3 Юли, 2020 20:31 5 012 28

Потвърди се информация на ФАКТИ: COVID-19 в АЕЦ „Козлодуй”

  • коронавирус-
  • мерки-
  • козлодуй

Установени са неговите контактни лица сред работещите в атомната централа, от които са взети проби за изследване, като всички получени резултати са отрицателни

Потвърди се информация на ФАКТИ: COVID-19 в АЕЦ „Козлодуй” - 1

Служител на АЕЦ „Козлодуй” е с положителна проба за Covid-19. Той се чувства добре и няма симптоми на заболяването.

Поставен е под карантина в София, където е изследван като контактен на лице с коронавирусна инфекция, съобщават от атомната централа.

Установени са неговите контактни лица сред работещите в атомната централа, от които са взети проби за изследване, като всички получени резултати са отрицателни.

В АЕЦ „Козлодуй” се изпълняват всички необходими мерки, за да не се допусне разпространение на COVID-19. Продължават стриктно да се прилагат препоръките на здравните власти и мерките, въведени със заповедите на министъра на здравеопазването и на изпълнителния директор на дружеството.

Целта е да се опази здравето на служителите и да се осигури надеждната работа на ядрените мощности.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангъров

    20 8 Отговор
    Без паника! Ще си полежи човекът две седмици на салатка и ракийка и ще се оправи! Да е жив и здрав!
  • 2 Да вярваме ли ?

    30 4 Отговор
    СТАТИСТИКАТА НА КОВИД 19 Е МНОГО ПОДОБНА НА ТАЗИ НА ГРИПА !!! Интересно. ТАЗИ ГОДИНА Г Р И П НЯМА !!!!!!!!!!!!! За пръв път от 100 години ...........

    Коментиран от #20, #24

  • 3 гост

    20 4 Отговор
    Стига с тоя ковид. Писна ми вече !!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Отврат

    21 4 Отговор
    Търсят под дърво и камък да намерят някой уж ковидясал. Малоумните медии поддържат и подкрепят целия фарс. Явно е печеливш бизнес, но така си играят с психиката на хората. А никой не казва и дума за стотиците страдащи и умиращи в следствие на отровите по магазините, които ЕС ни пробутва и отровния въздух. Ковид това ковид онова, мутирал, еволюирал, имало и само български щамове освен другите. Е**х и олигофренията.
  • 6 100

    6 0 Отговор
    Сега да не затворят централата.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Asdfg

    4 1 Отговор
    Много важно!
  • 9 Старо куче

    3 3 Отговор
    Айде сега, да "затворят" АЕЦ-а, че да видим какво ще стане! някой представя ли си изобщо това?

    Коментиран от #11

  • 10 СусБеКерата

    7 0 Отговор
    Спирайте тока че е заразен.... па и скъп сакате да го сторите! Имам от едно време лоени свещи и пу... ма.... колкото искате!
  • 11 Грейс

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "Старо куче":

    Представям си! Комунистите ще да са виновни. А той строй и супер компютър осигури ама на ако АЕЦ"Козлудуй" спре те са виновни защото са го построили.
  • 12 Радио Варна

    1 0 Отговор
    Айде,на евтиния ток и режим .
  • 13 А бе направо

    0 0 Отговор
    Да го гърмът още сега.нема да чакат кивита и млади некадърници да кажат че не знаели...
  • 14 незнайко

    7 5 Отговор
    НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ ПРЕБОЛЕДУВАМЕ ТОЗИ ВИРУС КАКТО ГОВОРИ ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ !!! Безсмислена е борбата с ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ !!!

    Коментиран от #23

  • 15 Румпелщилцхен

    4 2 Отговор
    COVID-19 в АЕЦ „Козлодуй”. Заразата се предава по преносната мрежа. Пуснете ли телевизора и се заразявате. Айде стига с тази измама бре.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 така си мисля

    8 1 Отговор
    От сега нататък грип вече няма да има !!! Ще има подред 2 години Ковид , а после ще измислят нещо много по страшно.....Целта е съзнанието на хората да бъде постоянно стресирано, да ги шашкат ..., да не надигат много много глава...., мечти, стремежи ,цели и проекти да се заличават още в зародиш......и всички да са ангажирани само с битовизми...и да са доволни от това че поне засега са живи..........
  • 18 Гост

    4 1 Отговор
    Една баба от моето село я приеха в болница с болки в гърдите! От доста време не излиза от къщата си, защото е болнава старица и я посещават основно гледачки! Естествено и направили писиар тест - отрицателен! Нормално - жената не контактува с никой! Но... утре продължават с писиарите и вероятно така, докато я докарат до "положителна"!
  • 19 Дръвчо

    3 0 Отговор
    Абе що не си крадете ама без да тормозите хората. Пишете ни всички заразени и да се приключва тази дивотия. Нека се лекуват западняците. Ние ще си пием и ще се забавляваме и заразени.
  • 20 Казуар

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Да вярваме ли ?":

    През зимата имаше грипна ваканция, пишеш по инерция.
  • 21 Антисоциалист

    5 1 Отговор
    Господа, наскоро в Уганда на масов митинг имаше публично показно тестване на авокадо за корона вирус. Резултатът бе положителен.
    Водещият митинга държавен глава на Уганда призова - който иска от тълпата да донесе от близкия пазар авокадо за тест. Надпреварваха се да носят.
    Резултатът бе неизменно положителен.
    Между другото, някой тук в Европа да е тествал красавица или домат?
    Никой?!...
    Е, това е разликата межсу Европа и Уганда, между нечията свобода и ничията демокрация.
    А къде е разликата, господа?
    В тиквите, господа, в тиквите!
    Ха сега ми пишете минуси...
  • 22 Диан

    1 0 Отговор
    И какво от това, новината трябва да ни покоси? Всички, или поне 45% сме в една лодка, а именно тези, на които ни е ясно защо публикувате подобни материали. Всеки път е едно и също.... правителството се оцапа и боооой почвате медийната атака с откровено неадекватни новини. Отклоняване на вниманието от Боеко, това е целта....иначе си мрем по стотици на ден от тиранско неуправление
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Да еааа!

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да вярваме ли ?":

    Не пиши дивотии! И грип си имаше, че и малко туберкулоза!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ноне

    0 0 Отговор
    Хубавото при грипа е,че има ваканция и плащат болничните.При короната има само измами и бедност.Това са фактите и е време да заиграе сопата
  • 27 Карантино

    0 0 Отговор
    Аз съм изкарал и двата вируса през Февруари и съм по-жив от преди
  • 28 Киро

    0 0 Отговор
    ЗАКРИВАЙ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове