30 Август, 2020 08:13 16 347 208

Хаджигенов: На 2 септември ще изрежем тумора

  • адв. николай хаджигенов-
  • протести

Причината протестиращите да настояват за оставката на правителството е корупцията, която е прояла целия Министерски съвет и цялата върхушка в държавното и местното управление

Хаджигенов: На 2 септември ще изрежем тумора - 1
Снимка: БГНЕС

За 52 дни променихме не малко неща. Не толкова колкото ни се иска и не толкова бързо, но пътят е дълъг, трънлив и срещу нас, каза Николай Хаджигенов - един от инициаторите на протестите срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев. Той говори на импровизираната трибуна в близост до фонтана пред Президентството по време на 52-рия ден на протестите.

По думите му полицията вече е започнала да разширява зоната за сигурност, защото се подготвя за 2 септември, когато е планиран мащабен протест по повод началото на парламентарната сесия на депутатите.

Хаджигенов допълни, че тогава протестиращите ще се почувстват като опълченците на Шипка, той призова хората да се не се страхуват. "Борисов, дали си готов за нас? - попита Хаджигенов. Според него хората са допуснали Бойко Борисов да превърне Народното събрание в личен негов инструмент.

Причината протестиращите да настояват за оставката на правителството е корупцията, която е прояла целия Министерски съвет и цялата върхушка в държавното и местното управление, изтъкна Хаджигенов.

"Каскетът, който е инструмент за насилие, тормоз и инквизиция, някога беше известна като Прокуратура", добави той. Затова Хаджигенов се закани, че това е следващото нещо, което трябва протестиращите да променят.

На 2-ри септември ще извоюваме не само свободата си, ще трябва да изрежем тумора, който е проял тялото на държавата. Така че ще повтаряме всеки ден - Мен не ме е страх, нас не ни е страх от тях. Ние на 2 септември от 8.00 часа ще покажем на всички тях, че нас не ни е страх и краят им е близо", завърши Николай Хаджигенов.

Инициаторите раздават лепящи се стикери по повод планирания протест на 2-ри септември.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 172 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 покруса

    123 66 Отговор
    Вадиш големия скалпел,слагаш маска,каска ,престилка и ръкавици плюс шошони, и почваш аперациятъ.

    Коментиран от #207

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    227 148 Отговор
    герб оставка мутри

    Коментиран от #7

  • 4 Амиии

    172 45 Отговор

    До коментар #1 от "Как Борисов спря набързо протестите":

    На кой народ бре? На обръча - хрантутници! Ами това не е народа!

    Коментиран от #13, #104

  • 5 КОТарАК

    187 45 Отговор
    ако няма окошарени в пандиз палас , нищо няма да се промени
  • 6 ГешеФ

    58 113 Отговор
    Всички съм ги снимал,сега ще им пуснем по едно обвинение в опг.Много съм проклет.
  • 7 Дърт

    120 49 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Много рано си станал, за да ръсиш мозък, свирчо!

    Коментиран от #53

  • 8 Свобода

    103 104 Отговор
    Милиони протестиращи свалиха окупаторите днес на 2. септември, народа ликува СВОБОДАТА СИ

    Коментиран от #69, #117, #178

  • 9 нафърфории

    220 169 Отговор
    защо не раздадеш на протестиращите доларите с които ви тъпчат от дубаи а си ги криете само за вас лицемерно трио,нищо няма да стане на 2 сеп нито на 3 итн защото хората са отвратени от вас тримата

    Коментиран от #54, #202

  • 10 Чери

    170 107 Отговор
    Пратих парите за 2ри,Хаджигенов,ако сте ги получили,дайте повече,не си заделяйте за вас тримцата.
  • 11 Потрес

    142 42 Отговор

    До коментар #1 от "Как Борисов спря набързо протестите":

    Как ти идват такива глупости в главата?! Как въобще може нормален човек да блещи подобни бъртвежи! Платен ли си бе? Пиши нормални работи или се разкарай! Глупости от времената на Вълко Червенков и Сталин не ми се четат!

    Коментиран от #25

  • 12 Антон

    75 76 Отговор
    Оставка
  • 13 Как Борисов спря набързо протестите

    79 30 Отговор

    До коментар #4 от "Амиии":

    Точно така и хазната е празна вече, а ти ще ми ядеш.... Стани премиер сега де...??

    Коментиран от #18

  • 14 По добре

    91 41 Отговор
    Си изрежи главата че за нищо не става
  • 15 Алоооо

    200 147 Отговор
    Какъв тумор ще режеш, бе палячоооо...?!?!?! Много ви търпят полицаите и трябва да им целуват оная работа, че все още на са ви натупали и окошарили за дълго време!!! Докога си мислите, че ще се правите на велики? Хайде да ви видим след една седмица като започнат и децата училище и продължавате с безумните си действия да блокирате придвижването на хората какво дръвце ще ядете! Внимавайте много, защото търпението свърши....!!!

    Коментиран от #79

  • 16 Карловец

    157 44 Отговор
    Изрежете тумора, но на негово място да не сложите човек като Ген. Шивиков, който смени поне 6 партии през последните години, включително ВМРО-това е утайка без никаква чест, камо ли генерал.

    Коментиран от #42

  • 17 Еми

    76 82 Отговор
    Оставка
  • 18 Амиии

    98 67 Отговор

    До коментар #13 от "Как Борисов спря набързо протестите":

    Ха, че хазната кога е била пълна? Никога! Това са заеми, които ще връщат твоите чавета. За да се спре тази порочна практика и се направи рестарт на икономиката в Бг трябва да дойдат нови управляващи, които не са физкултурници като сегашните.
  • 19 Българин

    118 52 Отговор
    САМИ ЩЕ СЕ ИЗРЕЖЕТЕ , ИДЕАЛНО !
  • 20 Велин

    74 86 Отговор
    Оставка
  • 21 виж ти

    140 48 Отговор
    Бе то по принцип ,човек може да се самооперира (ако има медицински познания и издържа на болка) ,ама на най личното руменово дубайче - Хаджигенов ,специалността не беше ли право (гордо завършено с тройка в Благоевград) ?
  • 22 Генерал

    75 27 Отговор
    Ген. Шивиков и за мафиот не става, предателите в мафията не ги оставят ................ж..и... в..и. ВМРО да го накаже по законите на Ванче Михайлов за измяна.Извинявайте-Ангел Джамбазки ли да го накаже- с камшик и кожени гащи, или обратното. Оле.....

    Коментиран от #26, #27

  • 23 Потрес

    104 95 Отговор
    Уважаеми герберски тролове, това че сте почти безработни е вече ясно и за децата, но поне за един ден направете ден без псувни и обидни думи по форумите! Ясно е, че се опитвате да копирате стила на изказ на вожда си, но рускувате да синговорите сами! Ден без обиди и псувни! Опитайте! Иначе се махам и няма да ви чета никога гнусотиите!

    Коментиран от #50

  • 24 ДЯКОНЪТ

    110 107 Отговор
    герб е най-уродливата партия в българската история. Липса на професионален капацитет, с вожд , без демократично начало , господар мутра ги води ,а те дерибействат по места. ДА СЕ ЗАБРАНИ И ЛУСТРАЦИЯ , ЗАЕДНО С КАДРИТЕ НА ДС И БКП! ОСТАВКА ТИКВО! ОСТАВКА ЗАВИНАГИ! ОСТАВКА ГЕШЕВ ПАЗИТЕЛЮ НА МУТРИТЕ!!!!!!
  • 25 Как Борисов спря набързо протестите

    116 54 Отговор

    До коментар #11 от "Потрес":

    Важното е, че парите са раздадени и не искате вече властта! Ние българите сме мнозинство и вие ще мълчите до второ нареждане!Хазната е празна вече, а ти ще ми ядеш.... Стани премиер сега де...??Хващаш си двата куфара и си отиваш в Циганистан през Армения заедно с циганите от отровното трио, циганина боец и циганина христо иванов! Ако искаме да свалим Бойко ние българите ще си го свалим и без вашите цигански услуги! Ясен ли съм или да ти го изясня по-подробно??

    Коментиран от #29, #32

  • 26 Стоян воевода

    63 85 Отговор

    До коментар #22 от "Генерал":

    пий си хапчетата бе смешник герберастки , слуга на мафията

    Коментиран от #37, #172

  • 27 Ахахаха

    38 13 Отговор

    До коментар #22 от "Генерал":

    Интересно навърза мафията, вмро и роболепните генерали. Е да, има и генерали, които не си лягат с мафията!
  • 28 Тихомир

    47 65 Отговор
    Оставка
  • 29 Ха ха ха ха ха

    76 90 Отговор

    До коментар #25 от "Как Борисов спря набързо протестите":

    Видяхме ви вие колко сте българи, когато ви докараха с автобусите в София за подкрепа на Герб:)))) Събраха ви от катуните, раздадоха ви кебапчетата и айде у Софето:)))) "тортата" на Герб сте били. Даже не можете да кажете електората, ами тората:)) А българите са по площадите.
  • 30 ТУМОРА

    36 45 Отговор
    Ще се изреже ,но борбата с туморните разсейки трябва да продължи . Тялото за 75г е свикнало с ТУМОРА ." Ако умре тялото умира у тумора " - цитирам Николай Марков експерт по национална сигурност. Поради тази причина ТУМОРА( МАФИЯ ) трябва да поддържа тялото (Българския народ) живо с помощта на политическа , медийна и други видове УПОЙВАЩИ ХВАТКИ . ОСТАВКИ БОРБАТА продължава 👍🇧🇬🇧🇬🧐
  • 31 Аз съм българче

    57 71 Отговор

    До коментар #1 от "Как Борисов спря набързо протестите":

    Егати и държавата, която не е във война или след разрушителни природни катаклизми , да си изхарчи всичкия златен и валутен резерв за две седмици. Глупости или мизерия до която ни докара герб. България държава не от ЕС, а от бедните африкански образования, това ни чака, ако Борисов и подобните му продължат да управляват.
  • 32 Потрес

    48 76 Отговор

    До коментар #25 от "Как Борисов спря набързо протестите":

    Жалко същество си! Платен гербердки трол, размиъащ само на подаяния от шкафчето и на Шехерезейд... позорно е! Толкова ли намаш поне някакви други способности за развитие?! Уж си българин, а да разчиташ на мафията да те храни е чисто самоубийство! Нито един от вас не успя за два месеца да покаже и едно платежно нареждане за пари от Дубай. Но пък колко пъти показаха платежните към тиквомутрите... Даже Цветанов си каза, че мутрата е мафията. Да лижеш краката на КГБ/Доган само и само да си на власт е най-големият позор за Борисов и сие!
  • 33 Счупиха Държавата, тези, които управляв

    52 67 Отговор
    Управляват. Окрадоха е сега е Оглозгват. ДЪРЖАВА НА Мафията!!!
  • 34 АрхНикола Пеев

    116 38 Отговор
    На 2.IX Народното събрание ще си гласува каквото реши, а вие тримата ще духате супата

    Коментиран от #38

  • 35 Гражданин

    71 27 Отговор
    Чакаме те и ще ти направим граждански арест,а после ще те тикнем в затвора.Ти си заплаха за националната ни сигурност!
  • 36 хихихихихи

    33 69 Отговор
    герберУрyнгeлите са в паника -помощ помо00ощЩщЩЩщщТ :))
  • 37 Истински генерал

    62 23 Отговор

    До коментар #26 от "Стоян воевода":

    Ако Шивиков участва в протестите , не е заради принципи, а заради далавера. Просто така е устроен генерала-всъщност той беше от листата на ВМРО,не ли той гербераст., и слуга на мафията. Просто е един нахал и политическа проститутка.
  • 38 Да бе да

    39 82 Отговор

    До коментар #34 от "АрхНикола Пеев":

    НС не може да си гласува каквото иска, защото този път не само Гешев и Борисов ще бъдат привикани в Брюксел, ами всички. И ако откажат, ще бъдат принудително закарани там. Няма мърдане вече, човечееее. Не го ли проумяхте?
  • 39 Аноним

    74 39 Отговор
    Септември 2 ще и пръднете на оная работа
  • 40 Нео

    95 38 Отговор
    "Ще изрежат тумора"?!? Значи ли това, че ще гонят Радев от президентството? Защото на фона на Радев, Борисов изглежда като сополива настинка!
  • 41 чиче

    94 31 Отговор
    тоя се прави на хирург с милионите на ЧЕРЕПА
  • 42 Ньндн

    64 18 Отговор

    До коментар #16 от "Карловец":

    Негови колеги от парашутната бригада преди години още са се отвращавали от него!
  • 43 2533

    89 28 Отговор
    С кого ще го изрежеш? С 'тримата дебелаци' и пасмината безработни наркомани на палатки ли?!
  • 44 ИВАН

    38 58 Отговор
    И последно - българи ли сме, потомци на Хан Аспарух, Цар Борис Първи, Цар Симеон, Калоян ... или мишки, които са съгласни мафиоти да ги управляват и стригат
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Хаджиментов

    81 29 Отговор
    Хайде по-бързо този смешник да си прави "революцията", че да му набият канчето!

    Коментиран от #166

  • 48 Да да

    31 13 Отговор
    1 ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА . 2 НЕ ЗАВИСИМА ПРОКУРАТУРА. 3 СВОБОДНА КОНКУРЕНЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ ( ОТ ГЛАВНИЯТ АРХИТЕКТ ДО ПОРТИЕРЪТ И ЧИСТАЧКАТА ) 4 БУДНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ( НЕ ПРИМИРИМО КЪМ ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА И КОРУПЦИЯТА, ОТ МИНИСТЪРА ДО ДИРЕКТОРКАТА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА ) 5 ПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯТ И СРЕДЕН БИЗНЕС 6 ИНВЕСТИЦИЙ В ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА.
  • 49 Да да

    37 4 Отговор
    Интересно ми е до колко пари може да си докара активен трол в мрежата ? Някой има ли представ ? Каква съвест имат тези продажници ? В нормална държава с върховенство на закона и те ще живеят по-добре. Нищо, че не умеят нищо . В конкурентна среда всички са добре.
  • 50 ЕЙ....

    20 3 Отговор

    До коментар #23 от "Потрес":

    СЕГА ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧЕМ
  • 51 Да да

    25 24 Отговор
    И ДИСТАНЦИОННО И МАШИННО ГЛАСУВАНЕ. ИСЧИСТВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ ОТ 800 000 МЪРТВИ ДУШИ ГОТОВИ ЗА МАШИНАЦИИ НА ИЗБОРИТЕ. КОЛКОТО ЛИЧНИ КАРТИ ТОЛКОВА ИЗБИРАТЕЛИ. ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ 75 - 85 % . БУДНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО Е ГАРАНЦИЯ ЗА РАЗВИТА И ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА .ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. МЛАДИТЕ НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ИЗЛЪЖАТ И ВАС. НА БЪЛГАРИЯ МЯСТОТО Е ПРИ РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ. ОТВОЮВАЙТЕ СИ БЪДЕЩЕТО. БЕЗРАЗЛИЧИЕТО ХРАНИ БЕЗЗАКОНИЕТО.
  • 52 Оператор на водно оръдие.

    70 21 Отговор
    Мдаа, личи си отчаянието на превратаджиите!
    Народа разбра що за стока са и ги отряза!

    В Пловдив, бяха събрали криминални типове!
    А сега обикалят и се опитват да купят , всеки, който могат за да има масовка!
    И пак не им се отваря парашута!
  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 48 Отговор

    До коментар #7 от "Дърт":

    господин ник ДЪРТ не съм глупак чел съм много дебели книги а имам голяма практика от живота не ръся мозък но правителството и БОРИСОВ са мутри и престъпници оставка кажи кой създаде мутрите това което комунизма построи демокрацията разруши оставка

    Коментиран от #56

  • 54 Не знам

    63 25 Отговор

    До коментар #9 от "нафърфории":

    Дали нищо няма да стане! Ако на всички нормални и работещи хора им е писнало от тези досадни влечуги по кръстовищата, както на мен, е възможно доста кухи кратуни да бъдат начупени, а "трите прасенца" да да ги приберат в кочината!

    Коментиран от #57

  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 47 Отговор
    първата убита мутра беше СТЕФАН МИРОСЛАВОВ КРУШАТА всичко се връща на крушата синът му го убиха в щатите долу мафията герб мутри вън
  • 56 Нали беше кръчмар,бе

    36 12 Отговор

    До коментар #53 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Май си едно голямо нищо с две по- малки? В дебелите книги не видя ли препинателни знаци , неграмотнико. Драскаш из всички сайтове, вместо да се запишеш в първи клас !

    Коментиран от #62

  • 57 Точно

    23 55 Отговор

    До коментар #54 от "Не знам":

    На работещите хора им е писнало с данъците си да издържат цялата тази паплач, и излязоха по кръстовищата. То е ясно, че вие хрантутниците на държавната софра не протестират, защото лапкате на готово и сте против протестите, защото иначе лапачката ще ви свърши.

    Коментиран от #61

  • 58 Политолог

    71 21 Отговор
    На 2 Септември се очертава масов протест от около трима души - миризливи, нагли и зажаднели за дубайски пачки. Съществува реална опасност всеки един от тях да блокира по едно кръстовище...Водните оръдия ще бъдат в готовност за отмиване на мръсотията...
  • 59 месара

    48 6 Отговор
    тоя овчар кога ше заяви официално сексуалната си ориентация ?
  • 60 Yamaha M1

    68 19 Отговор
    Цяла Европа ни се смее как две пенсионерки на Орлов мост плюс един двама наркомани са се барикадирали и искат да сменяват власта.
  • 61 Пешо Петров

    39 15 Отговор

    До коментар #57 от "Точно":

    Ми да си дошъл и ти на държавата софра бе! Ама не става забравил си да завършиш средно...

    Коментиран от #66

  • 62 Хи хи хи

    9 5 Отговор

    До коментар #56 от "Нали беше кръчмар,бе":

    Видно е, че и ти не си ги видял:)))) Присмял се хърбел на щърбел ха ха ха

    Коментиран от #68

  • 63 И не само тумора...

    62 14 Отговор
    Така и така ще режем...да караме наред, да изрежем ноктите на БарбиКяН, да изрежем панталоните на Славчо на 7/8, да изрежем сърп и чук на жълтите павета, да изрежем полата на Мая, да изрежем цветята на съседката леля Кина...дразни ме...и накрая да обръснем фатмака под мишниците...иии...Победааа...
  • 64 Ммм...да

    69 15 Отговор
    На никой не му пука за тъпите и платени протестчета.Тримата идиота са за затвора !
  • 65 Йотов

    60 18 Отговор
    Да премахнем ушатия Радев!
  • 66 Точно

    23 14 Отговор

    До коментар #61 от "Пешо Петров":

    Ха, че аз да не съм неграмотна калинка, че да сядам на държавната софра? От който не става нищо, сяда на държавната софра. Образова съм се, за да изкарвам хляба си, без да живея на чужд гръб. Унизително е, да живееш на чужд гръб.

    Коментиран от #153

  • 67 Такаа

    45 10 Отговор
    Козлодуеца, личи си колко си чел!
    Едни и същи неща пишеш всеки ден!
    Копи/пейст без промяна!
    И седиш дежурен да не пропуснеш някоя новина!
    Само че, на 2 ри, като изкарате криминалните на протеста, ще ви приберат по бързата процедура!
    И как ще се обяснявате после?

    Коментиран от #85

  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 14 Отговор

    До коментар #62 от "Хи хи хи":

    БЛАГОДРЯ ТИ нито съм кръчмар нито съм бил а тоя ник дърт ме нарича свирчо БЛАГОДАРЯ ТИ за защитата
  • 69 Аз,достатъчно ли е?

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Свобода":

    Майтап бе
  • 70 Майна

    58 10 Отговор
    Туморът са отровното трио време е за химио терапия
  • 71 ВИНЕТУ

    11 29 Отговор
    На 02.09.2020 г. ще ме изрежат.

    Коментиран от #76

  • 72 Karosel

    55 11 Отговор
    Тоа сурикат Хаджигенов да каже от кого ги е страх!? Те се качиха на главата на Борисов, по форумите псуват, обиждат клеветят най-безсрамно после ги било страх...???
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Иво

    19 39 Отговор
    Оставка на цялото правителство
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 42 Отговор

    До коментар #71 от "ВИНЕТУ":

    ВИНЕТУ е литературна измислица МАЙН РИД е писал книги за индиянци когато е бил в затвор в ГЕРМАНИЯ той никога не бил в щатите нито познава ИСТОРИЯТА НА ИНДИЯНЦИТЕ показателно е какъв образ управлява БЪЛГАРИЯ герб оставка съд за БОРИСОВ ГЕШЕВ

    Коментиран от #205

  • 77 Оператор на водно оръдие.

    33 9 Отговор
    Ей , наглото хлапе - какъв си ти да обиждаш народа на България?
    За това ли ти плащат?
    Ти ли ще ми "оправиш" държавата?

    Коментиран от #94

  • 78 Pet

    18 23 Отговор
    Защо септември, а не сега?
    Хора, които са приватизирали ПЕЧЕЛИВШИ държавни дружества, срещу комисионни в джобовете им са ги продали за 10% от пазарната им цена и някои дори на цената на лека кола, които за 30 години са превърнали България в кенефа на Европа, които с бедността успели да прогонят 2,5 млн. българи и дори по смъртност успяват да ни докарат на 1-во място, които психясват народа по телевизора даже в времена на пандемия, не са за ОСТАВКА, те са за ЗАТВОР.
  • 79 Doni Brasko

    9 6 Отговор

    До коментар #15 от "Алоооо":

    Нещо заплашваш ли?

    Коментиран от #165

  • 80 Ха ха ха ха ха ха

    39 12 Отговор
    С какво бе?
    С какво ще го изрежете ?
    С дрънкане на китари,ядене на торти и раздаване на баници и детски играчки ли ?
    Жалки сте.Жалки !
    Затова и абсолютно никой не ви взема насериозно.
    Дори хора като мен,които симпатизират и биха участвали във всякакви форми на крайно гражданско неподчинение срещу държавата.

    Коментиран от #89

  • 81 Разбирате ли защо

    17 41 Отговор
    На 02.09.(сряда)2020 г.трябва да изметем пасмината от ГРОБ завинаги! Всички на площада! Вън,вън бе гадове гербави!!!!!!

    Коментиран от #106

  • 82 Антикомунист

    53 15 Отговор
    Нищо няма да стане на втори септември.Тези миризливци които се свариха в собствената си смрад защитавайки чужди интереси те ли ще оправят България??????

    Коментиран от #118

  • 83 Начо

    45 18 Отговор
    Радев оставка и затвор
  • 84 Народа срещу Бойко

    17 45 Отговор
    Да ги смажем!Те от думи не разбират!
    Всички на площада!От 8 сутринта!

    Коментиран от #150

  • 85 Doni Brasko

    18 33 Отговор

    До коментар #67 от "Такаа":

    Какви криминални бръщолевиш? Стъки е вашето острие, Флоров доказано леке. Ти ли ми говориш за криминали? Ей осъзнайте се хора. Сега сте на хранилката и си мислите, че сте добре, но един ден всичко свършва. По-добре мислете как да се реализирате в истинска дейност.

    Коментиран от #110

  • 86 Антикомунист

    39 13 Отговор
    Малоумници, още ли се водите по акъла на този индивид???????
  • 87 Ники

    37 8 Отговор
    Тъкмо майките от системата ни убива да се върнат от морето. Като ги видя, се сещам за притчата за Соломон и двете майки.
  • 88 Левскарче

    16 40 Отговор
    Бийте герберастите,където сварите!
    Иначе няма оправия!На площада в сряда.

    Коментиран от #91

  • 89 Doni Brasko

    14 8 Отговор

    До коментар #80 от "Ха ха ха ха ха ха":

    Ограничен интелект с неограничен Интернет е кофти комбинация

    Коментиран от #108

  • 90 Левскарче

    14 38 Отговор
    Бийте герберастите,където сварите!
    Иначе няма оправия!На площада в сряда.
  • 91 7777

    19 5 Отговор

    До коментар #88 от "Левскарче":

    Ще намразя левскарчетата заради теб , черневна глава а пък левскар нещо не се вързва
  • 92 Такаа

    43 8 Отговор
    Не съм на хранилка, нито ми плащат , като на теб зца постовете!
    Какви хфора бяха в Пловдив на палатките а?
    Защо , ваши хора обикалят цялата страна и предлагат пари на куцо и сакато, за да дойдат на 2 ри ?
    Нали ви чета по-долу- обиждате всички българи, защото не са подкрепили тоя платен протест!
  • 93 Начо

    40 15 Отговор
    Радев оставка и затвор
  • 94 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 39 Отговор

    До коментар #77 от "Оператор на водно оръдие.":

    БОРИСОВ нарече преди години БГ пенсионери лош материял БОРИСОВ е първия БГ ПРЕМИЕР употребил бухалки ел шокови палки гумени куршуми срещу мирно протестиращи аМВР се опитаха да тормозят БАБА СТЙНА е това сте гербери оставка

    Коментиран от #107

  • 95 Виолета

    24 6 Отговор
    Палячо, марш!
  • 96 Един от многото

    18 40 Отговор
    на протеста срещу Тиквите.Цяла България
    ще бъде на площада! Оставка веднага.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Оператор на водно оръдие.

    30 5 Отговор
    Я пак?
    Кога това бе тролче?
    Кога българската полиция въобще е използвала гумени куршими лъжецо?
    А шокови палки?
    Дори когато ни биха при протестите срещу Орешарски, бяха обикновенни палки!
    Ей това сте вие - само да лъжете и обиждате ви бива!
  • 99 Браво танго уиски и Виенски валс

    40 15 Отговор
    Неокомунистите местят 9-ти септември на 2-ри и се надяват да се върне 1944 година когато на помощ им беше Червената армия. Но сега сме в НАТО и на помощ са ни 46 хеликоптера Апачи и 10 броя F16 на САЩ постоянно базирани в България, които могат да направят на сол и пепел, мозъци и черва президентството и центъра на София на 3-тата минута! Как Борисов спря набързо протестите? Прeди прoтecтитe хaзнaтa бeшe пълнa и прeливaшe oт злaтo. Злaтoтo cвeтнa в oчитe нa Рaдeв и гo зacлeпи кaтo Cлънчo прeд МИГ 21! Тoй рeши, чe щe гeпи злaтoтo кaтo нaпрaви cлужeбeн кaбинeт. Бoйкo ce уceти и рaздaдe caмo зa двe ceдмици злaтoтo нa нaрoдa! Ceгa хaзнaтa e прaзнa и нa плoщaдитe и мocтoвeтe прoтecтирaт caмo клoшaри. Никoй вeчe нe иcкa дa cтaнe cлужeбeн прeмиeр нa държaвa c нaбързo изпрaзнeнa хaзнa, a и дa нe e луд нaли щe трябвa дa я пълни?
  • 100 ПОМПЕЙ

    14 39 Отговор
    Треперят от страх гербероурунгелите.
    Защото знаят какво ги чака! 2-ри септември!
  • 101 Последовател на

    10 32 Отговор
    Барни Ръбъл. Оставка веднага бе главанаци от ГРОБ!Марш от историята ни завинаги!..
  • 102 Емигрант в Антарктида

    18 25 Отговор
    Как може да сме такова овчедушно стадо и да ни харесва миризлив обор, безредие, мизерия и помия около нас? Това не може да е естествената среда на един горд българин, а само на дегенерати, създадени от тлъсти заинтересовани дегенерати, тулупи и чобани. Явно са останали много такива в България. Мислещите българи в страната и всички в чужбина протестират срещу Тиквата, защо? Те купени ли са? А тук все още има едни приспани хора. Даже и аз емигрирах в Антарктида и дори тук стандартът на живот е много по-висок, отколкото в България.

    Коментиран от #194

  • 103 Върви ли протеста

    35 12 Отговор
    100 човека са явно мислещите българи в България!
    Според вас само!
    Гледам - в Англия мислещите са 5 човека!
    И да тролиш и обиждаш до второ пришествие - само доказваш, че българите правилно са оценили тия платени опити за метеж!
  • 104 мрьсник

    38 12 Отговор

    До коментар #4 от "Амиии":

    Хаджигенов да не ми се пени много ,ами да отиде и да се ЯВИ на детектора на льжата на който го призова Стьки, за да видим на кой от двамата се ПЛАЩА. ХАЙДЕ ХАДЖИГЕНОВ БЬДИ МЬЖ НА КАКЬВТО СЕ ПРАВИШ.
  • 105 Витоша Бистрица

    14 14 Отговор
    Дупе давам,гол(власт) не давам!
    Бойко център нападател.
  • 106 Наказателен кодекс на РБългария

    39 14 Отговор

    До коментар #81 от "Разбирате ли защо":

    Член 95
    Всеки,който участва или подбужда или организира БУНТ срещу Властта в Републиката се Наказва от 10 до 20 години лишаване от свобода или Доживотен затвор и Доживотен без право на замяна...
  • 107 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    36 7 Отговор

    До коментар #94 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ИМАШЕ ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП /БКП/ .....ТОЙ ВИКАШЕ ...ТАНКОВЕТЕ...ТАКА И СИ ОСТАНА КАТО ПЕШО ТАНКИСТА....,..
  • 108 Ха ха ха ха ха ха

    10 2 Отговор

    До коментар #89 от "Doni Brasko":

    ,,По-добре си дръж устата затворена и остави хората да те смятат за глупав, отколкото да я отвориш и да разсееш всички съмнения."
    Можеш спокойно да включиш цитата от Марк Твен като единствен текст в CV-то си кандидатствайки в зоологическата градина.
    Гаранция ще те сложат до клетката на маймуните като живото доказателство за дееволюцията.

    Коментиран от #127

  • 109 До двамата трола на ГЕРБ!

    13 33 Отговор
    Колко, колко ви плаща Тиквата?! А...?
    Излишни разходи,не се хабете!Няма
    никакъв смисъл!Идва Видовден(02.09.)!

    Коментиран от #188

  • 110 Ха ха ха ха ха ха

    8 3 Отговор

    До коментар #85 от "Doni Brasko":

    Много мозък лееш.
    Остави си малко и за утре да има децата по какво да се пързалят.
  • 111 Емигрант в Антарктида

    15 19 Отговор
    Конституция на Република България, обезсилваща НК

    "Чл. 1.
    (1) България е република с парламентарно управление.
    (2) Цялата държавна власт произтича от НАРОДА. Тя се осъществява от него НЕПОСРЕДСТВЕНО и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
    (3) Никоя част от народа, ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет."

    Оставка на цялата партия-държава, нарушител на конституцията!

    Коментиран от #113, #119, #122

  • 112 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    36 11 Отговор
    НОВА СГРАДА НА НС.......НОВ БЕЗЗЪБ ПРОТЕСТ.....СТАРИ, ДО БОЛКА ПОЗНАТИ ПРОТЕСТИРАЩИ....МУТРИ
  • 113 ПРОТЕСТАНТИТЕ....КАТУНАРИТЕ НА СОФИЯ

    30 12 Отговор

    До коментар #111 от "Емигрант в Антарктида":

    АКО ТИ СИ НАРОДА, АЗ СЪМ........ВОЕНЕН ЛЕТЕЦ

    Коментиран от #145

  • 114 Втори септември идва

    12 32 Отговор
    И гербавите започват да се изпускат
    (буквално в гащите)Смех,смех !Ха ха!
  • 115 да подменим едни комунисти с други

    27 9 Отговор
    Че то не остало, ей го де е втори септември, но по автентично ще е ако изчакате до 9. 9. Може и савецката армия да дойде барабар с кгб.
  • 116 Герберунгел

    10 4 Отговор
    Дали си вярвам?!
    Едва ли !
  • 117 Галина

    19 9 Отговор

    До коментар #8 от "Свобода":

    Това е може би някаква твоя фантазия,ни ако си мислите че след това идва свободаааа, хахаха, много си наивен!!!!
  • 118 Хаджиментов

    36 8 Отговор

    До коментар #82 от "Антикомунист":

    Всичко е театро за да си заслужат подлите парички. А се тресат от страх, защото са взели сума ти пари, а се провалят, и ще им търсят сметка. Тогава ще започне истинския купон...
  • 119 Странно

    33 10 Отговор

    До коментар #111 от "Емигрант в Антарктида":

    Народа на България последно беше 6 милиона, доколкото си спомням!
    А на площада има 100 човека!

    Я да сметнем - от 3 милиона, трябва да излязат да протестират поне 3+милиона, за да важи тоя член!
    И освен това, само вие си присвоявате правото да говорите от името на народа!
  • 120 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    37 11 Отговор
    ПРОТЕСТИ ИМА, ПРОТЕСТИРАЩИ....НЯМА
  • 121 Последен валс

    12 28 Отговор
    На 2. 09. ще се види народ ли сме или мърша! Това ще да кажа и с това ще да свърша!

    Коментиран от #134, #148

  • 122 Умен по цялата глава

    34 10 Отговор

    До коментар #111 от "Емигрант в Антарктида":

    Изглежда имаш Проблем с осмислянето на което си написал.Парламентарна Република,което означава,ч е решенията на Парламента я Управляват.А Народа избира Парламента с Избори,а не с Протести,Бунт срещу законно избран Парламент или блокиране на кръстовища...Избори за Парламент...Не с Революции инициирани от Една партия...

    Коментиран от #146

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 М Л Ъ К.

    12 34 Отговор
    Скрийте се тъпунгели от ГРОБ завинаги
    Че ще ядете як лобут,ама много скоро!!!

    Коментиран от #126

  • 125 Умен и красив

    10 28 Отговор
    Тъп и грозен - гербаджия.
    (Цачева,Б.Ръбъл,Фидосиева,Флоров и
    кой ли още не! Оле!) ПРОСТИ тиквета!
  • 126 Ха-ха

    10 5 Отговор

    До коментар #124 от "М Л Ъ К.":

    Скрий се платен коментатор

    Коментиран от #137

  • 127 Така е

    0 3 Отговор

    До коментар #108 от "Ха ха ха ха ха ха":

    Цитата.... за устата де:) ти приляга отлично! Браво на теб!

    Коментиран от #196

  • 128 Втори септември

    14 29 Отговор
    02.09.2020 г. !? Оставка веднага!
  • 129 Оставчо

    9 24 Отговор
    Търся млада герберка,с цел оплождане
    Ама с акъл!Ама има ли такива?

    Коментиран от #182

  • 130 На 2 септември

    16 35 Отговор
    Нека всеки, чувстващ се българин, да си отговори: трябва ли да направим всички заедно една решителна крачка, или сме съгласни да живеем и по-нататък страхливо криещи се и мълчащи, презирани и усмивани от другите народи за липсата на национално достойнство? На 2 септември е последната възможност да покажем пред целия свят какви сме и какво искаме за себе си и за децата си!
  • 131 Страх ги тресе

    12 31 Отговор
    Гербавите.Вече се крият под тиквите!
  • 132 Странно

    40 14 Отговор
    Тия ли маймуни на площада са еталон за българи?
    Пинокио, Мая, Бабикян - ти ли ще ни водят а?
    Просто платени метежници сте вие!
    Народа на България ви отряза и сега се опитвате кръв да проливате!
    Е няма да стане!
    Народа на България ще си каже тежката дума на изборите!
  • 133 ТИКВУН 1-ви

    6 16 Отговор
    Давайте мои тролове.
  • 134 спете спокойно деца комунизмът остава

    9 11 Отговор

    До коментар #121 от "Последен валс":

    Този валс го танцуваме вече 30 и кусур години. И ще си го танцуваме до умиране.
  • 135 Аз Бойко Борисов

    14 16 Отговор
    Ви давам всичко,а вие ми искате оставка
    Защо бе тулупи? Е па нема!Нъц,нъц...
  • 136 Меркел

    9 21 Отговор
    Не се давай Бойко,зад теб е (Егати)
    Европейската народна партия (ЕНП)
    Дръж кокъла,че!...

    Коментиран от #139

  • 137 Хи хи хи

    5 6 Отговор

    До коментар #126 от "Ха-ха":

    А ти безплатен ли си? Само за потупване по рамото и галене по тиквето? М?
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Продъжи

    10 7 Отговор

    До коментар #136 от "Меркел":

    Бе старина Меркел:-) какво че? Че без Бойко ще спре доенето на българския народ ли? Чрез вашата фондация голямо доене правите на българския народ. Не аситни сте.
  • 140 Левскарче

    7 15 Отговор
    А бе левскари,тикви ли станахте?
    Или се оШИШихте?! Май ДА!СРАМ !!!
  • 141 жижи

    35 14 Отговор
    Отровното трио прецака протеста. Тези гниди искат властта, а системата в която да царува новата власт искат да си е същата. Това са 20-30 платени от черепа тролове, които заринват медиите с призиви за анархия и конфликти. ТУКА Е ЕВРОПА, А НЕ АФРИКА ИЛИ ЛАТИНСКА АМЕРИКА!!! Че политическите спорове да се решават с въстания, революции или насилие. Тези тролове заслужават съд и затвор за анархията, която вкараха по улиците. И за преиначената идея за смяна на системата, която я приравниха до завземане на властта. Тиквуний, мунчо, тримата отровители и псевдо майките дето системата им пречи, ама не искат да я сменят, заслужават да бъдат хвърлени в затвора до края на живота си. Същото се отнася и за Божков, Бобоков и тн. олигарси подгонени от прокуратурата. Троловете да започват плюенето.......
  • 142 Народа срещу Бойко

    12 30 Отговор
    Да ги изметем.
  • 143 Аз Негодника

    32 12 Отговор
    А така,свалята премиера и прокурора.После слагате СВОИ хора,който да си затварят очите,и да ви пазят.И така докато не забогатете достатъчно, и не започнете,и вие да разширявате бизнеса си, и да превземате чужди бизнеси...Какво различно ще ни предложите,с вашите ОТКРОВЕНИ лъжи.Каква промяна искате,като сте същите наемни работници на ЗАДКУЛИСИЕТО.
  • 144 Тралфамадор

    28 13 Отговор
    9 септември е датата, не 2 😀 И - Радев на кон, Манолова със знамето, зад тях Славчо селски + хиляда послушници. И цялото ОФ на жълтите павета, героично! Венсеремос!
  • 145 Емигрант в Антарктида

    7 21 Отговор

    До коментар #113 от "ПРОТЕСТАНТИТЕ....КАТУНАРИТЕ НА СОФИЯ":

    От народа на България и Антарктида съм и съм работодател и спонсор на Тиквата. Предпочетох повече да не съм му спонсор. Оставка и съд за престъпния антипремиер-сикаджия-пожарникар!

    Коментиран от #173

  • 146 Емигрант в Антарктида

    8 12 Отговор

    До коментар #122 от "Умен по цялата глава":

    Явно си умен и по дължина и по ширина на коравата си герберска главата. Народът е СУВЕРЕН и избира парламент, а не парламента избира народ. Ясно, умен?

    Коментиран от #158

  • 147 Анонимен

    19 5 Отговор
    Aрменеца намери ли си някое агънце. Пита снежка от арменската църква, хасково.
  • 148 Ние сме народ,

    25 11 Отговор

    До коментар #121 от "Последен валс":

    мършите платени са по площадите.
  • 149 Банкянски оракул

    13 21 Отговор
    Градскио ке падне след 3 дена!!! Затвор за него и ЦК на ГЕРБ!!!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 ЩОМ Е ТУМОР

    23 9 Отговор
    ЗНАЧИ Е РЕШИЛ ДА МАХА ПАРАШУТИСТА.
  • 152 Или, или?

    13 15 Отговор
    Много сте елементарни. Защо непременно на ГЕРБ трябва да се противопоставя БСП, комунистите и т.н.? Няма ли нови хора, нови поколения, нови сили, идеи, способни да обединят народа? Толкова ли сме безпомощни срещу злото, което непрекъснато ни залива?
  • 153 На улицата сте

    28 13 Отговор

    До коментар #66 от "Точно":

    100 човека и по 10-15 в още 2-3 града. Вие ли изхранвате нацията, като се въргаляте по земята? По - полека , че ще ви налазят калинките и от държавната и от частната хранилка. Много взехте да се пречкате и да ни подяждате .
  • 154 възпитаник

    16 21 Отговор
    БРАВО за г-н Хаджигенов не само да го изрежем но и да го затворим да се отървем завинаги от мутрите
  • 155 ПЕНКО

    19 7 Отговор
    АКО МАХНЕМЕ "ХАДЖИ " ТОЙ Е ГАНЬОВ - ДА-ДА -ДА !!!! ТОЙ НА "БАЙ ГАНЬО " НАШ -СИ Е МЕЧТАТА !!! ...ЩОМ Е ВАШАТА МЕЧТА - ГАНЬО ДНЕС Е НА ЗЕМАТА-НАША !!! ГАНЬОВ НАШ ЗА ВЛАСТ СЕ БОРИ- И АЛЕКО СИЕ ПРАВ : " НИЙ АВГИЕВИ ОБОРИ ЩЕ ЗАРИНЕМ СЪС ТАЛАШ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 156 Бат Вальо

    26 8 Отговор
    Добре де, не ви ли писна да се излагате, станахте за посмешище! Хубавото е, че възраждате БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ЦИРК ... то майтапи, то смях ...
  • 157 Криеш името си страхливец

    31 11 Отговор
    Искате оставки и нови хора и партии, добре, но какво предлагате? НИЩО съществено! Като сте "Отровно трио" и дойдете на власт в българия кажете поне ПРОТИВООТРОВАТА! За тези 30 години сме видяли много партии и личности с много примамливи обещания! А вие искате оставки и нищо повече! Кажете на простия човек, който не е професор скулптор, не е виден софийско-столичен адвокат нито е паарарменец и отчасти журналист - обичате ли ХАОСА и АНАРХИЯТА? Разбрах, обичате НЕИЗВЕСНОСТТА за бъдещето на останалите и предначертаното ваше блаженство! Исканията ви са основателни, но НЕ предлагате НИЩО!!! Вие не сте бъдещето на България!
  • 158 Умен по цялата глава

    20 11 Отговор

    До коментар #146 от "Емигрант в Антарктида":

    Е да де.Народа е избрал ТОЗИ Парламент,а ти и няколко недоволни от този факт искате да го Бламирате чрез Бунт,което се наказва от НК чл95 с от десет до двадесет години или Доживот ...Точно за тебе ..При бай Ставри да ти отворят Чакрите...
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Доктор Хаджийски

    18 13 Отговор
    За 52 дена променихте само маршрутите на градския транспорт. Благодаря ви казвам аз... и споменавам всеки ден майките ви... А вас, крона вирус да ви тресне, да ви докарат в моята болница..ще ви набутам такива маркучи в устата, че ще помните
    Слагачи, платени боклуци сте и тримата
  • 162 Детоксикация!Клизма!Баня!Диета!

    10 8 Отговор
    Ако докарат футболни агитки и пуснат кръв в постановката,ще се дигне шум и след малък антракт ето ти на служебно правителство по никое време пишещо незнайно какви и незнайно чии удобни закони.Дробят попара дето няма да е за мирисане,камоли за ядене и никой не дига плакат против това.Ще гълтат и ваксини показно на орлов мост , толкова ли са изтъпели?!

    Коментиран от #163

  • 163 Агенция ПИК

    4 1 Отговор

    До коментар #162 от "Детоксикация!Клизма!Баня!Диета!":

    Не вдигат плакати, защото не всички ми вярват! Важното че ти ми вярваш. Остави ги другите и гледай какво ти пиша! Аз съм истината за теб!
  • 164 👇👇👇

    23 12 Отговор
    Къкъв тумур ще изрежеш бе нещастник смотан. Вие - Смъдрливото Трио, не осъзнахте ли, че сте много жалки и смешни и е време да приключвате със смотаните си протести?

    Коментиран от #167

  • 165 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "Doni Brasko":

    Е нали т,ва искате..........
  • 166 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 4 Отговор

    До коментар #47 от "Хаджиментов":

    Пълно игнориране на болните мозъци като тия...Това ще ги довърши.
  • 167 Сульи

    8 14 Отговор

    До коментар #164 от "👇👇👇":

    А вие сте луди тролове от които нищо не зависи и като разкараме Боко ще екстерминираме и вас. България свободна от тролове Република.

    Коментиран от #170

  • 168 Де ка

    15 4 Отговор
    АДВОКАТ КОЙТО ДАВА ПАРИ???...
  • 169 Гост

    19 4 Отговор
    Нищо няма да изрежат ,само големи приказки.
  • 170 👇👇👇

    8 3 Отговор

    До коментар #167 от "Сульи":

    На теб интелекта отдавна ти е екстермиран смешник смотан
  • 171 интелекта

    16 3 Отговор
    Голем резач се извъди тоя!
  • 172 Бай Христо от Добрич

    9 3 Отговор

    До коментар #26 от "Стоян воевода":

    Стоенчо, Стоенчо, да си воевода се иска много.Като ти гледам писанието ти се чудя на акъла.
    Научи се бе момче да различаваш плявата от сламата.Иначе ще живееш цял живот с нелепите си мечти.
  • 173 Бай Христо от Добрич

    7 5 Отговор

    До коментар #145 от "Емигрант в Антарктида":

    Това да си емигрант е различно от това да си мигрант.Аз не знам ти какво си. Но от първо четене си личи , че си мързелив не само физически , но и умствено.Тя горката ти душичка за това е толкова бедна.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 антибсп

    16 4 Отговор
    Ама коя година другари?
  • 176 Иво

    20 7 Отговор
    Трио смешници най после ще си направи мозъчна операция. Но там няма да намерят мозък. Успех на 2. 9.
  • 177 Яяя

    19 5 Отговор
    Божков ли така ти каза , малко са малоумници те които ще повярват на вас и на мунчо
  • 178 Дааааа

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "Свобода":

    ТОВА КАНЧЕТО РАЧЕВА ЛИ ГО КАЗА?
  • 179 Свинчо

    13 6 Отговор
    Как може хора без грам авторитет като Гошо тъпото като тримата глопаци като сестра Галева ,а със тъпотията и алчност няма как да излъжеш тия хорица които не гласуват да отидат до урните
  • 180 Ха ха ха

    13 6 Отговор
    Хаджиминетски щял с газеца напред да търси мъжки ласки на 2 септември!
    Любителя на Истамбулската конвенция и гей браковете!
  • 181 Динозавър Карабаджаков

    9 3 Отговор
    НЕ БОЙКОХУЛСТВАЙТЕ И НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ....?!?
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Тралфамадор

    9 3 Отговор
    Охо ... екстерминация предстои! Вълнуващо послание. Вероятно става дума за лагерите на смъртта? Или не знаете, само повтаряте глупостите, които сте чули от някой... военен? Фатмак? На градските екскурзии за промиване на мозъци и въздействие сред масите? Или от другаде - не е да няма мераклии - агитатори! Важното е да осигурите достъп до властта. И после - лидерите на ОФ-то горе високо, а вие - набутани из крайните квартали, само късметлиите със жителство, де. Останалите - на село, в ТКЗС-то.
  • 184 Динозавър Карабаджаков

    9 5 Отговор
    В ДУХА НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА ТРАДИЦИЯ - БАБИНАТА ВИ ТРЪНКИНА, НА БАБА ВИ ПАРАШУТНИТЕ ГАЩИ, ЕДНО БАБА ЗНАЕ-ЕДНО БАБА БАЕ... И Т. Н.
  • 185 Прост фатмак

    8 4 Отговор
    е резидента на БГ, а ти хаджиментов кога стана ходжа и като ходжа щял си да режеш кожички поне ти и алкохолиците около теб няма да сте без мезе за бирата. Нали знаеш ходжата кои кожички реже.
  • 186 Динозавър Карабаджаков

    7 5 Отговор
    БАБИНИ ДЕВЕТИНИ, БАБИНИ ВИДИНИ КУЛИ, ДАЙ БАБО ОГЪНЧЕ, И ТОВА БАБИНО И ОНОВА БАБИНО...
  • 187 йокин

    7 6 Отговор
    Май зеха нещо,много да се изхвърлят.
  • 188 Свободен и адекватен БЪЛГАРИН !

    7 3 Отговор

    До коментар #109 от "До двамата трола на ГЕРБ!":

    Не съди по себе си и другите протестиращи !НА ВАС МАФИОТСКИТЕ ПАРИ В ДИРИЖИРАТ САМОСЪЗНАНИЕТО !
  • 189 лиофилизирана сублимация

    3 5 Отговор
    Не изрязване на ТУМОРА ,а кремацията му. Само огъна може да го унищожи. После хвърляш върху него тонове хлорен разтвор , за гаранция , че унищожението ще е необратимо. Защото плевелите и паразитите лесно оцеляват и се пръкват пак от нищото !
  • 190 име

    9 5 Отговор
    само с външен натиск може да има качествена промяна. иначе е стани да седна. трите грации това искат.
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 КОКО ДРИЛО

    10 4 Отговор
    ПЕРЕЛИЧА НА НЕДОПИЛ СИ АЛКОХОЛИК - ПИЯВИЦА .......
  • 193 Тошко

    11 5 Отговор
    На 02.09. Хаджигенов щял да си отреже топките и да ги изяде, ако протеста не постигне нищо!!!!

    Коментиран от #201

  • 194 Хухуху

    2 4 Отговор

    До коментар #102 от "Емигрант в Антарктида":

    От кога селата в България станаха Антрактида
  • 195 Кой Той

    7 3 Отговор
    Божков уж си тарикат момче пък заложи на бита карта -тройка михлюзи и дузина непотребни политици
  • 196 Ха ха ха ха ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #127 от "Така е":

    Внимавай,разливаш мозък, а и без това не ти е останал много.
    Запази си и за утре, че да има по какво да се пързалят децата и не си причинявай физическата болка да мислиш.
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 САЩ

    2 3 Отговор
    Вече сме над океана...оставка боклуци
  • 199 хаджигенчов

    3 4 Отговор
    Както сам отбеляза, не ви се получава превратчето. Това последния напън ли ще е. Не се напъвайте много, че ще я свършите някоя в гащите. И гледайте някой да не ви изреже размножителните неща, не че ви трябват, но ни писна от вас.
  • 200 Tonkata

    2 3 Отговор
    Сега пък 2 септември щял да изрязва тумори стана и хирург солкото и адвокат смешник жалък ми кажи коя година поне ще стане това
  • 201 Че той топки има ли?

    1 0 Отговор

    До коментар #193 от "Тошко":

    Ама и да има ще му ги клъцнат!
  • 202 georgi

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "нафърфории":

    ти откъде знаеш бе, беше на даването на парите или просто си герберски тъп......н виж някой ги снимат с милиони ама живеещи като аскети , милия дори на внуците няма какво да остави , чекмеджето е празно няма кой да го натопи като миналия път някой извънземен е сложил парите и златото
  • 203 Reptile

    1 1 Отговор
    Божков само за 2-ри ли плати, не даде ли нещо и за 3-ти ... б'аси милиардера стиснат?!
  • 204 Хаджиментов

    1 1 Отговор
    Вонящото трио се чуди вече какво да прави, защото протеста се спъхва и те не оправдават парите, които са получили за свалянето на ББ и Гешев. Когато дори и теоретичната възможност за оставки изчезне, ще започнат истинските им мъки.
    Интересно дали само ще ги возят в багажници или ще има и показно наказани за назидание на други да не обещават неща, които не могат да направят...
    А може да има и безследно изчезнали, уж заминали инкогнито да си харчат вонящите паричките.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 ДДД

    0 0 Отговор
    Тумор си ти
  • 207 Борислав Зашев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "покруса":

    Плешивия бай Ганьо г-ца Бойка Борисова,вече 57 ден от началото на протестите се е весвал само 3 пъти в София.Страхливец.
  • 208 бари

    0 0 Отговор
    Изрежи си тумора между раменете!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове