Last news in Fakti

6 Март, 2021 19:13 16 362 248

Слави Трифонов: Премиерът гази закона, а ЦИК спи

  • слави трифонов-
  • бойко борисов-
  • избори

В предизборната кампания се включи и самият “дядо владика”

Слави Трифонов: Премиерът гази закона, а ЦИК спи - 1
Снимка: Фейсбук

Коментар на Слави Трифонов във "Фейсбук"

За два дни от началото на предизборната кампания министър-председателят Бойко Борисов два пъти погази законите. Погази и Изборния кодекс, и Закона за политическите партии.

Вчера в град Шипка Бойко Борисов, който не е в отпуск, в качеството си на министър-председател се включи в предизборната кампания на партия ГЕРБ. А смесването на двете качества - на министър-председател и на лидер на ГЕРБ, е грубо нарушение и на двата гореспоменати закона. Всъщност картинката беше покъртителна: най-напред Бойко Борисов беше посрещнат с тържествен звън на камбаните на храма “Рождество Христово”. Великият Ърнест Хемингуей питаше в един велик роман за кого бие камбаната. Съвременният отговор е: “Как за кого - за великия Бойко Борисов!”

Та под тържествения звън на камбаните и пред “дядо владиката”, министър-председателят обеща, че ще увеличи брутния вътрешен продукт на страната до 100 милиарда евро през следващите 4 години. Като какъв ще увеличи БВП-то Бойко Борисов? Мандатът на този кабинет на Борисов изтича следващия месец, ето защо думите му не са нищо друго, освен предизборна агитация за ГЕРБ. А това, отбелязвам още веднъж, е грубо нарушение на законите.

Пред “дядо владиката” министър-председателят Борисов хвърли още предизборни обещания на партия ГЕРБ - средната работна заплата в страната да достигне поне 2000 лева и да продължи санирането, както и строителството на магистрали, на църкви, джамии и манастири.

В предизборната кампания се включи и самият “дядо владика”, който не другаде, а вътре в храма изнесе пламенна реч в подкрепа на Бойко Борисов. Човекът каза, че много политици са идвали през годините в храма, но само Бойко Борисов е отреагирал и е помогнал с пари. “Купуването и продаването на гласове на дядо владици е престъпление”.

Днес министър-председателят отново погази законите, като използва не само служебното си положение, но и сградата на Министерски съвет за предизборна агитация в полза на ГЕРБ. А агитация с парите на всички данъкоплатци в сградата на Министерски съвет, част от публично-административния ресурс на държавата, е още по-грубо нарушение на законите.

Та в тази сграда Бойко Борисов се срещна с Рут Колева и Орлин Павлов и обеща без никакъв ясен критерий подкрепа от 4,2 милиона лева на близо 1000 музиканти. “Купуването и продаването на гласове на музиканти е престъпление”.

И забележете - в Министерски съвет, пред Рут Колева и Орлин Павлов, министър-председателят заяви следното: “…И третото, което още днеска ЩЕ ГО ВКАРАМ В ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОГРАМА НА ПАРТИЯТА е да сложиме квота за българска музика в държавни и ЧАСТНИ (?) радиа. ТОВА МОГА ДА ВИ ГО ОБЕЩАЯ. Като гледам в какво насипно състояние са другите - ще ги биеме със сигурност.”

И така, два дни-две нарушения на министър-председателя.
Уважаеми от ЦИК, спите ли?


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 195 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянеца

    146 288 Отговор
    Слави не е свестен не му се връзвайте предизборно. Колко протеста организира Трифонов срещу ГЕРБ?

    Коментиран от #7, #244

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тиквонии

    228 25 Отговор
    Аз в момента пазарувам гласове.

    Коментиран от #100

  • 4 Аре бегай ,бе...

    119 125 Отговор
    Нали бехте дружки
  • 5 цървул

    70 175 Отговор
    Слави, щом си селянин, значи си комунист!
  • 6 Боко (не)верника

    109 12 Отговор
    Бързо го застигна предупреждението хаха

    Коментиран от #245

  • 7 гарантирано

    91 25 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянеца":

    Дори пръв ще полегне в бостана с тиквите !
  • 8 Последния Софиянец

    205 30 Отговор
    Продажни попове и лекари.Отврат!

    Коментиран от #55, #81

  • 9 Аз40🏴‍☠️

    82 19 Отговор
    Щом се съюзиха с Чорбанов са по правилната пътека. Опитват хората.
  • 10 Чиновник

    193 21 Отговор
    И ЦИК И СЕМ И ЧИК ЧИРИК, ВСИЧКИ СПЯТ, ЗАЩОТО СА ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ, А ТЕ СА ОСНОВНИЯТ ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБАВИТЕ.

    Коментиран от #32

  • 11 Максимилян

    58 72 Отговор
    Ще бъде тайния ортак на ГЕРБ в парламента Учинодолеца също като ДПСто!
  • 12 Ач Чи

    90 63 Отговор
    Спите ли спите ли
    Славчо не спи .Той ще оправя България.Само че незнае как
  • 13 Ами

    117 29 Отговор
    кажи му , бе , "мъж" ! Беше при теб преди време , ти само 'дето не води интервюто на колене , при това със съгласувани предварително въпроси ! Комплекирана мимозо !

    Коментиран от #19

  • 14 РАДИО ЕЛТО

    86 54 Отговор
    СЛАВЧО до вчера ти бе патерица на герб твойта жена кадрува в партията ти а ТОШКО рекетира и заплашва ХОРА масово ХОРА напускат твоята партия ти си като двуликия ЯНУС във твоята тв 7 8 често се присмивате на СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ти си срам срам СЛАВИ

    Коментиран от #30, #51

  • 15 tate

    43 45 Отговор
    Дългият не е стока но засега ни е угоден че не си трае и ги ръчка тиквениците !! Проблема е че може да се смеша с Тиквениците след изборите и жална майка на бедният народ ! НО засега ще го изтърпим че кой друг може да си говори каквото иска по ТВ ,дори и болшевишката ТВ не е толкова остра а трябва а не да им гледаме тъпотиите ,никакво спиране само ръчкане отвсякъде да се уморят Тиквениците и да се разсеят !!
  • 16 Никола

    41 77 Отговор
    Славчко това премиера го прави във ФЕЙСБУК не ангажира никой да го излъява по тв или да пише за него по сайтовете. Стани и ти премиер тогава говори.

    Коментиран от #27

  • 17 Т444444

    90 29 Отговор
    Никога повече ГЕРБ Никога повече ГЕРБ Никога повече слави патерица на задкулисните играчи.
  • 18 питам се

    61 25 Отговор
    Славе, да питам
    Това твойто музика ли е?
    Май по добре щеше да е, да беше си завършил виолата.
    И за теб а и за нас сега.
    До 1996/7 бяхте полезен коректив
    Припомням козлодуйското предаване.

    Но след това надолу...
  • 19 Никола

    80 29 Отговор

    До коментар #13 от "Ами":

    супер точен отговор. Тогава Слави се сви като мишка и не псмя да зададе нито един смислен въпрос с управдание че това са зрителски въпроси. Айде довиждане марионетка Трифонов

    Коментиран от #90, #120

  • 20 Само

    32 42 Отговор
    така , нека има повече партийна джабалла : Изправи се , Наведи се ,Тука има , тука нема таков народ , Стани да седна , Системата ни угоява , колкото повече , толкова повече , плява която гласовете разпилява , това ще помогне партията която ни управлява пак да спечели първото място , защото за сега тя е най малкото зло , което прави и по нещо добро , другите са прегладнели червено-евразийски термити , които немат търпение да изцокат на ЕС парите !
  • 21 розово

    43 24 Отговор
    Идват избори Славчо и той барабар с мъжете.
  • 22 А ти кво прайш,бе славе?

    40 28 Отговор
    Песнички му пееш на тулупа!
  • 23 Хахаха..

    65 15 Отговор
    Очаквах Боко да му наметне сакото си,а дядо поп да му нахлупи калимавката от благодарност.Поп да си,ама преди гербаджийски избори..
  • 24 СВЕТА ПЕТКА

    67 24 Отговор
    ГОРОКО МУ НА НАРОД КОЙТО СИ ВКАРВА В ПАРЛАМЕТА СЪМНИТЕЛНИ ТИПОВЕ ДЕТО СА ПЯЛИ НА НЕГРАМОТНИ МУТРИ НА ТЪРЖЕСТВАТА, СВАТБИ, СЪБИРАНЯ.. !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 пфу

    53 14 Отговор
    Славуцо,ме се коси за нищо,както е тръгнало,до изборите,твоята партия няма да съществува.И слава богу.Криеш се като мишок.Никой не знае нищо за твоята програма.Е как искаш хората да ти гласуват доверие?Ти луд ли си?

    Коментиран от #59

  • 27 Отпадък

    25 32 Отговор

    До коментар #16 от "Никола":

    Славчко, това премиерЪТ го прави във ФЕЙСБУК. Не ангажира никой да го излъЧва по ТВ или да пише за него по сайтовете. Стани и ти премиер, тогава говори.
    Ники, 7 правописни грешки в този текст. За смислови е по добре да не говорим - личи си, че ти плащат, ама малко. Повече старание!!!

    Коментиран от #29, #38

  • 28 кьорфишек

    46 19 Отговор
    Славуца изпълзя от дупката си само за да излее отровата,и после пак се покри в миша дупка.Еййййй голям боклук тоз чалгар.А кога ще чуем каква е твойта програма?

    Коментиран от #98

  • 29 Абе сапук

    12 19 Отговор

    До коментар #27 от "Отпадък":

    да не си ми професора от вуза ,че да ти пиша като за дисертация върви философствай на друго място и не ме занимавай ,аз съм тук да се забавлявам и го правя!

    Коментиран от #43

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Последния софиянец

    36 48 Отговор
    Интересно защо Слави гледа само премиера, а не вижда Президента какви ги дроби ? Колко пъти шапкара смесваше власта с партиини престрастия?
  • 32 грънчо

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "Чиновник":

    Хи хи,и така трябва да бъде
  • 33 Уйке

    55 18 Отговор
    Слави, Борисов гази не само закона, гази всичко и всички! Но в България няма институции, но за съжаление няма единно гражданско общество което да насмете и институциите и Борисов!!!
  • 34 Терминатор

    18 6 Отговор
    ТъпГЛАВУНЯК
  • 35 Стойко

    26 22 Отговор
    В петък в предаването "Лице в лице" бившата депутатка и прокурорка Татяна Дончева която води листа в коалицията "Изправи се -Мутри вън" разкри потресаващи факти как начело на листи в партии уж опозиционни са спуснати хора на ГЕРБ за да оберат негативния вот! Даде пример с Росица Кирова от партията на Станислав Трифонов и също с Бареков как на изборите ноември 2014 година се е провъзгласил за единствената алтернатива на ГЕРБ а на 1-та седмица като влязоха в Парламента се присъединиха към парламентарната група на ГЕРБ .Днес общинските ръководства и структури в 5 общини от партията на Трифонов напуснаха и в отворено писмо информираха че начело на листите им са лица близки до ГЕРБ ! Не искат да участват в подвеждането на населението че са опозиционна политическа сила ! Наистина е потресаващо и мисля маските паднаха. Затова реших - номер 18 е алтернативата на мутренското управление !!!

    Коментиран от #42, #63, #215, #216

  • 36 Чочо

    32 17 Отговор
    Аве чалгар,едно дете не си изгледал на България,къде си тръгнал да ни управляваш
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Смисъл търси

    17 5 Отговор

    До коментар #27 от "Отпадък":

    този който може да намери.Доказано е че дори и грешно написано както твърди колегата Отпадък.Истината винаги боли, дори и грешно написана се въвзприема от индивида като заплаха ха,ха,ха!
  • 39 Ами парите,Бокаа..

    25 8 Отговор
    Пиариш се,раздаваш предизборно и отчаяно,а си накамарил и правнуците ни с ДЪЛГОВЕ. ИСУС изгони с камшик търговците от Храма,а ти се намърда вътре с пачките да купуваш гласове.Не ти минават вече шмекендиите..
  • 40 Северозапад

    24 11 Отговор
    Славчо, а твоите хора в Северозападна България какво правят? За който не знае– командват тоталитарно и за това местните координатори напуснаха колективно. Боко си го знаем, но и ти вървиш по неговите стъпки.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Манолова

    32 18 Отговор

    До коментар #35 от "Стойко":

    Гласува Пеевски да стане шеф на ДАНС и да заяви публично, че тя го е предложила.Нарича протестиращите през 2013-та година "платени".Внесе поправката "Ванко 1", с която наказанието за склоняване към проституция се намалява значително.Гласува в Парламента против съдебната реформа, предложена от Христо Иванов, който веднага след това извърши безпрецедентен акт като подаде оставка като министър на правосъдието, поради неслучила се политика.Осуети идеите за подобряване на Изборния кодекс по време на председателството си на Комисията за взаимодействие с гражданските организации към Народното събрание.Има главна роля в аферата "Костинброд", заедно със Сотир Цацаров.Бъде назначена за омбудсман като следствие на олигархичния консенсус в Народното събрание.Използва трагедията на майките на деца с увреждания за политически цели.Е част онези кръгове в БСП, които са близки с братя Галеви.Е била юридически съветник на Ковачки.Торпилира шанса за политическа промяна и да осигури на задкулисието необходимата му подмяна, за да продължи да съществува както досега???
  • 43 питане

    10 2 Отговор

    До коментар #29 от "Абе сапук":

    Какво е сапук?
  • 44 РАДИО ЕЛТО

    28 57 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ, Радев започна да лъже много, затова наесен ще гласувам , против него !

    Коментиран от #49, #241

  • 45 РАДИО ЕЛТО

    27 20 Отговор
    СЛАВИ сам ще си останеш
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 РАДИО ЕЛТО

    33 21 Отговор

    До коментар #44 от "РАДИО ЕЛТО":

    БОЙКО е мутра а
    РУМЕН РАДЕВ е✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌
    ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #53, #65

  • 50 ЕХАА

    26 37 Отговор
    АМИ СЛАВИ , ТИ КАЗВАШ ЗА ПРЕМИЕРА , ЧЕ НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ ДВА ПЪТИ ДО СЕГА !!!! КАЖИ СЛАВИ , БРОИЛ ЛИ СИ КОЛКО ПЪТИ Е ПОГАЗВАЛ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ , ДРУГАРЯ РАДЕВ ???? ЗАЩО ТОЛКОВА УПОРИТО СИ ЗАТВАРЯШ ОЧИТЕ И МЪЛЧИШ ЗА ТОВА !!!

    Коментиран от #54, #197

  • 51 Ало радиото

    25 10 Отговор

    До коментар #14 от "РАДИО ЕЛТО":

    Коя му е жена на тоя ,бе тиквар?Освен ако не се менкат с Тошко Африкански.
  • 52 4 април

    32 17 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката
  • 53 ЕХАА

    15 16 Отговор

    До коментар #49 от "РАДИО ЕЛТО":

    А ТИ ОТИДИ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ .....ПОЛУЧАВАШ РАЗДВОЯВАНЕ НА МИСЪЛТА , ЗАЩОТО ПОГЛЕДНИ КАКВО ПИШЕШ !!!! ТО КАТО РУНДЬО Е ФИГУРАНТ , НЕ ПРЕЧИ ДА Е МУТРА !!!

    Коментиран от #83

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 гого

    28 29 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Значи всички които подкрепяме Бойко Борисов сме продажни?Виж в коментарите на другите сайтове и ще се учудиш колко много "продажни" българи има. Това е демокрацията ,подкрепяме когото ни харесва и няма нужда да сте агресивни към инако мислеяите.
  • 56 СЕВЕРОЗАПАДА

    27 11 Отговор
    А ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА СЛАВУЦА СПЯТ ЛИ? ЧАЛГАРЯ НАРУШИ СОБСТВЕНА ЗАПОВЕД - НИКОЙ ДА НЕ СЕ ЯВЯВА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И МЕДИИТЕ. ПРЕДЛАГАМ АЗИС ДА ГО НАКАЖЕ.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Другия с коня

    28 14 Отговор

    До коментар #26 от "пфу":

    Партията на Слави,понеже и тя е Еднолична партия,е създадена да " краде" гласоподаватели от другите партии,а не да управлява.В Столицата на Чалгата- Южна България,масово ще гласуват за него...И за какво му е Програма,та после да го обвиняват,че не я спазва...И парите спряха,откакто не е в БТВ - трябват му дотациите от 8 лева за глас от Държавата и толкова....Гласувай Народе,че огладнЕхме....

    Коментиран от #64

  • 60 Ужасен

    23 14 Отговор
    Днес излезе потресаваща информация за чалгата от Учиндол. За връзките му с мутри рекетьори,лихвари и наркопласьори. Кошмарно е. Напишете в Гугъл - Сатанист ли е Слави Трифонов

    Коментиран от #66, #228

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Истина

    17 27 Отговор

    До коментар #49 от "РАДИО ЕЛТО":

    КАКЬВ ПРЕЗИДЕНТ Е ТАЗИ МИШКА, НА ЕСЕН ЩЕ СЕ ЧУДИ В КОЯ ДУПКА ДА СЕ НАВРЕ.
  • 66 Да не си

    7 8 Отговор

    До коментар #60 от "Ужасен":

    застанал пред огледалото и да видя простотията, че се ужаси? На нас ни действаш забавно с глупостите си! 😂
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 0123

    27 8 Отговор
    И що Славчо пускаш мнението си във Фейса, а не подаваш жалба в ЦИК. Ама там май не ти стиска, защото не искаш отговор.
  • 69 Хуарбуса

    16 7 Отговор

    До коментар #64 от "РАДИО ЕЛТО":

    Господин ЕЛТО , прав си за чалгата но мисля и тези епитети които си написал са комплимент за СЛАВУЦА! Не е тоалетна а използван кoндoм
  • 70 Казуар

    20 10 Отговор
    Борисов нарушава закона сто процента то е явно, и няма как да се отрича и усуква.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 РАДИО ЕЛТО

    8 9 Отговор

    До коментар #67 от "Стойко":

    БЛАГОДАРЯ
    ПРИЯТЕЛЮ
    СТОЙКО

    Коментиран от #80

  • 73 ИСТИНАТА

    14 8 Отговор
    Миналата неделя и Николай Тихомиров Бареков и Маги Халваджиян дадоха своите прогнози за изборите и коалициите след тях. Бареков който е навътре в нещата прогнозира че ще влязат в парламента 5 или 6 партии и коалиции. ГЕРБ , БСП, ДПС, ИТН на Трифонов ,ДБ и евентуално Манолова с ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Също така каза че в парламента ще имало 2 блока ! Единия под шапката на ДПС с Герб и Трифонов ( ИТН) а другия ще бъдат БСП , ДБ и ИЗПРАВИ СЕ.БГ . Маги Халваджиян при който в студиото преди седмица в "Господари на ефира" бе Станислав Трифонов сподели че се подготвя бъдещо управление на ГЕРБ ,ДПС и ИТН на Слави Трифонов но все пак зависело от резултатите и дали Трифонов ще влезе в парламента от също дали ГЕРБ , ДПС, ИТН ще имат повече депутати от БСП, ДБ, ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Става интересно , явно бъдещото управление вече е договорено. А и Слави след провала на телевизията си с какво ще издържа бенда ? Много ясно че от парламента !!!

    Коментиран от #77

  • 74 БЪЛГАРИЯ

    15 8 Отговор
    тоя да не е учиндолски кондом
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Ти кажи

    13 11 Отговор

    До коментар #67 от "Стойко":

    по добре с какви пари ви плаща Ристето? Защо плюете срещу Слави а срещу Боко не? Да не сте патерица? Чия подлога е Христо Иванов и чий интереси ще обслужва?

    Коментиран от #86

  • 77 АНОНИМЕН

    12 3 Отговор

    До коментар #73 от "ИСТИНАТА":

    ще остане сам той забрави от къде тръгна
  • 78 Въпрос

    21 8 Отговор
    Имам 1 въпрос към читателите тук и ако има някой запознат моля да ми отговори? Защо никога Слави Трифонов не споменава и не е споменавал името на Васил Божков по никакъв повод? Дори когато го провокира да му бъде мандатоносител Слави не се обърна директно към него а написа в профила си във фейсбук -" Партия ИТН още от учредяването си декларира че ще участва самостоятелно на изборите". Никакъв конкретен отговор към Божков или директен отказ! След час когато Божков го нарече "подлога и патерица и лице със силни зависимости" Трифонов не обели и дума! За сметка на това вчера е отговорил на Борисов за хвалбите му за кредитния рейтинг като е написал дълъг статус в който го опровергава. Но от какво толкова се страхува от Божков че не смее да гъкне за обидите му. С какво толкова е притеснен от какво толкова знае Божков за него!? Май има логика в думите на Божков когато е отговорил на коментар в профила си -" Този ако поискам ще го приключа за един ден"

    Коментиран от #107

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Стойко

    10 7 Отговор

    До коментар #72 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ето, виж коментар 76. Не само тебе а и мене трола на Славуца ме изкара че съм трол на Христо Иванов. Дори не е смешно, тъжно е

    Коментиран от #87

  • 81 да питам

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Нищо не каза за ножчето , конфискувано от полицаите ... Какво ще прави сега персонала в 18-те ресторанта ??!
  • 82 Методи

    25 7 Отговор
    Повече от 17 денонощия и половина Станислав Тодоров Трифонов от Учиндол мълчи на обвиненията на Васил Божков " Слави, всички знаем твоите силни зависимости . Стабилна подлога на хунтата". Иначе Трифонов досега мълниеносно отговаряше на обвинения от други! Но в социални мрежи и форуми се е разразила дискусия на #КОЙ е подлога ! Според жълтия Герберски сайт ПИК, Трифонов е подлога на ДПС и Ахмед Доган. За да отклонят вниманието от ГЕРБ В анализа там за да бъдем точни има логика да е подлога на Доган ! Но във форумите и социални мрежи преобладаващото мнение е че е подлога на ГЕРБ. Дори в неговия профил обидите и обвиненията към него са жестоки. Но истината е тази - Трифонов от Учиндол е подлога и на ГЕРБ и ДПС защото техния център е един и същ! И вече безспорните факти е че кръжока на Трифонов е с доверие не 6.4% според последното соц.проучване а на границата на 4-те%. А до изборите има много време и ще трябва да се бори единствено да получи партийна субсидия за да издържа кабеларката си!

    Коментиран от #85, #103, #114

  • 83 РАДИО ЕЛТО

    22 13 Отговор

    До коментар #53 от "ЕХАА":

    БОЙКО е сикаджия мутра и в затвора е лежал а господин
    ПРЕЗИДЕНТА е с чисто досие РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗДЕНТ

    Коментиран от #91, #93

  • 84 Беги бръже ве

    13 7 Отговор
    Чалгарино плеенски ..
  • 85 Прав си

    15 10 Отговор

    До коментар #82 от "Методи":

    Смятайте ! Да те нарекат подлога и пред цяла България да те обвинят че имаш ужасяващи зависимости и ти да мълчиш и да не отговориш?!?!? За какви по маловажни неща Трифонов с екипа си веднага излизаха с отговор а за такива обвинения да се правиш на разсеян?!?! Следващия ден Трифонов почете големия актьор Георги Черкелов ! На въпрос за тежките обвинения към него се изниза веднага! Ясно е че много добре знае че е прав Божков и че има доказателства и снимков материал за почти всички управляващи и за него! Трифонов предпочита да си направи оглушки, да загуби 1/3 от гласоподавателите си като се надява че до изборите има много време и всичко ще бъде забравено. Предпочита това отколкото да влиза в спор с Божков който може да го унищожи. И както се говори Станислав Трифонов е споделил пред екипа си -"Не искам да съм на мястото на Бойко ,Иван (Гешев) и Делян. Те играят ва -банк , защото много добре знаят кой е Божков и какво ги чака занапред. Но нямат друг избор ...
  • 86 Стойко

    12 12 Отговор

    До коментар #76 от "Ти кажи":

    Ти в ред ли си? Аз ли не критикувам Борисов? Всеки редовен читател тук знае истината и дали не съм писал истината за крадеца и главатаря на тежката организирана престъпност в България - лицето Бойко Методиев Борисов! Но това не означава че трябва да си мълча за патерицата му чалгата от Учиндол!
  • 87 Отговорете

    11 10 Отговор

    До коментар #80 от "Стойко":

    С какви пари Ристето ви плаща? Кой му дава парите? Чия подлога е? Само подлеци плащат на глупаци да плюят простотия! Колкото повече се излагате, толкова повече ще питам! Не ми пречи, че се правите на улави! Забавно ми е да ви изобличавам с истина смехурковци! Та чакам отговор за подлогата Ристьо Иванов!

    Коментиран от #94

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 555

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "Никола":

    Долен комунист или ченге
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ЕХАА

    13 20 Отговор

    До коментар #83 от "РАДИО ЕЛТО":

    ЗАЩО ЛЪЖЕШ , ЧЕ ПРЕМИЕРА Е ЛЕЖАЛ ВЪВ ЗАТВОРА ??? ЛЪЖЕШ И ,ЧЕ ФИГУРАНТА Е СЪС ЧИСТО ДОСИЕ , ЗАЩО ??

    Коментиран от #105

  • 94 РАДИО ЕЛТО

    14 9 Отговор

    До коментар #87 от "Отговорете":

    мутри вън вие герб сте бандити

    Коментиран от #96, #106

  • 95 радко шишарко

    8 0 Отговор
    Аз идвам и водя ада след себе си
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 element 05

    13 19 Отговор
    Сериозен полъх на гербаджийска смрад се носи в ефира. Някои още не могат да разберат че с мутри можеш да се разправиш само по мутренски. А Слави това го може. Цялата герберска пропаганда е насочена срещу ИТН. Герберите усещат кой е основния враг - и това не е БСП и ДБ. Колкото по бързо се разбере че само Слави има силата да изгони герб от властта толкова по-добре. Но при българина обикновено това става в деня след избора. Затова вместо да плюете по чалгаря попитайте защо никой друг не задава тези въпроси които задава Слави?? Мачкай Слави !!! ДОЛУ ГЕРБ!!!
  • 98 Пенсионер

    13 6 Отговор

    До коментар #28 от "кьорфишек":

    Ами той защо хленчи?Толква предавания ползва владика, да го ползва и за избори. Толкова грехове е насъбрал с подигравките в долнопробните си скечове, че е надминал всички политици взети заедно.
  • 99 Тошко Африкански

    17 10 Отговор
    Славуца е патерица на ГРОБ!!!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Трябва да си

    8 4 Отговор
    много "УМЕН" за да заклеймяваш хората в цветове! А и къде в конституцията пише, че някой трябва да е с ръцете в джбовете или поза равнис, драги ми смехурко! Отново въпрос достоен за глупака Борисов!
  • 102 ЕХАА

    11 9 Отговор

    До коментар #92 от "Само":

    ПОГЛЕДНИ , КАК ПИШЕШ ТИ , И ТОГАВА СЕ СЪРДИ НА ДРУГИТЕ !! РАЗБИРАМ , ЧЕ НЕ СИ ЧЕЛ ТАЗИ "КНИГА" КОНСТИТУЦИЯТА , ,ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ , КЪДЕ РУНДЮ ТРЯБВА ДА СИ ДЪРЖИ ИЗРАСТЪЦИТЕ И ДА ЗНАЕ КЪДЕ И КАКВО ДА КАЖЕ !!

    Коментиран от #109

  • 103 Умен по цялата глава

    15 8 Отговор

    До коментар #82 от "Методи":

    Ако някой помни Откъде Слави влиза в телевизията,ще разбере Кой ще подкрЕпя
    в Парламента.....Появява се в студентското предаване Ку- Ку..Автор и режисьор на това предаване е Нидал Алгафари завършил Кинорежисура в СУ..Той е агент на ДС с псевдоним " Наско" и после ПиАр на БСП и президента Първанов за двата му мандата.Та КОГО избира този агент на ДС за предаването Ку- Ку сами се досещате....И защо чалга оркестъра му от Хъшове се преименува на КуКу бенд....впоследствие в БТВ 20 години,която е собственост на БТВ Медиа Груп на Красимир Гергов - щатен служител от ДС на БКП.....

    Коментиран от #111

  • 104 Георг топ идиот герб

    16 8 Отговор
    Много тролове е ангажирала Севда бистришка. Много държавни пари ще се похарчат за купуване. И цв.цв. е приготвил 1 млн.$ за да има много републиканци. Бойко така се е уплашил, че е готов да разпродаде и на внучетата марковите дрехи.
  • 105 РАДИО ЕЛТО

    21 7 Отговор

    До коментар #93 от "ЕХАА":

    отвори уикипедия за БМБ лежал ли е в затвор там си пише лежаха заедно с ИВО КАРАМАНСКИ
    покойник е за авто кражби в ЧЕХИЯ в затвора в ПРАГА квартал ПАНКРАЦ ЮЖНА ПРАГА там го има


    идруго да ти кажа
    БОЙКО пращаше неприлични есемеси на малолетната тогава БГ тенисистка
    СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА
    пише го в БАЙ ГУГЪЛ

    а ПРЕЗИДЕНТА никога не е нарушавал ЗАКОНА

    Коментиран от #110

  • 106 ЕХАА

    13 20 Отговор

    До коментар #94 от "РАДИО ЕЛТО":

    НЕ КАЗВАЙ "МУТРИ ВЪН" ,ЧЕ СЪВЕТНИЦИТЕ НА ФИГУРАНТА - АЙЛЯКЧИЯ ИЗБЯГАХА , ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО !!
  • 107 Слушай Божков

    2 6 Отговор

    До коментар #78 от "Въпрос":

    Т . К
  • 108 21746

    22 5 Отговор
    ЦИК не спи, а брои пачките с евра изсипани от шкафчето на Боко Тиквата в ръцете им! Боко Тиквата и почтени избори няма как да се случат, за този само съд и затвор! Борисов до кога с нашите пари ще купуваш изборите, вземи бръкни в шкафчето пък извади някоя пачка седни на личното си МПС, отиди да го заредиш с гориво от някоя бензиностанция, плати го с пари от заплатата си! Борисов ръцете ти са изцапани целите с кръвта на протестиращите Българи против твоята диктатура! Борисов ОСТАВКА мутро проста!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 ЕХАА

    12 20 Отговор

    До коментар #105 от "РАДИО ЕЛТО":

    ВЕРНО БЕ , ФИГУРАНТА НЕ Е НАРУШАВАЛ ЗАКОНА ......САМО ДЕТО Е НАЗНАЧАВАЛ ЛЮБОВНИЦАТА СИ НА ДВЕ ДЪРЖАВНИ ЗАПЛАТИ И АПАРТАМЕНТ , ТОГАВА , КОГАТО Е БИЛ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ВВС !

    Коментиран от #115

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ЕХАА

    8 4 Отговор

    До коментар #109 от "Как пиша":

    САМО МОГА ДА ТЕ САЖАЛЯВАМ , ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН ЗА ТОВА КОЕТО ПИШЕШ .....ПРОСТО ОНОВА НЕЩО СЪС КОЕТО ТРЯБВА ДА МИСЛИШ Е ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНО !!!

    Коментиран от #117

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 5555

    3 1 Отговор

    До коментар #82 от "Методи":

    Ченге или комунист
  • 115 Откога да

    15 7 Отговор

    До коментар #110 от "ЕХАА":

    назначиш някой на работа е престъпление, а да рекетираш фирми и граждани не е! Да крадеш Евро фондове не е! Да съсипеш държавата с 40 милиарда дълг не е! Но да назначиш някой на работа, не да краде, а да работи, е огромно престъпление! 🤣 Да се смее ли човек, да плаче ли? От простотия, не от друго! Достойна простотия за глупака Борисов! Дай да видим колко пъти, ще ме накараш да кажа истината тази вечер!🤣

    Коментиран от #123

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Така е

    8 1 Отговор

    До коментар #112 от "ЕХАА":

    съжалявай и има за какво! Имам нещо което ти не! Достойнство м се вика! Много трябва да съжаляваш! 😃
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ТРЕНД

    7 6 Отговор
    ФАКТИ на Пеевски ли е? ДПС! СЛАВЧО!?

    Коментиран от #122

  • 120 Чичо Гошо

    13 3 Отговор

    До коментар #19 от "Никола":

    И си п.рост и си неграмотен. Типичен Бойков избирател
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Защо

    12 3 Отговор

    До коментар #119 от "ТРЕНД":

    Да не би да изтриха тролската простотия на Ристьо Иванов?
  • 123 ЕХАА

    6 10 Отговор

    До коментар #115 от "Откога да":

    ТО ТИ ПОВТАРЯШ ВСЕ ЕДНО И СЪЩО , НЯМА ЛИ ДА ТИ ОМРЪЗНЕ , ИЛИ ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА МНОГОКРАТНО , СТАВА ИСТИНА ....ВЕРОЮ НА КОМУНИСТИТЕ ! ВСЕКИ ПИШЕ И КАЗВА КОЙ КОЛКО Е ОТКРАДНАЛ , КОЛКО РЕКЕТИРАЛ .....ВСИЧКО ТОВА Е ХУБАВО ДА СЕ КАЖЕ !!! НО Е И ОЩЕ ПО - ХУБАВО , ДА СЕ ДОКАЖЕ .....ТАКА , ЧЕ МОЖЕШ ДА ГО ОСЪДИШ , ЩОМ ИМАШ ФАКТУРИ , ДОКУМЕНТИ ...ДАВАЙ НАПРАВИ ГО И ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ТУК !!!

    Коментиран от #129

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 А да тролиш

    6 4 Отговор

    До коментар #121 от "Зигмунд Фройт":

    простотия не е подло, а сигурно достойно? 🤣 Ти да видиш!
  • 126 Перо

    17 5 Отговор
    Слави е прав,тези нарушения на Питека и ползването на обществен ресурс в предизборната кампания на ГРОБ продължава много време и никой обществен орган не реагира! Долу толупа!!! На 4.04.,всички срещу държавните и общински корумпета от ГРОБ!!!
  • 127 България

    5 13 Отговор
    на овцете им трябва пръчка и да подскачат иначе няма ред в тази държава дават ви свободия и вие тръгвате като гламави по ресторанти и паркове Бойко Борисов бил такъв онакъв ало селяни забравихте колко години ви крадоха и нищо не се правеше с парите ви от данъци една плочка нямаше тогава мълчахте сега същите тези съюзили се крадци искате малко ви е 30 години още 50 години разруха и разграбване и трябва на тази държава докато овчия народ проумее нещо в тъпата си тиква Радев бил умен и велик да то се видя на шипка как настройва хората и те викаха като стадо неееее бееее
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 РАДИО ЕЛТО

    15 4 Отговор

    До коментар #130 от "Бесен Язовец":

    ЧАЛГАТА не е МУЗИКА а простотия

    Коментиран от #134, #135

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Бесен Язовец

    19 5 Отговор

    До коментар #132 от "РАДИО ЕЛТО":

    Този дето им пееше,, Едно Ферари с цвят червен" сега се прави на морален и дето поливаше Албена Вулева с бира защото нещо му се била присмивала на,, великия" Славчо от Учиндол!

    Коментиран от #140, #142, #151

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 666

    15 7 Отговор
    Чалгаря е безбожник и сатанист много се плаши от божия кръст и духовници. От години осмива църквата и вярата на хората затова се страхува от божието наказание. 👿👿👿👿👿👿👿👿
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 РАДИО ЕЛТО

    10 4 Отговор

    До коментар #135 от "Бесен Язовец":

    в интернет всичко си има така е СЛАВУЦАТА да си знаете всички е БЕЗБОЖНИК
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 ЛЕ ЛЕ

    3 3 Отговор

    До коментар #143 от "СОФИЯ":

    Направи ДРУГА справка , ако не , ще трябва да отидеш на място И ДА провериш за ТОЛЕВ. Ще ти се отрази прекрасно престоят ти там !

    Коментиран от #157

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Гошо

    2 0 Отговор
    Брей па те и металиките питаха за кого дъни камбаната па то било за падишаха.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 СПАСИТЕЛЯ ЧАЛГАР

    14 5 Отговор
    ВЕРВАЙТЕ МИ ЩЕ ВИ ОПРАВЯ НАУЧИЛ СЪМ МНОГО ОТ МУТРИТЕ КАК СЕ КРАДЕ ДОКАТО ИМ ПЕЕХ НА УШЕ

    Коментиран от #159

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 СОФИЯ

    8 1 Отговор

    До коментар #146 от "ЛЕ ЛЕ":

    има ХРИСТОВ управител е ти защо не отидеш да се лекуваш от лошотия явно мразиш ХОРАТА дори индвалиди в неравностойно положение да ти се връща лошо ЧОВЕЧЕ
    а ЧАЛГАТА е простотия
    има ГОСПОД ВСИЧКО СЕ ВРЪЩАП
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Патриарха

    7 7 Отговор
    Пази Боже българския народ от комплексари като Трифонов, амин! Бетер като Боросов е.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Гост

    9 4 Отговор
    ЦИК не спи, ЦИК участва АКТИВНО в ДАЛАВЕРАТА
  • 167 РАДИО ЕЛТО

    8 10 Отговор
    АЗ ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Си ган

    12 3 Отговор
    Недялко Недялков Йорданов има няколко въпроса към Станислав Тодоров Трифонов в сайта си ПИК бухалка на нашата партия ГЕРБ ! 1- Истина ли е че водиш тайни от наивниците които все още ти вярват преговори за коалиция с ГЕРБ чрез твой заможен приятел също много близък до Бойко Борисов ? 2- Забрави ли как играехте сантасе в кметския кабинет на Борисов като кмет на София ? 3- Я разкажи как ходехте прегърнати с Борисов на нощни кинопрожекции в мола и водехте тежки преговори за 50% от ГЕРБ?! Отговора на Трифонов е много важен !

    Коментиран от #175, #179, #207

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 електорална 1

    7 2 Отговор
    Слави, фен ти бях до момента с госта ББ. Не биваше да му се огъваш.
  • 174 Някой си

    3 4 Отговор
    Изказването на СТ е като агитация за ББ...
  • 175 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #169 от "Си ган":

    Бате, в тоя стил твоя господар колко има да отговаря, ще ти се завие свят
  • 176 Информация

    9 5 Отговор
    Много от нас се чудеха какво точно означава когато Борисов каза че Слави Трифонов му е искал половината ГЕРБ в първото му правителство и когато му отказал Трифонов се обърнал срещу него! Ами обясниха с точност преди членове от ИБ на ГЕРБ какво означава- Това е при съставяне на правителството един министър да определя Борисов а следващия Трифонов! Тоест от неговата квота или негов човек! И така да управляват 50 на 50 ! Борисов не се съгласил защото в първия му мандат Прокопиев и кръга Капитал са имали договорка да имат 1/3 министри защото все пак жената до Борисов тогава Цветелина Бориславова Карагьозова бе близка до този кръг! От него бяха определени за министри Симеон Дянков,Трайчо Трайков , Росен Плевнелиев! Ако бе дал 50% на Трифонов за Борисов би останало съвсем малко! А като гл.секретар на МВР и като кмет всеки ден в кабинета на Борисов играеха карти със Станислав Тодоров Трифонов. Така че Българи не допускайте отново да сте измамени!!!
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 СОФИЯНЕЦ

    2 2 Отговор

    До коментар #164 от "А не се":

    Абе ти ЗАРАБОТИ, много ТАЗИ вечер, кво ШИ ГИ прайш тия монгизи??😄
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Бесен Язовец

    3 4 Отговор

    До коментар #185 от "Много е":

    Да си знаеш поповата лъжичка от Учиндол плевенско ще ви е спаситля
  • 193 СОФИЯ

    10 4 Отговор

    До коментар #187 от "Виж ти":

    кое е лъжа това щото БОЙКО бил вв затвора бил е даже пращаше есемеси на сесил каратанчева с вулгарни предложения има го в ГУГЪЛ даже БОЙКО нарече БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери лош човешки материял БОЙКО Е СИКАДЖИЯ мутра а
    СЛАВУЦА е шут
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Лош

    5 8 Отговор
    То и Украйна президента Володимир Зеленски е юрист, актьор, комик, сценарист, продуцент, певец, шоумен.
    Така че Слави згазиги тези тролове ГЕРБ .
    Стеб сме №29
  • 196 СТРАННО

    5 5 Отговор

    До коментар #188 от "РАДИО ЕЛТО":

    Но троловете на Славчо са същите и на Боко дали е съвпадение?

    Коментиран от #201

  • 197 Дори и

    10 3 Отговор

    До коментар #50 от "ЕХАА":

    половин път да беше нарушил Конституцията, Президентът Радев щеще да бъде разслидван, обследван, преследван за подобно деяние от ВСИЧКИ медии и от всички институции с подобни права. Но - уви - на гербаджиите остана само да лъжат и да се опитвот да внушават подобни неща. Все пак - поне един пример за твърдението ти?
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Истина E

    2 0 Отговор

    До коментар #191 от "Хората говорещи":

    Големи болки са, повярвай-ми.Като мелница е постоянно идва и те мачка 24часа неспирно пътуване във безпътната пустуш!
  • 200 РАДИО ЕЛТО

    5 4 Отговор

    До коментар #180 от "Да се знае":

    31 ГОДИНИ ни управляват олигарси капиталисти а у нас мафията си има ДЪРЖАВА
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Слави

    4 9 Отговор
    Мене ми се тряска нещо по дърто , вече съм на възраст .... искам Столетницата , ЧЕ ЩЕ я изтърва !
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 кукуряк

    4 2 Отговор
    Уважаеми приятелю Слави, определено и известно,че с пълна уста никой не протестира, така че тулупника се е престарал и се опита да е от другата страна, не му се получава щото е прост и нагъл,да се надяваме на по-добри дни,когато ще дава обяснеия вместо изявлния...
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 ЕХАА

    0 4 Отговор
    КЪДЕ Е ВЕСЕЛЯКА ,СМЕЕЩИЯ СЕ ПРЕЗ СЪЛЗИ УМНИК ?
  • 211 ЕХАА

    5 4 Отговор

    До коментар #208 от "Лека ти нощ":

    НЕ СИ ОТИВАЙ ....ЩЕ Е СКУЧНО БЕЗ ГЛУПОСТИТЕ КОИТО МОЖЕШ ДА НАПИШЕШ !
  • 212 Ами

    5 3 Отговор

    До коментар #208 от "Лека ти нощ":

    Омръзна НА всички, СЪС простотиите си КОИТО пишеш тук !
  • 213 РАДИО ЕЛТО

    7 5 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е престъпник мутра РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
  • 214 ЖОРО ГОЦЕВ

    6 4 Отговор
    СЛАФЧОООООООООО,,, СТРИПТИС ВАСЕР,, СИ И ТИЯ ОКОЛО ТЕБ. КОИ ТИ НАПИСА ТОВЕ И ТИ ГО ПОБЛИКУВАШ ОТ ТВОЕ Име А?
  • 215 Монтанец с ланец

    14 0 Отговор

    До коментар #35 от "Стойко":

    Слави защо ти трябваше да възлагаш твоите дела на онези момченца, които преди 15 - 20 години бяха охрана на най - голямата дискотека „Клеопатра” в Монтана?! И тези момченца си повярваха, че ще ги сложиш депутати от твоята партия, ЗАТОВА Славе те предадоха, ЗАТОВА!!! Георги беше шеф на охраната, нямаше ли по - свестен човек да сложиш за Областен координатор в Монтана, а и Банко Банков за Общински координатор в Монтана?! Проверявай си хората, с които искаш да работиш! Сега цяла България говори за този ужасен провал! Ами има хора с интелект, които са интелигентни и с висше образование в Монтана, избери от тях!

    Коментиран от #217

  • 216 РАДИО ЕЛТО

    6 6 Отговор

    До коментар #35 от "Стойко":

    СЛАВУЦА е до тука
  • 217 БЪЛГАРИЯ

    2 2 Отговор

    До коментар #215 от "Монтанец с ланец":

    кой си ти самия СТОЙКО ли

    Коментиран от #218

  • 218 Монтанец с ланец

    10 0 Отговор

    До коментар #217 от "БЪЛГАРИЯ":

    Нееее, не съм Стойко, а съм един възмутен гражданин от Монтана, който много добре познава що за стока са въпросните момченца, които довчера бяха координаторите в Монтана! Нали ви казах, това са бившата охрана на дискотека Клеопатра в Монтана, т.е.биячите на дискотеката, които прекаляваха със зобането на астероиди, а сега да ги видите - няма да ги познаете, слаби, слаби, та чак „гръджеви”, както ние казваме в Монтана!

    Коментиран от #219

  • 219 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #218 от "Монтанец с ланец":

    господине всеки си получава заслуженото от съдбата

    Коментиран от #220

  • 220 Монтанец с ланец

    3 0 Отговор

    До коментар #219 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    В какъв смисъл искате да кажете, че не мога да разбера?

    Коментиран от #221

  • 221 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #220 от "Монтанец с ланец":

    п искам господине да кажа защото у нас правосъдие няма има корупсия кривосъдие но в природата нищо не се губи ГОСПОД бавя но не забравя има КАЛ КАРМА
    господине а СТОЙКО от къде е
  • 222 СлавиСапа

    4 5 Отговор
    Си обръснал празната Картуна и чака за малко сиво вещество да кацне отгоре че иначе ортаците му бягат и скоро ще е на 3.9 процента и пак ще пее по селата и ще пасе овцете
  • 223 Бозз

    2 5 Отговор
    Няма проблем, всички са от една кочина, и всичко се знае. Който и да е на власт, все тая. Истината е, че кадърния ще намери начин, а простия вечно ще мрънка и чака някой да го "оправи". Няма такива политици, които да ти налеят мозък в главата и кинти в джобовете. Всеки се "оправя" сам! Кой с ръце, кой с глава, кой със задник... знаете си силните страни. Айде по-сериозно. Държавата сме ние, а не шепа боклуци с една хранилка и различни абривиатури!
  • 224 Селянин

    2 5 Отговор
    А га яде ягне с Боко не рива само слушам и да казва!
  • 225 Браво на Слави

    6 3 Отговор
    Излиза, казва истината и провокира над 200 тролски коментара! Голям страх от Слави цари сред продажната паплач от всякакви партии и партийки и движения в България! Отчаяно и безнадеждно се хвърлят огромни средства от злото, срещу доброто! Не сме държава!
  • 226 всеки ден

    3 6 Отговор
    "Все за нещо ще намери, да се начумери ".....
  • 227 Тоя

    3 7 Отговор
    Става само да пее по мутренските сбирки.
  • 228 Б. М.

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "Ужасен":

    Аз пък написах МАФИОТ, и о чудо, Кой е ПЪРВИ!?!? 🎃 ВЕЛИКИ!
  • 229 остена

    4 0 Отговор
    Това чисто и свято момче защо муе толкова много охрана.
    Чиста вода ненапитае.
  • 230 МИМЕТО

    4 1 Отговор
    ЗАЩО СЛАВИ ХОДИ С ОХРАНА КАТО ДОГАН И БОЙКО МЕ ПИТА БАБА

    Коментиран от #240

  • 231 ГАЦО БАЦОВ

    0 0 Отговор
    ЯДОХА ЯГНЕ С БОЙКО ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ЗАЕДНО ЗАЩОО ОТВАККАА ЗАТВОООР
  • 232 бибо сакса

    0 4 Отговор
    ГЛАСУВАШ ЗА СЛАВИ ПОЛУЧАВАШ БОЙКО ОСТАВКААА ЗАТВООООР
  • 233 cpv

    2 0 Отговор
    Слави,като го "заместиш" и теб така ще те посрещат!
  • 234 севдалина

    3 1 Отговор
    КУЧЕТА ГЕРБАДЖИИСКИ, ДОИДЕ ВИ ВРЕМЕТО. ВЕИ СТЕ ПРОСТИ И НАЙ-ВЕЧЕ КРАДЛИВИ. МУТРИ ВЪН.
  • 235 Е нали

    1 4 Отговор
    Бойко ги е назначавал тези в ЦИК и в СИК. Как няма да го слушат - ще слушат и хоро ще играят. То на всички е ясно, че изборите са вече нагласени. Дайте нещо ново, че това се изтърка.
  • 236 Решетников

    3 0 Отговор
    Кой казва че рублата не вървьов
  • 237 възпитаник

    2 1 Отговор
    ЗАТВОР за МУТРИТЕ,ШАЙКАТА и ХУНТАТА
  • 238 Наблюдател

    3 1 Отговор
    Лъжльото обикаля и пазарува гласове с парите на данъкоплатците, а циганите специално вече са и купени. Изобщо не му пука за законите, цялата прокурорска камарила начело с "главния каскет" е впрегната да го закриля! За лицето Бойко Методиев Борисов закона е точно "врата у поле"!
  • 239 СЛАВЧО ОБЕЩАНИЯТА

    1 3 Отговор
    НЕ СТРУВАТ ПАРИ....98%ОТ ОБЕЩАНИЯТА НЕ СЕ РЕАЛИЗИРАТ..НО СЕ ПЕЧЕЛЯТ ГЛАСОВЕ!!
  • 240 ХОДИ С ОХРАНА ЗАЩОТО МНОГО НЕВИННИ

    3 1 Отговор

    До коментар #230 от "МИМЕТО":

    ХОРА ОТ МИНАЛОТО ПОЧИНАХА ОТ НЕЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ..ТОВА Е БЪЛГАРИЯ..
  • 241 Антон

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "РАДИО ЕЛТО":

    Не е добре публично да се демонстрира простотия!
  • 242 🤠🤠САЩ

    0 3 Отговор
    Славчо те свалиха предаването ти от бТВ. ! Не си мисли че ще те пуснат в парламента и ще ти дадат власт за да ползваш субсидии за телевизионната ти.Ще ти разсипят живота тези хора.Прави концерти,да пееш можеш

    Коментиран от #243

  • 243 Скъпа

    0 0 Отговор

    До коментар #242 от "🤠🤠САЩ":

    истината е по достойна!
  • 244 Сам Боха

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянеца":

    То щото Боко е много "свестен"
  • 245 Горко ни

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Боко (не)верника":

    Той не може и да се кръсти този... да не го наричам...
  • 246 А душата

    0 0 Отговор
    И владиците ни като политиците ни... Продават се.
  • 247 WENKO4444

    1 0 Отговор
    През СЛЕДВАЩИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ако е на власт ЧАЛГАРЯ ТРИФОНОВ
    ЩЕ ПОДСИЛИ ЧАЛГАТА със СТО НОВИ ЧАЛГИИ !!!
  • 248 bul

    1 0 Отговор
    а в ПРЕДИЗБОРНАТА БОРБА НА ЧАЛГАРЯ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ отец НАФЪРФОРИИ !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове