22 Март, 2020 12:03, обновена 22 Март, 2020 13:18 14 773 305

Президентът наложи частично вето върху Закона за извънредното положение

  • извънредно положение-
  • президент-
  • румен радев

Лиспата на кадри, оборудване и капацитет в здравната ни система и дефицити при организацията се компенсират с крайно рестриктивни мерки, които засилват напрежението и самата криза, в условията на които работят медиците и хората в жизненоважни производства и услуги

Президентът наложи частично вето върху Закона за извънредното положение - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев наложи частично вето върху новия "Закон за действията по време на извънредното положение, обявен с решение на 13 март 2020 г. на Народното събрание".

"Във връзка с извънредното положение в Бъгария, обявено с решение от 13 март, моето решение е да наложа вето върху част от Закона и да го върна за повторно разглеждане в Народното събрание". Това обяви на извънреден брифинг държавният глава Румен Радев.

"Кризата изисква обединяване на усилията на институциите и обществото. Кредитът на доверие, който управляващите получиха, трябва да се използва рационално, а не да е прелюдия към безконтролно упражняване на властта. Лиспата на кадри, оборудване и капацитет в здравната ни система и дефицити при организацията се компенсират с крайно рестриктивни мерки, които засилват напрежението и самата криза, в условията на които работят медиците и хората в жизненоважни производства и услуги", продължи речта си Радев.

"Законът атакува последните остатъци от свободата на словото. Няма дефиниция за невярна информация, но затова пък българите ги грозят тежки глоби и затвор. Експертите, журналистите и гражданите ще бъдат принудени да налагат автоцензура и то в условията на динамична промяна на разбирането ни за пандемията и за необходимостта от алтернативни позиции. Тази норма може да бъде употребена за интерпретиране на всяко неудобно свободомислие. Още нещо важно - това ограничение остава и след изтичане на извънредното положение", обоснова действията си държавният глава.

"Скъпи сънародници, в момента в света и в частност в България протичат паралено две кризи. Първата е здравната, породена от коронавируса. Втората е икономическа и социална, проодена от мерките за борба срещу вируса. Икономическата криза засега се пренебрегва, тя е на втори план, но тя хвърля стотици хиляди българи в трудна битка за оцеляване. Те имат нужда от подкрепа, а не от заплахи. Всички засегнати страни приемат пакети за най-бедните, за изпадналите в техническа безработица, за дребните и средните предприемачи. Отделят се милиарди. Отчитаме, че възможностите на нашия бюджет са по-скромни, но нуждите на българите са по-остри поради ниските доходи", допълни президентът.

Румен Радев прогнозира, че всичко гореспоменато ще породи социално напрежение в най-близко бъдеще.

"Гладът ще надделее над страха и има риск последствията да бъдат разрушителни. Затова правителството следва неотложно да преразгледа своята политика спрямо най-пострадалите и засегнатите", твърд беше в позицията си президентът.

"Спекулата с най-необходимото - дезинфектанти и лични предпазни средства руши така необходимото доверие в обществото ни. Срещу спекулата трябва да има безкомпромисни мерки, но те от своя страна не трябва да водят до блокиране на стопанските дейности, до отлагане на очакваното понижаване на цените на топлоенергията и горивата, да възпрепятстват сезонните намаления на редица стоки. Така предложеният модел за борба със спекулата на практика прави невъзможен вносът на животоспасяващи лекарства и продукти, чиято цена на международния пазар се повишава", заяви още Радев.

"Споделям напълно убеждението, че в момент на изпитание въоръжените сили са длъжни да помагат на общество, но когато им се вменяват функции на употреба на сила извън конституционните им правомощия, следва да се търси нормален консенсус между всички институции с цел минимализиране на риска от злоупотреба със сила, а не решенята да се вменяват от една-единствена институция - изпълнителната власт, игнорирайки ролята на върховния главнокомандващ в мирно и във военно време", допълни държавният глава.

"Тоталната блокада поражда повече проблеми, отколкото решава", заяви президентът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    232 48 Отговор
    А тъй нека им е гадно на тиквите!

    Коментиран от #221

  • 2 Веднага !!!!!

    184 75 Отговор
    Мутафчийски да си скъса дипломата в национален ефир

    Коментиран от #54

  • 3 Просто природен закон

    136 6 Отговор
    Ще се види сега кой кашля в парламента и е заразен с Коронавирус.
  • 4 Някой си

    216 40 Отговор
    Не само частично, а вето на целия некадърен гербаджийско-калинкаджийски закон!
    Чакаме да чуем мотивите!
  • 5 CoviD 20

    104 28 Отговор
    Приятели пика на пандемията ще е тази седмица, заради дъждовното и мъгливо време се пазете! :\

    Коментиран от #41

  • 6 Баро Вкаров

    227 50 Отговор
    Правилно постъпва Радев!Кретените от ГЕРБ да спрат истерията,защото след един месец ше трябва да пасем трева!
  • 7 Coronata

    131 42 Отговор
    Румка вади армията! ;)

    Коментиран от #167

  • 8 Българин

    66 253 Отговор
    Руската марионетка отдавна е вредна за здравето на българите!

    Коментиран от #21, #94, #283

  • 9 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    111 41 Отговор
    От свинския грип през 2009 за месец в България са умрели над 4000 млади и силни човека !!!!
    От COVID-19 в световен мащаб за 7 месеца са умрели 13.000 стари инвалида !!!!

    Коментиран от #47, #108

  • 10 CoviD 20

    203 32 Отговор
    Нито една битка не е спечелена със страх прав е Радев! :)
  • 11 Така мисля

    248 53 Отговор
    Президента остана единствения политик мислещ за хората !!! Шайката си е шайка ! Това са престъпници облечени във власт !

    Коментиран от #118

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 М. Балев

    53 170 Отговор
    Какво измислил глашатайчето на курнелия, хаха !

    Коментиран от #186

  • 14 Срам ме е от управлението

    178 36 Отговор
    Тиквата и шайката му са некадърници работещи срещу народа си ! Хора бдете !
  • 15 Т444444

    103 9 Отговор
    Сега започва филма
  • 16 Eistee

    39 132 Отговор
    Интересно коя част е спрял Радев. Хем му се иска да е в голямата политика, хем не му стиска. Да видим...
  • 17 Ганю

    12 50 Отговор
    Мен ли ? Мен не ме интересува аз да съм добре ,добре ми е когато Вуте е зле
  • 18 9599

    113 35 Отговор
    Много е мекушав! Трябваше да извади армята и дебелаците вече да летят от хеликоперите. Без парашут.

    Коментиран от #37, #56

  • 19 В момента се поти

    7 43 Отговор
    Потта и сълзите на човека са най големия разпространител на Коронавирос потта е основен източник на на заразата в България са осемдесет и един човека аз мисля че са

    Коментиран от #196

  • 20 Tate

    88 20 Отговор
    ВИИТЕ Тиквеници ревете ,гърчете се !!
  • 21 Баро Вкаров

    73 9 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Наистина е вреден за 80% от матряла!Гарантирано от Винету и Годжи!я

    Коментиран от #24

  • 22 Всичко е наред

    45 4 Отговор
    Още не сме видели за какво става на въпрос.
  • 23 ОСА

    38 113 Отговор
    Пълна простотия, във време на криза от пандемия да се слага него на закон ????? БСП...Нинова ревеше, че народа ще остане гладен, с намалени заплати без пари и.....сега него върху повишаване/ спекулативно/ цените на стоките ????? Ле лелее, срам....как може президента да причини това на народа сега, когато е стресирани в напрежение с объркан ритъм на живот !!!????
  • 24 Българин

    16 99 Отговор

    До коментар #21 от "Баро Вкаров":

    Генерал Мутафчийски +, фатмак Радев -!
  • 25 бесен

    38 134 Отговор
    БЕСЕН СЪМ!

    ИМПИЙЧМЪНТ И ЗАТВОР!

    Коментиран от #46, #245

  • 26 Загрижен

    147 21 Отговор
    Чухте думите на президента. Това ви го писах преди дни. Чака ни такава икономическа криза, че няма да ни се повярва. Благодарение на Тиквун и шайката. Скоро очаквам бунтове, защото тези са некомпетентни и са крадци.

    Коментиран от #38, #76

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Оптимист

    130 19 Отговор
    Абсолютно саъгласен с ветото на президента за сега гербаджийската хунта се отлага!

    Коментиран от #75

  • 29 Всичко Е от Фашистки САЩ (ФСАЩ) - ЮДЕЯ

    92 22 Отговор
    САЩ ни ЗАРАЗИХА!!! Заразиха Китай, Иран, Турция, Индустриалните провинции в Италия(Северна) и Германия(Южна) и ЕС. Това е целта на САЩ, сриване на Китай, Иран, Турция и ЕС, тези които не искат да играят по свирката им. Преносители в Европа са Турските общности в Европейските страни. Пътят на вируса е от епруветка в САЩ към Китай, Иран, Турция и ЕС. Реалността е това. Нашият верен НАТО покровител САЩ ни зарази. Интереса на САЩ за заразяване на България е да се спре пробуждащият се и надигащ се народ на БЪЛГАРИЯ срещу ВАСАЛА на САЩ в БГ партия ГЕРБ и съюзниците им. САЩ, ГЕРБ & СЪЮЗНИЦИ срещу БЪЛГАРИТЕ. НЕ ЗАСПИВАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ!!! САЩ отново искат да ни приспиват, както 1989г. сега с Корона вирус. С лъжливите обещания от 1989г., че България ще се развие по ЗАПАДНАТА политика, вече не става. Българи останете си по-домовете и ограничете контактите си, но не заспивайте, преосмислете КОЙ, КОЙ Е ВЪВ СВЕТА? КОЙ НА КАКВО Е СПОСОБЕН? ПОМИСЛЕТИ ЗА ПОЛИТИКАТА И ПЪТЯ ПО-КОЙТО ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕ БЪЛГАРИЯ СЛЕД КОРОНА ВИРУСА, ЗА ДА СЕ РАЗВИЕМ, КАКТО БЯХМЕ РАЗВИТИ ДО ПРЕДИ 30г. с БЕЗПЛАТНО И ДОСТЪПНО ЗА 100% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ГАРАНТИРАНА ПЕНСИОННА СИТЕМА, ГАРАНТИРАНА РАБОТА И ДОХОДИ ЗА ЖИВОТ. НЕ ЗАСПИВАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ И ОСТАНЕТЕ ЗДРАВИ!!!

    Коментиран от #133, #236

  • 30 Така мисля

    120 19 Отговор
    Тези измислени мерки подпомагат Шайката да наложи Диктатура в България !!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 3239

    115 30 Отговор
    Най-накрая да видим реален генерал.

    Коментиран от #107

  • 33 Хм...

    37 143 Отговор
    Типично за този завършен идиот. В най-голямата криза, когато това касае живота на хиляди българи, той се изправя пред нацията и започва политическа кампания за преизбирането му. За тези които гласуваха за него....до кога ще настъпвате мотиката бе..?
  • 34 ОСА

    3 56 Отговор
    Вместо " него" да се чете ВЕТО грешка, извинявам се !
  • 35 Истината

    26 113 Отговор
    Руската хибридна измет продължава войната си срещу България и българските институции!

    Коментиран от #72

  • 36 ПОСЛЕДНАТА СОФИЯНКА

    124 29 Отговор
    НАПРЕД, ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ!! НАРОДЪТ Е С ВАС, АТАКА!!
  • 37 Да да да

    108 23 Отговор

    До коментар #18 от "9599":

    Не се ли извади армията , тиквите скоро ще разкажат играта и на президента и на народа !
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 JPower

    110 24 Отговор
    Празиденте, хайде прави го тоз военен преврат, че да махнем Тиквата и останалите башибозуци!!! По-добър момент, няма да има!!

    Коментиран от #122, #225

  • 40 Антирумен

    22 70 Отговор
    Сега ли е време даде прави на демократ?
  • 41 Някой си

    45 26 Отговор

    До коментар #5 от "CoviD 20":

    Приятелю, за разпространение на фалшиви новини можеш да се уредиш с лична среща с каскета, ГДБОП и луноходите им....знаеш ли го?

    Коментиран от #48, #153

  • 42 Антирумен

    14 65 Отговор
    Сега ли е време даде прави на демократ?

    Коментиран от #131

  • 43 ИСТИНА ЗЛА

    80 17 Отговор
    Убеден съм , че пъкления план с вируса е измислен от Краварите и марионетките им като нашите шайкаджии !!!!!!
  • 44 Някой си

    81 13 Отговор

    До коментар #38 от "Само питам":

    Бърка ли ви дълбоко в герберските места дет не ги огрява слънцето?
    Радвам се за което!

    Коментиран от #49

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 66868

    28 5 Отговор

    До коментар #25 от "бесен":

    Затвор и К...у..р за теб и като теб мислещите.
  • 47 Р.радев

    20 51 Отговор

    До коментар #9 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Тъпанар,от коронавирус човек умира в крайна агония...Мислете с главите си,след това пишете лекомислени коментари.И като няма достатъчно апарати и медици,по време на пика и малкото останали здрави медици ще избират между 2-3,другите ще са оставени на късмета си.Точка!
  • 48 CoviD 20

    52 12 Отговор

    До коментар #41 от "Някой си":

    Това са фактите, а и Румката апелира за свобода на словото! ;)

    Коментиран от #51

  • 49 Само питам

    24 77 Отговор

    До коментар #44 от "Някой си":

    Какви гербери ти дрънкат в тиквата бе руска подлого? Става въпрос за здравето на българите. Ама вие русоидите никога не сте били и никога няма да бъдете българи и изобщо не ви пука за България.

    Коментиран от #80

  • 50 100% е прав !

    107 22 Отговор
    Президентът е абсолютно прав ! Опитват се чрез този закон да легализират диктатурата! Това винаги е била целта на ГЕРБ и техните партньори ! Президентът го каза директно репресивните и рестриктивни мерки, ще останат и след отмяна на извънредното положение! Герберастка шайка реши, че сега е момента да ни приключи един път завинаги използвайки страха от заразата и психоатаката от нея ! Клатят ни здраво, разберете го !
  • 51 Някой си

    30 6 Отговор

    До коментар #48 от "CoviD 20":

    Не, това са фалшивите новини!
    Създадени от такива като теб!

    Коментиран от #60

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 az#Оставка!

    81 17 Отговор
    "невярна информация" е всяка информацията, която не се харесва на правителството!
  • 54 pepy

    44 26 Отговор

    До коментар #2 от "Веднага !!!!!":

    "Мутафчийски да си скъса дипломата в национален ефир"

    Закони се приемат в НС, а не на "Позитано", в Президенството, в този щаб или от Мутавчийски...
  • 55 Клепара

    26 65 Отговор
    пак изклепа поредното вето! КоронаШипка е изпила и малкото мозък дето го е имал.
  • 56 pepy

    36 10 Отговор

    До коментар #18 от "9599":

    "... Трябваше да извади армята и... "

    За да се извади армията трябва решение на НС...

    Коментиран от #138

  • 57 256

    38 72 Отговор
    Каква диктатура, каква свобода на словото / като пишете и говорите свободно, кой какво се сети/. Пълен идиот е президента. А пандемията чука на вратата, просто нямам думи - дали това е обединителя на нацията. Давайте на минусите, долни комунисти!!

    Коментиран от #132, #172

  • 58 Частичния

    22 45 Отговор
    пРЕЗИДЕНТ,пак се прояви!Армията ще стреля по Нас,а лекарите ще ни поставят усмирителни ризи!Дървения бетонОФ Глава,чеп за зеле не става!
  • 59 Черната смърт Чума

    34 5 Отговор
    Черната смърт е опустошителна епидемия, преминала през по-голямата част от Европа между 1346 и 1353 г. Пусната от Турко-Монголите, след края и започва нападението на Османците на БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ПАДНАЛА ПОД ОСМАНСКО, ЗАЩОТО НЕ Е МОГЛА ДА СФОРМИРА СИЛНА АРМИЯ СЛЕД ЧУМАТА, ЗАЩОТО ИКОНОМИЧЕСКИ Е БИЛА СРИНАТА ОТ ЧУМАТА
  • 60 Никой си

    48 24 Отговор

    До коментар #51 от "Някой си":

    Абсолютно съгласен с ветото на президента загербаджийската хунта всичко е фейк така ли ! хехе :)
  • 61 az#Оставка!

    64 27 Отговор
    Мерките от "Извънредното положение" са единственият шанс на Барба Ганьос да остане в Парламента след изборите през 2021г. Затова ГЕРБавите настояват мерките да продължат и след отмяната на "извънредното положение", за да ги използват като средство в борбата за власт ...

    Коментиран от #280

  • 62 lakera

    35 65 Отговор
    Призови народа пак на Шипка, комунистически фърчилко. Грях имаш. Ти си за войната и убийствата в Украйна. Бог ще ви съди така, че и Ленин, нито Маркс, не могат да ви спасят. Фъркал си заради петолъчката, не заради България. Къде са Списаревски и другарите му, къде сте вие? Жалки, жалкиии.

    Коментиран от #114

  • 63 Мръсният боклук

    33 62 Отговор
    Отново заема антибългарска позиция!
  • 64 Ловец на боклуци

    63 34 Отговор
    Браво на президента. Да наложи вето ИЗЦЯЛО спрямо гербаджийската партийка!

    Коментиран от #74, #103

  • 65 Народен съд за отрепките в парламента

    70 30 Отговор
    Браво, единственият адекватен, очевидно за всеки мислещ човек, че ни правят на хлебарки и всички "мерки" са всъщност против нас....ще се избиваме скоро за парче хляб заради нашите гнусни управляващи-предатели.
    За жалост няма кой да избие кликата и техните деривати, безполезни паразити. Наведени сме, уж велик народ

    Коментиран от #305

  • 66 Шебека от лоста

    33 51 Отговор
    изклепа поредното вето и се скри под фустата на Деса на топло...

    Коментиран от #82

  • 67 чичо

    29 63 Отговор
    Всички дето сте на цвъкали плюсове за Радев-как събрахте толкова много простотия на толкова малко място!?
  • 68 Асене вАрни

    59 17 Отговор
    Въпреки, че мразя всичко свързано с бкп бсп и др. Правилно решение, време е ония некомпететници в щаба и правителството да се осъзнаят и да помислят какво ще правим след тоя вирус, какво ще ядем и още по-важно с какво ще си го купим.

    Коментиран от #250

  • 69 Руменее

    25 38 Отговор
    опомни се!Какъв президент кви 5 лева!
  • 70 ГЕН.РАДЕВ ПРЕМИЕР

    22 46 Отговор
    ГЕН. МУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ
  • 71 Черната смърт Чума.

    12 4 Отговор
    Черната смърт е опустошителна епидемия, преминала през по-голямата част от Европа между 1346 и 1353 г. Пусната от Турко-Монголите, след края и започва нападението на Османците на БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ПАДНАЛА ПОД ОСМАНСКО, ЗАЩОТО НЕ Е МОГЛА ДА СФОРМИРА СИЛНА АРМИЯ СЛЕД ЧУМАТА, ЗАЩОТО ИКОНОМИЧЕСКИ Е БИЛА СРИНАТА ОТ ЧУМАТА.
    https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ловец на боклуци

    40 16 Отговор

    До коментар #64 от "Ловец на боклуци":

    Почнахте с минусите гербаджийски подлоги. Давайте, така се забавлявам ха, ха, хааа...
  • 75 Qmbol

    8 29 Отговор

    До коментар #28 от "Оптимист":

    Sramno e,da imame takav prezident,ot 1-mu den se izlaga,kvot Korni kaje i SSSR-da si go vzemat back
  • 76 Да си платят за всичко

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Загрижен":

    Питай си бубата
  • 77 боклук руски

    20 34 Отговор
    ще те изтърпим още малко и после при баи Ставри
  • 78 Някой

    28 51 Отговор
    Пълен смешник. То според теб и вирус нямаше като беше на Шипка. Много добре знаеш за какво говорят и за какво налагат глоби. Пълен безотговорник. Не ставаш за президент!
  • 79 комунист рецидивист

    23 38 Отговор
    Ще види втори мандат през крив макарон.

    Коментиран от #141, #194

  • 80 Консерватор

    17 29 Отговор

    До коментар #49 от "Само питам":

    Комуноиди
  • 81 Зрител

    24 41 Отговор
    Не че нещо, ама тоя комплексар се сърди, че не командва нищо и току се включи с някоя глупост - "и аз да кажа нещо важно". От ден на ден ми пада в очите..
  • 82 Tate

    34 7 Отговор

    До коментар #66 от "Шебека от лоста":

    Ти пък какво се обаждаш из под "Подуенето" на Тиквоций
  • 83 ...........

    20 40 Отговор
    Е това слово е еманация на фатмашка простотия, точно в момента когато предстои пикът на пандемията, когато е най-нужно единство, това нещо се изправя пред българите и започва предизборна кампания. Да иконмическите ни проблеми ще са огромни, но икономиката може да се възтанови..но човешкият живот не може, ходенето по дискотеки, барове, ресторанти и паркови ще се възтанови. Няма как да възтановиш увреден червен мозък.

    Коментиран от #231

  • 84 ...........

    20 40 Отговор
    Е това слово е еманация на фатмашка простотия, точно в момента когато предстои пикът на пандемията, когато е най-нужно единство, това нещо се изправя пред българите и започва предизборна кампания. Да иконмическите ни проблеми ще са огромни, но икономиката може да се възтанови..но човешкият живот не може, ходенето по дискотеки, барове, ресторанти и паркови ще се възтанови. Няма как да възтановиш увреден червен мозък.

    Коментиран от #96

  • 85 5585

    41 21 Отговор
    Много закъсня, Генерале, но все пак по-добре късно, отколкото никога.

    Привикай на отчет и този клоун Мутафчийски. Ако не ти отдаде чест го изхвърли като мръсно псе.
  • 86 Някой си

    44 8 Отговор
    Аз иам ино питанье....
    Тия мерки и забрани до сега законни ли са, това което Мутафчийски и боково-патреотарско-депесарската клика и каскета правят законно ли е?
    Това, което МВР прави в момента законно ли е?
    Явно президента не е подписал указ за обнародването на закона в държавен вестник.
    Та кое е законно и кое не е?
    Това живо ме интересува!

    Коментиран от #97, #120

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Кой68

    20 32 Отговор
    Каква неадекватност.......Егати "обеденителя"?Медийте всяват повече паника отколкото да казват нещата без преувеличаване.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Перничанин

    44 23 Отговор
    Браво господин Президент мачкай некадърните тиквища с техните безумни действия побъркаха населението но гладът е по силен от тока като действа така дебелия Тиквоча ще изпита гнева на хората скоро
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Страничен ефект

    50 15 Отговор
    Най-забавнито е че тук две платен герберастки отрепки, които пишат коментари против президента под различни никове и сега, ще си счупят пръстите да пишат хахаха ! Намери ви работа президента да тролите герберастки мърши !!!

    Коментиран от #264

  • 94 Горо

    9 4 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Явно си от столипиново.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Жоро

    11 1 Отговор

    До коментар #84 от "...........":

    Трол си от изгрев.
  • 97 6759

    48 9 Отговор

    До коментар #86 от "Някой си":

    Не е законно, защото се прие извънредно положение, без да е налице готов одобрен закон за него, с разписани правила и ограничения. Освен това никое извънредно положение не отменя Конституцията. Всичко е такава каша, но то си е типично за мильоцинерите и мутрите.

    Дори и те са разбрали какво са сътворили, защото има специален текст с ретроактивно действие.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Червената шайка-терористи,

    23 36 Отговор
    БеСеПедерас.ите са изключително прости тикви.
    Грипен Решетников за пореден път доказва, че след импийчмънта трябва да бъдем хвърлен в затвора.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    23 34 Отговор
    Интересно какво предлага да се направи “Държавния глава” всички да тръгнем на ляво и на дясно за да не пострада бизнеса,когато започнем да се разболяваме по 2000/3000 човека на ден кой бизнес няма да пострада и къде ще се настанят всички заразени.В момента за всички явно е по важно да критикуват а решения никой не дава
  • 105 Госあ

    13 34 Отговор
    Оф и тоя е един палячо...като другата фуражка от вма. Овладял отлично стратегията много да говори и нищо съществено да не казва.
  • 106 Йоло Денев

    40 30 Отговор
    Крайно време е Радев да постъпи като истински мъж и
    патриот, като вземе цялата власт в ръцете си посредством
    останалите боеспособни части в псевдоармията ни и изхвърли
    тези клоуни и кръвопийци от политическата сцена у нас.

    Коментиран от #281

  • 107 pepy

    37 23 Отговор

    До коментар #32 от "3239":

    "Най-накрая да видим реален генерал."

    Преди време, Бог решил да слезе на земята и да раздава акъл на всички, които види.

    Военните обаче този ден били на учение и на всичко отгоре по това време правили "скатавка" под един мост...
  • 108 onq

    10 20 Отговор

    До коментар #9 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Нека да махнат всички карантини и да изчакаме да премине коронавируса и изкам пак да ми обясняваш колко умрели от свински грип и колко от коронавирус :)
  • 109 Усмивката

    46 14 Отговор
    Много хора, най вече зомбираните от вируса на ГЕРБ, не разбират колко прав е Радев. Но и доста повече в мнозинството са напълно съгласни с нег. Радев казва....задават се две кризи, едната е след време и тя е онази която правителството пренебрегва.Това са кономическите последствия които ще рефлектират върху жизнения стсндарт. От там ни очакват социални бунтове и употребата на сила и хвърлянето на армията е необосновано и опасно и с лоши последствия.Липсата на средства , неподгетвеността ни и невъзприемане на световните практики на време ще утежнят кризата с вируса. Правителството крие кои са истинските причини заради неадекватните решения а те са криминални.Криминалния грабеж на Държавния резер. Така се компенсира с ъс строги мерки заради невъзможноста да се борим медецински и специализирано с вируса а не със сила.

    Коментиран от #145

  • 110 Отговарям

    2 2 Отговор

    До коментар #52 от "Само питам":

    Има - ти.
  • 111 9689

    36 12 Отговор
    Напълно адекватно решение.Слугите мутренски изпълняват това което им се каже от мафията начело с буда,прасето, меди........
  • 112 никакви кредити никакво доверие на шайка

    21 6 Отговор
    Къф кредит съм им отпускал Президент , те джобни ми не оставия , аз кредит ще им давам , от къде ?!
  • 113 Факт!

    22 33 Отговор
    Президента да не използва здравето на хората за пи ар.Той не е лекар учен или друго за да дава компетентно мнение.
  • 114 6685

    15 2 Отговор

    До коментар #62 от "lakera":

    Помисли си добре какво говориш, пардон "мучиш".
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 президента е волята на народа

    39 21 Отговор
    Дайте президента да поема нещата.Не виждате ли ,че бойко за нищо не става.

    Коментиран от #163

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 123

    11 13 Отговор

    До коментар #11 от "Така мисля":

    Единствената работеща власт в тази държава.
  • 119 Най добрия

    32 14 Отговор
    Гробарите тиквенски искат да зароват българския народ и да стъпчат земята отгоре и сами да се ширят и крадат още повече и милярдите са им малко
  • 120 Наблюдател

    17 19 Отговор

    До коментар #86 от "Някой си":

    Не може да си толкова тъп.Отдела по кадрите на Позитано,много е свалил критериите за прием на сътрудници.Даже по време на правешкия козар всички закони се гласуваха в народното събрание.
    И влизаха в сила след обнародване в Държавен вестник.И в Севрна Корея е така .

    Коментиран от #142, #168

  • 121 Червени боклуци.

    17 32 Отговор
    Нищо ново под слънцето. Същото това същество, се изтропа на трети март от връх Шипка, че няма корона вирус. Шумкари, землянкаджии. Това му е поредната дефекация.

    Коментиран от #124

  • 122 Какъв

    20 36 Отговор

    До коментар #39 от "JPower":

    Какъв военен преврат бе маймуно червена,ще излезнем и ще свалим президента за 5 минути и ще го изгоним в Москва,преврат щял да прави,ей червени кратуни ще ядете черния бахур.

    Коментиран от #129, #161

  • 123 Вирус

    35 11 Отговор
    Не забравяйте пак да плюете Радев друга месец когат изпразните джобовете
  • 124 всеки по своему

    22 6 Отговор

    До коментар #121 от "Червени боклуци.":

    Бацко пък си води задника на терапия при Султана тогава баш. Нали така ?
  • 125 До идиотите

    12 26 Отговор
    Гледам и чета много се радват на ВЕТОто.Мнго сте тъпи,после ще ревете,че всичко е двойно и тройно увеличено.До вчера същите мрънкайте,че има увеличение на търсените стоки,благодарение на ВЕТОто сега ще ги увеличат още.А това да ви заливат с фалшиви новини да изкупувате лекарства от аптеките,защото някъде сте прочели ,че предпазват или лекуват и после ще се чудите къде да си ги заврете.Не съм предполагал,че Ганьо е толкова тъп.Тия увеличения и спекулата с определени продукти на народа ли ще навредят или на ГЕРБ,че Прецидента налага ВЕТО?Простотията в част от народа ще ни умори не вирус,не криза.
  • 126 Истината

    22 19 Отговор
    Руските хибридници българофоби изпълзяха от дупките си.

    Коментиран от #146

  • 127 Истината

    20 20 Отговор
    Руските хибридници българофоби изпълзяха от дупките си.
  • 128 Дедо

    23 21 Отговор
    Тука списват всички червени тролове от цялата страна. А Факти е спонсориран от другарката Куr. Нинова.

    Коментиран от #144, #148

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Novus ordo seclorum

    34 9 Отговор
    Незнам кой добър и кой лош е , но има една дълбока мъдрост в народа! Трудно е да я забележиш на фона на всички странности и сред всички чешити, но я има! Избирайки Радев за президент народа раздели властите! Ако президентът беше Гербер вече щяхме да сме във военно положение и с еднолична диктатура! Народния избор обаче бе странен, на фона на цялата политическа ситуация, народа постави на чело на армията нещо абсолютно противоположно на парламентарната власт! Един на хиляда избора , но в правилния момент! Аз вярвам в народната мъдрост! Много често търпението и непукизма и националните ни особености са сочени като минус, но ето че с един единствен избор, хората блокираха възможността за диктатура, макар и временна! Благодаря на всички!
  • 131 да точно сега

    23 5 Отговор

    До коментар #42 от "Антирумен":

    Да, точно сега народа е оставен да избира: корона или глад. И ако кажеш нещо, може да се намериш при къскета. Длъжен си и да мълчиш
  • 132 Консерватор

    10 22 Отговор

    До коментар #57 от "256":

    Минуси ше дават тия ,дето оцелеят от вируса.Сутринта като минавах покрай Позитано 20 ,видях едни червнушковци опаковани като ортодоксални уахабити,което не им пречи да реват че карантината е безмислена и прекалена.Отвратителни двуличници
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Генерал BUF

    12 25 Отговор
    Винаги съм знаел, че ВВС са отделен сорт армия. При тях дисциплината и спазването на субординацията е малко особенно. Но основополагащ елемент е единоначалието. В период на разрастваща се криза и то в целия свят, да поставиш под съмнение решенията на единственият орган, който полага неистови усилия да се справи е престъпление. Още повече, че е направено от бивш военене и то висш офицер. За сете път се убеждавам, че комунистите са абсолютно безотговорни в стемежа си за власт, без да правят сметка, че ще умрат хора. Срам. Казвам го като офицер от резерва. Дори когато се налагаше да направя забележка на най-нисшия командир - отдельонният, го виках на страни и тет а тет го мъмрех. Така не смачквах авторитета му пред подчинените, защото после щях да разчитам те да изпълняват разпорежданията му безприкословно. Точно обратното направи това недоразумение Радев / вече никога няма да споменавам, че е носил български пагон /. Да поставиш под съмнение решението на висшия команден орган - Щаба за борба....и тж прид лицето на врага пък бил той и вирус си е военно престъпление. По време на война е достатъчно, според моментните условия и ситуация, престъпникът да бъде ликвидиран и то публично - за назидание. Представете си,че започва атака и от някъде изпълзява такъв плужек , който започва да убеждава войниците, че могат да загинат и че им се нарушават човешките права, защото не им се предлага алтернатива, като да си легнат в обратно в палатките и да чакат помощ с Висше

    Коментиран от #232

  • 135 Тодор Живков

    34 21 Отговор
    Браво, президенте! Кажете истината каквато е: Борисов и сие не стават за управление на България. Достатъчно е да се погледне тръбопровода за Перник. Безсмислени ограничения само показват неразбирането на ситуацията от управляващите и тяхната безпомощност. Едно е да крадеш, друго е да създаваш, да покрепяш и да водиш. Борисов става за крадене, но за нищо друго.
  • 136 котопакси

    29 23 Отговор
    НИЕ ЛУДИ ЛИ СМЕ? Без излишни емоции, но ще е дългичко!
    Управляващата ни мафия въведе дефакто военно положение. ЗАЩО? Онзи тупан „министърът на войната“, дето се е скрил от един месец, колко е компетентен по темата епидемиология и мерки за борба със заразата? Тези същите, които пропускаха хиляди мигранти да минават „великата ограда“, като през палапурдова кръчма, сега ще пазят вируса? Значи за лекарите маски няма, ама за фатмаците сега ще има?
    В България се налага фашистка диктатура под предлог за борба със заразата. НИЩО ОБЩО няма борбата с вируса с ограничаването, потъпкването и отменянето на граждански и човешки права! ЗАЩО здрави хора без симптоми и спазващи ограниченията за дистанция и социална безопасност да не могат да се движат свободно без да застрашават другите? Въвеждането отново 30 години след комунизма на „откритите листове“ за движение е мракобесие и олицетворение на безсилието и мафиотската същност на нашите управници!
    НИТО ЕДНА действаща мярка в подкрепа на дребният бизнес до сега!
    НИТО ЕДНА действаща мярка за незабавно осигуряване на маски и защитни облекла на лекари, сестри и пациенти в болниците, а три седмици вече минаха!
    НИТО ЕДНА действаща мярка за прозрачност, контрол и публичност на вземаните от Щаба мерки, законодателни промени и предложения! Няма обществен съвет, както БОЕЦ предложихме, няма обществено обсъждане, само сърдити „генерали“ ни уведомяват, че стадото не трябва да излиза от кочината.
  • 137 Българин

    19 23 Отговор
    Това недоразумение винаги е заемало антибългарски позиции!

    Коментиран от #151, #165

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Червената шайка-терористи,

    15 23 Отговор
    И преди да го тикнат в затвора, за държавна измяна по време на извънредно положение, публично да го разжалват на редник.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 колю

    15 17 Отговор

    До коментар #79 от "комунист рецидивист":

    За пореден път се убедих,че да си комунис е тежко заболяване на психиката.Правописната грешка не е случайна.
  • 142 Някой си

    18 12 Отговор

    До коментар #120 от "Наблюдател":

    Отдела за кадрите на Позитано?!
    Там ли работиш, че го знаеш?

    Коментиран от #155

  • 143 Зунказило

    18 24 Отговор
    Остай те го нашия фатмак. Него го избраха решетниковците. Какво обаче ще прави господаря му от Кремъл? Путинчо вече няма пари, да плаща рекета на чеченците. Руменчо, чуваш ли,? Товаришчите ти, нямат денги, фалират. Дай им ти, нали си умен фатмак.
  • 144 недялко сфинктера

    8 4 Отговор

    До коментар #128 от "Дедо":

    Само у ПИК е различно.
  • 145 До 109

    18 17 Отговор

    До коментар #109 от "Усмивката":

    Ама баща му на Президента го лекуват във ВМИ,нали?Вчера на брифинга питаха някой от Президенството дали се лекува там,явно са видели коли на НСО.Ако се лекуваше някой от ГЕРБ или Борисов щяхте да вдигнете врява и да плюете.От БСП щяха първи да изкачат и да съобщят.Да сте чули някой от ГЕРБ да коментира ,че бащата на Президента е там?Не!Все пак за разлика от БСП имат някакъв морал.
  • 146 до нечетящия трол

    15 7 Отговор

    До коментар #126 от "Истината":

    Истината не се дели в случая на Левски и ЦСК. А се чете точно какво се върши. Аз съм АНТИ/ рУски, Корнелия, комунист и т.н/, но тук Радев е АБСОЛЮТНО ПРАВ.
  • 147 медикаменти липсват

    7 14 Отговор
    Примерно в аптеките на Марешки няма маски ,ръкавици , дезифектанти. В другите аптеки историята съща.Радев да даде пример.Да направи някакво дарение,не само той ,а и всички политици.Политиците по света правят дарения.На първо място се поставя здравето на хората Според Габриел ,някаква ваксина в ЕС щяла да бъде готова през юни,после щели да правят изпитания.Не вземат достиженията на Китай,Куба.Европа е разединена.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 котопакси

    7 17 Отговор
    Covid-19, Китай и погребението на глобализма Вирус, че има има, и че взе жертви, взе. Но все по-логична ми струва версията, че той беше необходим, за да се аргументира/защити и върне безалтернативната роля на държавата и нейните регулаторни функции!

    Всички се питат „Кой предизвика пандемията“; „Кой има интерес?“ И „какво се цели?“

    Тъй като тръгна от Китай, доминиращите хипотези са, че той има интерес, за да наложи хегемонията си.

    Хората отдавна са наясно, че хегемония се налага в условията на системен хаос, с нарастването на който се усилва търсенето на ред. И всяка страна, способна да предложи такъв, може да установи доминация. Това са държави с технологично, финансово, търговско и идеологическо превъзходство, каквито съответно са Холандия през XVII век, Британската Империя в XIX и САЩ в XX век. Те наложиха хегемонията си в системния хаос на 30-годишни войни.

    Въпреки, че все още не е най-голямата военна сила, Китай наистина има тези предимства, пък и в известна степен спечели от разпрострастранението на заразата. Според „Bloomberg“ юанът възстанови позициите си доста бързо, а отначалото на март, икономиката също „оздравява“, работейки с 60% до 70% от капацитета си, в сравнение с около 50% в началото на февруари.

    Освен това, Китай подкрепя глобализацията, въпреки че е за многополюсен свят. Т. нар. „Инициатива“ „Един пояс, един път“ се нуждае от нея, както и включените държавите.

    Има обаче важна разлика между глобализация и глобализъм. Г

    Коментиран от #201

  • 150 До всички ревящи

    24 19 Отговор
    Алоооо, тарикати, що ревете от ограничителните мерки? Що не ревяхте, когато Китай постави под карантина над 25 милиона и забрани излизането от домовете им. Що не плюете по правителствата на цяла Европа дето си затвориха границите и въведоха вечерни часове. Мога да Ви отговоря щото сте дебили. Малоумни дебили.
    Вижте Австрия, Италия как наказват за неспазване на забраните и тогава се упражнявайте с малоумните си мозъци
  • 151 колю

    5 12 Отговор

    До коментар #137 от "Българин":

    като всички небългари-комуниси.
  • 152 котопакси

    8 16 Отговор
    Взгляд“: Глобализацията няма да преживее пандемията Светът ще бъде различен след коронавируса – това не е алармизъм, нито хистерия. Не толкова самата пандемия, колкото реакцията на човечеството спрямо нея показва, че изключително глобализираният свят ще излезе от кризата по-различен, отколкото влезе в нея. Какви промени очакват международните отношения и какви тенденции ще набират скорост сега, пише руското издание „Взгляд“ в материал, представен от Агенция "Фокус" без редакторска намеса.

    Основната новост на коронавируса е, че светът наблюдава разпространението му в режим на излъчване на живо. Когато атипичната пневмония бушуваше през 2003 г. и свинският грип през 2009 г., човечеството все още не беше толкова обединено: разпространението на интернет не беше практически всеобщо и онлайн животът не се бе превърнал в правило за повечето жители на света.

    Сега както самата епидемия, така и реакцията към нея се наблюдават от цялото човечество и водят до увеличаване на паниката сред част от населението, което от своя страна се отразява на поведението на всички останали и действията на властите. Карантинните и ограничителните мерки от своя страна засилват срива на световната икономика, който вече беше започнал, но все още не бе придобил необратим характер. Страните са затворени една към друга и някои проклинат глобализацията, докато други я смятат за единствената панацея за епидемията. Във всеки случай, след известно време кризата ще приключи. Представете
  • 153 2982

    15 1 Отговор

    До коментар #41 от "Някой си":

    Нямаш проблеми за личната среща с Каскета, само кажи кога? Обаче му предай, че не съм 50 кила жена, и ще напълни гащите само като ми чуе басовия глас.
  • 154 Ники

    13 25 Отговор
    И в такъв тежък момент за цялото човечество комунистическата подлога пак продължава да плюе !
  • 155 Наблюдател

    5 3 Отговор

    До коментар #142 от "Някой си":

    Ако работех там ,вие щяхте да сте безработни
  • 156 Професор по Стоманобетон

    21 18 Отговор
    БРАВО РАДЕВ!РЕСПЕКТ!БОЙ ПО КОМУНИСТИЧЕСКА ПАПЛАЧ ГЕРБ!!!

    Коментиран от #289

  • 157 колю

    16 15 Отговор
    Комуниси,голяма част от електората ви е застрашен(възрастни и цигани),за тях поне мислете
  • 158 ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е НЕЗАКОННО

    22 17 Отговор
    Извънредното положение е незаконно. Само Президентът въвежда военно и извънредно положение и то ако сме в състояние на война с някоя държава, а не срещу невидим враг. Никъде в Конституцията не пише срещу бактереологично оръжие се въвежда задължително извънредно положение. Да се прекрати сред изтичането му и някои мерки като носене на маски да си останат. Голяма глупост е възрастните да ходят на пазар между 8 и 22.30 часа това е ограничаване на право на предвижване пак по Конституция. Половината Конституциия е нарушена от Парламента включае и ГЕРБ и БОЙКО БОРИСОВ-да им се потърси наказателна отговорност след изтичането на положението и виновниците в затвора и ИЗБОРИ И ОСТАВКА ЗА ГЕРБ?

    Коментиран от #170, #174

  • 159 коронада

    18 10 Отговор
    Така наречения корона вирус уви не успя да се справи със задачата да изчисти малоумните наследници на Костов, Паси и ред други изявени педерасти от СДС и прехода. Техните издънки обединени в лоното на Гроб и Тиквата доведоха до разкол, криза и терор в държавата.
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 JPower

    15 9 Отговор

    До коментар #122 от "Какъв":

    Кои сте вие бе, шизофреник смотан???!! Кой те е казал, че само комунистите одобряват Радев!!! Значи, ако не си гробар си кумунде?!!!
  • 162 MSER

    19 8 Отговор
    Лично на мен Радев ми е крайно неприемлив като линост и държавен глава, но по една или друга причина, случайно или не в момента, това което казва и прави, в тесните правомощия които има, е на страната на гражданите и тяхната неравна битка с обявилата им война "държава".

    Коментиран от #173

  • 163 А Димов

    9 20 Отговор

    До коментар #116 от "президента е волята на народа":

    Не бих му дал и овцете да пасе!

    Коментиран от #171

  • 164 До 138

    21 11 Отговор

    До коментар #138 от "ПЕРНИШКИО":

    Много си нервен.Обиждаш ама Конституция поне да беше писал както трябва с главна буква.Пишете и говорите за нещо което ви е толкова не познато.Тия обиди ги отправяй към жена ти,тя е свикнала.Колко сте вие та пишете за народа и от името на народа?Това,че много не гласуват не значи,че ще позволят на червените терористи да съсипят държавата.

    Коментиран от #183

  • 165 котопакси

    17 11 Отговор

    До коментар #137 от "Българин":

    Ти за Боко -Винету ли говориш ? Дето се изтъпани във Брюксел и каза по повод че Испания отказа да признае Косово за държава че Интересите на ЕС били по важни от националните интереси .Това го каза пред стотици медии продажника Боко Тиквунии .
  • 166 И ИНТЕРНЕТА И КАБЕЛАРКИТЕ ДА ЗАБРНЯТ

    16 9 Отговор
    На вниманието на герберите дето целувате всички заднка на царя и господаря си топ комуниста портиер и пожарникар лидер на Комунистическата партия в село Банкя другаря БОЙКО БОРИСОВИЧ-ВИЕ СТЕ НАЙ-ЗАСТРАШЕНИТЕ-ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ПРЕСТЪПНИЯ ВИ ПАРЛАМЕНТ НАЛОЖИ Е НЕЗАКОННО И ПРОТИВОРИЧИ НА КОНСТИТУЦИЯТА-КЪДЕ ВИ Е ГЕН ВОЕННО ВРЕМЕНИЯ ЩАБ дето президента трябва да го въведе след като воюваме срещу НЕВИДИМ ВРАГ БЕ МАЛОУМНИЦИ ТАКИВА?АКО ЗАБРАНЯВАТЕ ПРЕДВИЖВАНЕТО НА ХОРАТА СВОБОДНО НАРУШАВАТЕ ЗАБРАНИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ДИРЕКТИВИ ЗА СВОБОДНО ПРЕДВИЖВАНЕ ПО-ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА ЕС И ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БЪЛГАРИЯ-ТО ДЯДО ЦАР БОКО ЧЕЛ ЛИ Е КОНСТИТУЦИЯТА И ВЪОБЩЕ ЗНАЕ, ЛИ КВО ЗНАЧИ ТУЙ като знаем, че не може да говори и пише нали сме били комунистите интелектуални неграмотници. Поне четем книги и пишем книги. Сега като ви забранят и интернет да ползвате при домашни условия и джиесеми и кабеларки ГЕРБЕРЧЕТА ОМАЙНИ ЗЛАТНИ СИНИ РОБЧЕТА ДЕТО ЦЕЛУВАТЕ ЗАДНИКА НА ГОСПОДАРЯ СИ ЧОРБАДЖИЯ РОБОВЛАДЕЛЕЦ КВО ПРАИТЕ БРЕ?
  • 167 море

    17 4 Отговор

    До коментар #7 от "Coronata":

    И масови арести за суджука и неговите кратуни в затвора без съд и присъда. Разпускай парламента и поемай властта, тия започнаха да ни унищожават по цивилизован начин.Геноцида над народа трябва веднъж за винаги да спре.Сега се гаврят и със здравето на децата като ги карат с часове да стоят пред компютрите да учат и да си развалят очите. Това трябва да спре.
  • 168 Бачо Киро

    12 10 Отговор

    До коментар #120 от "Наблюдател":

    С извънредното положение нещата са малко по-така, трябва да бъде заявено и в ЕК и одобрено, с ясни позиции и причини, както и ясни дати. У нас всичко е ей тъй, ка дойде, незаконно, ма варай, калабалък да има. Ганьо е проЗ и пожарникаря и той, затова се разбирате, нали така? Туй харти, марти, закони, еби ги тея глупости, те са за тъпите западняци, нали така? Простите селяндури винаги се барате по-демократи и от демократите, но само ако ви изнася...
  • 169 Факт!

    10 18 Отговор
    Дали да слушаме СЗО и Китай или Радев и да станем като Италия.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 А Глъмав

    6 1 Отговор

    До коментар #163 от "А Димов":

    И правилно, паси си ги сам...
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Ха..

    13 13 Отговор

    До коментар #162 от "MSER":

    Я по сериозно, каква война е обявила държавата на гражданите???? Тук се касае за живота на хиляди българи бе..я погледни какво става по света. Мерките са адекватни, това как още не си го разбрал. А за това недоразумение наречено президент, просто нямам думи.
  • 174 гост 2

    15 16 Отговор

    До коментар #158 от "ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е НЕЗАКОННО":

    Любимият Ви президент, защо не каза, че конституцията е нарушена, драги ми прост комунисте!!!! Не се изказвай неподготвен!!!! Защо Радев не въведе извънредно положение преди 13 март, къде спа. Той както винаги спи и като се събуди не знае на кой свят е!!!
  • 175 Анонимен

    16 7 Отговор
    Горанов се изцепи че Демокрация не е нужна. Само Радев е спасението ни от диктатурата на тримата дебели.
  • 176 Меншевик

    19 8 Отговор

    До коментар #138 от "ПЕРНИШКИО":

    Перннишки,да вземеш да се окъпеш,че простотията ти вони.Незнанието ти, за това как работи държавата и изобщо за разделението на властите.Гаранция че работиш като пазач нощна смяна у "Стомана"
    Другия вариант е ,да играеш роля на прост човек от народа по сценарий.Удава ти се,направо ти е втора природа

    Коментиран от #198

  • 177 Евгени

    19 15 Отговор
    Трябва да си голям селянин, за да тълкуваш меките мерки които налага държавата ни, като прекалени, на фона на политически трупове като Джонсън-Англия, Меркел-Германия и Тръмп- САЩ, които неглежираха проблема твърде дълго, и ще им се наложи от никакви мерки, директно да изкарат армията на улицата. Но и последното, вече няма да е справяне с кризата, а обречен опит за ограничаване на опустошенията. Гангрена се спира с ампутация! Закон приет със 100% мнозинство, тръгнал да налага вето!? Така както към днешна дата действията на Радев са аплодирани от групи хора, които днес не са наясно къде се намират и какво предстои, от утрешна гледна точка ще бъдат,тези действия негови, заклеймени като предателство и държавна измяна! Закони се налагат ми от отменят, но още никой не се е върнал от онзи свят!

    Коментиран от #230

  • 178 ej20

    10 12 Отговор
    Най - после ,някой с мозък в главата ,а не фатмак !
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Бачо Киро

    12 18 Отговор
    Е кое ти е като в Китай, че се пънеш? Нищо не ти е като в Китай. Там хората са над милиард и половина, един град е в пъти колкото цялата ни страна, хората са запасени с всичко, лекарите им даже не си ходят в къщи, а имат места за спане, погрижиха се за всичко. Кое те навява даже от 1000000 километра разстояние да виждаш прилики? То не става само с дрънкане ... А иначе Пеевски да "подарява" купените апарати от държавното и да си играят политически игрички. Искаш да затвориш градовете? Ми оборудвай си полицаите, да си дезинфекцират след всеки човек и ръкавиците и тн, а не да ми разнасят потенциална зараза в пъти повече отколкото ако не ги затвориш тея градове. Дай на хората достатъчно за преживяване, организирай доставки по домовете минимум на възрастните, които искаш да пазиш, а не всеки да се оправя сам, а после да мрънкаш, защо се оправял сам. Гърците дадоха на хората по 800 евро за месец и половина, от 15 март до края на април, твоя Тиквун какво даде на тея дето иска да затвори в къщи? То не става само с приказки бе, шматко, още бай Тошо му го беше рекъл - ше даваш акъл като плащаш. Като не можеш да плащаш, няма да се обаждаш. Особено когато си поверил ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ на частна фирма и не смееш да се появиш да кажеш къде е резерва .... Да не говорим за конфискуваните маски и дезинфектанти в складовете на митницата, които още си седят там, белким забравят хората и директно ги цапцаросат за износ ... Абе не знам що сте толкова тъпи да си мислите, че за 30
  • 181 БРАВО

    15 20 Отговор
    Достойно решение на президента. С внезапно наложената блокада на градовете се създаде пълен хаос. Можеха да дадат 2-3 дни толеранс преди блокадата, възрастните хора да се приберат на къщите си, а не да станат затворници на гости при младите.

    Всеки има право да умре на къщата си, а не в чужд дом и да настъпи допълнителен хаос, с всички произтичащи негативни последици.
  • 182 pepy

    25 11 Отговор

    До коментар #138 от "ПЕРНИШКИО":

    "путко долна недоносена , Президента не е само Президент на нацията ни но е върховен главно командващ..."

    Както в мирно, извънредно или дори военно положение, твоят любимец е САМО Върховен главнокомандващ на Въоръжените сили на РБ.

    Кажи по кой член от НЯКАКЪВ закон или Конституцията може да стане това за което бленуваш... така ще бъдеш полезен на всички, които искат президентът да управлява без да се суспендира Конституцията...

    Това е положението, ако някой все още не е разбрал, иерархията е РБ е така:
    – Преседател на Народното събрание;
    – Президент;

    Коментиран от #189

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Червени чакали

    10 12 Отговор

    До коментар #172 от "DPrise":

    Ти си класика в комунизма Дете на болшевиките идеи Ти нямаш татко Твоите бащии са Ленин Сталин и Путен Герб са единствените които се борят реално срещу Комунистите Нищо че всичко е в техни ръце

    Коментиран от #188

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 🐷 Боко ТИКВАТА

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "М. Балев":

    Аз назначавам глашатаите, бе СВИНСКА МУТРО.
  • 187 Бачо Киро

    9 7 Отговор

    До коментар #179 от "А Димов":

    Барем да беше чел Конституцията смешко ... Виж кой е главнокомандуващ армията и при военно положение кой командва. Мировременна власт - власт при военно положение. Освен на хартия, всичко си отива към военно положение. Аре, влачи, бастун, че едва ли можеш да си го намериш сам, неук идиотино ...

    Чл. 100.
    (1) Президентът е върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Република България.
    (2) Президентът назначава и освобождава висшия команден състав на въоръжените сили и удостоява с висши военни звания по предложение на Министерския съвет.
    (3) Президентът възглавява Консултативния съвет за национална сигурност, чийто статут се определя със закон.
    (4) Президентът обявява обща или частична мобилизация по предложение на Министерския съвет в съответствие със закона.
    (5) Президентът обявява положение на война при въоръжено нападение срещу страната или при необходимост от неотложно изпълнение на международни задължения, военно или друго извънредно положение, когато Народното събрание не заседава. В тези случаи то се свиква незабавно, за да се произнесе по решението.

    Коментиран от #205

  • 188 ЧЕРВЕН ГЕЙбераст

    6 4 Отговор

    До коментар #184 от "Червени чакали":

    Прав си ТИКВО.Само ние ЧЕРВЕНИТЕ ГЕЙберасти се борим с комунистите, които сънуваме, и ни се привиждат на всяка крачка, нищо, че и НИЕ СМЕ СМРАДЛИВИ ЧЕРВЕНИ КОМУНЯГИ. ... ХАХАХАХА.
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Димов,

    8 6 Отговор

    До коментар #179 от "А Димов":

    крайно време е да са промени парлама-нетарната ти република...Виждаме от 30 години,че не работи,всичко е парлама...шменти капели ,пунта мари и калинки,геноцид към българския народ!
    Лоботомирани от човещина дегенерати са начело на така наречената държава!
  • 191 До 183

    13 6 Отговор

    До коментар #183 от "ПЕРНИШКИО":

    Внимавай с клетвите!Връщат се.Далеч си от нивото ми да ти отвръщам.Когато те застигнат клетвите ,които отправяш си спомни,че и за тях съм те предупредил.

    Коментиран от #209

  • 192 Е и ?

    9 5 Отговор
    Копиране на цялата декламация на
    гусин президента и какво сега от всичките тия приказки ?
    Върху кои мерки има вето и върху кои не ???
    Мирише ми на гражданска война която трябваше още преди години да стане.
    Всички с/у държавата която 30-ет години упражнява геноцид спрямо
    данъкоплатците си.
  • 193 шапкар

    8 1 Отговор
    шапкар на шапкара око не вади, алабала работа, който си е беден по беден ще стане, който има 14-15 бона заплата по богат ще излезе от вируса, нов апартамент ше придобие !!!
  • 194 Хрис

    4 2 Отговор

    До коментар #79 от "комунист рецидивист":

    ПрЕАтел, да разведрим малко обстановката, лафа ти за кривия макарон не е актуален. Съвременните разработки на базата на оптичното влакно виждат не само през крив, но и през спираловиден и какъвто и да е измислен от теб макарон..
  • 195 георги

    14 12 Отговор
    Глупаци подържайте президента къде беше досега??Нека стане като в Италия.Правителството взе много навременни мерки .Що за глупости говори че няма лекари Осъзнайте се и подкрепете мерките.
  • 196 чалгата

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "В момента се поти":

    ти на колко ракии си бе чалгар ??
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 руски боклук

    6 8 Отговор
    ще си го преместим в другия крачол
  • 200 Вуцата

    19 7 Отговор
    Червен травестит. Нинова и жена му го страпонират редовно. Тоя и от Росен Плювналиев-Банов е по-широк под гърба.
  • 201 Гост

    8 9 Отговор

    До коментар #149 от "котопакси":

    Какво да обясняваш на хора които искат сами отново да ги окомунистичат.щото 45 г са свикнали да им нареждат и други да им казват как да мислят, да работят.затова сега пак мечтаят за комунизъм.
  • 202 Йоло денев

    22 9 Отговор
    ДОЛЕ БСП
  • 203 jorj

    22 9 Отговор
    Памет има ли българина?????????!!!!!!! БСП/БКП-45 години режим с два фалита ! Ликвидирана опозиция след 9 - ти с десетки хиляди убийства без и с фалшиви съдилища !!!! Ликвидирана опозиция след 10.10. 89 чрез внедряване на агенти в наченките на опозиция ! Ликвидация и ограбване на 70% от икономиката !!!!! Фалит на държавата 96!!!!!!!!? Зависимост от Руския и кражба на парични потоци и отклонение към Русия!!!! Хибридна война срещу България и ЕС!!!! Прът в колелата на всичко добро и оплюването му !!!!! Спомнете си сканирането !!!! Цяла източна Европа го направи безпроблемно, само нашите комуняги лъже а хората, как ще им вземат жилищата по този начин !!!! СЕТА лъжи !!! ПРОСТАКА РАДЕВ ИЗКАРА НА 03.03 ХОРАТА НА ШИПКА, ВЪПРЕКИ ЗАБРАНАТА !!!!! И ОЩЕ И ОЩЕ, ТО НЯМА КРАЙ!!!! НЯМА КРАЙ НО МАЙ НЯМА И ПАМЕТ !!!!!!
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 pepy

    26 6 Отговор

    До коментар #187 от "Бачо Киро":

    Най-после я намери тази Конституция - остава да осмислиш членовете, които цитираш /поне до вчера развиваше други теории/... За да ти е по-лесно ще ти припомня отново най-важното /всяка конституция преди чл. 100 има чл. 1 и т.н./:

    Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.
    ...
    Чл. 5.
    (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат.
    (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
    ...

    Коментиран от #210

  • 206 Мислете Българи, РАДЕВ е ПРАВ.

    6 14 Отговор
    България е превзета от Османците (Турко-Монголи-Алтайци), защото оръжието срещу България, тогава е било Черната смърт - Чума.
    Черната смърт е опустошителна епидемия, преминала през по-голямата част от Европа между 1346 и 1353 г. Пусната от Турко-Монголите, след края и започва нападението на Османците на БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ПАДНАЛА ПОД ОСМАНСКО, ЗАЩОТО НЕ Е МОГЛА ДА СФОРМИРА СИЛНА АРМИЯ СЛЕД ЧУМАТА, ЗАЩОТО ИКОНОМИЧЕСКИ Е БИЛА СРИНАТА ОТ ЧУМАТА. https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82
  • 207 Гост

    10 9 Отговор
    Партиите трябва да се забранят, защото не са нищо друго освен сбирщина от шайки, които единствено гледат да се задържат на власт за да крадат. А такива като ГЕРБ мигновено трябва да бъдат избесени по уличните стълбове
  • 208 ААААХААА... УШАТИЯ СЕЛСКИ СУРАТ-ФАТМАКА

    20 9 Отговор
    ДОКАЗАНА МОСКАЛСКА ПОДЛОГА, МУХЛЬО,НИЩОЖЕСТВО И БЪЛГАРОМРАЗЕЦ,...НАГАЗИ ЯКО У ЛАЙ-НАТА!
    ТВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН,ТОА ШМАТАРОК-НИЩОПРАВЕЦ ДА СЕ ПОЧУВСТВА ПОНЕ...МЪНИЧКО "ЗНАЧИМ"!!😂
    ОЩЕ ПРИ СЛЕДВАЩОТО ГЛАСУВАНЕ, КОРЕМНОТО ШЕ ОЛИГАВИ У'ЙОТ!😂
    ОСТАВКА БОКЛУУУК

    Коментиран от #233

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Plovdiv

    9 16 Отговор
    Беше крайно време някой да прояви здрав разум и да каже истината сред истерията, която насаждат калинките! Най-добре ще е Радев да наложи военно положение, да арестува шайката на ГРОБ и да назначи служебен кабинет!

    Коментиран от #214

  • 212 До 204

    19 5 Отговор

    До коментар #204 от "ПЕРНИШКИО":

    А,бе глупак,а Президента какво ти казва?Стой си в къщи и пази близките си,чети фалшиви новини и като отидеш да пазариш и видиш двойни цени-това е нормално някой трябва да печели.Президента ти не е против изолацията,а за спекулата с цени те в момента.

    Коментиран от #223

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Личи си че си гей а

    19 9 Отговор

    До коментар #211 от "Plovdiv":

    Малоумният Фатмак е жалък ПЕДЕ рас.
    Тоя Путьо с Деса Травестита и ИМПЕКСОВИЯ траверс не може да се оправи , ще оправя разбииш,България.
    КУ Р вече власт за Червените Престъпници и Педе.расти
  • 215 така така

    18 6 Отговор
    Радко–пингивина пак се появи да плюе срещу правителстовото.
  • 216 7332

    3 8 Отговор
    Г-н Президента с тея 20К шапкари даже не може да вземе и управлението, щото Гешев насреща има 70К фуражки, ко праим, ще си показваме костюмите по телевизията.
  • 217 Фермер

    8 0 Отговор
    Цените само ще се покачват.Къде е намалението на Природния газ,бензина
  • 218 ЧУКО

    16 5 Отговор

    До коментар #209 от "ПЕРНИШКИО":

    ШО МИ СЕ ОБЯСНЯВАШ, БЕ ЕБАЛНИК?!?
    ВРЪИ НА МАКЯСИ У ПУ ТКАТА, ПЕ НДЕЛ СКИНАТ , ДОКАТ ЖЕНАТИ СЕ ШИБА С МАНГАЛЕТЕ У КВАРТАЛА!
    ТИЕ'БАПУ'ТКА'ТА МАЙ'ЧИНА СБЪРКАНА И МИЗЕРНА
  • 219 До 209

    17 3 Отговор

    До коментар #209 от "ПЕРНИШКИО":

    Ти си тотал щета за себе си и околните.Тъпата ти кратуна даже не може да побере и обработи това,което ти пиша.Че всичко се връща и твойте клетви ще си ги поемеш.Така,че кой и как ти си клел си е твой проблем,не заплашвам и кълна никой,писах ти избягвам такива като теб.Културата и възпитанието ни е различно.Вие сами си вредите достатъчно на себе си и тези около вас.Един съвет-не кълни ако не заради теб,поне заради близките си.
  • 220 123

    12 5 Отговор

    До коментар #198 от "ПЕРНИШКИО":

    Ама толкова много да си неграмотен, че няма повече накъде!

    Коментиран от #227

  • 221 Щасливец съм си аз

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Много се радвам, че покрай корона вируса и извънредното положение затвориха бърдаците, в който се продават наркотици. Почти не остана бар в тая страна без дилър на дрога, ако това не е добра новина за вас значи сте или дилър или наркоман и нямате деца пострадали от тази напаст. Сега е момента да ги обезкървите и да ги арестуват най-накрая. Мафията се пречупва, като и спреш доходите.
  • 222 Евгени

    4 5 Отговор
    На всички които размахват Конституцията, бих искал да обърна внимание, да, много конституционни права на гражданите се нарушават и ще бъдат нарушени умишлено със закони и рестрикции от власт имащите в момента, но това се прави за да не се стигне до невъзможност на държавата да осигури друга голяма част от конституционните си задължения, а именно достъпа до здравни грижи на нуждаещите се, осигуряване на
    здравословна среда за работа и живот и т.н. , които в момента зависят именно от това, да се ограничи свободното предвижване, да се забрани събирането на групи хора за сдружаване, мирно протестиране и т.н ако е нужно да се наложи цензора на постове и мнения открито приканващи към неспазване на мерките, или допълнително влошаващи ситуацията. С други думи, контролираното ограничаване на определени конституционни права е за предпочитане, пред принудата, поради невъзможност, да бъдат НЕподсигурени други наши права по Конституция... Гответе се за утрешните по-строги ограничения и спрете да тълкувате ситуацията във финикийски знаци. Утре ще ви се иска да сте бедни и бездомни, но някой ваш близък да е още с вас, и ще си скубете косите и ще си дарявате парите, в гузен опит да изкупите вината за сегашната си гледна точка!

    Коментиран от #234

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Някой

    16 10 Отговор
    Срам ме е, че имаме такъв безотговорен президент.
  • 225 Ген Деси

    12 9 Отговор

    До коментар #39 от "JPower":

    "Празиденте, хайде прави го тоз военен преврат, че да махнем Тиквата и останалите башибозуци!!! По-добър момент, няма да има!!"

    Какъв преврат чакаш ти от мъж под чехъл, дето със собствената си уж-съпруга не може да се справи. Да, имаме нужда от мъжествен човек на чело на държавата под чието предводителство да изметем шайката Герб, но уви Радев не е такъв. Трябва ни, ама нямаме.

    Коментиран от #261

  • 226 БРАВО

    7 13 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВ!
    ЗАЩО, ЗАЩОТО ОТ КРАЖБИ НЕКАДЪРНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТИГНАХМЕ ДО ТУК.
    ЛИПСАТА НА МЕДИКАМЕНТИ, ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА, МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ И БЕЗКОНТРОЛНОТО ПУСКАНЕ ОТ ЛЕТИЩАТА, ВЛЕЗЛИТЕ С АВТОМОБИЛЕН, ЖП, И АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА НИ И ДР., ОСТАВЕНИ БЕЗ ДА БЪДАТ ПРЕГЛЕДАНИ И ИЗПРАТЕНИ ЗА 14 ДНИ ПОД КАРАНТИНА В ЗАВЕДЕНИЯ /ИМА ДОСТАТЪЧНО ТАКИВА ЗАЛИ В СТРАНА И СТАНЦИИ, КОИТО КЪМ МОМЕНТА СА ЗАТВОРЕНИ И НЕ РАБОТЯТ - ПРОСТО ТАКЪВ Е СЕЗОНА/, НИ ДОКАРАХА ЕПИДЕМИЯ.
    В БЪЛГАРИЯ ДО ПРЕДИ 15 ДНИ НЯМАШЕ ВИРУС!
    ЗНАЕХА ЗА ВИРУСА ОТ 2-3 МЕСЕЦА, ЗНАЕХА ЧЕ В СКЛАДОВЕТЕ НА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ НЯМА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТ ,НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ВЗЕХА МЕРКИ, НЕ НАПРАВИХА НИЩО, А ЗАПОЧНАХА ДА ТИЧАТ ПО МЕДИИТЕ, СЯКАШ СА МАНЕКЕНИ И НИ СПЛАШВАХА - КОЛКО Е ОПАСЕН ВИРУСА, ПРАВЕХА СИ ПРЕДИЗБОРЕН ПР, А СЕГА НАЛАГАТ И ДИКТАТУРА ВМЕНЯВАЙКИ НИ, ЧЕ БЕЗ ТОВА НЕ МОЖЕ, А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТОВА ГО ПРАВЯТ ЗА ДАНИ НАЛАГАТ ГЛОБИ И ЗАТВОР, АКО СМЕ НЕПОКОРНИ.
    ИЗВИНЕТЕ, НО ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЦИНИЗЪМ
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 по герберопатриотски

    9 6 Отговор
    Закон противоречащ отвсякъде на конституцията.
  • 229 Народа на Бг

    9 15 Отговор
    Браво на Президента Радев! Единственият мъдър, достоен, честен и некорумпиран, мислещ за българските граждани политик!
  • 230 ПРАВ Е

    9 14 Отговор

    До коментар #177 от "Евгени":

    ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВ!
    ЗАЩО, ЗАЩОТО ОТ КРАЖБИ НЕКАДЪРНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТИГНАХМЕ ДО ТУК.
    ЛИПСАТА НА МЕДИКАМЕНТИ, ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА, МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ И БЕЗКОНТРОЛНОТО ПУСКАНЕ ОТ ЛЕТИЩАТА, ВЛЕЗЛИТЕ С АВТОМОБИЛЕН, ЖП, И АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА НИ И ДР., ОСТАВЕНИ БЕЗ ДА БЪДАТ ПРЕГЛЕДАНИ И ИЗПРАТЕНИ ЗА 14 ДНИ ПОД КАРАНТИНА В ЗАВЕДЕНИЯ /ИМА ДОСТАТЪЧНО ТАКИВА ЗАЛИ В СТРАНА И СТАНЦИИ, КОИТО КЪМ МОМЕНТА СА ЗАТВОРЕНИ И НЕ РАБОТЯТ - ПРОСТО ТАКЪВ Е СЕЗОНА/, НИ ДОКАРАХА ЕПИДЕМИЯ.
    В БЪЛГАРИЯ ДО ПРЕДИ 15 ДНИ НЯМАШЕ ВИРУС!
    ЗНАЕХА ЗА ВИРУСА ОТ 2-3 МЕСЕЦА, ЗНАЕХА ЧЕ В СКЛАДОВЕТЕ НА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ НЯМА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТ ,НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ВЗЕХА МЕРКИ, НЕ НАПРАВИХА НИЩО, А ЗАПОЧНАХА ДА ТИЧАТ ПО МЕДИИТЕ, СЯКАШ СА МАНЕКЕНИ И НИ СПЛАШВАХА - КОЛКО Е ОПАСЕН ВИРУСА, ПРАВЕХА СИ ПРЕДИЗБОРЕН ПР, А СЕГА НАЛАГАТ И ДИКТАТУРА ВМЕНЯВАЙКИ НИ, ЧЕ БЕЗ ТОВА НЕ МОЖЕ, А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТОВА ГО ПРАВЯТ ЗА ДАНИ НАЛАГАТ ГЛОБИ И ЗАТВОР, АКО СМЕ НЕПОКОРНИ.
    ИЗВИНЕТЕ, НО ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЦИНИЗЪМ

    Коментиран от #290

  • 231 ИСТИНА

    8 14 Отговор

    До коментар #83 от "...........":

    ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВ!
    ЗАЩО, ЗАЩОТО ОТ КРАЖБИ НЕКАДЪРНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТИГНАХМЕ ДО ТУК.
    ЛИПСАТА НА МЕДИКАМЕНТИ, ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА, МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ И БЕЗКОНТРОЛНОТО ПУСКАНЕ ОТ ЛЕТИЩАТА, ВЛЕЗЛИТЕ С АВТОМОБИЛЕН, ЖП, И АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА НИ И ДР., ОСТАВЕНИ БЕЗ ДА БЪДАТ ПРЕГЛЕДАНИ И ИЗПРАТЕНИ ЗА 14 ДНИ ПОД КАРАНТИНА В ЗАВЕДЕНИЯ /ИМА ДОСТАТЪЧНО ТАКИВА ЗАЛИ В СТРАНА И СТАНЦИИ, КОИТО КЪМ МОМЕНТА СА ЗАТВОРЕНИ И НЕ РАБОТЯТ - ПРОСТО ТАКЪВ Е СЕЗОНА/, НИ ДОКАРАХА ЕПИДЕМИЯ.
    В БЪЛГАРИЯ ДО ПРЕДИ 15 ДНИ НЯМАШЕ ВИРУС!
    ЗНАЕХА ЗА ВИРУСА ОТ 2-3 МЕСЕЦА, ЗНАЕХА ЧЕ В СКЛАДОВЕТЕ НА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ НЯМА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТ ,НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ВЗЕХА МЕРКИ, НЕ НАПРАВИХА НИЩО, А ЗАПОЧНАХА ДА ТИЧАТ ПО МЕДИИТЕ, СЯКАШ СА МАНЕКЕНИ И НИ СПЛАШВАХА - КОЛКО Е ОПАСЕН ВИРУСА, ПРАВЕХА СИ ПРЕДИЗБОРЕН ПР, А СЕГА НАЛАГАТ И ДИКТАТУРА ВМЕНЯВАЙКИ НИ, ЧЕ БЕЗ ТОВА НЕ МОЖЕ, А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТОВА ГО ПРАВЯТ ЗА ДАНИ НАЛАГАТ ГЛОБИ И ЗАТВОР, АКО СМЕ НЕПОКОРНИ.
    ИЗВИНЕТЕ, НО ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЦИНИЗЪМ
  • 232 БРАВО ПРЕЗИДЕНТЕ

    10 13 Отговор

    До коментар #134 от "Генерал BUF":

    ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВ!
    ЗАЩО, ЗАЩОТО ОТ КРАЖБИ НЕКАДЪРНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТИГНАХМЕ ДО ТУК.
    ЛИПСАТА НА МЕДИКАМЕНТИ, ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА, МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ И БЕЗКОНТРОЛНОТО ПУСКАНЕ ОТ ЛЕТИЩАТА, ВЛЕЗЛИТЕ С АВТОМОБИЛЕН, ЖП, И АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА НИ И ДР., ОСТАВЕНИ БЕЗ ДА БЪДАТ ПРЕГЛЕДАНИ И ИЗПРАТЕНИ ЗА 14 ДНИ ПОД КАРАНТИНА В ЗАВЕДЕНИЯ /ИМА ДОСТАТЪЧНО ТАКИВА ЗАЛИ В СТРАНА И СТАНЦИИ, КОИТО КЪМ МОМЕНТА СА ЗАТВОРЕНИ И НЕ РАБОТЯТ - ПРОСТО ТАКЪВ Е СЕЗОНА/, НИ ДОКАРАХА ЕПИДЕМИЯ.
    В БЪЛГАРИЯ ДО ПРЕДИ 15 ДНИ НЯМАШЕ ВИРУС!
    ЗНАЕХА ЗА ВИРУСА ОТ 2-3 МЕСЕЦА, ЗНАЕХА ЧЕ В СКЛАДОВЕТЕ НА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ НЯМА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТ ,НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ВЗЕХА МЕРКИ, НЕ НАПРАВИХА НИЩО, А ЗАПОЧНАХА ДА ТИЧАТ ПО МЕДИИТЕ, СЯКАШ СА МАНЕКЕНИ И НИ СПЛАШВАХА - КОЛКО Е ОПАСЕН ВИРУСА, ПРАВЕХА СИ ПРЕДИЗБОРЕН ПР, А СЕГА НАЛАГАТ И ДИКТАТУРА ВМЕНЯВАЙКИ НИ, ЧЕ БЕЗ ТОВА НЕ МОЖЕ, А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТОВА ГО ПРАВЯТ ЗА ДАНИ НАЛАГАТ ГЛОБИ И ЗАТВОР, АКО СМЕ НЕПОКОРНИ.
    ИЗВИНЕТЕ, НО ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЦИНИЗЪМ
  • 233 БРАВО ПРЕЗИДЕНТЕ

    10 13 Отговор

    До коментар #208 от "ААААХААА... УШАТИЯ СЕЛСКИ СУРАТ-ФАТМАКА":

    ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВ!
    ЗАЩО, ЗАЩОТО ОТ КРАЖБИ НЕКАДЪРНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТИГНАХМЕ ДО ТУК.
    ЛИПСАТА НА МЕДИКАМЕНТИ, ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА, МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ И БЕЗКОНТРОЛНОТО ПУСКАНЕ ОТ ЛЕТИЩАТА, ВЛЕЗЛИТЕ С АВТОМОБИЛЕН, ЖП, И АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА НИ И ДР., ОСТАВЕНИ БЕЗ ДА БЪДАТ ПРЕГЛЕДАНИ И ИЗПРАТЕНИ ЗА 14 ДНИ ПОД КАРАНТИНА В ЗАВЕДЕНИЯ /ИМА ДОСТАТЪЧНО ТАКИВА ЗАЛИ В СТРАНА И СТАНЦИИ, КОИТО КЪМ МОМЕНТА СА ЗАТВОРЕНИ И НЕ РАБОТЯТ - ПРОСТО ТАКЪВ Е СЕЗОНА/, НИ ДОКАРАХА ЕПИДЕМИЯ.
    В БЪЛГАРИЯ ДО ПРЕДИ 15 ДНИ НЯМАШЕ ВИРУС!
    ЗНАЕХА ЗА ВИРУСА ОТ 2-3 МЕСЕЦА, ЗНАЕХА ЧЕ В СКЛАДОВЕТЕ НА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ НЯМА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТ ,НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ВЗЕХА МЕРКИ, НЕ НАПРАВИХА НИЩО, А ЗАПОЧНАХА ДА ТИЧАТ ПО МЕДИИТЕ, СЯКАШ СА МАНЕКЕНИ И НИ СПЛАШВАХА - КОЛКО Е ОПАСЕН ВИРУСА, ПРАВЕХА СИ ПРЕДИЗБОРЕН ПР, А СЕГА НАЛАГАТ И ДИКТАТУРА ВМЕНЯВАЙКИ НИ, ЧЕ БЕЗ ТОВА НЕ МОЖЕ, А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТОВА ГО ПРАВЯТ ЗА ДАНИ НАЛАГАТ ГЛОБИ И ЗАТВОР, АКО СМЕ НЕПОКОРНИ.
    ИЗВИНЕТЕ, НО ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЦИНИЗЪМ
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 666

    7 6 Отговор
    Забелязвате ли как две-три гербави мисирки активно плюят по Президента. Не им се получава, но опитват.Може да пишат с по 10 фалшиви профила и пак остават жалки. Прав е Радев, овце такива!
  • 236 Ууу..бря...бря...

    7 7 Отговор

    До коментар #29 от "Всичко Е от Фашистки САЩ (ФСАЩ) - ЮДЕЯ":

    Към психиатрите, бързо го прибирайте този, заразен е с комунистическорусофилски вирус, най-опасния вирус на планетата. Бързо на 4ти километър, и веднага електрошокове.

    Коментиран от #238

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 гост

    18 6 Отговор
    пак неподготвен резилдента пак ръси простоий пак разидинява народа оф мунчо мумчо
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 ponti

    9 14 Отговор
    Г-н Президент, мобилизирай армията и изгони 240-те боклука по къщите им! Тотален блокаж на държавата - пълна карантина за 20дни! За да може здравната система да се мобилизира, да се оцени ситуацията и да се предприемат последващи мерки! БМБ в затвора директно! ХУНТА ТРЯБВА!

    Коментиран от #291, #292

  • 242 Николай

    6 6 Отговор
    Ей това исках да чуя
  • 243 Петя Трендафилова

    9 17 Отговор
    Поздравявам Президента Румен Радев за казаните думи:

    "Считано от днес официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в българското общество". Това обяви президентът Румен Радев в специално "обръщение към народа" от "Дондуков" 2.



    След тези думи,които каза Президента Румен Радев започнаха да апелират,че трябвало да се извини.Обръщам се към тези,които желаеха извинения от Президента-такива Не ви дължи.

    Наглостта на нападките срещу Президента беше на 19-ти февруари,когато чествахме 147 години от Обесването на Васил Левски.
    Шествието от страна на Президента Румен Радев не бе партийно,а с цел да се почете паметта на Васил Левски.

    Президента Румен Радев е обединител на всички.Той не разделя нацията.Напротив той е с всички нас хората.Нормална е реакцията на хората.Не виждам нищо нередно,че са викали възторжено името на Президента Румен Радев.Всички ние хората подкрепяме Президента Румен Радев.
    После обвиниха Президента защо на националния празник 3 ти март е отишъл на връх Шипка.Защо да не отиде Президент е на страната ни,а тогава нямаше обявено извънредно положение.
    България даде вчера своя принос в световната медицина. Софийският щам на коронавируса е беззъб и затова в София тържествата не са отменени, докато щама на връх "Шипка" създава опасност.Тържества за 3 ти март имаше навсякъде в страната.Възмутена съм,че Президента Румен Радев ви е все виновен и г

    Коментиран от #246, #257

  • 244 Президента Радев е ПРАВ за всичко.

    6 11 Отговор
    Трябва бързо да възстановим ИКОНОМИКАТА СИ, бърза национализация и централизирано управление на БЪЛГАРИЯ, всичко под контрол на НАРОДА. Съвременните ОСМАНЦИ (ТЮРКО-МОНГОЛИ) са АМЕРИКАНЦИТЕ САЩ, имащи култ към ПУЯКА (ТЮРЮ). СТАРИТЕ ТЮРКО-МОНГОЛИ СА СЕ РАЗСЕЛИЛИ НА ЗАПАД КЪМ ТУРЦИЯ И НА ИЗТОК ПРЕЗ АЛЯСКА, КАТО ИНДИЯНЦИ, ПО КЪСНО ИДВАТ БЕЛИТЕ ТУРЦИ ОТ ЕВРОПА ГЕРМАНИТЕ - АНГЛИ, ФРАНКИ, ИРИ, ШОТЛАНДИ, НОРВЕГИЯ, ДАНИ, ШВЕДИ, ХОЛАНДИ, ИТАЛИКИ... и се образува преди 250г. Новия етнос Американци = старите ТЮРКО-МОНГОЛИ - ОСМАНЦИТЕ. Тези етноси НЕ СЕ ОТКАЗВАТ ДА ЗАВОЮВАТ СВЕТА, затова САЩ ПУСНАХА ВИРУСА ОТ ЕПРУВЕТКАТА.
  • 245 НЕДОРАЗУМЕНИЕТО

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "бесен":

    Не си бесен а си перко!
  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 чичо

    4 4 Отговор

    До коментар #68 от "Асене вАрни":

    Асенчо много ме тревожат,ти и твоите идиотски плюсове.Ами ти сам си го написал-какво ще правим ПОСЛЕ.Ами то е- после- бе гевреци.Каквото и да решаваш винаги има приоритет.И до кое после се спирате и защо до там.Не очаквам да разберете,ама простено ви е,на вас и на Радев.
  • 251 Нео

    13 5 Отговор
    Недоразумението в президентството за сетен път доказа, че е част от проблема а не неговото решение!
  • 252 Аве Адолф Хайлллл

    13 6 Отговор
    Най-после комунистическото кученце от президентството му дръпнаха верижката комунягите , и истинския му образ на долен и злобен комунист лъсна веднага ....... колко жалък и управляем бил тоя льотчик .......

    Коментиран от #267

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 ЕДИ КОЙ СИ

    8 2 Отговор
    Като ви чета постовете да тук вариантите са два : 1. Или сте на по няколко ракийки и мозъците са в процес ........? 2. Или сте промити червени мозъци изпаднали в паника поради напредналата си възраст.
  • 255 мечо

    9 4 Отговор
    това не е моя президент кумунис човек на курнелия и на решетников не дава на хората да живят добре уставка личнуване
  • 256 JESUS

    2 3 Отговор
    БРАВО
  • 257 JESUS

    3 5 Отговор

    До коментар #243 от "Петя Трендафилова":

    А така. Поздравления.
  • 258 Сърп и чук

    4 8 Отговор
    Ей това под заглавието е синтезираната истина и ние тук го писахме веднага при първите изяви на Щаба! Липсата на компетентност, ресурс и предварителна подготовка се компенсират както при всеки проблем - с полиция и ДАНС! Този път - в излишък! Дисциплина е нужна и повече, ако трябва, но да осигурява основната здравна дейност и грижи, а не да се превръща във всичко. Само, че Радев има сериозен проблем - не може като Бойко с две думи да го каже така, че да го разбере и последния средностатистически български ганос! Да остави документалистиката в докладите и да говори като на главанаци! Ето, Бойко как го прави - ,,Кой гад го измисли това нещо!?" /вируса/ и народа - Е-ееееее! Браво, баце! Още - ,,Представям си, какво им е на футболните фенове сега без мачове!" и запалянковците - Е-еееееее! Поклон, шефе! Така ще е - преди, сега и след ,,пандемията"!
  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Запознат

    11 5 Отговор
    Ушатият глупак-позьор на 3-ти март беше на Шипка и произнасяше същите малоумни речи, писани от още по-малоумните парфюмирани парвенюта-комсомолци от БСП. До сега не съм чул нито едно решение от него.
  • 261 Чума

    11 1 Отговор

    До коментар #225 от "Ген Деси":

    Куриоз, но тези, които в къщи бият жените си, защото друго не могат, навън са най загубените шматки и всички се майтапят с тях! Обратното - мъже, които са ,,под чехъл" се справят извън семейството отлично като ръководители! Не сте ли забелязали, че куче, привързано и приятел с хората е жестоко с други кучета и котки и обратното - налита на хора, но защитава животните!
  • 262 Кочо

    6 4 Отговор

    До коментар #259 от "Емо":

    На теб как ти е по приятно да си измреш -с вето или без вето! Или да питам Конституционния съд!?
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Ааа

    10 2 Отговор

    До коментар #93 от "Страничен ефект":

    Няма място за кумунисти и предатели
  • 265 Ааа

    8 3 Отговор
    Той предава народа Предател
  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Зиг..Хайл..

    4 2 Отговор

    До коментар #252 от "Аве Адолф Хайлллл":

    Сега очакваме и включване от радио " Гаварит Масква..
  • 268 Притеснителното е

    3 3 Отговор
    че ограниченията могат останат и след пандемията не само в България. Хората вече се убедиха че вирусът вилнее и убива нашите пенсионери, таке че ще спазват зокона за извънредното положение, защото за сега няма ваксини. Президентът трябва да ни гарантира че правата на гражданите ще бъдат възтановени след затишието на ковид 19. Силата на един мъж е изпълнените обещания.
  • 269 Фак ми

    14 4 Отговор
    Г-н ПРЕЗИДЕНТ,
    Време е... Време е да напуснете поста си на държавен глава! Титлата Ви е пожизнена, но знаете ли каква е разликата между достойните носители на тази титла и Вас...? ВАС НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПОМНИ... ДОРИ И ИСТОРИЯТА!

    По-добре не се месете повече в работата и отговорността на хората, които правят всичко възможно да спасят българския народ и българската държава! Просто не Ви се отдава, Вие сте послушник...и само пречите на ГОЛЕМИТЕ ХОРА, борещи се за благото ни в тази тежка ситуация за всички!

    Коментиран от #278

  • 270 една дума

    4 1 Отговор
    ИДИОТ 😆😆😆👌👌👌
  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 решетников

    6 3 Отговор
    заповед фатмак спри да.ръсиш глупости излагашна и нас медоклатените червени пидали
  • 273 гост

    10 3 Отговор

    До коментар #189 от "ПЕРНИШКИО":

    оди даму правиш свирка педи
  • 274 STEFCO

    2 2 Отговор
    USHATİYA İSKA POVECHE HORA DA UMRAT V BG ZA DA PADNE PRAVİTELSTVOTO ZA DA MOGAT DA DOİDAT NA VLAST CHERVENİTE BOKLUTSİ İNACHE NYAMAT NİKAKIV SHANS SKORO GESHEV SHTE GO VKARA VITRE KIDETO MU E MYASTOTO NA TIPİYA FATMAK

    Коментиран от #276

  • 275 Реалист

    4 7 Отговор
    Дърпайте дявола за опашката доказани престъпни парламентарни твари.
    Принизявате хората до дом.арест.
    Сега и доходите им ще спрете.
    Защо все още няма по болниците аналгин-хинин ?
    Нали уж щеше да го пускаш бре бочо.
    Реакция ще има и тя ще дойде...
    ТОЧНО ТАКА !
    От народа.
    Гладен не се стои.Оправданията,
    обясненията и номерата на боко-диктатора
    няма да минат.
    Хората ВЕЧЕ са на ръба !!!
    Народа ще излезе навън и ще ви изрине
    барабар и с мвр-то и фатмаците ви.
    Ще си получите това което в момента толкова много го искате.
  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Гост

    8 4 Отговор
    Президента АУТ !
    От днес за вчера.
  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Омир

    3 2 Отговор

    До коментар #253 от "КУРЕСТИЯ":

    Чиче, тоя ник ти ли си го измисли, или така ти викат заради физиономията? Имаш точно 3 мозъчни клетки в тъпата червена кратуна - не се напъвай да пишеш по форумите, бегай в някой колхоз да садиш червени репи и да възхваляваш победния марш на комунизма. И много поздрави на другарите Радев, Нинова, Добрев, Христов, и Решетников най-вече! Шлякатарник червен!

    Коментиран от #282

  • 280 Омир

    7 2 Отговор

    До коментар #61 от "az#Оставка!":

    Льольо, в цял свят извънредните мерки се прилагат по тоя начин! Хайде да спрете да сънувате как ще дойдете на власт, червени тикви прости, а да покажете, че сте българи и като такива обичате първо България, а после Русия!
  • 281 Маркс и любовникът му Енгелс

    6 1 Отговор

    До коментар #106 от "Йоло Денев":

    От кога го чакам. Ще ми е кеф да гледам, оня фръцла как му ходи на свиждане в централния. И това разбира се, ако не направи някое погрешно движение и не се пресели във вечните ловни полета при известните червени боклуци от ВОСР на сам.
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Гост

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Не се пиши Българин, помако! Всички "българи", които пишете срещу българо-руската дружба сте турецки подлоги, целящи раздор между славяните.
  • 284 Васил Левски

    0 4 Отговор
    предлагам ! улица Царь Борис -3 преименуване в Царь Румен Радев Първият !
  • 285 войводата

    2 1 Отговор
    КЪДЕ СА ОНИЯ ПАРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА МИЛИАРД И ПОЛОВИНА КЪДЕТО ИСТЕГЛИХТЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ С ДЕСИ И СИМИОН ДЯНКОВ КЪДА СА ЩЕ ГИ ВЪРНЕТЕ ЛИ СЕГА
  • 286 Нели

    1 1 Отговор
    В БАРСЕЛОНА СА

    Коментиран от #288

  • 287 Ицо

    1 2 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ УЛИЦА РОЗА ДА СТАНЕ УЛИЦА ТИКВА

    Коментиран от #296

  • 288 Червеният петел

    5 1 Отговор

    До коментар #286 от "Нели":

    Трябват сериозни мерки - пьлна карантина , и удьлжаване на сегашната с поне месец - щели да фалират фирми голяма рбота на една фалирала ще се прькнат три нови след това - ма ако се допусне да измрьт хората кои ще им работи на минимална заплата на тия дето се ояждаха години за сметка на работника , както викаше мама - не може само да папкаш сине трябва и да даваш
  • 289 Хохи

    2 2 Отговор

    До коментар #156 от "Професор по Стоманобетон":

    Що да бие комунистите бе ? Та от него по-голям комунист има ли? Червена гадина е до мозъка на костите си. Как го изтървахме ? Няма да се повтори. Дано направи грешно движение, че и тия от Позитано да си отидат с него.
  • 290 Евгени

    3 1 Отговор

    До коментар #230 от "ПРАВ Е":

    Цинично е да си прав сега, след като на 3 март на Шипка си се подигравал със заразата. Всеки друг може да е прав да говори изредените в дупликата ти факти, но не и той, който е имал всички лостове в ръцете си, да изпревари правителството , посъветван от своите съветници, и да алармира още по рано и на време. Но не, бил е зает с вътрешнополитическите си игрички да е опозиция, и изобщо не видя от къде ни дойде вируса. Беше много зает да употребява светини като Левски, и националния празник 3 март, да сочи с пръст, и да разединява нацията. Благодарим на нашия "Обединител"! Сърдечно му благодарим, и за същите му действия в момента! И да крещиш с още по-главни букви, поста ти ще е още по-некомпетентен и в грешна посока. Дори не го дочетох, пълен с извадки на удобни НЕистини, в които си избрал да вярваш, поради изначалната своя пристрастност. Не ме интересува Боко или Радев, интересува ме адекватно на реалностите и нуждите поведение, на хората, които сме овластили да ни водят в нормална и извънредна обстановка. В настоящата обстановка държавния глава днес направи държавна измяна, като употреби инструмент като ветото за толкова незначителни грешки в закона, но във същото време разруши крехкия консенсус и обединението на гражданите срещу общия враг!
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Евгени

    1 2 Отговор

    До коментар #241 от "ponti":

    Чакай малко ponti, хем президента е прав че блокирането на градовете е прекалено и не върши работа, хем дай да изкара армията и да блокира всички градове. И аз съм за блокирането на всички градове и домашна карантина на всички възможни хора, но това в момента е цел на Боко, а президента явно е против. Та, обичаш си президента и ти се иска той да вземе адекватните според теб мерки, но реално той е опозиция на точно тези мерки. В тази връзка искам да ти кажа, че и аз сигурно ще обичам жена си дори като остарее и осакатее, че и вземе да забравя с някоя тежка болест, но няма да я натрапвам на други хора, в къщите да им готви пиле с картофи без пиле или без картофи. И на любимия ти президент ще си позволя да дам съвет, белкем си изкара мандата: В момента Бойко е кумир на целия свят, от Китай до Америка и от Австралия до северния полюс. Всички дивиденти са за него, всички негативи са за щаба му, ако ще има такива. Правителството му е в "противоядрения" бункер-представляващ щаба от експерти,които той твърди, че слуша само и изпълнява. Да се опитваш с нож в ръка, да пробиеш бункера и да нараниш правителството дори не е лудост а нещо за което нямам сравнение. В този контекст, Радев започна ритуала харакири днес, а следващ подобен ход ще разпилее вътрешностите му по килимчето, на което е колиничил.
  • 293 Евгени

    1 0 Отговор
    Модератор да изтрие повтарящия се мой предишен пост, както и настоящия, както и надявам се всички повторения на хора вярвайщи че повторението на глупостите им , ще ги превърне в нещо смислено. Благодаря!
  • 294 Евгени

    1 0 Отговор
    По време на война, най-много хора имат възможността да се превърнат в Герои! За съжаление, пак тогава най-много са родоотстъпниците и предателите, както и дезертьорите!
  • 295 старото

    2 1 Отговор
    Че ФАТМАКА можел да говори,бре този ПОПЛУВКО хахаха!
  • 296 старото

    2 1 Отговор

    До коментар #287 от "Ицо":

    предлагам улица Роза да стане улица ЧЕРВЕН ФАТМАК
  • 297 Поли Апостолов

    1 1 Отговор
    Пожарната ме помни с добро и за това ще му кажа, управлява България авторитарно до този момент, а сега ти се иска да упр авляваш силово и безконтролно. Да неби да се чувстваш застрашен за следващите избори?
  • 298 ГОЛЯМ ПРЕЗИДЕНТ

    1 2 Отговор
    Великолепна обоснована и сърцата реч на един ГОЛЯМ ЧОВЕК,ГОЛЯМ БЪЛГАРИН И ГОЛЯМ ПРЕЗИДЕНТ.АКО ГО НЯМАШЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ,УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЯХА ДА НАЛОЖАТ ТОТАЛНА ДИКТАТУРА В СТРАНАТА НИ .ДОБРЕ ЧЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ИНАЧЕ СПУКАНА МУ Е РАБОТАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПЯМЕ И ЦЕНИМ.АКО ИМА ЕДНА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ В СТРАНАТА ,ТОВА Е НАШИЯ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ.ГОСПОД ДА Е С НЕГО,КАКТО НАРОДА Е С НЕГО!!!

    Коментиран от #299

  • 299 Аве Адолф Хайллллл

    1 1 Отговор

    До коментар #298 от "ГОЛЯМ ПРЕЗИДЕНТ":

    По скоро приглушено скимтене на кученце , на което са му дръпнали каишката от "Позитано" .....
  • 300 НЕУДОБНАТА ИСТИНА

    0 0 Отговор
    Добре че има опозиция. БСП и Радев защитават слабите, а ББ го подигравали че "стиска мазнинката". А оня Мутавчиев - тоя още от началото изпитва извратен оргазъм като говори - каже нещо страшно и се прибере такъв и направи хрисима физиономия, но аз виждам точно тогава в очичките му оргазма. Сега почна да си мърда устенцата да увеличава карантината, но ББ му охлади оргазма. Не че не е прав, ама не може да увеличаваш по малко карантината, без да се грижиш за парите за прехрана на тия които подчиняваш с толкова прикрито - извратено удоволствие. А за тези от безработните, дето нямат право на помощи от бюрото - за съжаление дори и Радев не се сети. Депутатите нещо били казали - да ги пратят да дезинфекцират улиците (явно и на заразните гета), а в коментарите предложиха направо да ги избесят за назидание... Полицейска държава - само гологлави генерали, свикнали да дават недообмислени заповеди. Но го разбирам оня дето върти очички между пагоните - той не е очаквал и в мечтите си да има такава власт и е нормално оргазмът да му пречи да мисли. Горкия - толкова се опива от себе си, че търси само как да поучава, вместо да търси потърпевшите и да им помага. Късмет има че не съм сред журналистите на брифинга - можеше да го поставя на мястото му - и него и оня нарцис дето му е шеф...
  • 301 100 ТОЯГИ НА ЧУЖД ГРЪБ

    0 0 Отговор
    На чужд гръб - и 100 тоягу са малко. Защо всички говорите за всичко, но не и за онези, които наистина нямат пари за храна заради първите мерки, които затвориха заведенията за бързо хранене?! Аз имах заделени пари след 17 години къртовски труд и реших да си почина няколко месеца. Накрая дадох на заем последните на един колега за да си плати квартирата (2 наема + депозит) и да го назначат в една верига за бързо хранене... Дойде короната, затвориха веригата - сега и двамата сме без пари - той в уж забранен неплатен отпуск - аз със загубени права от бюрото по труда??! Ама това е от самото начало. Колко дена минаха вече без пари за храна??! Щели да останат без работа хората от брснша след месец - НАРОЧНО НЕ СПОМЕНАВАТ ТАКИВА КАТО МЕН И КОЛЕГАТА - АЗ НАМАМ ПРАВО НА ПОМОЩ ОТ БЮРОТО ПОНЕЖЕ СЪМ БИЛ БЕЗРАБОТЕН ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА - ТОЙ НЯМА, ПОНЕЖЕ ПРЕДИ ДА ГО НАЗНАЧАТ СЪЩО Е БИЛ КАТО МЕН??! И ТАКА СМЕ ВЕЧЕ МЕСЕЦ! ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА ЧЕ НЯМАМЕ ПРАВО НА ХРАНА, А НЕ СМЕ ОТ МАЛЦИНСТВОТО, НЕ СМЕ ЖЕНЕНИ, ЦЯЛ ЖИВОТ СМЕ РАБОТИЛИ И СЕГА ГЛАДУВАМЕ САМИ - В ДЖОБСА ЗА ЕДНА ОБЯВА КАНДИДАТСТВАТ ХИЛЯДИ ХОРА В МОМЕНТА, А АЗ 17 ГОДИНИ СЪМ РАБОТИЛ НЕЩО, КОЕТО НЕ СЕ ТЪРСИ. За безработните депутатите казали - да миели улиците в гетата където е заразата и липсата на хигиенни мерки?! ТОВА ЛИ ВИ Е ГЕРБ?! ПРАВИ ЛИ ГЕРБ РАЗЛИКА МЕЖДУ БЕЗРАБОТЕН С ПОМОЩ ОТ БЮРОТО И БЕЗРАБОТЕН -С ОТКАЗАНА ПОМОЩ? А ВИЕ? ЗАЩО НЕ ГОВОРЯТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ТОВА НА МУТАВЧИЕВ?! ЗАЩО НЕ ГО ПИТСТ БОЙКО ДАЛИ ПРАВИ
  • 302 bandita

    1 0 Отговор
    дано този дърт комуняга и фурнаджийска лопата не вземе властта че нищо хубаво не ни чака, дано гешев се самосезира и заедно с мутафчийски в панделата!
  • 303 Реалист

    0 0 Отговор
    Играете си с търпението на хората.
    Тепърва лошото предстояло,кривата тепърва щяла да се вдига....
    А ако се вдигне народа ще ли ви отеснее
    Българийка ?!
    Сядайте си на задниците престъпни полит.твари,че още много малко ще ви потърпим простотиите,ежбите и удоволствието да се гаврите с всички ни.
    Гладен,затворен и без пари не се стои.
    Продължавайте да ни провокорите господа
    политици.
  • 304 Идиотизъм

    1 0 Отговор
    То с търпението на хората ясно,
    ами каква е тази кретения по ТВ.с тия реклами непрекъснато канещи и подканящи хората да пазаруват ?
    От една страна,,стойте" в къщи.
    От друга ,,юруш на маслините".
    НЕ МОЖЕ да си търсиш печалбата при положение, че държавата в която се намираш е в извънредно положение.
    Рекламите трябва да се спрат защото ТОЧНО в този момент влияият крайно негативно на психиката на хората.
    Все едно на един затворник да му прожектираш кадри от карибите.
  • 305 Дааааа

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Народен съд за отрепките в парламента":

    Точно така.
    Абсолютно прав си.
    Хората стоят затворени като маймуни в клетка.
    Вируса продължава да си вирее свободен навън.
    Вирус се бори с фармация,с факсина !
    Точка!
    Изолацията е нищо друго освен пирова победа за глупаците.
    Значи готови сме да колонизираме Марс,ще изпращаме сонда на само 150млн. км. от слънцето,а света неможе да създаде една ваксина ? Наивно до степен малоумие.
    А мутафчийски мед му капе на сърцето като всяка сутрин вместо да показва на хората лъча светлина в тунела,той и малкото позитивно го омаловажава и бута във физиономиите на хората колко страшно е положението.
    Хората имат нужда от позитивизъм свързан с реалноста.
    От факти като:
    1. НАД 90% овладян корона вирус в Китай
    2. Китай и Япония са на прага на действаща ваксина.
    3. Безценен опит и помощ от страна на тия 2ве държави.
    А какво прави фатмака/лекар ?
    ,,Кривата тепърва ще се качва"
    ,,Има само 1ин разболял се ,но това не е тенденция" и тт. и тн.
    Какво правиш бе тъпако ?
    Искаш хората да обезумеят ?
    Искаш Mad Max да стане реалност ?
    Някой по-горе бе написал,,играете си с търпението на хората"
    Прав е !
    Не наливайте бензин в огъня управляващи,че връщане назад НЯМА !