6 Април, 2021 07:51 9 187 22

Методи Лалов, "Демократична България": Ето защо не се обединихме със "Спаси София" през 2019-а

  • методи лалов-
  • демократична българия-
  • спаси софия-
  • борис бонев

Общинският съветник от коалицията изтъкна няколко "грешки на младостта" на Борис Бонев и Андрей Зографски

Методи Лалов, "Демократична България": Ето защо не се обединихме със "Спаси София" през 2019-а - 1
Снимка: БГНЕС

Общинският съветник от "Демократична България" Методи Лалов обясни защо коалицията му не се се е обединила с гражданската инициатива "Спаси София" за местните избори през 2019 година, както се чудеха мнозина в столицата. Лалов изтъкна няколко "грешки на младостта" на Борис Бонев и Андрей Зографски, сред които и това, че са се записали като секционни представители във формацията на Мая Манолова "Изправи се! Мутри, вън!" на парламентарните избори на 4 април.

Ето какво написа общинарят от "Демократична България":

Когато ни упреквате, че на местните избори не сме се обединили със Спаси София и Борис Бонев и когато твърдите, че той е бил готов на това, а ние не, вземете предвид и един скорошен факт и няколко по-стари:

Борис Бонев и Андрей Зографски от "Спаси София" са били упълномощени представители на "Изправи се! Мутри вън!"на Мая Манолова за парламентарните избори на 4 април.

Бонев има право на своите решения и аз ги уважавам, макар не винаги да ги приемам.

Например уважавам избора му да не участва на местните избори през 2019 г. заедно с "Демократична България".

Уважавам и решението му да се кандидатира за общински съветник без листа с кандидати, което доведе до това, че десетки хиляди гласове в подкрепа на хората от "Спаси София", които уважавам изключително много, бяха погубени и на практика това осигури на ГЕРБ/СДС, ВМРО и "Атака" да имат мнозинство в СОС и да се гаврят със закона и столичани нови четири години.

Уважавам отказа му да обясни ясно на столичани дали и защо е подкрепил Елен Герджиков от ГЕРБ за председател на СОС.

Уважавам борбата му да получава над 4000 лева месечно от парите на столичани за няма и един час работа в СОПФ, които бяха намалени на "нищожните" 2000 лева за този "изнурителен" час труд благодарение на личните ми усилия (продължавам докато не бъдат намалени до размер, съответстващ на положения труд).

Уважавам, че реши като реакция на категоричното ми несъгласие общинските съветници да получават тези незаслужени пари да обвини мен, че е бил отстранен от председателския съвет на СОС, а не Герджиков, който еднолично направи това.

Уважавам колебанието му и необходимостта да бъде ухажван, за да подпише най-накрая предложението ни за референдум срещу изграждането на инсинератор в София.

Няма как да не уважава и решението му да бъде представител на изборите не на "Демократична България", която се бори срещу модела на Сараите, а на Мая Манолова, която гласува Делян Пеевски, един от най-видните представители на този задкулисен модел, да стане шеф на ДАНС, и която след това казваше, че протестиращите са намерили "нова форма на заетост".

Някои наричат това "грешки на растежа". Може и така да е.

Методи Лалов, "Демократична България": Ето защо не се обединихме със "Спаси София" през 2019-а


Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 даааа

    72 10 Отговор
    А ве да ва й тъпаните, обеденете се изгонете мутрите, оправете законите да е добре България и хората, а после цепете колкото искате. заради его и себелюбие губим всички. Стига сте се цепели ами вземете да стабилизирате държавата, защото ще има революция, народа няма да ви търпи с глупостите ви. Заради вас сега Фандъкова краде на воля!
  • 3 Туриста

    58 23 Отговор
    Кофти злоба от бивш съдия, свикнал всички да му играят по свирката... той никого не уважава... само плюе. Вижте го в гуглето що за изчадие е тоя, преди да съдите Спаси София
  • 4 3,14К

    32 17 Отговор
    Разликата между ДБ и Герб е тази, че ДБ са си приписали определението за по-умни, което е спорно.А те са две разклонения с едно начало - НПО, което се управлява от чужбина. Стара подгрята "чорба". П. Волгин го формулира доста ясно вечерта след изборите.
  • 5 АУУУУУ

    26 5 Отговор
    Ехаааа още не са завършили преброяването на бюлетините ииии. ПОЧНАХА ОБВИНЕНИЯ И СКАНДАЛИ.... Остави Старите, ама какво казахте за новите партии в Парламента... Честни и мислещи за народа..... Как беше.... Аааа протестирахте за равенство и братство.... 40 дена и след изборната еуфория ще изчезне.... И пак ще има коментари... ДЕПУТАТСКИ БОКЛУЦИИИИ 😱😱😱😱😂😂😂😂😂😂😂
  • 6 анонимен

    19 16 Отговор
    В СЛУЧАЯ Е ПРАВ ,това пишлигарче нищо не прави в сос , излъга толкова софииянци да гласуват за него , тази спаси софия като тези от хиподил временни дъвки , хората не се научиха , знае и този , че ще изпадне в небитието , що сега не се бори против столична община при всичките проблеми по метро , ами парите от боклука от 13 г още на количество трябваше да го събират ех момчета по тази пътека не стига далече
  • 7 Верно ли

    33 9 Отговор
    Тея от ДБ са като от някаква секта. Имам чувството, че пак ще разочароват твърдоглавите си избиратели, по същия начин както ги разочароваха и миналия път, като бяха заедно с Мегленка.
  • 8 хихихо

    13 7 Отговор
    Чистенето на България тепърва започва и изобщо не е задължително да подмине ДБ (моля асоциацията с ДС да не се брои). Пропагандата си я пробутвайте на глупаците, дето по-далеч от вас не виждат. Хр. Иванов е типична еманация на числото 13 и ще предизвика волно или неволно всички предатели в партията да се разкрият!

    Коментиран от #11

  • 9 вуйчо Ваньо

    20 4 Отговор
    Методи Лалов да бъде освободен веднага от Демократична България. Това е агент на ДС с много проста задача да създава раздор в опозицията. Това се повтаря след всички избори. Ако има повторение на парламентарните избори заради такива продажници 10 те% на ДБ трябва да отидат при Слави.

    Коментиран от #21

  • 10 Софиянец

    3 11 Отговор
    Браво, напред и нагоре само!
  • 11 Верно ли

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "хихихо":

    Ъъъъ, еманация на числото 13???? Боже, прибери си вересиите...

    Коментиран от #15

  • 12 маскарад

    13 2 Отговор
    Аз мисля,че е редно да говориш не за чуждите, а за своите грешки и да обясниш на електората как попадна в софийски районен съд,коя беше ракетата ти носител, която те изстреля за шеф на съда,колко интриги,безчинства и слугинаж сътвори през това време, докато оглавяваше съда, какво полезно извърши,за да заслужиш заплатата си?
    Това разкажи на читателите.
  • 13 Гниди

    7 2 Отговор
    Щом и тоя ще става депутатин,ще се провикна не "Спаси София", а "Боже, спаси България!".
  • 14 Не му трябва

    5 9 Отговор
    Борис Бонев е едно от малкото технократчета,който има пипе. Въобще не му трябва да са докосва до умно-красивите талибани от "Дай България". Хубаво би било и да се дистанцира от Сестра Галева,защото и МАятамирише на dжендъризъм и само вдига врява като сврака.
  • 15 хихихо

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Верно ли":

    Ъхъъъъ, ще им сервира кармата подобаващо, който мъничко е чел нумерология вероятно се досеща. Както ББ обърна една камара хора от 'ще уволня ББ' в близки приятели и съветници, т.е. лъсна им продажността качествено. Все пак от турски времена си знаем, че предател е винаги поне един от нас. В ДБ специално има поне един дебел и мазен нискочел трол, на когото Дремджиев в предаването си почти се смя, понеже оня твърдеше, че трябва да му се вярва ей така без предварителни ангажименти :) Та тепърва се почва това, което отлагахме 30 години и ще бъдат прочистени всички партии, някои ще изчезнат. Няма да може както преди да ни приспиват с обещания, сега народът ще се научи да държи сметка за обещанията. Самият факт, че още отсега в ДБ се тресат от скандали е достатъчно красноречив за наличие на проблеми.

    Коментиран от #16, #17

  • 16 хихихо

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "хихихо":

    Така де, грешки на растежа просто :)
  • 17 Верно ли

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "хихихо":

    Хубаво ми обясняваш за нумерология, но дай да погледнем към френеологията :))) Там под кой номер е въжеиграча на Козяк?

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 хихихо

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Верно ли":

    Не им светя и не знам, само знам, че маниакалността за непогрешимост води до още повече грешки. Или както е писал някой по-нагоре: дали не е по-добре първо да погледнат себе си и своите грешки? За френологията - не съм специалист, но според физиогномиката мога да кажа - правилен нос обикновено върви с нормален характер, римски - проклетия, резки гърбавини - характеропатии, малко чипо носле - променливост, егоизъм; кръгли големи очи - алчност, малки очички - хитрост и т.н. Само за напомпаните джуки няма нищо - май древните не са подозирали, че и на това ще ни избие...

    Коментиран от #20

  • 20 Верно ли

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "хихихо":

    Абе май и двамата говорим за едно и също, ама по различен начин. Викаш за нос патладжан с грапавини нищо няма :)))
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Съдия Методи Лалов, време е!

    1 0 Отговор
    ТЪПААКО, НЕ ТИ ЛИ СТИГАТ БОКО И ФАНДЪКОВА В ОГРАБВАНЕТО НА СОФИЯНЦИ? СЪДИЯ МЕТОДИ ЛАЛОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ЛАЙНЯЯНИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ В СОС. КОЛКОТО ПО - БЪРЗО ПОЕМЕ ОБЩИНАТА, ТОЛКОВА ПО - ЕФИКАСНО БЮДЖЕТНО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ ПОЛУЧИМ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове