Last news in Fakti

4 Април, 2020 12:15 84 205 327

Борис Бонев: Стоя напълно зад думите си, че Бойко Борисов е срам за България

  • борис бонев-
  • бойко борисов

''Хората вече нямат доверие на нищо, което се каже или предложи да се направи'', коментира общинският съветник актуалната ситуация, свързана с борбата срещу коронавируса у нас

Борис Бонев: Стоя напълно зад думите си, че Бойко Борисов е срам за България - 1
Снимка: БГНЕС

''Стоя напълно зад думите си. Всъщност, в трудни времена като днешното става ясно кои са истинските лидери. Защото лидер не се става, когато са те галили папи по главата, или са те потупвали по рамото Ердоган и Меркел, лидер се става, когато показваш съпричастност към народа си'', това заяви в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком общинският съветник от Столичен общински съвет Борис Бонев. Той застана зад думите си в свой гневен Фейсбук пост отпреди няколко дни, в който охарактеризира премиера Бойко Борисов като ''срам за България''.

''Нашата държава продължава да се лута, и въпреки че започнахме с по-крути мерки, каквито трябваше да има, напоследък изоставаме. В Сърбия дневно правят 2 пъти повече тестове, отколкото в България. Вече сме в периода на кризата, в който трябва да правим тестове, за да разберем колко хора са болни, защото това има значение - дали ще започнат да отслабват или не карантинните мерки. Имаме щаб, контращаб, които са добри специалисти, но явно смятат, че в ситуация като днешната трябва егото им да вземе връх, уязвявайки се помежду си. Това създава недоверие и хаос'', коментира Бонев.

''Хората вече нямат доверие на нищо, което се каже или предложи да се направи. Затова е много важен в ситуация на криза писаният правилник за справяне в криза. Доверието се изгражда с ясна информация, перфектно комуникирана, с конкретика, и много спокойно. Не му завиждам на Бойко Борисов, в никакъв случай не е в лесна ситуация, но поне не трябва да проявява толкова видимо страха си от ситуацията. Това е грешка'', заяви още основната фигура в ''Спаси София''.

''Ще се справим, това е сигурно, справяли сме се като народ. Трябва да сме много дисциплинирани! Много ще ни е тежко и трудно, но няма друг начин'', отбеляза той и добави: ''За мен лично по-важно от човешкия живот няма. Ако трябва до 15 декември ще са мерките, кажат ли го специалистите.''

Бонев коментира и състоянието на столицата ни: ''София изостава от своите преки конкуренти, каквито са Белград и Загреб, въпреки изливаните милиарди от Европейския съюз.''


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 338 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За ставам зад думите ти

    872 286 Отговор
    Пълен СРАМ Е.

    Коментиран от #87, #132, #213, #233

  • 2 кнаус 485

    964 353 Отговор
    На пълно съгласен съм,че Бойко Борисов е срам за България....

    Коментиран от #70, #110, #161

  • 3 Бай Иван Бунаков

    964 287 Отговор
    Не само той,и щаба и парламента и всички министри.Всичко е толкова нагло,че нямам думи.

    Коментиран от #327

  • 4 ББ "0" НУЛА% ПОДКРЕПА

    732 234 Отговор
    РЕАЛНОСТ.
  • 5 Ужасяващо

    868 267 Отговор
    Бойко винаги е бил страхлив. Това да вървиш като наперен петел обграден с охрана не те прави смел. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТТЕГЛИ, ВЕЧЕ НЕ СТАВА. ТОЙ ПРОСТО ТЪПЧЕ НА ЕДНО МЯСТО.

    Коментиран от #58

  • 6 ленчето с кремчето в ръце

    599 224 Отговор
    еваларка БОРЕ поклон - прав си ,дано осъзнаваш колко си прав

    Коментиран от #64, #220

  • 7 ПЕДРО

    386 344 Отговор
    Кажи му го в очите мишок, не го защитавам напротив. Само по студията знаете да цииврите. Ти и всички останали!

    Коментиран от #34, #65, #118

  • 8 а бе бонев

    359 55 Отговор
    моята работа е такава , че има вероятност след време да се разболея от силикоза....нося маска но и тя не предпазва на 100% и въпреки намаляването риска си остава...но това не означава ,че трябва да спра работата...казва се премерен риск. такива като мен има много пожарникари,миниори които рискуват здравето и живота си всекидневно...просто това е живота и някой трябва да извършва тези дейности.та стига с тези искания за строги и още по-строги мерки...никой не кара другият да работи или излиза навънка

    Коментиран от #116, #211

  • 9 ХОХО

    563 225 Отговор
    Едно към едно си е така и сигурно 90% от народа е на същото мнение като това на г-н Бонев .

    Коментиран от #287

  • 10 Гого

    334 634 Отговор
    Това момче е забравило да пие лекарството си.

    Коментиран от #16, #83

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ахахах

    472 112 Отговор
    Чудя се какво знамение има каква марионетка ще ни назначи Държавният департамент. Дали ще е Боко Цоко Моко Шмоко няма значение. Важно е васалите да се отчитат! Преди се отчитаха наКремъл, сега на ФАЩ. Няма достойни българи! Няма! Даже поповете не дтават за нищо! Срам ме е не от Борисов, срам ме е от народа ни без никаква чест и съзнание!

    Коментиран от #189, #282

  • 13 Бойко Борисов

    192 384 Отговор
    Я ПА ЧЕ СПЕЧЕЛИМ НА ИЗБОРИ, 12 ПЪТИ СЪМ БИЛ И ПАК ЧЕ ГИ СПЕЧЕЛИМ А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ КОДКУДЯКАТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ.

    Коментиран от #291

  • 14 СРАМ МЕ Е

    433 143 Отговор
    КОСАТА МИ НАСТРЪХВА ОТ СРАМ КАТО МУ СЛУШАМ ГЛУПОСТИТЕ !
  • 15 ББ гост

    422 137 Отговор
    Борисе сега ли го разбра , всички го знаят само той не го знае , затова му препоръчвам да прочете коментарите да разбере най после мнението на хората към него

    Коментиран от #106

  • 16 джаба

    302 72 Отговор

    До коментар #10 от "Гого":

    забравил е че баце е безумно отмъстителен
  • 17 Чума

    74 187 Отговор
    У-ууу, много сте умни, бе, първите 4 коментара! Чак сега разбрах, че не е важно само какви са мерките, но и кой ги прилага спрямо теб - сам ли си ги прилагаш, този, който ги налага съпричастен ли е с теб, самият той спазва ли ги или препуска с джипката и се тества през 3 минути! Или просто карантина - диктатура - Аха-ааа, паднахте ли ми сега-ааа! 5 хиляди лева глоба и народен съд! В секса е същото - много е важно кой те наляга!!! В единия случай е любов, в другия - големия член за изнасилване от НК. Или се оправяш сам!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ViP

    347 122 Отговор
    Реалноста е такава,преди пандемията бяхме в батака,а сега...сега сме и ще сме...чак не ми се говори !
    Герб е възможно най лошото нещо което се е случвало в новата история на България,не че харесвам бсп или подобни...просто герб ни....и лошото е,че не му се вижда края,предпочитам кумчо вълчо да дойде от гората да ни управлява,но не и тоя ръб !

    Коментиран от #24

  • 22 Харизанов

    201 271 Отговор
    Странно как всички Позитански розови прашки изпаднаха в екстаз от някакво изказване на Пасивняк от "Смучи София"?!?

    Коментиран от #85

  • 23 НЕПОКЛАТИМ

    311 94 Отговор
    ТО И НЕГО ГО Е СРАМ ОТ СЕБЕ СИ НО Е НАГЪЛ И СТОИ КАТО ТУХЛА ЧЕТВОРКА И НЕ МЪРДА ОТ ДЪРЖАВНАТА СОФРА
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Станимир Русев

    238 349 Отговор
    ЗАСТАВАМ И АЗ ЗАД ДУМИТЕ СИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ УДАРИ ДЪНОТО ОТ ТЪПОТИЯ С ПОСЛЕДНИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ ЗА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ! ИСКРЕНО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТАКЪВ ПРОСТ ЧОВЕК! ЕДВА СЕГА ОСЪЗНАХ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ВОЕННИТЕ : ЩОМ Е МОКРО ЗНАЧИ Е ЧИСТО, ЩОМ Е БОЯДИСАНО ЗНАЧИ Е НОВО И ЩОМ Е БРЪСНАТО , ЛЕСНАТО И ИЗГЛАДЕНО ЗНАЧИ Е УМНО , А ВСЪЩНОСТ НЕ ЕЕЕЕ ВИЖТЕ ГО ГРИПЕНА !

    Коментиран от #99

  • 26 Чума

    239 78 Отговор
    И вчера Ганя пак се перчи и лъга! Каза, че се е тествал предния ден - отрицателен, разбира се, як и ваксиниран през 1959 г. с ,,БДЖ"! Грешка на езика, не е толкова гламав! Питат го - колко теста сте си правили до момента, погледна хитро и излъга - 2-два! А те са поне 3 - първия, когато казаха, че са тествани с Н. Щаба, сетне преди седмица кихна пред камерите, мисирките се уплашиха и той ги успокои, че е от цигарите, току що се е тествал и ,,вчера" /оня ден/!
  • 27 München

    322 72 Отговор
    10 млрд. Нов дълг, за партийни субсидии! Спрете се бе политици-крадци-коронавируси!!!!
  • 28 Точно така ХАЗНАТА Е ПРАЗНА

    277 102 Отговор
    Държавата НА МИНУС, БЕЗ РЕЗЕРВИ И 11г. УПРАВЛЕНИЕ НА ББ = 30 000 000 000 дълг. Стига по-вече ОСТАВКА, в БГ има КОМПЕТЕНТНИ РОДОЛЮБЦИ ДА УПРАВЛЯВАТ.

    Коментиран от #33, #71, #177, #225

  • 29 ЗЕВС

    211 280 Отговор
    Точно в тези моменти се вижда, кой е лидера. Всякакви утрепки, без капка опит в управлението на страната се упражняват в плюене срещу Борисов, а какво предлагат като алтернатива на досега взетите мерки? Нищо, освен да пригласят в хор с Радев, Нинова и други в опозицията, които са готови да жертват собственият си народ с една единствена цел, да се докопат до държавната софра.
  • 30 Румен Марков

    295 74 Отговор
    Еми от депутатите няма смисъл,само собствените си интереси гледат.Не им пука за народа,По добре да станем президентска република като в Русия.Народа не ви иска 240 депутати крадци, махайте се от парламента ,не ви е там мястото!!!!!!

    Коментиран от #126

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Чума

    228 78 Отговор

    До коментар #28 от "Точно така ХАЗНАТА Е ПРАЗНА":

    Не само хазната! Главата му е празна на Ганьо! Тази пандемия го релаксира! Търчи насам - натам, уж, че прави нещо! Който и говедар да застане на неговото място, ще се справи по добре да запре стадото в къшлата! Друго - няма! Освен кредит! Това и ти го можеш!

    Коментиран от #226

  • 34 Ужасяващо

    40 19 Отговор

    До коментар #7 от "ПЕДРО":

    Също като теб, Песо, упс, Педро.

    Коментиран от #68

  • 35 Спасов

    19 7 Отговор

    До коментар #31 от "Behemoth":

    Прочети горния коментар
  • 36 Дарио

    234 84 Отговор
    Това момче откри Америка. Милиони нормално мислещи и независещи от Ганьо Банкянски българи знаят това. Жалкото е това, че не сме обединени! Да, ужасно прост и нагъл е, страхлив и отмъстителен, особено когато му се казва истината за него. Той не че не я знае но синдрима Дънкан - Крюгер го друса от детските години. Синдрома е обявен от тези двама учени от университета Корнуел в САЩ. Накратко означава, че неукия, незнаещия и не можещия, поради ниското ниво на интелект не съзнават това, като същевременно показват висока увереност. В същото време умния, знаещият и можещия, поради висок интелект поставя всичко на анализ и преоценка, което дава лъжлива предства за клип да на увереност. Дейвид Дън и Джеймс Крюгер са анализирали такъв вид поведение и обявяват анализа. Нашия Чудотворец е точно това което казват тези учени, прост но уверен в своите неограничени умствени способности.
  • 37 6549

    131 58 Отговор
    Още един "капацитет".Общи приказки,на килограм.
  • 38 Гуру

    120 62 Отговор
    Боже боже , 7 това го казва нан големия дупедавец в общинския съвет
  • 39 Чума

    144 45 Отговор

    До коментар #32 от "КАКВО ЛИ НИЩОЖЕСТВО,НЕУДАЧНИК..":

    То се видя бай Хасан с кого се е гушкал из кулоарите! Май не е с БСП, а! Може и с тях, но теста поне не е такъв! А вчера Карадая слуша ли го - ортодоксален гербераст! Задмина и Биков, и Гърневси по герберизъм и слагачество! Уж опозиция!
  • 40 Tguoji

    102 42 Отговор
    Ще им се на САЩ и на нашите сегашни да командерат ама нещо се промени политиката. Едните големи стават все по-силни, а другите големи са немощни и са до стената. Това ще се отрази в много държави. Няма нищо вечно и колкото да стягат примката нещата независят от тях. Всичко си има начало и край.
  • 41 Сойка Присмехулка

    32 98 Отговор
    Какво е общото между Северна Корея, Туркменистан и Булгаристан? И внимавайте - това е само въпрос. Когато слагате плюс или минус, това е само на отговора във вашата глава!

    Коментиран от #43

  • 42 много е просто

    162 14 Отговор
    За да се оправим и то значително бързо от икономическата рецесия е достатъчно да се направи само едно нещо, но както трябва: да спре корупцията и кражбите. Нищо друго!
  • 43 ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ОГРАБИХА

    96 55 Отговор

    До коментар #41 от "Сойка Присмехулка":

    НАРОДА
  • 44 месара

    88 119 Отговор
    борисчо, ходи цункай ръчичката на "независимата" пчеличка и най добре се скрий някъде! много самозвани капацитети се навъдихте бе, кой от кой по разбирач!
  • 45 Буда

    118 59 Отговор

    До коментар #11 от "Лично мнение":

    Защо лъжеш Неделко , почти всички онлайн вестници са коментари , само ПИК не е , защото 90% мразят мутрата от сърце и пишат истините от биографията му като съратник на бухалките , без да се притесняват от цензурата

    Коментиран от #283

  • 46 вуйна

    62 25 Отговор
    Лично мнение е съвършено прав!!!!!
  • 47 Духайте супата

    109 69 Отговор
    Тъпи комунисти
  • 48 бай стамат

    131 103 Отговор
    И фандъкова е срам за България

    Коментиран от #50, #289

  • 49 Was

    144 141 Отговор
    Стоя напълно зад думите си , че Борис Бонев е срам за България !

    Коментиран от #135

  • 50 Не думай

    69 53 Отговор

    До коментар #48 от "бай стамат":

    Пък наша Гордост е ИМПЕКСА
  • 51 срам

    66 38 Отговор
    Да, срамно е, много е срамно че е там още, дайте да го махнеме...

    Коментиран от #201

  • 52 Кой68

    37 10 Отговор
    Заради такива като теб капацитети.....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Тасев

    149 74 Отговор
    Прав е колега преди мен, че тези които гласуват за Тиквока носят огромна вина. Да, огромната част преживяват с пари от него и за да не изпуснат папото, организират цялата рода. От 120 000 държавни служители при Бай Тошо, днес са над 420 000. Страната е разделена на 28 области, представете си общините с цялата орда служители. Всичко това трябва да се храни и слушка. Като прибавим и еиолетовите, които се активират между 16.00 и 19.00, подменените протоколи, как няма да е вечен? Неговите "победи" са ясни но на т.н.опозиция и е гот. Дава и да лапка, те пълнят гуши и си трайкат, хубаво им е. Били комунисти, Божееее, къде ги видяхте? Лъжци и плазмодии, нищо повече и статуквото им харесва. Трябват нови и неопетнени умни и образовани да се обединят и поискат властта. За да им се вярва и да гласуват поне 80%. Така Бай Ганьо колкото и да купува и фалшифицира, не може да се избере отново. И веднага да се арестува заедно с цялата му кочина слуги и блюдолизци.

    Коментиран от #75

  • 55 Чики-Рики

    74 56 Отговор
    Братя, много внимавайте с коментарите,защото бате Боби и бай Иван ще ударят цензурата на коментарите и тук!А иначе Ганьо си е Ганьо, където и да е,вари го,печи го,това е!

    Коментиран от #61

  • 56 COVID

    92 65 Отговор
    Всички коментиращите сте от един отбор БКП.. Ама се джавкате за парлама тук.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 НОТО

    58 21 Отговор

    До коментар #5 от "Ужасяващо":

    Не само тъпче на едно место , тъпче и на задаен ход.
  • 59 Дедо

    81 37 Отговор

    До коментар #11 от "Лично мнение":

    В голяма грешка си чадо, Факти са най-червения сайт в страната!
  • 60 4232

    125 38 Отговор
    Вече ми писна всеки ден да се показват специалисти без абсолютно никаква идея, а само сравняват България с някоя друга държава и какво са предприели там.След ден-два ако се окаже, че в тази държава мерките не са били адекватни -държавата за сравнение е вече друга .С коя държава още не е излезнал специалист да ни сравни? Бонев в Сърбия има вечерен час от17.00 до 05.00ч., карантина 28дни- не като в БГ 14 ,закони и затвор за нарушители и страх от законите .Тук при вземане на каквато и да е строга мярка веднага се подават куп жалби за нарушаване на права и диктатура .Като давате пример не казвайте само една, а всички мерки .И мен ме е срам в чужбина като казват,че няма българин който да не разбира от всичко, защото там всеки разбира само от това, за което е учил и работи. Много е лесно да се критикува, но е тъпо когато нямаш адекватно предложение .Млад си, нямаш идея ,нямаш предложение, нямаш собствено мислене -една кръгла нула. Виж младите които предложиха безплатно да създадат електронен здравен регистър-те вдъхват надежда, че има млади хора които в бъдеще могат да донесат промяната в България ,а не такива критикуващи като теб без идийни разчитащи на държавна заплата не допринасящи нищо полезно само критика и борба за изкачване във властта.

    Коментиран от #273

  • 61 7537

    111 46 Отговор

    До коментар #55 от "Чики-Рики":

    То сигурно за това само плюенето по тях не се трие .Кажи ми къде има коментар без епитети обиди към Борисов ,ГЕРБ, Гешев и да са изтрити? Защо за толкова години Президента ви не е дал една пресконференция или да са допуснати журналисти с въпроси към него ?Защо не е влезнал нито един път в Парламента след нито едно ВЕТО?Защо един път не сме чули негови предложения извън написаните му и изрецитирани речи?
  • 62 rsk3568

    62 24 Отговор
    Факт:566 теста направени до момента.
    За какви мерки се говори.
    Най-малко направени тестове от целия ЕС!
    Това инфо го подава държавата на https://www.worldometers.info/coronavirus/
    Проверете сами
  • 63 Seal

    88 53 Отговор
    Боре,ти си боклуче недоклатено...
  • 64 абе

    14 17 Отговор

    До коментар #6 от "ленчето с кремчето в ръце":

    ЛЕНЧЕ ЛЕНЧЕ ТЬПА СИ КАТО НА БАБА МИ ГЬ.

    ..А
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 тествай се сам

    16 16 Отговор
    Мери си температурата, вдишвай, ако можеш! Заминавам за сръбия, кретенчо
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Николай

    76 31 Отговор
    Поредното изказване на човечец без срам!!!
  • 70 Уточнение

    69 41 Отговор

    До коментар #2 от "кнаус 485":

    То да беше само срам - иди-дойди. Но той е и нещо повече - съсипател, терминатор на България, на когото е възложено да закрие и затрие и държавата, и народа. И когато приключи с това, ще угаси лампата и ще отлети някъде далече, където са парите му, и ще си живурка до старини, а България вече ще е история...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ПЕДРО

    16 9 Отговор

    До коментар #65 от "Б. Б.":

    Даа за моя сметка ти порасна и стана перфектен, да си ми жив и здрав!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Марио

    56 23 Отговор
    Пример щелли да направят тестове на 1000 полицаи но вече мина една седмица и няма никакъв резултат при положение че тези хора е само по районите управления са на първа линия. Са за сьм болен вече 10 дена но никой не не ми обръща внимание и за това ще си направя тест за моя сметка.ако с за м положителен ще ги дам дам на сьд

    Коментиран от #79, #92

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Чичо Павел

    86 51 Отговор
    Абе ти Бонев си срам за майка си къде те е родила толко прост!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 NNN

    60 24 Отговор
    На 32 се полага да имаш значително по-голяма зрялост.
    Това означава, че независимо от положените от тебе огромни усилия да заявиш себе си пред обществото като желаната алтернатива, трябва да бъдеш игнориран, защото ще си много опасен продажник.
  • 79 пфу

    40 11 Отговор

    До коментар #74 от "Марио":

    Обадил ли си се на личния си лекар ,РЗИ или чакаш вкъщи и разхождайки се из магазини?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Wikie Leaks

    78 64 Отговор
    Криминалното минало на Борисов е известно на световния политически елит. Тъпоумието му обаче до болка у нас!
    Въпросът е обаче докога ние самите и защо го търпим??!!
    На всички ни е ясно едно, че той отдавна трябваше да е в Затвора!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 karl hoker

    42 49 Отговор
    късно си го проумял....още преди 10 години го знаехме .....че е(ще стане) срам за България
  • 85 стоян

    17 6 Отговор

    До коментар #22 от "Харизанов":

    До 22 ком =Браво за точния коментар =разсмя ме
  • 86 гост

    50 61 Отговор
    Това момче и такива като него, млади, мислещи и непродали се на чужди интереси, било то американски или руски са спасението на тази държава. Стига вече русофили и русофоби, соросоиди и путинофили, леви и десни, стига вече едни и същи смешници. Време е за промяна, време е да станем европейци.

    Коментиран от #98

  • 87 айде бе

    72 31 Отговор

    До коментар #1 от "За ставам зад думите ти":

    кой е пък тоя Борис Бонев (госин никой)

    Коментиран от #90

  • 88 Партизанския отряд

    34 29 Отговор
    Евала това е истината
  • 89 Народът както е в правото да дава власт

    31 23 Отговор
    На ИЗБРАННИЦИ да УПРАВЛЯВАТ В ХАЗНАТА ДА ИМА ЗА ТЕЖКИ ГОДИНИ, ТАКА Е В ПРАВОТО СИ ДА ВЗЕМА ВЛАСТ, КОЯТО Е ДАЛ, ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИЗБРАННИЦИ СА ИЗЛЪГАЛИ И ОГРАБИЛИ НАРОДА И В НАРОДНАТА ХАЗНА НЯМА НИЩО, ПРАЗНА.
  • 90 Партизанския отряд

    31 27 Отговор

    До коментар #87 от "айде бе":

    Гробарски трол кво значение има кой е никакво!Има значение какво говори.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 до 74 съвет

    47 4 Отговор

    До коментар #74 от "Марио":

    Ако си от 10 дена болен нямаше да пишеш !0 дена пневмония и затруднено дишане -ти си за Гинес. Да ти кажа един лек. И аз като теб си мислих, че имам симптоми. Отпадналост ,главоболие ,липса на апетит- реших да изчакам преди да звъня и докато чакам да се вдигна и да свърша нещо вкъщи до колкото ми позволяват силите. Да ти кажа след като си вдигнах гъза и си намерих физическо и психическо занимание мина главоболието вече не съм схванат и апетита ми се върна.Вместо в нета и на маса замени с физическо натоварване
  • 93 Некой си

    73 36 Отговор
    Много обичам такива "КАПАЦИТЕТИ" по всичко като този Цървул Спасител и като Румен Кауна да казват -"Не знам как е, но така не е" . Дай някакви рационални решения за тези проблеми а не само да се плюнчите по студията или във Фейсбук.
  • 94 Eistee

    83 52 Отговор
    Президентът пищи като ощипана булка, другарят Борис Бонев опява, че го е срам, а през това време Борисов си върши работата. Интересно, как всеки, който не е полезен на България кряка из медиите, излива поток от нападки, прави се на умен, на загрижен, а хората, които наистина вършат нещо и спасяват България просто работят? Това важи и за всички тук, които хем нямат възможности да напишат нещо умно, хем го правят по един гръмогласен, просташки и обиден начин. Момченца, другарят Борис Бонев е един политически отпадъчен продукт на БСП и зажаднял за медийно внимание като вдовица за член. Той всичко ще ви напише и ще се засрами на всеослушане дори и от Ботев и Левски, само да си вижда именцето в заглавията. Един съвет - ако в интелектуално отношение поне малко се издигате над платените БСП и ДПС тролове, не гледайте кой какво приказва, а гледайте кой какво върши. Защото нито Президентът, нито другарят Бонев са спасили България за сега. Само плямпат. А други - са. Вече ще станат два пъти.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Усмивката

    54 37 Отговор
    Те ни го казаха.Макар и с извинение.Че си имаме Бай Ганя. Само дето Бай Ганя вече наистина се възкачи на власт. И раздава правила както само той си знае
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 of 86

    72 25 Отговор

    До коментар #86 от "гост":

    И какво е измислил този ?Недейте да сравнявате млади и мислещи с този млад критикуващ ,но без идеи небъдник. Ходил да критикува Фандънова за криво поставени плочки и се сдобил със стол като общински.Какво е предложил какво е направил какви идеи има какво е променил -нищо!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ГАГА

    70 32 Отговор
    ГРАНИЦИТЕ СА ОТВОРЕНИ И НА ВСЕКИ КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ОТИВА ТАМ КЪДЕТО ЩЕ МУ ХАРЕСА. НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ЧЕРНОБИЛ И 9 СЕПТЕМВРИ КАКВО НАПРАВИХА КОМУНИСТИТЕ С НАРОДА СИ , ТАКА ЧЕ ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОДИТЕ ЗА ТОВА КОЕТО ПИШЕ И ЧЕТЕ. ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ КАЗАНО Е СЛАБ НАРОД ДЕМЕК ПРОСТ СЛАБА ДЪРЖАВА!
  • 101 Еаааааа

    42 30 Отговор
    Той че е прост и некадърен Борисов го знаем, че краде в нечувани размери също, че е съден и е криминален контингент също. Но този пичага не е по добър тъй като в изказването му личи един демагог с желание да се възползва и по възможност да яхне недоволството. В случая не виждам в него компетентност. Например ако аз реша да влизам в политиката ще дам ясен план и алтернатива на това което критикувам и то няма да е от същото което критикувам .
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    52 24 Отговор
    ами кои нинова ли и радев и до махнем мерките и след 2 3 седмици в тецовете ще горим трупове вместо боклуци
  • 104 В очакване на Годо

    47 21 Отговор
    Къде ги изливат тия милиарди, щото от както сме в тоя съюз все ни се изливат едни милиарди и все не стигат до обикновения човек, не пряко, а като инфраструктура, благоприятна еко, безопасна и качествена среда за живот, здравеопазване, социално подпомагане, образование КЪДЕ са БЕ ? КЪДЕ?
  • 105 Пич

    36 36 Отговор
    Бойко го чака съдбата на дядо му .той си я знае .


    9266
  • 106 Гост

    32 20 Отговор

    До коментар #15 от "ББ гост":

    Той коментарите ги чете, а отговорът го усещаме на гърба си! Всичко, което говори е плява, а всичко, което върши, е от омраза към нас и садистичен апетит за още власт! Може би едно не знае или не иска да приеме, а именно, че ОМРАЗАТА НИ Е ВЗАИМНА!
  • 107 ха ха

    54 27 Отговор
    Цигането иска да става кмет... ХА ХА
    АМа няма да му се получи. Интересно, защо точно сега реши да лае срещу Бойко??
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този,

    39 15 Отговор
    Кога стана сИгамим, кога му почерня дЪто? Съветник?! Ха, Ха, Ха !
  • 110 И ко?

    34 22 Отговор

    До коментар #2 от "кнаус 485":

    Ко кат е срам за българия,само нии си го знаем.
    Я вижте как го фалят на вън.
    Но он не знае,че требе да го фалят тук а не навън.
    Те за туй не го е срам.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ПЕНКО

    35 8 Отговор
    ИМА И ДРУГИ САМОУКРАСИЛИ СЕ С КОСМИ " ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ " !!! НО ДА ДЗЕМАШ РЕШЕНИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА НАРОДА СИ И ДЪРЖАВАТА -НЕ СТАВА С КОСМИ ПО ГЛАВАТА !!!!!!!!
  • 113 Наблюдател

    6 3 Отговор

    До коментар #99 от "1234":

    Такъв си си
  • 114 Uki

    46 12 Отговор
    Отивай да се жалваш на Манолова
  • 115 Консерватор

    17 6 Отговор

    До коментар #111 от "Манипулатор":

    Неграмотен си.И имаш нужда от лекар.
  • 116 Миньори

    42 11 Отговор

    До коментар #8 от "а бе бонев":

    Миньори. Хора не сте ли ходили поне малко на училище. Страшно е да се четат неграмотно написани коментари. Това е масово явление и точно такива хора се правят на всезнаещи и правителство ще свалят.

    Коментиран от #180

  • 117 Русенец

    37 22 Отговор
    Бонев, ти си троянския кон , който спаси Файдъкова и я остави кмет. Същата ще е ролята ти за Борисов, поредната негова патерица !
    Този мач го играха Лукарски, Москов, Бареков, Марешки, Симеонов, Сидеров, Каракачанов. Сега си Ти. Но Бащицата БОЙКО Е ВЕЧЕН ! Доката неговия приятел Господ не си го прибере !
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ПЕНКО

    14 11 Отговор
    РЕАЛНО -НЕГОВАТА" ПОДДЪРЖКА" : " СПАСИ БЪЛГАРИЯ "- Е МОЛБА КЪМ М.П. -Б.Б. !!!!!
  • 120 колю

    31 10 Отговор
    И ти си срам за тате и мама за дето им доведе зет.
  • 121 Зори

    58 34 Отговор
    Като сте толкова умни всичките и оплювате Б. Борисов, предложете вие какво трябва да се направи в тази ситуация. Премиерът и генерала се справят много добре. Но нали българите винаги намираме косури и все някой ни е виновен. ЗАСРАМЕТЕ СЕ.

    Коментиран от #127

  • 122 Коня

    41 27 Отговор
    Новия гладен т... нар. Ако не е Бойко коще е, ти ли? Само Бойк ще ни помогне това е истината.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Батко Владко

    23 21 Отговор
    Тоя се продаде на ГЕРБ в София
    Явно го гласят и за парламентарните избори
    Новият Яни Янев се казва Борко Бонев
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Има написани

    18 15 Отговор

    До коментар #121 от "Зори":

    Правила! Какво се прави при ООП, какво при вирусна инфекция . Какво при епидемия, от ООП - особено опасна пандемия! Мерките са неоправдано тежки! Факт! Няма епидемия. Няма пандемия. А си им вярвай...
  • 128 КаквиТестовеКаквоБроене

    24 11 Отговор
    Малко зациклиха в новините, тестове, преброяване и софтуери за следене ... абе да ви питам как нямаше една новина да са се събрали хора да мислят за лекарства и подчертавам лекарства, а не ваксини за след 2 години ! Много труд и средства се хвърлят в неща, които не разрешават проблема а го проточват във времето, което ще рече само отлагане на нормалното положение !
  • 129 Италия

    40 19 Отговор
    Еми да сложат някой от вас за министър председател. Нещастници такива!!!!!
  • 130 ррадев

    34 17 Отговор
    Червеното сайтче, отново се допита до предния анонимен "капацитет"
    :))))
  • 131 Plovdiv

    29 27 Отговор
    Не е срам, ами е С Р А М !!! Само че за извънредното положение до 15 декември - я го направете направо перманентно, за да сте сигурни, че никой няма да оживее - нали това са ви наредили зад океана?!
  • 132 Слайд

    21 25 Отговор

    До коментар #1 от "За ставам зад думите ти":

    Не срам, позор е направо
  • 133 ПЕчатницаНАпари

    24 20 Отговор
    Ако си припомним за масовата приватизация, ще разберем, че тя е направо детска игра пред това, което предстои. Ще фалират всички комапии и накрая ЕС и САЩ ще пуснат печатниците за пари и ще ги изкупят всичко и навсякъде. Заеми не трябва да се вземат в такива години... заем се дава на пострадал за да си купи нещата, които са му необходими. Когато всички са пострадали - парите нямат стойност, защото нищо не може да ги правиш. Трябва някой да го разбере и да не насочва умишлено всички да вземат заеми за да плащат задължителнисте си сметки ! Забележете задължителни. Режийните всеки трябва да си плаща, нищо че държавата настоява да не се работи !
  • 134 защо

    36 35 Отговор
    лeлe кaк cкaчaт гeрбeрacитe кaтo ce пишe зa вoждa им
    тиквaтa
    - и 100/100 вcички минуcи ca oт държaвнaтa aдминиcтрaция ,
    чe индиaнцитe нe мoгoт дa пишaт- тoвa e гeрбeрacткият избирaтeл
    - дa нe ви трeпeрят пaртeнкитe чe мoжe дa пaднe идoлa ви
    - чoвeкa дeтo вcякя гoдинa ви вдигa зaплaтитe + прeмии - бoкo тиквaтa
    ако ви се забрани на лизогъзещата администрация да гласувате
    заедно с индианците - тиквата няма да влезе в парламента никога
    всичките му гласове са администрацията + техните мъже и жени и индианците
    - лошо че те стигат да е водеща партия при тази вече ниска
    избирателна активност на обезверените българи
  • 135 Да му изгние вaгината на бонев нaебания

    34 35 Отговор

    До коментар #49 от "Was":

    А така! Тоя смpъдлив наeбан клитoр бонев може спокойно да си нaръга вибраторa ама много надълбоко. Сaмо Бойко, мъpши!
  • 136 БЕЗ СУБСИДИЙ

    18 12 Отговор
    И МЕН МЕ Е СРАМ
  • 137 Иванка Дончева

    46 31 Отговор
    Срам ме е, че има хора като Вас, които подобно на президента, в такъв момент, умеят само да критикуват всичко и всички. Колко е лесно да не носиш отговорност и само да интригантстваш. В такъв момент, толкова тежък за целия свят! Още веднъж - срам ме е, че сте мой сънародник! Срам ме и за тизи, които Ви дават трибуна!

    Коментиран от #184

  • 138 оцелял от турското робство

    27 16 Отговор
    Който го е гудил за началник на държавата ни, той и ще го свали, когато вече не му е необходим. От обикновения честен и трудолюбив народ нищо никога не е зависело.
  • 139 Нане

    19 15 Отговор
    Срам и Позор! Нямат място в парламента!
  • 140 machete

    28 14 Отговор
    Нещо за Румен Ветото да кажеш...
  • 141 ГОСТ

    16 8 Отговор
    Б Б БУДАЛА БЕЗМЕРНА
    Б С П БОКЛУК
    ПРОСТАК И СИЛЕН ВЯТЪР _ СПИРАНЕ НЯМАТ.
  • 142 Адв. Даниела Сукорова

    39 36 Отговор
    Бойко Борисов и Щабът бързо и решително реорганизираха държавата ни. Поклон.
    Да, промениха стила ни на живот, но в името на запазване на нашите животи.
    Б.Борисов за пореден път показва , че милее за народа си и поставя физическото ни оцеляване над всичко. Икономическите загуби при Пандемии са неизбежни, той го отчита, но в същото време дава успокоение на хората, че " пари има", за след Пандемията и икономиката ще бъде стабилизирана отново. Това е истински държавник, с визия прокламирана без страх, с грижа към гражданите, призовавайки ги: "Стой в къщи". Много европ. държави не го направиха навреме и сега там е нещо страшно, изгубиха хиляди човешки. Б.БОРИСОВ И друг път е доказвал, че Народът му е Номер 1 за него, спомнете си как в първия си мандат за да избегне кръвопролития на улицата беше готов да си подаде оставката, но народът му да не пострада. ( Той преживя много дълбоко тези събития и направи сърдечна криза, беше в Правителствена Болница).
    Кой от Вас е напълно безгрешен, та да хвърли камъка срещу него?
    Б.Борисов е "женен" за Държавата ни и като грижовен милее щ глава на семейство взима умни, разумни и мъдри решения за доброто на това семейство.
    Бог да му даде свръх издръжливост в това голямо изпитание!

    Коментиран от #152, #310

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Чочо

    25 25 Отговор
    Б. Б. се тествал защото имало слух че е заразен. Ако вярно е имало такъв то той си го е пуснал сам. Истината е че трепери за кожата си и ще продължи да се тества всяка седмица. А пък за болните тестове няма.
  • 145 ДомЗатворник

    18 11 Отговор
    Още един невменяем, невдяващ случващото се. Телевизионната пропаганда не прощава -- изпепелява умове, превръщайки Човеците в подплашени от телевизионната истерия човечета
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Иванов

    18 15 Отговор
    Това е изкарано от един човек с собствено мислене(за разлика от някои драскачи тук). Постнал го е като коментар под статията на Магарешки чорбаджи.Който желае може да потърди същата информация и за другите държави.

    "За периода 2007-2017 г. от грип са се разболели 916 270 българи и от тях са починали 16 777. Или средно за година болните са около 90 000, а починалите 1670. Някой да е блокирал животът в държавата? Дори се говори, че болничните вредят на икономиката. А сега за първите няколко болни и взривиха икономиката на страната. Източникът ми е приложение 19rh006pr.pdf към НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВАКСИНОПРОФИЛАКТИКАТА НА СЕЗОННИЯ ГРИП 2019-2022"

    Обаче зная, че няма да си размърдате отдавна закърнелите мозъчни клетки. И още нещо, вече излиза информация за фалшифициране на данните в Италия. От техни източници, та май тая "пандемия" е за глупавите с изгладените мозъчни гънки. Сега боклуците ще станат оше по богати, а останалите да се оправят. Щото гладен, болен и наплашен народ се управлява най лесно.
  • 148 Сойка Присмехулка

    13 17 Отговор
    Боже каква активност и какъв успех в експеримента с пост № 41. Сладки гербаджии, общото е, че се намират в Северното полукълбо. Минусите говорят обаче друго - че вие сигурно дълбоко в себе си осъзнавате нещо позорно, но го отричате, мотивирани от нечисти интереси. Благодаря ви! Много ме забавлявахте!
  • 149 ФИН МИНИСТЪР

    20 25 Отговор
    ЗА 10 УМРЕЛИ 10 МИЛИАРДА НА КРЕДИТ БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ КАК НЕ ГИ ХАРЕСВАШ БЕ ЧОВЕК
  • 150 Иван

    32 20 Отговор
    Малък, смрадлив червен гном,колко рубли взе за този пасквил а?
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 СМЕТАЛО

    18 21 Отговор

    До коментар #142 от "Адв. Даниела Сукорова":

    10 УМРЕЛИ ОТ ПАНДЕМИЯ ЗАСРАМЕТЕ СЕ И ВЗЕМАТ 10 МИЛИАРДА КРЕДИТ БРАВО

    Коментиран от #176, #219

  • 153 Николай

    32 21 Отговор
    Срам е Президента който не уважи нито един от журналистите.Нека излъчва речите на смешната си партия а не в националният ефир.Вече никой разумен човек не иска да ги слуша тези кукундели.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Юсуфф

    26 31 Отговор
    БРАВО БОНЕВ !Всеки нормален и интелигентен човек е на твоето мнение .
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 1122

    23 20 Отговор
    Те милиарди се изливат,ама къде,не се знае.Днес научихме,че миналата година сме излели едни милярди в джоба на САЩ уж за самолети ,но се оказа,че било платено всичко но цената била 500 милиона,а другите пари май са протекли в някой джоб,защото до 2027 година ще плащаме още.Като не слуша ПРЕЗИДЕНТА така се получава.Президента е ГЕНЕРАЛ,ЗАВЪРШИЛ Е военно училище,после генерал щабна академия,после в САЩ а ББ е един пожарникар,който молеше Ахмет Доган ,,какво му свиди сега да ми даде още една звездичка".Неговите пагони не могат да се сравняват ИЗОБЩО с пагоните на президента.Иначе е много обидчив,като него няма втори тъй умен на света,прочел една книга за Винету и толкоз.СРАМОТА!
  • 158 Нерегистриран

    5 10 Отговор
    Ти знаеш ли, кой е Бонев. Замълчи. Аз ако съм на вас както я забатачиха всички през тия 30 години да си се оправят. И навън както жи прогониха преди 10/12 години.. Нека западните 2021 ги попитат нас родителите им, защо трябва да останат да живеят, работят на запад, пфичините ще ви кажем, когато дойдем и ви обясним всичко с подробности.. Стофили са го Белгия.. Защо си дошъл, от кого бягаш, режима.. Нищо, от затвор и на самолета за бългафия, ако си репресиран те, ги оставиха, но бяха със сменени имена, 1984...и след 1989 има репресирани.. И доказателства писмени имат
  • 159 Нерегистриран

    8 3 Отговор
    До 158..


    Извинявам се, съвпадение на Бонев с ченгето..
  • 160 Атанасова

    11 14 Отговор
    Все си мисля,че при него работят против него.Аз пак за тировете ще пиша.Чудя се от оня ден защо ги карат на ле ището като тука са 4 паркинга на 30км от границата и най накрая
    спрях да се чудя.Работата била,че им вземали по 5 евро за парк.Направете си сметката колко парк прибира някой.Така,че Бойко го върза пак някой от неговите хора.Июало опашка,Ами ще я има като не работят ,а казват на журналистите,че обработвали по 1400тира на ден.Ако обработваха по толко никога няма да има колона.спряхх

    Коментиран от #191, #194

  • 161 крум

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "кнаус 485":

    ..не само..той..и паламент..и президент..а ние???..бля..бля!!!
  • 162 Ронин

    27 11 Отговор
    Смешен общинар и смешник срам си ти не знаеш кво е тук Италия ако си тук друго ще говориш.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 filo

    28 17 Отговор
    А ти кой си бе Бонев, платена урва.
  • 165 Lalique

    26 23 Отговор
    Хора не се карайте по форумите!Цялата истина е ,че ГЕРБ и ТЕХНИТЕ коалициони приятели,разпродадоха болниците на БЪЛГАРИЯ.Персоналът на болниците е застаряващ .........! В НЗОК няма пари , има някакви приготвени за крадене! Ние сме в тази карантина,поради простата причина , че власт имеещите ги е страх,че няма да се оправят с вируса.ЩЕ ИЗМРЕМ КАТО КУЧЕТА.Затова са тези мерки толкова строги.Затова стойте си в къщи и се пазете , че пламне ли БЪЛГАРИЯ,жална ни Майка!Това е причината да изпадат в истерия "нашите политици,, .

    Коментиран от #167, #250

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Lalique

    22 18 Отговор

    До коментар #165 от "Lalique":

    А,че по голям срам за БЪЛГАРИЯ от СЛЪНЧЕВАТА ТИКВА ,НЯМА!
  • 168 Адв. Даниела Сукорова

    30 21 Отговор
    Борис Бонев,
    Вие какво сте направили конструктивно за българския народ?
    В Извънредно положение сме, време за обединение на сили, ресурси и интелект, а Вие си позволявате да отслабвате силата на народа с хули, злоба и обиди към Управляващите, които навигират този изключително труден момент за страната?
    Недопустимо е.
    ВИЕ СТЕ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!
    СЛЕД приключване на Пандемията трябва да понесете Наказателна отговорност за "Държавна измяна" .
    Всъщност, Вие сте срам и позор за себе си и за публичната позиция която представлявате.
    Засрамете се, Бог Ви гледа отгоре.
    Искайте прошка от Премиера на Р България. Преди Бог да Ви е наказал.
  • 169 добруджа

    14 8 Отговор
    Простотията ги избира защото си приличат. Българския народ е малък, но много прост! Не са мой думи.
  • 170 ВЪЗМУТЕН

    33 23 Отговор
    ГОСПОДИНЕ,
    ВАШЕТО ИЗКАЗВАНЕ Е СРАМ!
    БОЙКО БОРИСОВ ПОКАЗА, ЧЕ В ТРУДНИ МОМЕНТИ НЕ СЕ СТРАХУВА ДА ДЕЙСТВА С НЕПОПУЛЯРНИ МЕРКИ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ПАЗИ ЖИВОТА НА ХОРАТА
    ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ДОБРЕ ИГРАЕТЕ ЕКВИЛИБРИСТИКА НА ДУМИТЕ, АМА ДА НЕ СЕ НАЛИ И ДА ВИ ЯДЕМ ПО ПАРАТА.
  • 171 За Бойко Борисов пиша

    20 27 Отговор
    ДОЛЕН АЛЧЕН СИ БОЙКО БОРИСОВ...Най Големият мафиот крадец си.... Никога няма да можеш да оправиш България. ОТ ДЕН НА ДЕН ПО ТЕЖКО ПО ЛОШО НАПРАВИ НЕЩАТА.. СРАМ МИЕ И НА М3НЕ... ПОДКРЕПЯМ ТЕ БОНЕВ УВАЖАВА МЕТЕ
  • 172 За Бойко Борисов пиша

    18 24 Отговор
    ДОЛЕН АЛЧЕН СИ БОЙКО БОРИСОВ...Най Големият мафиот крадец си.... Никога няма да можеш да оправиш България. ОТ ДЕН НА ДЕН ПО ТЕЖКО ПО ЛОШО НАПРАВИ НЕЩАТА.. СРАМ МИЕ И НА М3НЕ... ПОДКРЕПЯМ ТЕ БОНЕВ УВАЖАВА МЕТЕ
  • 173 Стоян

    25 20 Отговор
    Стоя твърдо зад думите си, че ти Борисе си срам за България!!!! Хомо дружинката ти какво направи за справянето с ковид и предпазването на гражданите???? Нали сте " спаси България "
  • 174 Добромир Георигев

    29 21 Отговор
    Г-н министър-председателят Борисов е пример за отлично лидерство в кризисна ситуация и за спасяване на човешки животи. Той показва именно съпричастност към хората, а не е готов да ги хвърли на болестта като някой други политици.
    Бонев има добри идеи за София, върши работа, но този пост беше много необмислен и просташки и говори за незрялост.

    Коментиран от #185

  • 175 Savin Yanakiev

    5 7 Отговор
    As pak si toia zad drugata che si bokluk ,I samo dickov sashto
  • 176 Адв. Даниела Сукорова

    13 12 Отговор

    До коментар #152 от "СМЕТАЛО":

    Сметалото Ви не е пригодено за Пандемични реалности :).
    Тук се изчисляват не само починали.А и временно преустановили работа,......чертата се слага напред в необозримото бъдеще.
    Математиката не Ви е била любим предмет. :)
  • 177 666

    24 2 Отговор

    До коментар #28 от "Точно така ХАЗНАТА Е ПРАЗНА":

    За да се оправим в България трябва да се наблегне на сериозни промени с Конституцията и Съдебната система ! Пример : Депутатите да нямат никакъв имунитет. Докаже ли се ,че някой от тях е извършил престъпление срещу интересите на народа - директно в затвора.
    Законът да е ясно обособен, а не да се тълкува. Талкуването му е заради вратичките,които позволяват да се заобикаля.Законете да са еднакво приложими за всички. А не като досега "За милиони няма закони,за кокошка няма прошка". Е тогава може и да се оправим .
  • 178 Йосфдсф

    27 12 Отговор
    Борис Бонев, па ти земи с скрий, сефте чувам за тебе.
  • 179 Доживяхме тези да ни дават акъл

    21 12 Отговор
    Джендърите са срам за България.
  • 180 СМЯХ В ЗАЛАТА

    10 8 Отговор

    До коментар #116 от "Миньори":

    Най-неграмотните са най-всезнаещи и пишат и се изказват..
    Но това е така не само у нас, а навсякъде по света...
    Простият пролетариат Умре да е на първа линия и да командори..
    Мисля,че грешите като им правите забележка, те не обичат да
    им се противоречи..
    А бе, борбата и простака е РАКА..
  • 181 Луди предложения

    16 5 Отговор
    Що за екзотични предложения депутатите да бъдат без имунитет. Ами нали тогава тези, които владеят съдебната система ще ги вкарат на минутата в затвора.
  • 182 Ангелов

    18 11 Отговор
    Преди да коментирате действията на този или онзи си направете трудът да прочетете малко. След това се върнете в средното училище, научете си уроците по математика обясняващи геометричната прогресия. Минавайки през това ще разберете, че масовото ресторант в случаят е глупост. Но Вие сте общински съветник и естествено стоите над тези неща. Поне си стойте сам и не занимавайте и другите с некомпетентните си изказвания господине Никой.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 хранилчица

    13 3 Отговор

    До коментар #137 от "Иванка Дончева":

    Ванче, ти от работното си място ли тролиш???????????
    Не се коси толкова. Пак ще си вземеш заплатката.
  • 185 много мразим партийните секретари

    12 8 Отговор

    До коментар #174 от "Добромир Георигев":

    това ми звучи като реч на партиен секретар
  • 186 ЗИКО

    28 16 Отговор
    А ТИ БОРИС БОНЕВ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СРАМ В МОМЕНТА ЗА БЪЛГАРИЯ. АКО СЕ ПИТАШ ЗАЩО ДА ТИ КАЖА - В ТАЗИ СЛОЖНА ЗА ВСЕКИ СИТУАЦИЯ СЕ ОПИТВАШ ДА ИЗВЛЕЧЕШ ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ. Е НЯМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ. СКРИИ СЕ!!!
  • 187 vasik atanasova

    29 22 Отговор
    тоя джендър е срам за България
    Бойко се справя добре с кризата
    за това му правя евала !!!!!!!
    тука ми харесва с позицията си

    Коментиран от #304

  • 188 Jordan

    24 15 Отговор
    Като не вярвате на бойко пуснете си телевизора и вижте какво е по света голямите сили вземат същите мерки че и много по строги русия и америка са по тъпи ли и са излъгани ли

    Коментиран от #207

  • 189 Провинциалист

    8 8 Отговор

    До коментар #12 от "Ахахах":

    Отчета винаги е пред Кремъл.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Само питам

    18 11 Отговор

    До коментар #190 от "Христо":

    Ти ли ще поведеш народните маси, бе палячо? Или боклуци като тоя брадат джендър?
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 само в БГ ли има такси

    5 5 Отговор

    До коментар #160 от "Атанасова":

    Турция изискват карантинен период от някой превозвачи не ги пускат в Турция. И вместо да спират движението и преминаването на тези , които не са под карантина изчакват на паркинга и карат карантината там. Не пишете нещо за което нито имате идея нито информация. Отивайте да чистите и подържате паркинга безплатно за да им отпадне плащането на престоя.
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Шенол

    9 7 Отговор

    До коментар #77 от "Светлинка в тунела":

    Скрий се бе амбриаж
  • 197 Нормален

    22 12 Отговор
    Имам усещането, че този г-н Бонев е поредния празнодумец и куха глава
  • 198 Мая Безпартийная

    16 8 Отговор
    Колко и къде плащат? Към К. Копейкин ли да се обърнем?
  • 199 ANTITROL

    22 13 Отговор
    Дано животът ни не зависи от идиоти, като Борис Бонев!!
  • 200 TROL4Е

    17 12 Отговор
    Защо му давате думата на този глупак!!

    Коментиран от #215

  • 201 Гешева

    16 11 Отговор

    До коментар #51 от "срам":

    И като го махне кого ще сложим? Корнелия?
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

    22 6 Отговор
    В цял свят раздават пари и храна, в бг кредити?!?!?
  • 204 Гост

    6 8 Отговор
    Поздравление за всички коментиращи!
    Явно вие сте пример за подражание и сте велики,ама защо ли сте в тази ситуация и сте се изпокрили като мишки вкъщи зад компютри или телефони и грачите срещу себе си?
  • 205 Azzzz

    15 16 Отговор
    Тука пак само червени тролове. Всички марш в Северна Корея. До един. Яд ви е, че в България никога не имало толкова демокрация колкото сега.
  • 206 Темида

    14 12 Отговор
    Бонев, колко ти платиха?
    Дано си заслужава.
  • 207 Храна за размисъл

    8 4 Отговор

    До коментар #188 от "Jordan":

    Погледнах другите както даваш акъл и се запитах,след като сме на едно от първите места по смъртност в ЕС,ниски заплати и пенсии,дали мерките не дойдоха с огромно закъснение?
    А всъщност сега даваш ли си сметка как МВФ ще заробва държави в нови кредити и лихви и до кое поколение тези пари освен,че няма да бъдат върнати,няма да си жив да знаеш с какви още ще са затънали всички държави?
    Парите които дължи светът на кого ги дължи и след като дават пари с лихва,а парите за лихвата липсват защо се дават пари,които се знае предварително,че няма да бъдат върнати?
    Къде е печалбата от парите?
    Контрола върху човека да ти отговоря,това е целта и сега с този вирус,войните преди години.
    Дават се пари на двете страни в една война.
    Нещо неясно?
  • 208 Toni

    5 1 Отговор
    Толкова много коментари не бях виждал отдавна явно сега всички са си вкъщи и спазват правилата и аз просто няма какво да добавя
  • 209 ПЕДРО

    6 3 Отговор
    Що трийте бе? Лъжа ли е това което пиша
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Банскалия

    10 4 Отговор

    До коментар #8 от "а бе бонев":

    МиНИОри, навънка,чудо.Представяш ли си уважаеми читателю какви хора се опитват за ни бъдат съветници...ужас.!!!
  • 212 БОРИСЕ

    8 10 Отговор
    Вземи се в ръце и престани да говориш глупости. Какво разбираш от политика, учителите ти са вече бити карти, алчни за власт. Даваш за пример Сърбия, може и Евразия.
    Пожелавам ти да влезеш в изпълнителната власт и покажеш какво можеш. И аз се срамувах от др. Живков но си мълчах и така 33 години./ сети се защо/.
  • 213 Вл.Анастасов

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "За ставам зад думите ти":

    Кой го казва кадър на младежкото БСП.Пиши си името!
  • 214 котака

    24 8 Отговор
    Пирогов -на дарения !!!??
    МВР -на дарения !!!??
    Университетските болници-на дарения,общинските-също!!!??
    "Помогнете ни, нямаме ръкавици, маски, облекла, дезинфектанти или средства да платим"- това все по-често се чува от болниците,особено в провинцията!!
    Нали уж се шият под мъдрото герберастко ръководство десетки хиляди маски всеки ден..???
    Защо Военният Резерв е опоскан,кой разреши това да се разпродават за стотинки жизнено важни апарати и обурудване!!??
    Къде са ни парите от данъците,осигуровките,винетките,ТОЛ-таксите,от солените глоби и т.н., които плащаме!!???
    Къде са парите на стотици хиляди гастарбайтери,на моряците!!???
    Нали бяхме според Негово Нищожество Буда фон Тиква ал Главанак Дюнер Хасфалт ал Тол-Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Суджук Микрофон Ал Водопровод Ал Хумана-Кирка Бабаит,цитирам- "Остров на финансовата стабилност в света",къде се попиля за дни уж многомилиардният бюджетен излишък,с който ни проглушаваха ушите доскоро...!!!
    Нагли, самодоволни, надменни, пренебрежителни към хората, мизантропи,парвенюта,откровенни мутри и простакеси...това са 99.99 процента от герберопитеците,особено които са назначени от боко на високи постове!!!

    Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление!
    Само няколко бързи цитата от бурната дейност на герберопитеците:
    -Вирусът ще ни подмине - вирусът няма да ни подмине!
    -Няма да купуваме бързи тестове - ще купуваме бързи тестове!
    -Няма да вз

    Коментиран от #280

  • 215 котака

    5 4 Отговор

    До коментар #200 от "TROL4Е":

    глупак е на баща ти синът!!!
  • 216 котака

    18 13 Отговор
    Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление!
    Само няколко бързи цитата от бурната дейност на герберопитеците:
    -Вирусът ще ни подмине - вирусът няма да ни подмине!
    -Няма да купуваме бързи тестове - ще купуваме бързи тестове!
    -Няма да взимаме заем - ще взимаме заем!
    -Няма да пускаме тирове - ще пускаме тирове!
    -Маските са задължителни - маските не са задължителни!
    -Няма да вдигаме данъците - хайде познайте от три пъти ще ги вдигнат ли??!!!

    В Германия помощта за малки фирми и еднолични търговци е както следва:
    Фирми до 10 човека персонал -по 15.000 евро в срок за три месеца!
    Фирми до трима човека персонал- по 9.000 евро за три месеца!
    Един човек персонал- по 3000 евро на за три месеца!
    Освен това безлихвени заеми от 10 до 500.000 хиляди евро за 3 години гратисен период.
    Сърбия отпуска пакет от над 5 милиарда евро.
    Словения при два милиона население пакет от над 3 милиарда евро.
    И още едно малко сравнение за кочината на винетуто -глоба за излизане или спортуване навън в България -2500 евро, в Германия няма забрана за излизане и спортуване навън, има само забрана за събиране на повече от трима човека като глобите са 150 евро и се глобява едва тогава, когато не се спазват разпоредбите, тоест минава полицията прави забележка и ако не се разотидат чак тогава глобяват....алооу!!! Във Франция глобата за събиране на повече от 3-ма души е 125 евро,и то само ако не спазите разпорежданията на п

    Коментиран от #221, #222, #270, #271

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Това не мнението на хората а на такива у

    6 2 Отговор
    Това не е мнението на хората Ана утрепки като теб.
  • 219 Eistee

    11 5 Отговор

    До коментар #152 от "СМЕТАЛО":

    Това е като да кажеш на някого, който се движи със 130 km/h по магистрала: "Още никой в автомобила ви не е загинал, а вие завивате, следвайки линията на пътя! Засрамете се!". Нали точно затова само 17 са починалите - защото се взеха навременни мерки. Ако не ги бяха взели, направете си справка с Италия - там 17 човека от COVID-19 умираха на всеки 26 минути. Ако не схващате, ще обясня. Аргументът "Защо блокирате цяла държава само за 17 жертви" не е валиден, защото жертвите до сега са САМО 17, защото е блокирана държавата. Ако още идеята не си е пробила път до мозъка ви, ще го разясня още по-елементарно: ако нямаше карантина, на ден щяха да умират стотици, в продължение на седмици. И тогава, ако някой би решил да въведе карантина и да блокира държавата, вашият аргумент би бил "Заслужава ли си да се блокира държавата за да се спасят 120 хиляди души?". Ами отговорете си сам на този въпрос. Но за да отговорите правилно си представете, че вие, баща ви, майка ви, цялото ви семейство е в числото на 120-те хиляди, които биха могли да бъдат спасени. Е, как е? Заслужава ли си според вас?

    Коментиран от #223

  • 220 Лея

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "ленчето с кремчето в ръце":

    Глупости говориш, Ленче!Щом толкова те кефи"Борето",що не се вземете и да се скриете в някоя дълбока дупка,да си се възхищавате на спокойствие и да ни отървете от безсмислените си дрънканици?!
  • 221 8928

    3 5 Отговор

    До коментар #216 от "котака":

    Пропуснал си много от условията за помощите ,които се отпускат в Германия .Ама прост народ има много и дори и до пиша и обяснявам условията е безсмислено. Само се чудя каква ви е ползата да лъжете в коментари под статии на които само глупаци без образование. без бизнес биха се хванали?
  • 222 Лея

    8 2 Отговор

    До коментар #216 от "котака":

    Лъжеш!Имали сме по-гадни от тези...и то не веднъж!!!
  • 223 Тигър

    5 1 Отговор

    До коментар #219 от "Eistee":

    Това ,е замислена измислица нищо повече!!!
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Лея

    9 1 Отговор

    До коментар #28 от "Точно така ХАЗНАТА Е ПРАЗНА":

    Я не говори празни приказки! Къде ги видя тези компетентните...че и родолюбци отгоре?Тююю, много слагачи, много мазни лъжци се навъдихте...също като тая нагла, ухилена,подигравателна, супернеуважителна ,крива муцуна, която дава мнения и интервюта,без никой да се интересува от мнението му!Драпа за власт и медийни изяви,а пък е никой! Всъщност,Никой с главно Н
  • 226 Лея

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "Чума":

    Чума ли си,Сойка или лешояд, колко ник-а ползваш тук,за да досаждаш на хората с недоклатените ти анализи и идиотски въпроси? Твърде си прозрачна и прекаляваш с това спамене...
  • 227 Професионалист

    8 8 Отговор
    Ако беше истински лидер и ръководител щеше да затвори границите на13.03. и коронавируса я България щеше да е мит.А той пусна 150000 миризливи и заразени цигани и България потъва. Дано ГОСПОД ни помага,че наглите и корумпирани политици не са в състояние!
  • 228 3135

    5 12 Отговор
    Този млад , образован и смел човек има всички качества да бъде българският Курц! Има всички необходими качества за това.
  • 229 Мони

    12 5 Отговор
    Боже,опази България от кухи,червени БОКЛУЦИ!
  • 230 Пешо

    13 8 Отговор
    Този неизвестен човешки ембрион от снимката по горе и всички останали ,които го подкрепяте ,излезте на улицата. Ама не ви стиска. Затова си затваряйте плювалниците. Не ви е срам! Защо не прочетете чуждата преса, не Българската ,за да видите за каква трагедия в световен мащаб става въпрос. А в България от м.Ноември се води битка срещу жълтата чума .И само 20 починали за 4 месеца. Предимно хора с хронични заболявания и възрастни. Ако сте Българи, проявете разум и се съобразявайте с извънредното положение.. Другото е евтин популизъм за малкият от снимката,който сънуваше ,че ще стане министър председател. Да, ама Не! За тове се иска ду.е!
  • 231 Чичолина

    11 6 Отговор
    Българи,много е обидно да ни ръководят такива неграмотни и необразовани хора.Не виждате ли какви политици имат другите европейски държави?Никой не ни приема на сериозно с тези управници в това число са и БСП-то.
  • 232 Кикоман

    10 9 Отговор
    До Дарио... Толкова съм възхитен от коментара ти, толкова по истински и точно казано на място всичко от теб... Наистина чест и уважение. Защо всички българи не проумеем, че наистина тоя кърлеж заГРОБи държавата.. Не знам още колко вече и до къде му стигат наглите и целеви насоки и възгледи. Бъди здрав Дарио. Браво пич.
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Спас

    17 8 Отговор
    Ей, Борисе, теб да не те правил Президента, че говориш същите глупости. Я си пий хапчетата и си лягай, щото ти си срам за България!!!!
  • 235 Кикоман

    8 7 Отговор
    Браво ЧИЧОЛИНКЕ. Така е... Толкова са вече заслепяли и изалчняли, само забравили се идиоти наглеци.... Изроди прости, нещастници. Не се ли за срамиха вече, къде им е човещината да проявят вече малко уважение към тоя изстрадал до болка и съсипан народец... ДО КОГА ЩЕ НИ ПИЯТ КРЪВТА, ВЗЕХА НИ И ПОСЛЕДНИТЕ УСМИВКИ... МЪКА, МЪКА И САМО МЪКА ЗА НАРОДЕЦА ИЗСТРАДАЛ ДО БОЛКА...
  • 236 Ради

    12 12 Отговор
    Ей,големи злобари сте бе, жалки човечета.Да не сте на тяхното място.Перфектна организация и невероятен професионализъм и от щаба и от правителството.И умирате от злоба за програмата на програмистите, най- новата мярка.Борис Бонев- е срам за България ,като млад човек с тези злобни писания.Има мнооооого да се учи от Бойко Борисов.Адмирации за всички ,които водят тази борба,а не висят ,като злобара Бонев, във Фейсбук и да го задръстват със злобните си писания.
  • 237 Кикоман

    2 3 Отговор

    До коментар #233 от "Грък":

    Ей, грък ли си, елинас ли си, малакас ли си или пустис, или може би скупиди... Що не вземеш на пас на гамитис или сам да си канис пипа...

    Коментиран от #308

  • 238 22ее

    9 6 Отговор
    Аман от червени и пристрастни идиоти в България. Толкова са пристрастени към Бсп, че дори да са съгласни с действията на правителството не могат да го преглътнат.
  • 239 СОФИЯНСКИ

    8 6 Отговор
    Мен ме брига София!
    Това сме направили, онова, като погледне човек нищо! Даже, ако Ви прави впечатление, и метрото нещо забуксува. Трябваше да са го пуснали вече.
    За обществените места нямам думи. Тротоарите повсеместно са под всякаква критика, градинките не се поддържат, улиците не се мият, ремонтираното е за ремонт, строителството е хаотично, архитектурни достойнства липсват. В града не се усеща уют!
    Познати се изнасят на село, селяните остават!
  • 240 този който си върши работата

    8 2 Отговор
    Я се виж в огледалото вее, мърляч..!!!
  • 241 ломски

    3 3 Отговор
    а ти пък кой си бре джендърчо

    Коментиран от #243

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Торба с екстременти

    2 2 Отговор

    До коментар #241 от "ломски":

    Аз съм баща ти......троле
  • 244 Лицемерна усмивка

    10 6 Отговор
    Това платено момченце, приличащо на момиченце ще сподели ли кой го финансира? Жокер - пари, откраднати от всички нас.

    Коментиран от #254

  • 245 Общински служител

    10 8 Отговор
    Бонев е изключително нагъл, некомпетентен и дребен човек. Многократно съм бил свидетел на поведението му

    Коментиран от #255

  • 246 Пази Боже

    5 3 Отговор
    Повече като това розово фламинго да имат власт
  • 247 Шоп

    9 3 Отговор
    Г- н Бонев,сега искам само да вметна нещо от историята. Народ който е бил толкова време под Византийско и Турско робство,народ,който е предавал,поругавал и се е отричал от националните си герои, Вие какво очаквате от него?Управлявали са ни доста силни и достойни мъже,които са били истински войни и стратези.И все е имало недоволни,предатели и онеправдани.Неразбирам как така, един път не Ви харесва,че се удължава карантината пък,ако трябва ще стоите до декември.Неразбрах и това,че ще трябва да сме дисциплинирани,на кое казвате дисциплина?На това,че немогат да ни приберат от улицата ли?Толкова шум се вдигна около тези маски,ама то стана голям проблем.Те тези хора за които говорите,че са преживели много,че ще се справят както винаги в трудна ситуация,не виждат ли какво се случва?Какво е за тях човешкият живот в този момент в тази ситуация?Няма нужда от безразсъдни геройства и постъпки ,от толкова назидателна критика,след като Вие нямате никакви предложения,препоръки или план.Къде сте в момента на коя линия на бойното поле? Или сте някъде по фланга скрити и чакате някой вместо Вас да свърши мръсната работа,а Вие да се изявявате,като големия критикар.И после,като отмине бурята да се появите в първите редици ухилен и доволен,че и Вие с нещо сте помогнали.Какво направихте Вие до момента какъв е Вашият принос?Най лесно човек хули и обижда там не се иска сила,а само злоба и ненавист.Даста високопарно е заглавието на поста Ви, питам се и това,така ли говорят истински
  • 248 Атанадова

    2 6 Отговор
    До Ком 194.Няма само в БГ такси,но знаеш ли кой ги прибира.Не ме пращай да чистя парка,защото аз имам работници дето чистят моя парк.Не ми казвай,че не съм разбирала ,защото от 10години го имам.И когато нещо не ти е ясно не го коментирай,все едно че много знаеш.Тя затова България няма да се оправи.
  • 249 Шоп

    8 2 Отговор
    Така ли говорят истинските мъже и войни?И още нещо когато човек не си знае мястото Господ му го показва.Намерете Вашето място и после показвайте правия път на дригите.Бъдет здрав и нека Бог да ни пази
  • 250 Некой си

    3 4 Отговор

    До коментар #165 от "Lalique":

    Е, поне Биволицата от Крушовица ще оцелее поради трудно междувидово
    прехвърляне на вирусът 😃
  • 251 Политолог

    12 8 Отговор
    Борисчо, ти като дете на активни борци против фашизма и капитализма, чедо на активни комунисти СА ГОЛЯМ СРАМ В СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА. Ти, какво си направил за България? Освен да лаеш: тази плочка е крива, тази пейка е... И не те съветвам да плюеш по Б.Борисов. Когато направиш колкото него за България, тогава си отвори болшевишката уста
  • 252 АрхНикола Пеев

    11 8 Отговор
    Другарю Бонев, мисля, че вие сте най-големия срам за общинските съветници. Случайно попаднал, завистлив, проклет, недоволен- явно комунистическата ви жилка е причината

    Коментиран от #256

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 СавеЦка USsR

    6 4 Отговор

    До коментар #244 от "Лицемерна усмивка":

    Спецялно този господин (Евала за думите му) не е краднал пари от мен обаче единствено той.А такива като теб обикновенно крадът от народа гробарски трол.

    Коментиран от #265

  • 255 СавеЦка USsR

    6 5 Отговор

    До коментар #245 от "Общински служител":

    Големи общинари пишат тук да попитам защо София е такъв кенеф защо пътищата са зле и защо пейките и ремонтите струват повече от тези в Лондон.
  • 256 ДрОгарят Сталин

    4 2 Отговор

    До коментар #252 от "АрхНикола Пеев":

    Погледни нещата от друг ъгъл може пък да е най достойния
  • 257 Западняк

    8 4 Отговор
    Българите са страхливци с робска психика и напълно си заслужават управлаеащите ги феодали.
  • 258 вили

    3 3 Отговор
    Българите това заслужават да бъдат ЗАНУЛЕНИ белкем им свете най после на кой свят са вече 10 години

    Коментиран от #284

  • 259 Ицо

    4 5 Отговор
    виж ги мишоците на яслата на герб в цялата страна как са се заврели в дупките и чакат падишаха да им нареди да излизат от дупките

    Коментиран от #266

  • 260 МИМИ НИКОЛОВА

    9 1 Отговор
    ЕДИН ЧОВЕК КАЗА ЧЕ 80% СА ДИБИЛИ В ТАЯ СТРАНА В ГРЕШКА Е ЧОВЕКА И ТО ГОЛЯМА ,МНОГО ПОВЕЧЕ СА
  • 261 МИМИ НИКОЛОВА

    8 2 Отговор
    ЕДИН ЧОВЕК КАЗА ЧЕ 80% СА ДИБИЛИ В ТАЯ СТРАНА В ГРЕШКА Е ЧОВЕКА И ТО ГОЛЯМА ,МНОГО ПОВЕЧЕ СА
  • 262 тирбушон

    4 11 Отговор
    Бойко Борисов е не само СРАМ, но и ПОЗОР за България!
  • 263 СЕДЕСАР

    1 8 Отговор
    БРАВО НА ТОВА МОМЧЕ КАЗА ЛИ ГО НА СУДЖУЦИТЕ И ШАЙКАТА ДОВЕЛА НАРОДА ДО ГЛАД,МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА
  • 264 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    3 7 Отговор
    Глeдaх, рaзбирa ce, брифингa нa oбяд. A бe, ти зaщo ce кaрaш? Явнo в тaзи извънрeднa cитуaция тoтaлнo cи зaбрaвил, чe ти нe cи нaчaлник, дирeктoр, гocпoдaр и oвчaр нa вcички бългaри, a cи тeхeн cлужитeл. И трябвa дa cи oтгoвoрeн, прaктичeн, мoрaлeн и рaзбирa ce – любeзeн. Зaщoтo ти cи cлужитeл нa cувeрeнa, a нe тoй нa тeбe. Мeжду другoтo cи cлужитeл и нa Пaрлaмeнтa, зaщoтo Бългaрия e пaрлaмeнтaрнa рeпубликa, a нe миниcтър-прeдceдaтeлcкa!
  • 265 Прав си

    5 1 Отговор

    До коментар #254 от "СавеЦка USsR":

    Този господин определено не е крал от теб. Той е само марионетка, кукла на конци. Неговият работодател обаче краде от теб и мен
  • 266 3864

    8 1 Отговор

    До коментар #259 от "Ицо":

    Имаме кмитица от ГЕРБ и да ти кажа всеки ден точно гербоджийте обикалят осигуряват дезинфектанти ,разнасят храна на възрастните, маски, следят дали се осигурява предимство на възрастните до 10.30ч.БСП се чудят по цял ден каква глупост да постнат у фейса изолирани от уж фалшивия вирус
  • 267 Комунистически нередности

    8 1 Отговор
    Бонев, като толкова лаеш и вдигаш шум, защо не кажеш за произхода си?
  • 268 Саботаж

    7 2 Отговор
    Борисе, скоро не си вадил павета от Дондуков нощем.
  • 269 Реалист

    11 1 Отговор
    Г-н Бонев, след като сте общински съветник вземете да свършите нещо обществено значимо. Освен евтиния PR, който си правите, не сме видяли нищо полезно от Вас.
  • 270 СС1939

    6 1 Отговор

    До коментар #216 от "котака":

    Германия член на Еврозоната и най - голямата икономика в Европа! Там парите ги дават на основа внесени осигуровки и данъци! Не ги подаряват тези спомени за подаряването на пари от соца и опрощаването на вземания в капитализма ги няма! Там има дългове и те се плащат! Ако не сега от теб то след години от синовете, дъщерите и внуците ви! Ако ски стерилен ще ти вдигнат косвените и преките данъци и пак ще си вземат парите, може и друг вариант да има също да си бил някой, който е слагал в недвижимости и сега след 12 до 24 месеца наемите когато се върнат на нива от 2012 ще искаш субсидия пак! Отсрочки и мораториуми в тази ситуация в Европа важат само за изрядните платци.
  • 271 Бюджет

    9 0 Отговор

    До коментар #216 от "котака":

    А откъде идват парите в Германия? От въпросните малки фирми, които ПЛАЩАТ данъци. Малките фирми в България какво правят? Осигуряват си служителите на минимална заплата, ако така укриват данъци. Какво се случва сега? Искат пари от държавата, но 60/40 важи за доходите, които са декларирали, затова толкова малко фирми се възползваха.
  • 272 шопен

    3 8 Отговор
    Срам, всеки път щом каже или направи нещо с киселата си напоследък мутра и семплите си умствени възможности. До тук ли се докара нашата страна да я ръководи фигура от типа на барба Ганьос и неговити последователи.

    Коментиран от #274

  • 273 Лея

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "4232":

    Браво! Много точно казано!!
  • 274 Браво

    3 1 Отговор

    До коментар #272 от "шопен":

    Много точно описание на Борис
  • 275 Потрес

    4 2 Отговор
    И народното събрание е срам и позор. Никаква дисциплина няма. Разхождат се като падари напред назад, и са се подпряли на стената на групички все едно са на пазар. Много работят и трябва на три месеца да си вдигат заплатите. Господ бави но,не забравя А вече и не бави.
  • 276 Бащицата на нацията, генерал ББ:

    11 3 Отговор
    Я?!! Гейчето с лилявото половерче било живо???
  • 277 Иван

    6 2 Отговор
    Това го казва поредният хибриден политик,пръкнал се от лабораторията на руските служби. Поредният предател на България в труден момент.Поредният Бареков,Слави и тям подобни лабораторни политици с руски господари.
  • 278 све

    10 3 Отговор
    Кой беше тоя ? Аман от критикари ! Свърши някаква работа. Стани доброволец ! Президента и той същото петно. Такова е положението и трябва да се знае, че ще е тежко, много тежко. Няма нужда от плюене. На хората не си ли им стъпил на шията, почва свободия ! Демокрацията е илюзия ! Пълно с бандити и олигарси и ядем пластмаса.
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 FEODALNA BALGARIA 1989- 2020

    3 1 Отговор
    1989 - 2020 FEODALNA BALGARIA......VAV VSEKI GRAD . SELO I NAI MALKOZO NASELENO MYASTO = UPRAVLAVAT SAMOSABRAVILISE - FEODALI I KRADZI........ ..
  • 282 мишо

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ахахах":

    Я НЕ ОБИЖДАЙ МОМЧЕТО ДА СИ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО НЕ ТОГАВА НЕ ОБИЖДАЙ
  • 283 мишо

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Буда":

    ПРЕДИ ИМАШЕ НО ОТ СКОРО ГИ МАХНАХА КОМЕНТАРИТЕ И ТО СЕ ЗНАЕ ЗАЩО
  • 284 Лея

    4 0 Отговор

    До коментар #258 от "вили":

    Как тъй десет години бе,Вили!?Та ние , българите, вече седемдесет и пет години не знаем къде се намираме!!Били сме"занулени"още през 1944 ...
  • 285 Страх

    3 0 Отговор
    Маниерите и действията му толкова много приличат на един БАЙ ....,одрал му е кожата,как вилка баба ми.....
  • 286 Косе босе

    4 0 Отговор
    Кой си ти БЕ,ШМУНДЛьО,та раздаваш оценки.Какво си направил за някого,отрепко!
  • 287 Косе босе

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ХОХО":

    Хо хо е ХАХО!
  • 288 Страх

    2 0 Отговор
    На времето идваше един чичко пожарникар на мама в магазинчето ,спираха тока и с една счетоводителка и казваха колко брак да пише...,с паричките от брака си строяха ВИЛИ,ако тя откажеше...,лошо я чака...и така,нищо не знаете вие младите .
  • 289 Косе босе

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "бай стамат":

    Стамате,оригинален си като именцето си.А за клеветата ти- ГОСПОД ДА ТЕ СЪДИ!

    Коментиран от #300

  • 290 вуйна

    2 0 Отговор
    До Косе Босенце;Нали знаеш кое име не се произнася напразно.Нека клетвата се обърне към теб!!Лизач противен!!!!
  • 291 Ivan

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бойко Борисов":

    Само така гласуваЙ ама да не ревеш после че няма какво да ядеш.
  • 292 вуйна

    2 0 Отговор
    До коментар №289.Косе Босенце нали знаеш кое име не се произнася напразно.Нека клетвата ти се обърне срещу теб!!Лизач противен или противна!!!!!
  • 293 Страх

    2 1 Отговор
    Добрите хора си признават греховете и си прощават ,пътя на омразата и отмъщението не води до добро за никой.
  • 294 Dobriat stopanin sector clear rojer that

    0 1 Отговор
    Vijte sa momicheta az moga da se opredelq kato dobar stopanin za moeto kuche .shoto i tq ne hodi na rabota cql jivot i ne laje i ne prai izmami po cql den .ne prodava droga .aama e q e sa sj spinka do men na toplichko i kak da i kaja dovecherw.a che nqmam da i dam poeche .shapka my svalqm na generala i i neznam .az sam na raba na psihicheski sriv .nikvi tapi maski pari da se shiat i pechat be tva e problem .na 34 godini sam .abe stiga za vsichko boko .be ne go zashtitavam ama shto si izbirate pak vie shushlqci neblagodarni.i onezj predateli kadeto ni ostaiha da praime pari na politicite ne treashe da mi gi dopuskat poeche v darjavata pri tva poolojenie da si sedat tam i da si razpalvat huu ognishtata.msrshi nai lesnl o e da zaminwsh i chao adio rio.pysnahte gi tia chumi sa da mi bramchat po umrite im ot glad rodnini
  • 295 Ivo

    3 2 Отговор
    Боката ще е най-печеливш от пандемията ,ще открадне половината пари от тези които се обявяват че ще дават за помощ на хората и фирмите ,после в България и живи хора да няма пак има схема ,ще я направи сметище на Европа и пак ще изкарва пари
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Софиянеца

    4 2 Отговор
    Кой е това?
  • 298 София

    7 1 Отговор
    Защо,давате трибуна на новоизлюпили се "политичета",станали известни благодарение,на сексуалната си ориентация и лобито,които ги подкрепят само заради тяхното различие?
  • 299 Гоце

    8 2 Отговор
    Борко хюмнето отсега да се готви за кабинет Борисов 4. Пак, пак ще изберем Борисов, Борка. А не хюмнета като теб.
  • 300 вуйна

    3 1 Отговор

    До коментар #289 от "Косе босе":

    Косе Босенце нали знаеш кое име не се споменава напразно!! Нека клетвата се обърне срещу теб!! Лизач гнусен или гнусна!!!!
  • 301 Бойко Тунчев

    4 1 Отговор
    „О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“
    ЗАЩОТО ИМА ТАКИВА ДРАСКАЧИ
  • 302 висок

    2 3 Отговор
    Тоя пъшльо се прави на българската Грета Тумберг ли?
  • 303 Геро

    2 3 Отговор
    Срам ме е да виждам подобни на теб невестулки. Ти си срам за човечеството не за Българите. Вземи се обръсни смотаня.
  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 Иван

    5 1 Отговор
    Бонев ти си голямото недоразумение в общината.Жалък си с простотиите който ръсиш.Че си комунист е ясно.Има ли нещо което си одобрил.Всички одобряват мерките само ВИЕ не сте съгласен.Какво не направено по време на епидемията.??Ясно е щом сте гост на псевдо журналиста - скиор Диков
  • 306 Георги Попов

    2 0 Отговор
    Уважаеми сънародници,

    Лесно е да критикуваме и да сме експерти без отговорност, експерти които са добре материално.
    Когато имаме човек който е поел отговорността, вървим със неговите правила в тази ситуация на извъннаредното положение.
    Когато отмине епидемията , когато всичко е по нормалните правила ще изкажем мнението си на интелигентни хора.
    С Постъпките си ще покажем дали сме по различни и дали сме за пример.

    Спорен ден на всички, заредете се с положително настроение направете нещо добро днес.

    Аз лично помогнах безвъзмезно на съседката която е финансово притеснена.

    Лек ден.
  • 307 postradal

    2 1 Отговор
    Само не става и Срам добре....
    Кой ще излезе от вас и ще каже какво да направим за да се оправим.
    7 000 000 Българи
    2 500 000 пенсионери - те пари ще вземат както всеки месец.
    2 000 000 Държавни служители, Общински служители, полицаи доктори социални служители и прочие.. - и те ще вземат както всеки друг месец.
    1 500 000 деца под 18г които не получават пари
    0 500 000 заети в преустроен бизнес който работи все още - те ще вземат колкото вземат държавните служители малко над минималната за страната.
    земеделците си работят нивите
    преработвателните цехове работят - хр. магазини са пълни с хора и те пазаруват
    еми има и засегнати но къде няма... Дайте конкретно решение за тях. По колко пари да им се дадат.
    *** кой от вас попита българите от чужбина защо се връщат тук а не останат безработни в чужбина. Защо тук натоварват системата и викат оставка - да викат оставка в Италия или Испания нали там са били и им е било добре. Там да чакат пари
  • 308 елинас

    0 0 Отговор

    До коментар #237 от "Кикоман":

    Име политис миа хора ме полес селидес доксас!
  • 309 интересно

    3 3 Отговор
    Господин общински съветник от Столичен общински съвет Борис Бонев.
    Снимайте и качете фиша си за заплата за март 2020г. И ако имате допълнителни *** бонуси или там подобни също*** да сравним с нашите доходи. Аз чисто взех 563,85лв, жена ми 425,30лв и с тях ще живеем 2 възрастни и 2 деца през април

    Коментиран от #311, #312

  • 310 ББой

    2 0 Отговор

    До коментар #142 от "Адв. Даниела Сукорова":

    хахахаааа... най голямия виц който съм чел от тая тъпа дето се е писала адвокатка но май си е гербаджийска дупедавка ...
  • 311 Пахтахур Ташкент

    2 0 Отговор

    До коментар #309 от "интересно":

    Абе нали минималната заплата е 560лв как 400 как нещо а сега кажи че живееш щаслив живот
  • 312 Значи тогава

    2 1 Отговор

    До коментар #309 от "интересно":

    3лв и 60ст. си заработил само като пишеш в защита на мутрите постарай се повече

    Коментиран от #316

  • 313 Хомо сапиенс

    1 1 Отговор
    Не съм съгласен. Срам е за човешкия род.
  • 314 анонимен

    2 2 Отговор
    Не че Боко е стока , ама този Бонев е голяма хралупа!Той от коя партия е общински съветник? Аз бях под карантина (пълна изолация) в Япония тест се прави на хора със симптоми и при положителен резултат отиват в болница, а на хора контактували с тях преди да започнат карантината и последният ден от карантината. По принцип е невъзможно да се направят тестове на всички хора!
  • 315 Петя

    4 1 Отговор
    До Слави Трифонов
    Не разбра ли чалгарю че никой не се интересува от мнението .Искам да те попитам откъде ти имаш парите за имения охрана и т.н.??? Всички знаем че си мутра и разбери че от теб политик не става Какви ще им покажеш изплезения език . Много си далече от Борисов.
  • 316 интересно

    1 0 Отговор

    До коментар #312 от "Значи тогава":

    За какви мутри пишеш... просто искам да видя в кризата с колко са намалени заплатите на общинарите
  • 317 Мефистофел

    2 1 Отговор
    Мило мъжкоподобно същество,
  • 318 Възмутен

    4 2 Отговор
    Това леке защо дава мнение? Какво е направил в полза на обществото? Всичките му действия са да лъже и да спъва работата на хората. Да млъкне и да свърши нещо полезно.
  • 319 Таки

    2 2 Отговор
    Лидер се става като в тежък момент, по време на криза си на първа линия, то и заради това папи са галели Борисов по главата защото лидера си личи,няма как да се скрие. Лидер не се става като изпълзиш от уюутното си местенце сложиш си очилцата и засричаш написаната ти на листче критика. Пик и кой ли се интересува от мнението на Бонев.
  • 320 Львчо

    2 0 Отговор
    Господи пази балгария
  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Реалист

    1 1 Отговор
    Всички комунисти и техни тролове, що не вземете да имигрирате в путкинска руспия? Комунист=крадец.
  • 323 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 324 Бай Ганьо

    0 0 Отговор
    Егати малоумното , мазно педалче !!! Тоя изклатеняк не може и гащите си да събуе без чужда помощ - общински съветник !?! Тоя е пълно недоразумение , повече от Жорж Ганчев и Сакскобургодски !
  • 325 Бай Ганьо

    0 0 Отговор
    Господин Бонев , след като отмине кризата с корона вируса трябва да се консултирате с психиатър ! Определено имате нужда - губят ви се факти и взаимовръзки ! Пожелавам ви успех и скорощно оздравяване !
  • 326 водач на МПС

    0 0 Отговор
    Мараба, готин ! Подкрепям както теб, така и Борето Бонев ! Живи и здрави !
  • 327 ББ 100

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Иван Бунаков":

    Всички драскачи против БОЙКО са нули
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове