Last news in Fakti

30 Юли, 2020 08:38 5 732 66

Асен Генов нападна "Отровното трио"

  • асен генов-
  • отровното трио

Съвсем скоро стотиците, вероятно хилядите, чийто ежедневен ритъм са объркали тези 15 души, ще ви псуват, независимо от остроумието и бабаитлъка ви, пише Генов

Асен Генов нападна "Отровното трио" - 1
Снимка: фейсбук

Спор относно тактиката да се блокират кръстовища и инфраструктура се разрази във фейсбук. От едната страна застана блогърът Асен Генов, който силно разкритикува малобройни групички да ходят да блокират кръстовища, конкретно "Орлов мост", а от другата - "Отровното трио".

"Бабикян, Минеков, Хаджигенов... Чуйте сега какво ще ви кажа. Моментално призовете хората да не правят тъпанарщини (ползвам речника на премиера съвсем съзнателно), ако не искате да помогнете на Борисов да завърши мандата. 15 души (преброих ги лично) на кръстовището пред СУ не са барикадата на същото кръстовище през 1997 (нали правилно си спомням, че имаше такава през Виденовата зима?) 15 души в делничен ден на обяд, когато всички са на работа. Това е лудост. Ченгетата стоят отстрани, поне двойно повече и кротко фасилитират "общонационалния" протест на 15 души. Какво си мислите, че печелите? Симпатии? Подкрепа? Булшит!

Съвсем скоро стотиците, вероятно хилядите, чийто ежедневен ритъм са объркали тези 15 души, ще ви псуват, независимо от остроумието и бабаитлъка ви. Не защото не искат оставката на Борисов и Гешев, а защото обърквате ежедневния им ритъм с очевидно неадекватни действия. Поне да бяха изпълнили асфалта. Не. 15 души буквално. Цифром и словом: петнадесет. За чий ви е (да ползвам пак конструкциите на премиера) да изнервяте хиляди с действията на 15 души? Вечер е различно (не говоря за смисъл, а за визуално въздействие. Армане, нали си експерт пиар? Мисля, че ме разбираш отлично) ... ", пише Асен Генов в личния си профил във фейсбук.

Следват и отговори. Велислав Минеков е кратък: "Акъл не щем. Стани от кревата и ела!". Намесва се и Петко Ковачев, едно от лицата на еколозите в България: "Самовлюбени пуяци". 


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪЗГЕЧ БЕ

    94 35 Отговор
    КЕЛЕШ

    Коментиран от #25, #52

  • 2 Абе

    116 60 Отговор
    Хората опитаха с мирни протести, но ония горе наглеят и се подиграват на българите. Щом е така, да се блокира всичко ако трябва.

    Коментиран от #49, #64

  • 3 Бесен

    60 100 Отговор
    Скоро някой по нервен ще ги мачка на пътя обещавам

    Коментиран от #6, #40

  • 4 ммм

    62 8 Отговор
    нещо за гражданска война ли намекваш
  • 5 Койчо

    97 34 Отговор
    Ще псуваме такива лизачи като теб. Но след като Борисов си отиде вие рязко ще смените отбора знаем ви
  • 6 Националист

    61 44 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен":

    България няма за загуби нищо от смачкан безделник

    Коментиран от #21

  • 7 Историк

    63 31 Отговор
    ГРАНИЦИТЕ И МАГИСТРАЛИТЕ!!! БЛОКАДА НА ДЪРЖАВАТА. ЩЕ ПАДНАТ ЗА 48 ЧАСА.

    Коментиран от #8, #53

  • 8 Хубаво но

    71 11 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    ... вчера трябваше да има "национален протест", само че т. н. синдикати се отдръпнаха и нищо не направиха. Нали ти е ясно още кои трябва да си ходят?

    Коментиран от #11

  • 9 Мазнинките ли

    47 12 Отговор
    харчиш, бе толуп?
  • 10 Офф

    61 31 Отговор
    Абе бай кой, кво предлагаш да се приберем всички по дупките и да оставим оня с джипката да си го набива колко иска ли? Никой не обръща внимание на мирните действия, на мен също не ми е приятно да преча на хората, но няма избор вече.
  • 11 Миризлив пор

    33 40 Отговор

    До коментар #8 от "Хубаво но":

    Синдикатите искат това което искат и хората които ходят на работа, гледат деца и изплащат кредити - ясна визия след като се бутне правителството какво следва. Варианта да се замени една мутра с друга определено е много зле.
  • 12 0847

    52 15 Отговор
    Асенчо, аз вас соросоидите не мога да ви разбера в последно време.
    Абе вие "говорите ли си в къщи" ,бе?
    Дойче Веле вика "Дръжте Боко и протести до дупка", ти пък, уж си отявлен соросоид, пък ревеш против протестите?!
    Ми що така бе Асене? Не си ходил скоро до централата ли?! Ше ти дърпат ушите, ей. Сорос не прощава дори на чедата си!

    Коментиран от #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Шофьор

    51 30 Отговор
    Вчера отбих и заобикалах няколко пъти и съм СОЛИДАРЕН С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - ПРАВЯТ ГО ЗА БЪЛГАРИЯ. А Тоя да не говори глупости.

    Коментиран от #44

  • 15 Све

    46 18 Отговор
    Какъв е този слагач Генов ? Опитва се да разделя .....
  • 16 демо

    22 32 Отговор
    След като народът е избрал Герб оставете ги да довършат мандата. Аз съм антикомунист и не бих гласувал за никоя болшевишка партия (герб, бкп, дс и тн), но какво да направя, че гласоподавателите са селяни и си избират други селтаци да ги управяляват?
  • 17 долу бкп

    14 30 Отговор

    До коментар #12 от "0847":

    Защото на протестите ходят комунисти и бивши гербери. Това не са "красивите и умните" а предимно селяндури от провинцията и "бивши" селтаци от панелните квартали. На нас "соросоидите" ни е все тая дали Бойко Тиквата или друг комунист ще управялява, при положение, че всички не искат да пипнат съветските паметници с пръст!

    Коментиран от #20

  • 18 Хаха

    18 25 Отговор
    Протестите са ЗА мутрите и са платени. Хората си искат БКП и мутрите, това е.
  • 19 Апропо

    35 11 Отговор
    Какво работи Асен Генов. Блогър. Това професия ли е ? За него да . Щото зад неговия блог надничат фондация , НПО - та , г-н Прокпиев...

    Коментиран от #54

  • 20 0857

    26 7 Отговор

    До коментар #17 от "долу бкп":

    Ако даде бог, вас, соросоидите ще ви припари под разработените дупета!
    И дивите селяни ще ви свалят скалповете по стара, селска традиция.
    Припомни си Френската революция и 1917-та година.
    Нима тогава дивите селяни са се погнусили да ви режат "интелигентно-градските" кратуни ?
    И относно интелЕгентността на ваш Боку, то там такова нещо няма. Огледай го, огледай му министрите и дипломатите! Чуй за какъв изказ иде реч, за каква визия.........

    Коментиран от #22

  • 21 30 г стигат

    15 4 Отговор

    До коментар #6 от "Националист":

    Ами тя загуби 3млн. от 90 г насам ,че " какво тук значи някаква си личност " ? Ако живеехме в Китай можеше така да се разсъждава или ти е все едно !!!Очертаваме се като една от най бързо изчезващите държави и трябва да отстраним причините а не хората !!!
  • 22 изрод

    7 16 Отговор

    До коментар #20 от "0857":

    Не, той е ваш Боку, верен послдовател на Бай ви Тошко, правешкия селяндур. Държава е на това ниво заради вас, селяндурите. Не обиждам селяните и земеделците, а болшевизираната прослойка, която днес наричаме "селяни"!

    Коментиран от #26

  • 23 llll

    12 7 Отговор
    Оф, Асенееее. Филия с маз си ял а ?
  • 24 Бългaрин

    19 5 Отговор
    Видно е, че и Христо Иванов (Дай България) и "триото"(заявени русофоби) опитват да яхнат протеста. __И наистина, защо се протестира пред Университета, а не пред сградите на щатското и турското посолства, чиито интереси защитават Борисов и Гешев ???
  • 25 куку руку ку

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗГЕЧ БЕ":

    Скритата лимонка на Борисофф...
  • 26 декраД

    15 0 Отговор

    До коментар #22 от "изрод":

    "Заглавието" ти личи !!Важното е ,че останахте един автобус хора ...заради рязането на скраб (даже и тези дето рязаха вече не са с вас щото не остана нищо за рязане ).
  • 27 ЧИБА ГЕНОВ

    13 6 Отговор
    ТОЯ НЕ МИ АРЕСВА , ИМА НЕЩО МУТРЕНСКО И ПРОСТАШКО В ПОГЛЕДА МУ !
  • 28 Ъхъ

    12 6 Отговор
    Само за тоя Вабикян не съм съгласен , такива небългари да се натискат в политиката ми се струва неморално , що не си иде в Армения да го видя там как го прави , едно време ги качиха на пиедестал и пак не им стига, оказва се, че да си арменец в България, е същински рай, хареса им, и сега айде и да ни управляват, на какво прилича това
  • 29 Петьо

    11 6 Отговор
    Нещастен глупак.Откъде изпълзя ,че и акъл да даваш!!!!
  • 30 Безделници

    13 6 Отговор
    И стачка не можете да направите,а за управление на държавата ревете.
  • 31 Никакви оставки няма да има повече

    15 8 Отговор
    Трябва да се действа като в Русия! Когато протестиращите блокират кръстовища в Москва идва моментално полицията, арестува 700- 800 души в рамките на един час, тези които много се дърпат отнасят по няколко палки в тъпите си глави и биват натиквани в автобус и след това биват откарвани в следствените арести за по два-три месеца където да поумнеят и да им се опреснят мозъците! Тук това нещо жандармерията може да го направи само за пет-десет минути защото лумпените които са блокирали кръстовищата и тероризират 3,5 милионен град са 10-15 човека! Чакаме шоуто да започне скоро!
  • 32 НАТО ВЕЦ

    9 4 Отговор
    Когато "умно, красивееше" да върне Боко на власт, нямаше проблем с "действията".
  • 33 модерни времена

    9 4 Отговор
    Я роди ме блогър, мамо, после не мисли ме. Аз шарани ще си хвана, ще захапя виме...
  • 34 Шопо

    5 4 Отговор
    Оставете го тоя хомосекшъл...
  • 35 Иван

    15 6 Отговор
    Полицията да действа бързо и отговорно.Не може 200 човека да ни спират да ходим на работа.Това е безумие,лекари не могат да стигнат до болниците.Нямат право да ни нарушават правата на свободни придвижване.Спешно да се намеси и жандармерия.Тези хора не ходят ли на работа,откъде получават пари и пият бира по цяла нощ????
  • 36 КАЛПАЗАН

    3 7 Отговор
    Чуйте сега какво ще ви кажа. Моментално призовете хората да не правят тъпанарщини (ползвам речника на премиера съвсем съзнателно),друго какво му ползваш на премиера келеш некъдърен
  • 37 Блогър да съм сега

    5 4 Отговор
    Май мързеливите се наричат по модерно му блогъри, немога да разбера как може да има нормални хора да гледат и слушат по-големи идиоти от тях. При всички възможности за информмация да избират преписвачи и мързели. Айде коментирате какво се прави, хващай “лопатата” и показвай нагледно. По- малко блогъри повече свършена работа, ма те искат и кат пръднат да им даваме пари аве я се ....
  • 38 никой

    2 10 Отговор
    15 са били,защото такива като тиквата накараха хората да ги е страх за залъка хляб за който работят.и ги е страх да не останат без плепитанието си.разбираш ли бре блогър тулуп
  • 39 АрхНикола Пеев

    14 2 Отговор
    Интелигентните се оттеглиха, останаха лумпените, дрогираните и лесно манипулирани и платени
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 фермата на Оруел

    2 8 Отговор
    Имате право да протестирате само НАУМ!!! Няма да нарушавате тишината и спокойствието на добитъка, че се стресира, млеконадоя пада, кокошките не носят яйца, свинете не наддават тегло.
  • 43 име късо

    15 5 Отговор
    Как може шепа протестираши дори и 10 хил. да бъдат да се опитат да подменят вота на 3 мил.българи. Ами след 6 месеца са изборите и ако ГЕРБ пак спечели, какво ще правите? Вместо само да хулите и пречите, седнете и си формулирайте исканията, така че да не се гласува за тези които не искате.

    Коментиран от #46

  • 44 111

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Шофьор":

    Ама ти отбиваш, заобикаляш, но не протестираш - Ха-ха

    Коментиран от #51

  • 45 big

    1 5 Отговор
    Двойни, тройни и т.н. стандарти от хората на властта или поддръжниците на различните партии. Преди запалването на партийния дом беше демократично, протестите и същите действия срещу правителството на Орешарски бяха също демократични, но сега срещу БМБ - не са! Разбира се, че тези блокировки не са изгодни и приятни на много хора, но БМБ и Гешев могат да разрешат проблема с техните оставки!
  • 46 Така е

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "име късо":

    Повечето българи мислим по този начин.

    Коментиран от #58

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Аве Адолф Хайллллл

    5 3 Отговор
    Прав е , но въпрек и това лумпенизацията продължава с подкрепата на един неуспял превратаджия .....
  • 49 абе До 2

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    ВСИЧКО Е ПРОТИВОЗАКОННО, В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ ИМ ПИСНЕ НА РАБОТЕЩИТЕ И ЩЕ ГИ ИЗМЕТАТ,,ОЩЕ МАЛКО
  • 50 Истина

    6 2 Отговор
    Б.Т.В. КАДЕ Е ЧЕРВЕНАТА ЖУРНАЛИСТКА КАННА РАЧЕВА ,ЗЪЩО Е СКАТАХТЕ.
  • 51 Всеки ходи на протестите

    3 3 Отговор

    До коментар #44 от "111":

    Когато има възможност. И за това е спонтанен протестът.
  • 52 985

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗГЕЧ БЕ":

    Пълен келеш
  • 53 Реалист

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    Ще паднат, за да се завърнат с пълно мнозинство! Аман от простотии, па макар и добре платени!
  • 54 чакай

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Апропо":

    Чакай бе, че то лично Прокопиев съфинансира протестите срещу Гешев - нали е разследван --- вземи научи нещо, не да плямпаш мантри...
  • 55 протеста

    2 1 Отговор
    генов, с тая милозлива гледна точка разделяш хората вместо да се обедините и се сложи край на агонията на България! ако успееш с разделението отиваш в графа предател

    Коментиран от #56

  • 56 леле леле

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "протеста":

    Предател на кой, бре, пишлигарче....
  • 57 този

    2 0 Отговор
    тая мишка от къде изпълзя
  • 58 Кои по точно?

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Така е":

    Тези на хранилка и зомбираните ли? Другия пък три милиона, на колко ракии си тройно виждаш ... пък и повече от три ви мразят вервата.
  • 59 заката

    0 0 Отговор
    МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е ПУСНАЛА ДЪЛБОКИ КОРЕНИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО
  • 60 войводата

    0 0 Отговор
    СВАЛЕТЕ МАФИЯТА НЕ ТОЯ И ОНЯ МАФИЯТАААА
  • 61 ПИТАМ САМО

    1 0 Отговор
    ВЯРНО ЛИ ИМА ОЩЕ ХОРА КОИТО ПОДКРЕПЯТ ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ И ЗАЩО
  • 62 възпитаник

    0 0 Отговор
    соросоидно л----

    Коментиран от #63

  • 63 един паметлив

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "възпитаник":

    Протест ?
    Добре, ама нека да го правят хора дето помнят до къде ни докараха разните БКП-та, СДС-та и тия зад тях! Щото сте прави за ГЕРБ - хич ги няма, ама малко по-големите - дето имат спомени от преди 10-12 години, да Ви разкажат от какви лай****на ни извадиха и излезе, че един пожарникар ни спаси от сипер експертите......
    Спомнихте ли си?
    Ако не помните = ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА и на следващите избори (редовни или предсрочни все тая) внимавайте кого избирате
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Tate

    0 0 Отговор
    Подлога
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове