Last news in Fakti

22 Март, 2020 14:32, обновена 22 Март, 2020 17:27 15 581 285

Отговорът на Борисов не закъсня след наложеното вето

  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • извънредно положение-
  • закон за извънредното положение

БСП ни връща в зрелия социализъм. Радев услужливо забрави да каже, че точките по спекулата на цените са по предложение на БСП

Отговорът на Борисов не закъсня след наложеното вето - 1
Снимка: БГНЕС

"Много интересно". Така министър-председателят Бойко Борисов иронично окачестви решението на президента Румен Радев да наложи вето на Закона за извънредното положение на извънреден брифинг в сградата на Министерски съвет.

"Помните ли трети март. Кой се подиграваше тогава с коронавируса? Ако Радев управляваше, той нямаше да вземе една мерка, а днеска ми казва, че били ненавременни...", не спести критиките си той.

"Проведохме две срещи. Първата по моя инициатива, а втората - по негова, с ескперти, министри, щаб. Днес сутринта ми се обади, за да ми каже двата мотива, с които връща Закона за извънредното положение за преразглеждане в парламента. Радев услужливо забрави да каже, че точките по спекулата на цените са по предложение на БСП. Когато се прие законът, г-жа Дариткова ми се обади и ми каза, че БСП искали да излизат от пленарна зала - ако лъже тя, лъжа и аз. Тогава приехме техните предложения за спекулата. Тези предложения ни връщат във времето на зрелия социализъм, когато в "плод-зеленчуците" на етажерките имаше домати и краставици, а цитрусите, например, се продаваха отзад, при магазинера. Това си беше спекула", разкритикува Борисов.

"Помниме зимата на Жан Виденов, помниме Лукановата, помним когато събориха банките... деведесет и коя година. Няколко национални катастрофи са ни пращали. Но приехме предложенията, за да има консенсус и Законът да работи. Това казах и на президентът, а той отговори, че знае и аз казах, че след като е с този мотив Законът, ще го изгласуваме в най-добронамерен тон. Второто, за което ми каза, че ще върне Закона, е думичката "невярна" информация. Целят зловредна паника. Нещо от тоя род - "днеска умрели хиляда души, а те ги крият". Щабът е само от експерти, без политически лица, и дава цялата налична информация. Ръководим се само и единствено от мнението на специалистите и експертите и ги прилагаме на секундата", защити правителствените действия Борисов.

"Говорихме заедно в президентството и се съгласихме, че мерките на правителстото са най-добрите досега в Европа. Неслучайно в Испания, Италия, Великобритания... дават за пример България. Всички казват, че мерките ни са най-бързи, най-навременни, най-точни и затова ги изпълняваме така, по предписание на Щаба. Затова затворихме тези места, за да се овладее пандемията", разясни още министър-председателят.

"Това е тактиката - ние създаваме време, за да се разболяват хора, да се излекуват хора и да остава възможност за лечение в болниците. Затова го правим - в името на всеки българин. И за разлика от тези популисти, които си позволяват всеки ден да си дават мнението, ние носим цялата отговорност. Един член приехме, предложен от БСП, и настана хаос", убеден е премиерът.

"По-добре без този текст в Закона, отколкото пазарът да се изкриви", заключи Борисов.

"Сега някои бизнесмени, които обичат да се наричат олигарси, искат цялата тежест да падне върху държавата. Обаче държавата са гражданите. От една седмица сме в критично състояние и започват да иска милиарди да се похарчат", възмути се той.

"Не е минала една седмица, дайте да похарчим парите...Защо когато беше служебното правителство на президента Радев първата му и единствена задача беше да извадим милиарди, да за платим изтребителите Gripen. Защо не ги даде на медицинските сестри? Защо не закупи оборудването за тази криза", силно възмутен остана министър-председателят.

"Защото сега самолети вече не ни трябват. Няма армии. Ако събереш един батальон, той ще се зарази от коронавирус. Защо Радев казва ненавременни мерки, защо той не предугади тази криза?"

"Помните ли трети март. Кой се подиграваше тогава с коронавируса? Ако Радев управляваше, той нямаше да вземе една мерка, а днеска ми казва, че били ненавременни...", не спести критиките си той.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    38 193 Отговор
    И е прав Борисов и не е прав.

    Коментиран от #8, #13, #80, #87, #282

  • 2 Монгола

    57 258 Отговор
    БОЙКО ПАК ГО ООСТАВИ НА ЧЕЛОТО НА УЛАТИЯТ ШЕБЕК.!

    Коментиран от #97, #218

  • 3 Факт

    363 87 Отговор
    Бойко ти повече власт няма да видиш след това извращение което направи с икономиката

    Коментиран от #84, #115

  • 4 EL chochone

    99 319 Отговор
    МАЧКАЙ БОЙКО ЧЕРВЕНИТЕ ГНИДИ

    Коментиран от #25, #94

  • 5 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬📉📉📉📉

    292 47 Отговор
    Искаш резулгати срещу короната ......Ех Боко единствено ще видиш резултатите от следващите избори

    Коментиран от #245

  • 6 365

    142 19 Отговор
    "Бате" е на власт заради милионерите от БСП - те не искат да управляват а само да си гледат милионните бизнеси
  • 7 БОЗА

    273 50 Отговор
    Очаквано воят на кофпомпата не закъсня...президентът НИКОГА не хвърля думи на вятъра-винаги са в десятката...за кой ли път вият гербавите,като линейки след няколко изречения на Радев...това е президент-не оня тросък плевела... ;-)

    Коментиран от #43, #246, #273

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    241 27 Отговор
    Детска учителка управлява София (за послушните овце повече подхожда пастир) , Счетоводител ръководи здравеопазването, Счетоводителка - енергетиката, целувач на телесни части - Справедливостта, Пожарникар-България, еврофондовете и мутрите , Шофьор/пазач - Полицията ........ Русенски шкембе "войвода" - парите на армията

    Коментиран от #153

  • 10 Бойко се появи а къде е резерва

    145 15 Отговор
    се питам аз ? Хмммм

    Коментиран от #145

  • 11 Жоро

    172 10 Отговор
    и така и не разбрахме кое е това най страшното.според мене най страшното е човешката глупост.Зао не се изследват лицат в най рисковата група като медецинския персонал. В Корея например са направени тестове 300 000 за месев срещу 200 у нас. И още един въпрос будещ недоумение. Защо Бойко Борисов и компания са минали бързи тестове след като не е имало симптоматика и нужда. Значи ли че някои са по добре пазени от други в такъв върхов момент???????????????????????????????????????????????????????????????

    Коментиран от #108

  • 12 Факт

    181 18 Отговор
    Не може да спрете икономиката на България заради вирус дето неизбежно ще зарази 70% от хората в Европа и жалките 3% смъртност ! Това е безумие !

    Коментиран от #31

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Абе

    179 13 Отговор
    Барба Ганиос се моли всеки ден извънредното положение да продължи колкото се може по-дълго. Никой да не се занимава с държанката и копелето му в Барселона.
  • 15 Дъ Мозък

    147 3 Отговор
    В държавата в момента се наблюдава - Идиотизъм във формата на кретенизъм.
  • 16 Гост

    177 18 Отговор
    леле,Боко сьвсем е изперкал..................и тоя ще взима мерки за хората....ПЛАШИМ СЕ.Господ да пази Бьлгария.
  • 17 Гошо

    38 172 Отговор
    Единственият достоен държавник след 1989г.

    Коментиран от #30, #169

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пико

    183 16 Отговор
    Ей крадец кажи как от1,5 милиарда излишък за 20 дни станаха 3,5 милиарда дефицит.
  • 20 ДЖОТО

    141 7 Отговор
    До коментар-4!Мутрата е най-червен от всички червени ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!Не пиши глупости!
  • 21 Българин

    31 129 Отговор
    Радев е пример защо пред казана на българите в Ада няма пазачи
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Мая Ма

    30 80 Отговор
    Ако бях кмет на София нямаше да има карантина и затворени магазини, а вие си избрахте Фандъкова и сега ще се мъчите с години.... вместо да измрете до лятото 😎

    Коментиран от #62

  • 24 Патриот

    41 18 Отговор
    Ей сами ще се избием бе!!!! Идиотите на света
  • 25 Валяк

    33 8 Отговор

    До коментар #4 от "EL chochone":

    Теб ще те смачкаме.

    Коментиран от #38

  • 26 ponti

    119 24 Отговор
    ББ е тъпанар на Н-та степен! До сега беше забавно, но сега ще е трагично. Помнете ми думата - багера ще копае, а самосвала ще изсипва труповете в трапа! Ако някой си мисли. че ще ни подмине, защото "ракията ни пази" или защото сме с история от над 1300г и тем подобни глупости, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ! Информирайте се максимално от чужди източници - тук нищо не се пише или е на нивото на правителството т.е. глупости.

    Коментиран от #33, #232

  • 27 ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА...ВЕЛИК

    35 153 Отговор
    ВЕЛИК ДЪРАЖВНИК,ВЕЛИК БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ И ИСТИНСКИ МЪЖ!
    ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА И ОЩЕ...5 МАНДАТА!
    МАЧКАЙ БЕЗМИЛОСТНО ЧЕРВЕНИЯ КУРВАнел ВИРУС, НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ -КОРЕМНОТО И АНАДОЛО-ПОЗИТАНСКИТЕ АЙДУЦИ,...ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ

    Коментиран от #45, #231

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Президента Радев е ПРАВ за всичко.

    82 29 Отговор
    Трябва бързо да възстановим ИКОНОМИКАТА СИ, бърза национализация и централизирано управление на БЪЛГАРИЯ, всичко под контрол на НАРОДА. Съвременните ОСМАНЦИ (ТЮРКО-МОНГОЛИ) са АМЕРИКАНЦИТЕ САЩ, имащи култ към ПУЯКА (ТЮРЮ). СТАРИТЕ ТЮРКО-МОНГОЛИ СА СЕ РАЗСЕЛИЛИ НА ЗАПАД КЪМ ТУРЦИЯ И НА ИЗТОК ПРЕЗ АЛЯСКА, КАТО ИНДИЯНЦИ, ПО КЪСНО ИДВАТ БЕЛИТЕ ТУРЦИ ОТ ЕВРОПА ГЕРМАНИТЕ - АНГЛИ, ФРАНКИ, ИРИ, ШОТЛАНДИ, НОРВЕГИЯ, ДАНИ, ШВЕДИ, ХОЛАНДИ, ИТАЛИКИ... и се образува преди 250г. Новия етнос Американци = старите ТЮРКО-МОНГОЛИ - ОСМАНЦИТЕ. Тези етноси НЕ СЕ ОТКАЗВАТ ДА ЗАВОЮВАТ СВЕТА, затова САЩ ПУСНАХА ВИРУСА ОТ ЕПРУВЕТКАТА.

    Коментиран от #39

  • 30 Защо

    100 8 Отговор

    До коментар #17 от "Гошо":

    Защо? Че при неговото управление намаляхме с един милион души и вече сме под 7 милиона?
  • 31 ха ха ха

    31 80 Отговор

    До коментар #12 от "Факт":

    откога комуняги се загрижили за икономиката??
    Всички ви знаем, че само искате да вземете властта и да грабите. Стига сте се правили и вашия пингвин няма да ви спаси.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ОДИ се шибай

    28 5 Отговор

    До коментар #26 от "ponti":

    У Сараите, ПЕНДЬО

    Коментиран от #37

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Лъжи и пак лъжи

    119 14 Отговор
    Поредното дърдорене на празни приказки !
    Партията на Радев била виновна !
    Ти какъв беше до 1990 г бе мутро комумистическа !!!!

    Коментиран от #44

  • 36 ha ha ha

    90 4 Отговор
    Той винаги казва истината, само дето е осъден на триинстанции за лъжа :D
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 С...дупе?

    33 5 Отговор

    До коментар #25 от "Валяк":

    Чиба бе педал
  • 39 Мислете Българи, РАДЕВ е ПРАВ.

    60 17 Отговор

    До коментар #29 от "Президента Радев е ПРАВ за всичко.":

    България е превзета от Османците (Турко-Монголи-Алтайци), защото оръжието срещу България, тогава е било Черната смърт - Чума. Черната смърт е опустошителна епидемия, преминала през по-голямата част от Европа между 1346 и 1353 г. Пусната от Турко-Монголите, след края и започва нападението на Османците на БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ПАДНАЛА ПОД ОСМАНСКО, ЗАЩОТО НЕ Е МОГЛА ДА СФОРМИРА СИЛНА АРМИЯ СЛЕД ЧУМАТА, ЗАЩОТО ИКОНОМИЧЕСКИ Е БИЛА СРИНАТА ОТ ЧУМАТА. https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82
  • 40 666

    83 14 Отговор
    Пак се къса да лъже и маже. Все друг му е виновен.
  • 41 ОТВРАТЕН

    101 11 Отговор
    Той бил всичко направил !!!??? Най големия крадец и лъжец в историята ни !!!!
  • 42 Продавам Тойота Секвоя карана от

    61 5 Отговор
    едно момче от Банкя по чакълести пътища , ще платя ма персонала че след 13 април идва големия глад
  • 43 Алфа Вълкът

    52 4 Отговор

    До коментар #7 от "БОЗА":

    Ще те питам аз, като поскъпнат лекарства и хляба като махнат регулацията на цените. Всяко едно нещо ще струва поне 3 пъти повече от сега за да могат търговците да избият загубите си (по-ниските си печалби).

    Коментиран от #77

  • 44 Дреме ти на путката

    16 46 Отговор

    До коментар #35 от "Лъжи и пак лъжи":

    Викай мощно: КУ Р ЗА БСП
  • 45 Истината

    109 14 Отговор

    До коментар #27 от "ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА...ВЕЛИК":

    70 процента от българите го мразят повече от коронавируса. Разчита на изборите на 800 - 900 хиляди чиновници, корпоративен вот и цигански гласове. Това е.

    Коментиран от #260

  • 46 malii

    66 5 Отговор
    Само за огромните компании мислим. ще се разплача за тях...А кой всъщност внася осигуровки и данъци в Държавата ни.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Истината

    94 8 Отговор
    Крадец на коли ! Осъден в Унгария ! Човек на Любен Гоцев ! Агент Буда ! Вярвате ли на един лъжец ????
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 9599

    69 6 Отговор
    Щом ще слушаме специалистите, както ни призовава Тлъстака, то нека чуем професор Хинков. Емблема и марка в нашето здравеопазване. Сравнете го с простотиите на Женерал Ментарджийски/Муфтаджийски/Майтапчийски.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 бегом към САЩ

    75 8 Отговор
    Да отива да моли чорбаджийте си от Америка да връщат парите от ретро самолетите колкото толкова и кой от където е.
  • 57 Факт

    80 4 Отговор
    Законът за извънредното положение ни връща към тоталитаризма и диктатурата!!! Сега е най-удобния момент да се приемат закони, които ще се използват и в бъдеще от властта срещу народа защита на нейните интереси.
  • 58 Жипката

    60 6 Отговор
    Бойко съветва всички, разговаря с всички, никой нее направил повече от него, даже е критичен към Китай.

    Голям кадър, голямо нещо!
  • 59 Шубето е голям страх

    53 1 Отговор
    Паник атака!!! Помните ли кога падна Търновград под турско? Ятаганите свистяха, глави падаха, а БарЦелона един рахатлък,да ти се....
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Г.З.

    17 61 Отговор
    Радев като си е свалил доверието от правителството,да не раздава половинчати вета.Нинова по принцип е контра на всичко.БСП по принцип е вирус.И по принцип няма нужда от лайкучки.

    Коментиран от #244

  • 62 стига

    33 3 Отговор

    До коментар #23 от "Мая Ма":

    Стига с това вие си я избрахте, тя сама се избра по оня начин!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ponti

    68 4 Отговор
    Абе накой гледа ли го тоя ШЕБЕК?! ТОЯ Е В ПАНИКА ИЛИ Е ДРОГИРАН! ГОВОРИ АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!

    Коментиран от #79

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Стрелата

    56 6 Отговор
    Говедото борисов се обеднява жалка картина по проз няма вбг освн тъпаците дето му ближат задникааа
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Мутрата Гошев

    64 4 Отговор
    Как има Извънредно положение като няма закон за него,те това не ми е ясно?Или в момента това е без-законие?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Професор по Стоманобетон

    54 4 Отговор
    ДА ГО ДУХАШ БЕ МУТРО НЕГРАМОТНА!КОМУНИСТИЧЕСКА ГНЪС,НАРКОПЛАСЬОР,КРАДЕЦ,..
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 БОЗА

    46 2 Отговор

    До коментар #43 от "Алфа Вълкът":

    Няма,как да ме питаш,каквото и да е...за диалог с мен трябва акъл...точно това се случва и между президента и вдигащата налягане кофпомпа...вторият нито може,нито желае да чуе/разбере/направи...той иска да:"биеме',"побеждаваме"."даваме"-нямам нужда от подобен самовлюбен премиер...предпочитам човек мислещ,знаещ ,можещ и разчитащ на себеподобни(а не на партийно верни каквито са всички гербави поради липса на каквито и да е лични качества)като президента...та не питай-живей,както го разбираш...от мен много здраве-и преносно и буквално... ;-)

    Коментиран от #98, #106, #184

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Прав е

    59 2 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Като лъже кат за последно
    Закъсняхаи то мн.Де е държавния резерв,спирта,маските,ръкавиците.
    Са че го произвеждат за 3 дни направил организацията.
    Кой продаде машините и мед.продукти от държавния резерв.
    За разстрел са.

    Коментиран от #134

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 УжасТ

    38 1 Отговор
    Вече спрях да броя колко пъти спомена Ореха. Над 10!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Шекспир

    51 1 Отговор
    Абе защо е нужен чак пък толкова този закон за лъжривата инфрмция.Мисля си че трябва да се наказва тези които пишат лъжи.Питам инфото за къщата в Барселона истина ли е или лъжа и според новия закон как ще наказват тези които пишат за Барселона.Май този закон си е чиста цензура.Ще хванем 213 място по свобода на словото от раз
  • 87 Еблю

    49 5 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Тиквата много говори но нищо не каза!!!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 9599

    45 4 Отговор
    Бойко се сърди на Радев, че не отишъл в парламамента. ХА ХА ХА! Е то бива наглост, ама даже и борисщвата бе надмината.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 999

    56 3 Отговор
    2 часа говори глупости. Върти и суче и все някой друг му е крив.
    Той е най-най-коравия, умния и т.н. Време е да се смени системата и тези случайници да се премахнат от управлението и наче няма да се оправим.

    Коментиран от #155

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Нзндн

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "EL chochone":

    Сам ли да се мачка ???
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Ич не ми харесва

    51 2 Отговор
    Тоя е близо да даде фира - лявото око притворено, цялата лява част на лицето има вид като да е след инсулт. То да управляваш държава в криза не е така лесно както да крадеш.Почти да се сбъдне мечтата му да управлява целия български народ така, както управлява групата калинки около себе си с диктаторския юмрук и ще вземе да се гътне, зян да стане.
  • 102 кккк

    51 3 Отговор
    С тези управници така или иначе сме пътници като нация.Сега се възползват от ситуацията да дирибействат.Спасявали народа?Какъв народ,няма вече такъв.Всички цени се вдигнаха и никой не обелва дума от тиквоците.Социализма му бил виновен.Само можем да съжаляваме горчиво за това ,което имахме.
  • 103 Bingo

    50 4 Отговор
    Добре, че все още има един трезво мислещ в държавата, че да им спира престъпните закони на управляващата шайка. Да се опиташ да прекараш закон срещу точно тези които са най-застрашени в момента от заразата си е чисто престъпление. Трябва да сме нащрек за всяка дума в законопроектите на тези герберасо-комунистически изчадия щото в такива смутни времена най-лесно се прокарват диктаторски закони. Борисов целият народ сега бере плодовете на 10 годишното ти управление. Липсата на елементарни защитни средства за медицинския персонал е следствие на политиката която водеше през тези 10 г. Онези 1.5 милиарда от здравната каса дето опапахте за броени дни с Дянков сега щяха да влязат в употреба, а не сега да чакате дарения от хората. Смешник си беше смешник си остана.
  • 104 3КМ

    54 3 Отговор
    До ББ: ти си демагог, лъжеш за пенсионерите, които ненавиждаш и си обрекъл на мизерно съществуване. Дори Ердоган ги вдигна в Турция минималната стана над 450 лева. Опомни се Борисов, на път си да останеш запомнен като човека българоубиец на възрастните хора. И престани да се разпореждаш едноличното и да раздаваш от джипа парите на държавата.
  • 105 Първа част

    44 4 Отговор
    Poдeн е 13.06.1959 г., с. Xepaкoвo, общ. Бoжурище. През 1966 г.заедно със семейството се преместват да живеят в с.Банкя. Произхожда от семейство на ортодоксални кoмyниcти. Самият той е кoмyниcт трето кoлянo. Приет е за члeн на БKП едва навършил 18 годишна възраст. Баща му изначало стapшина милициoнep в Банкя , а след това oфицep милициoнep и ceкpeтap на ППO. Двамата му дядoвци члeнoвe на БKП. Единият от тях пapтиeн ceкpeтap на селото по време на Bтората световна вoйнa. За него внyкът твърди, че е yбит от кoмyниcтитe. Лъже ! Случаят е описан в спомените на учителят Димитър Ников така: „ По време на вoйнaтa той открадна кoн заедно с мунициите и каруцата. Задяваше жените на фpoнтoвaцитe. Беше yбит насред мeгданa от фpoнтoвaк, който е узнал , че се е гаврил с жена му.” Точно този дядo, макар вpaг на народа е причина внyкът да служи в HШЗO, след това да бъде приет в Трети пожapникарски отдел (факултет) на милиционepската школa в полите на Витоша. Да стане члeн на БKП едва навършил 18 години, кандидат на пожарникарските науки, доцент по кoфпoмпитe и мapкучитe. На 9 ноември 1989 г. един студент от МЕИ, члeн на БKП с плакат в ръце от тапет и надпис върху него – „Долу БKП” поставя началото на държавен преврат. На следващият ден пpeврата е факт. Този студент е от Неврокоп, казва се Плевнелиев.

    Коментиран от #248

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Пешо от панелката

    49 3 Отговор
    Ако някоя партия или политик обещае да даде на съд Борисов, Цацаров, Гешев, Горанов, Доган и Пеевски - ще гласувам за тях
  • 108 Не само

    27 2 Отговор

    До коментар #11 от "Жоро":

    Не само значи ,че са подсигурени,не само апарати които могат да влязат в употреба не се ползват щото се пазят за богоизбраните,не само щото в близкото минало виновночка за катастрофа бе изнесена с хеликоптед а пострадалите обикновенни хора си понесоха болката и отвращението.
    Чисто по краварски.
    Уж загрижени.
    НО САМО ЗА СЕБЕСИ ИСТИНСКИ ЗАГРИЖЕНИ.
    ААА И 7_ТЕ ВИДА ПОЛИЦЕЙЩИНА
    Единственото първо място по полицаи на калпак.
    Единствено на първо място по престъпления не разкрити.
    СТАТИСТИ
  • 109 Втора част

    32 1 Отговор
    И се започва. Година по късно е приет Закона за деполитизация. Край на ППO в предприятия , учреждения…. Внyкът на „вpaгът на наpoда” напуска пoжapната за да остане члeн на БKП. Вече е на улицата, с каска на главата и наметнат с мушамата. Цял месец се мотае по улиците, рита камъните и ги догонва. Накрая решава. Отива в с. Kaзичене, явява се пред yправата на CИK. Изслушват го управителите на тази групировка: Милчо Бонев – Бай Миле, Млaдeн Mиxaлев – Maджо , Pyмен Hиколов – Пaшатa и двамата братя Mapгини. Приемат го за члeн на гpyпировкатa на най ниско ниво, поради липса на мисловна дейност у него. Седмица по късно в черквата на с. Казичене новият член на CИK приема името – Tиква. Kpъстник е Бaй Mиле, подкръстници – братя Mapгини. Възлагат му задачи – да краде коли, да лепи стикери по стъклата на автомобили, да вдига бариерата на паркинга пред хотел „Cлaвия”, да тараши пaзapджиите в „Илиeнци”. Друг влиятелен член на CИK Caмоковеца го ползва за мyле, да пренася „бeло”, уж кapтофи.
  • 110 Трета част

    32 1 Отговор
    Бавно и полека нашият герой започва да расте в йерархията. Дадена му е нашивка – ефрейтор. Разрешено му е лично да изнася крадените коли за Албания и Македония. Хванат е с крадена кола в Унгария ( 1993 г.) осъден на два месеца затвор, които излежава. Отнета му е шофьорската книжка. Същата година СИК прави фирма „Ипон-1” и го назначава за управител. Той от своя страна прави друга фирма в Крайморие в съдружие с Пашата и Цецилия Карагьозова. В тази фирма произвеждат незаконно цигари с които правят контрабанда в Турция. Контрабандират и с горива. Братът на собственика на ПИК публикува материали за дейността на фирмата в Крайморие. На следващия ден получава писмо от Тиквата в което пише: „Иди в Бургаските гробища и си избери най доброто място”. През 1994 г. на Тиквата са възложени няколко убийства. Той обаче изпълнява само едно, застрелва търговецът на горива Стефан Деспотов (вж. Григор Лилов). В същата година вместо него е взривена приятелката му Цецилия, в центъра на София. Времето тече.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Четвърта част

    32 2 Отговор
    Идва 2001 г., когато ген. Бриго Аспарухов` предлага на бай Симо Сакскобурготски Тиквата да бъде назначен за гл. секретар на МВР. Назначен е срещу 400 х.евра осигурени от сръбският гражданин Сретен Йосич. Тези пари Тиквата дължи и до днес. По времето на Тиквата са избити 193 негови колеги от подземния свят. Нито едно от тези убийства не е разкрито. През лятото на 2005 г. министър на МВР става Румен Петков. Той предлага, а премиерът Станишев уволнява Тиквата от МВР. Софиянци това са чакали, веднага го избират за кмет на София. Защото са умни. Той кметува повече от две години, като в това време не спира да краде. Продал е наведнъж 14 общински имота, за които твърди , че подписът не е бил негов. Вече е 2009 г. Една част от населението в страната , предимно двукопитните решават , че този индивид може да бъде премиер. Че няма как да не може след като е мачкал ушите на Тато, подменял му е подлогата и е търкал петите му с керемида, освен пазач е бил и теляк.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Факт 2

    24 3 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    За власт незнам.Той дано е поне жив.До месец като тръгнат гладните.Нито 30000 затлъстели полицаи,нито 32000 джендъри в армията ще го опазят.Гореспоменатите без пари няма да го пазят.А ако гладните са по умни да атакуват и семействата на полицаи и военни,тогава става всеки за себе си.Ще е много интересно.Точно като във филмите на новите ни братя.
  • 116 ахаха

    32 3 Отговор
    Хора, просто си пуснете Курц или Макрон. Чуйте какво им беше обръщението и мерките.

    После го сравнете с този Герберопитек. Та той дори не може да говори нормален български.
  • 117 Пета последна част

    35 3 Отговор
    Тиквопитека премиерства и до днес. Подлъгва питеците като се фотка с разни други държавни ръководители. В същото време не спира да се образова, вече може да изговаря думата „здравей” на английски в съкратената и форма „hi”. Стигнал е до половината на втората книга в живота си „ Спиновете на великата мечка”. Държи под възглавницата си „Сандокан – Малайския тигър”. Имал намерение да прочете и „Оцеола”. Абсолютен простак. Направи държавата ни за резил пред света. Закотви България на последно място не само в Европа. Нaчyкa ни 34 млрд. евра външни дългове. За 11 години прокуди 978 000 българи. Краде на поразия, съсипа и ограби КТБ заедно с втората свиня пред широко затворените очи на третата свиня. Вече се обижда ако не го наричат „Тиквопитeк”, „Myтpoпитек” , „Фyкapaпитек”, „Xepaкопитек”, …..Покрай него в социалните мрежи и по форумите в сайтовете е прието последователите му да се обoзначават като „питеци, питеците” (Питек* - Питекaнтроп). Може още да се пише за този Фукарапитек.

    Коментиран от #151, #193

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 2233

    28 2 Отговор
    Леле леле тоя ръси глупост след глупост и понеже усеща края се вие и гърчи
  • 121 Проф В Минеков

    37 3 Отговор
    Oткaктo тoзи подчoвeк e прeмиeр, кoгaтo пуcнa тeлeвизoрa, aз изпaдaм в ужас, чe тaкoвa нeщo мoжe дa e прeмиeр, oт дeн първи. Eднo ce чудeх, чe мoжe дa рaбoти изoбщo зa пoлициятa кaтo глaвeн ceкрeтaр. Друго ce чудeх, чe мoжe дa бъдe кмeт, нo тoвa, чe e прeмиeр,нaиcтинa е нeрaзбирaeмo. Aбcoлютнo нeрaзбирaeмo и отвратително. Пoглeднeтe му пoвeдeниeтo в чужбинa,как се клати като намазан пехливанин с ръце в джобовете, кaк ce гуши, кaк иcкa дa ги цeлувa,да ги мляска,oблизвa и да ги олигави. Наскоро видяхте как лоясалото прасе от Банкя публично олигави Херо Мустафата от ул. „Козяк”,как я буташе като свиня цяла тиква с мусурата си. Тoй нe знae какво са етикет и протокол. Нe знae кaк дa ce държи.Това не е човек, дори не е подчовек, това е свиня.Свиня, която съществува само с вродените и придобити рефлекси от 13 юни 1959 г. до днес. Никoй нe cмee да oбяcни на този простак, че прави държавата ни за резил пред света. И сега се питам, до кога ще продължаваме да бъдем свинегледачи ? Гадно ми е да пиша за този червей ! След него остава само една лигава диря.
  • 122 оцелял от турското робство

    20 1 Отговор
    Ей, взимай си партийната -БКП- книжка и се махай, осмърдя всичко около себе си. Пак ли се скри у комшията на кафе , за да не отговаряш пред народа за престъпленията си?
  • 123 Някой си

    21 3 Отговор
    Във времената на комунизма иска да ни върне само комуниста БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!
  • 124 шопен

    17 0 Отговор
    Стига си ял, знаеш какво..Станал си кръгъл, няма да напиша като какво. И да вземеш да облечеш онази червената блузка под сакото, може и жълтатта, много ти гилат
  • 125 Мутро Ганйос

    15 2 Отговор
    Копелето ми в Барса е болно от Covid-19
  • 126 Аве Адолф Хайлллл

    11 34 Отговор
    Прав е Бойко , и една грешна дума не каза . Не вярвах , че ще дойде ден да му кажа браво , НО ТОЗИ ДЕН ДОЙДЕ И ОТ МЕН ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО. А за някакво долно и злобно комунистче от президенството не си струва и да си хабя думите , то от празната му червена кратуна друго не се и очаква .

    Коментиран от #127

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 заномни ли

    7 1 Отговор
    гледай добре и запомни кой и и къде можеш да чакаш помощ разбра ли главо празна
  • 129 ЕДИ КОЙ СИ

    3 20 Отговор
    Като ви чета постовете до тук вариантите са два: 1. Или вие е много ракийката и мозъците са ви ...........! 2. Или сте промити червени мозъци изпаднали в паника заради напредналата ви възраст.
  • 130 Цончо Колев треньор по карате

    35 0 Отговор
    - „Познавам много добре Борисов и „успехите” му в спорта. Този простоват човек никога не е бил състезател по карате и не се е качвал на татамито. Той няма черен колан като каратист. Някой може да му го е дал заради заслугите му като на прислуга към спортен клуб, но не и като на спортист. Затова твърдя, че излъга дори президента Обама. Борисов никога нищо не е създал. Клуба му по карате го създаде Алексей Петров. Той успя да привлече него и още един-двама от баретите и така тръгна спортният клуб в ШМВР Симеоново. Той постоянно разправя, че е бил каратист, че са го ритали по време на тренировки и състезания, че е правил кариера в каратето.Всъщност Борисов беше един обикновен пожарникар. Той домакински обслужваше отбора в пожарния факултет и треньорите. След това беше наложен за треньор на националния отбор с протекциите на МВР, тъй като беше активен член на БКП. Живеехме в едно общество, където всичко се посочваше с пръст „отгоре“. Там той отново беше никой, защото не притежаваше нужните технически и методически умения. Общо взето - носеше една чанта с документи. Прословутата му фирма ИПОН също не е създадена от него. Създадоха я хората от СИК, когато трябваше да се делят териториите между тях и ВИС”.
  • 131 потребител

    29 1 Отговор
    Към този индивид освен погнуса друго вече не мога да изпитвам!
  • 132 За успехите на гн Борисов

    31 2 Отговор
    След 10 години управление, 3 кабинета, на крадливите, прости и некадърни гербаджии. България вече е най-бедната, най-болната, най-корумпираната, най-престъпната, най-бързо намаляващата страна в Европа и в света. По официални данни на НСИ нацията ни е с най-голяма смъртност в света (15,5 промила годишно), с най-ниска раждаемост, с най-голяма емиграция (978 000 човека за периода) и вече сме в клинична демографска смърт.Имаме най-увреден генофонд, циганизираме се, ислямизираме се. Ние сме с най-голямо неравенство в доходите , с най-голяма престъпност, с най-голяма корупция. Според класации на световни институции (ООН, Евростат, ЦРУ и др.), ние сме най-неграмотните и с най-нисък IQ (най-простите, 1,1 млн. двукопитни начело с един абсолютен простак) в Европа, с най-фалшива и продажна съдебна система, с най-раздута корумпирана администрация (440 000 ), с най-примитивно управление начело с един доказан Главанак (главоч-нито риба, нито жаба), без Е-правителство……Имаме най-голям относителен брой луди ( 25 % от населението, около 1,5 млн.), ние сме с най-много самоубийства на глава от населението, с най-много детски самоубийства, с най-много смърт по пътищата, с 250 000 без нито един зъб в устата и т.н. и т.н. Ние, според световните класации (Bloomberg), вече сме и най-покварената (критериите са: наркомании, алкохолизъм, хазарт, тютюнопушене) и естествено, най-нещастната и най-бързо изчезващата (със скорост 9 души на всеки час) умираща нация в света, според брояча

    Коментиран от #135

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 7553

    5 14 Отговор

    До коментар #80 от "Прав е":

    Хайде,стига питай Корни,защо БСП след срещата със шефа на държавната я резерв спряха да питат.Като ви набият една мантра,че нещо евентуално липсва или не и го поставете докато сте живи.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 ГрУЮ

    4 8 Отговор
    "Докато атовете се ритат, магаретата страдат". стара американска поговорка
  • 138 нещо ново

    19 3 Отговор
    от простака....
  • 139 Сливи за смет

    30 2 Отговор
    А тивоча забрави да спомене как напусна мвр-то, за да запази партийния си билет и то публично, и най - демонстративно. Сигурно си мисли, че и другите са тъпи и прости като него? Пък и какъв ли после не стана : лакей - царедворец, генерал кмет и тнт, а сега се изживява като самодържец. Колкото за цитрусиге пак поизлъга. Лимони имаше.От портокалите имаше едни зеленикави, дървени и много кисели от Куба и Виетнам, а от хубавите портокали, мандарини и банани само за нова година. Като най - кът бяха бананите. Но това беше само за простолюдието. За другарите имаше всичко и ги снабдяваха отделно от плебса. Кратуната не е бил никога от простосмъртните, но като доказан патологичен лъжец от клиничен тип не се свени да изопачава. Като в кофа мед сложиш лъжица л@_на дали на мед ще се превърне всичко?
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 9689

    23 3 Отговор
    Мутро,ти си най големият вирус по нашите земи.
  • 142 Много дълги ...

    12 1 Отговор
    ... не е нужно. По-добре или браво или ругатня. Вагон с .. не му апълва удтата. От тато го е изучил
  • 143 месара

    6 28 Отговор
    Браво Борисов, мачкай!!! ако питаме бсп_то и президенто, страшно няма, да отворим хазната и да я раздадем, да отворим държавния резерв и да го изядем,...........! е, после ше си спомним и за луканов и за виденов.
  • 144 чичо

    14 9 Отговор
    Борисов,ти в ред ли си-било интересно,срам,срам и пак срам и отгоре-позор,за него и най-вече за ония които го избраха.Борисов,то се видя,че с простотията управия няма, що не си напишеш оставката и я лепнеш на челото на умника Радев,нека управлява,та да видят умниците като него,колко струва той,пък и те.Знам,че е невъзможно,но моля,все пак,прошка от останалите.
  • 145 30г. Няма резерв.

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бойко се появи а къде е резерва":

    Бе....
  • 146 диктата на режима на демокрация

    29 1 Отговор
    Пълна диктатура с безсмислени дрънканици.Никой журналист не смее да му зададе въпрос до края.Веднага го прекъсва и дърдори каквото си е тренирал пред огледалото.
  • 147 Значи

    27 1 Отговор
    Всичко което правехте близо 10 години на тройни цени и се ремонтираше на първата година не бъркаше в джоба на пенсионера, а сега като трябва да се подпомогне икономиката ще бръкне? Уважаеми доколкото съм чул само Мерцедес уволнява 30000 души в Германия. Не в отпуск, уволнява и спира дейност. Къде е Мерцедес къде е предприятието за акумулатори у нас? Сега искаш бизнесмените от които на всички избори искахте спонсорство и обрщавахте далавера и помощ да си продават колите, за да платят на работниците си. Първо кой ще им купи колите в тази ситуация и второ след като продадат всичко после какво ще продават, като пика на вируса още не е дошъл. И кой бизнесмен ще си продаде заработеното да плаща на някой друг който не му работи и не му изкарва пари? Не защитавам бизнеса, но няма пазарна икономика в която да се плащат заплати без да заработва продукция която да се продава. Обявява се фалит и кой колко спечелил толкова пари ще има да оцелява. Естествено бизнеса ще се редуцира, но ще оцелее, а работниците не. Тогава държавата ще поеме цялата тежест за оцеляването на работниците и пак ще бръкне в джоба на пенсионерите, защото работещите плащат пенсийте. Знам, че парите от ЕС за борба с вируса ти се ослаждат и не ти се дават ама опомни се най накрая, защото ще ни затриеш като нация!!!!
  • 148 ГЕРП умре.

    24 5 Отговор
    Президентът нарита яко Боко Али Баба, докара го до бяс. Лъжливото овчарче от Банкя и десет часа да каканиже, няма кой да му повярва вече
  • 149 Народа

    27 5 Отговор
    Тикво , ти остави Народа , твоя работодател да гние сега в домовете си без пари и с продължаващи задължения . Ти нали знаеш че си до тук и каквото и да плямпаш никой не те слуша вече . Тупан , цяла Европа си подпомогна народите , спряха се сметки , спряха се кредити ,с пряха се лихви , получиха и получават апри докато това нещо се спре а ти ? вече сме били с 3,5 милиарда назад .... До тук беше , сбогом

    Коментиран от #172

  • 150 Чук и Гек

    21 1 Отговор
    Ами, Бобчо, ти сам си написал, че Радев не се е съобразил И с предложението на БСП, като е наложил вето и на него!
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Киро Гела

    17 2 Отговор
    Бандата му и останалите бизнесменчата да гушват букета! Кво стана с Киро Гела, кога ще мре? Пускайте новина, че вече е на Оня Свят!
  • 153 Серьожа

    10 19 Отговор

    До коментар #9 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Льотчика е един спукан руски кондом
  • 154 БИЗНЕСМЕНИТЕ ДА ФАЛИРАТ!!!

    11 3 Отговор
    Има кой да им купи пропадналите бизнеси, да ги развие, да повиши заплатите!!! Има мн българи и чужденци, които искат да купят бизнесите!!!!
  • 155 Г.З.

    11 1 Отговор

    До коментар #92 от "999":

    Прав си да дойде Виденов.

    Коментиран от #166

  • 156 gabar

    16 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Професор от Станфорд: Преиграваме с коронавируса
  • 157 Николай

    21 3 Отговор
    Защо не му зададоха въпроса 812 милион отпуснати от ЕС за борба с корона вируса
  • 158 заката

    16 3 Отговор
    някой каза ли му че ще влезе в небрано лозе когато изхвърляше едни милиони през прозореца на джипа тогава беше добре кой съм аз, а сега се гуши покрай президента като малко прасенце
  • 159 Психиатър

    7 26 Отговор
    Радев е едно дребно, озлобено човече, което се държи истерично като климактерична дърта флигорна.
  • 160 Чума

    29 4 Отговор
    Типичен гьонсурать! Елада го изтипоса точно както трябва! Радев се шегувал с вируса!!! По точно се шегуваше с шикалкавенето на властта как да угоди на Ердоган, да няма тържество на Шипка. А кой каза заветните думи - ,,Да вземат най после да открият някой заразен, че да млъкнат тези, които тук и в Европа не вярват, че при нас няма вирус!".
  • 161 Вижте

    29 3 Отговор
    Аз и жена ми говорим, четем и пишем общо на 5 европейски езика. Тези дни четем новини, коментарии, анализи и тн от почти всички световни медии, следим и материалите от Брюксел. Ами, никъде не видяхме такова нещо - някой да хвали Борисов или България
  • 162 мнение

    12 2 Отговор
    Двама бивши комунисти се карат, кой е по-добър демократ, натовец и капиталист....
  • 163 Г.З.

    8 3 Отговор
    За Бога братя не купувайте,ако не танковете ще дойдат.
  • 164 Лооп

    25 3 Отговор
    Ненормална държава е това сега пари няма а дадоха милиарди на американците за самолети който не се знае кога или въобще ще дойдат а сега хората от глад да умират...но най готиното е че всеки си трае да поискат от американците да им върнат парите или да видим къде са американските братя сега .
  • 165 БОЙКО БУДАЛА

    24 4 Отговор
    ...ТИ ГО ПИТАШ -
    ЗАЩО НЯМА ЗАЩИТНИ МАСКИ, РЪКАВИЦИ, ОЧИЛА????????
    И КЪДЕ ИЗЧЕЗНА
    ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ
    И ВОЕННИЯ РЕЗЕРВ?????????
    ....КОЙ ГИ ОГРАБИ
    И НА СОГО ГИ ПРЕПРОДАДЕ??????
    ...ЗАЩО НЯМА ТЕСТОВЕ
    ЗА КОРОНА ВИРУСА
    И НЕ СЕ ТЕСТВАТ
    ВСИЧКИ ПРИСТИГАЩИ ГРАЖДАНИ
    ВЛИЗАЩИ В БЪЛГАРИЯ,
    ВСИЧКИ ЛЕКАРИ И МЕДИЦИНСКИ
    ПЕРСОНАЛ, ВСИЧКИ ПРОДАВАЧИ,
    И СЛУЖИТЕЛИ НА МАГАЗИНИ,
    ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНТИ,
    БЕНЗИНОСТАНЦИИ,
    БАНКИ И СЛУЖИТЕЛИТЕ
    НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ
    ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ
    ИНСТИТУЦИИ????????
    ЗАЩО НЕ СЕ ТЕСТВАТ
    ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР,
    ПРОКУРАТУРАТА, СЪДА...
    ЗАЩО НЕ СЕ ТЕСТВАТ
    ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ, ШОФЬОРИ,
    МОРЯЦИ, ПИЛОТИ,
    ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ
    В ЖП ТРАНСПОРТА, ЖП ГАРИ,
    АВТОГАРИ, ПРИСТАНИЩА,
    МИТНИЦИ КПП???????????
    ...ЗАЩО НА ДЕН СЕ ТЕСТВАТ
    САМО ДВЕСТА ТРИСТА ГРАЖДАНИ
    И ТО САМО АКО СА
    ВЕЧЕ МНОГО ТЕЖКО БОЛНИ
    ИЛИ ИМАТ СИМПТОМИ
    И САМИ НАСТОЯВАТ ДА
    БЪДАТ ТЕСТВАНИ????????
    ...ЗАЩО ДОРИ БЕЛОДРОБНО
    БОЛНИТЕ И ТО ТЕЖКО БОЛНИ
    В БОЛНИЦИТЕ НЕ СЕ ТЕСТВАТ
    ЗА КОРОНА ВИРУС????????.
    ....ЗАЩО НЕ БЯХА ТЕСТВАНИ
    ХИЛЯДИТЕ ЦИГАНИ
    КОИТО СЕ ВЪРНАХА В БЪЛГАРИЯ
    ОТ ИТАЛИЯ И ИСПАНИЯ?????????
    ...ЗАЩО НЕ СЕ ТЕСТВАТ
    ВСИЧКИ ЦИГАНИ
    И ВСИЧКИ НАРКОМАНИ
    В БЪЛГАРИЯ??????????
    ...ЗАЩО НЕ СЕ БЛОКИРАТ
    ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ ГЕТА И МАХАЛИ??????????????
    ...ЗАЩО НЕ СЕ ОСИГУРЯТ
    ПАРИ ПОНЕ КОЛКОТО Е
    МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТ
  • 166 Чума

    26 0 Отговор

    До коментар #155 от "Г.З.":

    Виденов, но за Виденов никой не носи куфарчета от САЩ, както за Костов и Петър Стоянов, нали! Комай Каскета само за Виденов не се е сетил. Защото няма за какво! Абе, с какво се занимаваше Борисов в ония времена преди 20-25 години? Що тогава не създаде Греб и да те спаси и от Виденов, и от царя, и от всички? Щото с бухалката беше по доходно и нямаше еврофондове за крадене, нали!?
  • 167 класика

    8 17 Отговор
    Класическите комунисти са винаги готови за преврат. Може да са 5 човека на кръст, усрани до ушите в някои забутани трънки в храсталака, но те са винаги готови. Никакви срамотии не ги смущават.
  • 168 http://coronavirus.eti.pw

    2 1 Отговор
    http://coronavirus.eti.pw
  • 169 Фактъ

    20 4 Отговор

    До коментар #17 от "Гошо":

    Боко е пожарникар и по интелект е кух , като пожарогасител ,какъв държавник е този селяк ?
  • 170 Behemoth

    15 4 Отговор
    Идва денят на разплата ... гладът е страшна сила...и тоя като Кадафито ще пита ...Какво правите деца мой... хахахххххх...
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Блатен Асечки

    10 0 Отговор
    Черния ци ганин с лилавите венци и черни сгъвки на пръстите хал хабер си няма
  • 174 Тодор Живков

    10 3 Отговор
    Борисов, БСП са същите като ГЕРБ. Президентът е на БСП само в твоите сънища, но хората, които гласуваха за него не са на БСП. Така че няма значение дали предложението на БСП или не. След това какво е щял да направи президентът, ако е на твое място, е в областта на фантазиите. Въпросът е ти какво направи като отговорен за състоянието на дъжавата (все пак управляваш ор 2009, без 1 госина), ти имаше и свой президент (предишния), който те слушкаше, защо зае..а здравеопазването? тръбата за Перник? и други. След като е предложение на БСП, гласувайте го пак (то ти не трябва да се месеш де) и го направете по-прецизно и не се крий зад Дариткова, тя и без това е некомпетентна както и ти (както и президента, Нинова и т.н.). Най-добре е да подадеш оставка, т.к. очевидно, че делиш народа по някакви си твои правила, ковто в такъв момет е вредно. Какво са направили в други държави, а вие не правите е следното: Това е причината за значителния ефект от политиките, прилагани в страни като Сингапур и Южна Корея:

    Ако масово хората бъдат изследвани, заразените ще се идентифицират още преди да покажат симптоми. Поставени под карантина, няма да могат да разпространят нищо.
    Ако хората са обучени да разпознават симптомите си отрано, ще намалят броя на дните, в които вирусът набира сила, с което ще ограничат нивото на разпространение.
    Ако хората се изолират, веднага щом проявят симптоми, заразата в тази фаза ще изчезне.
    Ако хората са обучени да спазват лична дистанця, да
  • 175 ЛЕОН

    18 3 Отговор
    А боклука защо не извади от офшорките и да плаща заплатите? Става изключително нагъл тоя боклук!

    Коментиран от #185

  • 176 май

    13 1 Отговор
    и тиквата гу усети? сега си врътка газау щото управия с калинките нема!
  • 177 Боклука..

    16 3 Отговор
    .. си тръгва скоро само гледайте, чашата вече прелива.
  • 178 Муто

    8 26 Отговор
    Браво на Борисов този път го подкрепям безрезервно
    за мрънкащия българин само строги мерки браво Гн премиер така се деиства с народ които няма никаква дисциплина
  • 179 Xxx

    22 1 Отговор
    Обясни къде са милиардите от излишъка, не се обяснявай като малко дете!!!

    Коментиран от #200

  • 180 Истината

    5 15 Отговор
    Е че правителството се справя отлично в тази критична ситуация. Така е, в критичен момент става ясно кой колко струва и кой какво представлява. Кръпката има една подходяща песен за този момент и за поведението на ПреЦидента Радев: "Храстът казал на дървото:
    - Слез и ниско залегни!
    Виждаш, буря се задава.
    Тук до мен и ти се наведи.
    Ще преживеем дружно с тебе братко,
    Ще се скатаем от вятъра студен.
    Ще оцелеем сладко, сладко,
    ................................................."
  • 181 Бу бу

    8 5 Отговор
    Времето на Бойко изтича.... Време е........

    Коментиран от #188

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Папур

    16 3 Отговор
    Простичък, ограничен човечец, интелектът му се ограничава с магистрали, джипки и покупкопродажби на мерцедеси,прост народ, прост главатар, така е

    Коментиран от #187

  • 184 Алфа Вълкът

    6 13 Отговор

    До коментар #77 от "БОЗА":

    Сложели си си лайковете на неграмотния коментар и самочувствието до небето. За твое и мое щастие, аз нямам времето и желанието да манипулирам коментарите, защото няма да получа пари затова за разлика от теб. Аз не съм като Борисов, но ти определено си като Радев - КУКЛА НА КОНЦИ.

    Коментиран от #223

  • 185 Истината

    6 11 Отговор

    До коментар #175 от "ЛЕОН":

    А твоите хора от БСП и ДПС що не извадят парите от офшорките и Швейцария и да помогнат. Само може да тъпчете, дори с риск да се задавите не повръщате, кого лижете вие, 5 мекерата на кръст тука.
  • 186 войводата

    15 1 Отговор
    ПУСКАЙ ЛА
    ЙНО МЕТИТЕ БИКОВ ДЕСИ И СПАС ГЪРНЕВСКИ ДА КВИЧАТ НА УМРЯЛО
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Истината

    8 14 Отговор

    До коментар #181 от "Бу бу":

    Изтича времето на изроди като фатмака!
  • 189 Йтръ

    8 17 Отговор
    Е тоя път е много прав Бойко евала
  • 190 ей тоя ем е тъп ем гаден

    16 7 Отговор
    Тиква , пак шикалкавиш и манипулираш , Президентът никога не се е подигравал с коронавируси , когато почиташе Освобождението той се подиграваше на вашите отмени на тържествата , като се криехте зад вируса , толкова сте дребнички и нищожнички. Да не напомням къде се вреше ти тогава.

    Коментиран от #198

  • 191 Боко тиквата съм

    9 3 Отговор

    До коментар #106 от "Р.радев":

    Как ще докажеш, че си гласувал? Откога е разрешено на роми с първи клас да гласуват?
  • 192 сливналия

    6 9 Отговор
    тоя харманлииски каун да ходи в славяново да сади кауни а не да философства защото и за чеп на зелева каца не става
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 вили

    16 4 Отговор
    Cлeд 10 гoдини упрaвлeниe, 3 кaбинeтa, нa крaдливитe, прocти и нeкaдърни гeрбaджии. Бългaрия вeчe e нaй-бeднaтa, нaй-бoлнaтa, нaй-кoрумпирaнaтa, нaй-прecтъпнaтa, нaй-бързo нaмaлявaщaтa cтрaнa в Eврoпa и в cвeтa. Пo oфициaлни дaнни нa НCИ нaциятa ни e c нaй-гoлямa cмъртнocт в cвeтa (15,5 прoмилa гoдишнo), c нaй-ниcкa рaждaeмocт, c нaй-гoлямa eмигрaция (978 000 чoвeкa зa пeриoдa) и вeчe cмe в клиничнa дeмoгрaфcкa cмърт.Имaмe нaй-уврeдeн гeнoфoнд, цигaнизирaмe ce, иcлямизирaмe ce. Ниe cмe c нaй-гoл

    Коментиран от #259

  • 195 тамън

    13 3 Отговор
    Се беше скрил някъде та беше малко по спокоино и пак се изстъпани.Седи си при жената и детето у барцелона бе човек за какво само разлайваш кучетата .Скрий се некъде простите бъгаре да миряшат манко.И понеже помня времето когато банани,портокали,мандарини и фурми се продаваха отзад ще кажа.Това вие го взехте като патент от простите продавачи на плод и зеленчук по татово време.Но няма как вие гербаджии_комунисти да си промените навиците.Майката му е яко крадене и лъгане.Вълкът козината си мени нраеа не.
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Абе...

    4 10 Отговор

    До коментар #179 от "Xxx":

    Какво да ти обяснява на теб бе, комунистически трол. Нали ти обясниха на Позитано какво да пишеш
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Мюмюнчо

    13 0 Отговор
    До преди седмица,всички медии Европа,предаваха денонощно на живо от границата Турция/Гърция,самотни майки с деца и младежи бежанци който гладуваха.Кво става с тия хора сега,просто се изпариха ли???
  • 203 Васил

    10 3 Отговор
    Даже тези мерки са меки хората пак са навън с децата и никой не го е грижа за другият самолетите и автобусите бълват заразени от европа и няма контрол или карантина
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Призив към действие

    10 2 Отговор
    Не може ли да се сформира екип в България по разработване на лекарство или ваксина срещу коронавирус? Предлагам професор Мангъров и други вирусолози да обединят усилия с екип от програмисти и чрез виртуални модели и тествания по-бързо да се достигне до намирането на "X" в задачата наречена коронавирус.
  • 206 Червеният петел

    5 18 Отговор
    По принцип сьм бил винаги против - герб и боико но в труден момент като този видях , че те мислят единственно отговорно за хората и полагат старание да не станем втора италия или испания , не очаквах от радев подобни исказвания жалко е че гласувах за него на изборите но разбира се няма да повторя подобна грешка ако сме живи и здрави

    Коментиран от #221

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 ЦК на ГЕРБ

    5 14 Отговор
    Мачкай Бойко! Прочисти дъртите пенсии да олекне на НОИ!!!Тогава ще има за къщи навсякъде по света!

    Коментиран от #213

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Шапкар

    6 17 Отговор
    Дъравната глава се оказа тъпа, куха и комплексирана. В сравнение с нея ББ е благороден рицар, който милее за България и българите!
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 БРАВО ПРЕЗИДЕНТЕ

    17 5 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВ!
    ЗАЩО, ЗАЩОТО ОТ КРАЖБИ НЕКАДЪРНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТИГНАХМЕ ДО ТУК.
    ЛИПСАТА НА МЕДИКАМЕНТИ, ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА, МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ И БЕЗКОНТРОЛНОТО ПУСКАНЕ ОТ ЛЕТИЩАТА, ВЛЕЗЛИТЕ С АВТОМОБИЛЕН, ЖП, И АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА НИ ОТ ЧУЖБИНА И ДР., ОСТАВЕНИ БЕЗ ДА БЪДАТ ПРЕГЛЕДАНИ И И БЕЗ ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ ЗА 14 ДНИ ПОД КАРАНТИНА В ЗАВЕДЕНИЯ /ИМА ДОСТАТЪЧНО ТАКИВА ЗАЛИ В СТРАНА И СТАНЦИИ, КОИТО КЪМ МОМЕНТА СА ЗАТВОРЕНИ И НЕ РАБОТЯТ - ПРОСТО ТАКЪВ Е СЕЗОНА/, НИ ДОКАРАХА ЕПИДЕМИЯ.
    В БЪЛГАРИЯ ДО ПРЕДИ 15 ДНИ НЯМАШЕ ВИРУС!
    УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗНАЕХА ЗА ВИРУСА ОТ 2-3 МЕСЕЦА, ЗНАЕХА ЧЕ В СКЛАДОВЕТЕ НА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ НЯМА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА И МЕДИКАМЕНТ ,НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ВЗЕХА МЕРКИ, НЕ НАПРАВИХА НИЩО, А ЗАПОЧНАХА ДА ТИЧАТ ПО МЕДИИТЕ, СЯКАШ СА МАНЕКЕНИ И НИ СПЛАШВАХА - КОЛКО Е ОПАСЕН ВИРУСА, ПРАВЕХА СИ ПРЕДИЗБОРЕН ПР, А СЕГА НАЛАГАТ И ДИКТАТУРА ВМЕНЯВАЙКИ НИ, ЧЕ БЕЗ ТОВА НЕ МОЖЕ, А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТОВА ГО ПРАВЯТ ЗА ДА НИ НАЛАГАТ ГЛОБИ И ЗАТВОР, АКО СМЕ НЕПОКОРНИ.
    ИЗВИНЕТЕ, НО ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЦИНИЗЪМ!

    Коментиран от #217

  • 215 Тоя т.н. дебелак Б.Б.

    14 2 Отговор
    ..няма ли кой да го гръмне....ВЕЧЕ ? !

    Коментиран от #219

  • 216 учудения

    22 4 Отговор
    Какви грипени е платил Радев като правителството на гебраджиите дадоха 2 милиарда за самолети на хартия! какво става с Боци ! Да не го е хванал коронавируса и да е тотално откачил ?
  • 217 Оракул 21

    2 8 Отговор

    До коментар #214 от "БРАВО ПРЕЗИДЕНТЕ":

    Оле много си болен братчед... Пии си хапчетата... От минаха времената в които да имаш човек... бе фактор... Просто кратуни

    Коментиран от #249

  • 218 ЕХА

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Монгола":

    г-н Парисов,а кога ще има ЩАБ за борба срещу мафията в сектор горивата..Просто питам..знам че не сте специалист и за цигански терор,и за демографска катастрофа,затова чрез вас да стигне запитване до Гешев и компания. Защото покрай вируса и рухнали цени на горивата,българи продължават да плащат най скъпите горива по света и у нас, за газта не питам, тук видяхме че чудо няма да се случи, дори ако дигнат цените на газ, няма да се учудя.
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Мънчо

    5 1 Отговор

    До коментар #206 от "Червеният петел":

    Хайде бе нежни другарю ! Не се прави на масксиран . Усеща се от коментара ти ухание на женски парфюм и се чува едно нежно примляскване на начервени устни
  • 222 Боко,да те питам...?!!!!

    14 4 Отговор
    .....ако днес беше станала война......има ли военно - временен резерв.....или гробаджии го продадохте и него......? Защо се биеш в гърдите,че си осигурил 200- 300 бр. от даден артикул........не се ли усещаш че вече не си актуален.....ставаш банален......Барба Ганьос.
  • 223 БОЗА

    9 3 Отговор

    До коментар #184 от "Алфа Вълкът":

    За теб плюсчета и минусчета ли са критерий бе льольо...ми то соросоиден минус през гордо изпружен среден пръст и става плюс...ма верно ли всички гербаджии сте все неразбрали...и все някой друг ви е @кал в гащите...видя ли колко безпомощен и уплашен беше вожда на пресконференцията...мааше си по инерция неговите си глупости...не знае на кой свят е завалията...опитвай да комуникираш с някой себеподобен-на мен лично не си ми интересен(опитвам се да съм деликатен и да не използвам по-силни изрази)... ;-)))))))
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Бай Курти

    5 10 Отговор
    Кака Корни е разнързарафяко кесията и червените тролчета яко плюят.
  • 227 Горо

    9 1 Отговор
    Борисов, не е важно само какви мерки вземаш, за да кажеш после, че си ги взел и да се изкараш спасител на нацията, както съм сигурен че ще направиш. ВАЖНО Е КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ПОСТИГАШ В БОРБАТА С ВИРУСА!!! А иначе ние добре знаем, че на приказки винаги си бил добър. Нали имаше голям излишък в бюджета, а сега казваш, че има солиден недостиг на пари? Твоята алчност, както и алчността на стотиците партийци около тебе, няма засищане!
  • 228 бацила

    9 1 Отговор
    тиква .....
  • 229 ДААА ВОДКАТА ОТНОВО В ПОМОЩ

    6 5 Отговор
    В Руcия нямaмe нитo eдин тeжкo бoлeн. "Ниe лeкувaмe нaй-eфeктивнo кoрoнaвируca. В Руcия имa нaй- мaлкo тeжкo бoлни. Ниe нe пaзим тoвa в тaйнa. Цялaтa инфoрмaция e кaчeнa нa caйтa нa нaшeтo миниcтeрcтвo нa здрaвeoпaзвaнeтo, кoмeнтирa прeд bTV руcкият учeн прoф. Димитър Eдeлeв.

    Коментиран от #230, #233, #253

  • 230 Горо

    8 1 Отговор

    До коментар #229 от "ДААА ВОДКАТА ОТНОВО В ПОМОЩ":

    Да, а тук Борисов предлага не лечение на заразените, а самоизолация и самолечение. Защото човекът е обърнал театрално празните си джобове. И единственото, което го интересува е да не се спре строителството на любимите му магистрали.
  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 2898

    10 3 Отговор
    Боеко дава признаци на инсулт, има разлика в двете половини на лицето, не осмисля въпросите и говори неотносими неща, наблюдава се и рязка промяна в настроенията. Сякаш и едното ъгълче на устата е увиснало.
  • 236 Антисоциалист

    4 9 Отговор
    Господа, спорът е безсмислен в основата си и прецедентът го води в низмената си жажда за власт. Но забележете - и г-н Борисов, и прецедентът не отричат измислената несъществуваща пандемия от сезонен грип, а по мястото си в държавата са длъжни пред народа ни. Твърде зависими са от световната система на паразитния банков капитал за да се противопоставят на гигантската й лъжа.
    Нищо чудно - тази система може одма спре финансово всекиго и да го провали защото парите са в банките й, обменят се през банките й, валутните курсове се определят от нея и банките й са предимно частни, а не държавни и държавмата власт е ограничена - национална е, а не глобална.. ... Дори Президентът Тръмп й е подчини.
    Пocлeдcтвия oт държaвнo нaлaгaнитe и искани от паразитния банков капитал "мeрки" са:
    - oгрaничaвaнe нa грaждaнитe дa рaбoтят;
    - oгрaничaвaнe нa грaждaнитe дa пeчeлят пaри c труд:
    - oбeднявaнe нa грaждaнитe;
    - зaдлъжнявaнe нa грaждaнитe;
    - oтнeмaнe нa прaвoтo зa cвoбoднo движeниe нa грaждaнитe;
    - oтнeмaнe нa прaвoтo зa cвoбoднo cдружaвaнe нa грaждaнитe и лишaвaнe oт възмoжнocт зa oргaнизирaнa cъпрoтивa;
    - oбeднявaнe нa държaвaтa;
    - зaдлъжнявaнe нa държaвaтa;
    - пълнa зaвиcимocт нa държaвaтa oт пaрaзитния бaнкoв кaпитaл;
    - пълнo гocпoдcтвo нa пaрaзитния бaнкoв кaпитaл нaд грaждaнитe и държaвите им;
    - абсолютна световна фашистка диктатура.
    Всичко това го виждате всеки ден.
    То не е неунищожимо - и този нов фашизъм на паразитите и слугите им ще бъде унищожен.

    Коментиран от #237

  • 237 Антисоциалист

    8 0 Отговор

    До коментар #236 от "Антисоциалист":

    Господа, допълвам отрязаното:

    "Главите горе!"
    Помнете нашата Азбука:
    "Аз, Буки, Веди, Глаголи - Ние не сме роби!"
  • 238 kokol

    8 2 Отговор
    Що бе Баце искаш да остане висока цената на газта,бензина,брашното и тока дето навсякъде се сринаха а тука са високи и искаш да ги бетонираш с закон за затвора си.
  • 239 гост

    11 1 Отговор
    Най простият премиер в света.
  • 240 гост

    11 4 Отговор
    Най простият премиер в света.

    Коментиран от #247

  • 241 гост

    10 3 Отговор
    Най простият премиер в света.
  • 242 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 5 Отговор
    Бойко, уволни го този главанак, началникът на щаба, човекът не става за тази работа! Сложи епидимиолог-вирусолог, а не коремен хирург...пък бил той и генерал.
  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Гост

    13 3 Отговор

    До коментар #61 от "Г.З.":

    А "отговорът" на Борисов не е нищо друго освен злобна логорея. Час и десет минути пълен бълвоч!
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Данаил Панчев

    5 11 Отговор

    До коментар #7 от "БОЗА":

    Тиквоча Радев вече започва да става прекалено вреден за България и българите. Бих го изпратил при руските кравари.
  • 247 Мао Цзъ Дун

    6 2 Отговор

    До коментар #240 от "гост":

    Най-просдтия ГОСТ в света.
  • 248 М Коралски

    4 4 Отговор

    До коментар #105 от "Първа част":

    Долно ченгенце ,не си изсмуквай лъжи от смърдящата си комуняшка ръчица.
  • 249 БРАВО ПРЕЗИДЕНТЕ

    3 2 Отговор

    До коментар #217 от "Оракул 21":

    АЗ НЕ СЪМ БОЛЕН, НО ТИ ЯВНО СИ ЗА ПСИХИАТРИЯ! ИДИ И СЕ ЛЕКУВАЙ, ЗАЩОТО ФАКТА СИ Е ФАКТ!
  • 250 Пламен Костенечки

    4 10 Отговор
    Другари ножът е дървен . Бойко пак ще ви бие на изборите и вий ще виете кат умрели лисици.
  • 251 кога ще го гоним

    6 3 Отговор
    Този калпазанин ще ни докара по зле и от времето на Жан Виденов. С калинките си разсипа държавата.
  • 252 Още от древността

    3 1 Отговор
    За автор е посочен Черноризец Храбър (историци мислят, че това е самият Цар Борис I) - ако спориш с прост (простак) само ще се изпотиш. Простака си остава устат простак. От свинар може да се стане и цар. Все пак трябва и да се знае какъв е краят му!

    Коментиран от #257

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ СТЕ

    6 1 Отговор
    НО ПРЕЦЕНКАТА ВИ Е ВЯРНА. ДРУГОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ОТБЕЛЕЖИТЕ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ НИ СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА СИ КАЧЕСТВО! ЗА НЕГО ДЪРЖАВАТА Е НЕЩО ПРОСТО, ИЗГРАДЕНО ОТ ПРОСТИ ... ОТ КОФТИ МАТРЯЛ, НО ПЪК НЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВА ОТ КОФТИЯ МАТРЯЛ И ТОЙ СЪЩО БИЛ СЕЛЯНИН, АМА ОТ БАНКЯ, МОЖЕ БИ ПО РАЗЛИЧЕН, НО ЗАСЕГА НЕ СЪОБЩАВА ПРОСТ АХА БАНКЯНСКИЯ ПУЖАРНИКЯР.....
  • 256 В.М.Р.О.

    3 3 Отговор
    Корона-вирусът може да бъде излекуван и неутрализиран, но съветския + производния му бълграски мутро-милиционеро-фатмашки БКП+БЗНС+ДС+РУМНО-ВИРУС е непобедим и където е минал нищо не остава от МАРОДЕРСКО ГЕПЕНЕ, да не говорим нещо да поникне след това! Изпуснахме ЛУСТРАЦИЯТА преди 22-23 години, благодарение на ДС-катъра "Виктор" шантонин Стоянов и комуфлираните комунисти в СДС: Агов, радикал-криминала Джорданов, Ванчо Костов, Нейков, Бакърджиев, Мичковски, Ванчо Сотето, "почетния" МВРо-"войвода" Татарчев (кьор-софра съТрапеник и покровител на БКП+БЗНС+ДС-мутрите, вкл. караПраси, Кънчев, Величков, Дрангова, Ст.Г.Бояджиев), .....! Да му мисли НАТО и ЕС с подкрепата за тази ШАЙКА-СГАН! А ние ще трябва тепърва да правим ЛУСТРАЦИЯ до КОКАЛ - без никава пощада!
  • 257 НЕЗНАЕЩ

    4 0 Отговор

    До коментар #252 от "Още от древността":

    НО ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ПРОСТИЯТ СВИНАР Е УМРЯЛ ЧИСТО ПО СВИНСКИ.... ДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ МОЛЯ!
  • 258 Васил Левски

    6 2 Отговор
    Борисов тлъста мазнина прасе !

    Коментиран от #262, #264

  • 259 До 194

    3 2 Отговор

    До коментар #194 от "вили":

    Преди 10 години на кое място е била България?Какви бяха доходите на българина и какъв беше бюджета на едно семейство,както и какво можеше да си позволи?Стига сте писали глупости.
  • 260 Чоко

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "Истината":

    Тикво, а колко ще ти бъде интересно след като с теб приключи Лаура Кьовеши, ако само знаеш...
  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 БРАВО ЛЕВСКИ

    1 0 Отговор

    До коментар #258 от "Васил Левски":

    ПАК ПОВЕДЕ РАЯТА! МАЙ СИ Е ВСЕ СЪЩАТА, А? НЯМА ПРОМЯНА, А? ПАК ЗА ПУСТА ЛАКОМИЯ И КИЛО ТУРШИЯ НА МЕСТНИЯ ОНБАШИЯ, ПАК Е ПЪРВИ ИБРИКЧИЯ....
  • 263 Animediator

    1 5 Отговор
    Червените кратуни , руските тролове, псевдопатриотите и феновете на Слави пак са се активирирали
    И да ревете и да квичите , все тая!
    А и Масква свърши денгите !

    Коментиран от #265

  • 264 БРАВО ЛЕВСКИ

    2 1 Отговор

    До коментар #258 от "Васил Левски":

    ПАК ПОВЕДЕ РАЯТА! МАЙ СИ Е ВСЕ СЪЩАТА, А? НЯМА ПРОМЯНА, А? ПАК ЗА ПУСТА ЛАКОМИЯ И КИЛО ТУРШИЯ НА МЕСТНИЯ ОНБАШИЯ, ПАК Е ПЪРВИ ИБРИКЧИЯ....
  • 265 В ПЪЛНО ЗАБЛУЖДЕНИЕ СИ

    3 1 Отговор

    До коментар #263 от "Animediator":

    СЕГА СИ НАПЪНИ ГАЗОВИЯ ХЪБ И МИСЛИ ТРЕЗВО! СЛЕД ДВА ТРИ МЕСЕЦА, КОГАТО ЕВРОПА ЗАСМЪРДИ НА УМРЯЛО, ЧИИ ТАНКОВЕ ЩЕ ДОЙДАТ ДА Ѝ ПОМАГАТ И АКО СИ ЖИВ ДОТОГАВА, КАКВО ЩЕ ЛАПАШ?
  • 266 Мутренска наглост

    4 2 Отговор
    Е, няма толкова гнусно нагъл човек като мутрата Боко, по прякор Тиквата. Този престъпен мутраген обвинява Президента, че по време на служебното правителство настоявал да се закупят самолети Грипен за армията, а самият той даде кеш два милиарда за самолети Ф16, който не се знае кога изобщо ще получим.
    С каква наглост тази тъпа мутра да обвинява със задна дата Президента, че не бил закупил оборудване за кризата, след като именно тъпата мутра управлява 10 години таиз нещаства страна. Има ли изобщо нормален честен човек, с две капки мозък, който да гласува за такъв мутренски простак, какъвто е Боко Тиквата - вижте го на снимката каква мутра е.

    Коментиран от #277

  • 267 боико

    4 1 Отговор
    ТИ ОТ ТАМ ИДВАШ БЕ БОИКО ОТ ЗРЕЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ КО СА ПРАИШ НА ЛИЛИ ИВАНОВА ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ЦАРЯ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА СИ ПРИ БАИ МИЛЕ
  • 268 ФАКТ

    12 2 Отговор
    СЛУШАХ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА, АЗ МИСЛЯ, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ХОСПЕТАЛИЗИРАТ БОРИСОВ!
    САМО УРОД, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ БИ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА НАРЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ЕГОСЦЕНТРИК!
    ПРЕЗИДЕНТА ГО ПОЗНАВАТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ, ИМАЛ Е И ХИЛЯДИ КОНТАКТИ И ПРИЯТЕЛСТВА КАТО ВОЕННОСЛУЖАЩ, ПОЗНАВАТ ГО ПРЕЗИДЕНТИ - САЩ, ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, РУСИЯ, ИТАЛИЯ, АНГЛ. КРАЛИЦА И МНОГО ДР. И ВСИЧКИТЕ СА ВЪЗХИТЕНИ ОТ НЕГОВАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И С ТОВА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ГИ РЕСПЕКТИРА. ЗАРАДИ ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА СИ, ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТТА И ПОЗНАНИЯТА, ТОЙ С ЛЕКОТА ПОСТИГА, ТОВА КОЕТО ПОСТАВЯ КАТО ИСКАНЕ ОТ ТЯХ.
    ТУК ОБАЧЕ 1 С КАРУЦАРСКИ ЕЗИК, КОЙТО В ЕВРОПА ГО НАРИЧАТ БАЛКАНСКИЯ БАЙ ГАНЬО И ПРИЯТЕЛЯ НА СРЕТАН ЙОСИЧ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГО ОБИЖДА И МУ ПРЕПИСВА КАЧЕСТВА, КОИТО НИКОЙ НЕ Е ВИДЯЛ В ПРЕЗИДЕНТА. СЪЖАЛЯВАМ, НО МОЯТ ИЗВОД Е ДРУГ, ПРЕЗИДЕНТА Е ИНТЕЛЕКТ, ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН, А ТОВА ЧЕ НА НЯКОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НЕ МУ ПОЗВОЛЯВА ДА ГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМ!

    Коментиран от #271

  • 269 оскара вече е отнесен

    3 3 Отговор
    Такъв спектакъл,такова театро,никъде не съм гледал.Цялата актьорска гилдия може само да му диша прашуляка на бат ви Баце.Много силна актьорска игра.Майсторски клас.
  • 270 Доцента

    2 4 Отговор
    Ако Боко ни изведе сухи от тази криза, предлагам да му купим още една къща. Относно Радев едно е да говориш клишета друго е да управляваш държава.
  • 271 Хи..хи..

    2 5 Отговор

    До коментар #268 от "ФАКТ":

    Не само Английската кралица го познава, познава го и Император Веспасиан, Крали Марко, добрият войник Швейк и Йоло Денев...приятели са. И президента на Папуа-Нова Гвинея го познава. А пък умен..ейй..сам може да си връзва обувките бе. А ти си лягай, не пиши повече глупости, излагаш се.
  • 272 уф уф

    7 2 Отговор
    Нещастници сме ние с този некадърен човек.
  • 273 Баклава

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "БОЗА":

    На глупави въпроси мъчно се отговаря
  • 274 jinfis

    1 3 Отговор
    милиционера не лъже но не казва цялата истина
  • 275 Vacho

    2 2 Отговор
    Тотален простак.38
  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 jinfis

    0 0 Отговор
    истината ще ни освободи
  • 279 концлагер Гербландия

    0 0 Отговор
    Трудът ще ни направи свободни.
  • 280 ГОСПОДИН ДИКТАТОР

    4 0 Отговор
    А ВИЕ НЕ ПОМНИТЕ ЛИ КОГАТО,ПРЕДИ СЕДМИЦА,ДВЕ НАЙ-МНОГО СЕ ПОДИГРАВАХТЕ С КОВИД 19 ,КОГАТО БЯХТЕ НА ПРЕДИЗБОРНА СОВАЛКА В СЕЛО ПРИСТОЕ ОБЛАСТ ШУМЕН НА КОННИ"СЪСТЕЗАНИЯ",НО ВЪПРЕКИ ТОВА В ИМЕТО НА ИЗБОРИТЕ СЕ РАДЗХОЖДАХТЕ"БЕЗСТРАШНО"МЕЖДУ СЕЛЯННИТЕ АМУДЖИТЕ И СЕ СНИМАХТЕ С ТЯХ ПРЕГЪРНАТИ!?!
  • 281 Политолог

    2 5 Отговор
    Може ли президента да говори глупости? Явно-българският може! "Когато настъпил гладът..." Другарю Радев, глад имаше, повсеместен глад, защото когато вашите приятели от БСП-Жан Виденов, Румен Гечев и колеги бяха начело на държавата, изнесоха житото. НЯМАШЕ ХЛЯБ, ИМАШЕ ОПАШКИ, ИМАШЕ СПЕКУЛА. Но вие, комунистите имате къса памет и помните вашите фекалии от миналото
    Ген. РАДЕВ,СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ, ЗАЩОТО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ. ЖИВЕЙТЕ СИ ДЕСИ И НЕ СТАВАЙТЕ ЗА СМЯХ
  • 282 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    ТОВА КОМЕНТАР ЛИ Е ? Като двете циганчета ще вали и няма да вали !!! Все едно от двете ще познае !!!
  • 283 Боко Корона Вирус Първи Тиквоний

    2 0 Отговор
    Тиквоний Султан Васудев Мухандас Икинчи,към репортерите и журналистите:-"Помните ли конните надбягвания в Шумен и село Пристое.Кой се подиграваше тогава с Коронавируса!Ако Радев управляваше,той нямаше да вземе и една мярка.."аз поне взех стотици,като се снимах и правех селфита на събора прегърнаат с всеки жокей,журито,зепачи и целия -лош човешки материал"на Лудогорието и въпреки това не хванах "Короната" и съм с отрицателна проба
  • 284 Омир

    0 3 Отговор
    Сега е момента да бутнете правителството, другари комунисти! Айде, давайте, в единен фронт начело с другаря Радев! Дружно, таварищи! С нас Москва е в мир и в бой! Измет празноглава червена!
  • 285 Реалист

    0 0 Отговор
    Вирус не се бори с фашистки методи, неизбежно всички ще се сблъскат с вируса рано или късно. Важно е: Изграждане на имунитет, изолация на рисковите групи , отделно лекуване на тежките случаи. Всички останали хора спазвайки необходимите неща по лична защита и хигиена да си вършат ежедневните дейности. За изграждане на имунитет е необходимо добро кръвообръщение и достатъчно кислород за да се отделят бели кръвни от костния мозък, а това може да стане с разходка на чист въздух за час и половина - два, ограничаването на движението е противопоказ- но. Другите условия са наспиване , липса на стрес и страх и приемане на повече мазнини за изграждане мембраните на белите дробове. Препоръчително е приемане на кислородна вода /перхидрол/ в доза 1 капка на 10 кг. живо тегло разтворени в 150-200 мл. вода за 14 дни след почивка от 3 дни цикъла се повтаря. Кислородната вода убива всички видове вируси и бактерии. Това е всичко.