Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 19:17 2 713 22

Шефът на ВВС без наказание, дал всички документи на КПКОНПИ

  • ген. цанко стойков-
  • шеф-
  • кпконпи

Разследването беше и за Десислава Радева

Шефът на ВВС без наказание, дал всички документи на КПКОНПИ - 1
Снимка: ВВС

Командирът на Военновъздушните сили ген. Цанко Стойков няма да бъде наказван след скандала с разпространените от прокуратурата записи на предполагаем разговор между него и президента Румен Радев за разследване на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Това става ясно от изготвения доклад на началникът на отбраната генерал Андрей Боцев.

След като записите бяха пуснати от прокуратурата, министърът на отбраната Красимир Каракачанов възложи на Боцев да направи вътрешна проверка дали има данни Стойков да е възпрепятствал разследването на КПКОНПИ. Вътрешният доклад приключи днес. Боцев не е предложил Стойков за наказание.

От доклада става ясно, че всички документи, които КПКОНПИ е поискала от Стойков са дадени в срок.

Резултатът от вътрешната проверка може да видите тук.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    19 45 Отговор
    Гарван гарвану око не вади,трябва смяна на целия ръководен апарат на армията,КРадев ги е оплел като свински черва всичките.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 zeus

    58 10 Отговор
    И сега какво, Гешеф подава оставка за разпространението на неверни и незаконни СРС материали?

    Коментиран от #11

  • 3 Behemoth

    39 12 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Трябва да бъдат събрани герберастите по стадионите ...а ТИКВАТА да бъде обесен с краката надолу на свински черва...

    Коментиран от #19, #21

  • 4 Аххах

    34 7 Отговор
    Сега гешевото мекотело ко праи?!

    Коментиран от #5, #20

  • 5 Учителят

    17 5 Отговор

    До коментар #4 от "Аххах":

    Вероятно има голяма вероятност да си препрочита теорията на вероятностите.
  • 6 ГовноЕД

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    нали си знаеш, почвай ги 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 да ти е сладко, бон апети!
  • 7 Бай Ганьо

    17 3 Отговор
    И сега ГЕШЕФТев НАСИРАКИС.

    Коментиран от #22

  • 8 Туй е пълна простия с Радев и Стойков.

    20 9 Отговор
    Няма никакви нарушения на Радев, Стойков и финансистката бъдещата Радева. РАДЕВ е назначил финансистката за пиар, която не му е била съпруга. По-късно му става съпруга, НЯМА ЛОШО, ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЖЕНЯТ И ДА ПРАВЯТ БЪЛГАРИ, не като ББ незаконни деца без брак. ББ е разведеняк, скитник, такъв НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАЗНАЧАВАН НА КАКЪВТО И ДА Е ПОСТ ВЪВ ФИРМА ДОРИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДЪРЖАВАТА. ТОЙ НЕ МОЖЕ СЕМЕЙСТВО ДА СЪЗДАДЕ, КАМОЛИ ДЪРЖАВА. В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ, ТОВА, ЧЕ НЕ Е СЪЗДАЛ СЕМЕЙСТВО ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА ДА ЗАЕМЕ ПОСТ В ДЪРЖАВАТА, ДОРИ И В ФИРМА НА ОТГОВОРЕН ПОСТ НЯМА ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН, ТОВА СЕ СЛУЧВА САМО В СЕГАШНА БЪЛГАРИЯ ПОД ТЯХНО УПРАВЛЕНИЕ НА РАЗВЕДЕНЯЦИТЕ.
  • 9 Всички около ГЕРБ на ББ са:

    17 4 Отговор
    разведени, пропаднали, алкохолици, проститутки, крадци, педофили, наркомани, изнасилвачи и Т. Н.
  • 10 Потрес

    26 5 Отговор
    Президентът отново наби канчетата на тъпите мутрогерберасти, во главе с гешевската мизерна душица! Радев, обявявай война на Македония, хем ще вземем тази част от Европа, която си е наша, хем ще изтребим нашите мутри до крак!
  • 11 оня с коня

    6 11 Отговор

    До коментар #2 от "zeus":

    НЕ МОЖЕ СРС-та да бъдат "Неверни",след като НИКОЙ не оспорва Автентичността им и Говорителът на Радев оповести че на Записа е гласът на Президента.И обяснявам на Тъпунгери като тебе/вие си изберете помежду си Кой е "най-надарения":Това че Генералът Стойков е предал всички изискуеми Документи на КПКОНПИ НЕ ЗНАЧИ,че Разследването е приключило,НАПРОТИВ - ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА!

    Коментиран от #13

  • 12 Познат Почерк

    12 2 Отговор
    По чия инициатива НАТОвския генерал Цанко Стойков беше употребен за да бъде "изработен" Президентът на България ген. Румен Радев ?
  • 13 Бачо Киро

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Само дето ГешефТ като му припомниха, че за публикуване на СРС по следствие се полагат 5 години затвор и почна да кудкудяка как то не били СРС, ми ги записала чистачката... Иначе не само незаконно записвани, ми си ги и пуснала за доказателства прокуратурката видиш ли... Туй закони, макони... Кой го интересуват такива глупости... Плешивия милиционер пък вместо да спретне следствие като хората и да се види в съда кой кого, ходи като махленска клюкарка и дрънка като бастун.... Толкова си можете вие идиотите...

    Коментиран от #14

  • 14 оня с коня

    5 7 Отговор

    До коментар #13 от "Бачо Киро":

    Ще ти отговоря не защото заслужаваш,а единствено с Надеждата да се ограмотят и другите от "твойта черга":В закона ясно е записано,че СРС-та се публикуват/разгласяват/ единствено СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНОТО ПРОИЗВОДСТВО.Има обаче и ИЗКЛЮЧЕНИЕ - Че НАБЛЮДАВАЩИЯ ПРОКУРОР може да разреши Огласяването им ПОРАДИ ВИСОКИЯ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС и ТОЧНО НА ТОВА стъпва Гешев при Огласяването на Записите,ЗАЩОТО ДЪРЖИ В РЪЦЕТЕ СИ Разрешение от Наблюдаващия Прокурор!Ей...до кога ще ви наливам акъл в Тиквите бе Червенотиквеничковчета такива?При това -безплатно!

    Коментиран от #15

  • 15 Трол

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "оня с коня":

    Сега остава да кажеш по кой закон може да се разгласяват СРС. По Трудовия кодекс или Семейния такъв? Защото Кобилкин по НПК, НК И ЗСРС няма такова нещо! Още повече СРС се използва за доказване на нпрестъпления, за които се предвижда наказания от 5 г. нагоре. А са разследва ли генерала за укриване на документи-престъпление, за което се предвиждат 3 години! И още нещо-"Според член 32 резултатите, получени чрез специални разузнавателни средства, не могат да бъдат използвани за друго, освен за предотвратяване, разкриване и доказване на престъпления и за защита на националната сигурност. А според член 33 лицата, на които са станали известни факти и сведения за специални разузнавателни средства и събрани с тях данни, са длъжни да не ги разгласяват.
  • 16 Този на снимката и радев

    4 1 Отговор
    Могат да направят преврат за 2 часа единия поема командването и властта другия със 2 изстребителя да подпука олигарсите банкя сараите яхтите на грабителите палатите им едва тогава ще видя че идва промяна в бг

    Коментиран от #17

  • 17 Таман да видят

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Този на снимката и радев":

    Как милионите за бронирани лимузини нема ги спасят😂😂😂
  • 18 красивия

    5 0 Отговор
    А бе кога ще видим авоарите и имотите на боко тиквоко ама отговор от гешето
  • 19 Видив

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    На кауна работата е ;омъжела се жена с дете и на свадбата младоженника чака да види чаршафа и тъпана да удари а бивший мъж казал на тъпана ли да вярвам или на х____ ;та тяхната работа е такъва
  • 20 Ново

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "Аххах":

    Едва ли през всичките години на армията сме имами такива генерали хубаво че нато ни пази /генерали под полите на жените си/
  • 21 Герб

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    Защо обиждаш премиера така/явно истината боли/ и запомни силния винаги прощава затова радев много плюе правителството
  • 22 Вазов

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Ганьо":

    Ганьо ако нинова и радев малко ама малко да имат смелоста на боико да си подадат оставката и след като има «висок ретинг «ще ги изберат пак но посерковците и срахливците саихмо говорят и нищо не правят
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове