Last news in Fakti

4 Юни, 2020 08:47 1 629 13

Монов: Очаквах искане за възобновяване на делото, Полфрийман е с тежка социопатия

  • андрей монов-
  • джок полфрийман

Ако се възобнови делото, той ще започне да води със своите добри приятели от Хелзинския комитет безкрайни дела срещу държавата, че е бил несправедливо осъден, каза бащата на убития Андрей Монов

Монов: Очаквах искане за възобновяване на делото, Полфрийман е с тежка социопатия - 1

Очаквах искане за възобновяване на делото, защото както заявих и в съда по време на първа инстанция, в случая въпросният убиец на сина ми е с много тежка социопатия. Това е човек, който нито за миг не признава вината си. Той живее с мисълта, че е извършил нещо добро, убивайки човек. Това заяви Христо Монов, бащата на убития студент Андрей Монов, в студиото на „Здравей, България” по Нова ТВ.

„Странно ми е това искане на адвоката му, защото точно той на заседанието на 19-ти септември миналата година в присъствието на убиеца на сина ми е цитирал, че той е „приемал отговорността за собственото си криминално поведение, осъзнава фактите, допринесли за извършеното престъпление”, каза още той.

И допълни: „Ето това е социопатът - когато му изнася, за да бъде освободен - той признава. Когато е освободен, той иска да бъде оневинен".

В искането на Джок Полфрийман за възобновяване на делото, Монов вижда „пъклен план държавата да бъде още повече злепоставена”. „Ако се възобнови делото, той ще започне да води със своите добри приятели от Хелзинския комитет безкрайни дела срещу държавата, че е бил несправедливо осъден, но от това няма да излезе нищо”, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    24 8 Отговор
    Г-н Монов, разкажете вие кой сте, какъв трудов стаж имате, с какви хора си пиете пиенето. Винаги е интересно да се знае как изглежда дело в което едната страна е чужденец а другата е бивш / ако има бивши де / кадър на ДС.

    Коментиран от #7

  • 2 1122

    8 14 Отговор
    Тия от /хелкзинския комимитет/,до кога ще се месят в нашите ВЪТРЕШНИ РАБОТИ И В НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ? Щом е убил човек ще лежи колкото му е присъдено.Като го пускате вкарвайте тоя Кънев да му ДОизлежи присъдата на тоя убиец!
  • 3 Читател

    21 8 Отговор
    Монов, наглостта ти е безкрайна.
  • 4 Мирослав

    19 5 Отговор
    Като гледах разпространените преди време записи от произшествието, убитият "студент" (незнам защо толкова се натъртва, че е студент, като в момента на убийството той е просто член на футболна агитка) изглеждаше немалък социопат. Най-обикновен футболен гамен, очевидно със засилено чувство на недосегаемост покрай такъв родител. От тези дето вървят на глутници и се заяждат с всички и всеки. И накрая си го е намерил. Та таткото да не се прави на света вода ненапита. Основно негова е вината, че е възпитал такова келешче, резултат от което е и този инцидент.
  • 5 Буахаха

    13 2 Отговор
    Диагноза ,социопат, може да дадат психиатрите и психолозите, а тоя да обясни кадрите от видеото, щото доста противоречат на поведението на социопатите

    Коментиран от #9

  • 6 Ангела

    8 2 Отговор
    След като Г-н Манов е убеден в правотата си защо е против това делото да се възобнови?!
  • 7 До Коментар #1

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Трите имена: Христо Цветанов Монов
    Категория сътрудник: Агент ДС . Псевдоним: „ГОГОВ”
    Месторабота: Софийски университет „Климент Охридски”.

    Характеристика:
    „За краткия период на работа с агента същият показва много добри качества и възможност за работа сред интелигенцията”, СГУ, 11-то общинско управление на МВР-ДС, 1989 г.
    От строго секретния рапорт се разбира, че още преди да бъде вербуван Монов е предал на срещата с двамата офицери от ДС сведение за създадената в Софийския университет организация за подпомагане на преустройството. Монов е разговарял с офицерите и за политическите възгледи на студентите във Факултета за детски и начални учители (ФДНУ).

    Христо Монов е един от депутатите на БСП, който през юни 2013 г. два пъти гласува за избирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС и се обявява в негова защита. Като депутат на БСП и близък приятел на бившия министър на вътрешните работи от БСП-Румен ПЕТКОВ е направил всичко възможно за да повлияе на съда и Джок Полфрийман да получи максималната несправедлива присъда, затова сега по всякакъв начин ще е против това делото да се възобнови....

    Коментиран от #12

  • 8 Фатих Султан Мехмед

    2 4 Отговор
    Чудя се как са ви траяли Султаните 500 години

    Коментиран от #10

  • 9 ✔️Pompev ®️

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Буахаха":

    Да де,то тоя MoHов,не беше ли лекар
  • 10 Pompev 🇧🇬

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Фатих Султан Мехмед":

    КакTо е траял и тебе,мигрантите от Индия и Бангладеш
  • 11 ТРОПЧО

    1 0 Отговор
    КОРУПЦИЯ БРАТЛЕ ТОВА Е СЪДЪТ В БЪЛГАРИЯ ПАРИ ДА ИМА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА СПРАВЕДЛИВОСТ ТЯ НЕ СЕ ЯДЕ НЕ КУПУВА ИМЕНИЯ И КОЛИ ПАРИ ТОВА Е ТЪРСИ СИ ПРАВАТА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ИСТИНАТА ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА ЧАКАШ 5 ГОДИНИ ДЕЛА ПОСЛЕ ОЩЕ 5 ПРИСЪДА И ТОИ ПОДСЪДИМИЯ УМРЯЛ
  • 12 goni

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "До Коментар #1":

    Ако, убият синът ти намушквайки го с нож в гърба, ти какво ще направиш?! Спомняш ли си преди известно време един гражданин на UK едва не уби един сервитьор, един шведски граждани така срита чистачката че...! Хич не му пукаше че има камери! С тях какво се случи?! Човека е преди всичко баща!!! Евала! Не прощава убииството на сина си! Мдаа! А, това че има възможности...! Ако, беше обикновен човек австралиичето нямаше да лежи и един ден! Вярно стана мъж на годината!:) Убии някой намушкваки го в гърба! И теб може да те изберат!

    Коментиран от #13

  • 13 Браво

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "goni":

    Точно и ясно, обезсмисля и аз да пиша същото! Полфриман е убиец и трябва да си излежи това което закона предвижда за предумишлено убийство. Не е самозащита, тъй като никой не убива "нападател" гонейки го и забивайки нож в гърба му. Предумишлено е защото когато гониш някого, настигаш го и го убиваш, то няма как това да става без да е умишлено! И не накрая, този каза че ще стои тук, щял да помага, щял да си плаща кръвнината, но го хванаха в опит да напусне страната....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове