2 Февруари, 2021 22:11 3 911 34

Доц. Мангъров: Мнението на Първанов е комплимент за мен

  • атанас мангъров-
  • абв

Явно в АБВ се развиват същите процеси - като в цялото общество

Доц. Мангъров: Мнението на Първанов е комплимент за мен - 1
Снимка: БГНЕС

Мнението на президента Първанов си е негово и аз го приемам като комплимент. Бих бил неприятно изненадан, ако той имаше положително мнение към моята кандидатура.

Това каза пред БНР доц. Атанас Мангъров.

"Явно в АБВ се развиват същите процеси - като в цялото общество. Има хора, които са за мерките и се страхуват, и хора, които виждат цялото безумие на мерките и сриването на икономиката и психиката на хората", заяви началникът на COVID клиниката в Инфекциозна болница.

Неговото включване в кандидат - депутатските листи на АБВ предизвика спор между настоящия председател на партията, Румен Петков, и нейния създател и пръв лидер - президентът Георги Първанов.
Той уточни, че не е в партия АБВ, а е с тях.

В предаването "Нещо повече" доц. Мангъров коментира пандемията и мерките срещу коронавируса, като отново подчерта, че COVID-19 не е особено опасно инфекциозно заболяване: "Тя не е особено опасна инфекция, а при този коронавирус се действа като при особено опасна".

Доц. Мангъров беше категоричен, че това, което го движи напред, е, че един медицински проблем се използва за съвсем други цели: "Затварят се държави, разрушават се бизнеси. Коя е тази сила, която се опитва да наложи тази нова нормалност. Не искам да живея в нова нормалност, искам животът да се върне такъв, какъвто е. ... Новото е, че се затварят хора, които не са болни".

Според него резултатите от борбата с вируса в България са по-добри, отколкото в други европейски държави, защото при нас мерките са били нормални, а не много строги.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    7 48 Отговор
    Новият златен пръст на снимката! Помнете ми думата, този човек ще направи Борисов премиер отново!

    Коментиран от #12

  • 2 петков

    43 4 Отговор
    браво доц Мангъров,а "гоце" не го вземай на сериозно!
  • 3 Адмирации

    67 6 Отговор
    "Зaтвaрят ce държaви, рaзрушaвaт ce бизнecи. Кoя e тaзи cилa, кoятo ce oпитвa дa нaлoжи тaзи нoвa нoрмaлнocт. Нe иcкaм дa живeя в нoвa нoрмaлнocт, иcкaм живoтът дa ce върнe тaкъв, кaкъвтo e. ... Нoвoтo e, чe ce зaтвaрят хoрa, кoитo нe ca бoлни".
    Това е максимално-изчерпателна позиция на един достоен българин с гръбнак.

    Коментиран от #29

  • 4 хъхъ

    35 4 Отговор
    Гоце просто завижда, уж основател на тая партийка АБВ, ама никой не се сеща да го номинира за депутат.
  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    29 0 Отговор
    Какво Ви е мнението за връзката между процента ваксинирани против грип и пандемията в "развитите" страни.... В рeзултaт нa cъврeмeннaтa мeдицинa и прoвeждaнaтa oт нeя вaкcинaция, чoвeчecтвoтo вeчe e мъртaв биoлoгичeн вид, c изключeниe нa някoлкo "диви" плeмeнa. Пoнacтoящeм, нaшият живoт ce крeпи eдинcтвeнo нa вaкcинитe....Оказа се, че в "развитите" държави разумният предел неочаквано е преминат и резултатът е налице...
    Нaпрaви ми впeчaтлeниe, чe 55% oт итaлиaнцитe ca ce били вaкcинирaли миналата гoдинa cрeщу грип...дoкaтo в "изocтaнaлa" Бългaрия вaкcинирaлитe ce cрeщу грип ca oкoлo 3%....Интeрecнo e дa ce прocлeдят вaкcинaциитe в CТAРЧECКТE ДOМOВE из Eврoпa и пораженията в тях от Ковид-19!!!

    Коментиран от #18, #20

  • 6 Читател

    32 0 Отговор
    Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност.Бенджамин Франклин!
  • 7 МАНГЪРА

    7 9 Отговор
    Ще почерпя г_нПЪРВАНОВ с една от моите супичkи по200лв порцията!!!
  • 8 Мислех

    24 7 Отговор
    Първанов за по умен.. Мангъров скоро ще му заеме мястото, а заслужава повече.. Президент!

    Коментиран от #25

  • 9 Гладника

    7 24 Отговор
    тоя кърлеж нему се излиза от Студията, върти се като фурнаджийска лопата, готов е за политическа мазм.....я

    Коментиран от #11

  • 10 Страничен

    13 3 Отговор
    За какво му трябваше на Мангърчето да влиза в този цирк ?! Опасността да го употребят и изплюят е явна!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Възможно е

    2 10 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Всъщност Боце е човек на Гоце. Коалиция ГЕРБ (без Тиквата) с АБВ и подкрепа от ДПС е Възможен вариант.
  • 13 БРАВО МАВГЪРОВ

    23 2 Отговор
    ДНЕС МОЖЕ ДА НЯМАШ ПАРИ А УТРЕ ДА ИМАШ ИЛИ ПЪК РАБОТА,НО АКО ДНЕС НЯМАШ ЧЕСТ И УТРЕ НЯМА ДА ИМАШ.КЕМАЛ АТАТЮРК.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Последния Софиянец

    27 4 Отговор
    Мангъров ще го направим здравен министър.

    Коментиран от #31

  • 16 Защо Боко обикаля България и гушка роми

    20 2 Отговор
    ЗАЩО БОРИСОВ НЕ СЕ ВАКСИНИРА А КАРА НАС

    Коментиран от #22

  • 17 Публикувано във Факти:

    5 7 Отговор
    "Той уточни, че не е В партия АБВ, а е С тях." 😂🤣
  • 18 Да,да

    21 3 Отговор

    До коментар #5 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Свързаха ме от Фейсбук с Пфайцер.Пожелаха да им попълня една анкета.Съгласих се.Един от основните въпроси беше дали съм се ваксинирал против грип.Казах не.Веднага въпрос :А защо?Не искам ,им отговорих.Нися ли маска,колко време,имам ли роднини болни,колко души сме в апартамента и т.п.След това започнаха да ме питат за новите ваксини и дали бих се ваксинирал.Казах не.И пак :Защо?А ако личния лекар настоявал,ако от работата и т.н.Накрая ми казаха,че след около месец пак биха ме интервюирали.Надявали се да си променя мнението.Направо сме си опитни зайчета.
  • 19 Доц. Мангъров

    22 5 Отговор
    😱защото казвам нещата каквито са. 1.Aкo мacкитe вършaт рaбoтa, зaщo ca нужни 2 мeтрa рaзcтoяниe? 2. Aкo рaзcтoяниeтo oт 2 мeтрa върши рaбoтa, тoгaвa зaщo e мacкaтa? 3. Aкo и двeтe вършaт рaбoтa, тoгaвa зaщo e кaрaнтинaтa? 4. Aкo и тритe вършaт рaбoтa, тoгaвa зaщoe вaкcинaтa? 5. Aкo вaкcинaтa e бeзoпacнa, тoгaвa зaщo прoизвoдитeлят нямa дa нocи oтгoвoрнocт?
  • 20 Ковид

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Е в следствие на постоянната емиграция на хора от източна към западна Европа. На ония им писна да наливат пари на източноевропейските мафиоти и в същото време да приютяват емигранти от тези държави и да им плащат социални помощи. Да е жив и здрав този де пусна снимките и записите на Тиквата, ако не го беше направил такъв локдаун щеше да ни спретне Тиквеното бедна ти фантазията. Първия локдаун Тиквето беше много нагло.
  • 21 Доц.Мангъров, не е толкова важно за чове

    11 5 Отговор
    Доц.Мангъров, не е толкова важно за човека, дали ще стане професор, важно е да остане Българин, поздрави, бъдете жив и здрав
  • 22 Тиквата

    9 3 Отговор

    До коментар #16 от "Защо Боко обикаля България и гушка роми":

    Има антитела против Ковид. Нали се беше скрил за две седмици уж боледувал от Ковид
  • 23 МАНГЪРОВ

    8 6 Отговор
    Е Ужасът на Тиквун

    Коментиран от #24

  • 24 Абе май са по-скоро

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "МАНГЪРОВ":

    "бест френдс". 👭
  • 25 А бе

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Мислех":

    Подценяваш агент Гоце. Единият проект е Мангъра а другият Славчо. И е такива като тебе ще вкарат една камара депутати на ДС в парламента.
  • 26 ха ха ха

    1 0 Отговор
    Още малко изтърпи човече... до края на Март развръзката ще е ясна и после друго ще приказват.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Аз съм от време оно.. БОКО ЗА ЗАТВОРА СИ

    7 3 Отговор
    но считам, че е редно да се учим от истината за миналото!Истината, която медиите крият от обществото, което толкова бързо забравя! Колко от вас си спомнят за SARS-CoV-1? Преди десетина години бях правил репортаж за него. SARS-CoV-1 е първият идентифициран щам на sarS коронавируса. SARS означава тежък остър респираторен синдром, свързан с коронавирус. Първите огнища са регистрирани през 2003 година, а смъртността е над 10%. Какво е интересното? Интересното е, че SARS-CoV-1 изчезва ненадейно и до днес не е установен при хората, но вместо това се появява SARS-CoV-2, който се характеризира с ниска смъртност, но странно как заразява цял свят, а СЗО още при първите случаи обявява световна пандемия! Трябва да отбележа, че при SARS-CoV-1 медиите бяха неми зрители, а материалите по темата се броят на пръсти! Днес обаче медиите са основен инструмент в манипулативната пропаганда, а свободни и мислещи журналисти по цял свят са заглушавани по всячески начин. Изведнъж правителството, на което никога не му е пукало как се лекуват хората и дали въобще имат достъп до здравеопазване, започва да ни убеждава колко много мисли за нас? Само наивник може да повярва на това лицемерие! Изведнъж правителството, на което не му е пукало, колко хиляди души умират от рак, инсулт и инфаркт му се приискало да живеем и неистово убеждава да се ваксинираме! Даже изхарчи 305 милиона за ваксини, а един Господ знае колко са хвърлили за тестове! Един министър с присадена коса всеки ден ни се к

    Коментиран от #30, #34

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ами от първия SARS има общо около

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Аз съм от време оно.. БОКО ЗА ЗАТВОРА СИ":

    800 жертви за 2 години. Явно доста по-трудно се е предавал от човек на човека. Затова не е обявена пандемия.
  • 31 Тежко ни и горко

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    ако това се случи.

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Антон

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Аз съм от време оно.. БОКО ЗА ЗАТВОРА СИ":

    Браво! Много точно и ясно, поздравления!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове