

Оценка:
-10 +23

РОДОЛЮБЕЦ
60 Отговор
Сега ми се изясни, защо президента и БСП бяха против Гешев. Явно нямат с какво да го контролират. Сега ще им изкара кирливите ризи.

Коментиран от #65


Оценка:
-38 +13

Бива Бива
61 Отговор

До коментар #40 от "Съдията Дред":


Намирисва на Скрипал - възможност за основателни предположения

Оценка:
-3 +17

62
Този коментар е премахнат от модератор
мразя кумунисти
63 Отговор
георги парванов независимо че беше кумонист когато стсна президент свички партии взеха да го уважават заради даржание и интелект атози радинител които явно реве и вие само за червените как да го понася и уважавт тъп ФАТМАК

Оценка:
-36 +12

Бива Бива
64 Отговор

До коментар #34 от "Румяна Костова":


Бай Х и Пунта Мара управляват България с "тинтири - минтири"

Оценка:
-6 +32

гост
65 Отговор

До коментар #60 от "РОДОЛЮБЕЦ":


👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Оценка:
-3 +5

дудука
66 Отговор

До коментар #34 от "Румяна Костова":


Ти, Румянке май честичко си пребивавала в панделата и знаеш правилата там. От магистралата ли те прибират

Оценка:
-5 +19

67
Този коментар е премахнат от модератор
Паракси
68 Отговор
Защо защитниците на Радев изтъквате грешките на другите. Какво очаквате да направи Гешев. Да прости на Радев, защото някой някъде разбил някоя маза, и да хукне него да разследва. Неразбрахте ли, че Гешев е за едрите риби, а за дребните си има други прокурори.

Коментиран от #73


Оценка:
-39 +9

Хаджи хаджи Българин
69 Отговор

До коментар #35 от "хахах":


Ако имаше прокуратура, а не назначен от шайката главен прокурор, отдавна доста кметове и властници, да вляха напълнили килиите! Ех бай Тошо ! Видя ли какви ги твори незаконният ти син!

Оценка:
-9 +30

Сега е ред на големи
70 Отговор
,,доказателства" срещу Президента.И малките деца разбраха начина на ГЕРБ.Прокурорче,НАШИЯТ Президент е избран от 2 млн.гласа,а ти от 20.Поспри се малко!

Оценка:
-10 +42

71
Този коментар е премахнат от модератор
Ревизороооуууиу...
72 Отговор
... Алоооууууу,бокоооо.....сичко панимах...само не разбрах,отде иде вудътъ......

Оценка:
-6 +23

73
Този коментар е премахнат от модератор
Всичко е радост
74 Отговор
Будизмът в България е религия на "буда"лите!

Оценка:
-6 +16

goni
75 Отговор

До коментар #47 от "Айде бе":


Не че нещо, ама почнем ли да си надничаме под завивките читав човек няма да остане!:) Да не говорим за жена!:) Няма как! Така си е от пантивека! Вари го печи го, на тиква мирише!:)

Оценка:
-7 +23

наглите
76 Отговор
Защитникът на висшите крадци /Доган,Боко,Пеевски..../ показа истинската си същност!

Оценка:
-10 +33

Baihoi
77 Отговор
Highly likely Gayshev беше дотук.

Оценка:
-3 +11

Ало Ваньо
78 Отговор
"Ти си го избра", "Мишо Бирата" "40 т. суджук и 2 т. пастърма за шефа", "Чакъра", "Буда", "Лале", "Червей", "КТБ", "Двете каки", "Бойко взе парите..." - Дизел, к'во прайм брат ???

Оценка:
-5 +33

Ицо
79 Отговор

До коментар #1 от "El boko":


И по-точно това е пример за отвличане на внимание, докато Менда Стоянова ще се опита да прелапа резерва на България. И вероятно ще успее, защото ние като ларанчета сега ще се вторачим в президента и ще забравим за магариите ѝ, които тя ще прекара, прикрепени към разни закони.

Оценка:
-5 +23

Тръмп
80 Отговор
Вие комунистите все викате, че Боко бил комунист. Ами като е комунист защо не гласувате за него, нали е от вашите. Защо сте против него?

Коментиран от #83


Оценка:
-20 +7

Абе маскари
81 Отговор
А, ало Ваньо ,кога ,а бе маскари ? Ще си отидете с камъни , така да знаете !

Оценка:
-5 +29

алоооо
82 Отговор
Гешев , я провери един имот в Барселона , друг в Лос Анджелис за над 350 млн. $ чии са , с какви пари са закупени , порови по банкови сметки на Кайманите , не се занимавай с глупости , поразрови около магистрало строенето , облицовките със стиропор за над 2 млд. лева и ред още любопитни за обществото неща. Мишо Бирата , ало Ваньо , имаш работа за цял мандат и килии по затворите за пълнене.

Оценка:
-8 +33

имаш халюцинации за комунисти
83 Отговор

До коментар #80 от "Тръмп":


Щот е тъп и комунист е на баба ти фърчилото.

Оценка:
-12 +4

Асът на асовете
84 Отговор
Боклуците ще се удавят в злобата си, няма да им мине номерът, имат срещу себе си един истински достоен човек, мъж и българин. От друга страна тази долна пукотевица наистина би могла и да е ход за отвличане на вниманието от някой тлъст зулум.

Оценка:
-4 +31

koki
85 Отговор
Тези ченгета могат да зготвят и новородено.

Оценка:
-5 +20

ГЕСТАПО
86 Отговор
Чета коментарите и анализирам ситуацията. Стигам до извода, че Радев е ПРЕЧКА на сегашните управляващи и те правят опит да променят закона, за да елиминират Радев.
Забележете, аз не съм фен на Радев, нито си умирам за БСП (имам си лични мотиви с давност 43-48-ма година/ дядо ми е бил репресиран без нужда и е умрял без да види внук) Та аз не си пдам по БСП, ама тук ми намирисва на подлост и на същото от което е пострадал моят дядо. ГЕСТАПО се събужда! ГЕСТАПО е средство за разправа с тия, дето не харесват управляващите.
ГЕРБ четат и изпълняват идеологията на Хитлер.... Няма да се очудя, да създат и концлагери под идеята за "защита на нацията", докато размножават роми и продават БГ.
Няма да е дълго, макар че те не го виждат. Пак ще има Нарден Съд и пак ще дадат фира същите "интелектулаци" като през 44-та.
Има стара приказка- "Не се радвай когато ти върви повече от акъла, защото скоро ще плачеш, че те е майка родила!"

Оценка:
-7 +32

Ван дер Любе
87 Отговор
Тези зорлем ще изкарат хората на улиците. Както видяхме при Иванчева прокуратурата може да подхвърли "доказателства" и го прави. Сега неудобен е Радев. Дали ще подхърлят пари в автомобил на НСО? Може би докато возят Пеевски?

Оценка:
-5 +23

Госあ
88 Отговор
Тоя така наречен прокурор от школата за ченгета у симеоново си пролича. Ако беше "завършил" право у НСА щеше да е същото. Калинка на мафията. Такива гротески и у средновековието не е имало

Оценка:
-6 +22

Еблю
89 Отговор
Жалък опит на власта да отклони вниманието на общественноста от проблемите с боклука и водната криза.Да не говорим че цялото правителството заедно с премиера е за разтрел

Оценка:
-5 +25

Кумчо Вълчо
90 Отговор
А да видим сега има ли хора в България да излязат и защитят президента си от полицейщината.

Оценка:
-5 +26

Голата истина
91 Отговор

До коментар #62 от "финансист":


Господине вие сте със социален дефект. От текста св вижда ,че сте доста тесногръд за рожба на неслучило се бъдеще и е жалко, че изпълнявате ролята си на крушка. Мога да ви препоръчам много добър психиатър. Аз не съм комунист не харесвам и зелените, не харесвам и хора като вас защото сте ограничен и не можете да предложите бъдеще. Но нещата си имат свойте истински имена. Тези имена са : Разруха, безконтролно строителство, много лош социален и екологичен отпечатък, който най лесно можете да измерите с демографският показател. А що се отнася до това дали ще се запишете някъде или не това никой не го интересува. Трябва да знаете, че в българия има много рожби на демокрацията (каквото и да е това)като вас и живота въобще не се интересува от вас и себеподобните ви,а именно за бъдещето на децата ни важат природните закони, физическите закони и т. н.

Оценка:
-5 +14

истината
92 Отговор
Ха, с моя акъл разбирам че началник щаба на Чехльо е настъпал котето.Аз казах вчера че ако е акал накриво трябва да си понесе заслуженото а не да се прави на Рамбо. Чехльо си е чехльо.

Оценка:
-8 +13

93
Този коментар е премахнат от модератор
Алфа Ромео
94 Отговор
Задача номер 1 на главния прокурор да нагребе ако може Радев защото казва истината за състоянието на страната.

Оценка:
-9 +20

истината
95 Отговор

До коментар #12 от "Последния софиянец":


Що да е отмъстителен бе Мижитурко.Нали знаеш какво е казал Г.Кирков -всички са маскари.МИ като е маскара,нали искаме да няма такива.Под ножа и толкова.Чехльо се очакваше да е червив ама го е крил и ето сега проблем

Оценка:
-11 +7

Един
96 Отговор
Другарю президент,, ОСТАВКА,,

Коментиран от #114


Оценка:
-21 +8

Ало Ваньо
97 Отговор
Тиквата е невинен !!!!! Хахахаха

Оценка:
-3 +15

Тринити
98 Отговор
Румен Радев към 2011г е бил командир на ВВС и е назначили Д. Радева за PR на ВВС но към 2011г Десислава - X фамилия не му е била никаква! За какви интереси става дума?

Оценка:
-4 +21

ТОЧКАТА
99 Отговор
ДАННИ!!!/НЕ ФАКТИ!!!//за ВИСОКА СТЕПЕН НА ВЕРОЯТНОСТ!!!!///НЕОЛИБЕРАЛНА МАНТРА ТИП МЕРУДИЯ НА ВСЯКА ЧОРБА!!!/...ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ!!!!!/ТОВА Е ПАК НЕОЛИБЕРАЛНА МАНТРА ЗА ...ВЪВЛИЧАНЕ В КАЗУС!!!!!!/...според идиотстката постройка на ПРАВОТО НИ по амерички модел!!!!....НИЩО НЯМАТ,но са СИЛНИТЕ!!!!!И МОГАТ ДА ПРАВЯТ ВСИЧКО,ЩОМ Мустафата кима.

Оценка:
-4 +11

Работа,работа,работа!
100 Отговор
Алоо, това не ви е кметицата на Младост,а президент избран от над 2000 000 души мажоритарно.Ще си строшите зъбите с него.

Коментиран от #106


Оценка:
-6 +20

ТОЧКАТА
101 Отговор
Нали сме амерички образ и подобие ...та и тука -ИМПИИИИИЧМЪНТ!!!!Ала баба йоргу.

Оценка:
-3 +9

вуйчо Ваньо
102 Отговор
Хората не ги интересува кой кого е назначил и каква информация са крили ВВС от ДАНС, хората ги интересува защо една медицинска сетра, машинист на влак, работник в предприятие ......вземат по 700-800лв. заплата, а чиновници които седят по цял ден без работа вземат от 2-5 хил., а президента 15 хил. заплата. Оправете несправедливото неравенство в заплащането или скоро всички ще ядете дървото.

Оценка:
-2 +10

Истината
103 Отговор
Прегледах въпросния разговор и не разбрах какво е престъплението.Голяма разлика от изтеглите преди години раз говори с участието на главната Мутра на държавата .ТОГАВА УСТАНОВИХА ЧЕ СА БИЛИ СКАЛПЪЛНИ. И ГО ОПРАВДАВА. МИСЛЯ ЧЕ НИЩО НЕ МОГАТ ДА МУ НАВРЕДЯТ НА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ.Само ще му повдигнат рейтинга още повече.А ЗАЩО ГОСПОДИН ПРОКУРОРА НЕ СЕ ЗАХВАНЕ ТАКА БЪРЗО ЗА ВНЕСЕНИЯ БОКЛУК ОТ ИТАЛИЯ И ВОДНАТА КРИЗА В ПЕРНИК.КОЙ РЪКОВОДИ и пази държавата от подобни рестъпления.Лично Премиера .И КАКВО ИЗЛИЗА СЕГА.КРАДЕЦА ВИКА ДРЪКТУ КРАДЕЦА.

Оценка:
-5 +12

Сух
104 Отговор
https://e-vestnik.bg/10545/koy-uredi-pozharnikarskata-dashterya-kalina-s-diplomata-mente-i-s-shemetna-kariera/ , а ей тази калинка какво стана с нея нали беше с фалшива диплома? В затвора ли е или щото е под опеката на господин пожарникаря и няма проблеми.

Оценка:
-2 +10

Истината
105 Отговор
Прегледах въпросния разговор и не разбрах какво е престъплението.Голяма разлика от изтеглите преди години раз говори с участието на главната Мутра на държавата .ТОГАВА УСТАНОВИХА ЧЕ СА БИЛИ СКАЛПЪЛНИ. И ГО ОПРАВДАВА. МИСЛЯ ЧЕ НИЩО НЕ МОГАТ ДА МУ НАВРЕДЯТ НА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ.Само ще му повдигнат рейтинга още повече.А ЗАЩО ГОСПОДИН ПРОКУРОРА НЕ СЕ ЗАХВАНЕ ТАКА БЪРЗО ЗА ВНЕСЕНИЯ БОКЛУК ОТ ИТАЛИЯ И ВОДНАТА КРИЗА В ПЕРНИК.КОЙ РЪКОВОДИ и пази държавата от подобни рестъпления.Лично Премиера .И КАКВО ИЗЛИЗА СЕГА.КРАДЕЦА ВИКА ДРЪКТУ КРАДЕЦА.

Оценка:
-6 +16

Hhhhhhh
106 Отговор

До коментар #100 от "Работа,работа,работа!":


Не само зъбите. Ще се отървем о проказата герб.. Гешевтара работи за народа без да го знае.

Оценка:
-5 +12

бай Шиле
107 Отговор
Бат Бойко настъпи мотиката.Пак.

Оценка:
-5 +13

108
Този коментар е премахнат от модератор
Хунта
109 Отговор
Скоро ще става нещо в държавата такова е настроението на хората

Оценка:
-3 +9

Един блокиран от дирниците
110 Отговор
Тъпaнaрa Гeшeв e прocтo изпълнитeл нa пoръчкa oт другия тъпaнaр - Тиквaтa. Бoкo oщe нe мoжe дa прeoдoлee бoлкaтa oт зaгубaтa нa прeзидeнтcкитe избoри и ce чуди кaк дa ce зaяждa c Румeн Рaдeв, нo тoй кaтo ИCТИНCКИ гeнeрaл - пилoт - изтрeбитeл c пo 2-3 изрeчeния
му вкaрвa пo-някoлкo фишeкa в дeceткaтa. Нo нaй-гoлямaтa бoлкa нa Бoкo e, чe нямa дa му ce cбъднe мeчтaтa дa зaвърши "блecтящaтa" cи кaриeрa кaтo прeзидeнт. Кoлкoтo пoвeчe грaчaт cрeщу Рaдeв oтceгa
e яcнo, чe щe cпeчeли oтнoвo кaтeгoричнo и втoри мaндaт.

Оценка:
-6 +8

Румяна Костова
111 Отговор
Уредил е Радева с връзки на висша службичка във ВВС/бившата жена на Свиленски от БСП горкия отнеха му я с власт/ говори се в сересетата за апартаментите им кой ги е купил, кой ги е плащал и прикриват информацията за това. Този турчин от турските села, селяндур, бързо без имунитет да остане и го осъдете поне на 20 години. В затвора ше му викат през 15 минути ''Руми Руми, иди сюда и возми его'':):)Не сме го поставили там за да си урежда родата на сладки служби селянина фатмак от турските села по южната граница.

Коментиран от #113


Оценка:
-9 +9

Радев и айшето са на пангара
112 Отговор
До кога ще ни управляват цигани-в-костюми?

Оценка:
-4 +4

алоо
113 Отговор

До коментар #111 от "Румяна Костова":


Какви турски села? За сведение с. Славяново не е турско! Роден е в Димитровград все пак. Аман от заслепени от ярост хора.

Оценка:
-4 +6

оставка ли
114 Отговор

До коментар #96 от "Един":


Има много по-заслужили от президента. Той е накрая на опашката.

Оценка:
-5 +2

ХайСиктерчо
115 Отговор
Ега си ФАШИСТА Гешев и неговите мутренски методи.... Заслужава куршум за посегателство към честта на български генерал! Пита се няма ли най-после кой.... кой...?!

Оценка:
-7 +6

много ми е интересно
116 Отговор
тук всички джавкате против Бойко, а кой го избира?

Коментиран от #118


Оценка:
-1 +5

ЗНАЕЩ
117 Отговор

До коментар #2 от "Някой си":


Кой ще образува досъдебно производство на Гешев?! :)

Наказателен кодекс на РБ

Чл. 145а. (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) (1) Който използва информация, събрана чрез използване на специални разузнавателни средства, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева.
(2) Когато деянието е извършено от длъжностно лице, което е придобило информацията или тя му е станала известна в кръга на неговата служба, наказанието е лишаване от свобода от една до пет години и глоба до пет хиляди лева.

ВКС и Висшия Съдебен съвет трябва да се самосезират по закон и да свалят имунитета на Гешев

Оценка:
-2 +5

ИСТОРИК
118 Отговор

До коментар #116 от "много ми е интересно":


ГРОБ си се само избират - мътрви души, ЦИК е под техен контрол

Оценка:
-4 +4

до живот
119 Отговор
Мутрата Бойко Методиев Борисов НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ президент !Да не се надява изобщо ! С или без подкрепата на американските терористи той ще си остане една плоска мутра-пожарникар. До живот !

Оценка:
-6 +7

цачо
120 Отговор
Като чета коментарите все повече се уверявам,че има много глупав и самонагаждащ се народ.
Няма какво друго смислено да измислят и съчиниха това обвинение срещу президента.И има хора което е още по-лошото,че му се връзват.

Оценка:
-5 +5

121
Този коментар е премахнат от модератор
ллъжи
122 Отговор
умиращата змия хапи наи-лошо

Оценка:
-2 +4

123
Този коментар е премахнат от модератор
124
Този коментар е премахнат от модератор
ДОКО
125 Отговор
ОБВИНЕНИЯТА КЪМ ПРЕЗИДЕНТА СА - 1.ПРЕЧИ НА МАФИЯТА ДА ЖИВЕЕ СПОКОЙНО,2.НАРУШАВА СЪНЯТ НА МАФИЯТА,3.ГОЛЕМ ТРЪН Е В ДУПЕНО НА ГЕНЕРАЛА БОКО И 4.НЕ Е УДОБЕН

Оценка:
-2 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
КЦТА - държавната новинарска агенция
Държавната новинарска агенция на Северна Корея анализира американския президент
Политиката на Тръмп е форма на нацизъм на 21 век"

Още бисери