Last news in Fakti

18 Юли, 2020 08:15 7 660 70

Потресаващи подробности за полицейското издевателство над млади българи (ВИДЕО)

  • евгени марчев-
  • полицейско насилие-
  • протест-
  • софия

Потърпевшият Евгени Марчев разкри нечувани гаври от страна на служители на МВР

Потресаващи подробности за полицейското издевателство над млади българи (ВИДЕО) - 1
Кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Случката се разигра на 10 срещу 11 юли, както повечето хора знаят. Отидох на протест с мои приятели, за да изразим гражданска позиция. Протестът беше мирен до един момент, а после се усещаше леко напрежение отпред. не съм бил на първа линия, а няколко метра назад. Полицаите в жива верига тръгнаха напред, вероятно, за а да изблъскат протестиращите назад''.  Така в ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком младият българин Евгени Марчев започна разказа си за бруталното полицейско срещу него и други участници в антиправителствения протест, провел се на 10 юли. 

''Полицаите тръгнаха напред с палките, налагаха хора. Придвижих се напред, опитах да издърпам един от хората, които налагаха. След като го издърпах, останах сам срещу полицаите. Вдигнах си ръцете, не мислех, че ще ме арестуват, исках да покажа, че по никакъв начин не съм агресивен. Тогава един, вероятно от по-висшите полицаи, каза: ''Хващай го тоя''. В този момент ме издърпаха зад живата верига на полицаите, един ме хвана, хвърли ме назад, и в този момент дойдоха куп полицаи, за да ме арестуват. Един полицай без маска и каска ми нанесе няколко удара по брадата. След повтарящите се удари загубих съзнание, а те започнаха да крещят ''Защо противодействаш''. След това започнаха да ме влачат, разбира се, без белезници. Тогава се чу едно нареждане: ''Бийте ги, докато са без белезници''. Явно това им е практика на полицаите. Опитах се да си предпазя главата, но започнаха множество удари с крака, ръце, с палки. Тогава започнах да викам за помощ, разчитах, че някой от колегите им ще дойде и ще им помогне'', продължи да шокира Марчев с разказа си.

''''Мършо, вдигни си крака''. Това ми каза един от полицаите. Лежах с белезници като знаков престъпник. Не знам колко време сме лежали. Беше ми разкъсана тениската, нямаше ми и едната обувка. Казаха ни в Трето районно: ''Спокойно, повече бой няма да има за вас''. Ние ги молехме да не ни бият'', сподели Марчев.

''Бой е имало назад във времето. Полицейското насилие в България сега не е прецедент'', с основания заяви младият българин Евгени Марчев, който е студент по право в Хага.

''След като ни сложиха белезниците, един от по-висшите полицаи каза: ''Повече не може да ги биете''. Тогава започнаха гаврите - подритвания, плюят по теб. Започнаха да ни снимат с личните си телефони като ловни трофеи. На единственото задържано момиче, на нея единствено й беше позволено да седне. Един от полицаите започна да я снима, галеше я за косата, а тя и гаджето ѝ го молеха да спре. Това унижение беше много по-страшно от боя. Беше й разрешено да седне, за да имат по-хубав кадър върху нея'', допълни шокиращият си разказ младият българин, станал жертва на полицейско издевателство.

Той разказа още, че полицаят, който го е разпитвал с болницата, му казал, че на листа му няма място да запише това нещо за гаврата с момичето. Пък и според него нямало такава важност. Полицаят искал от Марчев да каже, че са хвърляни бутилки с вода към полицаите. В крайна сметка, младият българин убедил полицая да отбележи, макар и в едно изречение, сбитичко, че някой е снимал момичето.

''Нападението над полицията, агресията към полицаи, е нещо недопустимо. Това е подсъдимо. Призовавам всички протестиращи да не бъдат агресивни към полицаите'', категоричен бе Марчев, допълвайки, че според него не всички български полицаи са като тези, които са го били и са се гаврили със задържаното момиче.

''Върви проверка. Ние всички имаме медицинско за щетите и раните, които са нанесени върху нас. Аз се молих цяла вечер да бъде извикана линейка'', разказа още Евгени Марчев. Той е искал в Трето районно да дойде линейка, която да го отведе в болница, защото не е можел да диша през цялата нощ. Полицаите до последно не са искали да го пуснат, въпреки мнението на лекарката, която е дошла на сутринта, за да го прегледа. Тя е настояла той да бъде отведен в болница и в крайна сметка, за радост, това се е случило. Студентът по право в Хага сподели, че е бил охраняван от полицаи и в болницата, но все пак бил без белезници. 

Той разказа, че момче на име Димитър е бил задържано на Орлов мост за словесна атака срещу полицаи. След това Димитър е бил зверски пребит и задържан за 72 часа с белезници на ръцете и краката.

На Евгени Марчев не му е повдигнато обвинение. 

''Много е мъчно да стоиш в чужбина, а сърцето ти да е тук'', каза с голяма болка той, а след това даде за пример държавите от Западна Европа, които полагат максимална грижа за своите граждани, в това число и за студентите.

На финала Евгени призова хората да не се страхуват.

Цялото интервю на Сашо Диков с Евгени Марчев можете да изгледате след 15:05 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДАМ

    55 9 Отговор
    РОМИТЕ ХУБАВО ГИ БИЯТ

    Коментиран от #7, #20

  • 4 А бе

    2 45 Отговор
    ЕвроДикOF-OF-OF-боли
  • 5 Последния Софиянец

    94 14 Отговор
    Снощи еничарите пак издевателстваха.Като се изтегли главното ядро от площада към Орлов мост изкочиха от уличките и почнаха да тарашат избирателно закъснелите на площада.Главно млади момичета,даже малки ученички.Какво има да обискираш на момиче по блузка и джинси.Опипваха ги и им обръщаха джобовете.Изсипваха на земята чантички и ранички и им се подиграваха докато си ги събират.Който искаше да ги снима му чупеха телефона.Камерите на телевизиите се бяха изнесли към Орлов мост.Няма мъже в тая държава.Ние бяхме само десетина и нищо не можахме да направим.

    Коментиран от #24

  • 6 Серж от Парж

    80 10 Отговор
    Безобразията на полицията в България никога не са спирали!!!!!
  • 7 Мислещ

    81 8 Отговор

    До коментар #3 от "ДАМ":

    А иронията е и че ги бият именно заради мутрите, на които служат с такъв кеф, и които не дават косъм да падне от главите на ром, съответно съвсем закономерно те си правят каквото искат.

    Няма по-просто и долно нещо от ченге. Ромите поне си знаят интересите и си ги защитават, а тия тулупи работят срещу себе си.
  • 8 ДА ЗНАЕТЕ

    48 10 Отговор
    МЕТО ТАКА ГИ Е ИНСТРУКТИРАЛ , А МЕТО ТАКА ГО Е ИНСТРУКТИРАЛ ....ТУ ЛУ ПА , А КАСКЕТА ДИРИ .....КОМПОТИ И ТУРШИИ ПО СЕЛАТА ....... !!!!
  • 9 Беновска пипа

    33 9 Отговор
    Потресена съм
  • 10 Ефективни присъди за насилниците

    61 11 Отговор
    Аз тези полицейски псета не бих ги оставил. Бих искал оставката на министър, главен секретар, шеф на СДВР.И не само оставка, а и дело с присъда. След като не могат да си озаптят паплач-та, да понесат отговорност. И стига сме пазили ние полицаите, които са научени само да изпълняват заповеди и да бият. То с униформа, палка и оръжие всеки може. Я да ги видим цивилни какви мижитурки са.

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЧЕКИСТ

    22 56 Отговор
    Тия "зверски пребитите" , как пък нямат и един белег или синина?!?
    Иначе с лакирани нокти и изряден педикюр ,като това нежно другарче което го разкарват от ТВ на ТВ!
    Много нежни и раними душици бре, ..

    Коментиран от #39, #68

  • 13 Покажете

    44 8 Отговор
    тумбата от разгонените биячи , де ! Позор !!! Никога повече униформа и народна хранилка за тях + съд !
  • 14 промяна вътре

    47 9 Отговор
    Това момче разказа потресаващи неща. После се седих,че всички ги знаем тези неща.И ги имаме за нормални. Просто когато ги чуем и видим. Разбираме,че вече самите ние не сме нормални.
  • 15 filo

    14 36 Отговор
    Не ви ли е срам да говорите такива лъжи и глупости бе. Какви българи сте вие? Кой ви финансира, че една статия кореспондираща с истината няма. Станахте по-зле от Блиц и ПИК и затова не ви чета вече и няма повече да го правя.

    Коментиран от #19

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 filo

    17 36 Отговор
    Мисирки, вие какво очаквате, да безчинстват и да ви галят с перо ли? Не личи тоя поплювко да е бит. Бой ядат тия, които си го търсят, а именно толупите по площадите. Браво на полицаите, даже бяха много меки срещу еничарите на Божков.
  • 18 Гост

    26 3 Отговор
    Айде ве Българи. Още мякой с "на мен ме може да ми се случи" и "мен що не ме бият". Ей не ви дойде акъла в главата в какъв к%н%ф живеете. Вече, когато и да ви дойде, все ще е късно - цената, която ще плати народа, ще е солена.
  • 19 Последния Софиянец

    23 8 Отговор

    До коментар #15 от "filo":

    Като разправям на разни дебелоглави за зулумите на полицията,те ми викат че не може да бъде,по Домус тв нямало такива работи.ха ха ха

    Коментиран от #23

  • 20 опорна точка

    37 4 Отговор

    До коментар #3 от "ДАМ":

    и не напразно даже онзи ден в Кюстендил ги клали с ножове и брадви.Нашите "пазители на реда" никога не са били и никога няма да бъдат полицаи,те ще са къпани МИЛИЦИОНЕРИ завинаги.
  • 21 Диверсант

    33 4 Отговор
    Вчера в подобна статия беше мобилизирана армия от милиционери да се защитават имитирайки гражданско мнение. Ще ги познаете по словореда. Гладни, прости комплескари, какво може да очакваш от тях. Има ли криминално деяние където в дълбочина да не са замесени те. ХОРА ЧЕТЕТЕ СИ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА. КОЙ, КЪДЕ И КАК МОЖЕ ДА ТЕ СПИРА ИСКА ДОКУМЕНТИ И ПРЕТЪРСВА
  • 22 оня с коня

    12 36 Отговор
    Студентът вместо да си гледа Науките в чужбина/за да си там трябва да имаш много специални родители/,дошъл в БГ ДА ВЪЗДАДЕ РИД И ПРАВДА със самочувствието на Европеец.А е казал МЪДРИЯТ НАРОД:Да би мирно седяло,не би Чудо видяло".Естествено по Законите на Природата всички болни и недоволни ходят да Релаксират при Душеприказчика Дикоф.ДОБРЕ Е ЧЕ ТЕ ИМА "Евроком",че без тебе така и ще си останем прости и неосведомени!
  • 23 Обер

    10 28 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Погледни как действа Полицията при такива условия в Гърция, Германия,Франция, Русия , САЩ и по целият свят!
    Неизпълнението на Полицейско нареждане е.. престъпление!
    Нарушаване на закона и обществения ред...ТОЖЕ!

    Коментиран от #25, #35

  • 24 Кой68

    6 24 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Какво правят там деца!

    Коментиран от #28, #36

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Съмнителния

    12 22 Отговор
    Разказа не звучи достоверен. Полицаи, няма да се гаврят с който и да е пред свидетели. Най - малко жени, че и ученички. Това са слаби лъжи или умишлени клевети с цел някакъв сценарий. Звучи 1 към 1, както при американците. Мирише на сценарий от всякъде.
  • 27 Продължава

    14 19 Отговор
    хленченето на тоя мушмурок , да пази ГОСПОД БЪЛГАРИЯ от подобни висшисти !
  • 28 Последния Софиянец

    31 4 Отговор

    До коментар #24 от "Кой68":

    Там са цели семейства с жени ,деца,бебешки колички,даже кучета и котки.Това е мирен протест .Затова еничарите вилнеят безнаказано.Най голяма съпротива им оказват кучетата че ги хапят по краката.Предлагам да оставим семействата в къщи ,да се въоръжим и да им се разплати ,ако още има мъже в тази страна.Щото вече почвам да мисля че не са останали мъже.

    Коментиран от #33

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 foid

    11 10 Отговор
    В Хага ще те пребият а може и да те застрелят , когато нападнеш полицай !
  • 31 OBER

    8 6 Отговор

    До коментар #25 от "Последния Софиянец":

    Мога дати покажа.. нагледно ,как трябва да се държиш с бивш Легионер, лай-ненце!
    Няма да ти отнема повече от..минута, кукло!
  • 32 Антигербер

    20 6 Отговор
    Това е Бг полицията! Смела и войнствена срещу мирни протестиращи и бита от ромите без да смее и с пръст да ги докосне
  • 33 Кой68

    6 10 Отговор

    До коментар #28 от "Последния Софиянец":

    Много смело като си анонимник...

    Коментиран от #34

  • 34 Последния Софиянец

    11 7 Отговор

    До коментар #33 от "Кой68":

    Анонимниците се крият в къщи.При нас на площада няма такива.
  • 35 Диверсант

    11 5 Отговор

    До коментар #23 от "Обер":

    Ти нормален ли си. Къде в посочените държави си чул или видял да млатят закопчан с белезници. Преди година наркоман утрепа карабинер в Италия с 12 намушквания с нож. Затова че са си позволили да го снимат с белезници седнал на стол в участъка военна прокуратура им разпиля фамилията на началниците и снималия. Това ще му помогне и в делото за убийството Тия са правоохранителни органи, а не правораздавателни. Ходи обеснявай на милиционер къде е разликата
  • 36 Сух

    9 4 Отговор

    До коментар #24 от "Кой68":

    Кухьо, Капитан Петко войвода е бил на 17год. когато е станал хайдутин и е убил тези, които са взели живота на брат му и братовчед му! Ясно?!

    Коментиран от #43, #44

  • 37 Няма шанс

    7 7 Отговор
    да е истина това, не вярвам. След няколко удара в брадата, загубил съзнание и разказва с подробности след това какво му се случило и какво чувал да си приказват. Ахахаха тоя в безсъзнание е като СРС, записва всичко хохохо.
  • 38 Я стига бе ,

    10 12 Отговор
    Я стига с тия манипулации,защо полициата не нападне мирно протестиращ гражданин.юСлушах го тоя 22годишен умник колко е повърхностен и си въобразява учи много знае като учи в Хага.Първото нещо е как може да ти дойде на акъла да сравняваш Холандия и България,кога Холандия е била комунистическа,кога е била под руския ботуш,този хлапак чувал ли за лукановата зима на каквиопашки висяхме за храна,чувал ли е кой опоска пинсионния фонд,знае ли нещо за управлението на Виденов,Беров,зное ли кой разби СДС,знае ли за бандитската приватизацият на Костов,знае ли водачите на протеста какви политически боклуци саПо всичко личи ,че нищо не знае,даже не знае какъв боклук е Диков който също си пълни джобовете от олигарсите

    Коментиран от #41, #45

  • 39 еш па тоа

    11 6 Отговор

    До коментар #12 от "ЧЕКИСТ":

    Ти,като бивш селски милиционер трябва да знаеш.че от ритане в бъбреците и черния дроб не остават синини.
  • 40 Милиционерски номерца

    11 4 Отговор
    Родната полюция ви пази. Отнасяйте се с уважение към ушеф, дори когато ви бие.
  • 41 Сух

    4 5 Отговор

    До коментар #38 от "Я стига бе ,":

    Явно знае щом е на протеста..
  • 42 :D:D:D

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "Личи си ,че си..ОБРАТЕН":

    Я мирно бе. Изпълняваи заповед. Надупи се да те ритнат розовите прашки и меките китки. И ще изшълняваш. Защото такива кухи като теб са направени за да изпълняват. После ще ти дадем медал да се фукаш пред другите кухарки.
  • 43 Кой68

    1 3 Отговор

    До коментар #36 от "Сух":

    Не съди за другите по себе си.....
  • 44 Диверсант

    10 4 Отговор

    До коментар #36 от "Сух":

    Ей това простите милиционери изобщо не им влиза в кратуните. Живеят си с мисълта аз съм закона, аз съм недосегаем. Българкия народ е смирен, но е бил унижаван и от турско робство и от фашистки режим. Както си кротува така в душата му може да кипне и си спомни забравени неща
  • 45 some of them want to be abused by you

    5 3 Отговор

    До коментар #38 от "Я стига бе ,":

    Е то там е пълно с камери дето с наши пари са слагани. Да покажат какво са записали. Ама тогава пък ще си измислиш друга простотия. Много сте ми забавни. То после тези глупости във вашата дуп... влизат. И се върти върти.
  • 46 БРЦК

    18 4 Отговор
    Така е защото тия които започват работа като полицаи са без ценз без морал не са орентирани в целите на институцията . Това са хора (повече от тях ) мързеливи и оскотели от провала на образователната с-ма .Идеологията на Българина за род и родина е изгорен . Всяко момиче и момче с което се подиграват са нечии деца това могат да са на всеки това са БЪЛГАРЧЕТА . ТОВА Е БРУТАЛНОСТ ТОВА Е БЕЗНАКАЗАНОСТ . ТАКЪВ Е МИНИСТЪРА ТАКИВА СА И ТЕ
  • 47 БРЦК

    8 2 Отговор
    Устав на БРЦК . ЧЛ 8 . ЗАПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ РОД И РОДИНА . НАКАЗАНИЕТО Е ЕДНО СМЪРТ
  • 48 месара

    7 8 Отговор
    .........и изведнъж паметта му се върна ! на тоя “мъченик “ импексова и “ независимата “да му издигнат паметник .
  • 49 Полицията е лице на властта.

    9 4 Отговор
    Защо се учудвате какво са правили полицаите? Качествени хора в полицията и другите длъжни вече няма. Подбора е "наш човек", може и полуграмотни или неграмотни, с IQ колкото номера на обувките им. Вижте ръководството на МВР, нискочели охранители, с еод на селски бегове. Къде са онези които разбираха от агентурно - оперативна работа, интелигентните и знаещите? Братиньо не иска умни и можещи, защото ще питат, защо сме най-бедни и корумпирани в ЕС, защо премиера спи с пълно шкафче с евро, злато и пистолет, защо здравеопазването ни е само за богатите, защо имаме 430 болници а в Холандия само 120, също има региони с вид все едно е минал ураган, защо големи фирми напуснаха България и инвестициите намаляха цели 11 пъти, защо всеки по-образован гледа да избяга от тук, защо намаляване като население и още много защо! Тези полицаи които са се се гаврили и пребивали беззащитни млади хора, задължително на съд и ефективни присъди. Плюс финансови обезщетение за битите! Бойковизма унищожи България!! Оставим ли го сега, България ще се превърне в аморфна маса от бездушници, ограбвани жестоко от Бойковисти.
  • 50 Гост

    7 3 Отговор
    Е чак пък да е потресаващо, това се знае от много, много време. Това е любимото на българския полицай - да бие, даже ако му предложиш дали да бие или да му вдигнеш заплатата, ще избере първото
  • 51 И аз да кажа

    5 4 Отговор
    Аз бих го сложил този на детектор на лъжата. Ей така, за проверка .Не гледате ли как наизустено каканиже. Може и да греша, да ме прости Господ. А Диков насъсква. И как пък все негови приятели и роднини са жертви!

    Коментиран от #52, #62

  • 52 Последния Софиянец

    8 3 Отговор

    До коментар #51 от "И аз да кажа":

    Дай го този детектор .Всеки ден съм на протеста и се нагледах на милиционерски зверства.
  • 53 ИВАН

    5 0 Отговор
    Огромни промени в обществото и в мисленето са нужни, но как да се получи отново силна държава след 30 годишно целенасочено промиване и очалгаряване

    Коментиран от #54, #56

  • 54 Диверсант

    5 4 Отговор

    До коментар #53 от "ИВАН":

    Върнах се за първи път след 15 години за погребение на близък и първите ми впечатления бяха от летището. Споделих с приятел АМА ТИЯ НА АЕРОГАРАТА СА КАТО МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЕДНО ВРЕМЕ... А той ми се смее КАКВО КАЗВА СИ МИСЛИШ, НИЕ СМЕ СИ ТАКА КАКТО СИ НИ ОСТАВИЛ, ДАЖЕ ПО ЗЛЕ... Често цензурата ме трие тук но определено смятам че живеещите навън имат по ясна представа за държавата
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Мичурин

    1 3 Отговор

    До коментар #53 от "ИВАН":

    Промяната другарю Иване се казва батюшка Махно.В милиционерската литература по-въпроса има само увод и заключение и все(^^) харашо.Неговата сянка се показва от гроба за страх и ужас на много хора и радост за всички "чисти и святи"......не доносници,необварзани,непарламентаристи.Все(^^) понял ? харашо
  • 57 да попитам

    4 2 Отговор
    някой да видя синини или проява на болка на това “ слънчево невинно детенце “ ? от това което разправя не само щеше да е целия в синини ами нямаше да може да ходи и говори !

    Коментиран от #59

  • 58 даскал Генчо

    4 1 Отговор
    Направо се потресох като гледах това "пребито момче" как изглежда. Тоз юнак чете и гледа прекалено много полицейски сериали и направо ги преповтори. АЛО, МЛАДЕЖО, АКО ТИ СЕ Е СЛУЧИЛО 1/10 ОТ ТОВА ЗА КОЕТО ГОВОРИ, ЩЕШЕ ДА СИ СИН ТА МОРАВ. тОВА ТИ ГО КАЗВА ЧОВЕК БИТ ПРИБЛИЗИТЕЛНО ПО СЪЩИЯ НАЧИН. нЕ СИ ЛИ ЧЕЛ ИЛИ ГЛЕДАЛ ЧЕ ХЕМАТОМ СВЪРЗАН С УДАР НЯКЪДЕ ПО ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ НЯКОЛКО ЦВЕТОВИ ФАЗИ И ИЗЧЕЗВА СЛЕД НЕ ПО-МАЛКО ОТ 7-8 ДНИ. Не са ли ти правили смучка на врата - ако не то попитай някой на който са правили за колко време минава. МАЛКО ПРЕИГРА. СМЪКНИ ТЕМПОТО.

    Коментиран от #60

  • 59 Диверсант

    0 2 Отговор

    До коментар #57 от "да попитам":

    От кое районно питаш
  • 60 Диверсант

    1 2 Отговор

    До коментар #58 от "даскал Генчо":

    Даскале в кое районно преподаваш. Много миришете бе милиционери Как само ви надушвам. От вчера сте се активирали да изказвате гражданско мнение
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Детектор на лъжата

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "И аз да кажа":

    А милиционерите - биячи ще сложиш ли на детектора? А Каренин? А Горанчо? Защо не и Тулупа? Доган и З Шиши? Като сме почнали - слагаме и президента за да няма ние-вие. Който се издъни го пребиваме с камъни.
  • 63 вмалко ти е

    1 1 Отговор
    комунистическо изчадие това ти е малко защо не протестираш я в германия я в англия защото за една обида на полицай там ще ти съдерът задника от бой
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 блаблабла

    0 0 Отговор
    ЗЪБ ЗЪ ЗЪБ ОКО ЗА ОКО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО
  • 66 СПООООКО

    0 0 Отговор
    ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА
  • 67 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    " ИНТЕРВЮИРАЩИЯТ" ДРИ СЛЬО- ЗНАЕ ЛИ- ЗА КОЛКО ДНИ ИЗЧЕЗВАТ ХЕМАТОМИТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА"РИТАНИЯ " И ОПЕСНИЧЕН ТОЧНО В БРАДАТА - "НОКАУТЬОР" ?????????????
  • 68 Пръци

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "ЧЕКИСТ":

    Дано да го изпитат твоите деца....
  • 69 аристотел

    1 0 Отговор
    Власт, която я пази със сила полицията от народа, въобще не е власт, а е чист душманлък !
  • 70 1234578

    1 0 Отговор
    Вън побойниците и началниците им от полицията. ВЕДНАГА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове