Last news in Fakti

30 Март, 2021 16:23 6 887 32

Коронавирусът подлудил намереният обесен с въже от щора

  • обесен-
  • щора

Мъката на пациентите за глътка въздух е толкова страшна, че уврежда психиката, а липсата на кислород нанася вреди и на мозъка

Коронавирусът подлудил намереният обесен с въже от щора - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Мистерията с намерения мъртъв в дома си, с увит около шията шнур от щорите благоевградчанин, падна. Съмненията около начина, по който е умрял се разсеяха, след като излязоха резултатите от направената му аутопсия.

Съдебният лекар е категоричен, че Паун Д, самотноживеещ, е имал тежък Ковид 19, не се е лекувал и пораженията в белия му дроб били страшни, научи Struma.com.

Вероятно, страданието ,което вирусът е причинил, е довел мъжа до самоубийството. Борил се е с въжето на щорите дълго време, докато го стегне смъртоносно. Това обяснява и падналата до трупа му щора.

Припомняме, че възрастният мъж бе намерен мъртъв от полицаите, които получили сигнал от съседка, че не е виждала Паун от няколко дни .Наложило се да разбият вратата и открили мъртвия мъж в една от стаите, смъртта му е настъпила три дни преди да бъде намерен.

Лекари коментират, че има случаи, в които Ковид 19 наистина поразява сериозно психиката на човек. Мъката на пациентите за глътка въздух е толкова страшна, че уврежда психиката, а липсата на кислород нанася вреди и на мозъка.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    81 5 Отговор
    По-вероятно го е довело до самоубойство положението в държавата, докарало го до това положение, както и непрестанното облъчване на хората по телевизията колко страшен е ковида!!! Побъркахте хората бе, щом стигнаха до самоубийства!!!

    Коментиран от #17

  • 2 гост

    55 8 Отговор
    Сега е момента тиквата ,генерала с престилката-всезнаещия плешивец и ония папагал министърката на здравеопазването да понесат отговорност за стресиране на българския народ !!!

    Коментиран от #31

  • 3 3,14К

    36 5 Отговор
    Толупа си играе на Е-СА-СА и това са последствията от играта му на ластик.
  • 4 Факт

    39 2 Отговор
    Пораженията в мозака не се лекуват?За това ли така се държат политиците минали ковид?
  • 5 д р Фройд

    45 3 Отговор
    Отново нагли лъжи да плашат хората да не гласуват.Егаси щорите с такива въжета!
  • 6 Последния Софиянец

    41 5 Отговор
    Ще си платят за всички погубени животи скоро.
  • 7 др Гей Билтс

    34 2 Отговор
    Гадовете и тоя нещастник са го писали умрял с Ковид.

    Коментиран от #9

  • 8 Мутафчийски

    39 2 Отговор
    Починал от коронавирус с придружаващо заболяване щора около врата.
  • 9 Мутафчийски

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "др Гей Билтс":

    Този е 203 я починал за вчера.
  • 10 Тото

    33 4 Отговор
    Той и тиквата го преболедува ковидс, но пораженията в мозъка му са много големи и трайни. И си му личи

    Коментиран от #26

  • 11 Доа

    19 2 Отговор
    Странни щори са тези въжета
  • 12 пфу

    24 2 Отговор
    Всички сме на това дередже.Явно човечеца е със слаба психика.Бог да го прости.
  • 13 Саркисян

    36 3 Отговор
    Аз ви казах ,че в скоро време няма да се мре от нищо друго, а само от квидиотство. Как майсторски извъртат всеки един случай и все на ковид го докарват. Човек с оръдие да го разстрелят, пак ковид ще излезе накрая.
    А ковид сектата се умножва не с дни, а с минути.
    Днес идва един мой приятел. Имам го за интелигентен и нестрахлив човек, а той като ми отпра една тирада как щв се мре яко от ковид, та чак ми идеше да го изгоня.
  • 14 борисовпедал

    26 4 Отговор
    Управлението на герб го е довело до въжето , а медиите на герб го пишат ковид. Съвсем овчаквано и нормално за Абсурдистан.
  • 15 Просветен илюминат

    20 5 Отговор
    Страхът от смърт води до рак на белите дробове.
    Човека явно е имал доста проблеми и средата в която не е само той дали не води психически до поражения на физическо ниво?
    Масово какво се цели с тези затваряния и мерки?
    Каза се в началото още от специалисти,че мерките ще доведат до повече здравословни проблеми отколкото някакъв вирус и яко ще се мре......е и сега има ли изненадани?
  • 16 дрвб

    21 2 Отговор
    Колко станаха самоубийствата в БГ? И удобно се увъртат фактите, че психиката им се повредила от нещо.
  • 17 Борисови нощи

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Вече във всеки столичен квартал има такива случаи ама МВР не иска да дава гласност. Тая статистика никъде не се води. Само по тъмно ги изкарват да няма зяпачи и излишни въпроси.
  • 18 А КАКВА Е ЦЕЛТА

    21 0 Отговор
    ДА СЕ ПИШАТ ТАКИВА ПОДРОБНОСТИ ЗА СМЪРТТА НА ЕДИН ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК!!! КОГАТО ПИТАТ НЯКОЙ СЪДЕБЕН ИЛИ ПОЛИЦЕЙСКИ ФАКТОР ЗА ДЕЯНИЕТО НА НЯКОЙ БАНДИТ ТОВА Е ПРОЦЕСИОНАЛНА ТАЙНА,НО ТРАГЕДИЯТА НА ДЯДО ПАУН Е ЗА ВСЕОБЩО ДОСТОЯНИЕ!!!!
  • 19 дрвб

    6 2 Отговор
    Тия щори да ги спрат от производство!
  • 20 мислещ

    13 2 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: липсата на кислород нанася вреди и на мозъка"

    Аз това постоянно го повтарям на ковидиотите за маските, ама то те и без това нямат много мозък, та явно на тях не им вреди.

    Проста логика (За не завършени ковидиоти): Доказано е, че коронавирусът предизвиква недостиг на кислород към мозъка. Доказано е, че маските предизвикват същото. Обаче не е доказано, че маските пазят от коронавирус (Всъщност обикновено го пише на опаковките, че НЕ предпазват).

    Та, какво правят ковидиотите? Върху един проблем, наслагват още няколко, в опит да решат първия проблем. Още по-големият проблем е, че както обикновено, идиотите са най-шумни и най-напористи, та заради тях и всички нормални хора го отнасят.

    Коментиран от #27

  • 21 :D :D :D

    10 1 Отговор
    Да не вземете да си помислите да ходите да гласувате. Я вижте какво става. След изборите ще са по позитивни нещата дето ви облъчват с тях. Направо вожда ще се яви като лъч надежда и вие ще ахнете.Ще се обръсне ще го стегнат с корсет. И всичко ще ви се види прекрасно. Ще завалят новини за победа над короната. Mагистрали паркове ще се открият.Направо едно ново начало. Тия работи ги знам защото съм гледал как облъчват в лудницата някакви ненормалници. И работи ще видите.Ще го почувствате даже ахахаха
  • 22 Тра-ла-ла

    12 1 Отговор
    Прокуратурата образувала ли е до съдебно производство за склоняване към самоубийство? Трябва да бъдат подведени под отговорност всички които плащат хората с тоя ковид ! За начало Ангелов, Мутафчийски и т. н. ...
  • 23 Очаквайте

    10 0 Отговор
    Пиян и дрогиран водач на автомобил е единия от участниците в жестоката катастрофа отнела 10 живота, след извършен ПСР тест на водача Мутафчийски и Ангелов установиха, че причината за катастрофата е Ковид 19.
  • 24 Анонимен

    12 1 Отговор
    То има ли не луди. Слаба психика. Има хора от години страдат от алергични ринити, по цели нощи не могат да дишат и пак не си слагат въжето. Малко воля. Изчакайте, но може би е друга причината и тя е безпаричието, студа, нямаш пари за лекарства и прочие. Търпение. Една седмица фасул, друга лека, картофи и хляб. Много стари го правят
  • 25 Толупа ще си плати

    9 1 Отговор
    Има господ.
  • 26 Тиквата

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Тото":

    няма какво да му се повреди. Злите езици разправят _ НЕ Аз; , че акушерката дето го израждала, го изпуснала щот бил много лизгав и той се изплющял на кратуна на мозайката. Та в суматохата изпаднало мозъчето му, но никой не обърнал внимание защото го взели за някакъв отпадък. И така начи. Не може да се порази това, дето го няма - не съществува.
  • 27 Речник

    1 4 Отговор

    До коментар #20 от "мислещ":

    Пак напомням че "ковидиоти" са такива изкукали антиваксъри като тебе. Парцалите на лицето известни като "маски" не водят до никаква "липса на кислород". Въздухът си влиза свободно отвсякъде, друг е въпросът че не филтрират нищо и не спират въобще К19.

    Коментиран от #29

  • 28 Аматьори

    4 1 Отговор
    100% от коментиращите тук имат изгърмели бушони и нищо не разбират от К19. Има много случаи на самоубийства от К19, имаше и хора скачащи от прозорците на болниците. Причината не е че се задушават а защото К19 поразява директно мозъка и действа много негативно на психиката. Това е директен биохимичен ефект и няма нищо общо със задушаване или "колко били стресирани". И коментиращите лекари в статията явно не разбират.
  • 29 Я си

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Речник":

    уплътни дограмата по - добре че от туй течение настиваш. Току виж някой ковидиален менингит те лепнал.
  • 30 Скачат

    2 0 Отговор
    от балконите яко. Малко стига до медиите. Шофьор на линейка съм.
  • 31 Мария,

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    че разпространяваш откровени лъжи за сребърниците, които получаваш, е ясно на всички.
    Но поне научи как се използва пълният член. За изпразването му сигурно се справяш...
  • 32 маските

    0 0 Отговор
    До същото водят и маските - липса на кислород
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове