Last news in Fakti

24 Юли, 2020 16:22 2 975 52

Момиче в "Пирогов" след инцидент на блокирано от протестиращи кръстовище

  • пострадало-
  • момиче-
  • блокада-
  • кръстовище-
  • протести

Извършва се допълнителна проверка по случая

Момиче в "Пирогов" след инцидент на блокирано от протестиращи кръстовище - 1
Снимка: БГНЕС

19-годишно момиче е пострадало при инцидент заради блокирането от протестиращи на кръстовището на ул. „Фритьоф Нансен“ и бул. „България".

Това каза началникът на отдел „Охранителна полиция“ при СДВР комисар Радослав Стойнев по време на брифинг на СДВР, пише Блиц.

„Към 22.45 часа в дежурния център на СДВР е постъпила информация за 19-годишно момиче, което е потърсило медицинска помощ в УМБАЛСМ „Пирогов“ с оплаквания от болки в крака в следствие на възникнало ПТП на кръстовището на ул. „Фритьоф Нансен“ и бул. „България“, което е станало при блокиране на самото кръстовище.

В последствие момичето е напуснало болничното заведение. Посетено е от екип на „Пътна полиция“, проведен е разговор за настъпилото събитие.

Извършва се допълнителна проверка по случая, ако бъдат констатирани нарушения от страна на водача, ще бъде взето съответното отношение по Закона за движение по пътищата", обясни Стойнев.

Началникът на отдел „Охранителна полиция“ при СДВР обърна внимание, че при блокирането на кръстовища има възникване на напрежение между водачи на превозни средства и протестиращи. Но навременната намеса на полицейските органи предотвратява възникването на саморазправа.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нали

    14 20 Отговор
    комунистическа пача.

    Няма проблеми.
  • 2 ШМАТКИ

    14 24 Отговор
    Къв го търси там?
    Прeз 1989-тa cъщo ce рaзхoждaхa,врeщяхa и cтaчкувaхa .И влacтитe БCП-ДC oгрaбихa нaрoдa и cи нaзнaчихa милиoнeри кoитo изгoнихa прoтecтирaщитe oт рaбoтa.Ceгaшнитe зoмбирaни нeщacтници явнo нe ca пoумнeли oщe!Бoриcoв нaли e кумуниcт и Нинoвa e тaкaвa,кaквo ce e прoмeнилo oт 1989-тa дo ceгa?
    Ще сменят назначените милионери-милиционери с копелетата им ли?
  • 3 Последния Софиянец

    21 20 Отговор
    И на Орлов мост един гербераст блъсна една жена .Искаше да пробие блокадата откъм Иван Асен.Извадихме го от колата и му теглихме хубав бой.Дано и този да са го хванали.

    Коментиран от #6, #10, #13, #14

  • 4 Све

    5 12 Отговор
    Сигурно е имала и КОВИД19
  • 5 Народът срещу протестиращите

    26 32 Отговор
    Бумерангът се връща с огромна сила върху Христо Иванов , Румен Радев и отровното трио. Народът му писна от беззаконноте протести и блокади на шепа протестиращи и ще има все повече сблъсъци. Скоро народът ще измете от улиците шепата лентяи които незаконно блокират пътища. Защото Демокрация е:
    правото да протестираш без да пречиш на останалите в противен случай се изродява в хаос и анархия. Христо Иванов и Румен Радев точно това търсят- анархия. И на народът му писва от тях.

    Коментиран от #8, #11, #32

  • 6 Не лъжи

    17 18 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Шофьора те млати теб, папагал кво лъжеш има снимки!
  • 7 Анархия на протестиращите

    21 21 Отговор
    Да блокираш пътища не е Демокрация а анархия. И на хората взе да им писва от протестиращите.
  • 8 беге демокрация

    20 13 Отговор

    До коментар #5 от "Народът срещу протестиращите":

    хайде да те видим, кога и как ще стане това, децата на България са това, 20-годишни хлапета, изметете ли ги, набиете ли ги, после ще си имате работа с нас, 40 и повече годишните, и предвиждам че няма да свършат добре нещата за вас конкретно, дето ще ги измитате
  • 9 плевен

    9 12 Отговор
    Всичко се плаща от едно място. Уж идват от всякъде, а знамената им като две капки вода- от централния склад. Дамата в дясно я виждам поне в две статии.
  • 10 последния поплавък

    19 14 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Абе вие сте големи биячи бре - извадили го, 20 на 1, дано случите на някой като Джок Пол Фрийман - после надали, ще може да пишеш тук и да се хвалиш!!! Отделно е време полицията да си влезе в ролята и да разпръсне тези дето блокират незаконно и неправомерно кръстовища и магистрали, като с това затрудняват нормалното придвижване на хората!
  • 11 Последния Софиянец

    13 14 Отговор

    До коментар #5 от "Народът срещу протестиращите":

    А от беззаконието десет години на раята не и писна нали?Трябва тия млади хора да заминат и да ви оставят само пенсионерите.Прочети ,,Хамелнския ловец на плъхове,, да видиш какво ви чака страхливци.

    Коментиран от #17, #49

  • 12 Бесен Язовец

    9 6 Отговор
    Кво стана бе седарастня преди 10 години докарахте ГЕРБ на власт сега не може да си я върнете. Е там на площада да подскачате и да врякате,, Кой не скача е червен"! Няма ги нещо седесарските пенсии сигурно са доволни от 250 си левчета пенсия. Комунисти имаше до 1989 г докато имаше и държава. Я да не убиждате вашите до вчера кумири че били комунисти. Комунистите едно време се прегръщаха единствено с един западняк и това беше Ерих Хонекер!
  • 13 Гост

    10 8 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Който не е на протеста в герберист така ли?

    Коментиран от #19

  • 14 РР-Фигаро

    10 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Слагай памперса и бързо на кръстовището!!!!
    Утре може и на околомръсното да те пратим...там ще изкараш повече!!!!!!
  • 15 Горо

    8 14 Отговор
    Недоволните водачи, вместо да се разправят с протестиращите, нека да отидат при Борисов и да му поискат оставката! Защото именно заради дебелократунието му протестите продължават!

    Коментиран от #24

  • 16 Червен имбецил

    11 10 Отговор
    Жалко, че не са я нафърфорили...
  • 17 Гост

    6 9 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    В цяла София са 5000-10000 ли само младите? Демек тия на протеста други няма ??
  • 18 цеко

    13 15 Отговор
    Аз призовавам шофьорите да си носят щанги, бухалки и други подръчни материали и като слязат от колата, ако не са сгазили достатъчно, докато спрат в някой, да слязат и да се развъртят!!! Писна ми от платени, некадърни, недорасли и други да протестират и те без да знаят защо, за кой и какво... Взели са някои едни пари и повлекли други наивници и евтин матрял след себе си! Нямате представа какво искате, нямате представа как, ще го постигнете! Нямате представа кой искате и как искате да ви управлява! Протестирайте и си изложете исканията - но явно протестирате заради самия протест, понеже всичко друго ви е ОК - цените по магазините, цените на горивата, винетките, извънредната обстановка, а не положение, че банките ви клатят и притискат - явно ви е ОК това! И ви гарантирам, че дори ГЕРБ да падне това, ще остане!
    НЕ протестирайте против ГЕРБ, а протестирайте ГЕРБ да променят някои неща, излезте с концепция и конкретни искания!
    Чудя се как още не са извадили водните оръдия и сълзотворния газ, да разпръснат тази незаконно сформирана група, дето пречи на нормалния човек да живее по нормален начин! Това само тук го има, много са лабави управляващите и полицията, ако аз бях на власт, да съм ги разпръснал като пилци още на 3-тия ден! После никой нямаше да смее да си подаде носа навън!!!

    Коментиран от #21, #25, #27

  • 19 ДесА

    6 11 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Бацко им е бръкнал до сливиц...ите!!!! Как да ти отговори!!!!

    Коментиран от #22

  • 20 free man

    11 2 Отговор
    Едва ли съм най-умният,ама ако протестирам срещу някого,ще се постарая на него да му е зле-за това се сещам поне.Какво са ми виновни хората по пътищата?Да протестират пред МС,пред къщите им,пред сараите им,където бях и аз.Защо да се намразваме взаимно,а виновниците ни се чудят на акъла?!

    Коментиран от #23

  • 21 Горо

    11 6 Отговор

    До коментар #18 от "цеко":

    Ти "призовава" по мутренски, нали тролче на ГЕРБ? Не разбрахте ли, че повече не сте желани и трябва да си ходите? Стига сте лъгали и крали, докато България пропада!
  • 22 Последния Софиянец

    10 4 Отговор

    До коментар #19 от "ДесА":

    На вас ви бръкнал с двеста и си ви върти.

    Коментиран от #29

  • 23 Гост

    9 8 Отговор

    До коментар #20 от "free man":

    Много правилно !!! Така само се спъват иначе български граждани които или отиват или се връщат от работа! Като ги блокират какво ще накривят на боко и компания нищо! Не си мислете , че тия хора като са в движение са доволни от боко и всички управляващи последните 30 години

    Коментиран от #26

  • 24 тстст

    12 11 Отговор

    До коментар #15 от "Горо":

    Не се протестира така бе човек - хвърляне на каскети, семки, бонбонки, висене по кръстовища и блокиране на пътища! Явно такъв тип протест са ви спуснали от горе, организаторите, естествено за тях най-важна е оставката на Борисов и служебен кабинет, за да могат да си прокарат нещата... Вярно ли някой си мисли, че ако го няма Борисов, ще се промени нещо към по-добро, за хората и за обществото ни като цяло! Пука ли ви, кой ви краде? Всеки ще краде, системата е така направена, който и да дойде, няма как да е иначе!
    Политиката се диктува отвън - ние сме шепа народ, малка и бедна държава, мислите ли, че можем да се опълчим на Брюксел и Америка? Който каквото ни каже го правим! Няма как да е иначе! В нормалните държави хората протестират за цени, неща дето са гласувани и одобрени и не са съгласни с тях, излизат с конкретни искания, за по-високи заплати, по-ниски цени и тн. Тук такива няма - исканията обслужват политически интереси, а не интересите на хората! Събудете се!
  • 25 гражданин

    9 8 Отговор

    До коментар #18 от "цеко":

    ами отивай на една блокирана улица, вади щангата и ги почвай, кой ти пречи, щото ти като ги налагаш с щангата, те ще стоят и ще те гледат нали, да не ти я набутат тази мазна щанга в кутията на задния ти диференциал, сещаш ли се

    Коментиран от #30

  • 26 Горо

    8 6 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Като не сте доволни от Тиквата, в което се съмнявам като чета какво пишеш, защо ръсиш глупости с цел да настройваш срещу протестиращите?

    Коментиран от #34

  • 27 Мъка

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "цеко":

    Поредната недомислица от Цеко "ненаивния и скъп матрял". Много мъка ходи по таз земя.
  • 28 ДесА

    2 9 Отговор
    Пак лъжеш!!!!!! Щом седиш по кръстовищата за 20...30 лв.....кой кого треска с 200? Хахаха

    Коментиран от #36

  • 29 ДесА

    6 9 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    Пак лъжеш!!!!!! Щом седиш по кръстовищата за 20...30 лв.....кой кого треска с 200? Хахаха
  • 30 щангиста

    6 11 Отговор

    До коментар #25 от "гражданин":

    Разчитате на стадото да еми ако видиш да хвръкнат 5-6 ченета и да се облееш в кръв дали ще скочиш бе момчето? Ти некога истински бой виждал ли си ? Иначе на писане се много смел - така ще се обърнете на бяг, че чак ще се издушите в тълпата! Смелчаци големи на писане само!

    Коментиран от #33

  • 31 кккк

    7 11 Отговор
    Още малко ще ви потраем нормалните хора - не се косете!
    Ние няма да сме 1000 платени човека обаче!
    Тогава ще се чудите откъде да си вадите семките, каскетите и бонбонките!!!
  • 32 Гоги

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Народът срещу протестиращите":

    Аааа,сменя дилъра незабавно,ама вИднага!
  • 33 гражданин

    11 3 Отговор

    До коментар #30 от "щангиста":

    щангиста, иди да работиш за ДЕЛТА ГАРД, имат нужда от такива като тебе, може и заплата да ти дадат, да си платиш спортното облекло и таксата за фитнеса, и да ти останат малко парички за протеини евентуално това
  • 34 кокич

    10 11 Отговор

    До коментар #26 от "Горо":

    Те сами настройват срещу себе си, след като затрудняват свободното движение на обикновените граждани, че и чак се хвалят, че биели шофьорите, които просто си карат по пътя!!!
  • 35 идея

    6 11 Отговор
    Всеки шофер днес да си вземе по 4-5 коктейла молотов в колата и да хвърля в тълпата ако не може да мине!

    Коментиран от #37

  • 36 Последния Софиянец

    9 4 Отговор

    До коментар #28 от "ДесА":

    Когато петдесет от вашите платени излязат срещу триста милиционери и не се разбягат ще призная че сме платени.Ти за трийсет лв ще излезеш ли срещу триста гладиатори като нас.

    Коментиран от #39, #44

  • 37 пироман

    5 8 Отговор

    До коментар #35 от "идея":

    Аз мисля да си взема пиратки и сигнални ракети да целя от колата
  • 38 стойчо стоев

    5 11 Отговор
    Може и харпун да закачиш некой от протестиращите и да го влачиш след тебе, сигурно тогава ще ти направят път - чакам само катажии и полиция да дадат зелена светлина и ги почвам веднага само заради тех не съм ги почнал още!!!
  • 39 Хо хо хо хо

    5 7 Отговор

    До коментар #36 от "Последния Софиянец":

    Какъв гладиатор си ти бе :)?!?

    Коментиран от #41

  • 40 Геро

    14 13 Отговор
    Писна ми от тея палячовци по улиците! Няма ли кой да ги изгребе с една фадрома?

    Коментиран от #42

  • 41 Последния Софиянец

    10 7 Отговор

    До коментар #39 от "Хо хо хо хо":

    Ние излязохме срещу триста гладиатори.Гладиатори викаме на милиционерите с щитове и каски.Пак не четеш.

    Коментиран от #43

  • 42 Последния Софиянец

    8 6 Отговор

    До коментар #40 от "Геро":

    Па ела ти.Чакаме те.
  • 43 ттсст

    9 11 Отговор

    До коментар #41 от "Последния Софиянец":

    Какви са ви исканията?
    Оставки Герб, това е ясно - после?
    Кой, кой е лидера, кой е ментора, конституцията, ще я пипате ли?
    Кой ще вземе руля на властта после и какво ще стане по-добре за обикновения човек след това? Минималните заплати, пенсиите, за 800дена ще станат ли нещата? Дайте ми концепция - напишете накрая нещо, а не само Мутри вън и оставки Герб! Обосновете си най-накрая! Или протестирате само заради протеста!
  • 44 ДесА

    5 8 Отговор

    До коментар #36 от "Последния Софиянец":

    Пак лъжеш!!!! 300 "гладиатори"!!!!
    На 20 гладни пишлем....ета... както преди това се фукаше, че затваряте кръстовище им викаш 300 хахахахаха

    Коментиран от #45

  • 45 Последния Софиянец

    9 6 Отговор

    До коментар #44 от "ДесА":

    На кръстовището до Софийския университет бяхме 50 човека.Срещу нас в парка и уличките повече от триста еничари.Снимал съм всичко.
  • 46 месара

    7 5 Отговор
    няколко хиляди “спонтанно “ протестиращи налагат терор над нормалните българи в цяла България !

    Коментиран от #47

  • 47 Последния Софиянец

    4 2 Отговор

    До коментар #46 от "месара":

    Нормални плъхове.ха ха ха
  • 48 аххахах

    3 0 Отговор
    Винаги се отразява конфликт между хората. Но ако полицаите смачкат протестиращ се мълчи. Ето това е пример как се разделят хората за да ги водят за носовете.
  • 49 Ами да заминат,

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Хубаво е да видят дали я има тая слободия ,можеш да заминеш та белким да ти се отворят очите предупреждавам те ,че трябвада имаш яка гърбина да бачкаш,а не по цял ден да безделничиш и да драскаше простотии,и да те успокоя има и други млади достойни смислени хора които не ходят да крещят като къдрави и мислят с главите си
  • 50 чичо

    5 4 Отговор
    Казвах ви-Радев е престъпник,той ви докара този хаос,ама кой да чуе.Казах ви,ако излязат и тия които са против протест,а те са повече,ще се лее кръв.А сега си прочетете коментарите.Има само едно решение-Радев вън.
  • 51 Много смелчсци гробари тук?

    5 3 Отговор
    Лелеее, щеши да бият и със щанги да разгонват протестиращите????? Хайде, един да започне и да видите как ще изгорите живи в колите си!!! Чакам този момент, защити тулупина от Б няма да подаде оставка ако не стане сериозен. сблъсък! И след като бъде свален и сменени шефовете герберасти по пирамидата отгоре до долу, наказателна отговорност за всеки съучастник на тулупа!!!

    Коментиран от #52

  • 52 Точно така тъпако,

    1 4 Отговор

    До коментар #51 от "Много смелчсци гробари тук?":

    Смели,умни ,знаят какво искат от живота и знаят как да го постигнат не са безделници като вас на които всички са им виновни.Ясно,заминавай да маршируваш зад се отчетени при фатмака
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове