9 Февруари, 2020 11:24 29 246 157

Гешев с разкрития за Божков, Цветан Василев и президента

  • иван гешев-
  • васил божков-
  • цветан василев-
  • румен радев

 Във всяка структура има черни овце, каза главният прокурор

Гешев с разкрития за Божков, Цветан Василев и президента - 1
Снимка: БГНЕС

Сблъсък с президента не сме имали. Аз направих искане до Конституционния съд за тълкуване на една наредба, която за мен не е ясна. Това каза в интервю за БНР главният прокурор Иван Гешев.

Прокуратурата има голям потенциал, който не е използван. Колко да ни е трудно? Живеем в собствена държава, взимаме добри заплати. Не стрелят по нас, засега. Единственото, което можем да направим, е да дадем на българите, това което очакват. А те очакват повече справедливост и това, което те наричат "криминален преход" да свърши. Знам, че прокуратурата не може да направи всичко, но се опитваме. Колегите разбират, че в крайна сметка работят за себе си и своите деца. Ние живеем в една хубава държава, колкото и да сме черногледи като нация. За разлика от много държави нямаме чак такива проблеми с престъпността. Нямаме неразкрито убийство. Нямаме престрелки между наркобанди. Една да се случи и ще падне правителството. Не казвам, че при нас е идеално. Имаме два проблема. Първият е липсата на приличие и че се краде много. Вторият ни проблем е битовата престъпност в определени райони и малки населени места. Ако държавата си е на мястото, тези проблеми могат да бъдат сведени до нормални граници, това може да бъде направено, заяви Гешев.

Главният прокурор и прокуратурата нямат лични врагове. Това е политика на президента - да не подписва указите от първия път, това е негово правомощие. Не може някой да му се сърди. С това не виждам никакъв проблем. Този дебат, който инициира президентът, според мен, е на тема "Има някакъв проблем, намерете го" и той не е ясно формулиран. Президентът инициира дебат, свързан с прокуратурата. Не ми е ясно точно какъв, тъй като прокуратурата не беше поканена. Не са ме канили в президентството. Да те кани съветник е обидно за институцията, посочи главният прокурор.

Записите на Радев са доказателства по делото. Аз знаех какъв ефект ще предизвикат. Това не е изключение. Това е стил на поведение на структурите, които ръководя. Моето дълбоко разбиране е, че прокуратурата трябва да обяснява действията си и да представя гледната си точка. Ние трябва да защитаваме позицията си и да обясняваме действията си. Заставаме зад определени тези, българските граждани ще кажат дали сме прави, подчерта Гешев.

Това, което става ясно, е, че има разследване на спецпрокуратурата, което е с по-голям обем от представеното в медиите. Констатирано е, че лице, вероятно президентът, говори с генерал Стойков. Какъв щеше да е моят правилен ход, да го скрия това дело? Не се обръщам към Народното събрание, защото не сме изяснили дали е президентът и дали е извършено престъпление, добави главният прокурор.

На въпросът дали очаква обаждане от типа "Ало, Ваньо", главният прокурор отговори: "Не смятам, че има такива самоубийци".

Гешев заяви, че ще бъде направено всичко възможно България да прибере Васил Божков. Той даде за пример и случаите с Арабаджиеви и Баневи. По темата с екстрадирането на Цветан Василев, главният прокурор смята, че вината е на сръбските власти, а не в българската държава.

"7 са повдигнатите обвинения на Васил Божков засега", уточни той.

"Истината е, че много хора са били на хранилка. Още по-трудно е да го докажеш в България. Ако тук ти трябват 100 единици доказателства, в Испания ти трябва 1", каза още Гешев.

"Нали знаете, че фондация „Тракия“ е близка по същество до Васил Божков. Има един г-н Христосков, който е работел в ГДБОП, после е бил на хранилка“, пояси Гешев.

"Няма как да ни слуша в момента Божков, защото се намира в арестантските помещения на ОАЕ. Това, че се разхожда свободен в хотел, е част от хибридните атаки срещу прокуратурата, допълни главният прокурор.

Хората, които работят в съда, работят под изключителен стрес, събота и неделя. Във всяка структура има черни овце. Въпросът е да локализираме проблемите си и да ги решаваме. Всеки трябва да си поема отговорност. Проблемите на съда са за Лозан Панов. Това, което направиха САЩ, са действия според тяхното право. Това е политически и юридически инструмент, който те използват, за да ни подпомогнат в борбата с корупцията. За мен това са партньорски действия, коментира Гешев. За статута на Андон Миталов той бе категоричен, че трябва да бъде попитан Лозан Панов.

Най-вероятно една част от колекцията на Божков е открадната. След това вероятно е изведена извън България и е изпрана през фалшиви аукциони. Подозирам, че в колекцията на Божков ще се окажат един куп предмети с историческа ценност, обясни Гешев.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 90 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Антонио

    289 50 Отговор
    м-председателю тиква, оставка

    Коментиран от #120

  • 2 Българина

    343 76 Отговор
    ГЕШЕФТев е опасен за страната ни.Много опасен.

    Коментиран от #8, #27, #28, #101

  • 3 Пфу

    164 20 Отговор
    Без коментар
  • 4 Браво Гешев

    176 27 Отговор
    Кърти миФки,лЕпи плочки!
  • 5 Лелее

    299 38 Отговор
    ГЛАВЕН прокурор ,а нещо по законите не ти е ясно ???
    Че гледам по партийна линия всичко ти е ясно ?
    А май безпристрастни и НЕЗАВИСИМИ трябваше да бъдем , от чуждо вмешателство още повече ...?

    Коментиран от #129

  • 6 гост

    329 33 Отговор
    А нещо да кажеш за имотите на женати? За близките и отношения с Ваклин и за инсценировката с подкупа срещу Иванчева?

    Коментиран от #38, #107, #124, #152

  • 7 Гешев ГЕРБ не сте актуални

    257 32 Отговор
    и интересни, каквото да говорите, пишете и правите. Имахте 10г. ПЪЛНАТА ВЛАСТ. НАРОДНОТО ДОВЕРИЕ Е СНЕТО ОТ ВАС ЗАВИНАГИ. ПРИМИРЕТЕ СЕ И СИ ВЪРВЕТЕ БЕЗ ДА СЕ ВРЪЩАТЕ ВЪВ ВЛАСТТА В БЪДЕЩЕ.
  • 8 Кое му е опасното

    77 179 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    това,че върши работа която прокуратурата е проспивала 30 години ли?Ако олигарха който те мами да си купуваш картончета и прави състояние от милиарди е на свобода по щастлив ли ще си?Ти си типичен роб който е готов да се кланя на тираните си и за това ще мизерстваш до живот защото психиката ти е програмирана да е подвластна на тоягата.

    Коментиран от #19, #21, #47, #63

  • 9 Исак Нютон

    115 9 Отговор
    Всичко от горе до долу теоретично!
  • 10 Лекар БГ

    211 5 Отговор
    Искам да се случи "На мама дебелата,дебелото момче "зад рещетките. Златният белотаджия от Правец-също.За останалите-лека полека и те.
    Така ще повярвам и аплодира.

    Коментиран от #15

  • 11 Манев

    259 13 Отговор
    Г-н прокурор, а кога ще видим действия по "апартамент-геит", къщите за тъщи и другите проекти с окрадени европейски средства? Или там са "приятели" на прокуратурата?
  • 12 Марко

    199 26 Отговор
    Това е началник кабинета на президента, а не съветник. Този началник кабинет е назначен
    от президента както и главният прокурор. Президента е избран пряко от народа с над два милиона гласа и е най лигитимната фигура. Не смятам, че той лично трябва да се обажда на другите легитимна органи.
  • 13 ххх

    218 22 Отговор
    Този човек няма елементарна представа от структурата на съдебната власт! Това е главен прокурор?!Лозан Панов е председател на ВКС.Той няма никакви правомощия по отношение на Спец съда.Съдия Андон Миталов не му е подчинен.Тово не е МВР и Прокуратурата на РБ. Всеки един съд в РБ е отделно ю.л., докато всички прокуратури са под шапката на ВКП и е едно ю.л.!Боже пази България!
    За другите глупости просто нямам нерви да пиша!

    Коментиран от #22

  • 14 Джеймс

    187 20 Отговор
    Ако някой подслушва президента на натовска държава без надлежното искане и го огласи като интервю с приятел какво следва за превишилите правата си? Колко срочно работи съдебната система "събота и неделя" че задържани търкат наровене с месеци без присъда. Не трябва ли първо да има безпорни доказателства без кошаревски свидетели и след това да обявяваме вина и да чакаме екстрадация юридически издържана, а не на "добра воля" ? Може ли една клика управляваща 10 години да се разграничи от криминалния общ 30 годишен преход? Защо бивши политически партньори в управлението половината са с повдигнати обвинения, а другите делили с тях народна и европейска пара сега се правят на ментори и обвинители? Тези разлики, ако може да си обясним!

    Коментиран от #34, #126

  • 15 Пациент БГ

    102 18 Отговор

    До коментар #10 от "Лекар БГ":

    И аз така искам но само Народния Съд беше институцията работеща ефективно в полза на справедливостта.
  • 16 Ххх

    166 13 Отговор
    От ГЕРБ си дадоха сметка, че импийчмънт на президента засега няма как да му скроят. Това, което извади Гешев като компромат за него никак не се припокрива със законовите изисквания за импийчмънт. И един по един започнаха да бият отбой и да дават на заден. Дончев, Горанов, сега Гешев - подвиха опашки. Засега. А това, където Гешев говори за престъпността просто са едни хубави приказки, като за пред обществото. Имали сме проблеми в някои райони. По - скоро бих казал - в много райони. Особено с престъпленията, вършени от определен етнос. Вчера гледах по телевизията кадри от въпросното врачанско село. Във Факти вчера писаха, че са подпалили три необитаеми къщи. Не, не са необитаеми. В една от къщите е имало възрастни хора които, доколкото разбрах са спасени от съседи, иначе сигурно живи щяха да изгорят. В друга от къщите жената е била излязла за определено време и не си е била в къщата по време на подпалването и. Така че, не е лошо г-н главния прокурор да си свали розовите очила. А и тези хора с изгорелите къщи какво правят от тук нататък ? Не беше ли редно държавата да се погрижи в случая - да им осигури други жилища, временно или постоянно и да възстанови подпалени те. Все пак тези неща се случват от липсата на държава и законност, така че съответните институции няма защо да се ослушват.

    Коментиран от #110

  • 17 Ivan

    103 12 Отговор
    Всички големи медии заедно с властта изяждат и изпиват нашите пари нашите данъци държат народа в невидение и постоянен стрес вече 30години. Само робите търпят робство защото така ги възпитават. Незачитане на всички закони написани от крадци и измамници, национализиране на всички големи хранителни вериги БЕЗПЛАТНА храна за народа това е начина за промяна
  • 18 Перо

    114 6 Отговор
    Корупция по дефиниция има при управляващи - в тях е ножа, в тях е и хляба.
  • 19 ххх

    115 15 Отговор

    До коментар #8 от "Кое му е опасното":

    Не нападай така брутално човека с обиди.Прокуратурата не е спала 30г. И о, появи се Гешев и работата тръгна!Хайде бе! Я да покаже тези 7 обвинения ,че всички да се посмеем !

    Коментиран от #94

  • 20 Сийка

    145 21 Отговор
    Клоунът Гешев ще си замине заедно с бандитът Борисов.

    Коментиран от #90

  • 21 Горчо

    90 12 Отговор

    До коментар #8 от "Кое му е опасното":

    Да, да- държавна лотария- държавна пара по- лесно се краде от тези които държат кацата с меда. По- морално ли е държавното картонче от частното? И сега в тото- пунктовете има такива талони- защо нямат успеха на частната лотария?
    Аман от неграмотници партийни службари! Робува този който няма избор, зависим е, живее в страх или е синджир на партийната ясла.
  • 22 феникс

    98 13 Отговор

    До коментар #13 от "ххх":

    Защото е завършил право във фатмашкото училище, вместо в университет.

    Коментиран от #30

  • 23 пич къде ти е каскета

    75 16 Отговор
    ще ти настине празната кратуна!
  • 24 цоче

    142 11 Отговор
    Гешев, в коя държава МФ и НАП не знаят, че се губят 100 млн от хазарт? Няма такава държава
  • 25 5555

    68 17 Отговор
    За всичко е прав, с изключение на доходите!
    Не живеем материално добре, г-н Гешев!
    А това е най-голямия проблем в на България!!!

    Коментиран от #37

  • 26 Аман

    92 16 Отговор
    Американско мекере.
  • 27 стоян

    29 98 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    До 2 ком -Да опасен е Другарю =опасен е Гешев за вас крадливите кумунисти дето станахте бизнемени олигарси=ама не е опасен за нас нормалните граждани дето си вадим хляба с труд
  • 28 Български гражданин

    28 37 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    Опасни са тези, които мислят като теб!
  • 29 az#Оставка!

    116 11 Отговор
    "Нямаме неразкрито убийство". Тоя е голям лъжец! Веднага мога да посоча поне 10 случая на неразкрити убийства! Това първо и второ от устата му излиза само политика! Това не е главен прокурор, а нов политически играч, за който стои Хъбов.... Недопустимо е гл. прокурор да е политически пристрастен!
  • 30 ххх

    36 6 Отговор

    До коментар #22 от "феникс":

    Той не е виновен.Други са - ВСС ,е не всички.
  • 31 Рошко

    82 10 Отговор
    Ко речи, ко речи, не разкрити убийства ли няма 🙄🙄, верно "самоубийствата" броите ли ги, колко осъдихте??? На колко конфискувахте имущество пари прочее, въри се скрий бе смешник, само отнемате заграбено от крадци във ваша полза
  • 32 Стою тъпото

    18 88 Отговор
    Не разбрах Радко- президентчето кога ши си оди................

    Коментиран от #40, #46

  • 33 Гешев лъжеш

    87 13 Отговор
    Живеем в БГ, която САЩ искат скоро да закрият и прекръстят. Не вземаме добри заплати, дори има хора, които заплати не вземат и пенсии не вземат, нямат никакви доходи. Вий ГЕРБЕРИТЕ вземате МНОГООО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ДОХОДИ. ВСЕКИ ДЕН СТРЕЛЯТ ПО БЪЛГАРИТЕ И ГИ УБИВАТ. ВСЕКИ ДЕН ИЗНАСИЛВАТ БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА И СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРИТЕ. ТОВА Е ИСТИНАТА. А ВИЙ ГЕРБЕРИТЕ ПОДДРЪЖАТЕ ТОВА, ЗАЩОТО ТОВА ЗА ВАС Е ПОЛИТИКА ДА СПЛАШВАТЕ, ПОДТИСКАТЕ И УПРАВЛЯВАТЕ БЪЛГАРИТЕ. ТОВА ИСТИНАТА.
  • 34 Бачо Киро

    95 11 Отговор

    До коментар #14 от "Джеймс":

    Ако някой подслушваше Президент на държава от НАТО без да има разрешения за това, да не говорим да оповестява информация от неправомерни събрани СРС, въпреки това приведени като доказателства по следствие, което тече в момента на обявяване, но не и в момента на събиране, та ако това стане примерно в Англия, Германия, САЩ или някоя друга по-нормална страна, то този директно щеше да бъде заврян в затвора като лице застрашаващо националната сигурност и предател на държавата. Директно от микрофона в момента на издаването на информацията щеше да бъде прибран. Тук обаче Иванка Клюкарката си дрънка, а сега се прави и на примерен прокурор ... Ако е имало причина да се прави е щяло да има и законно подслушване, СРСтата щяха да са законни, нямаше да подскача и да вика "ааа ма то не са СРС" и щеше да има следствие. Когато следствието беше на ниво "арестувай президента" щяха да го направят и толкова. Всичко това са просто смотани ПиАр акцийки от страна на ГешефТчо, в стил виж ма кой съм аз .... Те пратиха 6 полицая да сплашва бабичката, седнал да ми се прави на изряден прокурор ....
  • 35 отзад без любов

    25 19 Отговор
    с комунистите по комунистически-няма човек,няма проблем

    Коментиран от #39

  • 36 Мръсни юдей

    61 16 Отговор
    Умрете майка вии дееба гербава......умрете и в ада горете.....

    Коментиран от #41, #42

  • 37 Бачо Киро

    11 6 Отговор

    До коментар #25 от "5555":

    Че той не говори за теб. Той говори за него си.
  • 38 ххх

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Точни въпроси!
  • 39 Кои са комунистите, определи?

    12 3 Отговор

    До коментар #35 от "отзад без любов":

    Хайде
  • 40 Радко

    15 10 Отговор

    До коментар #32 от "Стою тъпото":

    и да си оди друг селтак ша доди.
  • 41 ГЕРБ са ЮДЕИ ГЪРЦИ....

    40 12 Отговор

    До коментар #36 от "Мръсни юдей":

    Мизерници. ГРОБАРИ на Българите. Българите са ваши бащи и майки, бе Гръко иззедници.
  • 42 ГЕРБ са ЮДЕИ ГЪРЦИ....

    26 7 Отговор

    До коментар #36 от "Мръсни юдей":

    Мизерници. ГРОБАРИ на Българите. Българите са ваши бащи и майки, бе Гръко иззедници.
  • 43 0894321

    71 10 Отговор
    Само не мога да разбера защо така се случва че обвиняемите на прокоратурата са все хора не от правителството на Гроб ? А както знаем и видяхме досега, там в Гроб вообще не са чисти нещата да не говорим за миналото на някои хора които са задържани и лежали в арести на Европейски държави а сега ни оправляват ! Как да повярваме след такива неща че прокоратурата ни е супер след като за едни мълчи а за други е брадва !!!
  • 44 факт

    46 10 Отговор
    абе милиционеро си остава такъв за цел живот!!!
  • 45 Хохи

    52 12 Отговор
    А ЗА БОЙКО, КОГААААААА???????
  • 46 Свиленски

    13 16 Отговор

    До коментар #32 от "Стою тъпото":

    Когато му намигнат от кремъл!
  • 47 Преброяване на бесните язовци

    55 9 Отговор

    До коментар #8 от "Кое му е опасното":

    Брей много работлив бил тоя Гешефт бре! А тоя предния защо спа така непробудно 7 годинки? Гешефта като е толкова работен, няма ли да му разследва зимния сън??

    Коментиран от #50

  • 48 ВЕНЕТА

    60 15 Отговор
    АБЕ НЕЧИСТОПЛЪТЕН БОКЛУК, ПО ВРЕМЕТО НА ШЕФА ТИ БОРИСОВ БОКО БУРСУКА КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ ИЗБИХА 310 ЧОВЕКА И НИТО ЕДНО НЕРАЗКРИТО УБИИСТВО, НА МАЙКАТИ В ПУТКАТА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ! ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ СТЕ ВИЕ БОКЛУКО АЗ НЕ ВЯРВАХ ЧИ СИ ТОЛКОВА ПРОС И ПРОЗРАЧЕН НОПО ВСИЧКО БИЕШ ТИКВАТА! ВСИЧКО КОЕТО ГО КАЗВАШ Е ЛЪЖИ И ЛИЦЕМЕРИЯ ЗАДРЪЖ АХМЕД ДОГАН ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДА ТЕ ВИДЯ КАК ЩЕ СТРЕЛЯТ ТОГАВА ПО ТЕБ НА 100% МЪРШО ТЪПА ТИ СИ СРАМ ЗА ПИЯНАТА И ДРОГИРАНА ПРОКУРАТУРА ВСИЧКИ ВЪТРЕ СТЕ ПИЯНИЦИ!
  • 49 месара

    18 37 Отговор
    точно, кратко и ясно! мачкай Гешев, до като и последния перач на бкп пари (всъщност те са откраднати от българите) влезне в затвора!
  • 50 Поговорка

    29 5 Отговор

    До коментар #47 от "Преброяване на бесните язовци":

    Гарван гарвану око не вади.
  • 51 ПЕТКАН

    66 13 Отговор
    ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ НАРОДА!

    ЗА ДА ИСКАТЕ ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА, ТРЯБВА ДА ИМАТЕ МОТИВИ, А ТАКИВА НЯМА, ИМАШЕ САМО ЛЯЛЯНЕ ПО ФОРУМИТЕ ОТ ВАША СТРАНА! НАПРАВИХТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЗА ДА ПЕТНИТЕ ПРЕЗИДЕНТА - ДА МУ СМЪКНЕТЕ РЕЙТИНГА, ДА МУ ПРЕПИШЕТЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ИМА БРАТ, А НЕ СЕСТРА, НО НЕ СЕ ПОЛУЧИ, ЗАЩОТО ЛЪЖЕТЕ! А ЧЕ РУШИТЕ ДЪРЖАВНОСТТА Е ФАКТ И ТО ФАКТ НЕОСПОРИМ.
    ФАКТ ЛИ Е ГЕШЕВ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЪГНА ТЕНДЕНЦИОЗНО СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТСКАТА СЪПРУГА И ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ СТИГНАХТЕ И ПО-ДАЛЕЧ ОПЕТНИХТЕ И СИНА НА ПРЕЗИДЕНТА - НЕВИННО ДЕТЕ /НЯМА ПО-ГОЛЯМ ЦИНИЗЪМ ОТ ТОЗИ В СВЕТА/ - ФАКТ Е? ВИЕ Г-Н ГЛ. ПРОКУРОР НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА СЕ НАМЕСИТЕ, ДА СПРЕТЕ ТЕЗИ УРОДЛИВИ НАПАДКИ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА? ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ - ЗАЩОТО НЯМАШЕ ОТ ГЕРБ ДА ВИ ИЗДИГНАТ ЗА ГЛ.ПРОКУРОР! ТОВА Е ИСТИНАТА!
    ЗАЩО ГЛ. ПРОКУРОР НЕ ТРЪГНА ДА ГОНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО НЕ СИ ПЛАТИХА ДДС ПО РЕВИЗИОННИ АКТОВЕ ЗА 16.5 МИЛИАРДА, КТБ, ОТКРАДНАТИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ, ИЗЧЕЗНАЛИТЕ НАД 500 МИЛИОНА ЗА РЕМОНТ НА ЯЗОВИРИ, ИЗТОЧЕНИЯ НОЙ, ИЗТОЧЕНА ЧРЕЗ ЧАСТНИ БОЛНИЦИ ЗДРАВНА КАСА, САНИРАНЕТО ЗА 390 ЛВ/КВ. М., ПРИЕТИТЕ ЗАКОНИ В ПОДКРЕПА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ЗАЕМИТЕ ЗА 10-ТКИ МИЛИАРДИ ЛВ. - ПОТЪНАЛИ НЕЗНАЙНО КЪДЕ И Т.Н., ЗАЩОТО ТОВА Е ДЕЛО - НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. А, ЗАЩО ГЛ. ПРОКУРОР ТРЪГНА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА - НАЙ-СТОЙНОСТНИЯТ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА, А? ОТГОВОРА Е ЯСЕН - ПРЕЗИДЕНТА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ДЪРЖАВАТА И ТРЪГНАХТЕ ДА МУ ЗАТВАРЯТЕ УСТАТА, НО УВИ - ОКАЗА СЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НЕ СЕ ПЛАШИ

    Коментиран от #80, #88

  • 52 Eeee

    16 54 Отговор
    Браво на Гешев,след 30г най-накрая някой да започне да въвежда ред в тая разграбена държава.
  • 53 Усмивката

    55 11 Отговор
    А за къщата в Барселона кога.Нея накрая ли.А за ТЕЦ Варна кога.И той ли е за по нататък.Ще тръгне ли Гешев стещу работодателите си?
  • 54 Миладин

    31 7 Отговор
    Венче, страхувам се за теб! Ако така ги пустосваш тези прекрасни пръстчета дълго няма да са цели и здрави! Дъргавншя апарат работи в поза на трите грации- Шиши, Ваньо и Бойчето!
  • 55 no name no face no number

    35 7 Отговор
    Че то криминашният преход е вече почистен и узаконен бре умник.Сетил се нашия кирливи ризи да вади.Барем като вадиш хвани най мръсноте те са около тебе виждаш ли чуваш ли май не или по скоро избирателно
  • 56 Обикновен гражданин

    36 7 Отговор
    1. Редно е да го е поканила секретарка, но са показали уважение, за да го покани съветник да посети Президентството.
    2. Да си чак толкова отмъстителен - най-напред да се заядеш с Президента, понеже не е разписал указа веднага и с тези, които не са гласували за теб? Какво е това - пази се от отмъстителен човек. Леле-мале, как ще се работи така и как ще се управлява държавата?
  • 57 СссереМ

    16 53 Отговор
    Мед ми капе от сърцето като гледам как червените крадци и тролчетата им се гърчат в безсилието си да променят нещо.РАЗБЕРЕТЕ ВИЕ СТЕ ШЕПА ПЛЮВАЛНИЦИ,А БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ГЕШЕВ.

    Коментиран от #97, #141, #142

  • 58 Държавоубиици

    28 7 Отговор
    Главен прокурор-аз попитах една наредба не ми е ясна,на мен ми е ясна на гл. Про не му е ясна
  • 59 Минувач

    12 41 Отговор
    Руско платени драскачи разлайват кучетата. Добре че на горните етажи има акъл, та въпреки всичко страната върви.

    Коментиран от #68

  • 60 Нямало неразкрити

    33 5 Отговор
    Убийства?!?!??
    Ай стига бе......
    Около час може да се изброяват
  • 61 БГ ТРОЛ

    13 27 Отговор
    УДАРИИИИИ, Този прокурор чакахме, ОЛЕ
  • 62 ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН

    27 8 Отговор
    Да ви кажа какъв е протоколът. Секретарката на Президента се обажда на секретарката на Премиера или на Гл. прокурор, за да го покани на срещата, заседаянието и т.н. Те лично не си звънят по телефоните за такива неща!!! Защото са прекалено заети. Нали за това са секретарките. Така че да не се говорят глупости от сръдльоците - най-меко казано. А хвърлените отвратителни и недоказани епитети от толкова "големи" фигури в държавата ни излагат пред целия свят. Има една поговорка: "Говори, говори, все нещо ще остане". И се отказахте, защото нямате доказателства. Още по-голяма излагация. Срам ни е пред света!
  • 63 Не защитавам Божков

    4 15 Отговор

    До коментар #8 от "Кое му е опасното":

    Но един познат от тези картончета спечели един милион така че всичко е до късмет с тях аз лично най много 10лв съм печелил

    Коментиран от #95

  • 64 робин от Крузо

    31 8 Отговор
    Хммммм .... да квалифицираш назначаването на бивша любовница за шеф на пресслужбата (сега звучи като ПиАр) на ВВС през 2014 г. от тогавашния командир на ВВС Румен Радев като престъпление, държавна измяна и нарушение на Конституцията... ееее, ама наистина трябва да си главен прокурор завършил симеоновската школа.
    Не се заяждам с ръководството на ГЕРБ и техните последователи но съм длъжен да отбележа, че:
    От Конституция на РБ - Чл. 103. (2) Обвинението се повдига …… и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това.
    Елементарна аритметика .... в НС имаме 240 народни представители, повече от две трети са мин. 181 народни представители, да да ама неееее ... защото БСП има 80 места в парламента (без да броим и подкрепата от други)!!!
    Или както пише на гърба на Руски паметник „не нам“, така, че тези приказки за „импийчмънт“ моля само на децата в детската градина.
    Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

    Коментиран от #105

  • 65 Обикновен гражданин

    19 11 Отговор
    Пък и лъжи - не били поканени. Г-н Президентът не би направил такъв пропуск, никой няма да ви повярва. И продължавате да се излагате. Що за същества сте?!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гешев

    11 23 Отговор
    Ще ви гоня до дупка всички русоблизковци,кравоблизковци и предатели на България.Ще ви разкатая...

    Коментиран от #96

  • 68 гого

    24 2 Отговор

    До коментар #59 от "Минувач":

    Ниското ниво, е много ниско! Но, нивото зависи от семейството, не от образованието! Ето, висш съдия на хранилка! "В системата, заплатите не са лоши" значи в убежденията се крие нивото!
  • 69 9689

    29 12 Отговор
    Гешев,слаба ракия си.....Назначи те мутра.
  • 70 1989

    4 5 Отговор

    До коментар #66 от "1944":

    Къде си бе, ЛИЗАЧ

    Коментиран от #92

  • 71 Оцелял от "градежа" мутренски българин

    33 11 Отговор
    Г-н Гешеф се опитва до говори благо и умно,потчти като владика,но от думите му прозират много лъжи.
    Човек трябва да е много прост или наивен, за да се хване на приказките му за Закон,Морал и ред,защото
    истината е,че е марионетка на козяците (Слуга на ЦРУ),които го държат по някакъв начин здраво за "топките ", както държат за топките и СИК -аджията,който го сложи на този пост.Как точно го държат козяците,можем само да гадаем,но методите и средствата им са отдавна познати.
    Щом е такъв голям борец за правда трябваше да окауши Драгалевския ай дук,Сашо Нереза,Пастиркин, СулЮ Пасито,Цвък Молитвата и много други Предатели -Безродници ,както и тези,от обкръженето му,но козяците не дават.Защо ли?

    Коментиран от #79

  • 72 Оцелял от

    27 9 Отговор
    Г-н Гешеф се опитва до говори благо и умно,потчти като владика,но от думите му прозират много лъжи.
    Човек трябва да е много прост или наивен, за да се хване на приказките му за Закон,Морал и ред,защото
    истината е,че е марионетка на козяците (Слуга на ЦРУ),които го държат по някакъв начин здраво за "топките ", както държат за топките и СИК -аджията,който го сложи на този пост.Как точно го държат козяците,можем само да гадаем,но методите и средствата им са отдавна познати.
    Щом е такъв голям борец за правда трябваше да окауши Драгалевския ай дук,Сашо Нереза,Пастиркин, СулЮ Пасито,Цвък Молитвата и много други Предатели -Безродници ,както и тези,от обкръженето му,но козяците не дават.Защо ли?
  • 73 Сами

    27 8 Отговор
    Вижте тук червените и зелените гласувания и ще разберете какви са били и гласовете при проведените избори. Путин точно това искаше да разбере от посланиците си у нас - как се гласува за управляващи - честно или не. И затова изгониха посланиците. Като че ли Путин няма да разбере и без тях каква е действителността. Мисля че я знае. Има си начини и без посланици да се разбере. Това ако е ШПИОНСТВО, престъпление и т.н., то какво е ограбването на народа и унищожението на държавата, краденето на европейските пари, които се полагат на държавата на този народ, а не на градци, разбойници или управленци, представители на народа някъде си и т.н.

    Коментиран от #77

  • 74 Малеееее

    28 8 Отговор
    Малеее, тоя чува ли се какво говори? Щото ако се чува, то той или няма връзка с мозъка си или лъже най-нагло.
    Нямало престрелки между мафиотите!!Браво, а "сора за парко-място" както премиера нарече една бандитска разборка? Ами Митьо-Очите, дето го гръмнаха, та се наложи да го лекуват в Турция и да му слагат пикочен мехур? Да изреждам ли още?!
    "Колегите" му билиработели за семействата и децата си..... Малеее! Ми не трябва ли да работят за хората, Народа, Държавата ?
    Съвсем за идиоти ни взема тоя! Ама съвсем.
    Толкова съм гневен, че бих му наврял жив съсел (плъх) в задника на тоя наглец!
  • 75 ДРАГАН

    32 9 Отговор
    КОЙ СИ ТИ БЕ, ГЕШЕВ, ЧЕ ЛИЧНО ПРЕЗИДЕНТА ДА ТИ ЗВЪНИ И ДА ТЕ КАНИ?
    В КОЯ ДЪРЖАВА В СВЕТА ПОКАНИТЕ СА ПО ТОЗИ НАЧИН, ЗА КАКЪВТО ТИ ГОВОРИШ?
    ТИ ПСИХИЧНО БОЛЕН ЛИ СИ, ЛУД ЛИ СИ, НЕВМЕНЯЕМ ЛИ СИ, ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ СЕ ДЪРЖИШ КАТО ШУТ?
    СЕКРЕТАРИТЕ В ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА КАКВО СА?
    ГЕШЕВ, ЗАПОЗНАЙ СЕ С ФУНКЦИИТЕ НА СЕКРЕТАРИТЕ В ИНСТИТУЦИИТЕ И ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ ТЕ СА НАЗНАЧЕНИ ДА ОРГАНИЗИРАТ СРЕЩИ , ПОСРЕЩАНЕ НА ГОСТИ КАТО ИЗПРАЩАТ ПОКАНИ ИЛИ ИЗПОЛЗВАТ GSM ЗА ТАКИВА - ЗАЩОТО ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК, ВЕКА НА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ КОМУНИКАЦИИ. ТИ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕШ, БЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕ!
  • 76 без майтап

    32 7 Отговор
    Кога ще направи разкрития за Пеевски,Домузчиев,Борисов за себе си?
  • 77 шоуто на сценаристите

    16 4 Отговор

    До коментар #73 от "Сами":

    ти на фабриката на тролове ли вярваш,както в светлото комунистическо бъдеще
  • 78 Иванов

    16 17 Отговор
    Колкото и да кудкудякате, Гешев е абсолютно прав за проблемите на България. До сега, 30 години, прокуратурата беше заспала зимен сън.Българите бяха недоволни -много престъпност имало, престъпниците се разхождали по улиците. Сега , когато прокуртурата се събуди, българите пак са недоволни. Какво трябва да стане , за да сте доволни? България никога няма да е нормална държава, заради супер простото си население. За съжаление.

    Коментиран от #81

  • 79 Иванов

    10 7 Отговор

    До коментар #71 от "Оцелял от "градежа" мутренски българин":

    Абе колега, барем научи как се пишат имената в българския език. ГешеФ??? И си седнал акъл да даваш тук.
  • 80 Balgarin

    6 6 Отговор

    До коментар #51 от "ПЕТКАН":

    Dori samo za Tova,ce radif e izbran s glasovete na munistite,too I te trebva da vlezat v zatvora.
    Zashto nito efin komunist me popita.Otkade Kornelia Ninova I'ma pari,za da investors v UuSA,zashto sinat I givee v USA.
  • 81 ЕНЧО

    27 9 Отговор

    До коментар #78 от "Иванов":

    ГЕШЕВ Е ТРЪГНАЛ ДА СИ ПРАВИ ПР, ПО НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯ НАЧИН, А НЕ Е ТРЪГНАЛ ДА ГОНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

    АКО БЕШЕ ТРЪГНАЛ СРЕЩУ ТЕЗИ, КОИТО ЗА МИЛИАРДИ, МИЛИАРДИ ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ, ВСЕКИ ОТ НАС ЩЕШЕ ДА НАПИШЕ: БЛАГОДАРИМ ТИ Г-Н ГЛ. ПРОКУРОР, НО УВИ!
    ТОЙ НЕ ТРЪГНА СРЕЩУ КРАДЦИТЕ НА 16.5 МИЛИАРДА ОТ НЕВНЕСЕНО ДДС, СРЕЩУ КРАДЦИТЕ В КТБ, ДА ИЗВАДИ НА ПОКАЗ КАК СЕ ХАРЧАТ ЗАЕМИ ЗА 10-МИЛИАРДИ, ИЗТОЧЕНИТЕ ЯЗОВИРИ, ЗА ВНЕСЕНИТЕ БОКЛУЦИ В БЪЛГАРИЯ ОТ ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ И С ТОВА СТАНАХМЕ СМЕТИЩЕТО НА СВЕТА, ЗА ИЗТОЧЕНИТЕ - ЗДРАВНА КАСА, НОЙ, ПОТЪНАЛИТЕ 560 МИЛИОНА ЗА РЕМОНТ НА ЯЗОВИРИ. ГЛ. ПРОКУРОР НАПРАВИ НАЙ-ГОЛЯМИЯ ГАФ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ - ПОДСЛУШВАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТА СЪС СРС-ТА, КАТО ПОСТАВИХА ПОДСЛУШВАТЕЛНОТО СРЕДСТВО, С ЧОВЕКА КОГОТО НАЙ-МНОГО СЕ ЧУВА, КОЙТО МУ Е БИЛ ДЯСНА РЪКА ВЪВ ВВС, А И СЕГА ПРЕЗИДЕНТА Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БА.
    ЕТО ЗАЩО ГЕШЕВ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ОПЛЮВАН - ОПЛЮВАН, ЗАЩОТО ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ЗАЕМА СТРАНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!
  • 82 Турчина

    23 7 Отговор
    Понеже всички фондове са окрадени в държавата и дори няма пари за пенсии,ГЕРБ се опитват да закърпят положението,като са впрегнали всички институции на "работа".Не се заблуждавайте,това е просто замитане на проблемите и премахване на неудобните,под красиви фрази,като "анти-корупция" и "справяне с битовата престъпност".НАП в момента примерно пишат актове,като луди,които буквално са изсмукани от пръстите.
  • 83 Овца

    3 2 Отговор
    Черна. Неличат петна.
  • 84 Турчина

    22 8 Отговор
    Режим на Борис Бойков не се сваля с избори,а с кръв!
  • 85 Гого

    31 6 Отговор
    Гешев като е толкова нахъсан да преследва групировки, престъпници и т.н., да вземе да преразгледа записите на Бойко с Ваньо Танов. Не е ли грубо вмешателство и оказване на влияние и злоупотреба с власт? До момента всичко това затихна много тайнствено. Защо? Да вземе да порови на бизнес връзките на Борисов с групировката СИК с която е имал преки бизнес отношения. С Маджо, Тухлата и др. сенчести фигури, които го пробутаха на НДСВ за главен секретар на МВР. Дали са скъсани отношенията? Едва ли. Онази приказка за вълка нрава и кожата му е в сила. Едва ли си е си е сменил нрава. Да поразрови къде отиват парите от обществени поръчки и еврофондове за които всички говорят, но никой не се рови. Защо. Нека да бръкне в ямата с лайната, да поразрови и да видим какво ше излезе от там. Ама не му стиска, или и той е в кюпа. Иначе може да се рови в чаршафите на Президента. Дали ще открие нещо там? Май само насмешки към него.
  • 86 Само питам

    32 7 Отговор
    Явно г-н Гешев смята, че интелектуално обикновения българин е на неговото ниво!? Съжалявам, но още много му трябва на г-н Главния прокурор! Какви доказателствени средства бе смешник!? Пускате записи за тези "средства"!? Как и от кой са правени има значение, щото е подслушван ( айде да кажем записван) натовски генерал, а той е по компетенцията на Военна прокуратура. Дори да нямаше това нарушение г-н Гешев нарушава закони с побликуването на тази СРС-та( айде да не ми минава с номера за веществени...). И с Божков е същото, и с Иванчева беше така, и с " Ало, Ваньо" беше така. Пак само питам - в Нац. лотария Черепа едноличен акционер ли е та само него " изгърбват"!?
  • 87 незнайко

    29 6 Отговор
    Никой не е тръгнал да ни помага. Това е само в мозъка на Гешев. САЩ си гледат интереса и това е причината за тяхната помощ !!! Когато взеха централите на концесия не говареха за корупция !!! Базите без ПАРИ също !!! ВЗЕХА КАКВОТО ИМ ТРЯБВА И СЕГА ГОЛЕМИТЕ РАДЕТЕЛИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ !!! ГЕШЕВ СЕ ИЗЛАГА !!!
  • 88 стоян

    11 9 Отговор

    До коментар #51 от "ПЕТКАН":

    До 51 ком -Писал си за дърти кумунисти с едри букви защото си знаете дъртия електорат-да могат четат и да се радват на словата ти
  • 89 ггг

    4 8 Отговор
    Силно си вярва че е прав но когато разбере че нищо не се получава с истерическата му политика ще обвини международното положение а не некомпетентноста си .,дянков ,сакскуборготски,борисов,Жорж Ганев все хора на действието, оптимизма и на никакви резултати Дори и Румен Радев колкото да ми е сиппатичен нямя нужнната политическа компетентност за да помогне на България.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Майор Костов

    5 3 Отговор
    ... защото не сме изяснили дали е президентът и дали е извършено престъпление, добави главният прокурор.
  • 92 1944

    3 5 Отговор

    До коментар #70 от "1989":

    лизач викай на баща си азис
  • 93 Фабрикант с повечко парици от вас

    9 12 Отговор
    Тoвa e кoмуниcтичecки caйт, кoйтo прoпoвядвa кoмунизъм, oргaнизирa кoмуниcтитe в Бългaрия прoтив кaпитaлизмa и пaзaрнaтa икoнoмикa, нo в cъщoтo врeмe ce прeхрaнвa oт кaпитaлизмa, oт пaзaрнaтa икoнoмикa и зaплaтитe ca им кaтo нa дирeктoри нa фaбрики.Нaли знaeтe виe oт caйтa, чe aкo нaпрaвитe кoмунизмa кoйтo иcкaтe /шaнcът ви e нулeв/, зaплaтитe щe ca ви кaтo нa кoмуниcтитe кoитo oргaнизирaтe прoтив влacттa, тoecт никaкви, или нe cтe чaк дo тaм умни??
  • 94 Шамара

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "ххх":

    Ти пък какво защитаваш един крадец, мошеник и да не кажа убиец? А може би и ти си бил на хранилка.....? Такива трябва да се бесят и да стоят на въжето докато сами паднат тогава ще видим, кой ще посмее да краде...!

    Коментиран от #102

  • 95 Шамара

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "Не защитавам Божков":

    Хубаво на един наистина дал, а на още сто не съществуващи също дал....
  • 96 787

    4 4 Отговор

    До коментар #67 от "Гешев":

    Мухльо,мухльо!
  • 97 ххх

    3 4 Отговор

    До коментар #57 от "СссереМ":

    Сбъркал си ваксата и то много!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 АНЕНЕРБЕ

    22 7 Отговор
    НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТОЗИ ХОДИ ОЩЕ НА СВОБОДА И НЕ Е ЗАКОПЧАН - за делото КТБ , за двете кметици на Младост и жената с която живее , за ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИЗВЪРШЕНО СРЕЩУ ВЪРХОВНИЯТ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ на България.

    Ако Радев беше истински военен щеше да поиска от военна прокуратура задържавето на Гешев за престъпление отразено в състава на чл.145 от НК

    НО НА ГЕШЕВ ОЩЕ НИЩО НЕ МУ СЕ Е РАЗМИНАЛО.

    ЧАКА СЕ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ЗА ДА ЗАДЕЙСТВА РАДЕВ ПРОЦЕДУРАТА ПО ОТСТРАНЯВАНЕТО МУ ОТ ЗАЕМАНАТА ДЛЪЖНОСТ!

    Коментиран от #104

  • 101 Тошко

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    Ако си крадец редно е да се страхуваш. Лошо те чака.
  • 102 ххх

    3 5 Отговор

    До коментар #94 от "Шамара":

    Ааа,да се разберем! Не съм на "хранилка" и никого не защитавам докато не подпише договор с парите напред! А, колкото до правото и на теб самия дори, да пишеш тук свободно ще го защитавам,защото така са ме учили!

    Коментиран от #103

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Вида

    3 6 Отговор

    До коментар #100 от "АНЕНЕРБЕ":

    Гешев ще го изпревари и ще го екстрадира за Швеция !
  • 105 Вида

    7 8 Отговор

    До коментар #64 от "робин от Крузо":

    Да,но Той тогава не е бил президент, а курвар!
  • 106 Нас червеното знаме роди ни.....

    10 6 Отговор
    Гешев да започва с Нинова, Доган,Пеевски,Борисов,Цацаров,Домузчиев, а те другите ще изкочат от боклука след като се осъдят главните боклукчии....Ама това е в кръга на фантазията,защото всички заедно с Гешев са навързани като свински черва и за да се разкъса тази мафия е нужна помощ отвън!Но със сигурност няма да дойде от Мустафата...
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 ???

    6 2 Отговор
    Какво значи -"Колекцията ще се окаже един куп исторически ценности."?
  • 109 Ей утрепко

    4 3 Отговор

    До коментар #90 от "Асан кайсийката":

    няма ли да спреш да псуваш и да убиждаш най накрая
  • 110 Геноцид над Българите в Държавата им...

    9 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ххх":

    Багерите трябваше да работят в това село и наглите и ухажвани гласоподаватели на герб и дпс да скимтят пред изринатите коптури,които са развъдници на кърлежи и пиявици които убиват България..
  • 111 Банско

    9 2 Отговор
    А какво ще каже г-н Гешев за олигарсите намиращи се на голф игрището в г-д Разлог.Изпират си парите през ново построените къщи на голф игрището.Руски милиардер строи за тях къщи и хотели.Като затворен град са,за да преминеш плащаш.Каде си г-н Гешев ,да ги разследващ тези говеда източващи парите ни.
  • 112 787

    3 1 Отговор

    До коментар #107 от "Мутра":

    Ами,защото не си кмет на Младост и от подписа ти нищо не зависи,затова!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Tochniq

    3 5 Отговор
    Bojkov bil v aresta v OAE smeshko ti danemu hodi na svijdane a tapak
  • 116 гешефф

    7 5 Отговор
    Боклук!!!
  • 117 ГЕШЕВ

    14 2 Отговор
    КАКВО СЕ СЛУЧВА С ДЕЛОТО РИКО В САЩ , КЪДЕТО СЕ РАЗГЛЕЖДА ГРАБЕЖА НА КТБ?
    По това дело там са привлечени лица които не присъстват в твоето водещо се само срещу Цветан Василев.

    Американците са вкарали като обвиняеми - РУСКАТА БАНКА ВТБ , която е акционер в КТБ и придобила по престъпен начин Виваком., КВЕСТОРА НА КТБ , БНБ , ПЕЕВСКИ, .....

    ТРЯБВА ДА ПОПИТАМЕ ХЕРО БОАТА ЗАЩО АМЕРИКАНСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО СЕ БАВИ С ПРОИЗНАСЯНЕТО ПО ТОВА ДЕЛО?!!

    ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ И ТЕ СА КОРУМПИРАНИ КАТО НАШИТЕ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛИ.
  • 118 банана републик

    2 3 Отговор
    ще почнат да стрелят бе,споко,скоро ще е
  • 119 И аз да питам

    8 1 Отговор
    Не тоя престъпник, ами народа - абе кога ще ги обесим тия по дърветата всичките?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ЦСЗ

    3 2 Отговор
    САМО едно МАЛКО доказателство да има за " МОКРА ПОРЪЧКА " ...Гешев ще иска най -гол.присъда - ДОЖИВОТЕН без право на Замяна за ВБ...…..за НАЗИДАНИЕ на останалите
  • 122 Чичо

    18 2 Отговор
    Гешо, я поразрови малко къде е бил другарят борисоф през 1994 година?
    Защото ако изровиш само една дума - "Панкрац", ще трябва моментално да го натикаш на сянка за фалшифициране на документи и заемане на висша длъжност, без да има това право според Конституцията!?
    Ха сега да видим имаш ли топки, или стафидки!?
  • 123 БирникЪ

    14 2 Отговор
    Пуснеш радиото - Гешеф. Пуснеш телевизора - пак Гешеф. Отвориш си новинарски сайт - отново Гешеф. Вече ме е страх да си отворя и хладилника, да не се покаже и оттам!
    Бахвааму, кога работи тоя бре, като е непрекъснато пред камерите и микрофоните?
  • 124 Мишо

    0 8 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Айде стига с таз крадла.
    Гйонсуратлъци.
  • 125 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор
    нникъде не прочетох думата ДЪРЖАВА,държава,поне ...мааалка държава!!!!!Пък ,прокуратурата ЗАЩИТАВАЛА!!!????????? държавата!!!според тъпите постулати на ,,,правовата държава,,...
  • 126 Сеянин

    12 1 Отговор

    До коментар #14 от "Джеймс":

    защото не сме изяснили дали е президентът и дали е извършено престъпление, добави главният прокурор.! Нещо работата изглежда, като да хвърляш новогодишни пиратки през месец май! Поредната простотия! Както със сините и червените водопроводни тръби за Черни! Цена на трасето 1,9 млн на километър! Пълна бутафория!
  • 127 baihui

    11 1 Отговор
    Гешев, алтернативите са "морал" или "лична изгода"! Ти коя избра?!
  • 128 гражданин

    11 2 Отговор
    Прехода г-н Гешев ще свърши, когато Б.Борисов-най-голямата мутра бъде свален от власт. Долен плешив нещастник такъв.
  • 129 Аиде бе

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Лелее":

    Не само по партиина линия,оно она е ясна.
    Мирно и слушам напътствията на краварските ни братя.
    Е га ти изродите,че ни затрият.
  • 130 Mario belli

    5 1 Отговор
    Уважаеми г-н Гл. Прокурор нещо за Таки не чувам да говорите?!
    Той не беше ли в Дубай или ?
  • 131 АнатемаНаБезрницитеСулЮПаситоИЦвък+

    4 1 Отговор
    Който срещу облага или доброволно слугува на чуждо разузнаване не е агент на ЦРУ .
    Който срещу постове и облаги си затваря очите за извършени от господарите му престъпления не е СИК -аджия .
    Той е долен Безродник и Престъпник.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Ставри

    4 1 Отговор
    Защо ли никой не му верва на този благ човечец? Ама важно е сам да си верва.

    Коментиран от #140

  • 134 Бай Славо

    4 2 Отговор
    Не пипайте колекцията на тракия крадливи гербери вулгарен главен прокурор кой те роди откраднете колекцията това ви е мисията
  • 135 Бай Славо

    2 2 Отговор
    Защо преди година не го питахте от къде сега го набедихте за най злия а вие какви сте???
  • 136 Ставри

    5 2 Отговор
    Не е ясно какво общо има Президента с Васил Божков и Цветан Василев та прокурора ги слага в общ кюп?
  • 137 Кочо

    0 3 Отговор
    Гешеф се разработи с комсомолски ентусиазъм и мафията му подаде костеливия орех от сорта ,,Президентски"! С един удар няколко заеца! Хем Гешеф ще запезне, хем Радев да бъде опитомен. Ако бяха на място и по умни, щяха да пазят тишина и прокуратура, и президентство. Усетиха се, но се вдигна доста прахоляк.
  • 138 Психо Доктор

    9 1 Отговор
    Тъпак посредствен. но и по презумция главния прокурор трябва да е противен кретен. Политическата му зависимост е очевидна. Свободията която цари от горе до долу, не е свобода. А заглавието на статията е опит за внушение.
  • 139 Boby Beljta

    0 0 Отговор
    Imashe edin prokuror edno vreme , koito dokara faraonkata Veska v chuval.
  • 140 Бухалка

    1 0 Отговор

    До коментар #133 от "Ставри":

    РАДОСТ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!

    https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/front_slider_small/public/74620914_2739270706299861_2773214976632946688_n.jpg?itok=pikUDOOy
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 222222

    1 0 Отговор
    Няма да ти се случи, ГешеФ
  • 144 странник

    4 0 Отговор
    Вижте само кой плаши с импийчмънт-агент НИКОЛАЙ,дето е писал доноси на килограм,а сега е пръв ****лизец на ББ.
  • 145 9689

    2 0 Отговор
    Кога за боко-тиквата,цвъки празната кратуна,за прасето ,за другото прасе.........
  • 146 И в кое

    1 1 Отговор
    не е прав? Прав е и в това, че в развитите демокрации възможностите да се прати процес в трета глуха са единица, а в България сто.
  • 147 2323

    0 1 Отговор
    Мислех си че, Гешев е някакъв фанатик. След това гледах едно интервю с него и ми направи впечатление че всъщност е един интелигентен и по своему скромен човек. Не знам някак ми хареса.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Досьо

    1 0 Отговор
    Гешев да върне и Божков, и Василев и да ги накара за отговарят за действията си. И дано Божков не седи в ОАЕ над 5 години, както става с другия господин. А пък за него е крайно време вече да си идва на родна земя, стига е странствал :)
  • 150 Красимира

    0 0 Отговор
    Мирена Йорданова от Софйска и Николай Николов от Сливен 7 години ме следят със сателит по света да ме прибират насила и карат да правя анален секс. Повече инфо на сайта по-долу. Не е завършен, но не е спам. Има мейли от тях...

    https://krasimira.webnode.com
  • 151 Пешо

    1 0 Отговор
    Всеки ден ни занимават с този беглец, всеки ден нови и нови разкирития за него. То е ясно, че далавеите му нямат край. Хайде вече да се връща и да се приключва тая сага.
  • 152 Сатъра

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Целия сценарий с Иванчева и Ваклин е сътворен от Гешев.
  • 153 прехода

    0 1 Отговор
    гешев ти не си главен прокурор арестувай костов доган докажи нинова техноимпекс боко
  • 154 Росен

    0 0 Отговор
    Цветан Василев го знае цялата държава що за фараон е и как изчезна с милиардите.
  • 155 Монти

    1 0 Отговор
    Напълно одобрявам действията на Гешев за екстрадирането на Цветан Василев от Сърбия. Василев е управлявал пирамидата КТБ еднолично и е крайно време да поеме отговорност за своите действия.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове