Last news in Fakti

13 Декември, 2012 10:12 1 482 6

Пияната учителка - хулиган или жертва?

  • пияна-
  • учителка-
  • полиция

Учителката, която се появи пияна в час в столичното 130-о училище, сама отглежда трите си деца и се справя геройски. Това разказа в дискусия в студиото на бТВ нейната съседка Марта Събева. По думите й преподавателката е добър човек, чийто живот може да бъде съсипан заради едната "новина".

Преди дни учителката пя и танцува в клас след употреба на алкохол. Директорката извикала полицаи, а след като преподавателката не се подчинила, била изведена с белезници.

Жената може да бъде съдена за едро хулиганство, за което законът предвижда до 2 години лишаване от свобода или пробация.

„Успях да се видя с децата й. Държат се, казват, че тя съжалява. Синът й е отличник по математика, учи в СМГ”, разказа съседката Марта.

„Къде беше т.нар. учителски колектив? Защо не седнаха да поговорят с нея”, възмути се в ефир издателят Петьо Блъсков. Според него медиите трябва да внимават особено много, когато пишат за учители и лекари, защото това са професии, които „правят” хора.

„Не е трябвало да викат полиция”, категоричен бе в защитата си и журналистът Иван Бакалов, според когото е било достатъчно двама колеги да я хванат под ръка и да я заведат в учителската стая.

„Аз вярвам в добротата на хората”, заяви репортерът на бТВ Светослав Иванов. Преди дни той написа коментар за случая с учителката по руски и немски, в който изрази своята убеденост, че обществото ще й прости за инцидента. Междувременно преподавателката остана без работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 никсън

    0 0 Отговор
    ей хора това не е престъпник а майка на три деца !!!!!!!!!! дали и е лесно сама да се справя с живота , не мисля !!!!!!!!!!! децата и са добри , не са престъпници и наркомани !!!!!!!! само заради това трябва да и простят за случилото се още повече , че това е прецедент а не практика . да поговорят с нея като човек и да я върнат на работа , нека да бъдем добри и да простим а не да оставим четири човека без средства за живеене , още повече идват празници как ще ги посрещне това семейство и как ще продължи живота им като ги оставите на произвола !!!!!!!!!!! идват светли празници , бъдете добри и прощавайте , не за своето спасение а за собствено удовлетворение и човещина !!!!!!
  • 2 НеДоВолен

    0 0 Отговор
    На всяка гръмка новина по която и да е медия - действай обратно и си на прав път
  • 3 баш гостенин

    0 0 Отговор
    Не ставаме за нищо,най-големите тъпанари сме ей.Голямо чудо невиждано нийде по света станало -човек отишъл леко весел на работа и страшна сензация по всички медии.Все едно е избил половината ученици като онзи норвежец -убиеца на над 70 човека за когото се писа по малко.Сигурно ,ако във САЩ пишеха за такива незначителни провинения,вестниците им ще са дебели като енциклопедия.Спите ли с кеф сега всички дето омаскарихте жената или вече е забравихте като снощното шише изпита ракия.
  • 4 4567

    0 0 Отговор
    То така стана че ако не кажеш на някой добро утро оня веднага звъни на 112
  • 5 мимоза

    0 0 Отговор
    Само си представям, как децата са поискали нещо съвсем скромно и не скъпо/ предмет...екскурзия...дори билет за кино.../ , но с малката заплатка давана на учителите, емоциите на МАЙКАТА избиват- и тъй като няма"сух режим", жената се е постарала да забрави за неволите си- даже си е попяла, сама се е веселила и се е самоизложила. Това стига! Говорим за Гражданско Общество, но то е май пред екрана на телевизора, скрито в топлия си и дом гледащо поредния формат. Дали така нe преминава и живота- като на кино! Героите обаче са живи - когато ги удрят - ги боли; когато ги наранят- плачат; когато се отвори рана -тече истинска кръв. ЖИВОТА НЕ САМО СЕНЗАЦИЯ изстреляна от журналистите, които не се спират пред нищо, за да омерзят някой и нещо- хора без морал и етика.
    Къде е тук и Педагогическият Учителският Колектив /всички знаем за липсата
    му от години и лицемерието в тези среди/, за да помолят пийналата си колежка, да си отиде и да си почине за този ден. Но може би колегите и знаят и повече и злорадстват /съсловието е такова/. Не е престъпно и не е забранено, със закон, да се пие алкохол, обаче има пияни шофьори които са убийци на пътя; пияни лекари; полицаи...... Гражданското общество СЪМ АЗ.....Аз съм виновна, че не спрях на време това да се случи....А ТИ ДО МЕНЕ, като видя, защо по -бързо не каза, за да помогнем навреме......А СЕГА....ПАК ЛИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ.......като нов ТВ сериял и ще чакаме да видим, какво ще се случи в поредната серия ЖИВОТ..... ЕХООО.........тишина!


  • 6 ц ц ц

    0 0 Отговор
    Ха ха ха!
    Ами ако беше Бай Кольо шофьора на училищният автобус какво щяхте да говорите...
    Всеки да си носи отговорността!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове