Last news in Fakti

19 Май, 2020 12:54 4 241 35

Стотици абитуриенти блокираха Пловдив! Купонясват без дистанция (ВИДЕО)

  • абитуриенти-
  • купони-
  • дистанция-
  • пловдив

Партито стигнало и до Розариума, където беседките се пръскали по шевовете, а танците под открито небе продължили до изгрев слънце

Стотици абитуриенти блокираха Пловдив! Купонясват без дистанция (ВИДЕО) - 1
Снимка: ТрафикНюз

Шествие на пловдивски абитуриенти блокира главен булеард в града, а целта на зрелостниците е да бъдат чути и забелязани. Това се случи снощи (18.05.2020), точно в 20:00 часа, на бул. "България".

Сбирката стартирала пред Езикова гимназия Иван Вазов, след което абитуриентите 2020 направили пълна обиколка на Пловдив, а шествието завършило на Гребната база със фойерверки, силна музика, купон до късните часове, гръмко броене от 1 до 12 и големи количества алкохол.

Партито стигнало и до Розариума, където беседките се пръскали по шевовете, а танците под открито небе продължили до изгрев слънце.

"Искаме си празника! Искаме си баловете, искаме си специалния ден! Отварят молове, а ние няма къде да празнуваме! Ще си направим шествието сами!" - категорични са абитуриентите пред Trafficnews.

Зрелостниците разказват, че за да се организират, са направили затворена група във Facebook и са добавяли всички абитуриенти набор 2001 от абсолютни всички учебни заведения в Пловдив.

Припомняме, че снощи младежите се събраха и на паркинга на хипермаркет в ЖК „Тракия”, а от видеото ясно се вижда, че никой от младежите не спазва дистанция. Напротив – всички се прегръщат и целуват „като за последно” и пият алкохол от общи чаши.

Абитуриентите тази година са доста ощетени поради усложнената обстановка от коронавирус в страната и по света. Тъй като поне засега балове няма да има, от няколко дни те се събират на паркинги в Пловдив и се опитват да пресъздадат традиционната атмосфера.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    52 25 Отговор
    Браво на младите, страхливците да обуват памперси и да си стоят вкъщи!
  • 2 THE VIRUS IS A HOAX

    34 22 Отговор
    Младите са надеждата, дъртите комуняги са свикнали с преклонената главица, а средните поколения са с промит мозък с лъжите на "научното" образование от началото на прехода.

    Коментиран от #30

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мислещ

    45 8 Отговор
    Беседките отдавна са си пълни. И в градския транспорт няма "социална дистанция", нищо че не е даже на открито.

    Камиони с трупове нямаше и няма да има. Примирете се.

    Коментиран от #5, #29

  • 5 Гей Билтс

    7 20 Отговор

    До коментар #4 от "Мислещ":

    Ама ще заголиш бузата за ваксина, нема ко да му мислиш.

    Коментиран от #12

  • 6 Борислав

    39 17 Отговор
    Заставам твърдо зад абютюрентите. Управлението нарушава всички човешки и граждански права, превръщасе в диктатура използвайки страхът на хората.

    Коментиран от #27, #34

  • 7 Аномимен

    10 14 Отговор
    В България ситуацията ми прилича на една компилация клипчета в youtube кръстена на крачка от смъртта или шансът да успееш(вероятно повечето сте в гледали)
  • 8 az #Победа75

    31 11 Отговор
    Браво! А полицията защо спи? Ганьос, нарушават ти се "мерките", а ти пак се криеш... 600 000 безработни за 2 месеца. ГЕРБава работа!
  • 9 Даамзз

    15 15 Отговор
    След това отпускане сред хората после да не ревем ,че сме 1 200 00 без работа
  • 10 Вуцата

    24 17 Отговор
    Завършени малки егоисти. Извратен продукт на израсналите с чалга, пиене и шляене техни родители. Всеки и за всичко е длъжен на тези егоисти. При тях съществува само АЗ. Нуждите и желанията на другите не съществуват.

    Коментиран от #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мислещ

    23 4 Отговор

    До коментар #5 от "Гей Билтс":

    Ако пуснат "ваксина", тогава вече може и да има камиони с трупове. Все ще се намерят достатъчно наивници да си я сложат.
  • 13 гледайте как

    25 6 Отговор
    ся ще лъсне лъжата за ковид-19 и стане ясно, защо ГЕРБ засекретиха доклада от 400 страници на т. нар. алтернативен медицински щаб (МЕС)
  • 14 Вярно

    17 5 Отговор
    Верно че "малките наркомани" снощи БАЯА шум вдигнаха, А на какво Безразсъдно шофиране станах свидетел (през терасата)!!!! Доста се учудвам че няма нищо в новините !!!!!!!!

    Коментиран от #16

  • 15 Истината

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "Вуцата":

    За правителството ли става дума, 100% си прав
  • 16 Абсурдистанска реалност.

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Вярно":

    Няма и да има.
    Ако тези неща на които си бил свидетел се третираха като нарушение и се наказваха,нямаше да има и толкова убийства по пътя.
    Но както каза нр.2 тук,понеже младите не са преклонена главица,ко ли е туй закон и обществени норми на поведение, че да прекланят главица и да се съобразяват.
  • 17 Георги

    16 7 Отговор
    Дърти злобни пърдели забравихте ли си онези години,смелоста,надеждите и мечтите на младостта.
  • 18 Конфуций

    14 5 Отговор
    Отсъствието на държава - създава анархия
  • 19 Ггг

    13 8 Отговор
    Браво на децата!

    Коментиран от #28

  • 20 Трдг

    13 10 Отговор
    Социална дистанция практикуват само неграмотни, които още се крият по къщите и са загубили допир с реалния свят. Браво на младежите.
  • 21 Гост

    16 8 Отговор
    Днес викат и пият . От утре на борсата за работа. А това викане и броене е отврат. Простащина може и по нормално , да покажат , че са завършили гимназия.Ако искам да слушам крясаци ще посетя маймуните в зоопарка.
  • 22 Абе

    2 2 Отговор
    И без тва ще умрем всички рано или късно :D
  • 23 Ved

    8 6 Отговор
    В момента до моята работа . Една тълпа от такива се дере , и показва , че може да брои до 12.

    Коментиран от #24

  • 24 Хахаха

    5 5 Отговор

    До коментар #23 от "Ved":

    Ти така ли работиш, пишеш коментари и гледаш абитуриентите, да не си депутат:)
  • 25 Боклук

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "ФК Леффка драгойчеваЛаффчис 1992":

    Не слагай абитуриентите до циганите и крадците !
  • 26 Браво

    10 6 Отговор
    Браво на тези млади хора ! Нека да празнуват заедно , да са весели и щастливи , напук на НОЩ с техните нещастни физиономии !
  • 27 С.В.

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Борислав":

    Поне се научи да пишеш правилно умнико. Те и тези "абитуриенти" са същите неграмотници ама скоро ще видят какво ги чака. Да крещиш като изоглавен,да се налива и друсаш,страшно бъдеще за тях.
  • 28 С.В.

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ггг":

    Какви деца бе,вие нормални ли сте.Я погледнете престъпленията . Тези деца утре ще ви трепят,газят по улиците и крадат.Тези деца щяха да се замислят какво правят ако имаха нещо в главите.
  • 29 С.В.

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мислещ":

    Псевдонимът ти на мислещ няма нищо общо с действителността. Много се лъжеш че всичко е приключило. Като си мислещ слушай по умните и знаещи хора.
  • 30 С.В.

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "THE VIRUS IS A HOAX":

    Ако това е надеждата на България,скоро ще има население наполовина като в момента и половината ще са затворници а другите самотни жени и деца.
  • 31 Ана

    5 0 Отговор
    Аз не присъствах на моя бал, защото бях в болница. След като оздравях половината клас се събрахме и отпразнувахме завършването, защото аз го бях пропуснала. Толкова мил жест от страна на съучениците ми, няма да го забравя никога. Защо абитуриентите не се съберат по-късно в някой ресторант да си поговорят, да се посмеят? Нужни ли са тези просташки прояви, не така ще се промени държавата ни...
  • 32 кой ще оживее

    2 0 Отговор
    Само глупаците ще оживеят защото УМНИТЕ ВЯРВАТ ЧЕ няма никаквъ вирус и брят до 12
  • 33 супер купн

    2 1 Отговор
    а след това? Недосегаеми за ВИРУСА НЯМА! ТЪПИ ТЪПИ ЧЕ ЧАК ИЗПЪКНАЛИ!
  • 34 сноу

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Борислав":

    А като се подрищеш , обърнеш джуките като картоф и се облещиш, в напън за малка глътка въздух други песни ще запееш...Че и припева за правата ,ще забравиш...
  • 35 ЦК на ГЕРБ

    0 1 Отговор
    Дано не се включат в протеста на Мая Манолова !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове